Új privát üzeneted érkezett!

odry, persze küld a freemailemre :lol:
diana_k@freemail.hu

andi, de jó újra itt vagy!!!! de haragszunk, milyen rossz vagy, így eltűnni...na de szuper, hogy minden rendben a kis cukor fiúcskátokkal :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

na sikerült a vonalzóm, köcsög ez a babafalva, nem lehetett kimásolni a kódot, utána meg a profilba hiába próbáltam a kimentett kódot bemásolni nem hagyta....

kata, jóvő héten megyek a dokimhoz, talán szerdán, utána meg a védőnőhöz a papírokkal, már alig várom, hogy kiskönyves kismama lehessek :lol: :lol:

gyöngyike, mágnes, az első vizsgálaton -ami után a kiskönyvet adják-,
milyen vizsgálatok lesznek? uh és vérvétel, vagy lesz citológia meg más egyéb is?

Kép
kicsiboris

Húúú nem akarok pesszimista lenni, sőt már nem is vagyok :D
Volt egy jó kis reggeli beszélgetésem a kollegámmal, úgyhogy
rájöttem mindennek rendelt ideje van. :lol: (Néha persze kicsit nehéz kivárni azt a rendelt időt. :wink: )

Amúgy 3 és fél éve szeretnénk babát, most leszek 29. :?
Vendég

katatat, érdekes megközelítése ez a meddőségnek :shock:

csiby, csak fel a fejjel, a helyedben én sem mennék holnap, inkább a jövő héten, úgy még akár találkozhatunk is :D Asszem picit önző vagyok :wink:

kicsiboris teljes lázban égsz szuper, legkisebb kicsiboris lányosan hangzik. Kislányt szeretnétek? Mit szólnál egy Dönizhez? Bocsi nem akarok senkit megbántani :oops: Mégis azon a véleményen vagyok, hogy a magyar helyesírás szabályai szerint egy esetlegesen szép név is igen vacakul fest.

jucmuc, klassz! Hogy is van ez a vasalás fontosabb nálunk?

domo, most akkor mit teszel?
bbilona

Ilonka! :lol: :lol: :lol:

Amugy uuutalok vasalni de tegnap mar muszaj volt.. :lol:
Meg amugy is mindig annyi tenni valom van itthon. En nem tudom, hogy csinalom de mindig van mit csinalni.. :shock: 8)

Boriska! :D

Köszike! :D

Pont ket hettel jarsz elöttem! :D Ma este vagy holnap reggel jövök a hirekkel. :D

Panndacska! :D

21. nap ET utan.

Kép
Kép
jucmuc

Halihó!!

Szia Csiby!
Nem csinálsz tesztet? Ráérnél utána depizni. Képzeld mit gondolhat most a manó a pocidban, ha ott van, hogy: áááááá anya nem is akar, azt hiszi, itt sem vagyok.

Kicsibé! Nem Kovács, hanem Dr Várnagy. De Kovács dokival is taliztam jónéhányszor. Mindegyik jó fej. Kovács elemezte ki a női orgazmus jelentőségét inszem közben. Nagyon kellett nevetnem, de egy katéterrel, meg egy tágító izéval bennem nem mertem.... Várnagy meg azt mondta, a nők két dolgot tudnak bármilyen helyzetben megtenni. Pisilni és csokit enni.
Ez volt az első vonalzód is Ugye? Mert ez tök ari!

Jaj, később még visszanézek. Hatszáz dolgom van!

Pusza!

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt!

Üdv Csiby! Köszi a segítséget, pont tegnap hallottam erről a lehetőségről, engem viszont aggaszt, hogy ez mennyi plusz költséggel járhat.
Többször vigasztaltak engem is azzal, hogy a baba majd jön, ha itt az ideje. (sajnos engem már ez sem vigasztal, inkább felbosszant).
Veletek minden rendben, vagy találtak valami problémát?
És reménykedj az utolsó pillanatig!

Ilona! Már fogalmam sincs, mit tegyek :?

Kép
domo

Szia Zel,

csináltam tesztet még szerda hajnalban, de negatív lett. :( Ma már nem akartam tesztelni, majd holnap a BMC-ben megmondják a tutit.
Az az igazság, hogy nem akarok depizni (itt a jó idő :wink: , vagyis a felhők felett biztosan süt a nap), mivel elkezdődött a vizsga időszak és ha depizek nem tudok tanulni.

