Új privát üzeneted érkezett!

Na én is itt vagyok,mert Zsókuci reklamál... :wink: Olyan remek napom volt ma,hogy szétzabáltam magam.Mi lesz belőlem...????? :lol: :lol: :lol: És délutánonként már hányingerem sincs... :D

Micsoda öreg házaspárok lakják a topikot!!!! :lol: Mi még nyáron csak 4 éves házasok leszünk! 8)

Benszi

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!! :lol: :lol: :lol:

Napcsi :lol:

Ugye milyen gyönyörűséges a vonalzó????Tudom,hogy infantilis vagyok,de állandóan csak nézegetem... :lol: Meg ahogy múlnak rajta a napok....jaaaaj...... :lol:

Gica

jó hogy bekukkantottál Te is.Csatlakozom a lustákhoz. :lol:

Chestiékkel mizu?????

Kép
lukrécia

Benszi
Gratula a házassági évfordulóhoz!
Én is ezt szoktam mondani, de az idén minden más. Már nem a vén k. kategóriába kell sorolni magunkat, mert már ízlelhetjük az anyuka kategóriát. Nekem amiatt fájt az évek múlása, mert nem volt babám. 25 éves korom óta végigsírtam a szülinapjaimat. Az idén nem fogom.

Lukrécia
Jó ez az öreg házaspár duma. Mi 15 éve húzzuk együtt az igát. A párom azt szokta mondani olyanok vagyunk, mint a teve meg a púpja. Persze én vagyok a púp. (Azért a borsó, meg a héja aranyosabb.) :lol: :lol:
Vendég

Agnesm

Boldog 1. születésnapot Ádámnak. Beszámolót, képet kérnék a szülinapról, szülinaposról, ha lehet. :D

Mot!

Az utóbbi másfél héten Milán se hízott, mondjuk elég sokat izzadt és az étvágya sem volt az igazi.
De azért vett magához elég tejcit, mert peluscsere azért volt bőven.... :wink:

Jucicuki

Örülök, hogy a doki rendben találta a babákat. A két hét izgalom hamar eltelik, és a vizsgálat után megnyugszol teljesen, aztán már csak a fele lesz vissza a pocakosodásból és a karodban tarthatod majd a lányokat. :D

Gombahölgy

Örülök, hogy minden rendben van a pocilakóddal. Az úszást nagyon ajánlják a várandósoknak, én is szívesen mentem volna, de nem mertem bevállalni, nehogy összeszedjek valamit....

Zsókuci
Nehéz most, de az idő majd segít. Az agyalással kapcsolatban annyit írnék, hogy az első inszeminációmnál biokémiai terhesség létrejött, de nem jól tapadt (vagy nem jó helyen)így el is ment sajnos. :cry: Szóval igazán még terhes sem voltam. Mégis azóta is többször eszünkbe jutott és azon vettük észre magunkat, hogy azt számoltuk, hogy mennyi idős terhes lennék..., és most a minap pedig azt számoltuk, hogy most mennyi idős lenne, ha megszületik... Pedig nagyon boldogok vagyunk, hogy van Milán, és mindennél jobban szeretjük. Szóval szerintem teljesen természetes, hogy jár az agyad, ezt fel kell dolgozni, ami nem egyszerű. Az a fontos, hogy emellett már előre is nézel, még új topicot is létrehoztál, és igen, akár elsőre is sikerülhet.!!!!Miért ne? :wink: A csukód javulgat?

Chesti
Nagyon ügyes Niki, hogy már felült. :D Milán lassan hat hónapos lesz, de még csak mutatóban volt egy-két átfordulás hasról hátra, és mindösszesen egyszer fordult hátról hasra. De ami késik nem múlik... :wink:

Numato, Benszi
Szép nagy pocitok van, csak így tovább. :D

Share
Nagyon aranyos a pici fiad. Ahogy látom lesz majd „vetélytársa” Milánnak a topictalin. :wink: A két Máté, Ádám, Olivér,Don Zsombor, Csanád. Hmmmm...még szerencse, hogy több a lány, így a topic talin lesz a srácoknak elég csaj. :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép
agnese

Sziasztok,

Helyes, hogy elkezdtetek irogatni :D Hatott a „jó szó” :lol: :oops:

Manda,
Akkor úgy látszik a 2000-es év a házasságkötések éve volt :wink: :lol: :lol:

Napcsi,
Nagyon édi vagy, köszönöm! :D Mármint hogy büszke vagy rám :D Persze azért nagyon nehéz, de muszáj!!! És nagyon bízom benne, hogy tényleg már csak jobb lesz az életünk, mert ez az év borzalmas lett… De mivel nagyon bizakodó vagyok, így HISZEM, ÉS AKAROM, hogy jobb legyen! :wink:

Lukréciám,
Egyél csak, ha jól esik, a szoptatás alatt úgyis lemegy majd! :D Örülök, hogy a hányinger már nincs annyira aktívan, és már csak pár hét, és a pocaklakód érezhetően mozogni fog :D:D

Lexikém,
Hát a 15 év se semmi :wink:
Mi is úgy hívjuk egymást, hogy a borsó meg a héja (innen volt a Kisborsó elnevezés is, míg ki nem derült, hogy kislány...) A teve és a púpja is nagyon aranyos :lol:

Agnese,
Igen, én is úgy gondolom, hogy függetlenül attól, hogy milyen terhességi korban veszíti el az ember a gyerkőcét, mindig is örök emléke marad, és mindig angyalkájaként gondol rá…
Remélem, hogy mi is hamarosan boldog szülők lehetünk, és kárpótol minket az élet az elvesztett kis életért. Igen, fontos az előre nézés, másképp nem is lehetne túlélni szerintem.
A csuklóm elvan… sajna még mindig fájogat. A körmösömtől kaptam egy gyógynövényes kencét, azzal kenegetem. Éjszakára jó vastagon bekenem és befáslizom, remélem segíteni fog. Ha nem, tényleg orvos lesz belőle, de szerintem ő is hasonlót javasolna, meg hogy pihentessem… De egy kézzel nem lehet semmit sem csinálni :shock:

Chesti drágám,
Hogy vagytok? Kerestelek ma msn-en, de nem voltál… Remélem minden rendben.

