Új privát üzeneted érkezett!

Én elköszönök!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Klarka!
1-sem kaptam!!!!!!!!!!
Próbáld újra!
Vendég

Kriszti: most elment!!!

Várom a válaszod... :)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka!
Irtam!!!!!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Ha nem jön senki én megyek dolgomra!!

K

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jó reggelt :lol: zsu: várjuk az eredményt :lol: t.kriszti: hiddj benne mi is csak ezt tudjuk tenni
erzsebet0312

Jó reggelt!!!!

Erzsébet!
Oké!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggel mindenkinek!

Hogy van mindenki?

Kriszti:Hogy érzed magad?

Lassan te is tesztelni fogsz!!!!!!!
ja Erzsi ha jól olvastam te is Krisztivel haladsz!!!!!!Drukkolok nektek...........

Jajj lányok annyira jó volt látni a babámat :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Merre vagytok lányok??????????

Mindenki dolgozik???????????

Ugye nem bántottam megsenkit???????????????

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Elhiszem,mennyire örültél neki,hogy láttad a babádat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy,hogy vagyok?!
Tegnap paráztam egy kicsit!!!!!
Görcsölt a derekam,olyan érzés volt,hogy megjön!!!
Az éjszaka azt álmodtam megjött,de rá is ébredtem,de utánna úgy megkönnyebbültem!!!!
Reggelre lement a hőm 37,2-re.
Most vagy azt jelenti,hogy beágyazódik,vagy megfog jönni!!!
Hát én az elsőnek örülnék!!!!
Már most annyíra nem fáj!!!
Napok óta hányingerem van,de nem kombinálok,mert itt sokan panaszkodnak ilyenre!!!!
Biztos valamilyen virus terjeng!!!!!!!!!!
Hát ennyi!!!!

Hogy vagytok?????

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa!

Ugyan miért bántottál meg valakit??????????

Engem biztos nem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Akkor jó!!!!!!

Én nem értek ezekhez a hő golgokhoz inkább bizok a legjobbakban,hogy nem fog megjönni!!!!!!!!!!!
Azt hiszem nekem még a 8.hétig volt olyan meg fog jönni érzésem.......

Na most megyek,mert megyünk a postára,meg anyósékhoz,aztán apa megy dolgozni aztán jövök...

Kép

Kép
ancsa03

ancsa: köszi tényleg t.krisztivel együtt haladunk küldjetek sok pozitív zebrás energiát :lol: kriszti a hányinger tuti jó nincs ott semmi vírus csak egy 9 hónapos :lol: ancsa: de jó lehetett látni a tökmagot :lol: ez a legcsodálatosabb dolog a párod ott volt?
erzsebet0312

Jó reggelt!

Drága Ancsa! Ugyen mivel bántottál volna meg valakit is? Ne hülyéskedj már! De elnézzük neked, mert biztos a baba miatt kicsit lelkisebb vagy! :wink: Örülök, hogy minden rendben van veled!!!! Szeretnék már én is itt tartani!

Kriszti! Nekem is folyamatosan olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, ami tök lehetetlen, mert még csak a 21. napon vagyok. Nem tudom mitől lehet, és a derekam is néha majd leszakad.

Klarka! Sok kitartást a fogyokúrához! Nekem nem igazán van kitartásom, mert egyszerűen képtelen vagyok édesség nélkül létezni. Szerencsére nem igazán volt rá szükségem, hogy fogyózzak. Igaz amikor abbahagytam a versenyszerű sportolást felment 5 kiló, és terhesség után is maradt rajtam 2-3 kiló, ami fel-le ugrál, de egyáltalán nem vészes, mert 165 centi vagyok és ha a plussz kilók rajtam vannak 59-61 kiló! A párom szerint jobb is így, mert így legalább van mit fogni rajtam, meg hát ha lemennek a kilók onnan megy le ahonnan nem kellene, a cicimről. :oops: :lol:

Zsu! Teszteltél?????????????

