Új privát üzeneted érkezett!

Nana
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kivánunk Botinak :)

(hihetetlen hogy már Ő is 1 éves :) )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Botik nagyon boldog szülinapot kívánok!! :lol:

Geli, legyen nagyon szép napod a névnapodon (is)!

Balim, ki pontosan a Péter? És akkor most melyik usziban is van?

Borsika, köszi a tudósítást Timiről. Ez olyan rossz,már szülőszobáról lemenni :? Majcsak kibújik már a kislegény!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Nana Botinak Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!!!Mit kap?Végülis milyen tortája lett?Fényképet majd tegyél róla!

Geli hatalmas gratula a pocaklakóhoz!!És Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Lina tényleg nagyot nőtt Lili,kész kishölgy :D .Jó,hogy már itthon lehettek!

Timci neked nagy-nagy hajrá!

Nyaralóknak jó pihenést!Mi is most nagy tanakodásban vagyunk,merre is menjünk.

Gyereknapon voltunk állatkertben,tetszett a gyerekeknek,na meg nekünk is :lol: ,teszek egy-két képet:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép

Kép
dettus

Vagyok es olvaslak is benneteket idonkent, csak irni nics idom. Sokat csavizunk (mult hetvegen pl a Matraban), és most van a tanfolyamon az ev vegi vizsga ot tantragybol irunk Zh-t. Szioval ezert. De kovetem nagyjabol a dologkat.
mvirag

Matrafureden Kép Kép
mvirag

Ó, szegény Timci! De sztem ebből már lesz baba éjszaka. :) Én így voltam.

Virág, nagyon jók a képek! :) Mekkorák már az ikrek!

Geli, Boldog névnapot kívánok!

Botinak pedig sok-sok vidám percet kívánok Szülinapja alkalmából! :)
birolili

Dettus, nagyon szépek a Ti képeitek is! :) Lencsika milyen szép nagylány már. :)

Zsófiról én is fogok képet tenni, voltunk fodrásznál vele tegnap. :) Olyan édes lett.

Lina, Lili is nagyon szép kislány! :) Az a kézszégfejlesztő doboz nekem nagyon tetszik. Hol vettétek?
birolili

Nincs hír Timciről? Nagyon kíváncsi vagyok! Úgy izgulok érte. Egész nap rájuk gondolok. MIndig eszembe jut a saját szüléstörténetem, ha vkit hallok éppen szülni. :roll:

Dóra, találkoztam kedves férjeddel, és édes Kislányoddal ma a főtéren. :) Apa focizni volt Szegeden, így Zsófival mi is ott sétáltunk pont.
birolili

Roz, most jutott eszembe, h. Te kérted a fajátszóteres tel. számét: www.naidesuss.hu - n megtudod nézni. Berkes György. Nagyon rugalmas ürge. Mindenre vevő. Nekünk most a fatárolónkat kicseréli szó nélkül nagyobbra, persze ráfizetéssel, de nem szólt semmit.
birolili

Nana, Botinak Nagyon Boldog Első Szülinapot!

Geli, Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Lányok!

Timiről annyi hír van hogy leálltak a fájásai, nemrég beszéltem Attival.Igy most az elsőre lerakták. Ennyit tudok de holnap megyek dolgozni. akkor hátha többet tudok!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Rég voltam most is csak bekukkantok!
olvasgattam, de nem tudok mindenkinek írni, mert
Sajna nem úgy alakulnak itton a dolgok, ahogy szeretném:(

Hajni
Ha lesz az auchanban az a 250 ftos akció, tudod amikor egy csomó minden ennyibe kerül, írj már légyszi privit(erről értesítést kapok), mert sokmindent kéne vennem fürdőszobába, konyhába és tök jó dolgok szoktak lenni.
Köszi

Virág!
Most nézem a képeidet és felismetelek.A múltkor találkoztunk a dokinál (Kovács).Én Levibabával voltam, nézd meg a képünket, bizti felismersz.

Borsi
mondd meg Timcinek, hogy szurkolunk mi is Levivel!