Na lányok, nem tudom, hogy holnaptól hogy fogok tudni jelentkezni, tudjátok, holnaptól már nincs a kollégám, aki sok terhet levett a vállamról, meg a másik kollégám válláról is. Így egyelőre 3 ember munkáját fogjuk ketten végezni, amíg nem kapunk segítséget – és ez elég hosszú folyamat sajnos – és addig szinte kizárt, hogy időben le tudjak lépni. De igyekszem felvenni ezt az új ritmust, és azért jelentkezni mindennap – na meg persze nyomon is követni az eseményeket.

Gyönyörű álmokat mindenkinek, legyetek jók! :D
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Most van egy szusszanásnyi időm. Kisasszonyka bedobta a szunyát, elvileg nem ébred éjfél előtt.Gondoltam megosztom veletek a születéstörimet és dobok pár frissebb fotót.

2007.05.15-én 16.40-re kellett mennem ellenőrzésre a dokimhoz. Nagyon változékony idő volt, elindultunk napsütés, Dombóváron jégeső, fenn a Mecsekben napsütés, mire Pécsre értünk úgy kellett berohanni a kocsiból a rendelőbe, mert olyan hirtelen kitört egy zivatar. Útközben még beszélgettük is Apával, hogy ilyen frontos időben egy csomó kismamánál megindul a szülés. Nem gondoltam volna hogy ez rám is vonatkozik...
A doki zárt méhszájat talált, semmi sem utalt arra hogy kikészülődne, megbeszéltük az NST időpontját, szóval minden a legnagyobb rendben volt, szülésnek nyoma sem. De az én kicsi lányom nagyon sietett, nagyon világra akart jönni. 6 héttel a kiírt időpont előtt.
Másnap hajnali 4 órakor arra ébredtem, mintha egy lufi elpukkant volna a hasamban, és még azt is éreztem hogy fenn a gyomrom magasságában. Ej mondom ez meg mi lehetett, olyan furi volt.De a pici megrúgott közel azon a helyen ahol ez az érzés volt. Ááá mondom biztos rosszul éreztem, rúgás volt az is. Felkeltem és akkor úgy éreztem hogy bepisiltem. Elmentem Wcre és folyott akkor is amikor én már úgy gondoltam, hogy végeztem. Még mindig nem akartam elhinni hogy ez az aminek én gondolom.Én azt vártam mint a filmekben, hogy egy nagy lottyanással megy el a magzatvíz.De ilyen kis adagokban szivárgott, úgyhogy nem tudtam eldönteni ez mi. Visszaaludni nem tudtam, átültem a nappaliba és vártam. Reggel 1/4 6-kor elkezdtek jönni a görcsök, de nem voltak vészesek, mint a mensis görcsök, de azokból is a gyengébbek.Nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget, mert nem fájtak. Elkeztem irogatni a fájásokat egy papírra. 5:12, 5:20, 5:26, ... hát elkezdtem gondolkodni, hogy ez lehet hogy az aminek látszik, de még mindig nem mertem elhinni. 6-kor felkelt Apa, nagy csodálkozva átjött a nappaliba, hogy hol vagyok. Közöltem vele, hogy lehet hogy szülünk. Fülig ért a szája és alig bírt magával. Én meg lehűtöttem, hogy ez tuti nem szülés, maradjon már nyugton. Tépelődtem, kéne telefonálni a dokinak, 6 óra, gondoltam már ezt a kicsit kibírom 1/2 7-ig, az már emberi időpont, akkor telefonálok. Eljött a 1/2 7, telefon a dokinak, tuti én ébresztettem, jó morcos is volt a hangja, hiszen tegnap látott akkor nem volt semmi baj, biztos gondolta magába hisztis anyuka, de azért mondta hogy azonnal autó és menjünk. Mondtam neki hogy másfél óra és ott vagyunk. Elindultunk, Apa eufórikus állapotban, hogy megyünk szülni, én meg folyton csak azt hajtogattam, ááá majd megkérdezik én mit keresek ott, meg hozhat is vissza, mert ez nem az aminek gondoljuk, max. bennfognak de ebből nem hiszem hogy szülés lesz. Azért a görcsök kezdtek erősödni, mire Pécs határába értünk már én is mondtam Apának hogy nyomja a gázt. A dokim nagyon aranyos volt, képzeljétek pont másfél óra múlva érkeztünk, és ott várt minket a kórház kapujába, és leste a parkolót. Gyors bevitt egy üres vizsgálóba, és közölte hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok már, irány a szülőszoba, előkészítés nélkül azonnal fel a szülőágyra. Na akkor azt hittem elájulok. Felmentünk a szülőszobára, felvétel átöltözés, ¼ 10-kor feküdtem fel a szülőágyra, Nst felrakás, csomó papír aláírkálás, stb..akkor a görcsök már erősebbek voltak, főleg amikor elfektettek. 10kor feljött a dokim, akkor jöhetett be a párom is, és Apa mondta hogy beszélt a dokival és azt mondta még ma meglesz a baba. Áááá mondom hát 10 óra éjfélig még sok idő van. Gondoltam biztos nem olyan gyorsan megy ez, még a dokim sima fehér ruciba rohangál, ráérünk, nincs itt gáz. Következő meglepetés akkor ért amikor 2 perc múlva már zöldben volt. Aztán a következő dolog amikor tudatosult bennem hogy itt gyorsan le fognak zajlani a dolgok, amikor keresték a dokimat telefonon, hogy vissza kéne menni a CSNTbe rendelni, és ő azt válaszolta hogy nem tud visszamenni, mert van egy szülése de 1 óra múlva végez és akkor majd visszamegy. Emlékszem ránéztem a férjemre, és mondtam:Ez hülye nem tudom kivel akar végezni mert hogy velem biztos nem fog az tuti. Megkérdezte hogy kérek-e epidurált, mondtam hogy én nem igazán szeretnék, de ő mondta hogy most ideális lenne az idő és a baba kora miatt is jobb lenne, nem viselné meg annyira a szülés őt se én engem se, ő javasolná, a baba miatt beleegyeztem. Beadta az epidurált, rámkötöttek egy oxitocin infúziót, és utána már csak azt éreztem hogy nyomnom kell, de azt aztán olyan elemi erővel hogy visszatartani sem tudtam. Kb. 10 erős nyomás volt, az utolsónál belekönyökölt a hasamba és úgy segített. Nagyon fura érzés volt amikor kicsusszant, valósággal „üresnek” éreztem magam utána. 11:35-kor pedig felsírt az én édes kicsi Réka lányom.2860 gr és 49 cm, csodálatos paraméterek egy 34. hétre született babának. Mondták hogy 24 óráig megfigyelik, de meg voltunk nyugodva hogy ilyen szép súllyal csak nem lesz baj.
A dokival beszélgettünk szülés után, mondta hogy ez olyan szülés volt mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Villámgyorsan lezajlott minden, úgy tágultam ahogy kell,úgy nyomtam ahogy kell, a párom nagyon nagy segítség volt, mindig rámszólt ha nyitva felejtettem a szemem, vagy ha nem jól lélegeztem, puszilgatta a homlokom, meg a pocimat, én meg az ő kezét szorongattam ha jött a fájás.
Csodálatos élmény volt, egy csepp rossz érzésem sem maradt a szülésről. Csak a varrás fájt egy kicsit, mert a kisasszony keze ott volt az arca előtt és egy kicsit elrepedtem.
Várható volt hogy ha túl simán ment a szülés, majd a baj később jön….Sajnos este kiderült hogy Rékának tüdőgyulladása van, oxigént kap mert a légzése nem volt megfelelő. 5 napot töltött inkubátorban, de hál Istennek napról napra jobban lett, és 13 nap koraszülött intenzív osztály után végre hazahozhattuk a mi kis drágánkat.Imádjuk őt, legszívesebben egész nap csak nézegetném,puszilgatnám. Ja és időközben felébredt itt van az ölemben, de már követeli a 100 %-os figyelmet , szóval most búcsúzom, de igérem jövök még a fotókkal.
Puszi mindenkinek!!!!!

