Új privát üzeneted érkezett!

Az enyém őszintén megmondta, hogy itt többet nem tehetnek, és megírta a beutalómat Pestre a Bmc-be. Július 16-án megkezdjük ott a részletes kivizsgálásokat. De az esetleges beültivel várunk, amíg letelik ez a 4 hónapos vitamin kúra.

Neked mit mond? Hisz neked már van gyermeked? Könnyen összejött anno?

Kép
vikike0429

Igen első neki futásra össze jött!!!!
Nos nekem azt mondta,hogy HSG lessz,ha igy nem sikerül!!!!
Mivel van 2 gyerek,sok minden oka van,hogy nem esek teherbe,azt már most tudjuk,rendesen van pé-m,jók a ciklusok is,de mivel volt 2 császárom lehet elzáródás is,lehet a párnak is baja,a kiskatonák nem eléggé fürgék,mivel a férjem minden nap hullára dolgozza magát!!!!
De nekem nem mondta dokim,hogy nem próbálkozunk mással!!!
Pesten mire fognak vizsgálni??
Lehet,hogy már mondtad,de elfelejtettem!!!!!
Milyen vizsgálatok lesznek,amit a te orvosod nem tud megcsinálni???
Vendég

Hát ez a BMc a Budai Meddőségi Centrum. Itt csak olyan párok vannak, akiknek nem jön össze a baba. A Nők Lapjában sokszor olvashatsz róla. Fogalmam sincs milyen vizsgálatok lesznek, de majd nyáron kiderül. Itt, ha babás maradsz, már mehetsz vissza a saját dokidhoz. Itt csak konkrétan a teherbe esésre "szakosodtak."

Férjedet nem vizsgálják? Ő nem szed valamilyen vitamint?
Az én Uram is halálra dolgozza magát, és jók lettek az eredményei. Mondjuk tolom vitaminnal...... :lol: :lol:

Kép
vikike0429

Hát még egyenlőre mi nem gondolunk arra ,hogy őt is vizsgálják,de a leg végére hagyjuk,C vitamint szedetek vele,egyedül azt hajlandó szedni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát Vikike!!!!!
Én nagyon drukkolok,neki,hogy hamarább sikerüljön,de ha attól függ akkor,bele kell vágnotok!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok,hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi!!!!!!!!!!!!!Én most még ebben a vitaminos dologban bízom, aztán majd meglátjuk!!!!!!!!

Én annak örülnék, ha most mind a ketten pozitívat tesztelnénk! Na, jó felébredek! :wink:

Kép
vikike0429

Hát azt mondom,nincs veszve semmi,piri még nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is örülnék neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De nem szabad beleélni magunkat!!!!!!
kicsit rosszul esik,de túl lerszünk rajta!!!!!!!!!!!
No,de tényleg miről beszélek,még nem jött meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DRUKKOLOK NAGYON MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Hogy ez az átkozott piri,kerüljön minket ki/
9-hónapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jezsek!!!!!!!!!!!!!Veled mi a helyzet?????????????Találtál másik dokit?

Kép
vikike0429

Én elköszönök!!!!
Még főznöm kell,vagyis főzök!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát, csajok. Nem nagyon vagyok jobban. A derekam nagyon fáj és a hányinger is itt legyeskedik körülöttem. Sztem most ürül ki a sok gyogyi belőlem... :? :roll:

Piri pedig nem angyon van... egyenlőre.

Viszont ma hamar lefexem, mert ez a hátfájás angoyn kikészített.

babszika

Babszika!
Jó pihenést és jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszönöm szépen!
Jó éjt nektek is!!!!!

babszika

Jó reggelt!

Ria! Jobbulást!!!!!!

Most gyorsan elugrok körmöshöz, aztán meg vár a meló.

Szép napot nektek!!!!!!!

Kép
vikike0429

JÓ reggelt!!!!
Vendég

Jó reggelt!
Remélem, ma már kímélni fog piri.... :roll:

Legyen szép napotok!!!

babszika

Kép

Kép
monyo83

Szia Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi!
Köszi a táblát!!!!!!!!!!!!!!

Babszika!
Ezt,hogy érted,hogy ma már kimélni fog??????????
Vendég

Sziasztok!
Nem voltatok ma valami bőbeszédűek.....

