Új privát üzeneted érkezett!

boris:
jót másolsz be a profilba? Melyiket másolod?

Kép
Kép
Kép
mágnes

azt hiszem a BBC kódot kell bemásolni
vagy a html-t..... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Renike! Jajjjjjjistenemdeörülök. Na tessék, megríkattál tegnap is, most meg örömömben!!!!

Katata! Neked már csak 1-1,5 hónap, és a babák már meg is vannak...
Én most jöttem meg Pécsről... Október-november. Bakker tele a puttonyom. Ha esetleg lesz hely, akkor talán beférnék korábban. Telefonálgathatok minden hónapban. És nem is a telefon, hanem az, hogy arra kellene számítanom, hogy valaki kiesik abban a ciklusban, jó esetben azért mert babás lesz és nem azért mint Kata. Szóval tele lett az egésszel a tököm. ja és ha mégis inszemeznénk a nyáron, akkor az utolsó stimus hónaptól a lombikosig jó ha kimarad két hónap. Most nem is tudom, mi lenne jó. Mert mi van, ha esetleg tényleg csak úgy babás lesz valaki és beférek a helyére és inszem miatt nem mehetnénk, vagy pedig nem megyünk inszemre és mégis októberig kell várnom...
A doki nagyon ari volt. Találkoztunk már inszemen néhányszor, talán meg is ismert. Fiatal, szimpi. Amikor bejelentkeztem a beszélgetésre, választhattam dokit, hogy kihez mennék, hát naná, hogy őt választottam, láttam már a fejét a térdeim közt... :lol: :wink: Jókat derült rajtunk. Vagyis mondta, hogy tudja, interneten elég rendesen meg tudunk mi lányok dolgokat beszélni. Meg tudunk mindenről, mindent.. Mondtam is neki, hogy persze és kezeljük is egymást. Így most arra a következtetésre jutottam, hogy a dokik olvassák ezeket a fórumokat.

Jaj menek, depizek kicsit. Pedig nem akarok ám, de olyan rossz a lelkemnek. Nem is tudom mi lesz, ha tényleg október... Addig meghülyülök. Már a pesti dokiban sem bízok igazán. Tutti,hogy ott is ilyen telítettek a várólisták...

Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Lányok!

Bocsánat a hosszú távolmaradásért!
Ilonátol már megkaptam a magamét! :wink: ( Ilona - Én sem hagyhattam ki.)
Nem tudtam még mindent visszaolvasni, de nagyon - nagyon gratulálok az új babásoknak.

Kicsiboris hajrá mindent bele és pihenj sokat!!!

Nálunk végre kiderült, így a félidőn túl, hogy ismét fiúnk lesz! Valószínüleg odafönt úgy gondolták, hozzám jobban illenek a fiúk.
A vizsgálatok azt mutatják, minden rendben van vele egyenlőre és a méretei alapján reménykedhetek, hogy nagyobb lesz mint Petyka volt (2030g). Egyébként az én angyali kisfiam teljesen elromlott, atkozottul dacol, nem tudom, hogy fog menni így kettővel. A legnagyobb aggodalmam az, hogy iszonyúan anyás, tartok tőle, hogy nagyon néhéz lesz ha az öcsi megszületik.

Most jöttünk haza a nyaralásból, sajnos nekünk nem sikerült olyan jól. Krétán voltunk, gondoltam ott már ilyenkor biztos jó idő van! Na ja, csak nem azon a héten amikor mi ott vagyunk! :twisted: Három nap esett az eső, a többin csak szimplán be volt borulva. Az utolsó nap volt jó idő, akkor tudtunk egy kicsit pancsolni, amit Petyka nagyon élvezett.
Egyenlőre ennyi, mindjárt rakok fel képeket.
Puszi mindenkinek!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Egy pár kép a nyaralásról. Kép Kép Kép Kép Kép

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Andi!
Gratulálok a kisfiatokhoz, mind kettőhöz! Én még csak az első fiamat várom, de már azt mondo, hogy nem bánom, ha a második is az lenne. Bár majd látom, ha oda kerül a sor, végül is most azt mondom, olyan kistesónk legyen, amivel, majd Dávid fiúnk jól kijön...
Azért biztos élveztétek is az utazást..... én nagyon szeretek menni, de az idén ez kimarad.

