Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Úgy orulok, hogy beindult itt az élet. :lol:

Juca
Hát én sem sajnállak a Vuk miatt :wink: , sot orulnék is neki, ha itt szaladgálna :lol:

Krisztinka
A hom továbbra is tartja a 36,8 -at. Se fel, se le. De már érzem, hogy fájdogál a hasam. Remélem nem a mensit jezi. Tegnap este érzetem egy kis hányingert, de már nem tulajdonítok neki jelentoséget, mert az elmúlt hónapokban is így éreztem. :?

Betsy
Orulok, hogy a doki mindent redben talált. A táblázatból kivehetnéd a májusi programot, és helyette mehet június 11-e tesztelés. Akkor lesz a 20. DPO, feltéve ha eljutok odáig :roll: És még ezt: június kozepe: dokilátogatás

Ildi
Jobbulást kívánok. Nagyon szépen alakul a gorbéd, jó magasan van, akárcsak Krisztinkának. Nekem most valahogy nem akar feljebb menni. :cry:

Betty
Mégiscsak sikerult az a volanzó :wink:

Évi
Nagyon remélem, hogy a gyerekek tudják azt, amit mi még nem. Ádi ma is megfogta a hasam, és azt mondta kisbaba van benne. Bárcsak igaza lenne.
Ciklus.hu-n is lehet hogorbét csinálni. Az sem roszz, nézd meg.
Vendég

Éva!

Először regisztrálni kell! Az megvan már? Szólj, ha itt vagy és megcsináljuk!
Vendég

Sziasztok!

Carpe! Én hiszek benne, hogy a gólya meg a kisgyerek nem hazudik. Remélem tényleg ez egy jel!!!!!! Szorítok, tájékoztass minden nap, jó? Nagyon várom és kíváncsi vagyok.
A cikluson már fent vagyok. Tényleg jó!!!!

Krisztinka!

Este leszek, 7 körül, akkor neked jó?

Szorítsatok délután!!!

KépKép
bnesz.eva

Megjult a fertility? Vagy csak nekem sikerult valahogy eltévednem. Azt sem tudom, hol kell regisztrálni rajta :oops:

Évi, majd tájékoztatlak. Már egy kicsit érzékenyek a cicik is. Bár ez is jelezheti ezt is meg azt is :D
Vendég

Regisztráció itt: http://www.fertilityfriend.com/fforeg.html

Kiválasztasz magadnak egy Nickname-t, alatta beírod az emailcímed, alatt meg kiválasztod honnan hallottál az oldalról.

Na nekem nem engedte itthonról a regisztrációt, mindig azt írta, hogy próbáljam pár nappal később. Így esetleg munkahelyről is meglehet majd próbálni, de az a lényeg egy emailről, vagy 1 gépről is csak 1X lehet regisztrálni, azaz több ember ugyanarról a gépről nem regisztrálhat!

Na de ha sikerül, akkor az emailedre kapsz egy aktiváló kódot! És azzal be lehet lépni a fertire és utána azt meg is lehet változtatni.

Szilvi! Nem változott meg a ferti!

Éva! Nekem nem jó az este, mert akkor apa itthon van és nem ecseteltem neki, hogy babanetezek, meg akkor már csak velük foglakozom. Én inkább napközben vagyok elérhető, de nagyon szívesen segítek továbbra is, ha a fent leírtak alapján nem megy!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm jól vagyunk és ti csajok?
Nem tudom miért de néha rám tőr a HÁNYINGER. De azt még nem valottam be nektek hogy én dohányzom. De már nem olyan sokat és attól is hányinger van de lehet hogy már csak be beszélem és reggel az első szál után. A fiúknál is szívtam de ahogy ki derült hogy terhes vagyok abba hagytam és szerintem most is úgy lesz. Remélem ezért nem haragszotok rám.

Betty!
Én még nem tudom mikor teszteljek mert előzőleg 5-én jött meg ebben a hónapban pedig 9-én úgyhogy szerintem olyan 12-13-a körül , elevitet szedek és e-vitamint. Ezt írd a táblába.