Kép
vikike0429

Szia Vikike!
Én voltam,de magamnak nem irogattam!!!!!!!!!!!!!!!!
Na meg,jönnek a para napjaim!!!!!!!!!!!!

Hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!

Én főleg a PCOS fórumba szoktam írni, mert ez van nekem, de most a ti segítségetekre lenne szükségem. A dokim szeretné elkezdeni nálam a clostybegitet adagolni. Meg tudnátok nekem mondani, hogy miből áll egy ilyen kúra? Hogy megy ez pontosan? Milyen vizsgálatokra kell járni közben (UH-t tudom, csak milyen gyakran)?

Előre is köszi
vicky79
Budapest III. kerület

Helló Vicky!!
Mindenkinél más,ahogy szedni kell,de a lányok megirják,gondolom,hogy kinek mennyit,,kell szedni,és a továbbiakat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Személy szerint nekem,nem volt labor előtte,a menstruáció 3 napján kellett elkezdenem szedni 5 napig,2x1 szemet 10 db. van a dobozban ez pont 5 napig tartott!!!!!!!!!!!!!!!
A 12-ik napon kellett menni ultrahangra!!!!!!!!!!!!!!!!
Többször nem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem 3 havi adag van!!!!!!!!!!!!!!!!

De mondom,ez sok mindentől,függ kinek hogy irják fel,milyen adagban,és kinek hogy kell menni,hányszor uh-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt az orvosod úgy is megmondja,hogy mi lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ennyit tudtam mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vicky, nem akarok belepofátlankodni, de talán előbb a mensid kéne rendbe rakni, nem?
PCOS-od van.............és hát na had ne ecsetelgessem, de a closty per pill nem megfelelő megoldás, csak rontani fog...........
Vendég

Én mára elköszönök,mert még vár rám egy Interspáros vásárlás!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

lafead: Szedem mellette a Merckformint 2*850 mg-jával, de a mensimmel nem nagyon kezdett semmit. Na jó...160.cn-en spontán jött meg, de én ezt nem tulajdonítom teljesen a bogyónak.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, igen, tudom. Ezért ondom, hogy a clostyval nemjutsz előrrébb!!!!!!!!!Én emelném. Nem tom te hány kiló vagy, de asszem én viszem a prímet.... :cry: és nekem 3*850-et kell szednem!!!!!!!!!!!!!!!!nem elég a 2*850 hidd el!
Vendég

Elég sok vagyok (156cm-hez most 78 kg), de most kezdtem egy diétát. A dokimat pedig már a 2*850 mg-ra is alig tudtam rábeszélni, pedig már vagy 2 hónapja ezt szedem - önkényesen. Neked a 2*850 mg-nál mi változott ahhoz képest, amit előtte szedtél? Ez nem lehet elég?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, mondtam, hogy én nyertem...én inkább nem írom le, mennyi vagyok a 168 cm-hez képest, de túllövöm a célt rendesen....9-cel kezdődik..........

szóval előtte 3*500 mg volt, de kb annyit is ért. Aztán irány a Kaáli, most nem részletezem miért néhány oldallal korábbról láthatod mi volt velünk és miért a Kaáli szóval ott rögtön 3*850-re állítottak.
ekkor már rég diétáztam, tornáztam és semmi. mensi végre volt úgy 2 év után először januárban és onnantól 30 naponta, mert hogy 1-2 évente mensiztem........úgy igazán, többször vérezgettem közben azért de az nem mensis volt.
na de nem volt pé és nem fogytam pedig volt torna és minden hozzá.
aztán 3*850 és fogytam 6 kilót azóta még 2-t és volt első pé és onnan jött a baba.
nem kellett a Kaáli sem.
hidd el, nekem is volt closty, de csak több lett a ciszta és mensi sem volt sehol nem hogy még gyerek..............
ja és a dokim nem támogatta a meforalt, bár azóta már igen,hogy látja eredményem, azóta másnak is ajánlja!
és a belgyógyim sem tudta hogy emeltem, nem kellett nekem beleegyezés.
egy kövérnek hidd el több kell.....2*850 nem elég de 3*500 sem!
Vendég

Majd meglátom. Azért köszi, lehet, hogy emelek rajta.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kriszti!
Úgy értettem, h most nagyon fájdalmas a piri.