Tegnap olyan fincsi tésaztát csináltam, és nagyon hamar készen lett, ha érdekel valakit, akkor szívesen leírom!
Vendég

little: igen igen érdekel írd le már úgysem tudok mit kitalálni minden nap :lol: mikorra nem várod a mensit? nagyon nagyon szorítok neked. zsu: az idegeinken tácol szerintem :lol: te csajszika gyere és írj nekünk :lol: tuti ott a babó :lol:
erzsebet0312

t.kriszti: ha egyébként azt álmodtad hogy megjön akkor nem fog megjönni tapasztalat :lol:
erzsebet0312

Még valami! Képzeljétek tegnap este nem tudtam aludni /valószínűleg azért mert délután én is szunyáltam Bencivel :lol: / és azzal szórakoztam, hogy a babás görbéket nézegettem itt a babaneten.
Olyanokat néztem meg, ahol már megszülettet a baba, vagy már tudni a nemét. Valahogy hittem is meg nem is ebben a Jónás dologban, de most már egyre jobban kezdek hinni benne.
Képzeljétek 9 görbét néztem + tudom, hogy a Bence mikor fogant és megnéztem, hogy akkor milyen jegyben állt a hold! A Bence tuti fiús jegyben fogant, a 9 görbéből pedig 8 is abban a jegyben amilyen neműek lettek/lesznek a babák, illetve 1 görbe volt, ahol éppen váltott a hold lányosból-fiús jegybe és fiú született, de itt lehet, hogy már a váltás után fogant meg a bébi, és akkor itt is tuti a baba neme.
Annyira furcsa ez az egész, mert tényleg volt olyan, ahol a biológia csődött mondott, mert csak egyszer volt akció a hónapban, és éppen a pé napján és mégis kislány fogant.
Lehet, hogy mégis van ebben valami? Én egyre jobban kezdek hinni benne, amit régen csak hókusz-pókusznak tartottam.
Vendég

Zsu biztosan a gyönyörködik a tesztben és azért nem tud írni! :lol:

Erzsi! Hát elvileg jövő héten szerdán vagy csütörtökön nem kellene, hogy megjöjjön.

És akkor a recept:

Spagetti sajtkrémmel

Hv:
50 dkg spagetti
1 nagy doboz tejföl
30 dkg füstöltsajt
1 doboz konzerv kukorica
1 tojássárgája
5 dkg vaj
só,bors,ételízesítő

A tejfölben kikeverjük a tojássárgáját, a reszelt füstöltsajt felét, a kukoricát. Sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük. A tésztát szokásos módon bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. /én 3 részre törtem/ Egy nagyobb serpenyőben a vajat megolvasztjuk és a kifőtt, lecsöpögtetett tésztát erre szedjük. A sajtkrémet a spagettira öntjük, és gyakran kevergetve addig melegítjük, amíg a sajt megolvad. Tálaláskor a maradék reszelt füstöltsajttal megszórjuk.
Vendég

Ja! Andi! Azt nem tudom, hogy a ferty miért adott vipes napokat, még soha nem kaptam! Lehet, hogy jó kislány voltam. :lol:
Egyébként ha valamelyik filmhez vagy reklámhoz hisztis picsát kerestek, akkor csak szólj, mert baromi jól elő tudom adni, mostanában nagy gyakorlatott szereztem benne. :wink: :lol:
Vendég

hú ez a recept nagyon jó isteni lehet :lol: köszi ki fogom próbálni. andi: akkor engem is ajánlj a filmbe légyszives mert akkor már két hisztis picsa lesz :lol: lehet tényleg a tesztet nézi és nem hiszi el ezért nem tud írni :lol:
erzsebet0312

Erzsi! Ezt most elképzeltem. A tv2 bemutatja:Két szőke hisztis picsa, akik babát akarnak! Tuti befutó lenne!!!! :lol: :lol:

Zsu! Ha már nem akarod egyik kezeddel sem elengedni a tesztet, akkor legalább az orroddal pötyögj két sort, légyszi!!!
Vendég

Ildi!
Most kitettél magadért!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó a tésztarecept,megcsinálom,majd!!!!!!!!!!!!!!!
Hát azon morfondirozok,hogy miért fájt a derekam tegnap,de ma már nem érzem úgy!!!!!!!!!!!!!!
Az éjszakai álom,rémálom volt,hogy álmomban megjött!!!!!!!!!!!
Annyira,hogy ráébredtem,még meg is néztem nincs e betét,nagy megkönnyebbüléssel vissza aludtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát hisztis picsának is beillek!!!!!!!!!!!!!!!
Csak annyi baj van,hogy én barna vagyok!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
Bárcsak úgy lenne ahogy irtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Most már tényleg irjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,jó regg!

Én megint fél 7 óta forgatok.

Hisztis picsák :lol: :lol: :megígérem,ha kell,akkor ti lesztek az elsők!!!

Ancsa: ne beszélj marhaságokat!!!!Inkább pihenj! :lol: :lol:

Zsu: lassan bezárnak a diliházba,ha az idegeimnen táncolsz :lol: :lol:

Kriszti: baba.babab,babab,babab.Nincs piri,nincs piri,nincs piri :lol: :lol:
vedresandi

Lányok!

