Új privát üzeneted érkezett!

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
Helyzet,különösen semmi!!!!!!!
A hőm ingadozik,37.4-ről megint lement 37.2-re!!!!
Veled mi a helyzet?????
Vendég

t.kriszti: velem se semmi még majd gondomom napokon belül kiderül :roll: a hőd nagyon jó :lol:
erzsebet0312

Hajrá mindenkinek!! Zsu, most már én is türelmetlen vagyok!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jó reggelt!

Daninak köszönhetően,ma nem keltem korán,mert nem ment suliba,de gyakorlatilag nincs baja.

Látom Zsu még nem nyilatkozott :wink: :lol: Bár most már én is nagyon várom!
vedresandi

Halihóóóóóóó!

Hát lányok, nem én leszek a hónap elsője, de még a második sem.
Talán a következő hónapban.
Jól vagyok, csak nagyon fáradt, mert késő is feküdtem, meg rosszul is aludtam.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Ne mááááááááár! :cry: Akkor ma reggelre beköszöntött amit nem vártunk! Juj de utálom! :twisted: :twisted: :twisted:
Na, de Andi megmondta, hogy a júniusban kezdődő ciklus a tuti!!!

Klarka! Jól elvoltatok az este! :wink: Sajna én már olyankor nem tudok jönni, már a fiúké vagyok akkor!

Szentendrén mi is voltunk egyszer osztálykiránduláson, meg már bicikliztünk át is, de nem nagyon kóvájogtunk, csak valahol a szélén ettünk egy fagyit.
Szerintem szép hely!

Kacika! Te hol vagy? Mostanában nem nagyon jössz! :(

Little! Jobban vagy már? Hahó, azért kukkants be!

Denni! Veled is mi lehet???

Enik! Remélhetőleg Te pihizel?!

Olik! Te sem jársz erre túl sokat!

Andi! Muszáj lesz csinálnod egy WANTED táblát!!!

Kriszti! ELég bizatató a hőd , attól függetlenül, hogy ingadozik, de 37 fölött van.

Mi ma este megyünk a mamiékhoz, holnap meg megyek kozmetikushoz szépülni egy kicsit, mert este megyünk a 10 éves érettségi talira! De várom már!
Vasárnap meg remélem jó idő lesz, mert kerti parti lesz én sütök-főzök.

Én ma így állok:

Kép

Egyébként tegnap is meg ma is olyan érdekesen mensisen fájogat, de csak éppen, hogy érzem a hasam.

Szép Napot Mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!

Krisztinka!
A te hőd is szépen alakul,már lassan beágyazódás lehetne!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Türelem rózsát terem,helyette BABÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De most már tényleg menj orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nem csak én javaslom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
Lassan már te is tesztelhetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én holnap leszek talán a 12-ik dpo-n,szeretnék,de úgy vagyok,hogy már félek tőle,annyi negativ után!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet hétvégén megkockáztatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisz: vagyok :lol: Olvasok Titeket inkább :roll:

Enikő ezen a héten mamiéknál van ( úgy tudom), majd a jövő héten jönni fog.

Zsu: Nagyon drukkoltam Neked :? Mennyit is késett? Zolika előtti hónapban nekem 2 hetet késett csak úgy :? Nem mentem vele dokihoz. Aztán meg összejött a babóci... :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok én is vagyok, csak a péntek mamás nap, és most ment el a mama.

Krisztinka, köszi kérdésed, jól vagyok, semmilyen tünetem nincs. Nincs hányingerem, nem feszül a hasam, csak hamarabb fáradok, és sokszor vagyok álmos.

Ma csináltam egy új tesztet, ez már atomerős lett, úgyhogy meg vagyok nyugodva, remélem a doki is mindent rendben talál jövő héten.

Zsu! Sajnálom, de itt az új hónap!! :D

Andi! Örülök hogy Dani jobban van!

Klarka! Én is voltam már Szentendrén, szép volt, jó volt, romantikus volt :lol:

Erzsi , Kriszti, drukkolok nektek nagyon nagyon!!!
Vendég

Kacika!

