Új privát üzeneted érkezett!

[quote="hurki"]D írta:hurkie elég elrettentőek a kórházi ktg-k. Nincs kibúvó? Tényleg nem szülhetünk választott kórházban?
Erika

Erika :D
ezt most eltörölték!!! nekem a dokim azt mondta. Ott szülök, ahol akark, és nincs 30% max. 100e Ft!!!!
ezért nem is írt semmi papírt, hogy fogadjon a sote II.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a reagálást. Azért örülök, hogy nem az én érzékeny kismama lelkem látta túl sötéten ezt a dolgot.

Orsi! Belső méhszáj is kinyilt, de antibiót kaptam. Péternél úgyanigy volt, a 36. héttől folyamatosan nyíltam, amikor a 39.héten befektettek és megindították a szülést a rossz flowmetria eredmény miatt, akkor már 4 ujjnyira voltam nyitva. Akkor is kaptam hüvelytablettát, s szerencsére fertőzéssel nem volt gond.

Cat! Azért nem merek ügyeletesnél szülni, mert nagyon sok rosszat hallottam (pl. beküldik a tanuló orvosokat, hogy gyakoroljanak rajtad), ilyenektől nagyon félek, s előtte érdeklődtem sokat, ezt a dokit nagyon sokan dicsérték, nála csak rosszabbat foghatok ki. Sajnos itt a hirtelen kórházbezárás miatt, minden doki tele van, nem nagyon vállal senki új kismamát.
Kedden megyek hozzá megint, kiváncsi leszek, hogy akkor mit mond.

Egyébként tegnap olyan jóslófájásaim voltak, hogy azt hittem megyünk is szülni, de szerencsére elmúltak. Azért igyekszem most már nagyon sokat pihenni.

Szöszi! Matyi szép név, nekem is tetszik. Csak apának nem. Nekünk meg lánynevünk van, s még mindig forgatjuk fiúnévért az utónévkönyvet. :)

Megyek, mert ebben a dög melegben lassan indulnom kell a 36. heti UH-ra.

Szép napot mindenkinek!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Beus :) síút+szauna, ja előtte 2 hónapig minden nap hasizom combizom erősítés a síelésre tényleg keményen. Hát mi sem gondoltuk volna :)
Orsi ez komoly? Akkor még nagyobb a fejtörés :) elhatároztam, hogy meditálok rá egyet és csak az érzéseimre próbálok hallgati, mert mindkettő mellett és ellen szólnak dolgok, így próbálok ezeken felülemelkedni és tényleg a megérzéseimre hallgatni. Hétvégén remélem apája segít kicsit mert hétközben nem tudom ti hogy vagytok vele de én bezuhanok az ágyba.
Erika
hurki

Erika :D
én most így tudom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi :)
Matyi :D Az unokaöcsémnek volt a beceneve. :)

Voltam ma dokinál, semmi extra nem volt. 3 hét múlva megyek legközelebb, akkor lesz kenetvétel. :) Új nővér van beosztva a doki mellé, a régi elment szülni. Hát nem nagyon jött be, vérnyomást mérni azt nem tud... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Pandi :D , Orsi :D !
Ez a nyilt mehszaj es fertozesveszely ez ugyanaz, mint a streptococcus okozta, amit a terhesseg vege fele (elvileg) szurnek is?
Mi erre a szabaly egyebkent, hanyadik heten vizsgaljak ezt es hogyan?Marmint "normal" esetben...

Pandi, sztem egy jol kifogott szuleszno is sokat tud majd segiteni, akar "rosszabb" orvos eseten is, legalabbis nekem a varrason kivul a dokim nem sok mindent csinalt, a szulesznon sokkal tobb fugott... jo, persze, ha csaszar akkor mas a helyzet. Es van egy ismerosom, aki a gyakorlo orvosokra eskuszik, mert azoknak meg alig van sajat beteguk, nagyon doafigyelnek...hat, csak azert irom, hogy barmi adodik, mindenben lass vmi pozitivumot :wink: .

Koszonom a nev-dicsereteket is, bar ez tudjatok, annyira szubiektiv...Nekem meg az ido teltevel is valtozott ebben (is) az izlesem.

szoszi
szoszmosz

Karmen :)
Mi már nem épitkezünk. Irtam valami ilyet? :oops: 2 éve beköltöztünk :D

Kép
Kép
Kép
minyu

A Streptococcust a 32. héten szürik a kórházi protokol szerint, de ha én terhes lennék, akkor hamarabb szüretném, mert az enyém pozitív lett a 32. héten, szedtem is rá antibigyót még a szülést követö 5 napig folyamatosan. A fiúknak szerencsére nem lett bajuk, de utólag hallottam vetélésekröl és beteg babáról streotococcus fertözés miatt, szóval szerintem ezt itthon nem veszik elég komolyan.

