Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az óra jó volt, túl éltük (az osztály is meg én is), mára már a takony is elöntött. Éjjel alig aludtam, mert hol a hideg rázott, hol ömlött rólam a víz. Elegem van!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Laura!
Úgy sajnálom szegény Romit a miatt a csúnya allergia miatt. Voltatok már más vizsgálaton is vagy csak a gyerekorvosnál?

Zsuzsa!
Örülök, hogy teljesült a vágyad és megkaptad a fényképezõgépet! (Megsúgom, ha én választottam volna, a mienk sem lenne ilyen, hanem egy sokkal olcsóbb és kisebb teljesítményû) Ennyi munka mellett, hogy lesz idõd eljönni talizni? Ugye, azért nem gondoltad meg magad?

Zafi!
Szerintem, ha nálatok mûködik így az alvás, akkor lehet, hogy Rékát nem is „kellett idomítani”, egyszóval csak kialakítottátok a mindanyiotoknak megfelelõ alvási rendszert. Utólag már semmiképpen ne rágd ezen magad!

Szia Zsuzsi!
De jó, hogy újra jelentkeztél! Jó lenne, ha tényleg jönnétek talizni, olyan régen láttunk titeket!
Nekem is megvan a véleményem az I. Nõi Klinikáról, pedig én is csak látogatóként jártam ott! Gratulálok a sógorodéknak a pici lányhoz!

Szila!
Ma én is felfedeztem az általad említett plakátot, botrányos!

Cory!
Hogy vagy? Remélem már sokkal jobban! El tudtál menni az órádra? Hogy sikerült?
Andi említette a talin, hogy te Balunak valami spéci elsõ cipõt vetettek. Megírnád, hogy hol és milyen márka volt?
Dzsili!
Tõlünk sincs messze a Szentlélek tér, ha rá tudom beszélni apucit, lehet, hogy mi is mennénk leselkedni! Mikor is lesz pontosan?
Nem is gondoltam, hogy Napsinak ekkora haja van! Nagyon csini lett!

Gorsi!
Petinek gyors gyógyulást kívánok! Egyébként nekem csak akkor mondta a doktor nénink, hogy ne menjünk közösségbe, amikor Peti beteg volt! Én valahol azt hallottam, hogy az influenza bacik(vagy vírusok) csak március közepéig életképesek!

A tegnapi nap híre: Peti két-három lépést tett egyedül! Persze még csak a bútorok között próbálkozott, de olyan ügyesen! Egyre többet ácsorog egyedül és már nem pár másodperceket!
Szerintetek menjek el cipõt venni Petinek, vagy ráér akkor, ha már távolságokat megy?
Csináltam albumot, Peti néven találjátok, akit érdekel.

Márti!
Vettem Chamomillát, 15-öst adtak és azt mondták akár óránként is adhatok Petinek. Mi errõl a véleményed?

Megyek, ebédet fõzök Manókának:

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Gyors leszek, mert ma még nem nagyon tanultam.Kép Két hírem van: megvan a 4. foga Martinnak, a bal felsõ egyes. Így most bal oldalon két fog van, jobb oldalon meg semmi.Kép A másik pedig, hogy ennek örömére tettem fel egy új képet róla a profilomba. Ezen már olyan nagyfiú!

Puszika mindenkinek, Lina
lina

Megõrülök!!!
Megnyomtam valami gombot és elszállt az EGÉSZ. grrrrrrrrr Kép

Szóval: sziasztok!

cory: remélem, jobban vagy már! Ugye ma nem kell menned sehová?!!!

Dzsili: MIKOR??? És melyik kerületben van a Szentháromság tér?

Tetszik a töki pompos??? Kép Kép Kép Mivel jók voltatok, leírom a receptjét:
(Tök egyébként egy kis falu a zsámbéki medencében, a pomposhoz nem tudok magyarázatot adni Kép )
7 deci tejbe teszünk 1 csomag élesztõt és kis lángon felfuttatjuk. Belekeverünk 1 kg lisztet, 2 evõkanál sót és apránként hozzáadunk 1,5 deci olajat. Jól átgyúrjuk. Kelesztjük, majd enyhén kizsírozott mélyebb tepsibe egyengetjük. A tetejére szalonnát (esetleg kolbászt stb.) teszünk, majd leöntjük az egészet 1 nagy tejfölbe kevert 2 evõkanál liszttel. 180 fokon kb. 20 percig sütjük. Jó étvágyat!!!

bszilvi: gratula Petinek a járkáláshoz!!!

Bocs, de az I. sz. Nõi Klinikát ne szidjátok! Ott mentették meg Juli életét, amikor megszületett!!! Légzési rendellenességgel született 35. hétre és 50 % esélyt adtak neki Kép Rohammentõvel vitték a Róbertbõl a Klinikára és ott 2 nap alatt hozták úgy rendbe, hogy utána már csak 3 hétig kellett inkubátorban lennie a Madarászban, és még 1 hetet anélkül. De ha õk ott nem dobnak be apait-anyait, akkor most nincs Julim! Andrásom mondta, mert õ mehetett Julival, míg engem helyrepofoztak a Róbertban a szülés után, hogy nagyon segítõkészek voltak és látszott rajtuk, hogy tudják, mit kell tenniük. Tomival meg ott csinálták a magzatvízvizsgálatot és akkor is nagyon rendesek voltak velem. Persze ez szubjektív dolog, de nekem õk akkor is szuperek Kép Kép Kép

Na, mára eldugulok Kép bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

SZiasztok!

Cory! Nagyon drukkoltam reggel óta, hogy sikerüljön az órád! Kép További gyógyokat is küldök, hátha segít! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi! Köszi! Én biztos voltam benne, hogy vmi elírás! Ezek szerint inkább ey magyar pizza, nem?

Fõleg kérdezni jöttem: hol lehet szerintetek nagy méretû dobókockját (2x2 cm-nél nagyobb), kisgyereknek való gyurmát és nagyion vastag, szintén apró képzbe való ceruzát/zsírkrétát kapni? Jön du. anyósom vigyázni Árminra, el tudnék szabadulni vásárolni, de gõzöm sincs, hová menjek!

KÖszi!

Márti++
márti

BSzilvi!
Tegnap már ki is éltem a fényképezési vágyamat.KépKépKép Csak az a baj, hogy amint meglátja a kezemben a fényképezõgépet a Bea, abban a pillanatban vagy elfut, vagy odajön hozzám jó közel, és mire végre eldöntöm, hogy ez most egy jó póz akkor elfordítja a fejétKép.
A talin én is elgondolkoztam, hogy hogyan fogom megoldani, de azért ha nem is minden héten, de jön a jó idõ, elmúlik a járvány, akkor egy-két alkalommal bemegyünk. KépKépKép

Bogancsi!
Nálunk is fúj a szél. Én nagyon úúúútálom, mert ma végre kiakartam vinni a Beust levegõre, na de ilyen szélben...? Meglestem "bogancsi családját". A nagyok már nagyon nagyok, a lányok nagyon hasonlítanak rád. Danit még nem döntöttem el, hogy kire hasonlít nagyon, de azt hiszem, inkább apukája, így külsõleg, persze a többit nem tudom. Azok a ronda futószemölcsök elfuthatnának már Tomi kis testérõl. KépKép

Sajnos az éjszaka is kúppal aludt Bea, de leglább nyugodtan. Most alszik Beus, de délelõtt nagyon nyügi és akaratos volt.