Zel!
Jó, hogy szimpi a doki és hogy van humora.... Gyorsan eltelik ez a pár honap és addig annyi minden történhet! Akkor ha jól olvastam, addig inszemetek sem lesz?

Kisboris!
Raknék fel képet, de én nem tudom lekicsinyiteni. Ha neked elküldöm!? Jól vagy?

Babszi!
Mindjárt itt a suli vége.... el vagy már fáradva, gondolom. Tervesztek valami kisebb-nagyobb nyaralást?

Odry

Kép

Kép
odry

Kata,Zel
Hogy vagytok?
Vendég

andi, de helyes ez a kiskölyök a képeken. A szeme is olyan huncut, hogy simán illik rá a dacos kis akarnok. Nincs mese meg kell próbálnod elvarázsolni őt. Dackorszak van a gyerekeknél, nem jól tudom?

zel, az baromi messze van még, hátha a pesti doki valami jobb időpontot ad, azért szurkolok, lehet az megoldaná a köv. inszem kérdését is. Mikor jöttök a nagyvárosba? Egyébként meg ha ez a doki a szimpi, lehet mégiscsak érdemes várni, hiszen olyan sokat számít ha kedvesek veled.

domo, hogy vagy?Remélem jó hírekkel jössz!

Lányok köszi a drukkokat, a héten nem én leszek a második öröm hírhozó. Sajna. A Jóisten azt akarja fogadjunk örökbe, ez jutott. Így marad a köv. két szombatra az örökbe tanfolyam, a lombikban még eléggé bizonytalan vagyok, majd meglátjuk.
bbilona

Ilona,
Nem a héten kellene tesztelned? Miért nem vagy biztos a lombikba?
Vendég

pandácska, pénteken lett volna a vizeletminta leadásának az ideje, de piri beelőzött. Eddig is nagyon féltem a lombiktól, most hogy így beindult az örökbefogadás sok más kérdés felvetődött bennem. A férjem pedig egyáltalán nem akarja, azt hiszem őt is nagyon megviseli, most 2 napig olyan lesz mint a küldött ördög :?

Persze tudom bemegyek a 2-3. napon a kórházba megbeszélni a lombikot, talán kapok egy késői időpontot mint zel drága és lesz egy kis időnk megnyugodni. Titkon erre számítok, vagy igazán magam sem tudom mi lenne a jobb. Szóval agyalok, hezitálok, nyavajgok egy kicsit és lépünk tovább. :) Megint túl hosszú lettem, bocsi.
bbilona

Sziasztok!

Odry!
Nem tudom eldönteni, mi is lenne jó. Állítólag a rutinosabbak úgy csinálják, hogy már előre felíratják magukat a várólistára. Így ha az első lombik sikerül, a következő hónapban ott az üres hely. Egyik ismerősöm is pont így jutott egy korábbi időponthoz. Ezért nem merek inszembe belevágni azt hiszem. Meg hát a doki is mondta, hogy a lombikos stimu előtt jó két hónap pihit adni a petefészkeknek. Még próbálok kicsit Pestben bízni, illetve a pesti dokiban... Aztán meglátjuk. Oda jún. 11-én megyünk, addig még nem is akarok lépni semerre, hátha van valami jó ötlete.

Bbilona! Nem akarok veled kötekedni, de szerintem a Jóisten tényleg kancsal, vagy nagyon rossz döntéseket tud hozni.... Amikor egy 17 éves lánynak ad babát, aki nem szoptatja, hogy nehogy tönkretegye a melleit, vagy éjjel 10-kor tolja haza a babakocsit a síró picivel, és vele ellentétben itt vagyunk mi, akik már bármit megtennénk hogy "tönkretehessük" a mellünket szoptatással vagy napokat ülnénk a kiságy mellett, hogy nézzük, ott van a mi kis csodánk..
Nagyon szép az örökbefogadás. Én is belevágnék, de a férjem nem szeretné, amíg van esélyünk sajátra. Nektek is van. Ne add fel!