Szép nevet választottatok! Érdekes nekem is változik a név ízlésem az idök folyamán, már az én fiaimat sem így hívnák, ha most születnének. Illetve csak Samut hívnák így, mert rá ráillik ez a név. :D A Matyi korábban nem tetszett, amikor a régi osztályfönököm adta ezt a nevet a fiának, de ma már igen. :D

Mi gyerekorvosban esküszünk a gyakorló orvosokra. Ök még nagyon alaposak, körültekintöek, lelkesek, és minden vizsgálatot megcsinálnak, amíg az öregebbje már nem, mert a vizsgálatok költségét nézi, és belefásult. Szerencsére az ügyeletekben többnyire gyakorló dokik vannak. :wink: :D

Cat
Kép
cateye

Szöszi! IGen, én is a szülésznőben bizom. Őket eléggé dicsérik Fehérváron is. :lol:
A gyakorló orvosokat a dokim emlitette, ha nincs semmi gond, akkor ok, csak elő szokott fordulni sajnos, hogy nem veszi észre a bajt, vagy úgy gondolja, hogy Ő is meg tudja oldani, vagy egyszerűen fél szólni a másik dokinak, mert ezzel saját magát járatja le. Érthető voltam?

Név: szülés után én is sokáig voltam úgy, hogy megbántam a Péter nevet (főleg miután nem tetszett, hogy Petikének szólították), de most már örülök, hogy akkor ez a név mellett döntöttünk. Ilyenre gondoltál Te is?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sziasztok :)

Nagyon régen jártam már erre, ill néha elolvastam, hogy hol tartanak a Kismamákok! :lol:

Leone :) Nagy gratula a fiúcskához!!

Szöszi :) , Hurki :)
Nektek pedig gratu a pocilakókhoz!!

Egcsi :) , Andi :) , Orsi :)
Nektek kitartást az utolsó hetekhez!!

És a mi hírünk:
Tesó baba hozzánk is beköltözött! :lol: :lol:
Meglepően hamar, nem is gondoltuk volna az előzmények után! :D Nagyon örülünk neki!! :D

Puszi mindenkinek!!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Cat! És mi lenne most Oli neve? Elárulod?
Mi betegség esetén mindig maszek dokihoz megyünk Rohadt sok pénz, de az ügyelet itt katasztrófa. Sajnos jót még nem hallottam. Annál több rosszat (pl. alkoholista doki). Néha azt hiszem nagyon rossz helyen lakunk, bár talán csak az eü-i viszonyok terén.
Mostanában nem jártok Csókakőn? Itt van tőlünk 5 percre, néhány hete mi is jártunk ott.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Zita! Nagyon-nagy gratula! :roll: Örülök, hogy könnyebben ment most a dolog.
Na, eldugulok, velem lesz tele az oldal.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Zita! :D
Gratulalok!!! :lol:

Andi :D
en olyasmire gondoltam, hogy a nev van akinek nagyon tetszik, van, akinek egyaltalan, de ez teljesen termeszetes, hisz nekem magamnak is valtozik az izlesem, ez erdekes, nem? Marmint, hogy nem csak az etel-izlesunk valtozik, hanem ez is...
Egyebkent nekem is felallt a szor a hatamon a Balazs nehany becezesetol, de azt azert nem mondanam, hogy megbantam...a gyerekek szerintem hozzanonek a nevukhoz, legalabbis Balazs olyan Balazsos lett :lol: . Bar az mellbe vagott, hogy nekunk egyetlen ilyen nevu ismerosunk sem volt, erre utolag olvastam, hogy 2004-ben ez volt az 5.-ik leggyakoribb adott fiunev... :shock:
Ott van pl a Bence, ami a kedvencem volt kislany kormban, ma meg mar nem adnam a gyerekemnek, annyira sok lett belole hirtelen...

