Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na, most visszaolvasok, és válaszolok.

Remélem Krisztiékre jó idő volt Egerbe, mert ugye nálunk szakadt az eső. Meg most hallom a hírekbe, hogy máshol is.Ha haza jössz írjál!!
Klarka! Igen, sajnos a rossz hír mindig jobban terjed, mint a jó. Meg ugye a jó, az olyan természetes, hogy nem is veszünk róla tudomást.
A cseresznyéről annyit meséltél, hogy én is megkívántam. Majd holnap eszek is anyáéknál.
Krsiztinka! Én nagyon örülnék a Demjénnek……………És nekem nincs igazán kedvencem, minden dalát imádom.
Remélem jól sikerül az osztálytalálkozótok!
És, hogy miért szurkál? Azt nem tudom, de remélem okkal.
Kislibus! Én is azt kívánom, hogy legyen nagyon boldog 40 heted! És mindenki másnak is természetesen!
Kacika! Most nem vettünk semmit. Elég volt kedden.
Ancsa! Te pedig pihenj sokat, és vigyázz a babádra!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Hogy milyen volt Egerbe,jó sok pénzt elköltöttünk!!!!!
Elsőnek az Obiba voltunk átmentünk a Tescóba,ott csak pótoltuk amit tegnap este itthon nem kaptunk!!!!
Át mentünk a Lidl-be!!!Ott jó bevásároltunk,főleg tisztitószert és jégkrémeket,megtömtem a fagyasztót!!!!
De egy hónapig a bolt tájékára sem megyek csak kenyérért!!!!
Az Obiba főleg a felújitás miatt voltunk egy pár dolgot megvettünk,kiválasztottuk a fürdőbe a csempét és a többi dolgokat!!!
Még nem vettük meg,csak megálapodtunk a szinbe!!!!
Délutáni shoping elmaradt mert 2 óra körül elkezdett esni az eső!!!
igy a baráótnőm átjött!!!!
Este vagyis nemrég néztem a Magellánt a 4 ikrek születését mutatták,nagyon megható volt!!!!
A csaj olyan stimulálót szedett mert nem volt pé-je mind amit én szedek!!!
Mára elköszönök!!!!

Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Már biztos mindenki alszik, de azért elköszönök. 23:00 körül jöttünk haza a szülinapozásból. Andris már 9 körül elaludt a karomban egy pokrócba csavarva..annyira édes volt!!! A többiek (főleg fiúk) vizipipáztak. Én most láttam ilyet először, de nagyon hangulatos!!! közben fáklyák égtek...szóval eszméletlen hangulatos volt! A szülinapi tortát az egyik fiú nővére készítette, aki cukrászmester, úgyhogy nem okozott gondot neki a feketeerdő-torta elkészítése!!

Mikor hazajöttünk, Andrist gyorsan megszopiztattam, lefektettük, Apa is lefeküdt én meg bevetettem magam a fürdőbe és eddigi elmaradásaimat behoztam (manikür-pedikür), úgyhogy most illatozom és ápolt vagyok. Csak ilyenkor van időm ilyenre, mert mindenki durmol!

Nektek is jó éccakát, én is megyek.

K

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!

KRISZTINKA!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Krisztinka:Boldog szülinapot!

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Krisztinka! Istenéltessen nagyon sokáig.
Remélem hamarosan egy pozitív tesztet kapsz ajándékba :D
Vendég

Jó reggelt!!!

KRISZTINKA:

Kép
vedresandi

Boldog szülinapot Krisztinka! :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Látom lassan mindenki ébredezik :lol: !!!

Kriszti:Hát Ti jó nagy bevásárlást csináltatok tegnap,Nem csodálom,hogy egy időre eleged lett :lol: !!!

Kacika:sztem,nem baj,hogy nem érzel semmit.Az erős két csík önmagáért beszél! :wink: :lol: Számomra példaértékű,mihamarabb szeretnélek követni Téged :idea: :wink: :lol: !!!

Klarka:én se vizipipűzam még,de tudom milyen.Én ugyan dohányoztam,de ez valahogy nem vonz,de biztos jópofa lehet a közös "békepipázás" :lol:
vedresandi

Hogyan is kelle elképzelni azt a vizipipát? Hol lehet ilyet beszerezni?
kislibus

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám!

Mi fél 1 után értünk haza az osztálytalálkozóról, nagyon jó volt!
Nagyon fáradt vagyok, de ha Manóm felébred megyünk ki anyósékhoz a nyaralóba és főzöm a fincsi ebédet! És ünnepelünk egy kicsit, pezsgőzünk. Én tegnap nem pezsgőztem az osztálytalin, mert én vezettem haza.

Remélem mindenki élvezi ezt a szép időt!