Thymi
Remélem jössz a héten és meg tudjuk azt oldani!
De majd msn-en dumcsizunk!

na sziasztok

Jó Éjt Mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
adrienn021

Botinak nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!

Geli,
Nagyon sok boldog névnapot!

Virág,
Nagyon szépek az ikreid!!!!

Dettus,
Nagyon aranyos a lányod, olyan nagy már! És az a kalapos fotó tündéri!!!!

Pille,
Akkor gyors gyógyulás volt! Én minden „ok” nélküli magas láznál azt hiszem, hogy a három napos láz, és várom a pöttyöket, de utána kiderül hogy mégsem.

Roz,
Jó és eredményes utat nektek!!!!!

Donoé,
Köszi, majd Ádámot is „lecserélem”. :)

Lina,
Még olvasni is rossza a sok szuriról, gyógyszerről meg vizsgálatról. Lassan te is ledoktorálhatsz ebben a témában. :( A Serifftől kérdezett szakszót sajna én is ismerem.

Adrienn,
Hogy alakulnak a dolgok? Olyan keveset írsz magatokról!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Geli!

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok!!!

Nana!

Botinak Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánok!!!

Borsika!

Még a hideg is kirázott,hogy Timci szül nemsokára,mindig eszembe jutnak a szüléseim ilyenkor :lol: A következőt Nálad szülöm :lol: Szerintem Timci is megvárja,hogy reggel kezdjél :lol: Mondd meg légyszi Timcinek,hogy nagyon szorítok,s könnyű,gyors szülést kívánok Neki!

Dettus!

Nagyon jók a képek!Édes Lencike rajtuk :D

Linácska!

Milyen nagy már Lili!Én leragadtam a vonalzón lévő képnél :lol: Gyönyörű kislány!S szupi az a készségfejlesztője :D

Roz!

Hétfőn mentek?Akkor a képnél Borsikától róla kérdezted,hogy Lilinek hívják-e?Akkor is akartam írni,de mondom bizti másik lányt néztél.Amúgy sima a haja-ez nem is tetszett nekem-de Ő viseli :D
Vendég

Lányok!

Timci megszült 02:45 kor császárral, 3150gr, 51cm. Gyönyörű, mind ketten jól vannak. Délután haza megyekrakok fel képeket a babócáról!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Először is
Timci megszült hajnalban :lol: :lol: :lol:
3150 g, 51 cm
Császár lett, de jól vannak. Puszil mindenkit.
Nagyon nagyon boldog lehet :D hisz végre babázhat :lol:

Jó egészséget és sok tejcsit!!!

Botinak boldog első szülinapot kívánunk!

Geli
Köszönöm szépen! Megkaptam, de még nem volt időm megnézni. Nagyon sokat vagyunk kint, ha gép elé ülök balhé van :? Most papázik uh gyorsan írok.
Neked is kívánok boldog névnapot!

Mindenkinek aki Tünde Anita, sok boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
thymi

Jó reggelt!

Végre kibújt Atti baba! Jó egészséget kívánok anyukának, kicsi fiúnak egyaránt!! :D
Borsika, köszi a közreműködést és várjuk a képeket!

Adrienn, mi a gond?

pillle

Borsika
Megelőztél :P pedig siettem :wink: :lol:
Adj Timcinek a nevemben egy nagy puszit légyszi :D Nagyon ügyes volt.

Kép
Kép
Kép
thymi

Botondnak boldog elso szulinapot!!! :D
Kép

Timci, Isten hozta Attit! Sok boldogsagot, jo egeszseget, boseges tejcit!!! :D
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóri, írtam privit...

pillle

Timci,
sok boldogságot Attihoz!

Pille,
Gergely Petinek hívják, és az úszótábor az a strandon van (kórházban ebédelnek), rossz idő esetén pedig a nagy uszodában. Alsó korhatár öt év, de szerintem Flóra símán belefér.

Roz,
sosem késő megtanulni! Olyan fiatal vagy még, símán belefér! Egyébként Péter felnőtteknek is tart úszásoktatást, illetve a gyerekeknek már két éves kortól :wink: .