Ilona,

köszi az eddigieket, nagyon jól estek a biztató szavaid. Én bemegyek holnap a BMC-be, mert jövő héten nagyon húzós hetem lesz. Biztos nem tudsz holnap jönni? Én korán megyek és "foglalhatok" neked helyet ha gondolod :)
Vendég

domo, hát elhiszem hogy nehéz dönteni. Ez a magánrendelés nem rossz ötlet csiby biztosan megküldi neked az árakat. Hátha nem több mint 40e-ért az inszem! Nekem a Kelen kórházban csinálták a hormonvizsgálataimat, ez is magánkórház Kelenföldön, de támogatja őket a TB. Így reggel munka előtt mentem időpontra, nagyon kedvesek voltak, nem kellett várni (egyszer kellett uh-ot fizetnem 6e, de megérte hogy nem kellett várakozni stb.) ez is lehet egy lehetőség mielőtt benézel a magánrendelésre, csak úggy kell már az időpontot kérni telefonon, hogy tb-s beteg lennél.

csiby, én nem megyek csak majd ha piros lesz a barna, így megspórolok egy napot. Mindenesetre aranyos vagy a helyfoglalással, de legközelebb megpróbálok én is még korábban menni :D Minden jót neked! Azért ne tűnj el teljesen!
bbilona

Köszi a bókokat lányok, bezsebelem Petyka helyett.

Jucmuc, Kicsiboris!
Nagyon vigyázzatok magatokra az első négy hónapban. Előre szólok ne essetek pánikba, ha a 8. hét környékén egy kis vérezgetéssel szembesültök. Rengeteg anyukával előforgul, hogy még valamelyest működik a ciklusa, ha emlékeztek velem is ez történt. Nem ijesztgetni akarok inkább csak előre megnyugtatni! :wink:

Kicsiboris!
Igazad van a letolásban, de majd meg fogod látni, hogy mostantól neked is nehezebb lesz hozzászólni, olyan témához amin te nem estél át. Én is csak most szembesülök azzal, hogy mekkora szerencsénk volt a Petykával az egy inszemmel. Remélem hamarosan bebabásodik az egész topik és akkor én is beszédesebb leszek, megigérem. :lol:

Ilona!
Sajnálom, hogy nem sikerült, és teljesen megértelek titeket, hogy bizonytalanok vagytok a lombikot illetően. Van egy régi kollégám, ők is örökbefogadtak egy babát, de ha nem tudnám meg nem mondenám róluk úgy dédelgetik a kicsit.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, én is úgy gondolom lehet úgy szeretni mint a sajátot, szerencsére nálunk mindketten így gondoljuk. Én az 1 évig nevelt kislányokat is nagyon szerettem, szóval remélem nem törik bele a bicskánk :? :D
Minket (engem) érdekel az is ha valaki lehorzsolja a térdét, vagy megsüti az első anyáknapi pogácsát, szerintem nyugodtan mesélhetsz ról ha van hozzá kedved és időd. Hátha ösztönöz minket agyban, és felgyorsulnak az események. :roll:
bbilona

Sziasztok!
Reni nagyon halkan, de gratulálok neked!!
A többieknek is akinek még nem tettem.
Kicsiboris jókat irtál, nekem még EKG-m is volt. És a házidokim még a szememet is megvizsgálta.
Csiby üdv. itt.
bgyöngyi

gyöngyike, köszi, akkor a szokásos dolgok lesznek :shock:

csiby, fősulira jársz? húúúú, a vizsgaidőszakot utáltam...
kitartást fel a fejjel :lol:

okés andi, értem. de azért gyere csak dumcsizni velünk :lol:

ilonka, persze nagyon beindultam...de azért még mindig tartok a 12. hétig attól, hogy bármi lehet :lol: nem egyszerű érzés...
de neked sem leányálom az élet...pláne habostorta... :lol: :lol:
hát lánynéven én gondolkodom (talán kislányt szeretnék jobban elsőre) a páromé a fiúnév...én a Lujzáig jutottam. nagyon tetszik, és még kedvesemnek is bejön :lol: :lol: a fiúnév az necces...