Bocsi, hogy csak magammal foglalkoztam most, holnap jövök 100%-an.

Puszika!
Vendég

Krisztinka!
Örülök, hogy jó volt az osztálytali, a pezsgőkihagyós részét meg amúgy se kell sajnálni. Jó mulatást és ünneplést nektek!
kislibus

Többiek mi van veletek? Bár biztos mindenki a szabadban flangál. 8)

Helyes!

Kép
kislibus

Kislibus!
Egyenlőre még itthon flangálok,de miután a lakást és magamat rendbe vágom,megyek a barátnőmhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát én nem flangálok a szbadban, barátném 140 km-re, de a takarításhoz sincs kedvem. Most azért megyek elmosogatok, neked jó
barátnőzést! Bepótoljátok a kimaadt shoppingolást mi? :lol:
kislibus

Köszi Kislibus!
Jó pihenést!!!!!!!!!!
Vendég

Hát ma látom mindenki elég punnyadt volt, pont mint az idő!
Egész nap nem volt kedvem nekem se semmihez, csak feküdni, amit nehéz kivitelezni egy 2.6 éves mellett. Szerencsére délelőtt az apja vitte el kicsit, aztán most meg mamázik egy órát, vagy kettőt.

Egész nap égett a gyomrom, és semmit nem kívánok!! :oops:

Mindenkinek kellemes vasárnap estét.

Erzsi!! Teszt????

Ja, és nálunk nagyon bejött ez az egy meghal egy megfogan dolog. Áprilisban meghalt a férjem nagypapája, májusban terhes lettem, ma reggelre meghalt apósom huga, tegnap este bejelentette a sógornőm, hogy terhes. 23 éves, nem tervezték, védekeztek, de természetesen megtartja és örülnek neki.

Tud érdekes dolgokat produkálni az élet.

Puszi
Vendég

Sziasztok!
Vére beengedett ez a hülye net.
Először is Krisztinkának itt is szeretnék nagyon boldog, zebrás születésnapot kívánni!
Kép

Milyen ajándékot kaptál! (ha nem vagyok szemtelen)

MI nemrég jöttünk haza. Voltunk anyósnál, meg anyukáméknál is. Olyan jó végre itthon, mindjárt megyek olvasni!
Azt hiszem ma már nem is jövök, úgyhogy jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Puszi, holnap jövök!

Zsu

Kép
bvigh

jó éjt!!!!!!
Vendég

sziasztok lányok képzeljétek mi történt velem már késett 5 napja éreztem hogy most olyan más és hogy biztos ott a baba, péntek este hazaértem a munkából és apuék pakolták a gerendákat a tetőn, meg a kefniket hát én is nekiálltam segíteni majd meg szakadtam olyan nehéz volt. éjszaka arra keltem hogy egy iszonyatos görcs mintha valaki ököllel szorítaná a hasam és utána vér :cry: szerintem kilöődhetett hogy megemeltem magam. ilyet még sosem éreztem kérlek írjatok aki tud ebbe segíteni :roll: meg középidőnél volt az a kis barna tuti beágyazódott éreztem :roll: t.kriszti: teszteltél már:?
erzsebet0312

JÓ REGGELT!

Erzsébet!
Most megjött vagy nem?
Nem szabad cipekedni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem teszteltem,esik a hőm ma már 37,de nem fáj még semmim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menj orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!!!!!!!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erzsi!

És továbbra is vérzel, vagy csak jött egy kicsi?
Biztosat akkor lehetne tudni ha elvinnéd szövettanra.

És milyen a vérzés, darabos, vagy síma vér?

Nem is értem miért emeltél, én hagytam volna, különben is férfi meló!

Mindenkinek szép jó reggelt!
Vendég

Megújultam :lol:
Vendég

Jó reggelt!!!

Zsu:
Kép
vedresandi

Erzsi:remélem nem az van,amire gondolsz,de egy orvosnak mutasd meg magad,ha van rá lehetőséged :idea: :!:

Kacika:örülök a megújulásnak!!! :wink: :lol:
vedresandi

Erzsi! Szerintem is menj orvoshoz, ha nem egy szimpla mensi...

Mindenkinek boldog szülinapot, aki mostanában ünnepli!!

Én most az előző napokhoz hasonlóna továbbra is cserkót fogok befőzni..már mindenhol cserkót látok.

Este pedig jöhet a számvitel tanulás, mert szerdán vizsga. :oops: :oops:

Kép
klarka

A vonalzó szerint ma van ovim, de a hőm ma még lenn volt, viszont minden tünet bőséges, ezért Apával tegnap 2-szer is hancúroztunk.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
klarka

Sziasztok!

