Sziasztok!
Tegnap pozitívat teszteltem és nagyon boldog vagyok.
Pénteken a 3. szurit kaptuk meg a párommal, nem tudom, hogy ettől sikerült-e a fogantatás, de a lényeg az, hogy babát várok.
Bmkriszta:
Athizzal egyetértek. Én, ha lehet, kerülöm a dokikat és próbálom magunkat természetes módon gyógyítani. - gyógyteák.
Mi végül is apával nem voltunk kiskatona vizsgálaton, hanem egyszerűen elkezdtem vele szedetni az E és C vitamint, mert itt a különböző topikokban azt olvastam, hogy ha gond van, kb. ezt a 2 vitamint ajánlják, vagy még a Maca Vibe-t. Én a Macát nem mertem megvenni, mert apának magas a vérnyomása.
Én magam sem voltam különösebben vizsgálaton, hogy miért nem esek teherbe. 3 évvel ezelőtt mióma műtétem volt, akkor nagyon magam alá kerültem, hogy hogy lesz nekem kisbabám. Akkor egy ideig nem javasolta a doki a babaprojektet (hasi műtét miatt)
Utána a párom gondolkodott.
Tavaly szeptemerben 6 cm-es cisztám volt a jobb ptefészkemben, amit a doki megint műteni akart hasi műtéttel.
Ekkor mentem el a termgyógyászhoz, aki megoldotta a problémáimat.
Előtte is hőmérőztem már, de a gyógyteák és a termgyógyász hatására elkezdtek egyenletes, szép görbéim lenni, tudjátok, ahogy a nagy könyvben meg van írva. És minden hónapban volt peteérésem, elkezdtem érezni azt a biznyos petefészek szurkát a pé közeledtével. Ezek számomra óriási éllmények voltak. Mert előtte is volt peteérésem, de a dokim tájékoztatott, hogy ne lepődjek meg ha nincs, mert ebben a korban már nem minden hónapban van. (35 éves vagyok). Így utólag, ahogy nézzegettem a görbéimet,nem is volt minden hónapban.
Szeptember óta minden hónapban van. Ezt éreztem is, de utánna jötteka kétségeim, hogy a méhemben több mioma góc is van (nem vészes, februárban nézettem, de mégiscsak ott van), hogy fog megtapadni a bébi?
De úgynéz ki, hogy sikerült!
Akármi is lesz a végkifejlet, most már legalább tudom, hogy teherbe tudok esni. Pozitív hozzáállás, minden rendben lesz.
Tehát minden kedves babára várónak és kismamának kitartást, jó nagy adag optimizmust (ami néha nagyon nehéz, én tudom) és egészséges kisbabát kívánok.