Új privát üzeneted érkezett!

szió!

lara! ....10, hét :) Ismtenem ez annyira szupi!

Lafi! olyan jó látni a tickereteket! én is akarok :lol:

Nah.....volt egy tökéletes de meddő :!: ciklusom. Talán hála a + proginak, a lut. fázisom végre pontosan 14 napos volt! Most már scak azt mondja meg valaki, miert nem vagyok terhes????

Egyébként gondolkodtam, eldobjam e a hőmérőmet. Mert hát már nemtom hányadik ciklust hőmérőzöm, és baba sehol. (Én hüvelyben mérem, mert nekem a többi nem jó, ugrál. Valószínűleg nyitott szájjal alszom vagy mi) De azért arra talán jó ez a hőmérőzés, hogy van-e PÉ és esetleg mikorra várjam a menzit.

nah...szóval 1hó pihi és aztán LOMBIKRA FEL!

Pussz
Vendég

Sziasztok!

Kissé dekadens hangulatom van. :roll:
Mondjuk nem csodálkozom, miután megettem kb 1 kg cseresznyét, kissé elpunnyadtam tőle, most csináltam egy extra lájtos kávét és reménykedem az ébredésben. :lol:

Lara!
Te vagy az a csajszi, akinél el sem hittem, hogy összejön a babó. Hihetetlen nagy küzdelmet folytattál. Injekciók "ezrei", dokitól dokiig. :) Összejött. És máris a 10-ik hétnél vagy.

Gina!
Én két hónapja nem hőmérőzöm. A múlt hónapban produkáltam egy 39 napos ciklust. Csak sejtésem van arról, hogy volt e PÉ. De úgy érzem kell ez a szünet!
Ha meg a következő ciklusban lombik indul, pihend ki magad. Az már biztos, hogy minden hónapban produkálod a PÉket. :)
A petike akkor is ott lesz, ha te nem kuksolod! :lol:

Nikikém.
A bal oldali petevezetőd a viharvert, de te mindig azt mondod, hogy a jobb oldali petefészked müködik csak..... :roll:
Várom, hogy részletesen beszámolj a történtekről.
Drukk a felépüléshez! :)

Rambóka!
Nagyon profi a fénykép. Nagyon tetszik. :)
Kb ilyen volt fölöttünk is az ég.

Elküldtem a képeket.
Dimet email cime nem fogadta be a képeket.
A Norka online címe pedig a második szériát. ezért elküldöm azokat a PCos címedre. gondolom kicsi a postaláda.... :roll:

Összesen kilenc kép van. (általam készített)

Lafi neked nincs meg az emailod :oops:

Aki még szeretné a képeket írjon nekem privit és emailt.

cupppp
Vendég

Kavicska!
tanácsod megfogadva...hőmérő elrakva!!! :wink: Képeket kaphatok én is???

Niki Drága!
Mielőbb épülj fel! Hm..akkor a jobb oldalon minden Ok? Fantörpikus :lol:

pussz!
Vendég

Köszönöm a hőmérőzéssel kapcsolatos tanácsokat, majd meglátom, melyik válik be.

Rambóka: A pajzsmirigyemet egy időben vizsgálgatták (UH-n is voltam nem is egyszer), de nem találtak bajt. ATSH-m is normális szokott lenni. Egyébként elég izzadós vagyok, szerintem nekem inkább túlműködött régen, de mióta gyógyszereket szedek, azóta sokat javult. Egyébként higanyossal mérem és mindig ugyanazzal. Amúgy azt is mondta a régi dokinénim, hogy állítólag akinek mediterrán ősei vannak, annak lehet az alaphőmérséklete ennyire alacsony. Háááát nem tudom... :? Az őseimmel sem vagyok tisztában ennyire.

Ha valamelyikőtök szedett Clostybegitet azt hogy kell szedni? Miből áll egy ilyen kúra?
vicky79
Budapest III. kerület

Monácska!

