Sziasztok!
Vegre egy kisse bekesebb hetvege. Megszuletett az adobevallasom, tarsasoztunk egy jot a baratainkkal, es a ketgyerekes regi baratosnemat is sikerult felhivnom, aprilisban megyunk hozzajuk latogatoba, kolkoket es hazat csodalni :-)))
A kovetkezo hetvege erdekesebb lesz, jonnek hozzank a szuleim :-) Orulok nekik, miota no a pocakom, total pozitivak, de remelem, nem fognak elarasztani a feltesi maniaikkal...
Kata,
Jopofa ez a keszulodes :-))) Szamolomuveszet ;-))), en ilyenekhez nem ertek, csak annyi volt, hogy honap kozepen jobban biztattam az embert :-) Az idozitesrol szolo erveidben szerintem van racio, hat aztan a babak meg eldontik, hogy mit akarnak :-)
A Luca nevet kimondottan csipem, de a fiuneveitek is aranyosak. A Petereket nagyon birom (a parom is az :-).
Mi elorelatoan meg azelott valasztottunk neveket ket gyereknek is, mielott kismama lettem volna :-) Azt eldontottuk, hogy csaladtag nevet nem adjuk a gyerekeinknek, hagy legyenek ok szuveren egyenisegek :-) Igy elsore ha lanyom lesz, Viola Dora lesz, ha fiam, akkor Adam. A masodik lany eseten Hajnal Eszter, ha pedig fiu, valoszinuleg Daniel. (Lehet, hogy csak en gondolom igy, de egy lanynak kicsit ekszer is a neve, a fiuk valamivel praktikusabban allnak hozza).
A mailem
kaska@freemail.hu, de szerintem benne van a profilomban!
Norcsi,
orulok, hogy javultok :-)))
A szuleszeten allitolag szakmailag nagyon jo a csapat. A dokimmal pedig ugy tunik, hasonlo a hozzaallasunk a szuleshez, es szerintem ez borzasztoan fontos. Akarok majd menni az eloadasaikra, es megnezni a szuleszetet is, csak a multkor pont beteg voltam, amikor az engem erdeklo eloadas volt :-(
Sasha,
van izlese Gabornak (ezustdollar :-) Gratula az othonapossaghoz! :-) Megcsodaltam az uj kepeket, nagyon ugyes kisfiu, a teli szajjal vigyorgosak kulonosen ba'josak :-) Es nagyon cuki kis kuckoja van! :-)
Megy a parod sorozasra? :-( Az enyem megy, de mi irtunk kervenyt egy ev halasztasert, remelem hogy meg is adjak, mivel szemelyes okokbol most kert eloszor ilyet, meg csak nem rangatjak el az ujszulott mellol. Ha gondolod, megirhatom mailben, hogy mi milyen infokat gyujtottunk ossze a temaban.
Persze a babaprojekt is ragyogo megoldas, akkor csapjatok a lecsoba! ;-)))
Hihetetlen fazon ez itt a hasamban... izombol ficankol, en meg lesem a csupasz pocakomat, hogy latszik-e :-) Amikor odafigyelek, mindig abbahagyja, de az elobb sikerult kilesnem egyet :-)))
Minden szepet s jot, es jovo telig egy eltevedt hopelyhet sem szeretnek mar latni!
Kaska