TIZA
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
TÜNDI
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Tűzmanó
Akkor várunk!!
Pandácska
Kicsit megkésve válaszolok a kérdésedre. Én kb. 5 hetesen voltam először UH-n, akkor petezsák és szikhólyag volt látható. Aztán legközelebb asszem 11 hetesen, akkor már volt szívhang is.
Mona
Semmi gond ezzel a pocival! Nincs lent egyáltalán. Kesztyűt nem a hideg miatt visznek, hanem azért, hogy ne karmolja össze magát a baba. Én nem vittem, és nem is használtam. Apró korában nem karmolta össze magát, mióta fog, azóta állandóan vakargálja a dolgokat, amitől letörik a körme és szépen össze is szokta karmolni magát, de most meg már nem lehet ilyet ráadni, ugye?!
Ne keseregj! Inkább ne nassolj!
Szülés után meg szépen leadod majd a fölösleget.
Én végig rövidnacis pizsiben voltam, de úgyis le kell vetkőzni vizsgálat előtt, tök mindegy, miben vagy.
Engem csak hazamenetel előtt vizsgált, de lehetett gátseb-lemosásra menni, és akkor mindig megnézettem a sebemet is, hogy nem gyulladt-e be.
Szilcsi
Remélem, azóta azért már összepakoltál!! Legalább nagyjából.
Tök jó így pocisan látni Téged!! Nagyon klassz lakhelye van Boldinak!
Nem is látszik a 15 kg!!! Egy csomó meg lemegy belőle szülés után.
Fici azóta már négykézlábazik rendesen, azaz mászik. Ha jól láttam, már az 5. foga is elindult. Amúgy meg tiszta kék-zöld folt, mert állandóan beveri a fejét.
A térdét és a könyökét sem kíméli. Még a végén azt hiszik, hogy verem.
De nem!!!! Inkább agyon szoktam puszilni. Az oldala csikis, és ilyenkor olyan édesen nevet. Megzabálom!
Mofly
Én is kislányt akartam, és sikerült is, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal van a gond.
Látom, ma volt az inszem. Már bent is van a kiscsaj a pocidban!
Drumka
Nagyon édi Apróka!!
Vera
A húgom is végigvakarózta az első terhessége végét. Emese jól érzi magát bent, azért nem akar kijönni.
Répa sem akart, de neki ki kellett.
A Réka is elég gyakori, de nekem már olyan régóta megvolt ez a név, hogy nem akartam változtatni rajta. A másik befutó a Dóra Lili lett volna.
Tiza
Szerintem, ha a lakásban nincs túl meleg, adhatsz rá egy vékony hálózsákot. Ficit soha nem zavarta, hogy abban aludt. Eleinte persze elég, ha betakarod akár egy vékony takaróval, akár egy textilpelussal, de amikor már forog, akkor hasznos a hálózsák.
Ezek tök jó nevek!! Nem baj, ha nem lehet becézni, úgyis lesz száz más beceneve a lurkónak. Lásd Fici!
Amúgy a Bálint nekem is tetszik.
Végül is hol fogsz szülni???
Tök jóóó a fürdőrucid!!!
Bogáncs
Nem tűntem el, de csak este, Fici-letevés után tudok jönni, és eddig nem volt erőm.
Szilvi
E-mailt megkaptad?? Bejelöltelek iwiw-en, ha nem gond.
Haga
Várunk!!
Kismok
Nyami! Én is szívesen megkóstoltam volna a pogit. Répa is augusztus végi baba, de tavaly elég ramaty idő volt. Sokszor még sapit is adtam rá, mert úgy éreztem, fázik. Aztán lehet, hogy túlöltöztettem. De túlélte!
Én medencés strandon nem fürdenék, de természetes vízben igen (látom Nelli pont az ellenkezőjét írta
, na, most légy okos! ). Júliusban még fürödtem a Balcsiban. Na, nem órákig, de azért megmártóztam.
Emma
Jaj, Te szegény! Jobbulást!! Remélem, azért megúszod az antibogyót! Homeos bogyók tényleg jók!!
Köszönöm a névnapi jókívánságokat!!