Ne add fel. Már a görbéden is látszik, h. próbálkozik a szervezeted, de az LH tesztek pozitivitása is jelzi!
Ha most megindul felfelé, akkor most végre elég volt az LH csúcs a tüszőrepedéshez!
(Ezért jó, ha vki hőmérőzik is és nem csak arról panaszkodik, h. az a szar LH tesz neki egész hónapban pozitív!)
Remélem 21-ére már másfajta pozitív tesztet fogsz Tűű doki orra alá tartani!

Rambóka! És én már majdnem abbahagytam a méricskézést, ugyanis nagyon kiborultam azon, hogy a szervezetem ilyen rútul elbánik velem megint, és igen rágörcsöltem a lázmérőre...... Tudok valamit tenni, hogy segítsek ennek az LH-nak, hogy elég legyen belőle???
És ha nem reped meg, akkor meddig várjak, hagyjam, ha ilyen erőteljesen ugrál, akkor hagy próbálkozzon, vagy 40 nap után hozassam meg?
Vendég

Vicky!

Álljon meg a zászlósmenet!!!
Akkor vegyük át mégegyszer!
Tehát volt túlműködésre gyanúd és azért vizsgáltak?
Esetleg szedsz gyógyszert túlműködésre?
Csak mert az autoimmun hipothyreosisok egy része túlműködéssel indul! Meg a túlműködésre szedett gyógyszer adagolását is utána kell állítani néha!
Nem ártana ismét megnézetni! (Én nem hiszek a mediterrán ősökben!!!! :twisted: )
Főleg, ha esetleg a hipothyreosisos tünetekből párat megtalálsz magadon!
(De én nem vagyok endokrinológus, csak próbálok segíteni, h. kiderüljön mi a baj! A saját dokik időnként akkor sem veszik észre azt, ami a szemük előtt van, ha kiböki, mert ők már így szoktak meg téged!)

Monácska!

Sajnos nem tudsz neki segíteni!
De majd ahogy rendeződik a hormonháztartásod, rendeződni fog ez is! (Esetleg Premens segíthet a rendeződésben.)
Egyenlőre szerintem várd meg, h. mi lesz belőle, ha elkezd emelkedni és pár fokkal feljebb stagnálni, akkor volt PÉ-d és lesz mensid is (vagy babád! :wink: ).

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Érdekes jelenségnek voltam ma tanúja. Az összes ragyám leszáradt reggelre. Mintha hirtelen kiszívták volna belőlük a nedvességet. Kis mitesszerek lettek belőlük (kivéve pár gyulladtabbat). Olyan a bőrkém, mintha búzadara lenne a felszín alatt. Neki is estem és kinyomkodtam egy jópárat :twisted: (csak a kozmetikusom meg ne tudja!), kis, száraz, kemény darák pattogtak kifelé. Remélem nem fognak begyulladni. Este megkérem a párom, h. kezelje le a hátamat is.

Bárcsak így maradna!
Akkor hordhatnék vállpántosat és mehetnék a gyerekkel babaúszásra (a nagy, gyulladt rettenetekkel nem szívesen megyek, mert ha én lennék "egészségesanyuka", én sem örülnék, ha egy olyasvalaki, mint én, menne bele a gyerekem fürdővizébe! :evil: )

rambóka

Nikim, ezt neked küldöm, hogy ilyen szép szerncsés legyél és meglegyen a műtét eredménye!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Velem nincs semmi különös, tegnap voltam uhun, 17 mm a baba crl-je....kezd nőni, asszem.
tünet semmi, egy-két kivétellel:
pl. nyers hús, rántott máj és nyers máj szaga disznóól szagú, a barna kenyér szaga meg savszagú (ha van ilyen szag...), de ezen kívül semmi.
ja és fogytam megint 2 kilót, bár nem látszik, mert kissé fel vagyok mindennap fújódva ("a macska meg fel van mászva a fára.... ":lol: )