Kép
kicsiboris

kicsiboris, kívánom hogy ne érjen semmi baj benneteket! Vicces először én is Lujzát akartam írni, de aztán rájöttem egész jó kis név, úgyhogy nem azzal vicceltelek meg. El sem merem mesélni nálunk kit hívtak Lujzának, bár nagyon szerettük, de milyen dilisek is vagyunk mi emberek hogy az állatoknak emberi neveket adunk. A mi kutyánk is Kevin, így kaptuk (a szomszéd kisunokáját is így hívják) mit van tenni ez így lett.
Nekünk a Viola, András, Ábel van tarsolyban, de ez hosszú évek gyümölcse. Persze örökbe gyermekeket nem fogjuk ezért átkeresztelni :wink: Lőjjetek le megint szómenésem van :o
bbilona

Halihó!

Leültem kicsit, mert egyelőre csak kárt tettem.... Kitörtem egy ablakunkat.
Aaaaaaz úúúúúúúúúgy volt, hogy szúnyoghálózni akartam, és ahhoz le kellett venni az ablakot,mert nem fértem máshogy hozzá. Első ablak tök jó lett, második is,és a harmadik alig akart jönni, aztán hirtelen elindult. A sarka meg belecsúszott a másikba. Vihetem üvegeshez.

Kicsibé! A Lujza tök ari. Saját a vezetékneved, vagy felvetted a férjedét? Mert amivel bemutatkoztál, azzal nagyon jó!

Főznöm kéne, de nem merek semminek nekiállni. :lol: Hátha még rombolok valamit :?
Paprikás krumplira gondoltam, salival. Friss saláta, most szedte anyu. A paprikás krumpliba meg szoktam egy kevéske nokedlit szaggatni. Úgy tök fini. Szerintem. Megyek is megkockáztatom a főzést.

Héééé babások! Nem ám itthagytok minket!!!!! Azért beszélgetünk itt mindenről, van mihez hozzászólni!!!!

Na pusza! Megyek valami rosszat csinálni! :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona!
Neked szómenésed???? Csak nyugodtan.
Nagyon szép neveket találtatok ti is.
Nálam a Kamilla volt a befutó, de a párom ellenezte, ezért lett a cicám Kamilla. Aztán a Lili, de az sem tetszett neki, így a másik cicám Lili volt. :lol:
Nagyon tetszenek a rövid lánynevek: Véda, Zoé, de a párom olyan izééééééééke, neki az ilyenek nem jönnek be. Aztán jött az Enikő, meg a Csenge. Ezeket a neveket megtartottuk. Fiúnévvel is voltak gondok. Volt Armand, ami jó, meg nekem néhány, de mindet megvétózta. Majd hirtelen jött Lukács, mellé Csanád. És ezeket is megtartottuk. Hehe ennyivel már előrébb vagyunk!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, micsoda szerencse, hogy nem rád borult az az ablak :shock: Vigyázz te lány, nehogy a sebészetin köss ki! Az üveges egy jobb verzió.
Te ha megyek hozzátok nekem is jut még valami takarítanivaló? Na most jól megijesztettelek :D hihi.

Jó sorsuk van nálatok a neveknek :shock: Nálunk cicának hívtuk a macseszt, nem jutott neki név.

Milyen jó ötlet? Nokedlivel, szupi.
bbilona

Ilona!

Pedig jött felém is, és pont, hogy ne a nyakamba húzzam, billentettem rajt kicsit. Hát a másik meg ott volt. Hajoltam már át üvegajtón, így nem bánom hogy ott tört el, és nem rajtam. :lol:
Mire jössz, már nem lesz mit takarítani... Gallyra vágom a háztartást. De ha jössz, ígérem, nem lesz mit takarítanod. :wink:

Kép
Kép
Kép
zel

Szívesen segítek :wink: Viszek polifoamot ha az ágyakat is tönkreteszed :D Jó főzést, és szép estét :D !
bbilona

Nem volt semmi gond. Kaja kész, és a ház is egészben van. Hát hiába azért főzni tudok. És szerény is vagyok.

Bbilona! Ne reménykedj. Ha valaki vendégnek jön hozzánk, az nem dolgozhat semmit. Vagyis, segíthet főzőcskézni, ha kedve van. Nálunk csak én takaríthatok. Esetleg a drágám segíthetne, de őt meg el szoktam zavarni, hogy ne lábatlankodjon.