lanett

Benszi! Akkor nektek ez igazán egy örömteli házassági évforduló idén a babával. Gratula!

Lanett! Elolvastam a szülésedet, igazán nagyon természetesen hangzik, ahogyan történtek a dolgok és már majdnem három hetes a baba :D Az az igazság, hogy egyelőre én még el sem tudom képzelni milyen lesz és igazából félek is tőle. Rakjál föl fotókat Rékáról!!!

Képzeljétek el én is pont palacsintát sütöttem ma (vaníliapudignos-szamócás:), pedig nem olvastam előtte a topikot, úgy látszik ez egy ilyen palacsintás hétvége volt.

És pont én is most voltam gyantáztatni, utoljára leszívás előtt mentem, és mindig "végig" szoktam csináltatni a bikinivonalat, de most nem ment, mondtam a csajnak majd visszamegyek valamikor, de annyira fájt, hogy félbe kellett hagyni. Szóval csatlakozom a "nagyon alacsony fájdalomküszöbű terhesekhez" :oops:

Na ma voltunk úszni, egy kicsit én is félek nehogy elkapjak valamit, de szerintem egy nyílvános WC használata nagyobb veszélyt jelent, mint egy klórozott uszodavíz. Az orvos is azt mondta nyugodtan menjek. Meg olvastam, hogy a gomba nem veszélyes a babára (ugye ezzel lehet leghamarabb összetalálkozni), azt lehet terhesség alatt is kezelni, amúgy meg ugyanebben a vízben van babaúszás is, úgyhogy úszok, eldöntöttem :)

Chesti Nikijének gyógyulást és én személy szerint várom az újabb csillagszemű képeket :D

Bocsánat hogy én nem írok mindenkinek, érdeklődéssel olvasok mindenkit, de mire a végére érek...
gombahölgy

Hát, sokat nem pihentem a szekrényrakodás után, egész nap mentünk :lol: de most élem az aktív szakaszát a terhességemnek és ki is használom :wink:

Nekünk is a negyedik házassági évfordulónk lesz :lol: júliusban.

Nálunk is volt a héten palacsinta, ha nem is a hétvégén...

Kellemes hetet Mindenkinek.

Mi ma megyünk a "C" vizsgás UH-ra a kórházba, remélem nem mondanak semmi rosszat, valahogy olyan jó érzésem van ma.

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci!
Mi is szeptemberben leszünk együtt 11éve!
Lexi!
Kozmetikus mondta a krémet!Én azért nem borotválom,mert amit kiritkítottam az évek alatt azt szinte két borotválással visszahozom!
Köszi a házasságkötéses gratulát!
Sajnos én már +4kg-nál tartok!Most egy olyan kajálós korszakom van,hogy el sem hiszem!De tojok rá!
Lukrécia!
Köszi,de a szülinapom csak 14.-én lesz!Most a házassági évfordulónk volt!Aranyos vagy azért!
Agnese!
Hetente vagyok lefotózva és hihetetlen változáson megy át a hasam!Nem csodálom,hogy Milán nem akart enni,olyan szenya idő volt!Mindenkit megviselt!Frontokkal teli!
Lanett!
Megkönnyeztem,szép volt!Képeket a babáról!
34.héten szültél!Mi lett volna a 40.-en?Mekkora lett volna a kis drága?
Gomba!
Köszi a gratulát!
Ennél szebb évforduló már nem is lehetne!A legszebb anyáknapján volt,amikor a férjem 3szál rózsával jött haza a skacok nevében is.Nem kicsit bőgtem.Gondolhatjátok!
Juci!
Drukk a C-s UH-hoz?Az milyen?

