Sziasztok!
Annyira ne keseredjetek el, mert igaz, hogy a Szabolcs kinézetre nem egy nagy durranás, de szakmailag sokkal felkészültebbek, mint a MÁV.
Én fél éve szültem a Szabolcsban császárral és baba-mama szobában voltam. A császárra nem jöhet be a papa, de ha megvan, megmutatják neked és kiviszik az apukának. Császár után 2 órás megfigyelésen vagy a szülő szobán, a párod is ott lehet és a bébi is, ha minden ok vele. Ez után a baba-mama szobába (2 ágyas) tolnak és az érzéstelenítés típusától függően hozzák ki a babát 6, vagy 24h múlva. Ha korábban akarsz szoptatni szólni kell és kihozzák a picit.
A szülésznők nagyon rendesek. MINDENKI. Az osztályos nővérek a szülészeten és a csecsemős nővérek közül nem mindenki kedves.
Ha megkéred a nővért mindent megmutat (szoptatás, pelenkázás, stb), de kérni kell. CSAK RÁMENŐSEN!
A gyereket reggel fél 7-kor hozzák és este 11-ig veled van. Közben fél 10-kor orvoshoz viszik és du fél5-kor fürcsi és látogatás. Csak a kijelölt időben mutatják meg a gyereket üvegen át. Téged bármikor lehet látogatni, így aztán lehet trükközni, hogy ha téged látogatnak a látogatóval együtt toljátok el a picit a csecsemő osztályra, így addig az apuka láthatja a kis porontyot a folyosón. (A baba érdekében ezt, csak ritkán érdemes megejteni, nehogy elkapjon valamit). A baba-mama szobába látogató nem mehet, akkor sem, ha egyedül vagy.
A babának éjjel nem adnak enni, ha nagyon sír, akkor kap cukros vizet. Tápszert , csak akkor kap, ha te megengeded, vagy kéred. A babának adnak rucit, egész jók vannak, pelust adnak Liberót, de törlőkendőt nem. A babának adnak cukrozott teát nappalra. Ha nem akarod azt adni, akkor vigyél vízforralót és adjál forralt vizet neki. Vigyél saját cumisüveget is, mert az ottaniból ömlik a tea. A vízforraló neked is hasznos, ha tejserkentő teát iszol. Ugyanis inni csak reggel kapsz 1 pohárral. Vigyél a WC-re ülőkét, vagy sterilizálót. 2 szobához van 1 wc és tusoló, papucs tusoláshoz kell. Vigyél még a böfihez textil pelust. A szobában van hűtő.
A kaja kritikán aluli, úgyhogy kérd meg apát, hozzon be neked mindig valami finomat.
Nagyjából ennyi, ha van még kérdés írjatok csak bátran.