Vicky79!
Üdv itt!
Én 3 hónapig szedtem. 1x1, 2x1, 3x1 .... a 14. napon tüszőrepi szuri minden hónapban, de még így sem volt peteérésem!!!!!
Term. volt UH, h lássa, nehogy túllőjön a clostival, meg állandóan vérvételek (3., 21. napi)
Ez a hónap volt az első gyogyi mentes hónap és most volt pé-m!
Szóval, nekem nem hatott.... :?

babszika

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Vicky! Én 3 hónapig szedtem. 1x1, 2x1, majd , mivel ez hatott, ismét 2x1. Volt Uh követés félidőben (12. 14. nap), majd a 21. napon is, hogy megnézze megrepedt-e. Ez volt a 3 . Clostis hónapom, de görcsölök, tehát tutkó nem sikerült. :? Többet meg nem szedek.

Kriszti! Hisztis napok? Hisztizz bátran!!!!!!!!!!!!Azért (is) vagyunk itt. Hisztizzünk együtt. Bár engem most nem borít ki annyira a görcs, mert tudtam, hogy ez a hónap sem lesz nyerő. Már sajnos bízni sem tudok.....

Ria! Remélem, elment a piri, és jobban vagy már.

Kép
vikike0429

SZIASZTOK LANYOK.

vikike mi ez a negativ hangulat?honan tudod hogy nem sikerult?

babszika jobban vagy mar?

vicky.udv a pco-sok taboraban:(en eloszor 2*1 szedtem uh kovetes mellet,tuszorepi majd akcio.nem sikerult.a masodik 3*1 volt akkor meg nem mentem el uh-ra de az se sikerult.
en is szedem a merkformint.

lafi,letezik olyan hogy valakinek nem birja a szervezete a nagyobb adagot?most 1*850 et szedek, a 2*850 tol mar piszok rosszul vagyok,nem birom.pedig lassan probaltam hozzaszokni.

t.kriszti mikor fogsz tesztelni?

b gyongyi mi volt az uh-an?

Kép
monyo83

ja azt elfelejtettem hogy nekem meg piszkosul furan faj a hasam.
olyan mintha menziznek,neha tompan neha pedig picit gorcsolok.
tegnap a petefeszkem is szurt lehet hogy pe-volt bar azt korainak tartom.
nem tudom mitol lehet.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Piri még van egy ideig, de már jobban vagyok... :)

Ma hosszú napom lesz, úgy érzem. De próbálok minél lasabban dolgozni és így talán nem akadok ki. :lol:

babszika

Gabi! Szia!!!! Sajna 2 napja mensisen görcsölök, ilyenkor szépen mindig feladom. És eddig mindig bejött. Mivel én barnázni szoktam előtte 1-2 napot, így nem mondom, hogy ma jön meg, de barna bármelyik napon meglátogathat már. A vonalzóm 1 napot csúszik (28).
Mikor mész a táltoshoz?

Kép
vikike0429

Kép

Kép
monyo83

Gabi! átom a táblában, hogy ma! Majd mesélj!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

viki nem akarlak megbantani,de nem tudhatod hogy milyen terhesnek lenni.ha egyszer megtudod akkor mar tenyleg elhiszem hogy erzed hogy nem sikerul.
most meg csak talalgatsz.mikor en terhes voltam eloszor nekem is olyan erzesem volt hogy mindjart megjon.total meg voltam gyozodve hogy meg fog jonni.aztan teletek a napok es semmi,igy teszteltem egy pozitivat.
nem akarom beledbeszelni a gyereket,de ne add fel addig mig vert nem latsz.
bizzal magadban es abban hogy sikerult.ha megsem jott ossze-godor-bankodas-kimaszas-es ujult erovel ujranidulas.

Kép
monyo83

Gabi!
Mindent részletesen mesélj el ám!!!! Mert nagyo kíváncsi vagyok!

Viki!
Nem engedem, h már most feladd!
Ti sem engedtétek nekem, hát most én sem!!!!!! :lol:

babszika

baszi viki.5 re megyek nem tudom mikor erek haza de leirom mi volt.

Kép
monyo83

Gabi! Legyen igazad!!!!! :wink: Bárcsak belém tudnád beszélni a bébit!!!!!!!