Pandácska! Köszönöm, jól vagyok. Mégis mérem a hőmérsékletem, mert így tudom, hol tart a ciklusom, és ma reggelre leesett a bányászbéka segge alá. Tehát apára és huncutkodásra fel. :oops: :lol:
Tegnap megkaptam a dokitól az összes receptet ami a lombikhoz kell. Szép köteg.
Te hogy vagy?

És a többiek? Hoooool vagytok? Szép, amikor nem voltam itthon, annyit írtatok, hogy győztem elolvasni, most meg alig-alig.... :cry:

Beke Andi! olyan ismerős az arcod! Szép kisfiad van. Ecetet fognak pisilni utána a lányok!

Pusza!

Kép
Kép
Kép
zel

Bbilona!
Ha korábbi időpontot kapsz, cseréljünk!!!!! :lol:
Viszont ebben a lenyugodásban lehet, hogy igazad van. Talán nekem is azt kéne...

Kép
Kép
Kép
zel

zel, visszatérhetünk rá :wink:
bbilona

Ilona,
Ha bármikor segítség kell lombik elött vagy lombik alatt mi itt vagyunk neked :wink: tudod én még decemberben azt mondtam a dokinak hogy nem lesz lombik szóval úgy csinálja hogy én nem megyek bele ha kell lesz 50 inszem is. Aztán kaptam időpontot és ahogy közeledett úgy kezdtem rá vágyni az eredményt meg te is tudod :wink: tényleg nagyon nem akartam mindenkinek mondtam is hogy én lombikozni soha :oops: de azért az öribaba és nagyon szép dolog, emberileg nagyon tisztelem aki elkezdi ezt a folyamatot.

Zel,
Hát igen majd állni fog miattad a sor a patikában :wink: Mijól vagyunk még mindig az uh-ot várom türelmetlenül :lol:
Akkor apára fel :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Sajnos tegnap nem engedett belépni, de most látom, nektek sikerült.
Köszi, hogy gondoltattok rám, dehát a melleim most sem hazudtak, és a hétvégi kétségek beigazolódtak. Mindig szoktam reménykedni, de igazából már a 22-23. napon elárul mindent a testem.

Reni! Olvastalak hétvégén, és nagyon elszomorodtam. Úgy örültem amikor megláttam, hogy mégis! Nagy-nagy gratula!

Ilona! Hát te is? Legalább még benned reménykedtem...
Miért tartasz a lombiktól? Én azt szeretném nagyon, és utálom, hogy addig még inszemek kellenek. Mikor mész megbeszélni az orvosoddal?

Zel! Örülök, hogy jól telt a nyaralás. A konzultáció azért kell, mert átmegyek egy másik kórházba (a BMC-be), és ott minden kezdődik előlről. Csak még erre a konzultációra is várnom kell három hónapot.

Kata! Sajnálom, de biztos meglesz az eredménye a várakozásodnak :lol:
domo

Panda!
Álljon a sor, ha kell. Bár már ott tartanék!
Apára fel?! Hát megtesszük amit csak lehet, meg rárakunk még egy lapáttal. Figyi! Nem jó a kép. Én olyat szeretnék, hogy a sárga petesejt csak áll és hamm bekapja azt a kis zöld spermát. Ne meneküljön már! :lol:

Ilona! Oks!

Domo! :(
Miért kell a BMC-ben előről mindent? Nem fogadják el másik intézet leleteit, eredményeit? Vagy régiek lesznek addigra?

Kép
Kép
Kép
zel

Reni,
ez fantasztikus!!! :lol: Nagyon örülök és vigyázz magatokra!

Ilonkám, Domo,
a francba... :?
Ilonka, lombik ügyben én is hasonlóan éreztem, mint te és látod hol tartok... :? Fura, hogy a férjed az örökbefogadásban benne van, de a lombikban nem, vajon miért? Nálunk pont fordítva van, a párom az örökbefogasába nem menne bele, mert az nem az övé és fél, hogy nem tudná úgy szeretni, mint a sajátját.

