Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Hát nagyon vagány a kiscsajszi!Teccc nagyon! :lol:
Kell is belőle még1!

Pupy!
:( Sajnálom, pedig én is reménykedtem.De majd júniusban! :wink:

na most megorroltok rám, de egy vagány kép lemaradt:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Juca! Panka!!
Semmi gond, már lassan megszokom. :cry:
Remélem,h. majd legközelebb...

Viszont, Emili és Kinga is gyönyörűűű!!!!!!!!! Én is ilyen gyönyörű kislányt szeretnék!!!! :lol:
Vendég

Na sziasztok lányok!!!

Ismét itt! Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de közbejött valami, így elutaztunk szerdán. Arról volt szó, hogy a férjem kollégájának az apukája meghalt és mentek a temetésre. De ez az egész pénteken volt 3 órakor és Szegeden. Mi pont erre a hétvégére terveztük, hogy elutazunk anyósékhoz, de ha a párom olyan messzire megy, mikor és hogyan jutunk el Köblénybe (Pécshez közel)... Így arra jutottunk, hogy Dani és én elutazunk anyósékkal szerdán haza és a férjem majd jön utánunk. Így aztán a szülinapizás után reze dolgom volt, amit hirtelen el kellett intéznem az utazás elött. Ezért is nem tudtam jönni! Ezer bocs mindenkinek az eltűnésért!!!
A szülinap szuper volt, mint a képek is mutatták, Dani rengeteg ajándékot kapott és a tortákat is jól összetúrta. A malackás puncs, az autós csokis ízű volt.
A képtáramban van még fenn pár kép, esetleg nézzétek meg, nem akarom a topikot a rengeteg képpel terhelni!
Anyóséknál ez a pár nap, nagyon jó volt. Dani reggel felkelt, megreggelizett és már ment is ki az udvarra... Egész estig kint volt, csak aludni és enni mentünk be. Elég nehezen is bírtam vele most itthon. Ugyanis az udvart rendezik, most nem igen lehet ide lemenni, de délután majd elmegyünk egyet a játszótérre vele.
Pár képet dobok a "nyaralásról" és nekilátok az elmaradt dolgaimnak, természetesen amint tudok, vissza is olvasok, most eléggé el vagyok maradva tőletek!

Kép pipikkel

Kép traktoroztam

Kép a sofőr...

Kép anyával

Kép autót mosok...

Kép Maszat Matyi

Kép puszi anyának...

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!

Utolag is nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket nagyon aranyosak vagytok de Pupynak igaza van mert aug.28-án van hivatalosan Ágoston!De köszönjük szépen!!!!
Mi jol vagyunk,és Marcikámmal ujbol együtt alszunk amitöl azt hiszem megnyugodott a kis lelke!Vagy is hárman alszunk együtt!!
Rendszerünk még nincs de azt hiszem nem is lesz :roll: :lol: !Szépen növöget a picikénk tegnap már elhagytuk az 5 kg-t!Szoval a hurkák gyönyörüen alakulnak!Nagyon édes kisbaba már nézelödik és probál befokuszálni engem sokszor mikor szopizik!A morgás és szuszogás nálunk is megy meg mint egy kis csacsi ugy csinál sokszor amikor már nagyon éhes és cicit kap! :lol:
Sajnos holnap elviszik a gépünket de ha ujbol lesz akkor jövök és visszaolvasok!
De a két kis csajszi nagyon édes!Kiszurtam öket egyböl! :D

Pupykám!
Nagyon drukkolok neked!
Sajnálom a mostanit de a következöre gyurunk most már :wink: !

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
:cry: :( :( :( Nagyon reménykedtem

Eszter!
A te pirid is maradhatott volna ott ahol addig is volt!

Tegnap nyűgös napunk volt. Le is fárasztott a kis tököském rendesen. Összesen 1 órát aludt egész nap. Most alszik, igy muszáj rohannom a konyhába, mert akad egy két dolog. Pupy miatt be kellett néznem.

Puszi MINDENKINEK, és gyönyörű szép napot.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat Dorci nevében :) Olyan okosan, nagylányos módon viselkedik mostanában, én olyan büszke vagyok rá!

Panka!

Ügyesen levágtad Emili haját! Vagesz cuccokat vettél neki :) És persze csodaszép a csaj a képeken :)

Juca!

Kinga hajában szuperül áll a csat, nagyon nőcis :) Édi a csokis tortájával, kicsit olyan, mint aki nem hisz a szerencséjének, hogy ezt most tényleg szabad? Mármint a maszatolást. Édes pofika :)

Pupy!

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Majd a június lesz a nyerő hónap! Én is ebben bízom :)
Ha egyszer éppen a táblával ügyködsz, akkor kijavítanád a ciklushosszamat 24 napra? Úgy látszik én így üzemelek... És a talis táblához: ha eldől, hogy melyik nap lesz a tali, akkor aznapra tutira szabaddá teszem magam :) Nekem előreláthatólag mindegyik időpont jó.

Anikó!

Édes lehet a kis hurkás Ágoston :) És már 5 kiló, nem semmi!

Angie!

1 óra alvás egész nap tényleg nem valami sok, majd ma talán bepótolja a lemaradást a fiatalúr, és akkor te is utoléred magad kicsit :)

Elkezdtem mérni a hőmet, hááát, már most elég cikkcakkos :? Most azon agyalok (tudom, nem kéne, de ez van...), hogy ha a 10. nap körül van ovulációm, akkor ennyi idő alatt tutira szépen meg tud nőni, érni egy tüsző? Vagy ha nem elég érett, akkor meg se reped? Vagy hogy van ez?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok :)
Norwell :)
Hatalmas gratula a zebrácskához :)
Kép
Nagyon boldog gömbölyödést :) Na nálatok aztán nem lesz egyszerű kiszámolni a szülés várható idejét :D
Drukk a holnapi doki látogatáshoz :)

Maci :)
Néha rám is rám jön az éjszakai műszak 8)

Pupy :)
Sajnálom a zuhanást :cry: :cry: :cry: Pedig...
Anyudról tudsz már valamit? Mit mondott a dokija?
Petkával neurológusnál voltunk kontrollon, de minden rendben :) Már nem kell mennünk többet :)
Talival kapcsolatban, nekünk elvileg bármelyik időpont jó, döntsetek és mi megyünk :wink:
Hidd el, lesz neked is ilyen gyönyörű kislányod mint Dóri és Kinga :) Fel a fejjel :D Gondolok Rád nagyon sokat :D

Fleur :)
Azért nagyon kis helyes Lillácskád van :wink: Lehet, hogy szégyenlős és meglepit akar :lol:
A talpacskája szenzációs :D
Egyébként Petinek is benne volt a feje a méhlepényben :)

Judit :)
Gratula a foltocskádhoz :) Boldog vagyok, hogy most már egyenesben vagytok :)
Szerintem oltottak kanyaró ellen téged is :)
A hányingerről meg annyit, hogy nekem egyik gyerkőccel sem volt egy fia émelygésem sem :) Szerintem ez nem mérvadó, de azért jó jel, ha van :D

Panka :)
Sajnálom, hogy Emili nem jó alvó :( Majd csak megtanulja, addig kitartás :)
Gratula a forduláshoz :) Klassz lett a sérója :wink:
Amikor mi voltunk kicsik, akkor teljesen másképp álltak a kajáltatáshoz :) Szüleim most is rendszeresen kioktatnak, hogy mi ennyi idősen már simán ettünk mindent és még sem lett semmi bajunk... Na jó, de ha most akarnám a 4 hónapos gyerekemet tejbegrízzel etetni, tuti kihullana az összes doki és védőnő haja :lol:
Milyen fajta tornát csináltok Emilivel? Dévény Annásat?

