Sziasztok!
Régen jelenkeztem (mostanra sikerült végigolvasnom mindent), köszönöm a kedves fogadtatást, s, hogy már bent vagyok a táblában is! További adatok: 35 múltam februárban, tesó: Kristóf (14éves), kiírt ip:2007.12.13, még nem tudom, hogy hol, s nevet sem tudok biztosan...ha lány lesz (azt szeretnék
), akkor egyik név biztos, hogy Vivien, de kell egy másik, amit ünnepelhet
.
Viven:12.02, Szülinap: 12.13(ha időben jön), s Karácsony:12.24, na ezt ugye nem tehetem a gyerekkel
A gyerekek nagyon szépek, gratulálok mindegyikhez!
"újaknak" (írom én
) üdv itt!!
And
Megkérdezhetem, hogy miért kellett az amnio Eszternél? Annyira gyönyörű és egészséges baba, hogy el sem tudom képzelni, hogy mivel rémisztgethettek
Én jún.4-én megyek ultrahangra, s vérvételre, éppen, hogy a 13.hét vége előtt, de a doki aznap jön vissza szabiról. Itt nálunk nincs AFP, s én úgy gondolom, hogy ez lesz a "perdöntő" genetikai vizsgálat....lehet, hogy itt automatikusan csinálják azt az integrált vizsgálatot, amit kérdeztél?
Köszönöm mindenkinek az ultrahangos tanácsokat, azt hiszem, hogy elmegyek egy ilyenre, de előtte megvárom a jövő hét hétfő eredményét. Én a nagyfiammal megyek - párom dolgozik - , de nem hiszem, hogy beviszem magammal, szerintem ő már túl nagy az ilyenhez, bár érteni érti....majd a fényképet vagy a felvételt mutatom meg.
Nekem eddig mindig hüvelyi UH-t csináltak (5.hét. 6.hét, 8.hét, 10.hét), kíváncsi vagyok, hogy most milyen lesz
Jezsek!!!
Adj hírt magatokról!!Voltál másik dokinál?? Én is elmennék máshova, ahogy a lányok már megírták!!!
Nekem még jók a nagyobb gatyók, már várom, hogy látványosan is pocakos legyek, bár a fiammal sem volt túl nagy hasam
hát majd meglátjuk!!
Benszi
Ígértél pocakos képet!!!
Jó hosszú lettem, bocsi!!! Ezentúl igyekszem én is sűrűbben jönni!!!
Szilvi