Dzsili!
Napcsi, tûri ha a hajába beleteszel hajgumit? A Beus, máris kirángatná Kép, pedig próbálkoztam vele, de még nem jött össze. Nagyon csini, majd megmutatom a képet Beusnak, és hátha akkor engedni fogja. Én kis naív.

Cory és minden betegeskedõ kis lurkó kérlek szépen gyógyuljatok megKépKépKépKép
Nekem fogalmam sincs, hogy a Beus beteg vagy sem, de eléggé nyûgös. Dzsili, sajnos még nem hallották meg a Beus fogai, hogy mit üzentél nekik.KépKépKép

No, most egy kicsit eloldalgok az oldalról.
Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Dzsili, Szilvi
Köszi a gyógyokat!

Eddig sem voltak túl jó napjaink, de ma Peti extra nyügis. Miközben porszívóztam az orrát megláttam 2 kis csíkot az alsó ketteseknél, úgyhogy szerintem pár nap múlva megint lesz új fogunk. Kép

Dzsili
Milyen hosszú Napsi haja!
Baci- és vírusmegelõzõ gyógyokat küldünk.Kép

Megnéztem az új képeket.Kép Olyan nagyok már a kölykök! Nemrég még mindenki kiságyban, vagy földön gurgulázó babát fényképezett.Kép
Petirõl is van új kép.

cory
Rémes amit leírtál.Kép Sok-sok gyógypuszit küldünk!KépKépKépKép

BMárti
Magamban én is sajnáltalak. Kép Én már azt is utálom, ha Levi napokig késõn jön haza. Pár nap után mindig leállítom. Neki szerencsére rugalmas a munkaideje, de ha meló van, akkor addig nem néz ki a gépbõl, amíg meg nem csinálta. Ha esetleg mégis ráérne egy kicsit, bízton számíthatok rá, hogy a fõnökének éppen akkor van beszélnivalója vele, ami min. 2 óra! telefonon. Addig persze Peti nem lehet a nappaliban, mert hangoskodik.Kép Összességében végülis szerencsés vagyok, mert nincs kiküldi és azért ált. a fürdésre hazaér a férjem. Kép

Szilvi
Nagy gratula az elsõ lépésekhez!Kép
Tekintettel cory állapotára, bátorkodom válaszolni helyette ill. részben idézem õtKép, mert éppen ez ügyben kérdeztem a minap coryt. Szóval Falcon cipõ és a cipõbolt a Meki oldalán van egy kapualjban, 1-2 háztömbnyire az Oktogontól. A bolt neve valami olyan, amibõl kiderült egyértelmûen, hogy gyerekcipõket árulnak.

Megyek mosogatni...
Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Marti,
bocsi, de nem talaltam meg az email-cimedet. Ha nem kapsz tippeket, en itt Gyorben tudok egy jo boltot, megyek is oda hetvegen, ha gondolod, korulnezek a Te szemeddel isKép

-Afonya
Névtelen

lehagytam, hogy dobokocka biztos hogy van, de nagyobb volt, kb 6-8 cm elhisszusaggal.
Afonya

Sziasztok!

Bogancsi: köszi a receptet, nálunk biztosan töki pompos lesz holnap!

Cory: jobbulást neked! Kép Kép Kép

Dzsili: hogy mennyi haja van Napcsinak! Rominak csak pár szál... Kép

BSzilvi: még mindig csak az orvosokat "vadászom", a gyerekorvosunk ebben az ügyben "használhatatlan".
Cipõt szerintem még korai venni, majd akkor vegyetek, ha már stabilan, viszonylag sokat jár.
Ja, és gratula a járáshoz Petinek! Kép

Remélem, nem hagytam ki senkit...

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Márti: a Skálában a papírosztályon láttam olyan ceruzát, ami vastag volt (nagyjából, mint a postairón), és az oldalain kis pöttyökben tapadórész Kép

Gorsi: köszi az idézetért Kép

cory

cory
Budapest

Áfonya!
Nagyon köszi! Kép Bár GYõr nekünk túl messze van Kép Nem tudod, a gyõri bolt nem egy hálózat része esetleg? Vagy azt megkérdeznéd, ha mégy, hogy nincs-e boltjuk (vagy hasonló) Pesten is? Kocka akkora kéne, hogy elférjen Ármin kezében, akár több is belõle, de ne nagyon férjen be a szájába! (Ugyanis belebolondult a dobókockáimba - tõlem örökölhette! - de sajnos idõnként a szájába is begyömködi, aminek nem örülök)

Márti++
márti

Márti!
HA még olvasnád, akkor az Örsön az Árkád üzletház aljában van egy hatalmas játékbolt, ahol nemcsak játékot, hanem szinte mindent árulnak a gyerkõcöknek. Én ott láttam gyurmát (gyereknek valót 2 éves kortól, jó kis puha volt, és bár nem ehetõKép, de nem gond, ha a szájba kerülne.)

Jó vásárlást.
Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Gorsi!
Szerintem nyugodtan vegyél cipõt, mert ha pl. ki akar midneáron szállni a babakocsiból Peti, akkor mégiscsak jobb ha abba teszed ki. Én azért vettem Vilinek, mert õ bizony fei akar állni a utcán is, no meg a meleg mamuszát kinõtte.

Norci
norci

Sziasztok!

Cory! Jobbulást! KépÚgy segítenék.... Remélem, te is olyan gyorsan meggyógyulsz, mint én múlt héten.

Bogancsi! Már csak a neve miatt is megcsinálom a töki pompost.Kép
Nálunk is olyan õrült szél fúj egész nap. Délelõtt áram sem volt.

Márti! Én is éppen a Árkádot akartam írni. Karácsony elõtt láttam ott nagy dobókockát, meg kicsiknek való ceruzát, zsírkrétát. Luca pl nagyon szereti az IKEÁs vastag ceruzát (zsírkréta is volt hozzá), na meg persze Zsófi filceit....
Már régóta akarok nekik olyan mindenbõl kimosható filctollakat venni.

BMárti! Én is sajnáltalak ám magamban.Kép Nem jó dolog, ha sokat van az ember egyedül, a párja nélkül. Nálunk most sajnos még ennél is rosszabb a helyzet.... Nem azért írtam, hogy sajnáltassam magam (az úgysem segít), csak hogy tudd, nem vagy egyedül. Én is rosszul tûröm, és még rosszabb lenne, ha itthon kellene ülnöm. A talik pl sokat segítenek.

Bszilvi! Gratula Petinek!Kép

Henke! Hogy van Barni? Azért nem írsz, mert már csomagoltok?? Holnap este jössz?

Minden beteg gyógyuljon meg gyorsan! Ez parancs! KépKép
Mennem kell, Luca ma különösen anyás....

Puszi
Andi

Andi
andi3

Nos akkor részletesen:

Norci!
De rossz, hogy még mindig ilyen bizonytalanságban vagytokKép Nem akarlak elkeseríteni, de a férjednek kb. az igényléstõl számított 6-8 hét a munkavízum, és ti, a család, csak akkor kaphattok, ha az övé már megvan, és az biza újabb pár hét. Úgyhogy ha ide jöttök Helsinkibe, akkor is kalkuláld úgy, hogy nyár elõtt nemigen lesz belõle valamiKép
Azért szurkolok, jóKépKépKép??? Jó lenne, ha itt lennétek!!!