Én is ma megyek UH-ra a magánrendelőbe!Most megkérdezem mennyibe fog fájni császárral vagy simán a szülés!
NEM KELL TÖBB INJEKCIÓT KAPNOM!VÉLGE AZ ELSŐ TRIMESZTERNEK!EL SEM HISZEM!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szepen köszönjük a köszönteseket, igazán kedves tőletek, hogy eszetekbe jutottunk, főleg, hogy mostanság nem vagyok valami rendes topiclakó, keveset írok. :oops:

Lanett, a szülestörid, nagyon szep, es tenyleg olyan termeszetesnek hat, jó vol olvasni! Legyetek sokáig nagyon nagyon boldogok együtt!!!!! A nezegetnem es puszilgatnám dolgot tökeletesen megertem. Ádám is kicsit korábban született, mint kellet volna, es ő is inkubátorban volt öt napig, es a 10 napon jöhettünk haza. Aznap le sem tettük az ölünkből, hol nálam volt, hol a ferjemnel..... De azóta is imádom nezni, csak ő már nem mindig puszilgathtó, mert állandóan rengeteg dolga van, jön megy, "dolgozik", nagyon elfoglalt lett mostanság. :lol:

Juci, remelem, hogy minden rendben lesz ma is, es vegre tenyleg megnyugodhatsz! Az új szekrenyhez gratulálok, ezek a dolgok is olyan jó erzessel töltik el az embert. Megneztem a kepeket, szep formás a pocakod, es irigylesre meltóan karcsúnak tűnsz!

Gomba, a szülestől ne felj! A baba tudja a dolgát, es ha átengeded neki az irányítást, ő majd vezet teged, hidd el! Te erős vagy, ő meg ügyes, szóval jó kis páros lesztek majd!!!!! Es ezt tudom mondani mindenkinek, aki meg a szüles előtt áll!!!!!

Benszi, gratulálok a házassági evfordulótokhoz!!! Nekünk augusztusban lesz a 12.! En meg már azt hittem, hogy ufo vagyok, hogy ennyi idősen ilyen "öreg" házas vagyok, mert neha úgy neznek rám, amikor kiderül. De örülök, hogy van körülöttem sok pozitív pelda e tekintetben.

Agnese, meglátod, ha Milán egyszer ráerez a mozgás ízere, nem lesz megállás. Ádám is hat hónapos volt, amikor elkezdett igazán forgolódni, addig csak neha neha mutatott valamit. Utána viszont gyorsan behozott mindent, es most meg....

Lucia, húúúúúú, szep meretek, ez igen! Látszik, hogy jó kezekben vannak a gyerkőcök, gyönyörűen fejlődnek.

Share, örülök, hogy jól vagytok, es meg nem is írtam, hogy Máte nagyon helyes, klassz kis emberke. Remelem, nem lesz sok gond a továbbiakban e miatt a betegseg miatt. Ferjed meggyógyult már?

Zsókuci, kerek szepen egy kis energiát tőled!!!!! Nagyon klassz, erős csajszi vagy, Te vagy a peldakepem ami az optimizmust es lelki erőt illeti, örülök, hogy "ismerlek"! Es majd amikor eljön az ideje, olyan bulit csapunk a tiszteletedre, hogy hetedhet országra fog szólni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Chesti, hogy vagytok? Niki nagyon ügyes, már felült? Ez aztán a tempó! Meglátod, minden rendbe jön es Niki gyönyörű nagylány lesz, annyi kerője lesz, hogy el se fogja tudni hessegetni őket a ferjed!

Nálunk a szülinap nem teljesen úgy zajlott, ahogyan szerettük volna, de nem hagytuk elrontani! Haza akartunk menni, hogy a nagyszülők is velünk ünnepelhessenek, de amikor már beraktuk a csomagokat az autóba, becsuktam a házat, es indultunk volna, a ferjem kapott egy telefont a főnöketől, es nem tudtunk elindulni. Most epp azt várom, hogy felmond e vagy meg tudják beszelni a dolgokat.
Így aztán anyukámek kimaradtak az ünneplesből, de hetvegen pótoljuk. Ádám kapott egy ugrálóvárat, tortát, es egy majdnem teljesen új szobát, ahonnan mi már száműzve vagyunk, kiköltöztünk tőle. Az új szekrenye elbűvölte, a tetejen levő macival egyelőre sokat társalog, csakúgy, mint a lufikkal, amik mindenhonnan lógnak most a házban. Legjobban az ugrálóvár vette le a lábáról, alig lehet kiszedni belőle, nagyon jól elvan benne. Olyan hihetetlen, hogy már egy eves! Iszonyú gyorsan elment az idő, es annyi minden törtent! Fantasztikus erzes, majd meglátjátok!

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, es akinek nem írtam, ne haragudjatok, de mindig olvaslak benneteket, es mindenki sorait erdeklődessel olvasom!!

Ági

Kép
agnesm

Tortaeves keresztapával: Kép

Je, ha fújom, mozognak.....
Kép

Ez jóóóóóóóó!
Kép

Kép

Most látom, hogy Ádám mindenhol más ruhában van. Mindig leette vagy leitta magát, állandóan át kellett öltöztetni! :lol: :lol:

Kép
agnesm

Lexi,
nagyon szorítok en is, hogy minden rendben legyen es eltűjön a verömleny!

Kép
agnesm

Jó reggelt Csajok!!! :)

Hízott a Drágaság!!!! Hurrááá!!!!! Megnyugodtunk!!!!!

Még jelentkezek!! :)

Kellemes napot!
mot

Lanett

De szép volt a születéstörid!Nem is tűnik most rémesnek,bár biztos nagy szerencse kell,hogy vki ilyen gyorsan és "könnyen" szüljön.

Benszi

Én már megelőlegeztem.Na jó,akkor viszont BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT! :lol:

Lexi

Nem vagyok hős,csak én amúgy is mindig beszarok úgy fáj a gyanta,nem történt változás.... :wink: Holnapra szorítok,jelentkezz majd!

