sziasztok!
Tudom h régen jártam itt, szégyellem is magam..
de alig van idöm bármire is..bocsi, de asszem most csak körvonalakban tudok csak irni nektek..
MAno!
tényleg nagy pocid van, de örülök h legalább egyszer talizhattunk,m egismertelek
.. a félreértés miatt meg bocsi..azota tisztázodott a dolog..
REmélem még egy-két hetet bent marad a baboca, drukkolok neked-nektek!ügyes legyél, ha addig nem jelentkeznék..
Kriszti!
de jo , köszi a terméktapasztalatot, hasznát fogom venni,
csak sajnálom h saját szakállatokon tapasztaltátok meg,
és ugy sajnáltam Domit mikor olvastam h mi történt vele.
..remélem már sokkal jobban van..belegondoltam a helyzetedbe..szörnyü. biztos én is igy reagáltam volna, nekem már az is elég volt most amiko r Gábor elesett ,neki is vérzett a feje, énis vittem dokihoz utána,
pedi gneki nem volt olyan komoly mint nálatok..de nem nyugodtan volna meg ha nem látja doki..
Floci!
nagyon ügyesek vagytok, ilyen gyorsan sikerült eladni-és venni.
.mi anno egy év alatt tudtuk csak eladni aházunkat.. merre felé laktok majd?
Mandala!
jo h jöttél,
megkaptad az smsem?vártam a válaszodat,! remélem jol vagytok. leszámitva h te is parázol a doki meg a korház miatt..jo lenne dumcsizni , vmikor felhivhatlak?
Orsi!
tündéri Balázsod, nagyon szép fiucska..a csajok kedvence lesz
..multkor eltüntél msnröl..mire végre tudtunk volna kicsit beszélgetni már ott se voltál.
.. mi a helyzet a fogával? alszik éjjelente?
Dori!
sikerült ezek szerint amiröl beszéltünk? nem irigyellek , átalakitás,egyebek!?
én egy darabig nem szertnék ilyenbe belevágni, most csak belülröl szeretnék szépiteni de azt már nagyon..olyan szép ötleteket, szineket láttam...elképzelések megvannak nálam is..
Azért van egy jo hirem, legalábbis nekem az..Gáborka két napja ujra átaludja a éjszakát,
remélem nem szolom elmint a szobatisztaságát..ami azota megingott és megint pelus kell neki..
puszi mkinek