Adri :)
Sajnálom, hogy anyagcsere-betegsége van Levinek :cry: De legalább tudjátok mi a baja és így könnyebben tudnak rajta segíteni :)
6-7 deci víz, nem semmi :shock:
Úgy tudom nem kell felforralni a rizstejet, de megkérdezek egy illetékest :wink:
Sajnos tényleg nagyon drága a rizstej, 600 Ft körül van literje :oops: De lehet csinálni is rizstejet, ha van felesleges 3-4 órád :D Ha érdekel leírom hogyan :)

Timi :)
Szegény Kristóf :( Biztos félt a fodrásznál. Pedig nagyon csini lett :)
Nálunk én nyírtam Petit egy hang nélkül tűrte :) Inkább csak az izgatta, hogy nem látta a berregő gépet :lol:

Junko :)
Örülök, hogy jelentkeztél :)
Drukk, hogy a két kis embrikéd kapaszkodjon nagyon :) Pihenj sokat :)

Brill :)
Örülök, hogy most már orvosilag is megállapították a tényt, hogy Erik tökéletes :lol:
Nagyon szép kisfiú :D

Syry :)
Nagyon édesek a gyerkőcök :)

Eszter :)
Sajnálom a mensit :( Fel a fejjel, lesz még alkalmad venni is édes babacuccokat :)
Drukk a vizsgához :)

Évi :)
Ez a kis csaj gyönyörű!!! :D
Hát apának fel kell kötnie a gatyáját, ha a kiscsajszi pasizni kezd :lol:

Juca :)
Ez rátok is vonatkozik :wink: Nagyon szép Kindzsa :D
Látom ízlett a csoki a csajszinak :)

Andy :)
Szuperek a képek :)

Tali:
Csak egy ötlet. Nem lenne jobb egy játszótér? Szombaton a Brendon nagyon telített, de mondjuk egy Hajógyári-szigetes játszózás esetleg jobb lenne. A gyerkőcöknek van csúszda, hinta és szaladgálási lehetőség :roll: Vélemény?

Na most mennem kell, mert Petka már 10 perce berreg az ágyában :D

Szép napot Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Engem nagyon érdekel a rizstej késztitésének módja. Ha nem gond, én kérném a receptjét.

Évi!
Az egy óra nagyon-nagyon kevés, főleg ilyen pici babának. Lehet, hogy most lesz hasfájós, hét hetesen a drágaságom? Dórikával nem lehet betelni, úgy hogy jöhet annyi kép, amennyit a babanet elbir.

Bogaram megint csak fél órát aludt, aztán adtam neki cicit. Nagy nehezen ismét visszaaludt. Addig csináltam köménymag levest, hátha azzal is tudom csititani a szélfúvásokat a kis belecskéiben. Tutira én ettem valami olyat, ami Sziszkónál a szelet csinálta. Úgy látszik, fokozottan oda kell figyelnem, hogy mit eszek. Ha esetleg valakinek van listája a tiltott kajákról, azt szivesen fogadnám, mert én csak nagyon felületesen tudom, hogy mit nem szabad enni, K betűs zöldségek és hüvelyesek. De állitólag van még egy csomó más kaja is, pl. hagyma nyersen?! :roll: :?:
Vendég

Fleur!
Végülis június vége már lassan itt van, de azért tényleg ne hajtsd túl magad, és ha nekik nem tetszik, akkor álj fel. Hát a tükörprojekt még várat magára, de remélem már nem túl sokáig. :oops: Végülis nem Gabrielt vettem, de most ez már nem is aktuális, remélem a legközelebbinél pedig ez is jó lesz. :wink:

Syry!
Köszi a drukkot, de ez most sajnos nem jött össze. Nagyon szuperek a képek!!!

Norwell!
Már kíváncsian várom a holnapot!! És nagyon köszi a drukkokat!

Brill!
Erik baba gyönyörűséges, tényleg igazi szerelem baba!!

Eszter!
Várlak a vizsga eredménnyel! .wink:

Évi!
Remélem azért legközelebb nem kell neked adnom a mensimet, mert Te is albérlővel gazdagodsz!! Este javítalak a táblicskuban!! :wink:

Andy!
Jó,h. újra itthon vagytok, már kezdtél Hiányozni!!! Nagyon édes a képeken a kis Első Évesed! :wink:

Anikó!
Úgy örülök,h. itt vagy!! :lol: És annak is,h. mindkét Fiad jól van!! :lol: Nagyon köszönönm a bíztatást!!! Jól esik nagyon!!

Angie!
Nem is Te lennél, ha nem viselnéd ennyire a szíveden a sorsom. :oops: Hálás vagyok érte, és itt MINDENKINEK,h. drukkoltok. Nagyon szeretnék már babásodni!! Remélem…

Panka!
Szuperek a rucik, amiket Emilinek vettél. :lol:

Annácska!
Nagyon köszi! Remélem,h. lesz egyszer. Örülök,h. Petka rendben van, és annak is,h. mindedn talinap jó. A játszótéri dolog nekem is tetszik, viszont ez elég időjárásfüggő, de meg lehetne beszélni,h. legyen az első a játszótér, és ha rossz az idő akkor a Brendon vagy az Árkád.
Anyu elvileg ma ment a okihoz, de még nem hívott…
A rízstej elkészítése engem is érdekelne. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hú, mennyi képet raktatok fel! Imádok képeket nézegetni! :D

Brill!
Gyönyörű baba Erik! tényleg tökéletes! :)

Syrynx!
A te fiad is gyönyörű, és olyan édesen szopizza az ujját! :)

Évi77!
Dórika egyre szebb, egyre csajosabb! És az a szoknya... :)
Elmo nálunk is nagy kedvenc ám.

Eszter!
Sajnálom a mensit. :(

Pupy!
Nagyon sajnálom. :( Pedig annyira bíztam benne. :( Talán jövő hónapban tényleg együtt fogtok babásodni Eszterrel.
Tali: nekem az első két időpont jó, a második kettő nem, mert éppen a Balcsin leszünk... :wink:

Pankaa!
Ügyes voltál a fodrászkodással! :) Emilinek jó kis sportos frizuja lett!

Juca!
A csokitortás kép naaagyon jó!! :twisted: De a sárga kalapos a kedvencem! Tündéri a kiscsaj! :)

Andy!
Aranyos fiad van, és milyen ügyesen mossa az autót! :)

Anikó!
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy ilyen jó étvágyú Ágoston! Remélem azért hamarosan lesz egy kis rendszer a napjaitokban!

Annácska!
3-4 felesleges óra?? :shock: :shock: :shock: Nekem csak az van!!! :wink: De azért leírhatod, hátha egyszer rászánom magam.
A játszótér sztem tányleg jó ötlet lenne a talihoz.