Zel,
hát szar ez az egész, ez a várólistás baromság. Hogy nem elég ez a sok szenvedés, még azért kell várni, mert nincs hely. Ez Kaálira is vonatkozik? Mert ott lehet ugyan, hogy több pénzért, de legalább nem kell várni. Vagy nem jól gondolom? :oops:

Magamról inkább semmit... Ma be sem mentem egyetemre... :roll:
katata

Pandácska,
bírod még? Már csak egy kicsit több,mint 1 hét. :D

Jucmuc,
megvan az eredmény? Várjuk ám!!! :wink:

Boriska,
neked mi is a következő lépés? Van már kiskönyved? :wink:
katata

Kata,
Én Kaális vagyok és van ott is 5-6 hónapos várólista...

Zel,
Á ezek a petesejtek ilyenek mindig menekülnek de majd a fiúk ügyesek leszenk :wink:
Vendég

Zel! A NYírőben februárban vizsgáltak ki, és a BMC-be augusztusra kaptam időpontot. Ilona írta, hogy 3 hónapnál nem régebbi leleteket fogadnak csak el.

Kép
domo

Boriska,
http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php
itt tudsz terhes vonalzót csinálni! :wink:
katata

Zel,
itt már van győztes. :wink:
Kép
katata

domo, azt a mindenségit neki, pedig hozhattad volna a statisztikát! Ez volt a harmadik ugye? Ez várakozás valóban gusztustalan. Nálunk az andrológiai vizsgálatot az inszemek között újra meg kellett csinálni, mert a lelet 3 hónapnál régebbi lett időközben. De amikor bejelentkeztünk is ez volt a játszma. Talán előrébb vagy ha júliusban megcsináltatod valahol máshol a vérvételen alapuló hormonvizsgálatokat, de előtte próbáld meg őket felhívni telefonon. Ez az én magánvéleményem, nekem volt így nem kellett azzal is még 1 hónapot elvacakolni, órákat sorban állni stb.

pandácska, katata elolvadok aranyosak vagytok. A férjem engem félt a sok hormontól, így inkább nem akarja a lombikot :?
bbilona

Panda!
Nézem-nézem, de még mindig menekül! Mikor fárad el és áll meg??? :lol: :lol:

Domo! Bakker! Biztos, hogy nem fogadják el? Nekem még elég frissek, mind április-májusi, de az átjárhatóságim tavalyi, igaz, az laparoszkópia volt. De ha belegondolok, arra pont nincs is szükség. Hát ha a Kaáliban kell fizetni, ám legyen. Fizetnénk, csak ne kelljen októberig várni.... Aztán a végén elmondhatjuk a babakocsi felett: Nézd kit vettem! :lol:

Megőőőőőőőőőrülök! A szomszéd házon cserélik a tetőt. De a mi udvarunkból. Kapu tárva-nyitva, kutya velem a lakásban.. És a szemetet elszórják, meg a csikket eldobálják, és különben is benne vannak az aurámban! És én azt úúúúúúúgy utálom!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata! köszike!

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona!
Csak két inszem volt eddig, most spontán volt.
Már én is gondoltam, hogy júliusban megcsináltatom az sztk-s orvosommal a hormonvizsgálatot.

Zel! Én attól is tartok, hogy az átjárhatóságit sem fogják elfogadni (tavaly okt-ben volt laparoszkópiám), addigra majdnem 1 éves lesz. Pedig ahhoz mégegyszer semmi kedvem.

Kép
domo

Zel,
Kép
Vendég

domo, no akkor most fogod hozni a statisztikát, miszerint a 3-4. a legsikeresebb. Vagy :D követed a spontán babás lányokat :wink: az lenne csak a jó buli :wink: Szorítok nagyon! Szerintem is csináltasd meg, az jó ötlet. Miért a lapar? Nekem hcg-m volt, nem élveztem valami nagyon, de nem kellett belehalni. Hátha neked is csak az lesz:?

zel, kutya a lakásban és a ti kerteteket tapossák :x Hogy lehet, hogy a saját telkükről nem férnek hozzá, pont a határon van a fala? Ha nagyon unod ebédidőben zárd be a kaput :D
bbilona

huhu micsoda képek? :shock:
bbilona

Ilona! pont határon. De most már ezzel az oldallal lassan végeznek..Nekem úgy tűnik.