Cat :D
Mit adnal helyette??? Meg jo lehet a kovetkezonek... :wink:
A Matyi regen nekem sem tetszett, most meg mikor kimondtam eloszor a vezeteknevunkkel egyutt, osszeneztunk Lacival es ereztuk, hogy igen, ennek kell lennie....de szempot volt amugy, hogy "menjen" a Balazzsal is, nekem eleg furcsa, mikor testvereknek nagyon kulonbozo tipusu nevuk van, pl a szomszedban a kisfiut Janoskanak hivjak, a hugat Cyntianak
(tekintsunk el attol mennyire tetszenek onmagukban a nevek).

szoszi
szoszmosz

Ja, Cat :D !
Kenetvizsgalat a streptococcus?
szoszmosz

Szöszi :D
strepto-szűrést hívják nálunk Veszprémben kenetvizsgálatnak... ami tök illogikus, mert ha már egyszer tenyésztik azt a nyomorul kenetet, akkor meg kellene mindenre nézni.
amúgy ami fertőzésről én írtam az nem kifejezetten a strepo. Ha a méhszáj - különösen a belső - kinyílik, akkor a hüvelyben lévő _bármilyen_ baktérium fel tud jutni gond nélkül a méhüregbe, és ott a magzatburkot be tudja fertőzni, amin kersztül a magzat is fertőződhet.
Ez az iu (inter uterin) méhen belüli fertőzés, ami koraszülést tud okozni ill. antibios kezelésre szorulhat a baba.
Ezért nyitott belső méhszáj esetén mindig mérlegeni kell, hogy mi a jobb, ha korábban kibújik a baba, vagy ha méhen belül marad, ahol viszont könnyen fertőződhet.

Zita :D
gratulálunk!!!!

én meghúztam a jobb belső combközelítőmet.... rá kellett jönnöm, hogy ezt az izmot is használjuk mindig, akár csak a hasizmot.
úgyhogy kínlódás megy ezerrel...

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zita :)
Gratula és problémamentes babavárást! :D

Orsi :)
Jobbulást! :?

Hát nekem nem kell attól félnem, hogy túl sok Bence lesz a környezetünkben. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edit :)
Drukk holnapra! Jelentkezz majd a hírekkel! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zitus :)
Gratulálok a kistesóhoz!

Remélem minden rendben lesz a pici fiúval! Szorítok!

Igen, a strepto az kenetvétel.

Nekem sem tetszik, hogyha a testvérpár egyike hagyományos a másika újkori nevet kap, ugyanakkor tetszenek a hagyományos nevek, például Attila vagy Péter.

Andi :)
Azt hiszem Bendegúz lenne Oli neve, ha most születne. Nem azért mintha az Olivér nem tetszene, hanem azért, mert nem illik rá. Az olyan fegyelmezett, arisztokratikus név, az én Olim meg gézengúz, mint a Bendegúz név, sokkal jobban passzolna, de Leone-k Brúnója is nagyon tetszik.

Jobb lenne, ha itthon is lehetne úgy nevet adni, hogyha megszületik, és meglátom, hogy milyen, mi illik rá.

Kirándulás: Mostanában nem igazán járunk velük csak helyben programozni, mert nem bírják a hosszú autós utat. Így a geocaching is fel van függesztve, van viszont helyette sok állatkerti, hajózós, kisvonatos, vidámparki program, amit Ők még jobban élveznek. 8)

Cat
Kép
cateye

Cat! A Bendegúz aranyos. :lol:
Ábel illik a Péter mellé? Attila nekem is tetszik, de párom is az, igy ez eleve kilőve. :D
Hosszú autósút nálunk sem menő, pedig anyósék 180 km-re laknak. Igaz mostanában nem megyünk hozzájuk (ennek hátránya, hogy jönnek ők...)
Dobhatnék egy SMS-t neked, ha megszületett Babóca? Ha nem változott a telcsiszámod, akkor a tiedét tudom. Egyszerűbb igy, mint párommal üzeni. Neki szerintem elég lesz Péter. :roll:

Egcsi, Orsi! Nektek kivel lesznek a fiúk, amig kórházban vagytok?
Leone! Kérünk ám képet, ha már otthon vagytok!

Ma megyek ismét az új dokimhoz. Hát nem mondom, hogy nagyon várom. :(

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Ábel szerintem nagyon szép név. :) Lánynevetek nincs is? :wink:
Nálunk apuka lesz a gyerekcsősz a babysitterrel felváltva. Reggel leadja, délután felveszi és onnantól lesz érdekes a dolog. :D Nagyon remélem, hogy nem lesz császárom, mert normál szülésnél csak 1 nap kórház...még ha nem csinálok semmit, akkor is szemmel tudom tartani a történéseket. 8) Ha juli 1 és 13 között szülök, akkor a sógorom is itt lesz a barátnőjével nyaralni, gondolom akkor ők is besegítenek egy kicsit. :)

Cat :)
Bendegúz :D Nekem nagyon bejött vona, de itt nem tudják kimondani. :?