Dettus,
szépek vagytok!

Nyhk,
jún. 30-án lesz Sasiiék esküvője...
balim

Balim, nagyon köszi! Hol van erről vmi ismertető? Mikor indul?

Dttus, Virág, nagyon jók a képek, gyerekek olyan sokat változtak megint :)

pillle

Pille,
írok privit, ne offoljuk a topikot :wink:
balim

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula Timcikének , jo egészséget és sok -sok tejcsikét kivánok.

Képek minden picurkáról nagyon édesek .

Roz
Almalé rendelést 1-2 héten belül kell le adnom, ha tudod hogy mennyi kell csörrents meg.

Ha kell valakinek véletlen cirkuszi kedvezményes belépő akkor szoljatok , igaz ha jol tudom akkor már csak a mai 15 orás előadás van.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Timcinek és Attinak sok-sok boldogságos percet!

Balim, nem offolás ez,Ti mikor vittétek a fiúkat először az usziba?

Pille, elmúltak már a pöttyök is? Hannánál ez volt az első betegség 7.5hónaposan.

Dettus jók a képek nagyon!

Virág,nagyon szuper a motoros banda!

Nana, Caorle biztosan gyönyörű, már sok-sok olvasmányomban "előkerült"!

Kép
seriff

Seriff, igen elmúltak a pöttyök is. Most taknyosság van :( , de valószínűleg a fogak miatt.

Balim, gyerekek meggyógyultak már? Sztem is írhatsz ide az usziról, többünket (de furcsa így leírva :roll: ) érint.

Kecsóné, jó "látni" téged. Hogy vagytok?

pillle

Geli, akkor itt is gratulálok! :wink: :D

Kép
seriff

Pille,
megértelek, nálunk Marci tavaly volt először, de akkor már elmúlt hat és fél, Milán mondjuk még csak öt múlt, de nagyon szeretne menni és már nem féltem, mert ő is vízbiztos. Meg hát vigyáznak ott rájuk rendesen.

Ser,
Marci öt, Milán négyévesen kezdett úszni, Esztert egyelőre nem tudom mikor fog, függ a veséjétől, de jó lenne négyévesen elkezdeni vele is. Buli volt nálatok tegnap, alig fértek az autók :shock: ?

Virág,
ikrek óriásiak, sikerült a bölcsi felvételi? Mikor kezdesz dolgozni?

Kecsoné,
de jó, hogy vagy, gyere sűrűbben. Domi várja a sulit? Hová vittétek? Ha hól tudom a régi Hunyadiban nem indítottak már első osztályt. Enikő, Kata hogy vannak? A belépővel elkéstünk :( , most vannak ott, 11-től kezdődött az előadás.
balim

Balim, Te is szingli vagy most? Hanna is megy a cirkuszba a Mamiékkla du, Apája motorozik a kollégájával :shock: :shock: , nekem meg rendbe kéne vágnom a házat, mert igen, tegnap vendégeink voltak, 4gimis barátnőm családostól, 10 felnőtt+8gyerek :lol: :lol: :lol: ...

Kép
seriff

Geli, tök érdekes ez az oldal amit írtál,nem mintha aktuális lenne :) !

Kép
seriff

Hú, az nem semmi, jól bírtátok :lol: . Csak Eszti van itthon, de ő is alszik. Én meg főzök és közben netezek. Nagyon jó dolgom van :lol: . Te miért nem mész velük motorozni?
balim

Mert nem férek fel a cross motor hátuljára :wink: ,komolyan az nem társas moci :) .

Szuper volt minden tegnap, csak az idő akart kekeckedni...

Kép
seriff

Az igért képek. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
borsika33

Hű,nagyon gyönyörű kisbaba!

Borsika, látom vannak újabb angolpólyák :wink: :) !