NA JÓÓÓÓÓ,ma palacsinta lesz,meghoztátok a kedvem..... :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Csajok,bedöglött a vnalzóm,mindig naponta váltanom kell,nem teszi meg magától,van ötletetek mit kell ilyenkor csinálni?????? :cry:

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Sajnos nem értek a vonalzókhoz!
Köszi a megelőlegezést!Édi vagy!
Agnesem!
Férjednek még van melóhelye?Gyönyörű a kisfiad!az a jó,hogy Ádám még nem fogja fel a szülinapot és nem csalódott,amiért csúszik a szülinapi bulija!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk. Ez a doki is azt mondta, hogy minden rendben van a lányokkal :lol: :lol: :lol:

Mind a ketten a köldököm alá költöztek fel :shock: jó nagy a nyüzsi :lol:

Puszi Mindenkinek, szép napot!

Judit

jucicuki

Juci!
Ezek nagyon jó hírek!Gratulálok!
Vendég

Juci

Örülök hogy minden ok.Puszi

Bibarci

Hogy ne reklamálj... :lol:
:P :P :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Benszi utólag is nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek(gondolom az összes közül,eddig ez volt a legszebb :wink: )!

Lanett,nagyon szép szülésed volt !Réka baba gyönyörűséges kis hercegkisasszony!

Agnesm sajnálom,hogy Ádám szülinapja nem úgy alakult ahogy terveztétek,de a képek alapján szerencsére Ő ebből semmit nem érzékelt.Nagyon jók a képek,nagyon helyes kis pasi Ádám :wink: :D !

Juci örülök,hogy ma is csupa jó híreket kaptatok :D .

Mi hétvégén voltunk egy kicsit pancsizni a csajokkal,Esztergomban az Aquaszigeten.Nagyon klassz hely és rendkívül bababarát,mindenkinek csak ajánlani tudom,nagyon élvezték a Tündérkék.

Mindenkinek szép napot kívánok!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Juci, örülök, hogy minden rendben van, szerettem volna kérdezni, hogy érzed, vagy érezted-e már, hogy megmozdultak? mert lassan kéne, nem? Olyan izgi, lassan félidős vagy, hogy szalad az idő, nem?

Lányok, köszönöm a picidícsérő szavakat:)ma megyek nőgyógyászhoz, majd infózok!Remélem kapok uh-os képet róluk:)

Képzeljétek, lassan a felét tudom a 30 tételnek, és jövő héten szerdán államvizsga:(((

puszi mindenkinek

Móni

Kép
numato

Numa, már pár napja érzek valamit, de ez még nagyon óvatos kis mozgás, mintha egy pici darab plussz pezsegne időnként :shock:
Először nem is voltam benne biztos, hogy a csajok csinálják :?

Hát igen, szalad az idő :lol:

Hajrá tanulás!

Puszi!

Judit

jucicuki

Lukréciám
akkor most mi van a vonalzóddal????????? :lol: :lol: :lol: :lol: az enyémnek csak az a baja hogy délben vált,de a tied nagyon beteg :oops: :oops: :oops: pusszantalak

Benszi
mi ujság?irj majd mi volt a dokinál :lol: :lol:

Napcsi
én is élvezem az ujboli civódásokat :lol: :lol:

Juci
de szuper hogy minden oké a lányokkal,nagy megkönnyebbülés lehet :P :P

Lexi
mi ujság?fekszel egyfolytában?remélem minden oké?

bibar

Bibar
Most már fekszem, de 11-től vizsgáztam, előtte meg el kellett mennem a véradóba, ahol nagyon felidegesítettek. Ott ültem már 7-től. csak hétfőn van rendelés fél 8-tól fél 10-ig. Először csak azokat hívják be, akik nem először vannak. Jó sokára bemehettek azok is, akik először voltak. Igen ám, de nekem egy papír hiányzott!!!!! Fogalmam sincs, hogy akinek ez a dolga, az miért nem bír 3 papírt kitölteni,????? MOst el kell mennem újból a védőnőhöz, ha ő nem tud adni, akkor újból a terhesgondozásra, végül hétfőn újból állhatok sorba, hátha végre sikerül elintéznem ezt a vizsgálatot. MIÉÉÉRt???? Én nem értem, hogy miért nem figyelnek oda az emberek a munkájukra!!!

A hasam elég viccesen néz ki! Ahol a baba van, ott van egy kis gombóc és tök amorf a pocim, nagyon vicces. Abszolút nem szimmetrikus. HÚÚÚ, még nem is készítettünk fotókat, így már az "előtte" kategóriát lekéstük.
Vendég

Lexi
még vizsgázni is voltál??????????????atyaég :oops: :oops: nem semmi amit müvelnek veled,ilyen papir-olyan papir,engem is az bosszant a legjobban amikor valaki hibájából én szivok :evil: :evil: ez őrület :evil: tényleg már most ilyen a hasad?aranyos lehet :lol: :lol: na most pihend ki a délelőttöt 8)

bibar

csak csináltam egy új vonalzót

Kép
bocs még egyet :)
Kép
gombahölgy

Sziasztok lányok,

Képzeljétek milyen ügyes vagyok, már itthon is vagyok! :wink: Ja, és már le is zuhiztam. Jó pörgős napom volt, de legalább időben el tudtam jönni.
Amúgy ma jó rossz a hangulatom… :cry: Éjjel pityogtam, sok minden eszembe jutott :cry: Meg aztán ma az egyik kolléga kilépett (nem közvetlen, és teljesen más területen), és hát mint kiderült, Ő nem tudta a történteket. És megkérdezte, hogy tudjuk-e már, hogy a kisbabánk kisfiú, vagy kislány? :( Persze nagyon szíven ütött a kérdés, és csak annyit tudtam mondani, hogy: nincs baba. Annyira szörnyű volt, utána egyből elkezdtem sírni, még szerencse, hogy Zozó is ott volt, így azonnali lelkisegélyt tudott adni, meg persze a vállát is adta, hogy sírjak csak… :cry: Na azóta elég trutyi a kedvem, gondolhatjátok… Ennyit az erős Zsókuciról :oops: :oops: :oops: :cry:
Kép

Lanett,
Tényleg álomba illően született Réka baba! :D Gyors volt, és nagyon ügyi voltál! :) Nagyon kis cuki a képeken a kislányod! Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Sok-sok tejcit, és jó egészséget Nektek!!!