Köszi a drukkot!!!!!!!!!!!!
Örülök neki,hogy megerősödött a teszt!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kacika,most már hangosan GRATULÁLOK!!!!

Kriszti:ha elfogadsz egy jótanácsot....ne tesztelj 7végén,várd meg,míg nem jön meg.Tudod miért???...biztos hallottár már olyanról,hogy valami elkezdődik,de nem jön létre...ezeket,jobb nem tudni.Ha vársz egy picit több napot,akkor ha baba van,akkor azonnak egy erős teszttel tudsz indítani :wink: :lol:
vedresandi

Várjam meg mig nem jön meg?
Azt szeretném ha nem jönne meg!
De nem tesztelek hétvégén!!!!!!!!
Vendég

Igen..valahogy erre gondoltam Kriszti.Nézd,ha baba van,az az egyik jele,hogy nem jön meg.Nálad,ha jól emlékszem változó a ciklusok hossza.Ezért nem tudni pontosan melyik a piri érkezésének napja.A Te hőd mindig az egekben,ezért a 37 feletti reggelő hő is megtévesztő lehet.Én ezért gondoltam,hogy legyen még egy ici pici türelmed :lol:
vedresandi

Kriszti!

Igazat adok Andinak. Légy egy kicsit türelmes. Remélem neked bejö, nem úgy mint nekem.
Bár beevallom, én valahol érzetem a vesztem, ezért nem akartam tesztelni.
Ma elég szarul vagyok, negyon görcsölök, de legalább a kedvem jó. Bár farkas éhes vagyok. Már 11-kor megettem az ebédem felét, és most megyek megeszem a másikat.
Lecseréltem a vonalzómat is, de a birkát megtartottam. Az pont nekem való!!
Puszi, este jövök! (ezt vehetitek fenyegetésnek :wink: :wink: )

Zsu

Kép
bvigh

t.kriszti: hát igen hivatalosan tegnap vagy ma volt esedékes de hát volt már hogy késett ezért én várok hátha megjön :roll: te tesztelsz?
erzsebet0312

Erzsébet!
Ne várd már,hogy megjöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesztelni fogok valamikor!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! A valamikor pont jó lesz tesztelésre, mondjuk júni. 11.?????
Az jó, ha kibírod, csak magad miatt is! Drukk ezerrel!
Vendég

Kacika: nagyon gratulálok! Annyira örülök!!!!!

Kriszti: várd meg a hétvégét..jobb a biztos eredmény. Ne izgulj!

Képzeljétek, ez a negyedik napom a fogyiból és már 1,7 kg-ot fogytam. Szerintem (legalábbis remélem) gyorsan fog menni, mert most, hogy odafigyelek a napi 5-szöri étkezésre jöttem rá, hogy tulajdonképpen én eddig nagyon sokat nassoltam, plusz ugyebár Andris maradékát is mindig megettem.....erre külön fel is hívják a kismamák figyelmét...:)
Drukkoljatok! Sokszor nagyon nehéz megállnom, de eddig mindig sikerült. A ciklus.hu-n írom a súlyomat és a megjegyzés rovatba írom, hogy mit ettem aznap és mit mozogtam. Utóbbira sem figyeltem nagyon, mióta Andris megszületett. Úgy örülök, hogy a hétvégén készült rólam fürdőruhás kép, mert különben sose jutott volna eszembe a fogyi.

Nekem ma igazán beindult a tojci, úgyhogy alig várom már az estét..... Azt írtátok nemrég ugye, hogy van, akinek a 2 naponta akció jött be? Mármint terhessétg szempontjából...

Lehet, hogy mi most elmegyünk sétálni. Eddig itthon voltunk, hogy a seregélyeket riogassuk, mert délután cseresznyét szeretnénk szedni és nem lenne jó, ha addig lezabálnák..(szó szerint....)