Na??? Hooool vagytok?

Reni!!!!!!!
Nagyon akarnék veled Kaáli intézetről dumcsizni. Ne hagyj itt minket!!!! Kéééééééérlek!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

itt vagyok drágám nem mentem sehová,csak a rokakoma mostanába látogatóba jött hozzám :wink:
Nem hagylak el benneteket!!!!
Mondjad drágám milyen kérdésed lenne????
Biztos szép baran lettél?
Sex,szerelem gyengédség??

Bbilona!
Tudom mit érzel!
amíg egy nőnek van egézséges méhe,addig nem szabad feldani a reményt!Az örökbe fogadott gyerek is csodálatos dolog,én is csodállak érte. :wink:

Mindenkinek köszi a gratukat!
szertetlek titeket :D :D :D :D
Most ilyen érzelmes vagyok! :roll:
m. reni

kicsiboris:
hát vizsgálatok terén nem vagyok otthon. Amikor esedékes lett volna az első nagy vizsgálat, addigra bekerültem a kórházba fenyegető vetéléssel, és ott nyaraltam 3 hétig. Így nekem az először esedékes vizsálatokat kb. 20 htesen végezték. Azt tudom, hogy toxoplazmózist néznek, meg szifiliszt :) De el kell menned belgyógyászatra, és fogászatra is. Ja és majd a nyaki redő lesz 12 hetesen.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Zel:örülök neki, hogy visszatértél. Hogy te milyen aktív vagy! Takarítás, főzés. Én mostanában örülök, ha nem bukok orra a szennyesben.
Ma voltam a debreceni Kaáliban. A Bodnár doktorhoz kerültem. Aranyos, szimpi emberke. Augusztusban tudjuk kezdeni a lombikot, mivel a juni már telített, júliusban pedig szabin lesz. Marad az augusztus. Így legalább mi is el tudunk menni nyaralni valami gyönyörű tengerpartra. Nem próbálsz meg telefonálni ide? Az augusztus azért csak hamarabb van, mint az október!

Reni: én is nagyon-nagyon sok szeretettel gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra!

Ilona: sajnálom, hogy nem sikerült. Szerintem azért várjatok még egy kicsit az örökbefogadással. Hátha egy kis pihenés, megnyugvás után újult erővel nekikezdtek a lombiknak, mint mi.

Pandácska: jól vannak a pici pandák? Jól érzed magad? Úgy eszembe jutottál ma. A doki ugyan azt mondta, mint Te Reninek. Hogy nem kell mindig azzal foglalkozni, hogy mi is játszódhat most éppen bennünk, hanem élni kell a normális életünket, és így jön össze a legkönnyebben a baba.

Boriskám: jó látni, hogy végre örülsz teljes szívből és hittel ennek a csöppségnek. Végre elhiszed, hogy ott van.

Ne haragudjatok, hogy nem írtam mindenkinek!
Mára ennyi telik tőlem, holnap vizsgázok differenciálegyenletekből.

Puszi mindenkinek!
kabócabobár

Kabóca!
Itthon vagyok, könnyen aktívkodok.. Mosni is szeretek, csak vasalni nem. Pont ezért amit lehet, vállfán szárítok, és az összes szekrényben van akasztós hely. Kevésbé gyűrődik, mint amikor összehajtogatom. Csak így 50-esével veszem a vállfákat. Egy kalappal a vizsgához!

Pont a Kaáli miatt keresem Renit is.

Mondjátok meg kérlek, mit kell fizetni a Kaáli intézetekben, meg mennyit. Gondolom sok eltérés nincs köztük. Mert intézet viszont van öt az országban. Az egyikben talán kapnánk egy korábbi időpontot. Még az augusztusnak is örülnék, mint majom a farkának. Igaz Debrecen van tőlünk legmesszebb, de kit izgat?!
Szóval konkrétan mindent írjatok le! Ha gondoljátok, akár priviben! Kösziköszi!

Reni! te csak rókázz nyugodtan. Irigyellek is érte!
Igen, barna lettem. Szex nem volt, csak a többi. Pont mensiztem a nyarci alatt végig. Ráadásul még a hideg vízbe is bemászkáltam, így a szokásos 5 nap helyett egy hétig tartott. De hát bele kellett mennem!!! Tengert kihagyni a mensi miatt? Ugyanmá!