Vicky, én még nem szednék clostyt.....sztem te még nem álltál úgy helyre, hogy elkezdhetnéd, de te tudod.Nem akarlak ezzel megbántani. De a paramétereid hasonlóak az enyémhez, szóval ezért merek ebben tanácsot adni.....vagy inkább a véleményem leírni!
Vendég

lafead: annyi a különbség, hogy te már babás vagy én meg türelmetlen. Már 5 hónapja szedem a merckformint. Vannak hatásai rám, de a ciklusom szerintem még mindig nem lesz az igazi. A nődokim azt mondta, hogy így együtt a kettő segíthet. Szerinted mennyi ideig kellene szednem a Mercket, hogy beállítsa a ciklusomat?

rambóka: nem tudom, hogy túlműködésem volt-e, mert kifejezetten arra nem szedtem gyógyszert, csak amikor a dianét elkezdtem szedni, akkor az izzadás pl. erőssen visszaszorult. Szerintem a pajzsmirigyemnek nem lehet most baja, mert a mostani endokrines doki kb. 3 havonta csináltat hormont és abból kiderült volna, ha valami nem lenne vele rendben. Csak azért UH-zták régebben, mert a családomban több strummás is van (pl. édesanyám).

Köszi az eddigi tanácsokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Monácska!
Akkor mio tényleg duplán egy cipőben járunk..... :wink:

Rambóka!
Köszi az infot....gyanus nekem is az az echos........

Nikikém!
Mindent bele... :wink: :wink:

Vicky-ke!
Türelem babát terem.... :) :) :) Tudom nem egyszerü, de meg lehet csinálni.
Én úgy vagyok vele, hogy ha minden jól megy akkor 2008 év elején szépen babás leszek, ha nem akkor is még 30 előtt leszek és akkor ráérek azzal foglalkozni hogy tovább. Addig nyugalom...türelem....., mert ha nem ezt teszem, akkor nemhogy segítenék magamon, hanem még rontanék az esélyeimen.....
Mi itt vagyunk egymásnak.....mi mindig veleg leszünk
És irgum-burgum tessék a rickert 150 napról lecsökkenteni... :wink: :D :D

Pusza
csipi78

Na igen, ezt én is javasolni akartám már Vicky, eleve 150 nappal indítani egy ciklust...............

Csipi, jó az optimizmusod!
Vendég

Bocsi, de a legutóbbit írtam be és az 160 nap volt. Egy kicsit pesszimistán álltam hozzá. :?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky-ke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Menjünk 50 nap alá........majd ha nem úgy alakul, akkor az 50-diken adunkhozzá még 1-2.....
:wink: :wink: :wink:
csipi78

...diken.......ez jól sikerült.....olyan győzis.....
csipi78

Ha beállítod 50-re és mégis több, akkor magától kitolja?
vicky79
Budapest III. kerület

Magától nem tolja ki-de nem is fog kelleni!!!!!!!!........ ha mégis tolni kell, gyorsan csinálsz egyet......
csipi78

Sziasztok!

Hát ekkorkák vagyunk......

Kép 20. hetesen

Bee
beebeey

Kavics!
Nekem sokat lendített a sikeren, hogy orvosom nem vaktában stimulált, hanem előtte elküldött MR-re.
Az ő lelkessége sokszor előre lendített. Ezek a dolgok nagyon sokat számítanak. A körzetimmel még a múltor küzdelmet kellett folytatni a met feliratásával!! :lol: Felhívta az orvosomat, aki egy kis továbbképzést adott le neki met terén. Másnap visszahívtam a körzetit, h szedhetem e a metet. :lol: Szüntelenül szedem. :lol:

Lafi!
Fejlődik a babód rendesen!!!
Én most híztam egy kilót!! (55+1) :D

Kép
lara26

Bee...sziasztok!!!

Jaj de szépek vagytok!!!! Örülök nektek...és nagy nagy mosolyt csaltatok az arcomra!!!!!

Pusza
csipi78

Bee!!

nagyon jól esett nézni ezt a képet!! nagyon szép a pocid!!!