Laura!
Én is szomorúan olvastam Romi allergiájáról, de szerintem hihetetlen nagy felelõltenség volt az orvos részérõl laboreredmények nélkül ránézésre kijelenteni valamit. Én a te helyedben nem hinném el egybõl, hanem igenis speciális vizsgálatokra kérnék beutalót. Ne csüggedj!!!!!Kép
Így elsõ ránézésre nem állapította meg rólad a doki, hogy nagy a hasad, kóros elhízásban szenvedsz és biztos rossz a koleszterinszinted?Kép

Cory!
De jó, hogy meg tudtad tartani az órádatKépKép Mi volt az óra anyaga??? Hogy boldogulsz Baluval??? Elment végül a párod dolgozni????

Gorsi!
Annyira édes, gyönyörû fiúcska Peti!!!!!!!
Ja és az alvással kapcsolatos minden gondolatoddal én maximálisan egyetértek, nálunk is csak a különalvás jött be, olyannyira, hogy ha mellénk vesszük Doncit, akkor nem hajlandó aludni, csak a kiságyában. Bár szerintem mi is igazából ösztönösen szoktattuk így a bébit, nem programoztuk be egyik módszerrel se.
Nem is tudom, létezik-e olyan szülõ, aki tényleg a könyv pontjai szerint cselekedett, és nem alakította át egy kicsit a saját szituációjukra.

Egy kicsit magunkról. Doncinak kijött a 3. foga hétfõnKépa felsõ szemfogak pedig igencsak duzzadtak, úgyhogy nekünk is jönnek ám a fogakKép Már csak 2 lábon járkál a bébi, de már fordulni, hirtelen megfordulni is tud, fogócskázunk vele, annyira élvezi!!!!! Én már nagyon várom a nyarat, hogy majd mezítláb futkoshasson a kertben!Kép Mi is jól vagyunk, bár hétfõn elfogyott a B6 vitaminom, és tegnap már megint hánytamKép Pedig már a 12. hét végén vagyunk ámKép, Uh szerint meg éppen ma kezdtem a 13. hetetKép No de sebaj, Adri barátnõm anyukája ma érkezett Mo.-ról, és jó pár doboz B6-ot rendeltem és hozott isKépKép Már csak a hétfõt kell megvárni, addigra ér ide a gyogyiKép Remélem, addig kibíromKép

Puszi mindenkinek, és messze kerüljön el mindenkit az idei influenzajárvány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyuszimanó és fiúcsapata
nyuszimano

Sziasztok!

Nyuszimanó: de jó volt már rólatok is olvasni!
Köszönöm az együttérzésed allergia-ügyben. A diagnózis sajna jó volt, mert amióta nem esszük a "tiltottakat", szinte teljesen elmúlt Romola ekcémája.
Én a dokinõ hozzáállását tartom megdöbbentõnek: ha többet szeretnék tudni errõl az egészrõl, az a válasz, hogy minek ugrálok itt, így is fel lehet nõni (az õ két fia is tej- és tojásfehérje allergiás), és különben is, úgysem fogja kinõni, abban ne is reménykedjek.
Hát ezért szeretnék valami egészen más dokihoz eljutni, de a homeopátiással sem volt szerencsém.

Tényleg, akik homeopátiás dokihoz jártok (és meg vagytok elégedve vele Kép ), meg tudnátok adni az elérhetõségét? Nagyon megköszönném...

Andi: már kezdtelek hiányolni... Kép
Ma Romi is rettentõen nyûgös volt, szerintem ennek a bolond idõjárásnak köszönhetõ.
Talán holnapra jobb lesz.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok

Köszi a dícséretet hajzat ügyben, de csalóka ám a kép annyira nem hosszú, meg sok a haja csak sikerült így összehozni.
Ö sem szereti ha piszkerálom a haját de már trenírozom KépKép mert szeretném /ha tényleg lesz neki/ hogy hosszú haja legyen és ha megszokja talán könnyebben elviseli majd késöbb. Nem sírt meg ilyesmi csak futni kell utánna, egy idö után meg kihúzza ö is persze, mert nincs megszorítva azért, no meg kivételes alkalom volt.

Andysj
Köszi az infót süti ügyben én majd megpróbálom elkészíteni! KépKépKép

Szilvi, Menta, Bogancsi
Én olyan tök vagyok idöpontot meg nem írtam,jövö hét szombat 22.-e fél három. Menta írta hogy a III. ker. valahol az Árpád híd körül, de ez nem tuti holnap megkérdezem a bratyómat!
Holnap megyünk a szüleimmel a kölcsönzöbe rucit nézni, izgulok hogy lesz e még ami jó is meg tetszik is mert vagy 32- en öltözünk már be tutira és olyan sok kölcsönzö meg nincs ahol ilyen stílusu rucit is tartanak.
Peti elsö lépéseihez gratulálunk! KépKépKépKépKép

Babákat megnézegedtem, Bogancsiékat, Zsanit, Hangát már régebben most Petit és Beát is a bratyókkal.
Lehet hogy valaki ki maradt de az biztos hogy átmazsoláztam ismerösök után kutatva!
Nekem jobban tetszett az Ismerjük meg egymást topicba készített saját kis albumok, mert szerintem jobb a képek minösége és ami fontos legalább is nekem, hogy mindíg olyan jól esett ha megnéztétek az újabb képeket és néhány szóval csak jeleztétek, hogy itt voltunk ám, kiváncsiak vagyunk rátok! Ebben az új albumban erre nincs lehetöség.

Zsuzsa
Szerintem nagyon hasonlítanak a gyerköceid egymásra!KépKépKép
Az egyémek meg olyanok mintha nem is lenne semmi közük egymáshoz! KépKépKépKép
Örülök hogy téged is láttalak! KépKépKépKépKépKép
Képeket én is pont így szoktam készíteni napocskáról! KépKépKép A fele vacak lesz de legalább nincs film pazarlás KépKép A gépnek meg örüljél, a masina nem elég ember is kell mögé, az enyém sem hüde drága és profi /sajna/ de becsülöm meg szeretem mert legalább van és ebböl igyekszem kihozni a legjobbat!

Laura
Örom az ürömben hogy szépen javul Romi böre és most már legalább tudod mi a gond, van aki hetekig arra vár hogy legalább azt meg tudják mondani mit csináljon jól ezután! KépKépKép A dokid meg könnyen beszél ö már túl van a nehezén nagyok a gyerekei, remélem sikerül egy jobb szakembert találnod! KépKépKépKép

Cory
Gratul a megtartott órádhoz és további gyógyulást! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gorsi Petijét és Lina Martinját is megnéztük a profilokban, nagyon édesek! KépKépKépKépKépKép

Nyuszimanó
Gratula a foghoz, és a fogócskásodhoz! KépKépKép
Émelygés mentes napokat neked! KépKépKépKépKépKép

Vettünk ma Napsugárnak Siesta cipQt nekem meg egy csónakot amit itthon fel is akart próbálni annyira éds volt a kis pici husi lábát ahogyan az én 40-es cipömbe dugdosta! KépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Cory,
gratula az órához, és mennek a további gyógyik: KépKépKépKép

Nyuszimanó,
hogy milyen ügyes már Donci, már fogócskázik is!Kép HányásértKép, én az elejétõl szedtem a MB6-ot, nem is voltam rosszul egyáltalán. Soha. Lehet, hogy ezért?

Itt is annyira szél volt tegnap, hogy mi ki sem mozdultunk. Hangának tegnap nem volt láza, viszont olyan hisztis-nyûgös-akaratos volt, hogy az valami elképzelhetetlen. Semmi nem volt elég jó neki (na jó: egyedül a cici): ha vele voltam az volt a baj, ha nem voltam, akkor az. Ha megszerzett vmit, amit akart, utána eldobta, kiabált, meg ilyenek. És mikorm ár itthon volt Bence, akkor is hozzám jött oda gatyát rángatni, hisztizni, meg ilyenek. Mozdulni nem tudtam tõle. Remélem, ma megint olyan lesz, mint szokott. Olyan kis komiszkaKép.