Majd még jövök sziasztok!

Kép
Kép
Kép
márti80

Krisztinka
Már rájottem, hogy nem újult meg, hanem én bénáztam el. A frIEnd helyett frEInd-et írtam. Így is elojott valami.

Nekem is mindig azt írja ki, hogy próbáljam pár nap múlva. Az igaz, hogy errol a géprol már 1x regisztráltam, de más volt az email címem.

Mindegy, itt a ciklus.hu, már azt is újították, elég jó lett.

Márti
Nincs miért haragudnunk, ez a te privát magánugyed.
Én is érzek hányingert, de lehet, hogy már csak beképzeljuk. /remélem nem :wink: /
Vendég

Szilvi! Akkor azért nem engedi!
Vendég

Sziasztok csajok!

A görbém, vélemény?

Tegnap voltam dokinál, a véreredményem eddig a vártnak megfelelően jól alakul, 11-én megyek újrból, és a kettő összehasonlítása után mondanak véleményt.

Veletek mizujs?

Leendő kismamik teszt???

Kriszti! A fertyvel nem boldogultam, felteszem a görbémet, megcsinálod nekem? Este küldöm privin a jelszavamat.

Puszi mindenkinek!

Évi

KépKép
bnesz.eva

Bocsi, lemaradt, itt van mind a 3 hónap

1180687907.73.xls

KépKép
bnesz.eva

Éva! De sikerült regisztrálni? Vagy az sem ment?
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.
Voltunk ma 4D-s Uh-n Pesten. Végigtáncolta a picikénk az Uh-ot, meg huzogatta a köldökzsinórt, illetve szopizta az ujját. 59grammos, és bár nem voltunk benne biztosak, hogy megkérdezzük e a nemét, de amikor a hasamra rakta a szerkentyűt a dokinő, azonnal mondta, hogy KISFIÚ!!!! Úgyhogy nekünk nem jött be a Jónás módszer.. De nagyon örülünk, hogy minden rendben, nagyon jó volt őt látni. Rakok fel pár képet.

Kép Kép Kép
Vendég

Betty!

Gyönyörű!!!!! Nagyon édes, én is szeretnék már ilyen manót!!!!

Ti az utolsó jónás napon csináltátok? A dátum bejött csak a neme nem?

Kriszti: Tudtam regizni, odaáig eljutottam, csak adatot nem tudtam felvinni, hiába nyomtam ráa save and next gombra.

puszi

Évi

KépKép
bnesz.eva

Éva!
Nem. Mi nem a születési dátum szerinti Jónás napon próbálkoztunk. Nekem az mensi után pár nappal esett. Hanem az összes lányos napon, tehát amikor lányos övben állt a hold a Jónás szerint.
Vendég

Sziasztok!

Betsy
Nem tudok betelni vele. Álladóan csak a képeket nézegetem. Nagyon édes. :D
Pocakod már látszik?

Évi
Bocsi a kérdésért, lehet hogy már írtad, de miért kell vérvételre járnod? Mit vizsgálnak ezzel? Bocsi a tudatlanságért :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Betsy
Nem tudok betelni vele. Álladóan csak a képeket nézegetem. Nagyon édes. :D
Pocakod már látszik?

Évi
Bocsi a kérdésért, lehet hogy már írtad, de miért kell vérvételre járnod? Mit vizsgálnak ezzel? Bocsi a tudatlanságért :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szilvi!
Nem nagyon van pocakom, csak tényleg nagyon picike. Nem is csoda, még csak 5 centis a babó, és a hányingeres időszak miatt fogytam is.
Vendég

Éva! Ez szuper, akkor én felviszem neked az adatokat, ha elküldöd a jelszót priviben!

Bettsy! Irtó édes a babátok! Jaj én nagyon vágyom már egy babócára!
Vendég

Krisztinka!
Lehet, hogy már ott lapul a pocakodban
rózsaszín masnival átkötve :)
Vendég

Úgylegyen Bettsy! :lol:
Vendég

Kriszti!