Köszi a képeket! Így már jó!!!! Na pont ilyen történést akarok pár napon belül. Csak jöjjön haza a Zuram!

Domo! Talán a lombikhoz nem is kell az átjárhatósági. Mert ugye ott vannak, akiknek kivették a petevezetőt, vagy össze van nőve. Csak úgy józan paraszti megfontolással gondolom.

Kép
Kép
Kép
zel

Lombikhoz nem kell átjárhatósági hiszen ott már mindegy hogy milyen a vezeték.
Vendég

Ilona, Zel, Panda!
Nekem is volt HSG-m, csak nekem borzalmasan fájdalmas volt, nem ment ki a petevezetékbe. Utána mondták, hogy csak a lombik marad. Hívtam a BMC-t, ők ragaszkodtak a laparhoz, és ott pedig kiderült, hogy mégsincs lezárva! ( ez még tavaly okt-ben volt).

Nekem a lombikhoz még van hátra 4 inszem, sajnos. És ehhez kell az átjárhatósági, csak azt nem tudom, hogy elfogadják-e az okt.it.

Kép
domo

Lányok, vagy rosszul tudom, és nem kell mind a 6 inszem a lombikhoz???

Kép
domo

domo, ha minden rendben nálatok szerintem kell a 6 inszem, de ne add fel, hiszen még jól is elsülhet, itt van kicsiboriska is ugye. Az én orvosom a 3. után újra átnézte a papírokat, de miután nincs semmi probléma, így mentünk tovább. Egyébként talán együtt döntenek, minden ok nélkül nem küld lombikra. Szóval nincs vigasz átjárhatóság ügyében, hátha most nem fog fájni. Tényeg baj, hogy olyan sokára kaptál időpontot, most aztán lehet agyalni mindenfélén. Kitartás!

zel, akkor lehet lassan menni kertet renoválni? :? Cigicsikket gyűjteni :? (most fogsz kupán vágni).

most nézem a hsg helyett hcg t írtam, már ezt látom csak, pedig még sosem volt hcg-m :cry: :D
bbilona

Köszi Ilona! A legfőbb gond tényleg az időpont, szeretem, ha pörögnek a dolgok. De azért mindig megvigasztalsz :lol:
Te mikor mész vissza az orvosodhoz?

Kép
domo

domo, látod milyen szuper ez a topik, van aki mindig kéznél van és kicsit megvigasztal. Tudom ,tudom a 2. után én is nagyon padlóra kerültem, ne hagyd magad, úgyis te győzől! :wink:
Orvoshoz? Ha a barna pirosra változik, annak is a 2. v. 3. napján. Talán hétfőn :? Kérdezzek valamit?
bbilona

Ó igen Ilona,
hogy nekünk miért ilyen nehéz, mikor minden rendben van??? Valami akkor mégsincs rendben, nem? Amit ők sem tudnak...
katata

katata, jó kérdések ezek. Amíg élünk nem kapunk rá választ, talán még azután sem. De mi olyan fasza csajok,pasik vagyunk, hogy felülkerekedünk, és visszük a keresztünket tűzön vizen át, és megmutatjuk hogy nekünk is lesz aki azt mondja "anyu". Én ma a postán bőgtem el majdnem magam, amikor egy kisfiú szólongatta az édesanyját. Pfhú nem volt könnyű.
bbilona

Ilona,
nekem is nagyon sok ilyen élményem van. Sokszor el kell fordulnom és törölgetnem a könnyeimet, hogy ne vegye senki észre. Vagy sokszor filmben látok olyan jelenetet, amin bőgnöm kell. Vagy, ha van, hogy "véletlenül" a babaosztályra tévedek és nedves szemekkel tapogatom a bébiholmikat....
katata

Sziasztok Lanyok! :D

Sajnos csak nemreg tudtam belepni mert a babanet nem engedett be idaig...

Jo lett a hcg-m, 1272 es a progi is jo azt mondta a Kaalis orvosom.

Holnap elmegyünk az itteni dokimhoz, majd jövök, hogy mi volt.

