Sziasztok!
Nekünk is elég húzós napunk volt ma.
Ráadásul tegnap színházban voltunk(végre egy program..),éjfélkor feküdtünk.
Reggel 6-kor kelés,aztán uszi,aztán egyik család,aztán másik család.
Fürdetésre értünk haza.Remélem,Bulcsú reggelig alszik!
NAGYON SZUPER VOLT AZ USZI!
Amint tudok,rakok fel képeket is.Igaz,a végére kicsit nyûgös és fáradt lett Bulcsú,de nagyon élvezte és igazán ügyesen "úszott".Aztán én is úsztam egyett,de két hossz után kidöglöttem.
A fiam jobban bírta...
(Kicsit bõvebben lent megtaláljátok)
Kati
Sajna lagzi nem lesz,mert az ifjú pár nem az a fjta.Csak legény-és leánybúcsúztató lesz,amolyan beszélgetõs buli elõzõ este.De én az esküvõre is nagyon kíváncsi vagyok!Imádom az esküvõket!!
Azért táncolnék egy jót végre
Ja,nekünk sem lett bajunk a tejtõl!!!
Igika
Semmi gond.És nem lett semmi baja Bulcsúnak,mert tegnap azt kapott,mivel én a színházban csücsültem.Anyukám közölte,hogy kapott már,amikor egyszer szintén õ vigyázott rá(nem tudom ,mikor),csak én elfelejtettem
Csak aztért ijedtem meg,mert nálunk Apa profi az ételallergiában és félek,nehogy Bulcsúnak is ilyen bajai legyenek.Az jó,ha kinövik,bár én úgy tudom,Apának késõbb jött ki,már nagyobbacska volt.
Gratula Olivérnek!!
Nagyon ügyes!Tényleg!Az idegen környezet nem zavarja meg(pl. ha nem otthon alszik)?
Az OBI biztos drágább lesz,mint máshol,mert Vp-ben minden drágább,mint máshol
Még a Tesco is,szerintem.
Jó hétvégét a Balcsinál,bár nem jósolnak semmi jót!
Bringa
Szerintem is a hellyel volt a gond,tényleg nagyon kicsi volt.Nagyon nyûgös is volt minden babóca.Bár Bulcsú amúgy is kicsit hisztike,amióta ilyen balga az idõjárás.Miért nem jöttök jövõ héten?
Nagyobbak most voltak elõször,én sem értettem,bár engem sem zavart.Kicsit furcsán is néztek ki azokkal a játékokkal azok a nagyfiúk.Nem?
Szuper lenne együtt sétálni
,mert a klub alatt mégsem lehet úgy dumcsizni,mert mindenki a babákra figyel(ez csak természetes):Mindig úgy jövök el,hogy jaj,ezt sem kérdeztem meg,meg azt sem!!!
Az usziról én is ezt halottam és én is úgy tervezem,hogy nem akarok oda járni folyamatosan (bár úgy néz ki,itt is lesz,folyt.köv.).De szerintem megéri az egy-két(vagy 5)alkalom.Azért azt nem mondanám,hogy semmit nem csinálnak(én is eléggé szkeptikus voltam).Velünk egy pasi foglalkozott és mivel mi kezdõk voltunk,mindent megmutatott és NAGYON tetszett,ahogy a babával bánt.Mindent megmutatott rajta,aztán nekem kellett csinálmi.És csodák csodája,Bulcsú nem sírt nála,pedig nagyon féltem tõle.Elég sok mindent tanulunk egy-egy alkalommal,nehéz lenne megjegyezni(én is ezt terveztem
) és a haladók már nagyon profi dolgokat mûvelnek.Gondolom ezért kell a fokozatosság is.késöbb én is hét közben akarok menni,mert akkor nincs senki és addig vagyok bent vele,amíg akarok.Szóval kicsit túlzás,hogy befröcskölik csak az arcukat(ilyen nincs is
) és legalább 10 féle gyakorlatot csináltunk.Nem akarlak ám rábeszélni!!Én uígy gondolkodtam,mint Te!
Ja,és nyitva volt az uszi,Judit(Zoti mamája) megkérdezte.Csak itt dolgoztak,Pesten nem.
Nagyon belehúztatok,mióta Apa megjött!Egyedül parkettáztok?Gondolom ez az újfajta parketta,ugye?Mit csináltok Hannával addig?
JA,GRATULÁLOK a fogakhoz!!!Nekünk elindultak a felsõk is.Hogy viseli a kisasszony?
Nekem meg jó felvételeim vannak Hannáról!Csak nem tudom elküldeni..
Majd ha több összegyûlik,akkor átvesszük videora,jó?
Jaj,már megint túlteljesítettem magam.Bocs
Mindenkinek jó hétvégét!!
Pusszancs
Anyapoc és Bulcsú