Sziasztok!
Hajni!
Ugy járok,hogy kedden csak vasalok és csütörtök, péntek reggel vasalok és utána segitek takaritani,de igy ís 1 ora körül otthon vagyok!!
Muszáj mert nekem Anyum még dolgozik és ugyebár ő kettöre jár.Sajna most Apos kiesik mert korházba van,de remélem egy két héten belül beválalja Anyu helyett a csütörtököt.
Anyunak sok ez a 3 nap Mimivel,tudod milyen Miron nagyon hiper aktiv,ha csak fele ennyíre lenne izgő mozgo akkor Anyu is biztos jobban birná.Az fáraszt le leginkább,hogy ugye Kírát vinni-hozni délután tanulás miközben Miron nyafog.Ráadásul a héten irták mindenböl az évvégi felméröket,ugyhogy volt nyuzás ezerrel.
De eredménye ís van ám!!!
Eddig mindenböl őtöst kapott,a matekot ma írták azt még nem tudom de ő azt állitja,hogy mindent tudott hát majd hétfön kiderül.Ja és német még jővő héten lesz!!
Meg tulajdonképpen az a legnagyobb baj,hogy kellö képpen jutott idegeskedés az utobbi hetek-hónapokba és ez most jőn ki rajtam ídegileg,néha olyanokat beszédülök,mint aki hülyére piálta magát.Ez nagyon szar érzés és ugye ebböl most jőn a pánikolás,hogy mikor leszek rosszul az utcán ugyhogy az a jó ha itthon vagyok.Sajna volt már ilyenem,nem kivánom senkinek már átéltem miután Apu meghalt!Én hülye mindig emésztem magam és ez egy ídő után igy jőn ki rajtam.Nem,hogy az adott pillanatba kiadnám magambol tárolom.
Na de vége a panaszkodásnak,igyekszem összekaparni magam.Tegnap már mondtam Gábornak,hogy lehet hogy elkéne kezdenem ínni és akkor legalább tudnám mitöl szédülök.
Évi!
Köszi,hogy bejelöltél az iwiwen,én végül teljesen elfelejtetem.Aktuális témának ideirom,hogy nekünk most volt a 8-dik házzasági évfordulonk és novemberbe lesz 14 éve,hogy eggyütt vagyunk.
Ünneplés elmaradt mert az én drága jó férjem mostanába a Terranovába tölti az egész életét,és hát ugye az nap se tudott elöbb hazajönni mint este hét ora!Reggel hattol!!!
Ugy fest,hogy ez a munkahely nem lesz neki hosszutávú,ugyanis vészesen közeleg a január és nekem is kéne mennem dolgozni,na de kérdés,hogy hol van olyan munkahely ahol tolerálják nekem a két gyereket akit ugye minden reggel vinnem kell oviba,suliba és ráadásul értük is kell mennem már dél körül.Mert ugye Apa reggel hattol este hétig tartó munkájába nem igen fér bele,hogy nekem is besegitsen majd.
Gondoltam a takaritásra én ís,na de mi van ha ugy járok mint most Apa akinek ugye gerincsérve van??Meg kell müteni az minimum 3 hónap betegácsí,takaritásnál ki fizet majd nekem táppénzt??
Szóval rágodunk rendesen.Mert ha ő jobban keresne akkor talán könnyebb lenne!De hát ez van!!
Sancsí!!
Üdv itt!!!
Rád irigykedem,hogy visszatudsz menni oda ahol eddig dolgoztál sőt még Enéh-t is tudod vinni.
Nurofen a fogacskáknak és camomilla homeos bogyó az csodákra képes!!Legalábbis nálunk bejött!!Kitartás már nem tart sokáig!!
Most mennem kell mert Kíra obégat valamiért!!Gondolom megint iritálja őt,hogy ídeültem!!
Mindig ezt csínálja!!
Ja nyaralást még nem tudjuk ugyanis mi lakásátépitésbe és külső vakolásba szigetelésbe fogunk idén.
Brnoba tuti megyünk augusztusba motorversenyre,lehet,hogy azt bövitjük ki majd valamivel.Kíra meg amugy is megy uszó táborba és képzömüvészetibe is.
Miron még nem érti az egész nyaralás témát,nekünk meg fontosabb most a házunk!!
Szép hétvégét mindenkinek!
Mi holnap sulibálra megyünk!!