Rólunk:Hát, előrébb nem vagyunk, csak rójuk a köröket. :( felhívtam a doki, és azt mondta, menjek el a háziorvoshoz, mutassam meg a leletet neki, és a későbbieket meglátjuk, de még lesznek vizsgálatok. :shock: :evil:
Na, mind1, erről ennyit, majdcsak lesz valami már.
Ha már a tesztelgetáseknél tarunk, most már bevallom, hogy én is kénytelen voltam csinálni egyet. De szerencsére negatív lett. :oops: Sosem gondoltam volna, hogy valaha az életben fogok örülni egy ilyen tesztnek is! :roll: :oops: És most már látom is, ahogyan villámló szemekkel már szórjátok is a szitkokat rám. De van rá magyarázatom! Persze, hogy szeretnénk kistesót, de az időzítés most nagyon rossz lenne. Nem beszélve arról, hogy nekem spirálom van, tehát védekezünk, de mégis hallottam már olyat, hogy valaki így lett terhes. És hát ugyebár spirál mellett sok a szövődmény, vetélés, stb. Na, szóval lényeg, hogy nagyon gyanúsan furán éreztem már magamat, és rászántam magam. De legyünk már túl ezen az egész betegség-mizérián, és akkor már tervezgetnénk a tesót. :roll:

Mindjárt rakok fel képeket is, csak még kicsinyítek.

Kép

Kép
adriana

Most írt anyum e-mail. :cry:
Csütörtökön újabb biopsziát csinálnak neki,mert ott van a tüdején az a valami, majd 19-re előjegyezték egy csont - izotóp vizsgálatra, és a pajzsmirigyét is megnézik júl. 31-én mert azon is találtak valamit... :cry: Nem hiszem el,h. ennyi vizsgálat kell, ahhoz,h. megmondják anyu baját. És ráadásul nagyon daganat gyanús ez az egész.... :cry: :cry:
Vendég

Itt a Debreceni taliról a kép! Levike csajok között! :wink: Bal oldalt Timcsa, jobb oldalt Emili.
Kép

Így tudok már járni!! :D
Kép

És végül: Ilyen szupi biciklis szerkóm van!
Kép

Puszik

Kép

Kép
adriana

Pupy!

Jaj, szegény! Annyira sajnálom! :( :( Kitartás, sokat gondolok rátok!

Kép

Kép
adriana

Csajok!
Remélem nem leszek gusztustalan, de szeretném leírni és kíváncsi vagyok,h. ez normális-e?! :roll:
Szóval tegnap estére elmúlt a barnzásom és ma reggel jött meg, igazi gőzerővel. :( Azóta is elég erős, sötét színű és darabos. Kb. fél újjnyi darabok jönnek ki. Bocsi! :oops: Elképzelhető,h. mégis lakott bent valaki?? :oops:
Vendég

Pupy! Hát teljes bizonyossággal ugye senki nem tudja megmondani, de nem tartom elképzelhetetlennek :cry: :cry: :cry:
Felvettelek msn-re.

KépKép

KépKép
timika

Pupy!
Görcsölsz is?sajna elképzelhető.Nem tudiom van-e ilyenkor értelme egy tesztnek, de lehet még mutatna vmit, és akkor legalább tudud hányadán álnak a dolgok.
Anyukádnak kívánom, hogy ne legyen semmi komoly baja.Nem minden daganat rosszindulatú.
A tali nekem inkább csak júli 14.-én lenne jó esetleg, bár ilyen időpont nincs, de akkor jövünk haza a nyaralésból, és Pesten keresztül, ezért talán tudnánk menni.De scak talán.

Annácska!
Nem Dévényis, csak sima baba-mama torna dvd. :D
Én is tebegrízen nőttem fel :-) Örülök, hogy Petike jól van, és nem kell tovább dokihoz járkálni!Annamarival mi a helyzet?Műtét lesz?

Adri!
Köszi a képeket!Szerintem nem sportos, inkább fiús lett a frizkó, de majd megnő. :? Kicsit bánom is,meg nem is hogy levágram, de ha izzadt, vagy sírt, akkor annyira összetapadt neki, meg kis torzomborz volt a haja, így legalább egyforma hosszú mindenhol.
Majd kitalálnak a dokik vmit Levivel kapcsolatban.Remélem a további vizsgálatok nem lesznek kellemetlenek.

Évi!
Lehet szép kis petécskéd 10. napon is, Emili 11. napon fogant.
:lol:

Juca!
Kinga elbűvölő a kis csattjával, meg a kis sapiban!Miféle csoki-csodát habzsolt be? :D

Anikó!
Örülök, hogy jól vagytok!Nálunk is csak mostanság alakul anapirend, több-keveseb sikerrel.
5 kg??Nem semmi!Dobsz róla képet?Emilim is 5.5 kg. :oops:

Andy!
Neked is nagyon édes nagyfiad van!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam, és mindenekelőtt szeretném megköszönni a névnapi köszöntőket, igazán kedvesek vagytok :), pedig nem is vagyok itt napi vendég.
Azért mentségemre szolgáljon, hogy a babásokhoz gyakran írok, nem is tudnék elszakadni innét sem teljesen, hisz mennyi de mennyi hónapot itt töltöttem el :)

Nagyon jó lett a tábla így képekkel! Ügyes vagy! Hűha, én vagyok a következő?!?!?!?!? :)
Mi voltunk 4D UH-n május 22-én, és a babás topikba tettem is fel képeket a KISFIÚNKról, ha gondolod, mentsél le belőle a táblába, így aktuálisabb lenne. A képeket a 47. oldal közép táján találod meg.
Amúgy nevet még nem választottunk a kissrácnak, ha meglesz, jövök és megírom, hogy az is bekerülhessen a táblába :)

Puszi mindenkinek! :)

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Egy kis Offtopic: :D
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Sziasztok!

Monyó!
Köszönöm nagyon! Hogy vagytok mostanában?

Pupy!
Nagyon sajnálom, drága… :cry: És igen, lehet, hogy valami elindult, de nem fejlődött tovább… A védőnőm mondta, hogy minden 2. nőnek van ilyen, és csupán az erőteljesebb vérzés és görcs a jele, semmi más… Anyukádnak nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok minden továbbihoz, és borzasztóan szorítok, hogy ne legyen nagy gond!!!

Gtündi!
Köszönöm Neked is!

Csibe!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Gábor baba hogy van? Ti átalusszátok már az éjszakát?

Évi!
Köszönöm! Dóri baba egyszerűen tüneményes! (Ő volt a referencia most… :D)

Eszter!
Nagyon sajnálom… :( Drukkolok a vizsgádhoz!!!

Panka!
Néha van nekik hisztis napjuk, olyankor Kendével sem sok mindent lehet kezdeni… Szuper lett Emili haja!

Juca!
Kinga komoly nagylány már, olyan szépséges! Jóóóóóóóól összekente magát a tortával!!! :lol: Blog? Mostanában nem írsz…

Oriandy!
Dani nagyon vagány, ahogy „vezet”! :D

Anikó!
Nagyon édes lehet Ágoston! Örülök, hogy megoldódott Marcival is a helyzet!

Annácska!
Hát arra én is kíváncsi leszek, mit fog mondani a doki… A rizstej engem is érdekelne!

Angie!
Ezt találtam a kajálásról:
„Azokat az ételeket, amelyek elfogyasztása után a babának nem ízlik az anyatej, tanácsos kihagyni az étrendből, vagy ha lehet, akkor változtatni a fűszerezésén.
- Ha hasfájós a babád, akkor kerüld az első 3 hónapban, vagy keveset egyél az olyan ételekből, amik puffasztanak: karalábé, karfiol, káposzta, kelkáposzta, hagyma, zöldborsó, bab, lencse
- Ne vidd túlzásba a tejtermékeket, főleg ne igyál sok tehéntejet.
- Ne legyen nagyon fűszeres az étel. (fokhagyma, fahéj, bors, erős fűszerpaprika, zsálya, borsosmenta)”

Adri!
Megértelek, hogy most nem örültél volna egy babának. Neked most Levi a legfontosabb, ez teljesen természetes. Mikor szeretnétek tesót?

