Hello Csajok!
Na még ma is egyben vagyok!!!
Tegnap este (vagyis már délután) elment apa koncertetzni Ausztriába. Ezt még úgy gondoltuik, hogy belefér, mert csak tényleg jöttek-mentek. Éjjel 2-kor már itthon is volt.
Aztán most egy darabig tényleg nem megy, majd csak Tarek születése után az itthoni fesztiválokra, amik max 1 naposak!
Természetesen megbeszéltük Tarekkel, hogy még véletlenül se válassza a tegnap estét! És olyan rendes pasi, hogy bent maradt!!!
Képzeljétek! Mostmár annyira kezdek izgatott lenni, hogy már mindenféle eseményekhez kötöm Tarek érkezését.
Most 5-én lesz az én névnapom, 7-én leszünk 6 éve együtt a férjemmel, 10-én lesz anyukám névnapja, 12-én lesz a sógornőm szülinapja, aztán sorban 22-én - 26-án - 27-én lesznek a barátnőim szülinapjai és végül 29-én az én szülinapom!!!!!
Nyílván a fent felsoroltakból nagyon remélem, hogy max a 12-e az utolsó lehetőség.
Zsófi! Köszönjük a drukkokat!!!
Andi, Zsu! Úgy látom nemcsak én vagyok akkor izgatott!!!! Ezekben az utolsó napokban... hát mit mondjak már nem vagyok annyira nyugodt!
Szerintem ott rontottam el, hogy sajnos utolsónak voltam a vajúdás/szülés előadáson! Az ott látottak enyhén megrémisztettek!!!
De majd csak túléjük valahogy, nem?
Andi! Engem nem küldött a dokibá szemészetre. Valószínűleg azért, mert nincs baja a látásomnak. Te szemüveget hordassz, ugye? Hanyasat? Biztosan van egy határ, ami után úgy vannak vele, hogy a sok erőlködés nem tesz jót az amúgy is "beteg" szemnek. Talán ezért hozták szóba a császárt!
De ez meg azért szemétség, mert szerintem nincsen annál rosszabb, mint amikor elkezd egy nő vajúdni
szenved egy csomót, aztán bégül betolják a műtőbe!
Lehet, hogy nem így van. Ez csak az én meglátásom! De erről talán Zsófi tud neked mesélni, mert vele ez történt! Igaz
Zsófi?
Zsu! Sajnos nem lesz dolgom kedden a kórházban!
Én holnap megyek 11-re! Ez lesz a 3. CTG-m. Kíváncsi vagyok mit jelez majd a gép illetve, hogy behelyezkedett-e Tarek!?!
Tényleg Csajok! Mi van, ha nem helyezkedik be a medence közé????
Evu! Végül kihez mentek a praxisba???
Niki! Emmácska annyyyyiiiiraaaa cuki! Mint egy kis manó!
Olyan édi, ahogy elveszik abban a nagy rucikban!
Szerintem a szemei Ferié! De aztán ki tudja? Lehet, hogy később olyan lesz, mint anyáé. Olyan kis huncut + mosolygós!
Bambusz69! Üdv közöttünk! Én sajnos nem ismerem a Dr-t. Hanyadik hétben vagy???