Norka apa még meg is dícsért, milyen szépen időre értem haza, ahogy megígértem, nem kujtorogtam el! :lol: Rögtön nyomtam egy szalonnás tojást. Délután aludtam a gyerekkel 3 órát, de még így is zokni vagyok most.

lafi gratula aszép nagy babádhoz!! :D

kavicska drágám örülök hogy írsz!! Köszi a képeket!!

Látom folyamatosan fejleszted és frrissíted az avatarodat, az aláírásodat, így kell ezt, karban kell tartani az imidzsed itt a babaneten!! :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,

voltam bent Nikinél, kicsit sápadtka, meg fájdalmai is vannak, de a körülményekhez képest jól van. El van keseredve az "eredménytelenség" miatt, szóval hogy minden rendben van, nem talált a doki semmit nála.... :roll: Holnap reggel beszélni fog vele a prof, aztán anyukája viszi haza.

Elküldtem én is a képeket,annak aki írt nekem email címet.

Lányok, van egy renitensünk, akinek a külön kérésére elhalasztanánk a nálunk tartandó kerti partit július első hétvégéjére. Kérek szépen mindenkit, aki el szeretne jönni, hogy hümmögjön valamit, jó-e neki az időpont, te is Rejokám !!!! :lol:

Nekem július végéig jó, utána nyaralások vannak.

Tsók
zsizsik

Rejokám édes!

Köszönöm az avataros dícséretet!
Várom az eredményeid! :)

Zsizsik!
Őszintén, sokkal jobban örülök, hogy júliusban lesz. :) Holnap du írok egy smst, hogy jó e nekem az első hétvége, de ha az emlékeim nem csalnak, jó lesz!
Már nagyon várom....

Bee!
Gyönyörű szépséges a pocakod! Igazi gömb! :)

Lara!
Az én drága dokikám is ilyen! Egy tündér. És mindig elmondja, hogy szemtelenül fiatal vagyok! :lol: 27 évesen? :roll: :lol:

Vicky!
Nekem mindig automatikusan kitolja a ferty. Okos! :lol:

No, lefexem!
Mából ennyi elég volt! :)

Cuppppp
Vendég

izé... nem tudok visszaolvasni...

de azért még szurkolok mindenkinek :)))))
Vendég

bee, szép a pocakod nagyon!!!!!!!

zsizsik, ha tudok, megyek......de mi július első hétvégéjn gyuszin leszünk. utána oksa, ha mozgóképes leszek :D

niki, jobbulást!! remélem sms-t megkaptad. veled álmodtam.

ma még dolgozok. holnaptól NEM!!! még 1-2 napokra bejövök. ha unatkozom otthon. (nem fogok)

jelentem: kiszsé imádja a gyümölcsös dolgokat. harcol, ha gyümölcsöt eszem,hogy még-még-még.......a seggem viszont nőtt :? ez van.......
dimet

Sziasztok!

Monácska, hallgass Rambókára, mi pedig szurkolunk a tüszőcskének, hogy repedjen meg! Hőmérőt még ne dobd el! :)

Anyoooka, görbéd folytatása? Nagy-nagy drukkok mennek neked! :wink:

Vicky, tudom, hogy nehéz, de türelem! Én is próbálok az lenni, több-kevesebb sikerrel.

Rambóka, az a felhős kép nagyon tuti! Biztos nagy vihar lett belőle. :)
Ragyáid érdekes dolgon mentek keresztül az éjjel! :D Hajrá nekik, csak így tovább az eltűnésükkel!

Nikike, gyógyuljál gyorsan fel! És valahol csak jó, hogy nincs benn gubanc (valahol pedig nem, hiszen így nincs meg a válasz a kérdéseidre...) Küldöm neked a + energiát! +++++++++++++++

Kavicska, jó, hogy újra jelentkeztél. :)
(Vannak még hiányzók: Kandika, Backa, Tyche, és a többiek?)