Gomba,
Azért vigyi magadra az usziban. Kérjél havonta tenyésztést a dokinál, hogy ha gond van, azonnal tudják kezelni.
Puszillak!

Benszi,
Gratulálok, hogy már a II. trimeszterbe léptél! :D:D Ha kapsz UH-n képet, várjuk ide is :wink:

Agnesm,
Vigyázz, mert a bulit behajtom majd :D Én is nagyon örülök, hogy ismerlek Benneteket! Nagyon sok erőt adtatok és adtok is nekem!!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy nem a tervek szerint alakult a szülinap, és remélem, hogy sikerült a férjednek rendeznie a dolgokat… Ádám nagyon aranyos a képeken!! Látszik, hogy nagyon élvezte az ugrálóvárat, naggyon cukor ahogy vigyorog, mint a tejbetök :D :lol: :lol:

Mot,
Örülök, hogy hízott a kis tündérkétek!

Judit,
HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :D:D:D Mondtam én, hogy minden rendben lesz!!!!!! Nagyon örülök! :D:D:D:D:D:D

Lippa,
Mi is tervezünk Esztergomba menni, én is csupa jókat hallottam róla :D

Numato,
Várunk az UH-s hírekkel.
Ügyes csajszi vagy, úgyis simán menni fog az államvizsga :wink:

Lexi,
Szegénykém, akkor jól megjártad a dokinál… Jellemző a magyar eü-re sajnos :?

Komolyan mondom, Ti tök jó terápia vagytok. Olvaslak Benneteket, és írok, és máris jobb a kedvem… :wink:
Millió puszi mindenkinek!!!!! És köszönöm :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kép
Kép
Sziasztrok!
Ezek az én drágám a kis ficergék!minden ok velük és velem is!Zárt méhszáj,mehetek tornázni és úszni is!
59mm-es mindkettő baba!Nyakiredő is ok volt!Genetikaira nem kell mennem!Hurrá!!!!!!
Mindjárt visszaolvasok!
Bibar !
Most írok püt!!!!!!!!
Vendég

Zsókuci!
Amikor nekem volt a méhenkívüli terhességem és utána pár évvel találkoztam egy-két vendégemmel/fodrász voltam/,megkérdezték,hogy mennyi idős már a baba!Még akkor is nagyon szar volt!Hát még ha nem is olyan régen történik meg ez az emberrel akkore még szarabb!Erre nincs gyógyszer.Egyszer csak túléljük!
Lippa!
Köszönöm a gratulációt!
Numató!
Jó tanulást és megy a drukk a vizsgádhoz!
Juci!
A pezsitabletta az már a skacok!!!!!!!Tök jó!!!!
Vendég

Zsókuci, sajnálom a vacak napodat!
Azért Te még nagyon erős csaj vagy, rossz napjai mindenkinek vannak és ezt szerintem senki sem bírta volna mosolyogva végigcsinálni amin ma keresztülmentél.
Néha jó is, ha az ember kiadja magából.
Kitartás!

Millió puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Zsókuci!
Millió ölelés és buksisimi Neked!
(((((((((((((((((((((Zsókuci))))))))))))))))))))))))))))
És igen is nagyon erős csaj vagy! Én már akkor összeomlottam amikor láttam a lányt az inkubátorba. Hát akkor amin Te keresztül mentél...

Chestiékről mi hír? Ha beszélsz vele mond meg neki hogy legyen erős, nem lesz semmi baj és millió puszi neki és a kis lencsilánynak!

Benszi!
Gratula a tökéletes eredményekhez!

Lukrécia és Bibar!
Olyan jó hogy már Ti is itt vagytok! Nagyon örülök Nektek!

Kissé megkésve de nagyon boldog szülinapot kívánok a gyönyörűséges Ádám babának!

Kaptam időpontot fejlődésneurológushoz. Pénteken megyünk, nagyon szorítsatok hogy minden rendben legyen!

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok,

Benszi, Judit,
Nagyon drágák vagytok, köszönöm a kedves szavakat!!!

Chesti drágám,
Nagyon jól esett, hogy hívtál! Imádlak csajszi!!!! :D

Hatalmas ölelés Nektek:
Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lanett!
Köszönöm!Drukk a fejlődés neorológushoz!Minden rendben lesz!
Vendég

Drága Zsókuci
Muszáj, hogy újból kisüssön a Nap. Eljön az idő, amikor megkapot a jól megérdemelt jutalmadat. Nagyon klassz csaj vagy. Minden negatív élményed ellenére van erőd mások boldogságának örülni, másokat vigasztalni. Ez nem maradhat jutalom nélkül. Nemsokára mi örülünk majd a TE határtalan boldogságodnak!! Nem is lehet másként! Rossz napok mindenki életében vannak, de szükség is van rá, hiszen akkor a jó napoknak nem tudnánk örülni, mert természetes lenne!
Sok puszi Neked. Amint teheted irány vissza Gyulára (ha ott minden könnyebb volt, akkor próbáljátok meg újra. ) :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Bocsi, hogy ennyir eltűntünk, de sajna ebbenm a viharos időszakban megint bekrepált a gép, most lett kész!!

Reméljük hiányoztunk ám! :D

Nos a helyzetjelentésünk a következő!!
Pincurkánkkal minden rendben volt , vagyis van! Tegnap voltunk a nyakiredő vizsgálaton, és édes pofa volt, alig lehetett megmérni, Konc mondta is, hogy most már elég legyen ám! Össze- vissza bukfencezett, nem szerti, ha zavarják mondta Kanyó doktornő! Minden rendben a nyaki redőkkel, és a koponyacsontok is rendben vannak, három hét múlva lesz az utolsó talink a Konc dokival!!
Képet teszünk fel, ha apácskánk hazaér a munkából, ő ebben a profi!!

Olvastam mit írogattatok, de nehezen tudom követni a dolgokat ennyi nap után, de mindenkinek jó pocakosodást! A babásoknak jó pihenést, és élvezzék a kis manókáikat! A dolgozóknak kevés munkát, pussza nektek!

