Karmen, Grönland, Breni,
köszönöm a válaszokat. Sajna alig van időm ideülni a gép elé, csak ilyenkor éjjel
Mi mindenképpen megpróbáljuk, ha csak 50%-ot is mond a doki, ahogy Grönland írta, legalább ne romoljon a helyzet
Az a rossz, hogy nem lehet tudni, mióta van meg ez a randa visszér. Azért is reménykedünk, mert volt már 18 mio-s eredményünk is, a legutóbbi 9 mio. Lombiknál sajna csak 1 mio volt, ezért lett nálunk is ICSI.
Nálunk nem szükület van (erről még nem is hallottam), hanem tágulat. Tapintható is. Nálunk lapar lesz mint mondtam, de még nem tudjuk, teljes altatásban vagy érzéstelenítésben csinálja-e az altatós doki. Szerdán kiderül
Grönland,
nem kimetszik az eret, hanem "elkötik" (csipeszekkel/kapcsokkal). Hasonlóan ahhoz, ahogy a petevezetőt elkötik azoknál, akik már nem szeretnének gyereket. Jó, hogy már ilyeneket is tudnak kis lyukakon keresztü!
Nálam tavaly drillinget csináltak szintén laparral, kilyuggattak egy rakás cisztát a petefészkemen. Jobb, hogy csak két pici sebhely látszik, ráadásul az is alig -,gyorsabban is gyógyul.
Karmen,
a minőséggel nálatok nem volt gond? Nálunk a lombikos biológus csajszi részletesen kielemezte a katonáinkat. Sok volt a "szépséghibás". Talán ez javulhat a műtéttel
A doki szerint a visszér nem csak mennyiségi hanem minőségi romlást is okozhat.
Na megyek, mindjárt új nap van és apa szülinapos
én akarok lenni az első, aki felköszönti