Ma Kende délelőtt fél, délután háromnegyed órát aludt… Naná, hogy hétkor már durmolóba ment… :D

Jaj, lányok, nagyon szorítsatok nekünk holnapra!!! Várom, félek, remélek, izgulok, nyugodt vagyok… Normális ez??? :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Előszöris: NAGYON TÜNDÉRIEK A GYERKŐCÖK MINDENKINÉL!!!
Jajjj, annyira szeretnék már én is a babások közé tartozni... :) :oops:

Panka!
Über cukik a rucik!!! :lol:
Na, épp ilyeneken gyengültem el hétvégén a boltban! :lol:

Pupy! :( :(
Édes vagy, hogy az együtt babásodás vígasztal. Kicsit bennem is ez tartja a lelket! :)
De ettől függetlenül nagyon sajnálom! :cry:
Anyukádnak pedig sok szerencsét kívánok! Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi komoly!!!
Olyan sokat gondolok rátok :)

Vizsgám: HHÁÁÁÁÁTTT... nem tartom kizártnak, hogy ez lesz az első bukta! Totál lutri, hogy meglesz vagy nem!!! Nagyon gáz volt, meg mellesleg az első pillanattól rettegtem ettől a hülye pénzügy-és adójogtól :evil: :evil:
De mivel írtuk, így még -szerencsére- nem tudom, hányas lett!

Most így utólag azt hiszem, örülök is, hogy nem lettem babás ebben a hónapban. Képzeljétek, tegnap úgy ébredtem, hogy viszketett az arcom egy kicsit!
Felkeltem, pisi, fogmosi,... belenéztem a tükörbe, és valami iszonyatos kiütéses izé volt rajtam!!! :evil:
Na, ez azóta hol előjön, hol eltűnik, de egész nap feszül a bőröm az arcomon tőle, és persze már az egész pofám olyan! :evil:
Viszont sehol máshol nam jött ki!
Holnap megyek bőrgyógy.hoz. :?: :oops:
Majd meglátjuk, mit mond!
Mindenesetre megint azt gondoltam, hogy lám, semmi sem véletlen... :)
Szegény anyukám meglátta, és az volt az első kérdése, hogy reméli, nem vagyok terhes, mert még nem voltam rubeolás, és ez egy kicsit hasonlít arra. Aztán most úgy tűnik, hogy nem az, de megijedt szegény, hogy nehogy valami gubanc legyen! :)

Most alszom egy kicsit, mert holnaptól tanulhatok a köv. vizsgámra... :? :( :evil:

Puszi mindenkinek, és jó éjjszakát :)

Pupy!

Ne szomorkodj, és ne érezd úgy, hogy nagyon pofára estél. :( :)
A randinkon majd eltervezzük a közös pocaknövesztésünket! Már csak 2 vizsga, és talizunk :lol: :lol: :lol:
Puszi: Eszter :)

eszter82
Budapest

Eszter!

A 82-es évfolyamot már oltották rubeola ellen. A hugomat is. Amúgy meg azóta minden gyereket, így nem valószínű, hogy megkapod. Ez mindenképpen nyugtatóan hasson Rád!

Norwell!

Mennek a drukkok ezerrel.

tjuca

Juca!

Köszi az infot! :D
Akkor ezt ki is húzhatom a listáról :lol:

eszter82
Budapest

Anikó :)
Örülök, hogy Ágoston ilyen jó étvágyú és szépen növöget :)
Klassz, hogy megtaláltátok a módját, hogy Marci is megnyugodjon :)

Nagyon sajnálom, hogy anyudra újabb vizsgálatok várnak
Ugyan nem vagyok nagy szakértő, de nincs kizárva, hogy volt valaki a pocakodban :( Múltkor a National geographic-on néztem egy műsort és abban azt mondták,. hogy a terhességek kb fele egy erősebb vérzéssel szűnik meg :( Tudom ez most nem vígasztal, de a természet tudja a dolgát.
A játszózás tényleg időjárás függő, de majd meglátjuk Bízzunk a jó időben :)

Angie :)
Sajnálom, hogy Sziszkó hasfájós :(
Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnotok az Infacol-t. Szopi előtt kell belecseppenteni a szájába. Nekünk bevált, nem is volt gondunk :)

Nem semmi amit az orvosok veletek művelnek :(
A képek nagyon jók :D

Panka :)
Na de akkor nem azért tornázok Emilivel, mert valami baja van, hanem program miatt :D
Annamari műtétjét még húzom ameddig csak lehet, vagyis amíg be nem nő a feje lágya :D

Drukkolok neked :D

Rizstej házilag: 1 kg barnarizs

1 kg rizst kb. 2,5-szeres vízzel felteszünk főni. Amikor a víz tejszerű állagú lesz (kellően sűrű, fehéres-barnás színű), akkor leöntjük a rizsről, és új vizet öntünk a rizsre, majd továbbfőzzük. Mindezt addig ismételjük, míg a rizs „ad tejet”. Egy kiló rizsről 3 óra alatt körülbelül 3-4-szer tudunk vizet cserélni, és összesen körülbelül 1,5-2 liter rizstej nyerhető így. A végén a rizst szitán átnyomkodhatjuk, és ezzel is nyerhetünk még egy kis sűrű rizstejet.

Ez biztos nem olyan, mint a dobozos, de ha lesz 3 szabad órám kipróbálom :lol:

Megyek altatni, mert Peti már hulla fáradt :?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Bocsánat,h. tegnap nem hoztam táblát, de estére eléggé eltörött a mécses, sirdogáltam egy pár órát, előjött a szokásos mensis depi,h. nekem már sose lesz gyerekem, meg anyu betegsége, és még a hab a tortán,h. estére már annyira fájt a hasam,h. csak feküdni bírtam melegítőpalackkal a hasamon. Demára már jobban vagyok, és este tényleg hozom a táblicskut, remélem addigra már Norwell új UH-képét is belerakhatjuk. :wink:

Adri!
Neked is épp elég gondod van, jól esik a bíztatásod. Én is remélem,h. talán majd ez a hónap. Teljesen érthető,h. nem akartok felelőtlenül kistesót. Nagyon szuperek a képek, és köszi,h. megosztottad Velünk is. :lol:

Tündi!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél. És este megkeresem a képet is, és bekerül a táblába. :lol: Bizony Te vagy az 1. Ugye milyen fantasztikus érzés.

Monyo!
Nagyon rég jelentkeztél már, mi újság Veletek??

Norwell!
Nagyon köszönöm, igazán sokat jelent a bíztatásod. Igen én is erre gondoltam,hisz annyi jel mutatott arra,h. babát várok és most igazán úgy is éreztem magam, a tegnapi fájdalom és darabos vérzésem pedig nagyon úgy tűnik,h. ezt igazolja vissza, de próbálok nem rá gondolni… Mikorra mész UH-ra?

Eszter!
Nagyon remélem,h. sikerült vizsgád. :lol:
Rubeola??? Még én sem voltam rubeolás, de én azt hiszem,h kaptunk védőoltást ellene, vagy nem??
Már én is nagyon várom,h. talizzunk és babázzunk. :lol:

Juca!
Csak a 82-es évfolyamot oltották be?? Jól vagytok??