Zsu,irt az iwiwre!!!!!!!!!!!!!
Azt irja,hogy megint nem jön be az oldal!!!!!!!!!!!
De a kedve :cry: :cry: :cry: !
Hogy azt akarta ezzel kifejezni,hogy megjött,vagy negativat tesztelt!!!!!!!!!!!!!!!
De reméllem,hogy egy ÁLL negativ ami pozitivá vállik!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

andi ok megbeszéltük :lol: én meg szőke vagyok tényleg :lol: t.kriszti: ez egyébként az esetek 90%-ba tényleg így van az ellenkezője jön be mint amit álmodtál velem már sokszor megtörtént :lol: úgyhogy hajrá :lol:
erzsebet0312

Bár csak úgy lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Most veszem észre,hogy az előbbit egyszerre irtuk!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erzsi: nem csinálsz magadnak vonalzót???mert akkor látbánk hogy hol tartasz :wink: :lol:
vedresandi

Akkor most egy picit elszontyolodtam,mert én azt álmodtam,hogy egy kis punisunk lessz :oops: :oops: :oops:
na de ha fiú annak is örülni fogunk..

Amugy a barátnőmnek a Jónás naptár fiút irt,mind a kettőre,és mind a kettő lány(az egyik már az angyalokkal van).

Biztos tuti ez a tésztás recept apának ki is próbálom,de én nem ehetem a tészta miatt.Ha van valami jó receptetek,valami rakkottas dolog,amihez nem kell tészta meg krumpli,azt szivesen fogadom.

Kép

Kép
ancsa03

ancsa: azért vannak kivételek lehet hogy egy nunisod lesz :lol: ajjaj zsu: de mi lehet tesztel volna ??????? andi: nem tudom hogy kell de majd utánna nézek aztán tesóméknál otthon megcsinálom
erzsebet0312

Ancsa! Ez jó?

Fetasajtos rakott krumpli
Hozzávalók:

2 kg krumpli (lehet, hogy egy kicsit több, lehet, hogy kevesebb)
1 szál kolbász
1 doboz tömb feta sajt
3 nagy fej hagyma
5 dl tejszín
Só, olaj

Fogsz egy kb. 5-6 cm magas sütőtál, vagy jénait, öntesz bele 2 evőkanálnyi olajat, és kézzel felkened a széleire.

A krumplit meghámozod, fontos, hogy vékony, kb. 3 mm vékony karikákra vágd. Megmosod és NYERSEN 2-3 rétegben beleteszed a tálba. Mivel nyersen teszed bele ezért fontos, hogy tényleg vékony legyen.Megsózod.

Megpucolod a hagymákat, vékony karikára vágod ezt is és ráteszed NYERSEN a krumplira.
Leöntöd 2 dl tejszínnel.

Felkarikázod vékonyan a kolbászt (érdemes jó minőségű kolbászt venni, hogy ne legyen mócsingos) és egyenletesen elosztod a tálban a hagyma tetején.

Kibontod a feta tömb sajtot és 2-3 mm vékony szeleteket vágsz belőle. Szépen eloszlatod a tál egész felületén a kolbászon. Jó sokat tegyél rá, ki se látszódjon mi van alatta.

Ezután megint 2-3 réteg nyers krumpli jön rá.Enyhén megsózod.

Ráöntöd a maradék 3 dl tejszínt egyenletesen.

Lefóliázod, és 200 fokos sütőben 1 órán keresztül sütöd. Utána leveszed róla a fóliát és még 20-30 percig sütöd fólia nélkül.
Vendég

Most akkor mi van Zsuval?
Tesztelt vagy sem?
Vendég

Little:Köszönöm szépen! Ugyan krumplis,de kipróbálom,mert azért a normál rakott krumpliból is megeszek egy tányérral.

Kép

Kép
ancsa03

little: hát ez az erre én is kíváncsi lennék :roll: kár hogy nem tud írnni :( nehogy már ne legyen júniusi kismamink :lol:
erzsebet0312

Ildi!
Csak ennyit irt az iwiwre!

Idézem!Lehet nem szólról szóra ez,de megpróbálom!
Aki iwiwes az elolvashatja az üzenőfalon!

"Társalgós Barátnőim!
Megint nem jön be az oldal,de a kedvem :lol: :lol: :lol: !Ennyiből értitek!"