Kép
tini75

Zsókuci! Biztos mostanra már jobb kedved lett, mint tegnap volt, de szerintem akkor sem kell mindig erősnek lenni. Persze úgy kell csinálni, márcsak azért is hogy ne piszkáljanak még mások is, de semmi baj, ha amúgy nem érzed úgy. Azért jól jön a bíztatás, meg ez a topic is azért is van, hogy tartsuk egymásban a lelket, meg örüljünk egymás boldogságának is, de semmit nem kell erőltetni, lehetsz szomorú is és sírhatsz is és el is kenődhetsz, biztos hogy ezen nem lehet ilyen gyorsan túllépni. Na a lényeg, hogy bárhogy érzel is, lesz még nektek sokkal jobb mint most :)

Benszi! Jól értem, te is fogsz járni úszni?

Judit! Nagyon jó hír, hogy minden ok C szinten is a babákkal!! :D növesszél szép nagy pocakot!

Aki most terhes vagy aki emlékszik még rá azokat kérdezem. Én most vagyok a 18 hétben és már hetek óta (kb egy hónapja) sokat fáj a hasam, nem görcsöl, meg nem is vérzek csak olyan mintha a petefészkemet késsel szúrogatnák néha, ha rosszul fordulok, meg így feszül is az egész, meg néha olyan mintha egy tégla lenne bennem. Az orvos szerint normális, a méh növekedése miatt van, másnak mennyire fájt? Normális ez?

Üdv, Gomba és Mocorgi
Kép
gombahölgy

Sziasztok Mindenkinek!

Elsősorban Zsókucinak írok, bocsánat mindenki mástól, de most épp alszanak a törpök, és a határidős munkáimat is meg kell még csinálni.

Zsókuci, előre előre és előre!!!! Nincsen más, muszáj! Nagyon sokat gondolok rád, rátok, és nagyon drukkolok, hogy egyszer boldogok legyetek!!!!

Sok-sok puszi
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Lucia drága köszönöm a segítséget!

Gomba, Napcsi, de jó látni Titeket. :)
Gomba hát az uszizással csak óvatosan szerintem. :? Én nem mertem menni, és babaúszás ide-vagy oda abban a vízben is mint látjuk ott vannak a bacik. :?

Lexi, a gyantázást én is nehezen viseltem várandósan. :)
Ne húzd fel magad semmin, nem ér annyit az egész. Picurnak nyugalomra van szüksége. :)
Ha már az éveknél tartunk nem vagy UFO, ahogy látod itt "öreg házaspárok" vannak. :) Mi is augusztusban 14 éve leszünk együtt. :)
Hogy vagy amugy?

Agnese Milán baba semmiről sincs lekésve. Ha már fordulgat az nagyon ügyes. :) Utánna meg pikkpakk jön a többi magától, és abba sem hagyják. :)

Lanett tündéri Réka baba, megnéztem. :) Szüléstörid jó volt olvasni,m hát gondolom, hogy kapkodtad a fejed mikor mondták, itt baba lesz. :) Örülök, hogy jól vagytok, és otthon. :)

Juci örülök, hogy minden rendben. :)

Benszi üdv a II trimeszterben. :)

Agnesm Ádám csoda hatalmas pasi. :) Ő tuti semmit nem érzékelt abból, h nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy anyu megálmodta. :)

Bibar, Lukrécia tessék csak csacsogni. :) Imádom, hogy itt vagytok. :)

Hűűű megyek, elalszom helyben..... pusszantás mindenkinek. :)

u.i: Voltunk varratszedésen, szerintünk jobb, mint amire számitottunk, idővel talán tényleg csak egy kis csík marad. Most még piros a környéke is.

chesti

Sziasztok!

Gombahölgy,
Nekem is sokat fájt a hasam, nekem ugy fájt mint amikor felfázik az ember és nyomásra , ha pl leültem vagy lefeküdtem vagy fordultam , de érdekes hogy csak a bal oldalon fájt.
Nekem is azt mondta a dokim hogy vannak akik jobban megérzik a méh növekedését, és a méhszallagok nyúlását.
Nekem azt javasolta hogy igyak magnézium pezsgötabit. Nekem bevált! Ne izgulj normális ez! :wink:

Anyukák,
Ti milyen mellszivot használtok? Milyet érdemes venni elektromosat, vagy kézit?

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Chesti
Ma, a vizsga után valószínű, hogy távozott a vérömleny. Remélem az volt. Nagyon megijedtem. Azóta semmi. UH-ra csütörtökön megyek, de nincsenek illúzióim, mert csak ide a városba. Őszintén szólva nagyon félek. Feküdni nem nagyon tudok, mert a sok vizsgálatra el kell mennem, meg másodszor azokra a helyekre, ahol először nem adtak oda minden papírt és emiatt mehetek mégegyszer a védőnőhöz, meg a véradóba. Ezúton is köszönöm nekik. Szóval jól vagyok, feküdnék, de nem tudok.
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,

Lanett,
Most látom, hogy majdnem tök egyszerre írtunk tegnap.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a fejlődésneurológusnál!!!!

Lanett, Lexi, Gomba, Lucia,
KÖSZÖNÖM! Nagyon sokat jelentenek a soraitok! És ígérem: igenis erős leszek, és előre nézek, és igenis leszek én még boldog anyuci! :) Csak azért is!:D

Nektek is küldök nagy-nagy ölelést! :wink:

Kép

Chesti drága,
Örülök, hogy jobb Niki sebe, mint amire számítottatok. Meglátod, nyoma sem marad :D

Lexikém,
Nagyon gondolok Rátok, minden rendben lesz!!! És azért amikor tudsz, feküdj azért! :wink:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lanett!
Gyönyörű a kis Réka azzal a sok fekete hajával!
Gomba!
Igen én is szeretnék eljárni úszni,mert már most kinlódom a derekammal!Nekem is fájdogál,szúrkál a petefészkem és oldalt a szalagok is begörcsölnek néha!Ez természetes.Tényleg nő a méh! és helyezkednek a szervek!
Chesti!
Tök furi már a II.trimeszterben lenni!Nemrég még olyan távoli volt!A gyerekek bőre csodálatosan tud gyógyulni!A Forever livingnek van valami hegek elleni krémje,ha jól tudom!
Zsókuci!
Lehet annyira jól lesz a lelked,hogy nem is akarsz jövő tavaszig várni!
Lexi!Már írtam a másikba neked!
Vendég

Lányok segítség!!!

