Nelli
Köszi a bókot
Remélem tettszik ez a rút idő, bár szerintem annyira nem is hűlt le a levegő! Én szeretem a meleget, és inkább elviselem. Sajna 7végére is rossz időt mondanak
Különben meg te is kezdhetsz lassan csomagolni
Tiza
Én is gondolkodtam már, hogy ha meleg lesz mit adok Boldikámra éjszakára???? Állítólag nem minden gyerek szereti a zsákot sem. Hmmmmmmmm majd kitapasztaljuk mi lesz számukra a legjobb
Nagyon izgi, hogy szinte egyszerre lesznek meg a babáink
Mofly
Néha magam is elcsodálkozom magamon ha tükörbe nézek
Ma voltam BMC-ben, és legközelebb csak a jövőhét pénteken megyek, tehát nem fogunk találkozni
Az ilyen kihagyások aranyat érhetnek! Nagyon fogok érted izgulni, remélem.........................
Drumka
Nagyon szépen látszik a babócád
Gratulálok!
Kismok
Jesszus!!!!!!! 42.héten szültél??? Nem semmi meddig bírta!
Rejtjel
Szerintem már nem kell sokáig várnod, remélem hamarosan megtörténik a csoda
Nem is érzed jelét, hogy már szülnöd kéne????? Nagyon izgi lehet!
Mona
Én is úgy tudom, hogy a körmöcskék miatt kell a kesztyű, de a célnak teljesen megfelel egy zokni is!
Emma
Tündi
Köszike
Mint már említettem, ma voltam BMC-ben. Labor, méhszáj vizsgálat, UH, és CTG volt a menü
A labor eredmény holnapra lesz meg, de a többi dolog mind rendben találtatott. Végre Boldi súlyát is rendben találta a doki
Amin nem is csodálkozom, mert előre megfontoltan hízlaltam Őt (meg persze magamat is).
El sem hiszitek, de +15 kilónál tartok
Kedves férjem csak Bálnalady-nek szólít
Na mind1, majd leadom eccer a felesleget.
Ja, a CTG-n Boldi édesdeden aludt, mire a nővérke 10 perc mulva hozott egy rezegő készüléket, ami úgy nézett ki, mint egy villanyborotva, és odarakta a hasamhoz, mire Boldi akkorát ugrott, hogy azt hittem kiesik a hasamból
Úgy sajnáltam szegényt, pont olyan lehetett neki, mintha áramütés érné.