Megy a privi!

Köszi

Puszi

Évi

KépKép
bnesz.eva

Lányok!

Megint megállt az élet?
Betty:(fixb) a mai ovu tesztem 2 csíkos negatív lett, valószínűleg 3-án lesz pozitív, akkor van a jónás nap is. Apával vasárnap voltunk utoljára együtt, azóta gyűjtögetünk, bár nehéz kibírni. Vasárnap akció...Szerinted bejön?

Puszi

KépKép
bnesz.eva

Jó reggelt lányok!

Krisztinka
Tesztelésre készulsz?

Évi
Hétvégén mindent bele. :wink:

Nekem ma reggelre felment a hom 37,2-re. :D

Képzeljétek, Apa olyan beteg, tegnap 40,4 volt a láza. Már mindent elkovettem vele, végul sikerult levinni neki. Reggelre már szerencsére nem volt lázas. Tegnap egész nap ápolónot játszottam.

Kriszta
Veled mi újság? Hiányzol a csapatból :cry:

Szép hétvégét!
Vendég

Sziaszztok!

Kriszti: Teszt???? :lol:

Carpe:ugye nincs apának komoly baja, mert ez a láz ilyesztő! Valami vírus? Már jobban van, vagy csak a láza ment le?
Hányadik napon vagy? Mert ez a hő nagyon jó!
Dobsz egy görbét?

Az enyémet küldöm.
Dokihoz hormonviszgálatra mentem, hogy van-e pém, meg felír valami baba elősegítőt is...

Fix.b: megnézed a görbém? Remélem jól vagy!!!

Többiek?
puszi

KépKép
bnesz.eva

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!
Reméllem holnap már többen leszünk!
Hiányoztok!

Kép

Kép

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Még azt szeretném kérdezni hogy az ovulációs teszttel kicsit lehetne segíteni hogy kisfiam legyen hogyan működik?Még eddig nem használtam de ha azt mondjátok jó akkor kipróbálom.
Milyet vegyek stb.?
Köszi a választ!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok! Megint lappangás van??????

Betti1
Szívesen segítenék, de ehhez sajnos nem értek :oops:

Évi
Apa megfázott, de szerencsére már kutya baja. Tegnap este már akcióztunk is, bár ennek most a baba szempontjából nincs jelentosége.

Ha minden igaz, nekem holnap vagy holnapután /NEM :wink: / kellene megjonnie, mert 22. - 23. volt pé. Utánanéztem a múltahavi ciklusomnak, és mivel késobb volt a pé, ahogy én számoltam, ezért késett, ill. nem is késett, mert a feltételezett pétol számított 14. napra jott meg, tehát pontos volt. Nah, ezt elég bonyolultra sikeredett. :oops:
Vendég

Carpediem!
Szorítok minden errőmmel és persze a többieknek is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ja, az elobb lemarad a gorbe.
Íme:
Kép
Vendég

Szilvi!

Mi is ezt hittük 8)
Nekem most már nem tiszta, hogy mikor is van peteérésem, de kánya bánja, csak baba legyen és egészséges.

tjuca

Tjuca!
Igazad van!
ÉS boldog babavárást!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti! Én a COrax-os ovutesztet használom, dm-ben lehet kapni 5 db van benne és 200-2500 t körül van. És akkor kezdtem vele tesztelni, amikor tojásfehérje van.
Miért nem jó a vonalzód????

Éva! Küldtem emailt a fertivel kapcsolatban!
Nagyon jó volt a hétvége.Igazews kicsit sűrű volt a hétvége, de nagyon jó volt. Jó volt az osztálytali, na meg szuper a tegnapi nap, mert tegnap ünnepeltük a szülinapocskámat és jó idő volt és szuperül sikerült az ebéd, amit főztem, majd ha letöltöm a képeket, teszek fel az iwiwre!
Képzeljétek nagy meglepi volt, mert egy szuper mosogatógépet kapok és ma vagy hplnap hozza haza a férjecském. Ő szervezte az egészet, mert borítékban megkaptam a kinyomtatott képét a masinának. Nagyon-nagyon örülök neki!