K

Kép
klarka

lehet igazad van krisztinka :roll: mikor tesztelsz olyan kíváncsi vagyok én nem érzek semmi különöset tehát erre utaló jelet te???
erzsebet0312

Erzsébet!
Jelek?Jelek vannak,de nem tulajdonitok neki jelentőséget,főként nem akarok kombinálni!!!!!
Mert megtévesztőek!!!!
Vendég

te én nem érzek semmit semmi különöset :shock: na mindegy babásodjunk együtt :lol:
erzsebet0312

OKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erzsi! Ha már meg kellett volna jönnie, és nem érzel semmit az JÓ!!!
Nekem is így volt.

Köszi lányok a gratulációt, én is nagyon boldog vagyok. Bár fogalmam sincs hogy bírom majd kettővel, de az élet majd azt is megoldja, ha odajutunk.

Mennem kell borsót fejteni, meg meggyet magozni .... :(
Vendég

Kacika: a meggymagozás miatt nem irigyellek....de egy hét és nálunk is eljön az ideje: egy egész fányi cigánymeggyről van szó...tudjátok az nagyon apró szemű.. :oops: :lol:

Kép
klarka

Klarka!
Ismerem az összes meggy fajtát!!!!!!!!!!
Nagyon sokféle meggyfánk van!!!!!!!!!!!!
De nálunk anyós reszort,a meggy magvalás!!!!
Ha van időnk akkor besegitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kacika! Én már gratuláltam egy kiadósat, de azért még egy gratula, meg egy mosoly :D
kislibus

De indenkit vígasztaljon aki meggyez magoz, hogy aból milyen fincsi gyümölcsleves és meggyes rétes készíthető. Meg meggyes csokoládétorta, meg meggyes mákkrémtorta, meg meggyes pite Hmm.... Nyam...nyam... :lol:
kislibus

Demjént hallgatok: Dalok a szerelemről. Annyira szép hogy némely szám közben minden mást abba kell hagyni, mert csak teljes odaadással lehet hallgatni :) Épp egy ilyen jön. Mosolyod szórd szét a címe :D
kislibus

Mindenki teszteljen amikor jól esik! Most halottam egy sztorit: Inszemes megtermékenyítésből ikrek fejlődtek. A 8. héten az egyik babónak nem volt szívhangja, meg kisebb is volt, mint kelet volna lennie. A doki mondta a kismaminak, hogy ne ilyedjen meg, a másikat még egészségesen kihordhatja, amelyik elhalt az majd felszívódik. az anyuka megsiratta az elhalt babót, a másikat kérlelte, hogy ő azért maradjon, mert nagyon szeretné. No a következő UH-on már mndkét babó épen és egészségesen virult! És ennek a kismaminak megvan az UH eredményen is, hogy "A" emrionál szívműködés nem látható, meg a méretei is. :shock:
kislibus

No aláírást is dobni kéne.

Kép
kislibus

Szia Kislibus!
Kitettél magadért!!!!
Nekem is van egy sztorim,sajnos nem jó!!!!
Egy másik topikba egy ismerősnek,már 3 hete elhalt a baba!!!!
Most vették észre!!!!
Persze az ismerős elment kb 3 hete uh-ra,mert megérezte valami baj van,az orvos mondta,hogy nincs!!!!
Szegény most irt,hogy fekszik be a kórházba műtétre,ja és nekik is 1 baba!!!!
Még azt hozzá teszem,se vérzés se görcs,mindenki azt mondja,hogy létezik!!!!!
Ez borzasztó!!!!!!!!!!!!!!!
Miféle orvosok vannak????
Vendég

Vagy várni akart, merthogy nem volt görcs, meg vérzés se. Ilyenkor persze több UH-ot kell csinálni, és kórházba is fel kell venni az illetőt nehogy felfertőződjék. Aztán 2-3 UH és eldől. Meg HCG szint mérés. Ha a kettő egybehangzó, akkor ott tényleg halott a baba sajnos :cry:
Ő legalább hallgatott a megérzésére, én nem akartam hallgatni rá....
De most másra kell koncentrálnom. Tán a következő hónapban már... Vagy az az utániban... Olyan jó lenne. No ha lenne álmodozó emotikon most beraknám! Nem elég széles az emotikon skála! :roll:
Ja? annyit olvastam itt bővebb folyásról, meg hasfeszülésről, hogy már produkálom ezeket.... :lol:
kislibus

No látom mindenki alszik, én is megyek! Jó éjt!
kislibus

Sziasztok!