Bocsanat, nem tudok most többet irni megyek folytatom a vasalast.

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
ez jó hír! Szuper!! :lol:
katata

A meddőség világméretű probléma, a házaspárok 10-15%-át érinti. A biomedikális szemlélet a meddőséget biológiai zavarnak tekinti. A meddőség igen nagy százaléka azonban pszichés faktorokra, mint stresszre, depresszióra, traunmatizáltság, rejtett házastársi konfliktusokra vezethető vissza. Evolúciós megközelitésben ezeket a meddő eseteket adaptiv reprodukciós kudarcnak tekinthetjük, s sikeres kezelésük csakis megfelelő -olykor evolúciós szempontokat is tartalmazó - pszichoterápiás segítséggel oldható meg.
katata

Sziasztok!

Csatlakozhatok egy kicsit? Május 16-án volt a 2. inszeminációnk a BMC-ben, az Ilonáéval egyszerre. Pénteken kell visszamennem, sajnos a sikerben már nem nagyon reménykedhetek.

Csak Domonak szeretném mondani, hogy hamarabb is be lehet jutni a BMC-be pl.: magánrendelésen keresztül. Én így kerültem be nagyon hamar.

Kriszta
Vendég

Jucmuc,
hanyadik napon mérték ezt a hcg-t?
Vendég

Csiby,
Üdv! miért nem reménykedhetsz a sikerben?
Vendég

Szia!

Hát csak azért mert a mellfájásom elmúlt. Kicsit még teltek, de már lehet, hogy csak én képzelem be magamnak. Szóval ez nem valami jó jel, de ugye azt mondják, hogy amíg nem jön meg addig van remény.
Hát nem tudom :?
Bár a múltkor is akkor jött meg amikor már leadtam a reggeli vmintát és vártam az eredményre. Elég szemétség :roll: :)
Vendég

Csiby,
Pontosan amíg nincs mensi... nem érdemes mindig a tüneteknek hinni mert becsaphatják az embert :wink:

Ma megcsináltam az 5. pozitív tesztemet azt hiszem ennyi elég isl lesz :oops: :oops: most olyan igazán szép és ezt látni akartam. Le kell állnom, le kell állnom ezt mondogatom magamba :lol: :lol:
Vendég

Köszi Panda, aranyos vagy :)

Szerintem annyi tesztet csinálj amennyi jól esik. Igazán megérdemled. :D

A többi kismaminak is gratulálok, jó példák vagytok előttem kitartásban. Aki meg még nem kismama az a nyáron biztosan az lesz. 8)

Szép napot mindenkinek: Kriszta
Vendég

Csiby,
Köszi :D de azt hiszem le kell állnom mert majd nem férünk be a lakásba a tesztektől :oops: eddig azért csináltam hogy lássam erősödik de a mainál már erősebb nem lehet :wink: Nálatok amúgy mi a probléma? Mióta próbálkoztok?
Vendég

pandi, én is pont 5-öt csináltam :lol: vagy 6-ot.....és nekem is annyira jól esett, hogy egyre erősebb lett a 2. csík, szerintem nálunk ez az ezer-teszt mizéria abszolút normális. mi nagyon várjuk, sok a sikertelenség és a végén meg nehéz elhinni, ugye??? nagyon-nagyon örülök a sok kétcsakos tesztednek!!!!

zelem, a fiatal doki nem a Kovács Kálmán?

csiby, köszi a bíztatást, kedvességet, de ne légy pesszimista, itt többen úgy voltak, hogy tuti meg fog jönni, erre pozitívat teszteltek, szóval még türelem...esetleg ne menj vérvételre, várj egy kicsit még..
szorítok!!

jucmuc, hát szuper lenne, vagy már az is????gyorsan jelentkezz, mert már nagyon kíváncsi vagyok
:lol: :lol: :lol: :lol:

domo, kitartást :lol: :lol: én úgy tudom hiszrótero és laparoszkópia is kell a lombikhoz... :cry: aztán lehet, hogy valahol elhagyják...

kata köszi, megpróbálom majd újra a vonalzót...béna vagyok..

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?