Lafi, ez nagyon klassz, hogy így nő a kislurkód odabenn! :)
És fogytál? :shock: Bár azt mondják, a baba elveszi azt, ami szükséges neki, úgyhogy ő ott benn biztos nem éhezik/fogy. :wink:

Bee kedves, gyönyörű a pocid! :D

Dimet, irigy-irigy vagyok rád, hogy ma dolgozol utojára! :D Jó lesz otthon lenned, szerintem sem fogsz unatkozni. :wink:
És most jön még csak a gyümölcsszezon! Kiszsének jó dolga lesz! :lol:

Magamról: hőm megint esett, úgyhogy passsssz. :( Holnaptól emelem a met-adagom! :D

Pussztok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Köszönöm a biztatásokat. Ma lement a hőm 35,9-re. MOST MÁR BIZTOS KI FOGOK HŰLNI! :? :D

Bee: tényleg szép a pocid. Én is akarok ilyet...(bár az enyém most is hasonló...na jó azért nincs ekkora :? :) )

Nem sokára kezdem a clostys kúrát, de egyre jobban elkeseredem, mert a clostys fórumban sem használt senkinek. Vagy lehet, hogy akinél használt, az már nem ír oda? Kérlek titeket, ha valakinél használt, vagy van olyan ismerőse, akinek bevált kérem írjatok!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bee, szép a pocid! :lol: Olyan formás, gömbölyű!

Niki, örülök hogy minden rendben van, bár igazából azt reméltem, hogy találnak valamit, ami miatt eddig nem jött össze a baba! Drukkolok, hogy az, hogy "megpiszkáltak" elég legyen és végre teljesüljön az, amire a legjobban vágysz! Gyors felépülést kívánok! Puszillak!

Monácska, nehogy feladd! Tudod, nálunk semmi sem lehetetlen! Hallottunk már 100. napi péből lett babáról is! (na jó, azért ne várasson addig!!! :wink: )

Lafim, nagyon szépen növögettek! és már 9 hét!

Kandika, hiányzol!!!

Rambóka, nagyon jó az a felhős kép! Mekkora vihar volt belőle?!

Tükörvíz, ha megint esett a hőd, akkor lehet hogy már a mensi kopogtat?!
Az én görbém inkább egyenes... :lol: Már azon is gondolkodtam, hogy leráztam-e a hőmérőt :P

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Annyoooka, annyira szép a görbéd, hogy nagyon.

Én is ilyet akarooookkkk!

:lol:

Bee a pocid gyönyörű......

Rambóka: durva a kép rendesen!
Tegnap a hírekben is volt, hogy valami tető is leszakadt, vagy mi.

Zsizsik, veled mizújs? Khm.... :lol:

Tükörvíz, már a mensi is klassz dolog, ugye tudod????!!! :shock:

NIKINEK JOBBULÁST, ÉS MINDEN JÓT! NAGYON-NAGYON REMÉLEM, HOGY MOSTMÁR SÍNEN VAN....

Kavics, veled mizújs?

Bocs, ha valakit kihagytam, de a meló az meló....
:oops: :oops:
szisza30

Sziasztok!
Bee! Gyönyörűséges pocakod van. Olyan formás, simizni való! Pihenjetek sokat!!
Tükörke! Nem dobom el, de azt hiszem a görcsölést vissza kell vennem, mert kiborítok vele mindenkit magam körül..... És Rambókára meg Norkára eléggé érdemes hallgatni, ezt a múlthónapban megtanultam a saját bőrömön.
Vicky! Én sem hallgattam a lányokra, és a múlthónapban beszedtem a Clostyt. Nem lett belőle baba, lett viszont szép cisztás baloldali petefészek, pedig eddig nem volt policisztás egyik oldali sem. Nem tudom a megoldást. Abban biztos lehetsz, hogy akárhogyan is döntesz, melleted leszünk. Még valami: CLOSTYZNI CSAK SZOROS UH KÖVETÉS MELLETT ÉS HOZZÁÉRTŐ ORVOSSAL SZABAD!!!!! Bármilyen kétséged van, kérdezz, nehogy baj legyen!!! Sok sikert kívánok!
Dimet! Gratula az utolsó hivatalos munkanaphoz. Pihenjetek sokat!!!!
Anyóka! Ez a görbe........... Én rettentően drukkolok neked, borzasztó jól állsz jelenleg!!!
Szisza! Én is ilyet akarok..... :( De nem egyszerű az élet na! Kitartunk, ha a víz el is iszi a házat a fejünk felől és kész.
Vendég

Sziasztok!