Annácska!
Tudom, és próbálok nem rá gondolni. Azért remélem a természet egyszer csak úgy fogja gondolni,h. alkalmas vagyok az anyaságra, nem csak az elvesztésre… :oops:
Köszi a rízstej receptjét!!! :lol:

Puszi!
Vendég

Pupy!

A nyolcvankettest már kötelezően, erre emlékszem.
De pl. a barátnőmnél volt gond a 13. héten, egy hatalmas vérömlenye volt, meg vérzett is, és akkor előjött, hogy talán rubeolás. Az anyja kb. egy hónap alatt tudta kinyomozni, hogy minket is oltottak a gimiben. A kislánya pedig jól van, pedig több orvos is azt mondta, hogy vetesse el, egyedül az orvosunk (dr. Sz. L.) bíztatta, hogy ez kétesélyes, ha megmarad a baba nem lesz baj. Bori víg, eleven, és az anyja nem lehetett rubeolás. :-) Ezt is csak innen tudom, mert Jutka akkor minden potenciális ismerősének lelevelezte, hogy mi a dörgés, hogy mi már ne izguljunk, ha esetleg gond van.

Adri!

Ez a dokiügy tegnap nagyon felháborított. Mit gondol ez magáról? Most talán neked kellene diagnosztizálnod? Nem tértem napirendre ne haragudj. Remélem a gyerekorvos egy normálisabb eresztés. Elképesztő. Megint az az érzésem, hogy kipipálta, hogy diagnosztizált valamit oszt kész ezzel el van intézve. Az hogy a szülő befordul, meg bedilizik, az már nem az ő baja. Valamint Levi nő, talán el kellene kezdeni valamit. Jó tudom, hogy nem vaktában, de ... na nem dühöngök itt, csak egyszerűen kikészített. :x

Norwell!

Adj hírt bébi!

tjuca

Szisztok!

Most csak gyorsan, és önző módon csak magunkról.
Juca, csak hogy legyen min felhábododni mégjobban! :? :evil:

Tegnap elmentünk a háziorvoshoz. Az nézett ránk nagy kerek szemekkel, hogy minek jöttünk. Megnézte a leletet, de fogalma sem volt róla, hogy mi az. Pedig szeretem azt a dokit, nagyon rendes szokott lenni, de ez egy kicsit nekem is rosszul esett. Jó, nem a szakterülete, de legalább halvány fogalma lehetne róla. Azt mondta, menjünk vissza a szakorvoshoz. :shock: na, futottunk még egy felesleges kört... :evil:
Ma reggel felhívtam a dokit a kórházban, mondtam, neki, hogy a háziorvos visszaküldött hozzá. Azt mondta, menjünk be valamikor, mert még lesznek vizsgálatok. :shock: De mondom, MIKOR???? :evil: Végül "előrevett" minket holnap délutánra. :x
Áááááá, kész vagyok már ettől!!! Most már utálom a magyar egészségügyet!! Hogy tehetik ezt meg egy kicsi gyerekkel?? :x

Bocsi a kirohanásért, csak már nagyon a bögyömben volt... :evil: :evil: :evil:

Este jövök
Puszik

Kép

Kép
adriana

Halihó lányok!

Ezután is ezer bocsi, ha el-el tünedezek, de nem bírok a lakásban Danival! Annyira megszokta anyóséknál, hogy reggeltől-estig kint volt az udvaron, hogy ha nem megyel le vele, akkor háborút vívunk egyfolytában. vagyis csakis olyan dolgokat művel, amiket nem szabad, csak hogy legyen már valami!
De tegnap óta elkezdte (saját magától) hogy csak egyszer alszik napközben, de akkor 2 órát egyhuzamban. Hál istennek, már nem 6-fél 7 a reggeli ébredés időpontja, hanem 3/4 8-8, így 11 körül megy újra aludni, aztán ha felébred, ebéd, és estig nem is hajlandó aludni. Tegnap estére így ki is dőlt, hiszen fél 1 óta nem aludt. Amikor apa hazajött, én lementem, elrendezni, meglocsolni a virágaimat, és mire felértem (fél 8kor) ez a kép fogadott:

Kép

Pupy!!!!
Nagyon sajnálom! Ismerem én is ezt az érzést, de hidd el, nincs még minden veszve!!!! Én nagyon szorítok neked, és ahgy írtam is, remélem együtt lehetünk pocakosak!
Amúgy az én pirim még várat magára! :roll:

Norwell!!
Nagy-nagy gratula a tesóhoz! Várjuk az UH képet! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Pupy!
Annyira sajnálom!!! :cry: Együtt bizakodtam én is veled!
Sajnos nem tartom kizártnak én sem, hogy elindult valami csak úgy tűnik nem most van itt az ideje. Tudom sovány vigasz, de a kolléganőm szokta azt mondani, hogyha most nem akart jönni a baba, akkor annak biztos van valami oka...Persze ezt ép ésszel felfogni nem lehet, csak az ember idővel próbál túllépni rajta. Bármit is érzel írd ki magadból ha jól esik, mi itt vagyunk... :)

Eszter!
Sajnálom nálad is a mensit.
A vizsgáidhoz drukkolok nagyon!

Adri!
Nem semmi, ami veletek zajlik! Úgy tűnik ez a legegyszerűbb: egyik helyről a másikra passzolgatni az embert- már bocs, hogy így írom és tisztelet a kivételelnek, de ez tényleg felháborító!

Norwell!
Ez aztán a meglepetés! :D Gratulálok!
Várjuk az UH-os híreket!

Emlékezetből most ennyi.
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Tina!

Mikor tesztelsz??? 46. nap?

Adri!

:evil: :evil: :evil:

tjuca

Juca!
Milyen jól emlékszel! :) Úgy terveztem, hogy kivárom a 46. napot (csüt) és ha még addig semmi, akkor péntek reggel csinálok egyet.

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Panka!
jól vagyunk, köszönjük!
Tündéri lett Emili!Már én is levágattam baba haját, lassan újra kell menni! :wink:

Évi!
Egyszerűen "zabálnivaló" lánykátok van!!!! :lol:

Juca!
Kinga is tündéri!!! :lol: Édes a csupacsokis kép!

Anikó!
Biztos nagyon édes Ágoston hurkája! :lol:
örülök, hogy jól vagytok!

Tündi!
Nagyon jó hallani felőletek!te is fiús anyuka leszel!!!Üdv a "klubban"! :wink:

Norwell!
Mi már 2 hónapos korunk óta átalusszuk az éjszakát!!! :wink:
Egyébként nagyon jól vagyunk!!

Pupy!
:cry:

Junko!
Gyere hozzánk mindenképp!!!!

Dobok én is pár képet (ha nem baj), a hétvégén felfújtuk a medencét :lol: .
Látjátok milyen szépen tudok már ülni???
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Aszta, milyen nagy már Gábor baba, jó kis husis! :wink: Már 7 hónapos?Nagyon megy az idő! :D
Hát Emili nem alszik végig egy éjszakát :? Nem tudom fogja-e valaha :lol:

Tina!
Hát remélem megdöntöd a saját ciklushosszrekordodat! :wink: Már nem sokat kell addig aludni! :D

Norwell!
Na mizújs?

Adri!
Elhiszem, hogy kivagy, én is ki elnnék akadva, főleg ha agyerekemmel művelnék ezt!De majscak véget ér ez a mizéria, és megkapja Levike végre aszükséges kezelést!