Kép
seriff

Ser! Nem sok van belőle álltalában a protekciósoknak szokott jutni!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Timcinek nagyon sok gratula, gyönyörű a kicsifia!
Levi milyen rég volt ilyen kicsi (6 hónapja:)))) ) :D :D :D

NYHK& PILLLE
egyenlőre nem szeretnék írni, mert még nem tudom én sem a dolgok végét :( :( , de amint lesz valami, megírom.
Jó is lenne már kibeszélni magam.De nem szeretnék senki terhelni a dolgaimmal-bajaimmal!
nagyon jólesik, hogy érdeklődtetek utánam!

Lányok, mi ez a szingliség téma, ki az aki szingli?ezt nem vágom most!

Kép
adrienn021

Gyonyoru, formas kisbabad szuletett Timci! Micsoda szemek! :D Hu, mostmar en is kisfiut szeretnek nagyon! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Borsika, Andi babafalvas vonalzojat le lehetne cserelni Lilypie-s vonalzora, az rendesen mutatna a korat. Ha gondolod megcsinalom szivesen.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Adrienn, mesélj nyugodtan, hátha valamelyikünk tud segíteni!
Csak azért írtam Balimnak,h szingli-e,mert írta, h cirkuszban a fiúk, és mivel per.pill én is egyedül voltam itthon :wink: .

Kép
seriff

Dora
Ha megtudod csinálni megköszönöm. Mit mondjak meg hozzá?

Kép
Kép
Kép
borsika33

Köszi csajok :D !

Timci hatalmas gratula a gyönyörű pici fiatokhoz!!!És sok tejcsit,jó babázást :D !

Borsika azt tudod,hogy végülis miért lett császár?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Timci!!!!!!

NAGYON NAGY GRATULA kicsi Atticyhez!!!Nagyon szép kisfiú,sok boldog éveket kívánok Nektek! :D

Borsika!

Miért lett végülis csaszi?Nem tágult elég gyorsan?
Vendég

sziasztok

hatalmas gratula timcike gyönyörű kisfiú atticy

kecsoné
a számod elvesztettem mert uj telcsim van de 20 doboz/5l -es üdítő jöhet nyugodtan pénzt adom előre köszi

rohanok mert még be sem csomagoltam ma usziban meg cirkuszban voltunk nagyon szupi volt

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Timcinek gratulálok és sok-sok boldogságot a kisfiához!!!!!!

Nana:
Utólag kivánok Botinak boldog születésnapot!!!!!Képeket kérünk,meg élménybeszámolót!(meg a menyasszonyos kép lemaradt a multkor :wink: )

Geli:
Téged pedig névnapod alkalmából köszöntelek így utólagossan!!!!

Ser:
Hogy tetszett Hannának a cirkusz?
Multkor nem írtam,hogy Miri mitől kapott hisztirohamot....hát szokott néha sajnos piti dolgokon is,álltalában ha nem sikerül neki valami ,ha meg valaki megpróbál segíteni akkor teljessen begőzöl :oops: :shock: :? A minap is ez történt :(

Borsika:
Én is pont ezt mondtam neked( a vonalzókkal kapcsolatban),de biztos elsiklottál felette,Meg a lánykáid kérdeztem,arra sem válaszoltál!!!!

Képek mind nagyon jók,szépek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is pont úszásoktatásra szeretném Mirát vinni!Szerintetek nem korai?Vagy minél előbb annál jobb?
kazi

Sziasztok!

TIMCI
Gratulálok és Atticy gyönyörűűűűű kisbaba! :)

MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT! :)

Nálunk szülinap csak ma volt...mármint nem volt nagy ünneplés, volt torta (ajándék nem :oops: )
Torta is csak dísznek, csak azért hogy a "tortába belemászást" megörökítsük.... na de az én kis 1 évesem finnyás :D :roll: csak méregette a tortát aztán nagy nehezen belenyúlt, majd felháborodva mutatta. hogy milyen lett a kezecskéje :D (érdekes a homok, sár, virágföld.stb nem zavarja :lol: )...na aztán lemerült a fényképező :evil: ...