Norci,
Hanga meg hétfõ óta napközben megint cicin alszik elKép, viszont így alszik majdnem két órátKépKép. Ja, és újabban megint ebéd elõtt alszik, van, hogy már 10-kor is álmoska.

A Szentlélek tér van az Árpád hídnál.Kép

itt egy táblázat is: (már olyan rég volt, szóljatok ám rám!)
<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsanettt 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. pocakban
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Lina Martin 2002. február 13 Szikszó Miskolc
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

Utólagos engedelmetekkel, megkurtítottam kicsit a tábláuzatot megint.

Viszont kérdeznék: DanimamaKép, LadányikataKép, BeaKép, Ti merre vagytok?

Puszi Mindenkinek és süssön ki már (szél nélkül) az a NAPOCSKA!!!

Szila
szila

Hát, bocs ezért, de nem tudom javatani, megkérem majd Gabit, hogy szedje ki. A képeket pedig elküldöm, de úgy hallom, Hanga felébredt.

Sziasztok

Szila
Szila

VisszaaludtKép.

Szóval a képek:

cipõ:
Kép

jókedvre, mosolygásra derítõ kép:
Kép

Szép napot MINDENKINEK!

Szila
szila

Sziasztok!

Szila: a táblázatban Nyuszimanóval mi is kaphatnánk pocakban jelzõt a kistesóhoz? Kép

cory

cory
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!

Félig alvó állapotban indultam teát fõzni, amikor Luca odaszaladt az ablakhoz, és elkezdett kiabálni: anya, hó! Erre én: elolvadt már a hó.... De igaza volt, akkora pelyhekben hullik azóta is....

Laura! Köszi a hiányolást, jól esett.Kép Olvasok én rendszeresen, csak írni nem marad mindig idõm (vagy nem tudnék semmi vidámról írni).
Szerintem is vidd el Romit mindenképpen szakorvoshoz az allergiája miatt. Én csodálkozom rajta, hogy a dokitok nem küldött el sehová.

Késõbb még benézek.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Bocsi, hogy már régóta(kb. 2 hete) nem írtam. Semmi gond nincs velünk, mindenki egészséges csak a jó idõnek köszönhetõen folytatjuk az építkezést. Idõnként elég sok intéznivalóm van emiatt, így jó nagy lemaradásom van levélolvasással kapcsolatban.
LadányiKatáról csak annyit, hogy volt egy vírusuk a gépen, majd sikerült leírtani, de utána nem mûködött rendesen a netük. Talán mostanában lett minden OK a géppel.

Utólag is minden névnaposnak és szülinaposnak kívánunk sok-sok boldogságot!

Szilvi + Zsani
Ui.: Azt hittem, hogy ma különleges napom lesz, de sajna a tesómnak negatív lett a teszte és ráadásul a mensije is megjött.Kép
sztigris

Cory, Nyuszimanó
ezer bocsánat, már javítok is. Tudtam, hogy valamit kihagyok, de ugye nem vagytok nagyon mérgesek?Kép

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. pocakban
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsanettt 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki pocakban
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. pocakban
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Lina Martin 2002. február 13 Szikszó Miskolc
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

Szila
szila

SZiasztok!

Na, akkor alegközelebbi kimenõmön irány az Árkád és az IKEA! Köszi a tippeket!Kép Végül is tegnap sikerült nagy kockát vennem (fából), méghozzá a Baross utcai Fakopáncs boltban, vettem még nagy színes fagolyókat is, és nagyon tetszett a bolt! KépKépKép Ezen kívül vettem egy tavaszi kismamablúzt magamnak - erre mindenhol havazik! Brrr! Kép REmélem, még kitavaszodik a bébi születése elõtt!

Henke! Most költöztök? Vagy még csak csomagolsz? Bármennyire is nagy munka, azért nagyon jó lehet! Kép

SZila! Úgy tûnik, a gyerekeink második babakorukat élik KépKépKép ÁRmin is egyre többet akar szopizni - nem tudom, ezért-e vagy ettõl függetlenül, de van elõtejem!, ami Árminnal egyáltalán nem volt, magától csöpög! Ja, és elõjöttek nálam is a reggeli rosszullétek! Kép Igaz, tényleg csak reggel, de már ma is hánytam! Kép

Cory! JObban vagy? Mikor lesz legközelebb órád? Megtarthatod õket zoros egymásutánban, vagy végig kell járnod a félév végéig? És mit mondott a dokid? Volt UH? GYógyok: KépKépKép

Nyuszimanó! Azért nem hangzik rosszul ez a "fiúcsapata" duma! KépKépKép Donci nagyon ügyi a futkosással! Nyáron jöttök haza? Na, addigra már nem lesz olyan nyugis, ücsörgõs tali, mint a tavaly májusi volt! Örülhetünk, ha majd futtában látjuk egymást! Kép

Na, bocs, most félbehagyom, mert nem tudom, mikor leszidõm folytatni és nem akarom, hogy elvesszen, úgyhogy inkább elküldöm!

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti: A Rákóczi úton az Astoriától 1 sarokra a Keleti felé, a Librivel szemben van egy jó kis játékbolt; én ott vettem mûanyag kb. 8x8x8-as betûs kockát, ami kicsit sípol is. Tomi nagyon szereti.
Fajátékot egyelõre nem nagyon tudok adni neki, mert a múltkor azt vettem észre, hogy hiányzik egy kis rész a faegerébõl! Dani elnevezte: farágó Tominak Kép

Laura: Kép

cory: hogy vagy??? Mit mondott a dokid?

Nyuszimanó: én éppen a B6-tól hánytam, még injekció formájában sem tudtam elviselni egyik terhességemnél sem. A doki egy darabig próbálkozott, aztán feladta Kép

Dzsili: az album csak azért jobb, mert 1000x gyorsabban le tudom tölteni Kép

Ma voltunk orvosnál Tomival: Kép a bal tüdõben kis zörej Kép Kapott Zinnatot, marad a Mucopront. Most alszik és úgy amúgy jókedvû, de mikor lesz már vége??? Kép Kép Kép

Itt akkor kezdett havazni, amikor kiléptünk a rendelõbõl, azt hittem megbetegedtem Kép Mondtam már, hogy már nagyon UTÁLOM ezt az idõt??? {angry}

OFF - Juli ismét bejutott kémiából az országos döntõbe Kép Kép Kép

még OFFabb Kép: nekem a fülemre ment a hülyeség, olyan, mintha víz alatt lennék Kép Valszeg középfülgyulladás, mert fáj is. Most rendkívül szép vagyok pl., mert be van kötve a fejem egy kendõvel. Igazán kár, hogy nem tudom megmutatni magamat Kép

Na, gyógyuljunk!
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Bogancsi!
Ezzel aztán jól feladtad nekem a rejtvényt, még a töki pomposnál is jobban Kép: az Astoriától 1 saroknyira, a Rákóczi úton nõttem fel, majdnem a Librivel szemben Kép - de ott eddig nem volt játékbolt! Igaz, volt néhány bezárt üzlet mostanában (Ápisz, Kleider Bauer) - csak nem ezek közül lett egy játékbolt????? Mindenesete megnézem! Sajnos már a szüleimn is elköltöztek, és ki tudja, az öcsém meddig lakik még ott - mostanában ritkábban járok arra, pedig nagyon szerettem azt a lakást, meg ott lakni is! Na, jó, Árminnal jobb szeretnék kertes házban - de azért mindig nosztalgiázom egy nagyot lélekben a házunk elõtt!

