Hello Lányok!
Gyorsan, amig Szilárd alcsizik, megpróbálok összedobni egy lemaradást behozó üzenetet.
Köszönjük az apás kép dicséreteket. Valóban teljesen elolvad, ha a kezébe veszi.
Évi!
Fene az 1cn-be. Apa nélküli állapotot én sem szeretem. Dóri hogy viseli?
Lili!
Én még nem véltem felfedezni hasonlóságot Erik és Szilárd között. Igaz, hogy egy korházban, ugyanannál a dokinál, és majdnem ugyanazon a napon születtek. Ha más nem, ennyi hasonlóság biztos van bennük
Gratula a vizsgákhoz. Most akkor tessék pihizni, és ellazulni, hogy jöhessen a baba!
Brill!
Na mit szólsz, hogy Lili hasonlóságot lát a gyerekeink között. Nekem tetszik!
Pupy!
Úgy szeretem nézegetni a táblát. És az külön jó érzés, hogy magamat a babások között látom. Hihetetlen, hogy egy éve még görcsöltem a témán, aztán már egy másfél hónapos kisfiú anyukája lehetek. Nálad is igy fognak pörögni az események, meglátod. Tegnap Vácrátóton láttam egy gólyát, és rád gondoltam
Már biztos útban van feléd.
Talival mi a helyzet. Szerintem dobj egy táblát, és emlékeztesd a lányokat, hogy „szavazzanak”. Ha megvan a nagytali időpont, akkor annak függvényében szervezhetjük az Annás kistalink időpontját is.
Juca!
Igen, érdekesen szemlélgette Kingát, és a hasamat. Aztán hamarosan rájött, hogy miből lesz a „cserebogár”. Már várom a „pöttyben a pöttyöt”. Hátha újból kapsz fotót. A rókákat úgy látszik addig hivogattad, amig szót nem fogadtak neked. Kellett neked sajnálni a távollétüket!
Unique!
Tők jó, hogy jelentkeztél. Laura nagyon szép kislány, és már milyen nagylányos. Te pedig a kilók lefaragásával egyszerűen hihetetlen vagy. Nekem sosem ment a fogyókúra, mindig felszedtem olyankor még vagy 2-3 kilót.
Judit!
Szuper a hcg eredményed. A progihoz nem értek, de ha azt mondják a dokik, hogy ne aggódj, akkor fogadj nekik szépen szót, és élvezd azt, hogy végre beköltözött/beköltöztek valaki/k a pocidba. Már alig várom, hogy uh eredményeid legyenek!!
Panka!
A lányoknak jól áll a hiszti. Sőt, egy kicsit kell is, hogy legyen bennük, különben mitől lennének mások, mint a fiúk
Én is tudok jó turkálót Pesten, de egyelőre nem fogok eljutni oda, az tuti. Vácon kell körül néznem.
Kacsa!
Timcsa egyszerűen lenyűgözött ebben a ruciban. Nagyon kis édes!
Adri!
Várom a képeket!
Eszter!
Ne is éld bele magad. Bár ahogy látom a Pupyhoz idézett soraidat, mégiscsak keményen reménykedsz. Én sem tudtam lazitani, kivéve azt a hónapot, amikor teherbe estem. Akkor úgy tudtam, hogy kimaradt a pé-m
Andi!
Kicsit megkésve, de szeretnék Danika fiacskádnak boldog 1. szülinapot kivánni. Szuperek a képek!
Syry!
Annyira jó, hogy ilyen gyakran tudsz jönni. Máté nagyon helyes kissrác.
Tina!
Hátha-hátha. Én nagyon drukkolok neked. Ha valaki, akkor te megérdemelsz egy zebrát, vagy inkább egy babát. Úgy tudlak tisztelni, amiért tudod csinálni ilyen „éhesen” is a munkádat. Köszönöm a kakis tanácsokat. Amióta hason altatom, még a pukik is kevésbé zavarják. Kaki pedig eddig egy nap maradt ki, de ezentúl nem fogok aggódni ha kimarad máskor is.
Norwell!
Szuper, hogy Kende igy el tudja szórakoztatni magát, és eljátszogat egyedül. Az öcsém is ilyen volt. Remélem, Szilárd is feltalálja majd magát a játékai közt.
Az első kép, amit feltettél, képeslapra illő!
Annácska!
Már irtam Pupynak, hogy ha megvan a nagytali időpontja, akkor szervezhetjük a miénket is.
Maci!
Hogy neked milyen házias a férjed. Én nem mondhatom el ezt az enyémről. Ő inkább kint matat a kertben, a garázsban. De ha megkérem rá, kiporszivózik, felmos. A konyhából inkább kifele szoktam tessékelni, annyira antitálentum
(saját maga szerint). Pedig egyszer egy partira készültem, és a feldolgozatlan zöldségekből olyan előételeket készitett unalmában, hogy mindenki megdicsérte, és kérték a receptet. Azóta sem ismétlődött meg ez a dolog
Remélem, tartható az idő a vonalzódon.
Eszter!
Neked is nagyon drukkolok. Kicsit azért lehet bizakodni.
Andi! Lili!
Elkerülte volna a figyelmemet, hogy május 24-én szülinapotok volt? Most nézem a táblában (még 8 napon belül vagyok
). Boldog szülinapot Nektek!!!
Anikó!
Óriási pocakod volt! Igaz, a baba sem volt kicsi benne. Gratula a növekedésetekhez. Biztos, felhőtlen nálatok most a boldogság. Két ilyen szép kisfiú mellett nem is lehet másképp.
Magunkról: Ma voltunk védőnéninél mázsáláson. Nagyon meg lettünk dicsérve. 4230 gr a nagyfiú. Hossza még mindig lemaradva az átlagtól, de ha igy halad, be fogja azt is hozni. Szopizik is rendesen, állandóan enne, ráadásul nagyon mohón. Olyan édes, a nagy mohósága közben néha még morog is, mintha azt akarná kifejezni, hogy „még gyorsabban, még gyorsabban”. Olyan is volt, hogy 15 perc alatt 110-et szopott. Meg is látszik a drágámon
De igy, hogy koraszülött, legalább emiatt nem kellett idegeskednem. Biztos, kilennék, ha gond lenne az evéssel. Amióta a hasán alszik, a szelecskék is gyorsabban távoznak, igy még csendesebb, nyugisabb. Ő tényleg egy Angyal, a mi kis Angyalkánk.
Nem birom ki, hogy kép nélkül távozzak:
Angyalkám még mindig alszik. Megyek gyomlálni a friss fűben kinőtt gyomokat.
(Bocsi, hogy hosszú lettem
)