Megyek készülök a suliba...szép napot! Andi majd jelentkezz, hogy mi volt a dokinál. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Persze, várom az sms-t, nem változott a számom.

Nekem tetszik az Ábel név, és jó, hogy nem lehet becézni, mert a Péter is úgy szép, ha nem Petikézik. :D

Számolj majd be, hogy mi volt a dokinál!

Egcsi :)
Oli azért lett Olivér, hogy ki tudják külföldön is mondani. Állandóan itt lebeg felettünk a párom révén külföldi munka lehetősége, ezért is választottunk olyan neveket, amik kint is kimondhatóak, és elfogadottak. Bár én szívesebben maradok itthon, elég röghöz kötött vagyok. :lol: :lol:
1 nap után kidobnak a kórházból normál szülésnél? Az azért elég kemény lehet egy első gyermekes Anyukának. És ha nincs teje? Adjon tápot?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Olyan jó hogy megint írtok és van mit olvasnom! :)
Köszönjük a sok gratulációt!
Mi jól vagyunk, minden rendben. 1 hete jöttünk haza, képek a profilomban lévő webcímen.

Andi!
Egyet értek a többiekkel, a dokival meg nem. Addig maradjon a baba, amíg csak lehet.

Hurki!
Most, hogy próbáltam a császárt is meg a szülést is, sokkal inkább a szülés mint a csaszi. Bővebben majd a szüléstörténetben.
De! Szülésznőt érdemes fogadni, komplikáció mentes szülésnél százszor többet számít mint a doki, ha meg valami gond van szerintem akkor is nagy lelki támogatást nyújthat. Meg persze az apuka is bent van. Legalábbis nekem így volt kerek az egész.

Cat!
Örülök, hogy tetszik Brúnó neve, mi is kaptunk a születése előtt hideget is, meleget is, persze utólag már nagyon nem kritizálják. :D
Angliában is 1 nap után hazaengedik az anyukákat, persze nem az első gyerekeseket, illetve azokat csak akkor ha kérik.

Zitus!
Gratulálok! :)

KépKép
leone

Sziasztok!

Leone! Örülök, hogy jelentkeztél. Brúnó nagyon tündéri egy kissrác. :D Szuper, hogy császár után összejött a normál szülés, s ilyen szép emlék maradt benned a nagy eseményről. Dana meg egy kishercegnő. :lol: Egy jó szülésznőben én is reménykedem. De fogadott orvosod is volt, ugye?

Egcsi! De, lánynevünk is van, legalább 6 éve: Eszter. De úgy érzem most sem fogjuk elhasználni. Pedig annyira szeretnék egy kislányt! :roll:
Orsi! TE most hol fogsz szülni?
Cat! Akkor megy majd az SMS, bár remélem még nem a napokban.

Doki: tegnap megmutatta a másik arcát, nem tudom, hogy ez az időjárásnak, vagy a páromnak volt köszönhető. Kedves volt, mindent elmagyarázott, szóba sem került a szülésindítás, megkérdezte, hogy én hogyan tervezem a szülést (tervezni mondjuk lehet :lol: ). Szóval most kaptam róla egy pozitív képet, csak nem tudom, hogy melyik az igazi. Gátvédelemre is azt mondta, hogyha összejönnek a dolgok, akkor részéről nincs akadály. Én nagyon szeretnék igy szülni, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Örülök, hogy az Ábel név sikert aratott, úgy néz ki, hogy már ennél maradunk.
Szép napot mindenkinek! Én nagyon örülök, hogy kicsit hűvösebb van.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sajna itt a tápszer elég gyakori akkor is, ha van teje az anyának, legtöbben visszamennek dolgozni 2-3 hónappal a szülés után. :?
Én is röghöz kötött vagyok, de itt! :D

Leone :)
Még egyszer hatalmas gratula! :) Gyönyörű babád van! :D Remélem nekem is összejön a normál szülés. Várom a szüléstörténetet! :)

Eszter is szép név! :) Hátha meglepetés ér és használhatjátok... 8)