Mi voltunk ma mázsálódni(inkább csak kilódzkodni :lol: ):5720 g, ami 200 g-al több,mint 2 hete.Doki szerint lehetne több is, de végül is csak" 20 g-al vagyunk elmaradva a heti átlagtól.Emili pedig nem nyelt tankönyvet, hogy tudja mihez tartani magát. :lol:
Én adok neki vizet is evések között, de 1 órával előtte már nem.Doki szerint nem nagyon kéen vizet adni, hanem inkább a kaját nyomatni belé.De azt mondta, rám bízza.Még jó!Én adok neki inni, főleg ilyen melegben.Egyébként ha nem éhes, hanem szomjas, akkor nem is eszik, kiköpi, de a vizet megissza.Innen tudom, hogy szomjas, vagy enni kérne.

Bocsi, megint sok voltam :oops:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Na, végre idejutottam… Délelőtt és délután nem tudtam ideülni, Kende lefoglalt jól, aztán meg egy vihar készülődött, nem akartam bekapcsolni a gépet, de végül nem lett belőle semmi…

Hááááát, nem egészen úgy alakult a mai nap, ahogy szerettem volna… :? :? :? Ne ijedjetek meg, a baba nagy valószínűséggel megvan, DE: a doki még csak UH-ra sem küldött el!!!!!!!! :shock: :evil: Megvizsgált, mondta, hogy kb. (talán – így fogalmazott) 5 hetes lehetek, oszt jóvan… Ugye mondtam neki, hogy szoptatok, és még nem volt mensim, na több se kellett… A vizsgálatkor azt mondta, hogy érzi, hogy felpuhult a méh, de még nem nagyobbodott meg, ezért nincs értelme az uh-nak :shock: Jjjjjjja, és hogy JÚLIUSnál előbb ne menjek újra, mert NEM ÉRDEMES!!! Hja, kérem szépen, és ha méhen kívüli??? Addigra akár rossz is történhet… Szóval nagyon kiakadtam, ez a mai egészségügy egyszerűen nem leírható… És még azt is mondta, hogy HA AKAROM, csináltassam meg nyugodtan a kiskönyvet a védőnővel… Hát mi ez, banyeg, kívánságműsor??? Éééééééééééés ami a hab a tortán: tudjátok, mi volt az első kérdése??? MIT AKAR A GYEREKKEL???? :x :x :x Jó, hogy ültem... Az oké, hogy mennek oda olyanok is, akik a másik oldalt képviselik, na de valakiről, akinek már van gyereke, és direkt nem védekezik (persze ezt eszébe sem jutott megkérdezni...), hogy feltételezheti, hogy azért megy oda, hogy megszabaduljon a babájától?!?!?! Meg a másik a stílus... Még ha feltételezi is, lehet ezt úgy is kérdezni, hogy ne legyen bántó vagy bunkó (pl. "nyilván meg akarja tartani a babát, ugye?")...
És mindezek ellenére (vagy épp ezért…) még elkérte a vizitdíjat is…
Ááááááááááááá… Szóval elegem van, úgy döntöttünk, hogy a jövő héten csütörtökön szépen elmegyünk oda, ahova először Kendével is mentünk… Csak a szomorú az, hogy anélkül, hogy perkálnál, nem jutsz előbbre… Nagyon szűkös lesz emiatt ez a hónap, jóhiszeműen azt gondoltuk, hogy egy „sima” tb-s rendelésen is megkapja az ember azt, ami jár(na) neki az évente nem kis összegért… :? :evil:

Bocsi mindenkitől a stílusért, tudjátok, hogy nem szoktam így írni, de ez nagyon kihozta belőlem…

Mindjárt visszaolvasok, de ezt muszáj volt leírnom.

Kép
Kép
norwell

Húúúúúúúúúúúú Norwell!!

Ez igen brutális! Igaz én is egészségügyis vagyok, de bevallom, ilyenkor igencsak szégyenlem! Ez gyalázat! A legokosabb a dokiváltás ez nem téma!
És tudod: nyugi, mert az árt a babának!!!!

Andy

Kép
oriandy

Norwell!
Hát ez nem semmi!Én is ki lennék akadva!Főleg a stíluson.Nagyon rosszul elshetett!Sajna a dokiknak úgy tudom meg kell kérdezniük, hogy "megtartja-e a babát?"Tőlem is megkérdezték, csak nem ilyen stílusban.Hanem, hogy örülök-e neki? :wink: Naná.
sajna sokhelyen mrá tényleg csak akkor kapsz emberi szót, ha fizetsz érte.Szörnyű, és sajnálatos. :evil: :( De erre mostanában sokmindenki rájön sajna.És ez még csak rosszabb lesz.
Na de ne bánkódj, elmentek a Kendés dokihoz, ő majd megmutatja neked a kisbabád! :lol: (no persze nem ingyér :twisted: ).

Annácska!
Kell tornáztatni a nyakát is, de önszorgalomból is tornázunk, de az csak "program" :lol:

Kép
pankaa

Szia Norwell!

De zsavű :-) Első babánál. Ekkor váltottam.
Drága a magán, de én már ott tartok, hogy csak az az orvos, jöhet a közelembe, aki már bizonyított. Evvan. Szomorú.
Viszont abban igaza volt, hogy az 5. hét elején még korai az uh, jövő héten már sokat fogtok látni!

(Én úgy tudtam, hogy a szoptatáskor már a teherbeesés is necces, tehát Ti túl vagytok a nehezén).

Nagyon drukkolok!

J.

tjuca

Képzeljétek!

Ma voltunk "pacigolni"! Daninak igen tetszett!
Íme a bizonyíték:

Kép

Kép

Andy

Kép
oriandy

Peti előtt kétszer is megcsináltattam a dokimmal a rubeola szűrést és tuti, hogy mi már kaptunk :) Emiatt nem kell aggódni :)

Szerintem az ilyen orvosok már rég elfelejtették az esküjüket. Az az érzésem, hogy a diplomájuk mellé kaphatnának egy kis emberség oktatást.

Andy :)
Nagyon édes Dani így apa pocakján :D
Petka még mindig kétszer alszik

Tina :)
Hű, de izgi :D Péntekre nagy drukk :)

Csibe :)
Nagyon aranyos Gáborka. Tényleg ügyesen ül :D

Sajnálom, hogy ilyen dokival hozott össze a sors :(
Komolyan nem értem, hogy miért nem lehet normálisan kezelni az embereket? Miért kell úgy bánni velük mint egy felmosóronggyal... Se fellelőség, ugye az esetleges méhen kívüli miatt, se kedvesség... Ahelyett, hogy gratulált volna és azt mondaná, hogy jövő héten uh.
Nem csodálom, hogy kiakadtál rajta. Valószínű én az asztalt is ráborítottam volna :x
Sajna tényleg nem olcsó a magán, de már én sem vagyok hajlandó máshoz menni. Már többszörösen megbántam, hogy próbáltam sztk alapon megoldani az életem :(

Juca :)
Ti mikor mentek vissza dokihoz?
Család mit szólt a nagy hírhez?

Szép estét :)

annácska

Adri
sajnálom, hogy még mindig bizonytalanságban vagytok és nehezen halad az ügy. Amikor tényleg szükség lenne az orvosokra, csak ennyire képesek. :evil: Ez nagyon szomorú.