Na, megyek vásárolni, mert sosem lesz ebéd, már rég el kellett volna indulnom!

Márti++
márti

Dzsili!
Akkor lesz (de pont akkor) a bátyáméké is, de mivel õk külön tartják az egyházit, így a polgárira nem hívtak meg senkit. Ez a te nagy szerncséd, mert így valószínûleg megyünk leselkedni. Kép

Márti! Hogy hogy most kezdesz el hányni? Lassan már a 2. trimeszterbe lépsz, nem?

BSzilvi! Gratula Peti áldogálásához és a majdnem menéshez! Mi vettünk Helenának cipõt, mert az utcán tényleg jól jön, hogy lerakhatom a járdára és úgy sétálhatunk, kézenfogva. Szerintem most már Helena is nem sokára el fog indulni. (Bár ez nála lehet még egy hónap is Kép)

Bogáncsi! Gyógyuljatok Tomival együtt! Kép Kép Kép

Szila! Ez az elsõ cipõje Hangának? Fontos, hogy ilyen legyen a talpa? Mi Falcont vettünk és annak egyáltalán nem ilyen. Remélem azért nem tesz rosszat Helena lábának.

Laura! A W. Ungváry Renátának a középsõ kisfia volt glutén-, tej- és tojás-allergiás. Szerintem írj neki a Kismama e-mail címére (a tárgyba õt írd bele) és remélehtõleg ellát téged hasznos, gyakorlati infókkal!

Cory! Én is gratulálok az órához, csak így tovább és tessék meggyógyulni, láz esetén lázcsilapítást végezni(nekem mindegy, hogy gyógyszerrel-e vagy sem, de tényleg nem tesz jót a babádnak)! Kép Kép Kép

Annyian vagytok még, akinek nem is írtam semmit! Kép
Így nektek további gyógyulgatást, jó tavaszvárást, csalogatást kívánunk!
Menta és Helenka
menta

Sziasztok!

Betegek gyógyuljatok Kép Kép Kép

Nyuszimnaó!
Köszi, nekem ez jó hír én ne szeretnék most menni. Majd megy mail is, hányásokkal vigyázz én akkor kerültem kórházba mikor elfogyott a gyogyó.

Vili tök KO ma, gondolom az idõ miatt. Valamivel 6 után kelt Kép (igaz este 8-tól hajnal 1/24-ig aludt eegyfolytában Kép ) Aztán csak egy háromnegyed órát aludt délelõtt, én me a plafonon vagyok már, annyira nyüszi és fáradt, de nem lehet visszaaltatni.

No hív is, megyek.

Norci
norci

Sziasztok!
Ha most sok hülyeséget írok, az azért van, mert mindjárt elalszom.
Direkt nem írtam semmit tegnap este, hogy el ne kiabáljam, hogy Beus elaludt kúp nélkül. Hát sajnos nem jött be a dolog. Igaz kúp nélkül van, már több mint 36 órája, de az éjszakai mûsor kimaradhatott volna.
Hajnali 3 órakor kezdte, 2 kisüveget kiivott, majd elkezdte elõször a beszélgetést, majd a nyafogást, hogy nem figyelünk rá. Hát bizony én nem olvastam az Aludj jól könyvet, de most nagyon bántam, mert így magamtól kellett bekeményíteni. Hajnali fél ötkor át kellett öltöztetni, mert a sok folyadék megtette hatását, és csurom vizes volt a gyerek pelenkája, a ruhája meg már kezdett vizesedni. Sötétben át pelenkáztam, átöltöztettem, majd egy kegyelem döféssel adtam neki még egy üveg itókát. Ez hajnali 5 órakor volt. Akkor végre elaludt, de az apja telefonja megcsörrent fél kilenckor, és kezdõdött a nap. Én meg jól elaludtam (persze csak 1/2 9-ig), nem tudtam elmenni az angolra. Olyan fáradt voltam/vagyok, hogy hirtelen azt se tudtam milyen nap van ma. Ja persze, éjjel 1 kor feküdtem le, mert dolgom volt addig.KépKép
Ez az éjszaka krónikája. Én meg mindjárt elmegyek aludni, mert most apás napjuk van a gyerekeknek, és elmentek az anyósomhoz. A nagyoknak nincs tanítás márc. 15. alkalmából.KépKép

Azért az egészben egy kicsit vígasztal, hogy más gyerkõc sem aludt jól. Tudom ez nem vígasztlja a szenvedõ mamikat.KépKép

Minden ügyeskedõ babócának gratulálok, betegeskedõk gyógyuljatok meg gyorsan.KépKépKép

Megyek alukálni, sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Betegeknek gyógyKép-ok! Nem valami vidám, hogy még mindig/már megint ennyi beteg van Kép... Csengu is gyanús most. Délben elaludt, és még alszik (igaz, 2x már felébredt), és annyira nyüszi Kép Láza az nincs, azt paranoiásan nézem folyamatosan...
Szívesen beájulnék én is mellé, de már nem merek, mert ha õ akkor ébred fel, amikor én épp elaludnék, abba bele is halok...

Bszilvi
A képeket megkaptam, majd ha eljutok odáig, akkor felteszem azokat is! Kép

Kicsi koromban nekem is olyan kívül megemelt sarkú cipõm volt...

Menta
Csengének is Falcon cipõje volt. Szerintem nagyon praktikus, fõleg ha még a csemete sûrûn váltogatja a négykézlábazást a kétlábazással.

.. felébredt, mennem kell

üdv
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Menta: köszönöm az ötletet, írok is gyorsan neki!

Bogancsi: tudod, mi volt ma nálunk az ebéd? Karfiolleves + töki pompos! Kép Nagyon fincsi volt, csak egy picit nehéz volt (mármint nem elkészíteni, hanem megemészteni). Annak ellenére nekem jobban ízlett, mint általában a pizza szokott ízleni.

Képzeljétek, Romola is belépett a betegek táborába. Kép
Úgy látom, nagy gond nincs (kopp-kopp-kopp), csak hõemelkedése van és nyûgös. Ennek megfelelõen õ is felébredt éjszaka, ivott sok folyadékot, majd 1 óra múlva visszaaludt.
Lehet, hogy ez csak a 15 hónapos oltásnak a "mellékhatása"?

Megyek, megnézem még a maradék pompost... Kép

Minden betegeskedõnek, babáknak és mamáknak egyaránt most már aztán tényleg gyógyulást kívánok,

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklõdést mindenkitõl Kép Most 15 órát tartok egyfolytában, ez az ötödikesekkel 3 hét. A vizsgatanításom március 31-én lesz.

Én javulok, de most Balu lett lázas Kép Most itt alszik az ölemben, mert úgy folyik az orra, hogy vízszintesen nem tud.