Niki!

Gyógyulj meg minél hamarabb. Remélem, h. annak ellenére, h. nem találtak semmit, a beavatkozás babát fog eredményezni!

Vicky!

Előkeresnél pár TSH, FT4, TPO értékedet az utóbbi 1-2 évből? Kíváncsi lennék rá! Ha nem gond!
Ha a családban, közvetlen felmenőknél van pajzsmirigy gond, akkor nagy az esély, h. nálad is ki fog alakulni. :( Csak a pajzsmirigy szakértőknek más a küszöbérték, ami felett riadót fújnak! Ami szerintük még nem gond, az a babásodásba már beleszólhat! :!:
Szerintem se clostyzz még! Várj még egy kicsit!

Csipi!

Bagoly mondja verébnek! :lol:
A te tickered is van vagy 100-as!

Bee!

Gyönyörű a pocid! Olyan hiányérzetem támadt! :D

Lara!

És mit mondott, meddig szedheted a metet?

Zsizsik!

Mehetek én is? Gergőstül, apástul, v. csak csajbuli lesz?

Dimet!

Használd ki, h. végre felteheted a lábad! Be ne menj!
Segged is nő? Nahát!!! :lol: Legalább hátulról is látszik, h. terhes vagy!!!!

Anyooo!

Nagy vihar volt. Tegnap egész nap ment a láncfűrész, mert vágták a széttört fákat. :(

rambóka

Szisza, Monácska, édesek vagytok! :lol: Remélem hogy hamarosan Nektek is lesz ilyen szépségesetek! :wink:
Azért vagyok ennyire büszke rá mert ez az első igazán szép görbuszom! most emeltem a metet 3x500-ról 3x750-re és ez lett belőle! Remélem, hogy barnázás sem lesz mensi előtt és én már ezzel is nagyon-nagyon elégedett lennék!!! Ahogy Lafi mondaná, kis lépésekkel kell előre haladni!

Kép

Kép
anyoooka

Anyó!
Erre gondoltam én is, de nem akartam leírni, nem akartalak megbántani.
Én is alig várom már Tűű dokit 21-én, hogy mondjon valamit. Csak az kérdéses, hogy megjön-e addig. Viszont 7-én megyek az MMEC-be uh-ra Mészáros dokihoz!!!! És estére pdig Zentai andihoz Norkáékkal..... Lesz egy csomó infóm magamról!!
Vendég

Andihoz..... :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Hi!

Rambóka!
Arról még nem beszéltünk, majd kedden megkérdezem. Szerinted meddig szedjem? Emlékszem, te végig szedted.
Mától itthon vagyok egy picit, mert rossz a közérzetem, hányinger.

Niki!
A legjobbakat!!!

Kép
lara26

Lara, én a 12. hétig tutti szedem..........utána meg a terheléses alapján eldől, de asszem végig szedem.....túl magas (150) volt a 2 órás inzulinom, meg hát ugye eléggé kerek piros alma vagyok........ :wink:

Anyó, le a kalappal!!!!!!!!!!!!!

Ma voltam vérvételen, vizeletvizsgálaton, ekg-n és ha minden jól alakul 2 hét múlva az uhun, akkor utána megyek a védőnőhöz a kiskönyvért. Addig nem. Ráér akkor.
Vendég

Monácska, nyugodtan leírhattad volna! Ez az igazság és azzal nem lehet megbántani!!! :wink: Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb lesz testvére Dorkának, de előbb helyre kell hozni azt ami évek alatt elromlott és az is idő!
Kíváncsi vagyok, hogy mit lát Nálad az uhu 7-én! De addig még akár pé is lehet!!! És most csináltatnál vérvételt is Tűű dokinak ha megjön?

