Sziasztok!
Jó rég nem jelentkeztem már, de nagyon el voltam havazva. Azért amikor tudtam, jöttem legalább olvasni.
Lénának készülődik az első fogacskája, egy hete már tök nyűgös volt, be van dagadva az ínye, ma nagyon nyugodt, remélem, végre kibújik már, mert akarom vissza a nyugis kis mosolygós csajomat.
Lara! Szerintem még nem is gratuláltam a kis manóhoz az uh után. Gratulálok most, és vigyázz magatokra nagyon!
Mona! Én is fülhőmérőt vettem, a védőnő is ezt tanácsolta, hogy ne kelljen mindig a popsijában dugdosni a hőmérőt. Azt mondta, ne is vonogassak belőle semmit. Most a foga miatt volt is egy kis hőemelkedése, és láza is. Úgy tudom, 37,5felett már lázasnak számít, neki 37,8 volt, Panadol után lement 37,2-re. A súlyoddal tényleg ne foglalkozz, én 161cm vagyok, 63-mal kezdtem, és 80-nal mentem szülni. Másnap 71voltam, ma meg kb. 55körül lehetek. Csodát tesz ez a szoptatás. Meg a nemevés, mert arra nem sok időm van. Láttam, valamelyik nap voltál bent nálam, ma nézz be, ha ráérsz, mert tegnap töltöttem még a maradék pici ruhákat, nagyon szépek most a fiúsok is. Amúgy remélem, a többi tetszik. Anyósnak mondd meg, hogy inkább lóvét adjon, nekem is anyám vette a pólyabetétet, aztán nem is maradt meg benne a gyerek, meg nem is igazi betét volt, mert lehajlott.
Szülés után nálunk mindennap 2x volt gátmosás, de a hálóing ugye maradt. Szerintem kényelmesebb hálóingben, bár én sem vagyok az a típus, de bármi van, szar is ott állni úgy, hogy nem takar valami.
Tünde! Utólag boldog névnapot neked, és tényleg ne foglalkozz, majd összejönnek a vizsgák, a baba a legfontosabb, és az a lényeg, hogy ő jól legyen.
Tündi! Neked is boldog névnapot így utólag! Léna is havonta fél órával előbbre hozza a felkelést. Régen 9-kor keltünk, mostanában 6-kor, de van amikkor 7-ig visszaalszik. Régi szép idők...
Gyönyörű Fici, mint mindig, és már mennyi mindent tud!! Emlékszem, hogy az üléssel kapcsolatban írtál valamit, hogy próbálkozik. Felülni, ugye? És ha lerakod, megül egymagában? Én már várom nagyon hogy üljön.
Alvás: Lénát most egy bodyban altatom, és egy vékonyabb takaróval van betakarva. Nagyon izzadós a drága, nem bírja a meleget, mint ugye általában a téli gyerekek. Apa is téli, és ők már ha 27fok van a lakásban, tiszta vizek, én még zoknit is képes vagyok húzni.
Mi hálózsákot 1v2x használtunk, de mivel ő hason alszik, nála felesleges. Fent is van az oldalamon, ha kell valakinek. Természetesen rózsaszín.
Köröm: Ő 40+2-re született, és hosszú körmökkel. Eszembe sem jutott kesztyűt adni rá, és nem is karmolta össze magát. Szerintem hülyeség, de nem hiszem, hogy olyan drága lenne, hogy egyet ne érne meg, hiszen minden gyerek más.
Rejtjel! Most már akkor a legvégső finishben vagy, én azt tanácsolom, most kezdd el élvezni, hogy még egyben vagytok!!Emese jön majd, ha elérkezettnek látja az időt, és a körmei is megértek.
Tiza! Azt hiszem, te a 40.héten sem éred el azt, hogy bálnának nevezzük. Nagyon csini vagy, fitt, és látszik, hogy jól érzed magad a bőrődben. Az origó babázójában is vannak névkeresők, nézzétek meg, legfeljebb röhögtök egy jót, mi is egy hétig szórakoztunk vele, olyan neveket adott. Lehet szótag szerint is keresni, ritka-sűrű, mindenféle szempont van, tök jó szerintem. Ja, és boldog szülinapot!
Képzeljétek, a babaturi annyira jól megy, hogy kell nyitnunk egy boltot. A kisebb ruhák nagyon fogynak, a nagyok, a 128felettiek viszont nem igazán, és elég arányosan vannak a zsákban. Holnap megyek intézni a működési engedélyt, remélem, hamar lezajlik, és belevághatunk. Apa lesz a boltban, amíg gyeden vagyok.