Doki: elküldött uh-ra és laborra. És teljesen normálisan állt a szoptatáshoz, úgyhogy most tök boldog vagyok Kép

Szila: köszönöm a javítást KépKépKép

cory

cory
Budapest

még valamit akartam. Balunak nagyon magas a láza. Mit csináljak és azt hogyan??

cory
Budapest

Márti: a Librivel szemben, de ugyanazon az oldalon a sarkon KépRégebben - azt hiszem - valami egészségügyi segédeszköz bolt volt, Medicor??? Egyébként anyósomék laknak a Károly körúton, és nagyon gyakran járunk arrafelé. Ja, és férj ott lakott, míg össze nem házasodtunk Kép

Laura: mi is azt állapítottuk meg, hogy egy kicsit nehéz a pompos, de nagyon finom Kép

cory: hûtõfürdõ!!! Rendes melegvizet csinálsz, beleteszed Balut és nagyon pici sugárban folyatod bele a hideg vizet, jó lassan, amíg hûvös nem lesz. Tomi szerette is, meg használt is, kivéve, amikor még följebb ment a láza. Ja, és Germicid kúp, vagy homeo, ki mit használ. És ha végképp nem megy lejjebb, akkor 1/2 Algopyrin összetörve, gyümöccsel, gyümölcspéppel beadva. Sok folyadék!!! SZopi!!! Kép
Klassz, hogy ilyen jó a dokid hozzáállása!!!! Kép Kép Kép

Tomi épp az elõbb rántotta magára az összecsukható kempingszéket, de én jobban megijedtem, mint õ. Mondhatni, õ rámnézett és nem értette, miért ugrok és emelem fel a földrõl Kép

A "bal oldali pici zörej" ellenére is úgy érzem, hogy kifele megyünk Képpusszantás: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Cory!

Próbáld meg hûtõfürdõzni! Olyan hõmérsékletû vízbe tedd, mint amilyen magas a láza és lassan hûtsd le (poharanként vagy lassan csorgatva a vizet) kb. 30 fokosra, összesen kb. 15-20 percet kell a vízben lennie. Mivel Ármin ezt nem bírta, visított szegény, de nagyon, mi prizniceltük is, azt jobban "szerette": nagy pelenkát, fürdõlepedõt vizezz be állott vízzel (langyos), ebbe tekerd be Balut hónaljtól bokáig, aztán még egy nagy szárazba, aztán egy pokrócba, ha tudod, szopiztasd közben! EZt a lepedõkollekciót kellrajta cserélgetni kb. 20 percenként, hogy mindig hûtse a testét. Eközben adhatsz kúpot (lehet, hogy fürdés közben is, csak nem tudom, akkor nem ázik-e ki). Mások ajánlották a Nurofent, Panadolt, én ezeket nem próbáltam, nem ismerem! Én a kúp "szüneteiben" végül is Cataflam cseppet adtam neki, testsúlykg-ként 1 cseppet, ezt doki írja fel. És igyon nagyon sokat, amennyit csak bír - ha nincs kedve, kínáld meg 3-5 percenként csak egy kanálka teával, vízzel - de ha sokat szopizik, az a legjobb! És nagyon sok gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!
REmélem, mondtam használhatót, de ha még van doki, lehet, hogy érdemes kihívni! Kép

Márti++
márti

Bogancsi! Jaaaa, úgy már tudom! KépKépKép És láttam is már, évek óta van, csak sosem mentem még be - utoljáraakor, mikor még gyógyáaszti segédeszköz bolt volt Kép, mellette pedig egy hentes, finom Kép! grill csirkével - de ez már a régmúlt Kép
Akkor a férjeddel biztosan elmentünk néhányszor egymás mellett! Suliba nem a Trefortba járt?

Márti++
márti

Sziasztok!

Erre a fránya vírusos idõre való tekintettel mit szóltok ahhoz, ha hétfõn elmarad a tali?

R.

ui. .. Csenge tuti nem fogja átaludni az éjszakát szombaton ... Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Bogancsi, Márti: köszi, túl vagyunk a nehezén. A hûtõfürdõ semmit sem használt Kép 39,2-rõl 39,1-re vitte le. Úgy csináltam, ahogy írtátok. Végül telefonon priznicet javasolta egy ismerõsöm, és segített. 39,6-ról 10 perc alatt 38,5-re ment le, majd fél óra múlva már csak 37,4 volt Kép

cory

cory
Budapest

Cory!
Nekünk is jobban bevált! Csak így tovább! Balu felé továbbra is özönlenek a gyógyok! És azért próbálj pihenni te is, amennyit csak tuds! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Apátlanság ügyben mindenkinek köszönjük az együttérzést, és köszönjük, de nem kérünk sajnálatot. Tudom, vékony, de nagyon fontos a kettõ közötti határ. Nem sajnáltatni akartam magam, csak már úgy megszoktam, hogy mindenféle örömünket és bánatunkat megbeszélünk, megbeszélhetünk, hogy azt hittem, ez is belefér.

Rebi! Nem akartalak szándékossággal vádolni, csak az én gonosz és dühös fejemben fordult meg a gondolat, hogy ezt én akár módszerként is alkalmazhatnám. Persze úgyse fogom, csak eljátszottam a gondolattal. Kép Remélem, nem bántottalak meg!

Cory! Nem lehet az órádat lemondani? Igazán nem várhatják el tõled, hogy terhesen és betegen is helytállj! Ráadásul fertõzöl is, legalább ezt meg kellene érteniük, nem? Mennek a gyógyok mindhármótoknak ezerrel!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Dzsili! Én is imádom, ahogyan álmában hozzám bújik Lacika... Az olyan finom, puha és meleg... Kép Azért este a saját ágyába dugom, hogy tudja, ez a világ rendje, de eddig még minden magányos éjszakánk reggelén együtt ébredtünk. Kép Ráadásul mivel éjjel mûsor van, délután jó nagyokat alszunk együtt. KépKép
Napsi frizurája szuper nagylányos lett! Kép

Szila! Így már értem, szóval a kívül magasított belsõ fele nem akkora ellentmondás, csak közben nézõpontot kell váltani! Kép Van valami speciális problémája Hangának, amiért ilyet kell hordania, vagy az lenne az egészséges, ha minden gyerek ilyenben járna?
Lacika is 6 órakor szokott ébredni, mint Martin. Kép Most próbálom egy kicsit átszoktatni, amíg kettesben vagyunk, mert az Apja reggeli keléséhez igazodva alakult ez így. Talán ha kicsit megszokná a késõbbi kelést, nem ébredne már fel a reggeli készülõdésre.

Márti! Ha kapsz ceruzát Árminnak, mire fog tudni rajzolni vele? Festékrõl is hallottam már, hogy létezik ehetõ Kép piciknek, és tetszett volna is az 5let, Lacika biztosan élvezné, de az A4-es lap tutira nem lenne ellenfél... Kép

Vannak jó híreink! Lacika tegnap megtette elsõ két teljesen önálló lépését! Mégse marad az én kisfiam se négykézlábas kiskutyus?!?! Kép Õ is egyre többet álldogál kapaszkodás nélkül, tegnap pl. megevett egy csomót a buktámból úgy, hogy elõttem állt az asztal mellett. Az egyik kezében volt egy kanál, a másikkal kapaszkodott, és nyafizott, hogy õ is kér abból, amit én eszek. Azután amikor nyújtottam neki falatkát, akkor inkább az asztal lábát engedte el, mint a kanalat. Mert persze szenya voltam, és úgy nyújtottam, hogy kézzel kelljen elvennie, ne tudja rögtön bekapni. Kép Szóval kb. ott tartunk 14 hónaposan, mint Szilvi Petije 10 hónaposan. KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szomorúan Kép látom, hogy még mindig nagyon sok a beteg! Gyógyuljatok gyorsan! Gyógyokat küldjükKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gorsi! Sajnálom, hogy Peti beteg lett! Rékának szerencsére semmi baja - kopp-kopp-kopp - csak a foga jön ezerrel! Dõl belõle a nyál és idõnként akkorákat ordít!Kép De éjjel azért továbbra is jól alszik, csak 6-kor ébredés van!Kép Néha - mint ma reggel is - sikerül cicin visszaaltatni, de már nem sokáig.