Zsu! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Kacika! Klassz az új vonalzód! Nagyon nagy gratula!

Erzsi! Feltétlen menj orvoshoz!!!! Muszáj volt neked is cipekedni???

Jaj Lányok Denniről tudtok valamit???

Little! Hol vagy????

Enik! Hazaértetek már???

Kriszti! Drukk hegyek!!!!

Nekem kicsit sűrű volt a hétvége, de nagyon jó volt. Jó volt az osztálytali, na meg szuper a tegnapi nap, mert jó idő volt és szuperül sikerült az ebéd, amit főztem, majd ha letöltöm a képeket, teszek fel az iwiwre!
Képzeljétek nagy meglepi volt, mert egy szuper mosogatógépet kapok és ma vagy holnap hozza haza a férjecském. Ő szervezte az egészet, mert borítékban megkaptam a kinyomtatott képét a masinának. Nagyon-nagyon örülök neki!

A görbim:

Kép

pusszantó
Vendég

Krisztinka: jó a görbéd!

Kép
klarka

lányok nem akartam én cipekedni de nem gondoltam volna hogy ott lehet valaki :roll: nem jött még meg igazából csak úgy maszatol :roll: de az a görcs olyan erős volt, olyan rossz a közérzetem :cry: zsu: neked megjött rendesen? t.kriszti : szorítok neked :lol: klarka: mindent bele apával :lol:
erzsebet0312

Krisztinka!
Köszi a drukkot!!!!
A görbéd nagyon jó alakul,drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok a géphez!!!!!!!!!!!!!!!
Ez szép ajándék!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!!!
Mégegyszer ne cipekedj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helyedbe azonnal mennék orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi,hogy szoritasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak túl lennék már ezen az 1-2 napon!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Kriszti!!!!
Édes volt tegnap a fiad :wink: :lol: :lol:
Remélem még nem teszteltél,majd szerdán :wink: :lol: :?:
Hogy áll a hőd???
vedresandi

Szia Andi!
Dávid nagyon toppon volt tegnap,már ott szólongattam,hogy ne kotyogjon bele!!!!!!!!!!!!!
Amúgy mikor itthon emlegetlek benneteket,tudja kiről van szó!!!!
Főleg téged ismer igy névről,nagyon emlékszik rá,hogy te voltál az első mikor a legelső irásom volt ide te válaszoltál elsőnek!!!!!!!!!
Zsu-t őt meg azért mert találkoztunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A hőm ma már 37-re csökkent,még nem fáj semmim,jelenleg!!!!!!!!!
Még nem teszteltem!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu! Isten éltessen ha ma van a szülinapod!

Kriszti, drukkolok!!!
Meg persze mindenki másnak is!!

Pussz
Vendég

Na az előbb megírtam, de nem tudtam elküldeni a hozzászólásomat. Még jó, hogy vágólapra tettem.
Íme:

Sziaszok!

Először is köszönöm a köszöntést!

Erzsi, tényleg menj el dokihoz, azzal nem vesztesz semmit, aztán legközelebb vigyázz jobban magadra.
Nem akarlak riogatni, de anyukámnak is az emelés, meg cipekedés miatt volt vetélése.
Krisztinka! Tényleg jó a görbéd, remélem a vége is jó lesz. Örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd, és tényleg nagyon szuper ajándékot talált ki a párod!
Kriszti,Andi, jó volt tegnap "beszélni" (Dáviddal is)
Kacika! De jó volnalzód van! Sokkal szebb, mint a miénk.

Zsu

Kép
bvigh

Tényleg nem szabad emelni..Persze nekem mákom volt, mert habár Andrist terveztük, nem gondoltam, hogy elsőre össze fog jönni és kb az 5. hét körül extra kirívó dolgokat csináltam: squash-olás, step, almaszedés (beleértve az almásládák emelgetését) és az autónk betolása, mert nem indult. Persze ilyet már legközelebb nem fogok csinálni...mivel egy nőnek elvileg mindig kell számolnia a babával, talán nem véletlenül kell a nőket mindig óvni a megerőltetésektől:)

Andrist letettem aludni és ha felébredt valószínűleg pancsolunk egyet az erkélyen!!

K

Kép
klarka

Ha egyáltalán elalszik......Ha mégis elaludna, akkor addig befőzöm a maradék cserkót.

Sajnos a hétvégi szülinapozás nem használt a fogyókúrának.
:oops:

Na.....gyanúsan nagy a csend a gyerekszobában.........megyek és betakarom... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
klarka

Kriszti:remélem a 37 re leesés nem pirit jelenti!!! :twisted:
vedresandi

Akit esetleg érdekel:

Startol a Dr. Bubó!

