Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szepen köszönjük a köszönteseket, igazán kedves tőletek, hogy eszetekbe jutottunk, főleg, hogy mostanság nem vagyok valami rendes topiclakó, keveset írok.
Lanett, a szülestörid, nagyon szep, es tenyleg olyan termeszetesnek hat, jó vol olvasni! Legyetek sokáig nagyon nagyon boldogok együtt!!!!! A nezegetnem es puszilgatnám dolgot tökeletesen megertem. Ádám is kicsit korábban született, mint kellet volna, es ő is inkubátorban volt öt napig, es a 10 napon jöhettünk haza. Aznap le sem tettük az ölünkből, hol nálam volt, hol a ferjemnel..... De azóta is imádom nezni, csak ő már nem mindig puszilgathtó, mert állandóan rengeteg dolga van, jön megy, "dolgozik", nagyon elfoglalt lett mostanság.
Juci, remelem, hogy minden rendben lesz ma is, es vegre tenyleg megnyugodhatsz! Az új szekrenyhez gratulálok, ezek a dolgok is olyan jó erzessel töltik el az embert. Megneztem a kepeket, szep formás a pocakod, es irigylesre meltóan karcsúnak tűnsz!
Gomba, a szülestől ne felj! A baba tudja a dolgát, es ha átengeded neki az irányítást, ő majd vezet teged, hidd el! Te erős vagy, ő meg ügyes, szóval jó kis páros lesztek majd!!!!! Es ezt tudom mondani mindenkinek, aki meg a szüles előtt áll!!!!!
Benszi, gratulálok a házassági evfordulótokhoz!!! Nekünk augusztusban lesz a 12.! En meg már azt hittem, hogy ufo vagyok, hogy ennyi idősen ilyen "öreg" házas vagyok, mert neha úgy neznek rám, amikor kiderül. De örülök, hogy van körülöttem sok pozitív pelda e tekintetben.
Agnese, meglátod, ha Milán egyszer ráerez a mozgás ízere, nem lesz megállás. Ádám is hat hónapos volt, amikor elkezdett igazán forgolódni, addig csak neha neha mutatott valamit. Utána viszont gyorsan behozott mindent, es most meg....
Lucia, húúúúúú, szep meretek, ez igen! Látszik, hogy jó kezekben vannak a gyerkőcök, gyönyörűen fejlődnek.
Share, örülök, hogy jól vagytok, es meg nem is írtam, hogy Máte nagyon helyes, klassz kis emberke. Remelem, nem lesz sok gond a továbbiakban e miatt a betegseg miatt. Ferjed meggyógyult már?
Zsókuci, kerek szepen egy kis energiát tőled!!!!! Nagyon klassz, erős csajszi vagy, Te vagy a peldakepem ami az optimizmust es lelki erőt illeti, örülök, hogy "ismerlek"! Es majd amikor eljön az ideje, olyan bulit csapunk a tiszteletedre, hogy hetedhet országra fog szólni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chesti, hogy vagytok? Niki nagyon ügyes, már felült? Ez aztán a tempó! Meglátod, minden rendbe jön es Niki gyönyörű nagylány lesz, annyi kerője lesz, hogy el se fogja tudni hessegetni őket a ferjed!
Nálunk a szülinap nem teljesen úgy zajlott, ahogyan szerettük volna, de nem hagytuk elrontani! Haza akartunk menni, hogy a nagyszülők is velünk ünnepelhessenek, de amikor már beraktuk a csomagokat az autóba, becsuktam a házat, es indultunk volna, a ferjem kapott egy telefont a főnöketől, es nem tudtunk elindulni. Most epp azt várom, hogy felmond e vagy meg tudják beszelni a dolgokat.
Így aztán anyukámek kimaradtak az ünneplesből, de hetvegen pótoljuk. Ádám kapott egy ugrálóvárat, tortát, es egy majdnem teljesen új szobát, ahonnan mi már száműzve vagyunk, kiköltöztünk tőle. Az új szekrenye elbűvölte, a tetejen levő macival egyelőre sokat társalog, csakúgy, mint a lufikkal, amik mindenhonnan lógnak most a házban. Legjobban az ugrálóvár vette le a lábáról, alig lehet kiszedni belőle, nagyon jól elvan benne. Olyan hihetetlen, hogy már egy eves! Iszonyú gyorsan elment az idő, es annyi minden törtent! Fantasztikus erzes, majd meglátjátok!
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, es akinek nem írtam, ne haragudjatok, de mindig olvaslak benneteket, es mindenki sorait erdeklődessel olvasom!!
Ági