Sziasztok Lányok!
Köszi a jókívánságokat!
Cseriani!
Fogalmunk se volt, hogy van köve, eddig semmilyen panasza nem volt.
Most a kivizsgálás során kiderült, hogy van egy kicsi és egy nagyobb kő. A kicsi indult el, ez okozta most a galibát, de szerencsére kijött.
A nagy még bent van a vesében, azt lehet, hogy robbantani fogják. (De ez sem egyszerű, mert van valami kis szűkölet is, és ha szétrobbantják, nem biztos, hogy ki tudnak jönni a darabok. Szóval lehet, hogy jobb, ha nem bántják, amíg nem okoz problémát...) Ja, azt nem is írtam, hogy 1 hónap múlva kell kontrollra mennie, hogy mi legyen ezzel a kővel.... az már tényleg érdekes lesz, ha akkor lesz valami beavatkozás
. Persze, ha addig előjön valami, azonnal kórház....
Timesz!
Én a saját dokimról nem tudom elképzelni, hogy nem jönne be. Egy ismerős csajt például azért "szidott le", hogy miért nem ő telefonált előre, miért csak a szülésznő hívta a kórházból...
Mondjuk én is egy kicsit parázok, mert erdán pont voltam a dokinál, és azt mondta, hogy fogalma sincs, hogy mikor megy szabira, ugyanis júl. 1.-tól (nem tuti, de asszem ezt mondta) új főnöke lesz, és még nem tudják, hogy az hogyan gondolja a szabadságokat...
De azt mondta, hogy 2 hét múlva, ha megyek NST-re Szekszárdra, akkor Ő ott lesz, és kérdezzek rá, mert addigra már bemutatkozik az új főnök, és hátha kiderül, hogy mik a tervei... Szóval érdekes a helyzet...