Kislibus, én is nagyon szeretem Demjént! Mit nem adnék egy ilyen válogatásért…
Kriszti! Ez szörnyű! Én inkább hónapokat várok,hogy terhes legyek, mint hogy elveszítsem a babámat. Legalább is nagyon bízom abban,hogy a sors nem verne annyira, hogy a kín-keservesen összehozott babánkat elvegye.

Úgy látom kicsit késő értem ide, már mindenki elköszönt.
Én is jó éjszakát kívánok. Holnap még sajna dolgozom, de csak 1-ig, utána megyek csavarogni.
Puszi, mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Tegnap egy kicsit punnyadt napom volt,olyan semmihez semmi kedvem,úgyhogy csak olvasgattalak benneteket,de nem volt erőm irni.....

Kacika:Akkor mégegyszer gratula a babóhoz!!!!!!!!!

Zsu:Nagyon sajnálom,hogy igy alakult,de hajrá a köv. hónap!!!!

Erzsi,Krizsti:Szoritok értetek....++++++++++++++++++++++++++++Meg az ilyen tesztért!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa jó reggelt!

Köszi aranyos vagy!!!!
Ma én sem leszek,csak este,mindjárt indulunk Egerbe csavarogni,pénzt költeni,délután pedig a barátnőmmel megyünk shopingolni!!!!
Szép napot nektek,vigyázza magadra és a bébire!!!!!!!!!!!!

MINDENKINEK SZÉP NAPOT ÉS JÓ 7 VÉGÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Tudom, hogy nem jó téma...nekem meg az egyik barátnőmnél volt, hogy a 17. héten derült ki a magas afp-ből, hogy már nem élt egy hete a baba..:(mivel ugye magzatmozgás még nem volt, ezért nem sejtette semmit, nem fájt, nem vérzett....még szerencse, hogy a mama nem kapott vérmérgezést....

Szörnyű sztorikból egy csomú van, mert a kirívó eseteket írja le mindenki. A normális terhességról nincs mit írni....de azért abból van több..

Kriszti: akkor majd csatolt fájl-ként átküldök 10 kiló meggyet magozásra....:) :wink:

Kép
klarka

Jó reggelt!

Zsu:sajnálom pirit,de a június sztem a legjobb hónap.Én akkor születtem,de a fogantatásra is remek,mert az én fiam akkor készült :wink:

Kriszti:Jó csavargást,és pénzköltést :wink: .Egerben a 10-es pincében van a legfinomabb borocska :wink: :lol: :lol: Ajánlom figyelmedbe.

Ancsa:elnézzük neked,hogy inkább pihensz...ha a babab úgy kívánja,akkor ne is csinálj semmit!

Krisztinka:érezd jól magad este az osztálytalálkozón :wink: :!:
vedresandi

Zsu!

Nekem van Demjén válogatásom, sőt dvd is. Érdekel?
Nekem a kedvenc számom a Most kell eldöntenem!

Bocsi csak bekuuk, mert megyek kozmetikushoz este meg osztálytali.

A hőm 37,2 és szurkál az oldalam, ott a petefészeknél. Szerintetek mitől így a 9. dpo-n?

Mindenkinek miliió puszi.
Vendég

Andi! Köszi! Remélem jó lezs, már nagyon várom!
Vendég

Kacika: Én is nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!
Kép

Úgy látom a gólya rendesen végzi a dolgát :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziaszok!

Most jöttem be a cseresznyeszüretről, eddig itt voltak a szüleim, Anyuval szedtük, Apu addig vigyázott a gyerkőre.

Mindenkinek szép hétvégét, mi most megyünk be Pestre egy szülinapi bulira!