2007. június 15-én és 16-án debütál a mindenki által kedvelt rajzfilm musical változata. A Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő darab főszereplői: Józsa Imre (Dr. Bubó), Falusi Mariann (Ursula), László Boldizsár (Sztár).
Bolyki Brothers: Dr. Bubó - a természet-gyógyász
CSALÁDI MUSICAL két részben

Szereplők:
Dr. Bubó - Józsa Imre
Ursula - Falusi Mariann
Sztár - László Boldizsár
Majmok - Bolyki Brothers
Tücsök - Illényi Katica
Nyuszi - Zoltán Erika
Tigris - Micheller Myrtill
Csőrmester - Hajdú István "Steve"
Róka - Almási Sándor
Selyemhernyó - Méhes Csaba
Teknőc - Magyar Attila
C.G. Rapper - Bebe (Back II Black)

http://www.jegyelado.hu/index.php?page= ... k&rid=1418
vedresandi

Andi: a doktor bubó engem is érdekel...de felnőtteknek való vagy gyerekeknek? A Bolykit nagyon jól ismerem, baromi jóóóók!!!!!
Már csak azért is lehet, hogy megnézzük!!!

K

Kép
klarka

Klarka:családi musical...én szerdán nézem meg a ruhás próbát,de már azenét hallgatom,és a bugyim a bokámon annyira jóóó!!!!
vedresandi

Majd lehet, hogy megnézzük..

Kép
klarka

Hun vagytok? Kihaltunk??

Mi most jöttünk be Andrissal a kertből, vittünk lavórt, vizet, össze-vissza pancsolta magát, szépen lebarnult, egy picit én is.....csak itt nem olyan jó napozni fürdőruhában, mert a szomszéd öreg bácsi itt szokott kapálgatni a kertítésnél és egy picit "Zsuzsánna és a vének" hangulata van... :wink: :lol: :lol:

Most szerintem el fog aludni, mert kiugrálta magát. És képzeljétek, hogy most állt fel először segítség nélkül, guggolásból és nem kapaszkodott semmibe, aztán ott álldogált!! Tök édes volt!!

Kép
klarka

Erzsi! Doki szerintem is , meg teszt, de sűrgőssen!

Kacika! Jó az új vonalzód! :D

Zsú! Neked is boldog szülinapot!!!!

Krisztinka! Szülinap tájékán ami jár az jár és ne izgasd megad a fogyókúra miatt! A mosogatógép meg nagyon szupi ötlet :)

Kriszti! Már csak két nap! Hajrá :!:

Ó, én el se tudom képzelni Bubót musical formában! De 15-16-án más programunk van! Megyünk Mátraszentimre ? Sástóhoz családi bulit tartani :D De inni nem fogok, pedig lesznek fini Egri borok... :(
Bár most felbontott a párom egy Tokaji aszút, aztat meg imádom, de beleszagoltam és öklendezni kezdtem tőle :shock:

Denni :!: Mi van veled :?: :?: :?: :?: :?:
Csak egy köhintést légyszi!
kislibus

Klarka! Gratula a picinek ehhez a nagy "lépéshez" ! Akkor már nagyon ügyi! :lol:
kislibus

Kislibus: köszi!

Kriszti: hajrá!!!

Erzsi: csinálj tesztet, aztán menj orvoshoz. Ha van baba csak akkor érdemes menni. A tesztet meg tudod csinálni orvoshoz indulás előtt is!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!

Kép
klarka

Sziasztok!

Én is hazaértem.Dokiztunk,meg jót turiztunk.Sikerült elkölteni egy csomó pénzt.....
Egy ici-picit kitikkadtam ebben a hőségben a nap végére..........

Zsu:Boldog szülinapot!!!!!!!!!!

Erzsi:Egy teszt,és irány a doki.Mégegyszer ilyen hülyeséget ne csinálj.
Viszont olvastam a Szabolcs korház topikban,hogy te is oda jársz,és hogy egy ismerősöd ott dolgozik...Ha tud segiteni,hogy meddig lessz a korház jó lenne.Van aki azt mondja,hogy dec.vége,van aki,hogy november....

Kép

Kép
ancsa03

Többiek! Hazaértetek már?
Én most megyek főzni, de majd jövök!

Kép
klarka

Hahóó!!

Majd még jövök, ha lesz itt valaki!

Kép
klarka

Köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klarka ügyes a fiad nagyon,egyre több mindent fog csinálni magától!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kislibus!
Ez jó jel!!!!!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!

Andi!
Szivesen megnézném Bubót de messze van!!!!!!!!!!!!!!!!

A többiekkel mi van??????????????????????????????????????????

Ancsa!
Mit turiztál???????

Mára elköszönök!!!!!!!!!!!
Még egy picit msn-en vagyok!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?