Ria! Köszi, aranyos vagy!

Kép
vikike0429

Viki!
Most nem aranyosságból írtam, h hanem "mérgességből" :lol:
Tessék bízni babóban!

babszika

Ria! :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Na így már mindjárt jobb, Viki! :lol: :lol:

babszika

Lassan itt a 9 óra.... :cry:

Vigyázzatok magatokra!
Puszi! :wink:

babszika

Ennyi negatív példa után már felmerül bennem a kérdés, hogy volt már, akinek használt???? (egy kicsit elkeseredtem :( )
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Én most regisztráltam magam, és rögtön kérnék egy kis segítséget. Mi a párommal már egy éve hiába dolgozunk a babaprojekten, nem akar összejönni. Most a nőgyógyász felírta a Clostilbegytet 2 hónapra 2x1-et. A tájékoztatóban azt olvastam, hogy naponta egyszer kell bevenni. Most akkor 2x1, vagy 1x2? :?:
heheni
Kecskemét

Sziasztok!

Ma voltam terhességi rutinon, pisi, ekg, vérvétel.
Voltam uhun is kedden, 17 mm a babóka!!!!!!!!!!!

Gabi, előfordul, hogy nem bírja valaki az emelt adagot, de sztem ne 2*850-nel próbálkozz, hanem 3*500-zal!
Azzal jobban jársz és ha megszoktad akkor emelgesd 3*850-re!!!!!!!!!de csak lassan.
van olyan, aki csak 3*750-ig tudta emelni!
de mindenféleképp emeld mert 1500 mg alatt nem használ a meforal!!!!!!!!!!!!!!

Jezsekkel mi lehet???????????
Vendég

Vikike!
KITARTÁS!
Tessék bizni a babában!Ha van baba a pocinkban ezt ő is érzi,hogy nem bizunk benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már most én is igy gondolom!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel ma megörültem,mert a tegnapi,hőm 37,2 volt ma reggel felment 37,4-re!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reménykedek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesztelni,már hétvégén lehetne,de,hogy melyik nap még nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Ha nem jön meg!/
Jelen pillanatba nem igazán érzek semmit,a napokban volt egy kis hányinger,de lehet valami van a levegőben!!!
Vagy 2-3 napja görcsölt a derekam,már úgy éreztem hogy küszöbön a piri,de néha elmúllik néha előjön!!!!!
Folyásom az van bőven,sárgás fehéres,de,hogy mitől?!
Mensi előtt nem szokott lenni,én úgy tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi!!!
Sok sikert délutánra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babszika!!
Piri elmúllik,aztán mindent bele újra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lafi!
Örülök,hogy szépen fejlődtök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv,köztünk Heheni!!!
Én 2x1 szemet szedtem 5 napig!!!!!!!!!
Eddig bevált volt tőle pé-m,elég rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem 3 havit irt fel a doki!!!
Vannak olyan vissza jelzések akiknek jó,van akinek nem használ!!!!!!!!!

Gyöngyi!
Mi van veled?????
Hogy vagy?????

Jezsek??????

Bocs akit kihagytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

heheni mindenkeppen ugy szed be ahogy a doki mondta.

vicky nem elkeseredni,van itt egy csaj jezsek,neki clostyval sikerult(ugye jol tudom lanyok)aztan itt van dania neki is sikerult.
lehet hogy te lezsel a kovetkezo:)

lafi.most ugy van hogy reggel egy egesz(500mg)este egy fel kb(250-300mg)most emelem kettore reggel egesz este egesz.
muszaly volt visszallnom mert ugy legyengultem hogy majdnem dokihoz kerultem.
akkor jartam igy mikor reggel delben este szedtem egy egeszet.
semmi nem maradt meg bennem.egesz nap a wc-en ucsorogtem es mar nagyon kibuktam.
valahogy megprobalom megint feltornazni 3*500 mgra,meglatjuk sikerul e.
egyebkent nem ertem mert nem birom.lehet koze ahhoz hogy az inzulinom nem magas?neked mennyi volt a terheleses inzulinod?

Kép
monyo83

Köszönöm Monyo!Remélem segíteni fog végre ez a gyógyszer, mert a mesóm is nagyon rendetlen. Hátha csak ez a baj...
heheni
Kecskemét

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?