Pusz:

K

Kép
klarka

Sziasztok!

Most értem haza. Annyian voltak, hogy még olvasni sem tudtalak titeket. Nem tudom mi van szombatonként, de megbolondulnak az emberek.Szerencsére rendeltek is, nem fölöslegesen jártattam a számat.
Munka után kicsit plázáztunk a hugommal. Persze, mire elindultunk haza szakadta az eső.
Most a hugi főz, én meg lustizok. A párom megint az anyjánál, holnap megyek utána.
Azt hiszem kaja után lefekszem egy kicsit aludni.

Zsu

Kép
bvigh

Sziaszok!

Zsú! Nekem Demjéntől csak ez van meg, de nagyon tettszik! Be fogok újjítani mást is tőle.

Rossz hírekből tényleg sok van, de amikor már várandós az ember, meg kell tanulni szelektálni az infók közt, mert csak így nem lessz tropa az ember idege. Még egy nagyon fontos: Ami A-val így vagy úgy történt, egyáltlán nem biztos, hogy velem is úgy fog, minthogy két nő, két terhesség, két baba, két ember sem egyforma.
És ha már a nyugis terhességnél tartunk itt vannak a mi kismamijaink, akikről példát lehet venni!
Tudjátok akárhogyis végződött az első terhességem, azt mondom életem legboldogabb hetei voltak! És mindezt csak a tudat tette, hogy új élet fejlődik bennem. Csodás volt és alig várom, hogy újra ezzel a tudattal tölthessek, de ezúttal 40 hetet! :)
És ilyen boldog 40 hetet kívánok mindannyiótoknak! :)
kislibus

Krisztinka! Én is éreztem ilyen szúrkákat tegnap, nem tudom mitől lehet, de eddig igazán oda se figyeltem ezekre, csak mióta olvsalak titeket! Az is leet, hogy egyszerűen csak átveszem a tüneteiteket :lol:
kislibus

Írtam, és eltűnt, Megőrülök ilyenkor!

Szóval Kriszti! Majd írj milyen volt Eger!

Ancsa, neked van, ill. volt hányingered?
Nekem semmi. Hamar fáradok, meg álmos vagyok, de semmi más, már kezd aggasztani, hogy túl jól vagyok.

Olgi!
Jól vagytok? Nincs már vérzés?
Doki mit mondott mitől volt?

Kislibus! Ha az ember rászokik a babanet-re, minden tünetet érezni fog :lol:

Zsu! Vettetek is valamit, vagy csak nézelődtetek?

Krisztinka, majd mesélj milyen volt az osztálytali!

Na rohanok, mert Péter a nyakamon mászik és harap :shock:
Vendég

Írtam, és eltűnt, Megőrülök ilyenkor!

Szóval Kriszti! Majd írj milyen volt Eger!

Ancsa, neked van, ill. volt hányingered?
Nekem semmi. Hamar fáradok, meg álmos vagyok, de semmi más, már kezd aggasztani, hogy túl jól vagyok.

Olgi!
Jól vagytok? Nincs már vérzés?
Doki mit mondott mitől volt?

Kislibus! Ha az ember rászokik a babanet-re, minden tünetet érezni fog :lol:

Zsu! Vettetek is valamit, vagy csak nézelődtetek?

Krisztinka, majd mesélj milyen volt az osztálytali!

Na rohanok, mert Péter a nyakamon mászik és harap :shock:
Vendég

Néha nem küldi el, másszor meg kétszer.... :shock:
Vendég

Kacika:Az előző terhesség első 16 hete maga volt a pokol.Volt,hogy fel sem tudtam kelni.Na de most a totál ellenkezője van.Az elején voltak hányingereim,egyszer a rókakoma is volt,de azóta hála istennek semmi.Borzasztóan élvezem a terhességet.na jó néha vannak pici szurkálódások alul a hasamban,de csak ennyi.

Kép

Kép
ancsa03

Ja és az alvás.........hát néha egész nap tudnék.Szinte álomkorban szenvedek........

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?