Szilvi! Megy a drukk ezerrel++++++!

Márti, Little! Gyertek meséljetek!

Kismamik! Hogy vagytok???

Én most így állook:

Kép
Vendég

2000-2500 ft körül van! ezt akartam írni az előbb
Vendég

KÖszi krisztinka már nagyon hiányoztál!
Ez a görbe jó!!!Igaz!!!
Még nem vagyok ebben profi!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Remélem jó lesz a görbém és fent is marad a hőm! Kb. péntekre nem várom a mensit!
Vendég

Betti azt a kódot kell bemásolni, ami előtt az url van.
Vendég

Sziasztok!

Na itt vagyok csak túl zsúfoltak a napjaim főleg majd a mai naptól mert most már a Viktor nem jár oviba szünet van már neki mert én itthon vagyok a kicsivel gyeden és ilyenkor nem mehet már oviba pedig nagyon igényli a közösséget és ha nincs játszótárs nagyon tud uncsizni de ma azért nagyon elvoltak a gergővel de ez nem fog minden nap így lenni . Sokat balhéznak már pedig a Gergő csak 17 hónapos ő a legzsiványabb .

Nekem is most kellene a napokban NEM meg jönnie de kiváncsi vagyok még a héten nem fogok tesztelni ha nem jön meg akkor majd a jövőhét vége felé veszek egy tesztet.

Na most megyek mert fel kell töltenem a medencét vízzel mire fel kelnek a fiúk!!!

Puszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

krisztinka79!
Képzeld [ ennek a jelnek a párja nem működik a billentyűzeten.Valami baja van így nem tudom bemásolni!!!
betti1

Krisztinka
Nagyon jól áll a hod, ebbol még baba is lehet. Remélem lesz is. :wink:

Márti
Neked is drukkolok. Hú de sokan fogunk tesztelni, és majden egy idoben.

Juca
Igazad van, de most láttam uh-n hogy már megvolt a pé kb. két hete. Te hogy vagy?

Betti
Másold be innen: ]
/egér jobb gomb, másol - beilleszt/
Vendég

Szia Carpediem!
Lássuk sikerült-e?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Úra megpróbálom

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mi a baj? majd valaki segítsen!
Köszi!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Az egész sort másold ki a Vonalzó link (PHPBB): -ből:
tehát onnan, hogy: [url=http://babafalva.............................
Tudod az egérrel kijelölöd, jobbegér másolás, aztán a profilodba az aláírásnál szintén jobb egér és beillesztés. Szóval nem neked kell bepötyögni!!
Vendég

sziasztok!
Köszi csajok csak össze jött a vonalzó és mindjárt 2.
Ki merre járt ma?
Én megyek apát megkezelem mert beszorult a levegő a bordák alá és alig bír felegyenesedni már itt könyörög!
Jó lenne ez a helyzet sokszor mikor én vagyok az "Isten"!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lányok!

csak bekukk...

Carpe: Ebből babó lesz, naggggyon jó a hőd...

Kriszti: Köszi és még 1* gratula.

Puszi

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.
Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Sziasztok!

Betty1
Apa már jól van. Értem, mire gondoltál az Istennél :wink:

Évi
Remélem igazad lesz. Ma megint 37,2 a hom, és a cicik nagyon érzékenyek. De sajnos nem egyszer volt már rá példa, hogy másnapra minden megváltozott :cry: Nem nagyon élem bele magam.

Tobbiek merre vagytok?
Vendég

Bocsi , Betty lemarad elobb a kérdojel.
Tehát
Apa már jól van???????????
Vendég

Carpediem!
Köszi jobban van de kicsit nagyobb a baj mint hittem idegbecsípödése van amit sikerült megoldanom de még mindig fájdalma van megmaszíroztam reggel is .Majd meglátjuk!

Nagyon szorítok neked!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?