Tegnap volt az első vacak éjszakám a nagy pocak miatt. Égett a gyomrom és nagyon nem találtam a helyem. Most meg olyan vagyok mint akit agyonvertek... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="pandi28"]E írta:pandi28gcsi, Orsi! Nektek kivel lesznek a fiúk, amig kórházban vagytok?
Leone! Kérünk ám képet, ha

apával.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="pandi28"]O írta:pandi28rsi! TE most hol fogsz szülni?

vagy Pest vagy Veszprém :) ez továbbra sem változott.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk. És csak magunkról...bocs, de nyakunkon az élet :lol:
Köszönjük a drukkokat, érdeklődést.
Ma megvolt a műtét. Jelenleg stabil az állapota és minden oké.
Természetesen még altatásban, lélegeztetve, így még van egy kis kritikus időszak kb 24-36 óra, de nagyon örülünk, hogy az első akadályt sikeresen vette.

Majd jelentkezem, legyetek jók!

Edit
Kép

Kép
reditke

Hello :D
voltunk ma UHn :D gyerekkel minden OK.
de ami a legjobban tetszett.
biometriai adatok szerinti kor: 35+3 :lol: :lol: :lol: nézzézétek meg a csíkom :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Továbbra is drukk a gyors felépülésért! :)

Fejvégű fekvésben van Lili? Adatok :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="egcsi"]O írta:egcsirsi :)
Fejvégű fekvésben van Lili? Adatok :D

igen, már a 20. hét óta.

BPD 91,1 mm
HC 321,9 mm
AC 314,0 mm
FL 63,8 mm
TAD 92,8 mm

becsült súly: 2.560 gr

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit :D
nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagy-nagy drukk továbbra is a kis hősnek.

Hát, Nándit én sem Nándinak nevezném el most. Bár továbbra is nagyon tetszik a neve, nálunk is kicsit komolyra sikeredett (reméljük, idővel belekomolyodik a nevébe. vagymi.)
Sztem Borisznak neveznénk el, 2 okból, egyrészt mert naggy komisz-Borisz,mókár gyerek, másrészt meg Borisznak hivja magát. :mrgreen:
Egyszer a tv-ben hallotuk, hogy Borisz, Nándi még nem is mondott egy "normális" szót se, erre megszólal: Borisz (jó kis oroszosan)
Nézünk rá, kérdezzük: Ki a Borisz? Erre mutat magára és vigyorog.
Azóta is röhögünk ezen, és persze ha megkérdezzük, ki a Borisz, mutat magára, de sztem már csak azért, mert tudja, hogy jót kacagunk olyankor...

Nah, megyek Helyszinelni.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu :)
Csak nem megy a tesógyártás nálatok is? :D :D :D

A Borisz sztori nagyon aranyos! :P

Nálunk a fiúk felcserélik a neveiket. Ha Samut megkérdezed hogy hívják azt mondja Oli, ha Olit akkor azt mondja Samu. :D Mindenkit becsapnak vele. Egyébként Ök megunják a dolgaikat és idönként cserélnek is (cipöt, ruhát, ágyat, poharat stb.), így a nevükkel is így vannak. :D

Továbbra is drukk Milánnak, a nehezén már túl vagytok!

Hányszor voltál már a 2 fiúval kórházban? :lol: :lol:

Te nem ezen a napon szülted a fiúkat? 35+3-n? Ahhoz képest Lili nem is olyan nagy, hogy a fiúk mennyivel születtek.

Cat
Kép
cateye

Hello!

Egcsi :D
Hat nalatok biztos nem kell majd keresgelni a Bencek kozt az ovodaban, tenyleg! :lol:

Leone :D
Ezek szerint sikerult a huvelyi szules, ugyes vagy. Halljatok, "elsorecsaszaros Lanyok", ez biztato, nem?
Nagyon varom a szulestortenetedet!!!

Jajj, de bator vagy, tovabbi drukkok Milannak, szeretgessetek sokat!

Minyu :D
Nalunk Bazsi egyszer elnevezte magat Emmanak, eleg sokaig tartott az a korszak...es o nem is hallotta sehol, csak ugy jott neki :shock: . Gondoltuk is, ha masodikra lanyunk lesz lehetne Emma, mert szep dolog lett volna, hogy a batyja talalta ki a nevet...
2 hete meg Mina-nak hivja magat neha (ezt se tudom honnan szedte), mikor lanyt jatszik olyankor a fejere huz egy polot es az a hosszu haja.... :roll:
A Nandi nekem nagyon tetszik!

