Sziasztok!
Tényleg mindenkinek van elfoglaltsága a hétvégén. Nekünk ez most szabad.
Timi!
Nórákra én is kiváncsi vagyok. Állítólag a filmszemlén bemutatott alkotásokat, az m1, v. m2 éjszakáként leadta. Nórákban szerepelt állítólag az egyik Nóra ismerősöm is. Tavaly róla is készített egy kisfilmet a kismama, kiváncsi lennék rá. De itt már nem maga a szülést mutatják, csak elbeszélés, vagy is, az Ővé az volt.
A szülőszobát, addig néztem míg nem voltam terhes. Utána nem, nem volt kellemes látvány. Sokszor, hihetetlen, de szabályosan szülési fájdalmam volt, nagyon beleéltem magam, ezért nem is néztem tovább. Na meg, sokszor kamunak tünt. Pl. amikor a leányanya szült, és csak egy gyogyit adtak neki a fájdalomra, nem igazán foglalkoztak vele. Nem hiszem el, vagy csak hagyták "szenvedni", hogy meg mutassák, hogy ilyen is van...
Hisz, ha kórház 1x engedélyt ad a forgatásra, a nővérke is tudja, hogy "benne lesz a tv-ben", akkor, szerintem mindenbe segítettek volna neki. Vagy, ha titokban forgattak, akkor tv-s hölgy kiállhatott volna a kiscsaj érdekében, nem pedig a sztory miatt hagyni...Tehát, nekem nem volt hiteles.
Na megyek, még főzni is kell, ugyan eddig is a konyhában álltam...
De a fiúknak igértem pogit. Anyósék hoztak csirkét, abból húsi leves lesz ,és rántott pipi holnapra. De ha még lenne értelme megcsinálni...rengeteget pocsékolunk...
Apa ráadásul nem is eszik belőle, a gyerekkel pedig két napig csak csirkét eszünk...Egy a baj, hogy én nem kivánom...Sajtot akarok enni almával.
De azt is beszereztem.