Jó éjt!
Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

A kaáli intézetben két doki van: Dr.Tándor zoltán,és Dr.Bodnár Béla.
Mindkét doki nagyon jó orvos.
Én a Dr.Tándorhoz járok.
Egyszer van konzultációs díj ami ,ha jól tudom 12.000ft.
Alaphormon vizsgálat is volt elösször ami olyan 12.000ft volt.
+ a férjed leletei.
A lombikhoz kellenek:Aids,Hepatitis,
/De lehet neked már ez is megvan./
Vizsgálatonként nem kell fizetni,csak a lombik program alatt.Minden alkalommal 300ft-ot.
Én a fagysztást is kértem,az volt 20.000ft.
Én az injekciókkal,és a fagy... eggyütt fizettem kb 100.000ft ot
Most hála a jó égnek lementek a gyógyi árak.
Az intézményben mindenki nagyon kedves.

Szerintem az lenne e legelső,hogy felhívodőket és megkérdezed,hogy van-e hely?valamelyik dokinál.

Elérhetőség!.
Kaáli intézet
4012 Debrecen Nagyerdei körút 98.
Telefonszám:
0652/537 517
0652/537 518
0652/537 617

Én aztán tudom,hogy mit érzel,én is lemennék még
térképről is ,ha hamrább lenne időpontom. :wink:
m. reni

Sziasztok!

Ó reni nem kell minket csodálni érte, egyszerűen be vagyok rezelve mi lesz velünk gyerek nélkül? Pedig lehet ha berendezkednénk kettőnkre és nem foglalkoznánk az egésszel, de ezt ismered....., Szerintem tök jó ha ilyen érzelgős is tudsz lenni mások előtt, mi is szeretünk vigyázz magadra.

kabócabogár, örülök hogy jól vagy. Nekikezdtek a lombiknak? Mikor és hogyan? Mesélj róla, egy kicsit le vagyok maradva! :?
Örökbefogadás nem megy az olyan gyorsan, most megyünk a tanfolyamra, aztán júliusban jönnek környezettanulmányra, majd várjuk a határozatot, hogy alkalmasak vagyunk-e. Januárban kezdtük , akkor azt mondták 2-3 év. Én reménykedem hogy nem tart olyan sokáig, mert nem ragaszkodunk a csecsemőhöz, tesókat is vállalunk 6 éves korig.
Bocsi lányok igen eltértem a topik témájától :oops: Nem írok róla többet.

zel, te egy tündér vagy. Kertet tataroztad már?
bbilona

Ilonka,
Írjál nyugodtan! Sőt engem kifejezetten érdekel, ki tudja mi lesz nálunk is, már 37 éves vagyok... :roll: Szóval légyszi beszámolni mindenről!!! :wink:

Mi megyünk 11,45-re a dokihoz, bár nemtom minek, mert úgysem lesz semmi még. És látni sem nagyon akarom a dokit. :twisted: Majd néma maradok és a párom beszél, így talán nem ordítom le! :oops:
katata

bbilona!

A saját gyermek jöveteléről soha nem szabad lemondani.
Hiszen azért szüllettünk mi nők,hogy egy csodálatos dolgot kaptunk,amivel életett adhatunk egy gyönyörű picike emberi lénynek.Hiszen nincs attól csodálatosabb dolog,amikor ott szuszog melletted.
És bizony mi mindenre képesek vagyunk mi nők,azért hogy babánk legyen. :lol:
Vannak nehéz időszakok,de túl kell rajta lépni.
A lombik semmivel sem szörnyűbb dolog,mint az inszem.
sokan tragédiának fogják fel,hogy lombikozni kell.
Ám ha ez az ára hát legyen.
Én mindig mondtam a dokimank,hogy nem érdekel ,hogy mit csinál velem,csak segítsen rajtam...,hogy pici babám legyen.
Ó hányszor hallottam én is ..
Majd jön nem kell ennyire akarni!
Ettől a falra tudtam mászni...
Hiszen mi nők mit nem szertetnék jobban mint egy bébit!