Kép

Kép
anyoooka

Igen, 3 hónapos kontrol jön.... Majd az uh függvényében kiderül, hogy várok, vagy Norcolut lesz belőle. Nagyon feszeget a balodalam, még akármi is lehet. De a görbém.............. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Mai hőd milyen? A tegnapi zuhanás után nem kúszott ma jól fel? Nem volt pé tegnap?

Kép

Kép
anyoooka

Nem sajnos. Dobom a görbém.
Kép
Vendég

De most szépen lent van, ha még pár napig felfelé megy az már tök jó lenne! Mondjuk nekem az a furcsa hogy mensi után nem lefelé indult el hanem felfelé...

Kép

Kép
anyoooka

monácska: nekem már vannak ciszták mind a két oldaliban. :? Az orvosom jó (eddig)és azt mondta, hogy az UH-s követés nagyon fontos, úgyhogy majd mennem kell. Egyébként még nem akarom elkezdeni a clostyt, vagyis nem tudom, mert ahhoz először meg kell jönnie, nem? Amúgy is megyünk jún. 19-26-ig nyaralni és akkor nem akarok sem mensit, sem UH-t (ezt nem tudnám megoldani).

rambóka: Összeszedtem. A TPO-ról nem tudok semmit. Ez minek a rövidítése? Ez egyik leletemen sem szerepel.

2004.04.07. TSH:4,532uIU/ml (0,4-4) +
FT4: 1,03ng/ml (0,8-1,9)
2004.10.18. TSH: 1,82 uIU/l (0,35-4,94)
2005.10.10. TSH:3,29 uIU/l
2006.09.18. TSH: 1,48
2007.05.16. TSH: 1,928
FT4: 12,93 pmol/L (9,01-19,05)

Április 23-tól szedek 2*850-et. Szerintetek is emeljek, mert a dokinál már ezt is ki kellett könyörögnöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Rambóka!!

Csitt!!! ...én már most 77-en vaggyok....és az első avatarom bőven 50 alatt volt.......aztán hosszabbítottam 2-szer má......de több nem kell majd..... :) :wink: :wink: :wink: -lagalábbis ajánlom hogy ne kelljen.....

Pusza
csipi78

Vicky!

Oké! Pajzsmirigyed tényleg rendben van (bár az a legrégebbi emelkedett TSH azért elég ahhoz, h. tényleg évente nézessetek egy kontrollt!).
Ha még csak 1 hónapja szeded a 2X850-et, akkor nem az számít, h. már 5 hónapja szedsz metformint, hanem vedd úgy, h. még csak 1 hónapja szeded a normál adagot!
Szerintem még ne emelj, majd, ha 2 hónap múlva sem tapasztalsz semmi javulást, akkor emelhetsz!
De én nem javaslom, h. most szétrombold clostyval, amit eddig elért a metformin! Adj neki időt!
Mennyi túlsúllyal küzdesz? Fogytál már valamennyit? Diétázol? Mozogsz?

Lafi!

Ne haragudj a piros almáért! Nem akartalak megbántani! :( Részemről szeretem a mosolygós gömbölyű embereket, (sokkal inkább, mint a megkeseredett girnyókat :twisted: )!

Lara!

Pihenj inkább! Ezek a frontok egy lovat is kicsinálnának!
Utrót meddig dugdosod?

Monácska!

Szerintem volt! Figyeld meg, holnapra még feljebb fog menni!!! És akkor a Ferty is berakja majd a célkeresztet! :wink:

rambóka

Rambóka, dehogy haragszom!!!!!!!!!!!!!!
Azért írtam ezt, mert tetszett!Jobb így mondani, mint hogy én, a kövér vagy én, a duci....a ducit amúgy sem szeretem......
Vendég

rambóka: 156 cm-hez vagyok 78 kiló. Most kezdtem egy 2 hetes diétát és mozogni sajnos időm sincs nagyon, meg lusta is vagyok. lafeaddal a clostyson most "egyeztünk meg", hogy 1-jétől átállok a 3*850-re. Nem hiszem, hogy gond lenne vele, mert egyik emelésnél sem volt. A clostyt azért majd megpróbálom, írtam (azt hiszem a másikon :? ), hogy csak a hónap közepére tervezett nyaralás után akarok ciklust meghozatni (ha ez kell hozzá) és elkezdeni szedni. Addig meg metezek. Nagyon türelmetlennek érzem magam, lehet, hogy rámegy a szervezetem, majd meglátjuk. Azért köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaaj, lányok úgy el vagyok keseredve.....már megint, mi?

