Tinalila,
nincs "egész módszer".
Ő kineziológus és bioenergetikus, és ezen kívül elég sok módszert használ. Izomteszteléssel kiteszteli, neked az adott helyzetben és pillanatban melyikre van szükséged, és azt használja. Ami még eszembe jut: az élet mandalája. Különböző energiákkal dolgozik, nem tudom nevesíteni. Biztos, hogy a reiki is köztük van, de ez csak egy a sok közül.
Jártam már terápiára más miatt, és tudom, mennyire lassú. Bár van, akinek arra van szüksége, de az tele van fájdalommal - emellett pedig lehet jó, mert tudatosan látod, mi történt veled és tudatosan tudod megfordítani az életedet. Ez tökéletesen fájdalommentes és gyors, de a tudattalanodban történnek a változások. Nem biztos, hogy minden esetben szükség van a fájdalomra és a tudatos változásra. Én (egyébként ha egyszer eljutok odáig, pszichológus akarok lenni, így nagyra értékelem a tudatos változásokat) mégis emellett döntöttem.
Éppen a béka ama testrésze alatt voltam, mert rámtört egy nagyon megrázó gyerekkori élmény, és pszichológust kerestem. Az első annyira szörnyű volt (már máshoz is jártam korábban, így elég kritikus szemmel néztem, ki az, aki segíteni fog nekem), hogy az első ülés után felhívtam, hogy megköszönjem, amit eddig értem tett. Tovább kerestem. Közben leveleztem egy-két emberrel többekközt erről is. Már másik két vonalon is elindultam, amikor megkaptam Éva számát, és elmentem hozzá. Meglepetés volt számomra, hogy egy kezelés elég volt szerinte. Még sokkal nagyobb meglepetés az volt, hogy valóban elég volt. Másfél óra alatt megbocsájtottam az apámnak, szeretni is képes voltam/vagyok, sőt nagyon sajnálom őt.
Ha van még kérdésed, írj.
Virág