Hiszem és tudom,hogy neked is sikerülni fog!!!! :lol: :lol: :lol:
m. reni

katata, ok ha lesz valami érdemi mesélek. Ki tudja mi lesz ma, ne keseredj el olyan nagyon, küldök egy kis energiát (tudod tegnap tai quin annyit összegyüjtöttem, hogy neked is jut) :D

reni, igazad van megyünk is tovább a lombikkal, fogösszeszorítva agyalva mit szól a munkahely az állandó eltűnésekhez, betegállományhoz, és a félelemmel a szívünkben hogy mi lesz ha nem sikerül, jaj meg ne fázzunk, el ne kapjunk valamit...stb. Kicsir reménykedek, hogy így biztosítéknak ott lesz talomban a gyermek aki másnak teher, nekünk öröm. Simán el tudjuk képzelni, örökbe és édes gyermek nevelést együtt, és én ennek is nagyon örülök. Szóval tudom nincsen semmi veszve.
A majd jön nem kell annyira akarni, utált szöveg, de aki nem tudja milyen is ez próbál vigasztalni, nem tud mit kezdeni a helyzettel, nem tud jobbat mondani, segíteni nem tud marad ez az elcsépelt mondat.

csiby? domo?

Szép napot!
bbilona

Sziasztok Lanyok! :D

Kata,

Szoritok Neked a mai konzihoz, hogy minel elöbb mehessetek a babykert! :D

Ilonka,

Csodallak en is, ahogy beszelsz az örökbefogadas eshetösegeröl!
De en azt mondom menjetek csak lombikozni es lesz nektek sajat babatok is! :D

Boriska,

Mi ujsag, hogy vagy?

Andi,

Köszi szepen, vigyazni fogok nagyon! :D

Mi tegnap este voltunk uh-on, meg nagyon pici de ugy nez ki egy baba! Es jo helyen is tapadt meg! Az orvos latott egy masik fekete foltot is ami lehet masik petezsak de ehhez varni kell a következö uh-ig ami kb harom het mulva lesz.
Mindenesetre az egy az biztos! Felteszem a kepet a mi kis babszemünkröl! :D
Kép

Kép
Kép
jucmuc

reni, nem gyártasz egy vonalzót? tök jó lenne mindenkinél követni az eseményeket, és mindenki akinek nincs na arra is érvényes a kérésem, lécciléccilécci :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon örülök neked!!

zelem, te nem vagy semmi....de tényleg azért vigyázz egy kicsikét, ja és jöhetsz hozzánk is takarítani, nekem kb 6 hete nincs kedvem....
és nagyon szép a Lukács meg a Csanád is!

húúúú kata, mindent belem ne hagyd magad!!! :lol: :lol:

ilona, a Viola tök jó név, nekem is bejön :lol: nincs még jó ötleted fiúnévre, valami szép :?:

kabóca, köszi, igen most már elhiszem, hogy mi történik odabent :lol: :lol: szuper vizsgázást 8hogy te miket nem tanulsz :wink: hova jársz?)

gyöngyi, mágnes kösz :lol: jövő kedden megyek a 9. héten, vizsire, de a dokim azt mondta ez is kontroll lesz, azt hittem már valami mást is megnéznek, na mindegy..

Kép
kicsiboris

csajszik, mindenkitől lenne egy kérdésem:
írnátok szép fiúneveket nekem, annyira kíváncsi vagyok rá kinek mi tetszik :?: :?: :?: :?:

Kép
kicsiboris

zelem, nem gokok eltűnni, ígérem, ugyanis érdekel kivl mikor mi történik úúúújjjéééé :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Ilonka, Jucmuc, Boris,
köszi a drukkokat, majd jövök du., hogy lefejeltem-e a dokit. :P

Jucmuc,
nagyon édes kis babszemetek van!!!! :lol: Na és lehet,hogy van ott még egy!!! izgis nagyon! :)
Vigyázz magatokra!!!

Boriska,
nekem tetszik az Attila, Gábor, Martin. :P
katata

Sziasztok,

sajna beigazolódott a gyanúm, és tényleg nem sikerült az inszem.
Mindegy nem vagyok elkeseredve, most kihagyunk egy pár hónapot, hátha spontán összejön. Egy kis életmódváltozás remélem meg foga tenni a hatását.
Tényleg ti hallottatok már olyanról, hogy valakinek csak az egyik petevezetéke volt átjárható és mégis terhes lett? Az az igazság, hogy az orvos azt mondta, hogy simán összejöhet, de én még nem találkoztam olyan nővel aki fél petevezetékkel is terhes lett. Persze logikusan nem kizárt. :wink:
Vendég

Köszönöm Kata! :D ügyik legyetek ma!