1 képet azért rakok fel :)
Kép

+ inkább néhányat a múlt hétről. Medencét kaptak közösen gyereknapra...amit persze Apának muszáj volt kiprobálni.... a szoba közepén :lol: :D 8) :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, uilyen medencénk van! Sztem tök jó,ebben heverésztem én is gyereknapon, Hanna meg egy kis "csónakban" :oops: :oops: :oops: .Apa mivel fújta fel, pumpa vagy tüdő? És hova teszitek majd?
Hű az az első közös kép nem semmi, nagy szívtiprók lesznek a fiaid!És Boti nagyon ügyes, sztem ha még nem indult is el, pár hét!
Látom szerel is :wink: !
Torta meg-Hanna is így csinált, nem is tudom engem hogy örökítettek meg anno csupa csokisan :oops: :) .

Kazi, sztem nem korai, ill. meg kell próbálni, olyan 3-4 éves korra mondják, h megtaníthatók úszni. A cirkusz tetszett Hannána, de a második rész alatt már nem bírt egy helyben ülni, sétálgatni kellett vele, de sokat nem mesél róla. A hiszit sejtettem, bocs hülye kérdés volt, hiszen csaknem mindegyikük(és mindegyikünk :oops: ) csinálj/ta.

Kép
seriff

Adri
Azért valamelyik délelőtt átugorhatok? Mi újság? Milyen volt a vasárnap? Pókok elmentek :wink: ?

Timci
Nagyon szép a kis trónörökös! Neve végül közös lett? Nagyon sok örömöd teljen ebbe a kis gazemberbe. Jól megvárakoztataott, de most már ölelheted, csókolhatod, amíg csak hagyja magát és nem fogja a fejedhez vágni h "anya ne már ez olyan ciki".

Nana
NAgyon aranyosak a fiaid! Boti mennyit változott :shock:

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana
Botinak nagyon sok-sok boldogságot szülinapja alkalmából!

Pár napra elmentünk kirándulni Visegrádra. Nagyon szupi volt!
Tegnap kapsolom a gépet és nincs net, utánna meg nem tudtam elérni a babanetet. Kíváncsi voltam megszületett Timcsi kisfia.

Lám, már kép is van róla! Gyönyörű! Gratulálok!

Lili
Nem teszel fel Zsófiról képet, biztos édi hajvágás után!

Katika
Lehet, hogy keddre át kellene raknunk a találkát, mert szerdán lemegyünk anyósomékhoz?! Ha biztos lesz, írok!

Kecsóné
De jó, hogy te is írtál! Figyelem, hogyx kmikor írsz, még ha nem is jutottam el hozzád. Elveszett osztálytárs vagyok és most már annyira szégyellem... nem is merek elmenni :shock:

KépKép
kattic

Gratulálok Timci! Gyönyörű Kisfiú! Én is kisfiút szeretnék. :) :wink: Persze ha kislány,. akkor is nagyon boldogok leszünk, hisz Zsófit szétszedjük, úgy imádjuk. Olyanokat csinál.
(Tegnap megjegyezte: "Anya döglik." Apa szokta mondani.) :oops:

Nana, gyönyörűek a fiúk! :) nem ismétlem magamat..... [size=12]szeretnék kisfiút. :oops: [/size]

Most nincs időm írni mindnekinek, majd még jövök.
birolili

Nana,
utólag sok boldog szülinapot kívánunk Botinak!

Timci,
sok boldogságot Atticyhez, gyönyörű kisfiú!

Lili,
azt a készségfejlesztőt kapta Lili, elvileg a névnapi ajándéka lett volna, de mikor a lábában volt a branül a kórházban, és nem tudott menni, behozták neki, hogy ülve tudjon játszani. Végül elég nagynak bizonyult, úgy, hogy ül mellette, szóval mikor hazajöttünk, ez volt a meglepi. Pesten egy Fakopáncs nevű játékboltban lehet kapni. Több fajátéka is van onnan Lilinek.

Most nem írok sokat, várom, hogy mehessünk vissza az orvoshoz. Hasmenése van Lilinek, meg köhög, tegnap már hányt is tőle. Ez a két hónap antibiotikum gondolom megtette a hatását...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?