Norwell
a te esetedet is megdöbbenve olvastam. Akkor ezek szerint mentek ahhoz a dokihoz, akinél Kendét szülted? (ezek után én is ragaszkodni fogok a dokimhoz, hiába szűnik meg a kórház ahol dolgozott, utána megyek.)

Évi, Tjuca
nagyon aranyosak a képek a csajokról. Mindkettő nagyon csini. Kindzsa édes ahogy élvezi a homokkal való ismerkedést. Nagyon jó kép. És a 3 fiú a parton, ők már a hódolók?? :lol:

Panka
szóval már túl vagytok az első hajvágáson? :wink: (eltettél pár tincset emlékbe?) Máténak nagyítóval kell keresni a haját, olyan kevés van neki. Izzadni azért ő is tud, csak nincs mi összetapadjon a fején. (azt is észrevettem, hogy a tappancsa is szokott izzadni, még akkor is kicsit nyirkos, ha nincs rajta zokni ebben a nagy melegben.) ma voltunk uccsó kötelező oltáson. A nem támogatottról még fogalmam sincs hogy mik vannak. Ill. 3-at mondott a védőnő (agyhártyagyulladás, tüdő gyuszi és bárányhimlő). Tudtok valami helyet, ahol ezeknek utána lehet nézni? Egyébként almát azóta nem kapott Máté. Még várunk vele.

Andy
tök jó hogy Dani már ennyi állatot ismer :wink: (tyúkok, lovak stb.) sok gyerek csak képeskönyvből látja őket. :? Ezek után elhiszem, hogy egész nap kint akar lenni, még jó, egy csomó felfedezni való van odakint.

Megyek alukálni, későre jár.

Kép

Kép
syrynx

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Panka!
Szilárd sem alszik végig egyetlen éjszakát sem. Ma egyszer ébredt, és eddig másodszor birt ki 5 órát kaja nélkül. Általában követelni 3 óránként éjszaka is. Szerencsére 10-15 perc alatt 'megkajál', és fektetem is vissza. Van olyan, hogy nem alszik azonnal vissza, de ma hagytam egy kicsit sirni, és abba belealudt elég gyorsan.

Norwell! Adri!
Sajnálom a tortúrátokat az egészségüggyel. Szörnyű ez a helyzet, de még szörnyűbb, hogy semmit nem tudunk tenni ellene. Norwell! Kismamáknak nem kell vizitdijat fizetni! Remélem, nem fizetted be.
Vendég

Angie!

Hivatalosan akkortól kismama a kismama, ha már van könyve.

Annácska!

Holnap du fél hatra megyünk.

Egyébként gondolkodtam azon, hogy lehetne olyan adatbázist csinálni, akár itt a babaneten, ahol névvel, kórházzal meg lehetne jelölni a - és a + eseteket is. Mert én ugye azt az orvost, akiről váltottam egyéb esetben is csak kerülni ajánlom, mert 9 hónapig lelkes, majd 10 szülésből 9-re nem ér oda.

Panka!

Érdekes vannak orvosok, akik nem kérdezik, meg, mert egyértelmű, és igenis az abortuszt akaró nő mondja ki, hogy mit akar, ne annak kelljen magyarázkodni, aki meg akarja tartani a gyereket. Egyébként nem is értem ezt a "szabályt", de tegyük fel így van, akkor is az ugye megtartja a babát forma lenne a követendő.

Andy! Syry!

Nagyon aranyosak a fiúk, ahogyan a lovakkal ismerkednek. :-)

Adri!

Ma nagyon drukkolok, hogy valami értelmeset mondjon végre a doki.

Köszi a Kindzse dícséreteket. Lassan visszatérek a bloghoz is.

tjuca

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Megnéztem a táblát....
Ott vagyok 34 cn-el, és pirkónak semmi jele! :(
Ez egyenlőre elkeserít, mert éles lövészet még nem volt (na jó, attól még esetleg lehetek terhes is), de bennem van a félsz az előző betegség miatt. Hiszen a csokiciszta is mensi kimaradást okoz.... Remélem nem az van megint!!!! :roll:

Andy

Kép
oriandy

Kép

Ez a hőgörbém. Igaz nem az elejétől mértem........

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lanyok! Kép

Norwell :D

Tenyleg felhaborito, ahogy viselkedett a dokid! Valoban az a legokosabb ha elmesz a regi orvosodhoz megha fizetni is kell erte.. :evil:

Anna :D

Ezek szerint neked sem volt hanyingered. Nekem egyetlenegyszer volt csak de az nagyon erös volt. Vegül is jol vagyok akkor biztos minden rendben.

Andi :D

Danika nagyon vagany, föleg az a kep tetszik amelyiken apa öleben alszik.

Juca :D

Latom Kinganak bejön a csokikrem! :lol: Nagyon jok a kepek! Igazi kisasszony mar! :D

Evi :D

Igen, lehet, hogy kettö.. :) nem emlekszem ki irta annak idejen de nekem is remlik valami.

Dorcika egy tünemeny a kepeken! :D

Syry :D

Nagyon jok a kepek, milyen nagyfiu mar Mate! :D

Brill :D

Erik valoban tökeletes baba! :D

Adri :D

Köszönöm szepen! :) Nagyon szepek a kepek Levikeröl! :D

Elkepesztö az orvosok hozzaallasa, remelem ma mar sikerül valami kezzelfoghatot mondania!

Panka :D

Ennyi hajat! :shock: :D Nagyon csini lett az uj frizuval! Es, hogy mar forog is a kis Emili! :D

Macika :D

Akkor jo is lesz ha abbahagyod azt a gyogyszert! :) Ugyis mas terveitek vannak.. :wink:

Timi :D

Köszönöm, aranyos vagy! :D Igazabol itt azt mondjak, hogy tutira nem lettem beoltva, de most mar nem is izgatom magam, elkerülöm a gyerköcöket mert az enyem most fontosabb.

Angie :D

Sajnalom, hogy a kis Szilard keveset alszik mostanaban! :( Tenyleg nagyon jo lenne ha tervünk összejönne! :D

A ferjem nagyon örül, boldogok vagyunk es alig varjuk mar a következö uh-t.

Pupy :D

Sajnalom a mensit, de olvasom, hogy mar jobban vagy. Drukkolok, hogy ez a honap legyen sikeres! :D

Sajnalom a mi anyukaddal törtenik es szoritok nagyon a csütörtöki biopcia eredmenyehez!

Aniko :D

Jo olvasni, hogy ilyen szepen gyarapszik es hurkasodik a pici! :D
Remelem jol vagy Te is!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Juca!
Egyetértek, igazad van.Csak ahol eddig voltam gyakorlaton nőgyőgyász közelében, mindig mindegyik feltette ezt a kérdést, ezért valószínűsítem, hogy meg kell kérdezniük, de lehet csak mindegyik ilyen hülye módon kíváncsi. :?
Hát hogy csak a kiskönyv után kismama vki?Ez elég fura, mert nekem még nem volt, amikor véreztem, és bekerültem a klinikára, de ott kismamának mondtak, és aterhes patológián feküdtem. :roll:

Norwell!
Tényleg, befizetted a díjat?

Angie!
Tudom, hogy sok baba nem alussza át az éjszakát, csak sok hónap múltán, de én azért reménykedek, hogy már nem kell sokat várni vele. :D
Emili is kibír 4-5 órát éjjel, és mostmár nappal is a 4 órát kivárja.

Syry!
Én is akarom beadatni a bárányhimlő ellenit, meg a pneumot.
Úgy tudom Juca blogjában volt erről szó.

