Sziasztok!
Igen, el voltam én is veszve egy kicsit. Most is csak azért van időm feljönni, mert 9-re megyek doktor bácsihoz, és később megyek dolgozni, már ha enged. Vagy két hete megfáztam, és egyre pocsékabbul vagyok. Bár, mára mintha javultam volna......
Egyébként vicces, hogy ha influenza járvány van, vagy olyan idő, amikor úgy egyébként meg lehet fázni, semmi bajom, bezzeg a 30 fokban........... Én alig voltam még megfázva.... Erre tessék.... A hangom is rekedt, ilyen meg aztán még ritkábban volt, mint a megfázásom. Úgyhogy szépen állunk!
Nos, igen, megvan az AFP eredménye, és pénteken voltunk uh-n is.
Az AFP 1.47 mmol lett, ami a védőnő szerint tök jó. Holnap este megyünk a doktor néninkhez, neki is megmutatjuk.
UH: befeküdt a drágánk fejfekvésbe. Ez nem is lett volna gond, ha nem a hátát és a popsiját mutatja egész uh alatt......... A kis arcocskáját befelé fordította, nem is láttuk! A doktornő is megszenvedett vele, pl. a szivecskéjét nem is tudta alaposan megnézni. Mondta neki, hogy forduljon meg, de nem hallgatott rá. Bízunk benne, hogy a jövő hét csütörtöki 4d-re megfordul, mert ha nem, hát nem sok esélyünk lesz bármire is. VAgyis semmi értelme nem lesz az uh-nak. Addig meg kell fordítanunk. Valahogy
Nemét nem akarta az orvos megmondani, mert nem nagyon volt benne biztos. Azt mondja, ha majd biztosabb lesz. Erre én rákérdeztem, hogy kisfiú? Ő visszakérdezett, hogy honnan gondolom? Mondtam, hogy megérzés. Erre ő: ő is úgy érzi. Nehéz volt megállapítani, hogy fiúcska, mert a lába közt sok volt a köldökzsinór. Megnézte áramlásmérővel, ahol volt áramlás, az a köldökzsinór volt, ahol meg nem, a kis kukija.
Eddig úgy néz ki, hogy:
1.) hasam formája (csúcsos)
2.) a felső határhoz közelebb eső AFP
3.) uh eredménye
alapján fiúnk lesz.
"Mellesleg" Betsy ugye megnézted, és a fogamzás napjára is fiút írt a naptár. Kíváncsi vagyok! Meg apa is.
De nem egész 5 hónap múlva kiderül 100%-san.
Henus, majd lesz még egy leányzótok is, ne izgulj!
Betsy, mindjárt mész AFP-re! Utána nem sokkal a 18 hetes uh-ra! Gömbölyödsz már? Nekem egész nagy már a pocim. Ja, csatolok is képet a babáról meg a hasamról, ha sikerül:
Itt van Ő:
És mi ketten:
Puszi!