Tegnap felhívott a védőnő, hogy alacsony lett az AFP, MOM:0,55 a 17. héten vették le a vért. Felhívtam a dokimat is, aki azt mondta jövő héten menjek majd hozzá és akkor elküld genetikai tanácsadásra, ahol majd azt fogják mondani, hogy menjünk amniocentézisre, oda én nem akarok. Akinek alacsony AFP-je volt mit csinált? Ajánlottak valami kombinált tesztet esetleg az amniocentézisen kívül? Van már esetleg baba is valakinél így? Kicsit beparáztam, de én biztos, hogy nem fogok semmit csinálni, mert ez a baba már a miénk, én vagyok az anyukája és senki nem bánthatja. Szóval végülis is csak azt szeretném, hogy akinek van ebben tapasztalata írja meg, hogy mi? Köszi
gombahölgy

Bibike mindenképpen elektromosat. A Madelát tudom ajánlani, környezetünkben mindenkinek az van, bevállt.

Lexi hát reméljük az távozott. Hát nem egyszerű tanulni is mellette az biztos.

Gomba előre ne parázz. Van egy olyan topic ahol pont ezzel foglalkoznak.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=3564&postdays=0&postorder=asc&start=0

Zsókuci millió ölelés. :lol:

chesti

Gomba!
Van valami vérvétel asszem 30.000Ft és nem szúrják meg a hasad!ne aggódj nagyon soknál szar az eredmény,de a babának nincs baja!
Vendég

Sziasztok!

Pár hete halkan már mondtam, hogy késik... talán most már hangosan is mondhatom, hogy sikerült! És spontán! Nem is értem...dolgoztam reggeltől estig, azt sem tudtam mikor van középidő, nem is figyeltem oda egyáltalán ezekre a dolgokra. Kicsit elegem is volt az állando: "na akkor most tessék próbálkozni" mondatokból. Talán pont ez segített, hogy nem is gondoltam rá.

A BMC-ből már kidobtak, most a helyi vidéki terhesgondozásra járok, fenomenális, de messze nem mehetek, mert szigorú ágynyugalomra ítéltek, mert sokat fáj, szurkál a hasam. Nagyon be vagyok tojva, hogy nehogy megint vetéléssel végződjön.

Kismamik, nektek is sokat fájt, szurkált a hasatok az elején?

Jó pocaknövesztést mindenkinek! A babák gyönyörűek!

Kép

Kép
sharon

Helló, lányok!

Örülök, Chesti, hogy alakulnak a dolgok!
Úgy hiányzik a Niki baba fotósorozat!

Sharon, Gomba, nekem is sokat fájt a hasam, én sokszor még most is érzek ezt-azt, de már mindig meg tudom nyugtatni magam, hogy ez normális, hiszen a baba jól fejlődik, és minden rendben.
Csak hát persze, hogy ijedezik az ember lánya, mikor ilyeneket tapasztal, de hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy odabenn most nagy változások zajlanak :lol:

Lanett, mégegyszer gratulálok, jó hogy otthon vagytok már, és minden renben Réka babával!

Juci, szuper, hogy jó híreket hoztál!!!!

Benszi, hát elkezdődött a bűvös 2. trimeszter!
Szerintem ez a legjobb! Legalábbis én nagyon élvezem :lol:

Lányok, mi a véleményetek a terhesség alatti érzéstelenítő szuriról a fogorvosnál?
Én voltam még a terhesség elején, akkor minden rendben volt a fogaimmal, de most lehet, hogy szükség lenne a kezelésre.
Akkor megkérdeztem, hogy lehet e, határozottan azt mondták, igen. De én mégis tartok tőle. Anélkül meg nem merek :oops:
Vélemény, tapasztalat?

KépKép
naposoldal

Sharon!
Üdv itt is!
Napocska!
Hála még az első trimeszter is tök jó volt a második csak jobb lehet!Szerintem lehet érzésteleníteni terhesen fogászat miatt!
Vendég

Zsókuci drága,igenis hogy boldog anyuci leszel hamarosan :!: :wink:

Benszi nagyon édesek a Babók és szuper,hogy elkezdődött a 2.trimeszter!

Tinike jó hallani Rólad ismét,reméljük most már nem fog rosszalkodni a gépetek!Neked is gratula a 2.trimeszterhez :wink: !

Chesti örülök,hogy szépen gyógyul a seb,meglásd hamarosan alig fog látszani!

Bibike nekem az Avent-es kézi mellszívó vált be.

Sharon üdv itt,biztos,hogy minden rendben lesz.Kitartás a sok fekvéshez,biztos nem könnyű,na de mindent a cél érdekében :wink: !

Napcsi én is kaptam Lidocain inj-t,a terhesség alatt( mikor törjön le a fogam ,ha nem ilyenkor:roll:? ),nekem is azt mondták,hogy lehet.

Bibar nagyon várunk a hírekkel!

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Sziasztok
Reggel óta ömlik belőlem a vér.A hasam is görcsöl. Nagyon el vagyok keseredve. A méhlepény egyre nagyobb részen válik le. Fogalmam sincs miért. Nem megyek sehova, csak fekszem. Bár holnap reggel uh-ra vagyok berendelve. Ma még élt az én (a mi) drága picibabánk, de már nem volt olyan virgonc, mint a múlt héten. Annyira tehetetlennek érzem magam. Minden porcikámmal akarom őt, mégsem tehetek érte semmit.
Vendég

LEXI!
Feküdj és imádkozz! Ennél többet nem tehetsz! A természet ellen sajnos nem dolgozhatunk! :cry: :cry:
Nem tud valaki bevinni a kórházba? Mentő??? VAgy nem akarod?
Kitartás! Drukkolok, hogy veled maradjon a bébi!
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?