Cat :D
Ha csak kesobb adnank nevet, akkor hany evesen gondolod, hogy mar tudnank donteni????? :lol: :lol: :lol: Ugy 3 korul???

szoszi
szoszmosz

Jaja :D De még csak úgy szolidan. Nem nézek hőt, pét, stb. :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Cat :lol:
Bármikor! Egy kis Vistás összefutás valamelyik este?

Nagyon szorítok!

Orsi
Te hogy bírod még magad? Pocak mekkora?

Zita :lol:
:lol: :lol: :lol:

Teszek fel képeket még ma

Bea
regibeus

itt is vannak Kép Kép Kép Kép

Bea
regibeus

Kép

Bea
regibeus

[quote="cateye"]O írta:cateyersi :)
Te nem ezen a napon szülted a fiúkat? 35+3-n? Ahhoz képest Lili nem is olyan nagy, hogy a fiúk mennyivel születtek.

de majdnem, 35+0ra születtek a fiúk. Én sem érzem Lilit semmiképp sem óriásbabának, különösen így, hogy teljesen a tankönyvet hozza a méreteivel. Szerintem max. 3.5 kg lesz a végére.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bea :)
De szép a kiscsajod!

Nagyon eltűntél, csak nem eksön van a szülőszobán? :D

Minyu :)
Hajrá kistesó project! :D

Hogy vagytok? :) Mikor mehet haza Milán a kórházból?

Mától már nem mentem suliba. Az túlzás, hogy lógatom a lábam, de legalább nem kell hajnalban kirángatnom Bercit az ágyból. :?
Szép lassan készülődök, raktározok a fagyasztóba kaját, takarítok, apa összerakta a kiságyat, lassan kimosódnak-vasalódnak a babaruhák...szóval úgy csinálok, mint aki mindjárt szül. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Egcsi! Még nem! :lol: A héten nem is szeretnék, mert a páromnak eléggé sűrű a melóhelyén ez a hét. Este megyek dokihoz, majd jelentkezem holnap!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sziasztok!

Az igért helyzetjelentés:
- méhszáj: 2222 (már 2 hete így állunk)
- súlygyarapodás: 6.5 kg (ennyit sikerült, bár még feltornázhatom 7-ig talán :lol: ), de már a védőnő is belenyugodott.
- haskörfogat: 92 cm

Péterhez képest ez a baba rettentően lusta, néha rendesen megijeszt. :x De legalább az NST-k alkalmából egy picit mindig mocorgott, mielőtt bealudt volna. :wink:

Orsi! Te méhszáj ügyileg hol tartasz?
Edit! Jól vagytok? Irj néhány sort, ha tudsz!
Leone! Milyen a kétgyerekes élet? :roll:

Nagyon eltűnt mindenki! Itt a nyár?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

6,5kg! :shock: Hát mit csinálsz te asszonynép! Bár nekem lenne ennyi, de nekem még egy 1-est elé kell biggyeszteni. :D
Az én babócám is lustibb, mint Berci volt. Ma reggel éreztem előszőr, hogy csuklik. :P Mondjuk az is igaz, hogy ez alatt a 9 hónap alatt nem figyeltem annyira "befelé" mint az elsőnél.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok.
Csak gyorsan, mert hulla vagyok. Reggel korán irány a kórház és este 9-10 között érek haza, amikor elaludt.
Köszönöm az érdeklődéseket, szerencsére Milán nagyon jól van. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy teljesen olyan, mint műtét előtt, csak van egy seb a mellkasán.
Szóval nagyon akítv, eleven, jókedvű.
Holnap már varratszedés, és ha minden jól megy, jövő hét elején haza is engedik.
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Szuper! :D Örülök, hogy minden ok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="pandi28"]O írta:pandi28rsi! Te méhszáj ügyileg hol tartasz?

3000... és a gyerek feje még kimozdítható... szerinte 2 héten belül tuti nem szülünk még.

Orsi
KépKépKép
icsilya

örülök, hogy minden rendben veletek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!!!

Ez aztan a jo hir, csak igy tovabb!!!!

Pandi :D
6.5 kg???? :shock: Hmmm, azt en mar most teljesitettem (24.-ik het) :oops:
Szoval a heten meg Toled ne varjunk babas hirt...pedig mar azert nezegetek be, hogy nincs-e vkinel vmi.

Leone :D
Szulestortenet?

Orsi :D
Gyerek feje kimozdithato....??? Ezt a meghatarozast sem hallottam meg, de kb gondolom mire gondolnak :wink:

na, megyek dolgomra
szoszi
szoszmosz

Szöszi :D
nem illeszkedett még be :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?