Tudjátok nagyon sokat kell rohangálnom emiatt a szar pco miatt. Sajni itt Veszprém környékén nem tudok sem nőgyógyászt, sem belgyógyászt sem senkit.
Ééés, ez nem is lenne gond, mert megoldom, most jelenleg Szfvárra járok nőgyógyászhoz, meg laborba is, mert ugye, miért is ne, a háziorvos se írhatja már fel a hormonokat.
És, megvannak az eredményeim, és arra merészeltem, én szaros pórember kérni az assszisztenst, hogy legyenszíves a leleteimet levinni a szfvári kház portájára, mert mivel dolgozó ember vagyok, és 8-3-ig van rendelés így nem igazán tudok szabi nélkül elmenni.
Azt hiszitek megtette az a mocsok?
Kikérte magának, és ...a többit nem írom le.
Elegem van, hogy állandóan rohangálnom kelljen, puncsolni a főnökömnél, hogy elkéredzkedjek, és stb. stb.
Miért van, hogy a meddőségi, nőgyógyászati szakrendelésen a női asszisztensek a legszemetebbek?
Nem elég, hgoy az embert az ág is húzzza....
Na, bocs az offért, csak valakinek már el kellett mondanom....
szisza30

Rambóka!
Ha volt, és mi kihagytuk fáradtság okán a napot, merthogy én már temettem ezt a hónapot, tutira ideges leszek............ Az LH teszt megint pozitív, a lógatós nagyon erősen, a kezettás kevésbé, de azon is van csíkocska......
Jááááááájjjj! Végül is, hogy őszinte legyek, egy spontán hónapnak is tudnék örülni, a bizti!!!
Vendég

Szisza: Időnként előfordul, hogy az embernek tele a púpja ezzel az egész roh..t egészségüggyel. Tarts ki! Nekem is időnként már kezd elegem lenni ebből az egészből, állandó elkéretzkedés (így kell írni? :) ), leletek kunyerálása, stb. Teljesen megértelek...

beebeey: nagyon szép pocakod van :D

vicky: téged is megértelek. Itt egy lehetőség, ami könnyítheti a teherbeesési esélyeteket, ugyan van kockázata, de már rég óta próbálkoztok ezért szeretnétek élni vele. Ilyen esetben én is türelmetlen lennék és nem tudom, hogy végül is mi mit tennénk (nálam kicsit kockázatosabb a dolog, de lehet, hogy belevágnék én is, de tényleg csak azért mert türelmetlen vagyok). Remélem nem lesz gond, ha tényleg rá akartok segíteni, és azt is, hogy meglesz az eredménye!

dimet: rád fér a pihenés, most jön a java. Használj ki minden percet!

monácska: szurkálás? Ez pé gyanús tünet, nem?

anyooka: ígéretes ez a görbe...

No, megyek tovább gályázni :(

Pussza

Kép

Kép
bettica

Szisza!
Nálunk van rá lehetőség, hogy ha adsz felbélyegzett borítékot, akkor postára adják a leleteidet, és úgy nem kell érte rohangálni.
De elárulom, tettem én már panaszt a rendelőintézet vezetőjénél egy hasonló szituban. Szerintem ismerik a nevemet, bár nem szeretnek............ :evil: :evil: Én se őket. Hatamaskodó genyákok némelyik, és nagyon meglepődnek, ha véletlenül vissza mersz válaszolni, pláne, ha elkapnak egy ilyen hangulatomban, mint amilyenben most Te is vagy.

Szóval próbáld meg legközelebb ezt a borítékos témát!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?