Köszönöm mindenkinek a nyugtatást, hogy nem vagyok "brutál mami"! Igazából csak kitört belõlem a dolog, mikor a cikket elolvastam. Azért azt hiszem tudom, mit miért csinálok!Kép

Holnap jönnek a festõk a kémény-problémát helyreállítani!Kép Leverik a vakolatot az elõszobában+kisszobában és kijavítják, tapétáznak, festenek. Kép
Andi! Még mindig eladó a lakásunk!KépKépKép

Rékának legújabb dumája: hó-kukk (hó-rukk)Kép
Az esti szopi befejeztével félálomban szól nekem, hogy hó-kukk!Kép és közben nyújtózik, hogy vegyem fel!Kép
Puszit adott a fürdõvíznek!Kép Szépen belefejelt arccal!KépKépKép

Pussz,
Zafi
zafi

Mediterrán csirke:
Hozzavalok:
4 csirkecomb, 2 evökanal liszt, 1 fej vöröshagyma, 1 dl felszaraz feherbor, 1 dl tejszin, 5 dkg Hera margarin, 3 dkg tisztitott feher mandula, 1 evökanal nagy szemü mazsola /vagy 10 dkg szölöbefött vagy szölö/ 1 teaskanal etelizesitö, 1 gerezd fokhagyma, 1 keshegynyi örölt feher bors.
Elkeszitese:
a csirkecombokat a forgoknal kettevagom, megsozom es lisztben megforgatom. A Hera fözömargarint felmelegitem es a csirkecombok mindket oldalat elösütöm rajta. Ezutan a serpenyöböl kiveszem es felreteszem. Az aprora vagott hagymat es fokhagymat a combok helyere teszem es üvegesre piritom.
A hagymas pecsenyelere raöntöm a bort, a tejszint es 1 dl vizet, majd beleteszem a mazsolat es a mandulat, vegül beleszorom a füszereket. Visszarakom a csirkedarabokat es fedö alatt puhara parolom. A serpenyöt csak razogatom, mert ha megkevernem, szetesne a csirkehus.
Sürü, izes martas keletkezik alatta. Parolt rizs illik hozza.

Bocs, hogy nincs ékezet, anyukám így küldte el!

Zafi
zafi

Márti: a férjem végig oda járt, de én is Trefortos voltam ötödiktõl, ott érettségiztünk 1979-ben, egy osztályba jártunk Kép És harmadik gimi elejétõl vagyunk "együtt" Kép Kép Kép

cory: remélem, jó éjszakátok lesz!!! Gyógypuszik Balunak és Neked is Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

abszlút OFF, de akkor se bírom ki - Ti már olyanok vagytok, mint egy nagy család Kép: vannak a Fazekasban házi versenyek; Juli indult néhányon, an angolt megnyerte, biológiából és franciából második lett, kémiából (hihi) harmadik. Ez utóbbin jót nevettünk, különös tekintettel az országos döntõbe való bejutásra Kép Na, most már tök jól érzem magam, hogy elbüszkélkedhettem Nektek.

bogancsi

bogancsi
bogancsi

Bogancsi!
Gratulálok Juli lányodhoz. Nagyon ügyes.KépKépKépKép Õ most 2. vagy 3. osztályos? Mikor és melyik verseny az, amirõl automatikusan bekerülhet egy egyetemre felvételi nélkül? Bár neki a felvételi sem lenne nagyon megerõltetõ, ha így veszi a verseny akadályokat.KépKépKép Még egyszer nagy-nagy gratula!!!KépKépKép

Rebi!
Szerintem nálatok nem a vírusok "játszanak", hanem az oltás utózengése kezdõdik.KépKép Csengének is mennek a gyógyok.KépKépKép

Cory!
Mennyi volt a láza Balunak este? Doki mit mondott?

Úgy néz ki anyósomat is elkapta valami nyavaja, amin mondjuk nem is csodálkozom, mert õ volt a múlt héten az én 2 fiammal, most meg a sógornõm kisfiát ápolta egész héten. Így nem tudom, hogy fogom elküldeni a Beát szerdán hozzá.KépKépKép Jaj, de sajnálom most magam, hogy ilyen bonyolult az élet.KépKépKép

Beus most alszik, kúpot nem kapott, többet errõl most nem írok, majd meglátjuk mit mûvel az éjszaka.

Már nem is tudom mit mondjak a sok bretegnek, azt hiszem még azt, hogy TESSÉK MOST MÁR AZTÁN MEGGYÓGYULNI.KépKépKépKép

Sziasztok! Jó éjszakát! Zsuzsa + Beababa

beababa

Corynak és Balunak gyógyik! KépKépKépKépKépKép

No és minden betegnek, fogzós babának , szintén jobbulást! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

BMárti
Szerintem belefér ha el vagy "anyátlanodva" és panaszkodsz kicsit, én nem sajnállak söt irígykedek kicsit mert neked még rosszul esik hogy nincs melletted életed szerelme, én meg már annyira belefásultam, hogy mindig mindenben egyedül vagyok, hogy fel sem tünik! KépKépKépKép
Gratula Lacika lépéseihez, hidd el nem az számít, hogy mikor kezdi....KépKépKép
Ha szeretnéd hogy a kicsi fiad rajzoljon veled nagy csomagolópaírt is tehetsz neki azon tutira elfér! KépKépKépKép
Napsi már az ágyukat is kidekorálta egy óvatlan pillantaban! KépKépKép

Menta
Jó lenne összefutni! KépKépKépKép

Bogancsi
Neked meg a fantasztikus gyermekeidhez gratula, lehetsz is büszke rájuk! KépKépKépKép

Voltunk ma ruhát próbálni az én méretemben csak egy volt de az megfelelt, olyan ciki hogy most van az esküvö pár éve még konfekció méret voltam, ma nagyot zuhant az önbecsülésem! KépKépKépKép
A fiaim is olyan arik lesznek! KépKépKép

Jó éjszakát!

Dzsili
dzsili

Sziasztok Anyukák!
Házi dolgozatot kell írnom marketingbõl, és ehhez szeretném a segítségeteket kérni. A dolgozatom a babahordozókról szól, elsõsorban azokról, amelyekkel magunkra köthetjük a babát.
A kérdéseim a következõk lennének:
1. Milyen babahordozókat ismertek? Honnan ismeritek?
2. Milyen hordozót használtok? Miért pont azt választottátok? Hogyan vált be a gyakorlatban?
3. Milyen márkájú hordozókat ismertek?
4. Ha KENDÕD van: Milyen típusú? Csomózós, vagy karikás? Nandu, vagy Kanga? Miért pont ezt a fajtát választottad?
5. Ha KENGURUT vettél: Pontosan milyen funkciói vannak? Szerintetek melyek a legnépszerûbb, legelterjedtebb kenguru márkák és típusok?
6. Aki a HÁTIHORDOZÓT vette: ugyan azok a kérdéseim, mint a kengurunál.
7. SNUGLI (babazsák) és TENTE (fekvõkenguru). Lehet-e ezeket máshol is kapni, mint a www. bababolt. com-on? Tapasztalataitok szerint meddig lehet fektetve hordozni a babát?
8. Melyik hordozó hány kilóig bírta? (Amennyiben a hordozó bírta rövidebb ideig, és nem te :-))
9. Tudnátok-e nekem olyan weboldalakat ajánlani, ahol babahordozókat mutatnak be, hasonlítanak össze?
10. Nagyon fontos lenne, hogy írjátok meg: mennyibe került, és szerintetek milyen minõségû a hordozótok!
Elõre is köszönöm.
kalinta (kalinta)

Sziasztok!