Ebből én azt vettem ki,hogy amit az előbb leirtam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:én is láttam az iwiw-en,sé sztem piri megjött neki,mert sok szomorgós jelet írt.
vedresandi

Sziasztok!

Nekem tegnap délután óta most jött csak be babanet. :twisted:

Zsu ezt írta kriszti csak a jelek: :( :( :( .
Vendég

ANDI!
Akkor jól gondolom én is!!!
Úgy felhivnám,mert megvan a munkahelyi száma és a mobilja is de nem akarom zavarni!!!
De talán mintha azt irta volna,hogy szabin van !!!!!!!!!!!!!

Sajnálom!Már ő is nagyon megszenved lelkileg ezért a babáért,már nagyon megérdemelné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mint ahogy mindannyian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tényleg írt valamit, hogy szabin lesz! Remélem jelentkezik és leírja, hogy mi is van! Lehet, hogy még csak a barna jelentkezett, az meg még nem jelent semmit, nekem is volt a Bence előtt!
Vendég

Reménykedjünk abban amit Ildi irtál!!!!!!!!!!!!!!!

Te mikor akarsz tesztelni?
9 nap után?
Nekem van itthon 2,de én már úgy tesztelnék,de nagyon de nagyon korai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persze ha addig meg nem jön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már megint sz@r@kodik a babanet,mert ezt már másodjára irom,nem küldte el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:dobj neki egy sms-t,azzal kevésbé zavarod esetleg.
Ha beszélsz vele,akkor pusszantom,és várom!
vedresandi

Sziasztok!
Végre bejött az oldal.Már tegnap este se volt.
Szóval nem kínozlak tovább titeket. Még nem jött meg, de egyre jobban barnázok. Tegnap még a munkába volt egy erős görcsöm, és utána láttam, hogy barnázni kezdtem. Lehet ezzel ver a sors, mert sajnálom a terhességet az olyan hülye picsáktól, akiről tegnap írtam. De akkor sem tartom igazságosnak, hogy nekünk nem jön össze. Pedig itt bármelyikünk százszor jobban megérdemelné, mint az a nő.....
Szóval most inkább ez borír ki, nem az, hogy megjött.
Tegnap a munkába volt is egy kisebb veszekedés emiatt. Mert van egy másik kismami is aki kb.10 hetes, és őt is nagyon érzékenyen érinti a dolog. Vagyis ő le is cseszi a leányzót a bagó miatt. Mondta is neki, hogy jobb, ha inkább nem tartja meg, ha már úgy is gondolkodik a dolgon.
Bocsi, hogy ilyen zaklatott vagyok, de nem bírtam magamba tartani.

Egyébként meg tegnap kaptam a páromtól egy nacit, meg két felsőt a közelgő szülinapomra, meg én is megleptem magam egy térd gatyával.Szóval ez némileg "enyhíti" a rossz kedvemet.

És most már elhatároztam,hogy ha a köv. hónap se lesz sikeres, akkor irány a doki.Tudom, ti már rég mondjátok........
Megyek takarítok még egy kicsit, aztán jövök, és írok még nektek. (végül is takarítani maradtam itthon, de már nem tudok, hogy rendet rakni a szekrényben, mert annyi mindenünk van, hogy nem tudom hova tenni)

PUSZI

Zsu

Kép
bvigh

OKÉ!
Megpróbálom!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krsizti: már ne próbáld meg :lol:
vedresandi

Krsizti most írt smst.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem. Úgy szeretlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De nem izguljatok, jól vagyok, csak nagyon dühös vagyok a sorsra, hogy ilyen igazságtalan.
De most már tényleg megyek a dolgomra.
Puszilok én is mindenkit!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Olvastalak!
Ezt az orvos témát már igen beszéltük!!!!!!!!!!!!!!!
Helyedben nem várnék,már csak azért sem,mert már te is sokat szenvedtél lelkileg!!!!!!!!!!!!
De ezt te tudod,hogy mikor szeretnél menni dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha elmész nem vesztel vele,legalább hamar túl lennél rajta!!!!!!!!!!!
Én csak jót akarok,félre ne érts!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na dolgozok egy kicsit,addig irjatok sokat legyen mit olvasnom!

Pusszantás MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

zsu: szerintem is menj el dokihoz ne kínozd magad tovább, majd megmondja mi van
erzsebet0312

Zsu! TZotál igazad van a hülye picsával kapcsolatban! És ha esetleg megjön és ha elmúlik, már most menj el dokihoz! Ne várj tovább szerintem!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?