Jó Reggelt csajszik
Nyáriorgona!
Ezu a tojásfehérje dolog elég megtévesztő,legáalábbis nálam
Én az első kettőnél abszolút nem figyeltem(nem is tudtam akkor még,hogy mit kell figyelni,itt a babaneten okosodtam ki
)szóval a harmadik balul végződött terhességnél rááltam,hogy figyelem de én nem igazán tapasztaltam.(vagy nem tudom,hogy mit kell látni?
)
Szóval én is olvastam,általában a két petefészek nem ugyanolyan intenzitással működik és előfordul,hogy az egyikből egyszer csak nem érik meg pete de ez még normális!
Például és megfigyeltem,hogy minden második hónapban erősebb a vérzésem,a dokim is alátámasztotta, hogy valszeg az egyik petefészkem intenzívebb(vagy valami ilyesit mondott
)
szóval nem egyformák.
Hát az elég érdekes,hogy valai az első gyerekét szüli 40 évesen?!
Kriszti!
Az én nővérem is 34 volt amikor az elsőt szülte és 39 amikor a másodikat,szerintem az teljesen OK!!
IWIW-en megkereslek!
Judy!
Nem lehet,hogy azért nem látott tüszőt mert már épp megrepedt??Valamelyik topicban pont egy ilyenről olvastam,hogy a doki azért nem látta UH-n mert épp már megrepedt.
Volt akció este?
Csak azért kérdezem,mert szerintem a hőem. és a torokfájás nem befolyásoló tényező a kiskatonákra negatívan,csak ha magas láza lenne,nem?!
Egyébként szerintem is belefér még a hétfői is,mert van hogy 48-72 óráig is életképesek a katonák!
Én úgy tudom előtte 2-3 napig és utána 2 napig.
Helo,Panni