Jo régen nem voltam megint.
Csak este van idôm leülni a gép elé és olyankor e-mailt is irok.Aztan rendszerint jövök ide,de az olvasason tul nem jutok.Borzaszto faradt tudok lenni.De mitôl?Kép
Meg aztan itthon zajlik az élet.
Riki megint leesett agyrol és az ijedségtôl elajult.Kép
Ismét nagyon szörnyü volt az egész,fôleg,hogy az elôzô ilyen eset mar nagyon régen volt.Hat éppen ezért eszünkbe sem jutott a viz,ijedtünkben csak raztuk szegényt,én fujtam az arcaba,az apja hatba vagta,de semmire nem reagalt.KépAztan jo közelrôl,jo erôsen megint belefujtam és akkor kezdett magahoz térni.Borzaszto volt latni,ahogy akadnak fent a szemei.Kép
Nekem ilyenkor olyan halalfélelmem van.Apjanak is és nekem is remegett kezünk,labunk.
De nincs semmi baja Rikinek,kivéve,hogy egyszerre jön a két felsô kettes.KépEz egy kicsit megkinozza,meg minket is,mar ami az éjszakakat illeti.

Szerencsére étvagya van.Nem tudunk leülni enni ugy,hogy ne jöjjön oda kunyeralni.KépKép
Most este is:
Megette az ebédbôl maradt fôzeléket,igaz,az nem volt valami sok,de utana megevett egy harmad banant ugy,hogy én csipegettem körömnyi darabogat és azt eszegette.Majd,amikor megunta a banantKép,megevett egy 100 ml-s babakompotot.Mindeközben vizet ivott,nem is keveset.Gondolom,uszni fog a pisiben reggelre.Kép(Mint ahogy tegnap elôtt)

Bogancsi!
Nagyon ügyes Juli,igazan nagyon büszke lehetsz ra!Nagyon sokat tanul,vagy inkabb könnyen ragadnak ra a dolgok?Csak azért kérdezem,mert a nôvérem az év elején volt Egyiptomban és regeteget fotoztak.Amikor mutatta nekünk a képeket,egy az egyben visszamondta azt,amit az idegen vezetô mondott.Szamomra ez hihetetlen,ha valaki ilyen könnyen tanul,vagy megjegyez dolgokat.Csak azért,mert sajna belôlem hianyzik ez a képesség.KépKép

Cory!
Sok-sok gyogyot küldök neked és Balunak is!KépKépKép
Nagyon vigyazz magatokra,ne hajszold tul magadat!

Zafi!
Réka nagyon aranyos a ho-kukkjaval!Kép

Minden betegnek mielôbbi gyogyulast kivanok!Kép
Szerencsére nalunk szép,tavaszias idô van és influenza jarvany sincs.Hat most nem lennék otthon.Barkivel beszélünk az otthoniak közül,mindenkit ledöntött!Iszony&ugrave;!

Pedig még akartam mesélni valami jot,de igy sokat irtam magunkrol!Majd legközelebb!Kép

Pusz!
Edit
edith16

SZiasztok!

Bogancsi! Akkor egy évet együtt jártunk: én 78/79-ben voltam ötödikes! Kép (Akkor Cory még meg sem született???? KépKépKép) És az én Andrásom is ott érettségizett - '92-ben, úgyhogy persze, nem onnan ismerem! Jó sok ideje vagytok együtt a férjeddel, csak gratulálni tudok, így tovább!!! KépKépKép A gyerekek eredményeihez szintén! És mi lesz Juli, ha nagy lesz? És ZSófi? Egyszerûen polihisztorok? Kép

Dzsili! Szerintem nagyon hasonlítanak a fiaid egymásra - legalábbis a fényképek alapján úgy látom! És Napsinak nagyon jól áll a nõies frizura! A kölcsönzõn meg ne bánkódj, biztosan szép leszel az esküvõn, és ami fõ: érezd jól magad! Kép

BMárti! Eddig is fõleg nagy, földre terített csomagolópapírra rajzoltunk - igazából egyelõre Ármin azt szereti, ha én rajzolok, õ pedig megmutogathatja, hogy mi micsoda a rajzon! Azt látom, hogy a ceruza fogása nagyon nem esik még kézre neki, a vékony zsírkréta eltörött, ha rányomta, ha nem, nem fogott - szóval ezért akarok olyat, amivel képes lehet rajzolni, ha akar! REmélemn, fog akarni! KépKépKép Azt hiszem, te kérdezted egyszer a gyümileveket: én nem bébiitalt zoktam venni Árminnak, hanem vagy Kubut, vagy 100%-os almát, narancsot, ananászt, egyebet adok neki, de sokszor csinálom azt is, hogy kicsavarok 3-4 narancsot, a levét leszûröm, teszek hozzá egy kis cukrot és kb. a duplájára higítom. Nagyon fini, jóval olcsóbb a boltiaknál és tuti nem aromázott-színezett!

Rebi! Én támogatom a taliszünetet - szerintem is nagyobb az esély, hogy egymástól elkapnak mindenfélét intenzív nyalogatásokkal, mint hogy máshol. És gyógyuljatok ti is! Kép

És minden más beteg is! Kép - jöhetne már a tavasz, az igazi, virágzó, illatos, meleg - jaj, már gondolni is jó rá! Húú, csak nehogy aztán András féltékenykedni kezdjen! KépKépKép

Menta! Már a harmadik harmadban járok, nem a másodikban ám! Kép Lehet, hogy vmi vírus is közrejátszhat a hányásokban - bár csak reggel jön elõ! Remélem, nem visszafelé fejlõdöm! Kép Nem írtál az elõadásodról, pedig érdekelne!

SZilvi! Ti merre építkeztek? A tesódat pedig bíztasd, hogy a következõ hónapban akár már + is lehet! KépKépKép

Ma este egyedül tartom a frontot: András elment bulizni! Kép Így aztán most van idõm netezni Kép, mert Ármin már kidõlt! Persze, lassan én is!

Olyan hülyeségeket álmodok moöstanában Kép - gondolom, a babanet hatására is (úgyhogy ezt a frissekhez nem is merem most megírni, mert van egy kismama, aki épp azzal küzd, hogy az ikerbabái egyikén egy ciszta is fejlõdik Kép), de azért nektek leírom: SZóval, UH-n az álmomban azt állapítoptták meg, hogy egy kis sárga nadrágos majmocska a babám (mint egy élethû, de puha plüss játék), és hogy van mellette egy ciszta is, ami miatt azonnal meg kell operálni. Persze, a dokim nem volt sehol, én meg ragaszkodtam hozzá, hogy csak õ operálhat. Itt következett sok bonyodalom, amikre már csak homályosan emlékszem, a vége pedig az lett, hogy kiderült, hogy amit az UH mutatott, az nem ciszta volt, hanem a majmocska varratott magának egy strandlabdát, szintén plüssbõl, hogy legyen mivel játszania és legyen mire hajtania a fejét, ha alszik. DE perse, addigra már fel volt vágva a hasam Kép

ÁLmodjatok szebbeket, jó éjszakát mindenkinek! Kép

Márti++
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?