Kép
Kép
jucmuc

kicsiboris:
nekem a Csanád, a Zsombor, a Máté, Ádám tetszik :)
Átadom neked szívesen, szerintem nekünk a következő baba is kislány lesz :) Arra meg már van pár nevem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

nem tudtok esetleg valami szép idézetet gyerekről? Keresztelőre kellene, és nem találok sehol...

Kép
Kép
Kép
mágnes

kicsiboris:Balambér, Töhötöm, Ubul :D Ha lesz jó ötletem szívesen megírom, de ez olyan nehéz.
bbilona

csiby :cry: Gyorsan végeztél :shock: Minden jót kívánok Nektek, azért néha néha benézhetnél hozzánk egy egy életjel erejéig! Jó életmódváltást!

jucmuc, hát ezek az igazi izgalmak :D Gratulálok ezerszer, nagyon klassz!
bbilona

mágnes, itt vannak idézetek:

http://www.szules.hu/idezetek.shtml

Kép
kicsiboris

jucmuc, jujj de jóóó, visszanéztem az én uh képemet (petezsákost) és pont ilyen volt, mint a tiéd most :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Lanyok!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Én is én is!
Grtatulálok!!!!! :lol: :lol: :lol:
m. reni

Jucmuc!
Neked A 12.napon mennyi volt a hcg??
nekem 202.3
m. reni

Reni!

Köszönöm szepen! :D Nekem a 15. napon volt 164 a hcg.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Köszönöm Reni!
Tehát a Kaáli intézetekben sem sokkal többet fizetni, csaka konzultációt. A többi eredmény már kész, hormonok, stb.

Jucmuc! Nagyon szép kis babocskád van! Vigyázz magatokra!

Kicsibé! Szívesen segítek, ha gondolod. De vigyázz, lehet, hogy téglával tisztítok ablakot. :lol:
Fiúnevek: Lukács, Armand, András, Botond, Csanád, Zalán, Csongor, Zsombor, Nátániel, Nándor, Tomor,
De ha bemész az árkádba, a könyvesboltban : Sorsunk a nevünkben c. könyvet keresd. Nem vészes az ára 2500 Ft, és nagyon jó neveket találsz benne.

Ilonkám! A kertet nem kellett most tatarozni. Irigyellek a férjed örökbefogadós hozzáállásáért. é s örülök, hogy nem adjátok fel , belevágtok a lombikba!

Kép
Kép
Kép
zel

Ilonka,
én is örülök, hogy belevágtok a lombikba! Kitartást hozzá! :wink:

Én megjöttem a dokitól, eredmény nélkül. :roll: De már ki sem akadtam. Már vártunk rá fél órát (magánrendelőbe mentünk, időre),éppen mi következtünk volna, egy telefon és elment szülni... :? Férjem eddig is utálta, miután túlstimulált, még jobban utálta, most meg azt mondta, hogy nem jön ide többet. 8) :lol: Tényleg csak nevetni lehet ezen. Végülis elég leszek én is, hogy elmondja, mi lesz a következő hónaban. Megbeszéltünk az asszisztenssel egy újabb időpontot, így jövő héten szerdán délelőtt megyek. Végülis nem sürgős,hisz úgy sem fog semmi történni. Max. ügyesek leszünk és spontán összehozzuk a babót! :wink:
katata

Sziasztok!

Mai töréstermésem: 1 db kávékiöntő.
:oops:

Már bepakoltam mindent az autóba. A férjem 20 perc múlva itthon lesz, és indulunk is a nyaralóba...

Csak elköszönni jöttem.
Legyen kellemes a hétvégétek! Aki erre jár, ugorjon be hozzánk Gyékényesre! :lol:
Ott nem kell takarítani sem. Most.
Legyetek jók, vasárnap jövök!!!!!

Puuuuuuszikaaaaaaaaaaa!

Kép
Kép
Kép
zel

katata, ez a paródia kategória. Az én férjem is ilyen lett volna :x Ez egy tutira jó orvos? Miért éppen őt választottátok?

zel, húúúúú de jóóóó, ha az embert rá bírnám venni. Tőlünk 3 óra út Gyékényes.
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?