Kép
pankaa

Halihó!

Csak gyorsan, mert a gyermekem szétszedi a szobát... :D

Igen, a vizitdíjat befizettem, mert, ahogy Juca is írta, csak akkortól számítok kismamának, ha az a drága jó doktorka leírja a pépörre, hogy valóban terhes vagyok... Ekkor lehet kiállítatni a védőnővel a kiskönyet, innentől ingyenes a terhesgondozás.

Amúgy én nem is azon háborodtam fel, hogy megkérdezte, akarom-e, hanem AHOGY megkérdezte!!!

Aztán most kaptam egy ismerős anyukától egy tippet, hogy egy női nőgyógyászhoz jár itt Győrben, akit nagyon dicsérnek, de sajnos szülést nem vállal, viszont végigviszi a terhességet, és még a gatyámat sem fogom ráfizetni... Van uh-ja, és kedves nagyon. Bejelentkeztem hozzá hétfőre...

Na megyek, mert a felháborodás óóóóóriási... :D

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Panka!
Remélem, nálunk is hamarosan beáll a 4 órás evés. Igaz, tegnap kétszer is majdnem 4 órát birta, úgyhogy közel vagyunk hozzá. Én is reménykedek az éjszakákkal kapcsolatban, de nálunk egyelőre még semmi jele annak, hogy kibirna 4 óránál tovább. Sőt, ma is felébredt 2 órával az utolsó etetés után, és csak kis sirdogálással aludt vissza. Utána viszont aludt 3 órát, igy kijött az 5 óra.

Ma nyugis napunk van. A tegnapi viharos időjárás kicsit megviselte szegénykémet (itt nálunk majdnem egész nap villámlott és zuhogott). Nem sokat aludt napközben, de aztán délutánra bedobta a szunyát, és hagyta anyát főzni és vasalni. Ma szerencsére reggel óta süt a nap, elég egyenletes az idő.

Judit!
Ez a nemalvás változó. Úgy látszik, hogy ezeknek a kicsi babáknak minden napjuk más. Ezt kell megszokni és alkalmazkodni hozzá. De majd hamarosan te is megismered ezeket a dolgokat. Jaj, már alig várom, hogy a kezedben tarthasd a kis csöppségeidet. Nagyon kiváncsi vagyok a köv uh-ra. Gondolom, nem bánnád, ha kettő lenne. Megkimélnétek magatokat az újabb lombik tortúráktól. Bár nehezebb lenne a nevelés.

Juca!
Igazad van. Ez eszembe sem jutott, de persze, hogy kell a kiskönyv, és utána vagy hivatalosan is kismama. Róka koma látogatott mostanában? Lelkileg hogy vagy? Tudsz úgy igazából örülni, vagy jár az agyad, hogy milyen lesz két kis csöppséggel, na meg a kihordás?

Andy!
Nagyon helyes a kisfiad. Milyen ügyesen lépeget. Reméljük, hogy minden rendben nálad odabent, és ha késik, akkor csakis azért, mert tesó van a dologban. Tudom, hogy még várni akartatok, de ha igy alakult, akkor üsse kavics. Igy tervezte neked Isten.

Tina!
Holnap reggel várlak a csikjaiddal.......

Norwell!
Remélem, bejön ez a dokinő. És akkor mi lesz a szüléssel? Majd az ügyeletesnél fogsz szülni? Nekem is váltani kell, mert a következőt itt Vácon fogom megszülni. A szomszédnőm nagyon dicséri a dokiját. Lehet, hogy 'kipróbálom'.

Csibe!
Gáborka nagyon szép kisfiú. Gyönyörű szemei vannak. És valóban úgy néz ki, hogy stabilan ül. Ti tudtok jönni a talira?

Pupy!
Tábla változatlanul nagyon tetszik. Főleg az, hogy a sárga rész szépen el kezdett hizni. De ez igy szokott lenni. Ha lefogy egy kicsit, akkor hamarosan gondoskodnak az égiek az utánpótlásról. És mivel az utóbbi időben öten szültünk, és csak 3 új zebrásunk van, igy még van férőhely, amiben tutira benne vagy te is :)

Úgy látom, hogy az első két dátum kezd kikörvonalazódni a talira. Valaki felvetette a játszóteret a hajógyári szigeten. Én nem ismerem azt a helyet, de benne vagyok. Már alig várom, hogy találkozzon a kis csapat.

Megyek, meglesem a kis tökmagomat. Már húzza a pacibőrt egy ideje.

Puszó!
Vendég

Sziasztok!

Egyszerűen alig van időm jönni, megint annyi a munkám. :evil: Este pedig sokszor Apa bitorolja a gépet, és márcsak nagyon későn tudnék jönni. 

Adri!
Ez tényleg felháborító,h. ide-oda küldözgetnek a dokik, mintha nem is orvosok lennének. Remélem azért ma délután nem hiába mentek.

Andy!
Szerintem jót is tesz Daninak is meg neked is a levegő. Édes Dani, ahogy elaludt a Párod hasán. :lol:
Érdekes a hőd, én nem akarok okoskodni, de szerintem nem volt ovulációd ebben a hónapban. Bár nem tudom,h. mennyi volt a hőd, mielőtt nem mérted, de még így is nagyon alacsony a hőd. :oops: A hüvelyben méred? Amúgy valami tüneted??

Tina!
Nagyon köszi. Igaz most annyira nem bízom, de azért remélek. Viszont ha jól látom, te már a 45.-et taposod. Nagyon-nagyon szorítok!!!!!

Csibe!
Egyszerűen gyönyörű Gáborka azokkal a hatalmas kék szemeivel. :lol:

Panka!
Gratulálok a mázsáláshoz. Szerintem Te igenis tudod,h. mi kell a saját gyerekednek. És persze a dokik is tudják, mert ezzel foglalkoznak, de egy anya mégis jobban érzi. Hallgass csak magadra e téren.

Norwell!
Drágaság, felháborodva olvastam, amit írtál erről az orvosról. Szomorú,h. ide jutottunk, de én is csak Juca szavait tudom támogatni, sajnos megéri a magándoki,h. az emberrel valóban törődjenek.
Viszont ezúton szeretnék gratulálni a papírhoz, amin rajta van,h. Kismama vagy!!!! :lol:
Egyébként most jut eszembe Tőlem is megkérdezték tavaly,h. meg szeretném-e tartani, de tőlem így: Ugye megtartja a babát? Mire én elsírtam magam és közöltem,h. hát persze!
Akkor várom a hétfői UH-t!!

Annácska!
Köszi! :lol: Megnyugtattál!!

Jucmuc!
Örülök,h. jól vagytok!! :lol: Én is sajnálom, de remélem egyszer végre… :lol:
Anyu sem érti a holnapi biopsziát, de majd írok ha meglesz az eredménye.

Eszter!
:lol: Egy Angyal vagy, köszi a privit. Ebéd után válaszolok Rá!!!!

Puszi!
Vendég

Annácska!
Peti hasfájós volt, vagy csak néha fájt neki? Mert Szilárdra nem mondanám hogy hasfájós. Ez a vasárnapi egésznapos görcsölést szerintem én okozhattam neki valami kajával, mert azóta is csendben van a gyomra. Sőt, mintha a pukik sem bántanák annyira, és széklete is minden nap van. Szerinted ennek ellenére is kellene adni? Az Espumezanról mit tudsz?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?