Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egesz nap nem voltunk itthon, most meg hulla faradt vagyok raadasul egyre betegebb ahelyett hogy gyogyulnak. :(
Faj a torkom es nagyon sokat kohogok, na de ennel nagyobb bajom sose legyen! :lol:

Katica: en nem ertek hozza mennyinek kell lennie a mehnyalkahartya vastagsaganak de ha egyszer a doki jonak velte akkor biztos az! Gratula Apanak, ez tenyleg nagyon szep teljesitmeny!!! :D Nemsokara Te is megerezheted majd a mocorgast! :D

Kriszti: ugye milyen szuper, en is imadom, az enyemek hala Istennek mar rengeteget rugdosnak, most mar nemcsak akkor erzem ha lefekszem hanem seta kozben is. Azert en nem vagyok fuggo, jobban szeretnem ha mar babusgathatnam Oket! A kisfiunak azert nem kell tobb nev mert az Alexander eleg hosszu lesz szegenykemnek igy is. :lol:

Angyal: igazad van, ha ket kiscsaj akkor Anna es Viktoria. :D

Na, megyek hunyni, tenyleg nagyon sz@rul vagyok. :roll: Ugy orulok a 20. hetnek! Hipp- hipp hurra! Mar csak meg egyszer ennyi se! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Na, par kep, ma csinaltuk oket:

Anya es fia + a hatterben az unokateso:
Kép

Kis komuves:
Kép

Unokateso kiskacsai:
Kép

Gyerekek kiskacsaval:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta,
már csak 1x25 ill. 1x24! :lol: Na meg a szurik stb! 8)

Hááát, 9 hónapnál tovább nemigen lehet benntartani! :D De talán addigra elég is a jóból! :lol:

Kata,
a dokim azt is szokta mondani, hogy gondoljak bele a méhenkívülibe, nincs ott semmiféle mnyh! :wink:
Az a lényeg, hogy megfelelően rétegzett legyen - gondolom ennek már feltétele egy bizonyos vastagság, ami egyénileg is lehet különböző.
Ha nem látják megfelelőnek a mnyh-dat, akkor nagy valószínűsággel be sem ültetnek!

Tontica,
jók a képeid! :) Rate aranyos, és azok a kiskacsák! :D :D
angel37

Tontica
Nagyon szépek a képek,Rate egy kis tündér.De a pocakfotót hiányolom! :oops:
A kacsák nagyon cukik,de nem pötyögetetnek folyton??

Angyalka
Akkor még közelebbi a mocorgás megérzésének dátuma!
Én imádok terhes lenni,sztem a 9 hónap kevés,bár tovább igen nehéz benntartani :D :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Köszi lányok,A gyerkőcök már teljesen jól vannak (túljól :?....),én még kínlódok.Reggelente szenvedek a eginduló váladéktól :?...de utána már jobb,de a hangom még nem a régi .roll:....

Kriszti

Gratula a a mocorgáshoz :).Én mindig bélmozgáshoz hasonlítottam :D.Ezért olyan szülés után is,mint mikor mozog a baba :D!

Athiz

Szuper,már NST :).Nálunk asszem a betöltött 36. héten kellett menni(én vhogy mindig korábban mentem :?...).De kettőnél tovább nem jutottam :D!Szt te sem fogsz :D:D:D!

Angel

Értem,értem,én meg azt hittem,hogy túlpörögtél :D!
Akkor az időpont nem módosul,ha jól értem... :roll:
Köszi,képzeld,nem is leszünk olyan apátlanok,mert kb 6 hétig kéthetente jön haza apa vizsgázni,így nekünk nem is kell Pestre menni :).Aztán meg jön haza nyaralni,aztán mi megyünk és el is ment a nyár :).

Tontica

Szuperek a nevek :).Anyai megérzés :).
Azért ez a megfázás már nálad sem vicc.Ha rosszabbul vagy,akkor menni kéne dokihoz,nehogy gond legyen.még ha "csak" köhögés is...Inkább egy kis antibogyó,mint megint gond legyen.meg hát nem lehet kellemes.Meg most már nem is árt a mütyűröknek az AB :roll:...
Rate édi :).

Katica

Ezek nagyon jó hírek :).Gratula a tesódnak,reméljük, 2 hét múlva neked is gratulálhatunk :).Apa tényleg kitett magáért :).

Bettike

Kokusz írta nemrég,hogy pihizik,most nem esik neki jól erre jönni,de jól van :).

Na megyek,mert fürdésidő :).

Puszi :)!

anyapoc

Angel!
Tényleg van igazság abban amit a dokid mond! :shock:
:lol:
Tontica
Édik a fiuk,meg a kacsuk is,ezek ott hobbyállatok, vagy jó kis sültkacsa lesz belőlk?
Anyapoc
Köszi a bíztatást, szorítsatok hogy holnap a papánk ne kapjon infarktust a jó hír hallatán :lol:
(Örülni fog Ő az unokánknak csak a házas lányától várta az elsőt. :wink: )
katica_75

Katica
2 hét múlva is megnézném majd a reakciót! :D :D

Anyapoc
Akkor ez egy szuper apás nyár lesz :)

Tontica
Nincs véletlenül légkonditok??Nem attól van ez a torokfájás? :?

Bildivel vajon mi lehet????

Tegnap este ,ahogy jött a hidegfront ,úgy kezdtem el fulladni.Ma újra kezdődik.Nem tudom mi lehet ez,de Adával is volt anno emlékszem,és kb félidősen. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Katica

Drukkolunk :wink:!Ja,én is megnézném majd 2 hét múlva :wink:! :lol:

Kriszti

:(...jobbulást,reméljük,hogy hamar múlik.De hogy örülj,vhol azt olvastam,hogy forró nyarunk lesz... :shock: ...azaz gondolom nem lesz sok hidegfront :roll:....

anyapoc

Sziasztok!

Hú, megint mennyit írtatok, már alig győzök utánaolvasni, és főleg inkább az a gondom, hogy amit olvasok, azt többnyire el is felejtem, ennek neve ugye a terhességi tyúkagyság. :twisted:

Szóval előre is bocsesz mindenkitől, akit kihagynék!!!! :oops:

Anyapoc, hát remélem, akkor most már te is hamar kigyógyulsz, szopogass sok mentolos cukit (vagy valami mást, szedj cumicecilint :shock: :lol: ).
Én is úgy vélem, hogy nem fogok a 40. hétig NST-zni, legalábbis merem remélni. :wink:
Szilikém ma is megkérdezte, hogy mikor születik már meg a tesó. Annyira cuki.

Tontikám, megkaptad a próba SMS-t? Nekem azt írta a telcsóm, hogy igen. Remélem, jobban vagy, tényleg nem lenne baj, ha dokilátogatást tennél, ha nem vagy jól, nem javulsz.

Katica, remélem, hogy neked is hamarosan gratulálhatunk, és akkor a nagypapi duplázhat az örömmámorban. :wink:

Angel, ez valóban így van, hogy nem kell feltétlenül méh a baba megtapadásához, lényeg a jó táptalaj, de azért jobb a méhen belül ugye... :lol:

Okr, te is biztosan frontérzékeny vagy, én is fulladok, nekem mindig terhesség elején és végén volt/van ilyen, hát nem a kedvencem, na de ez van. Anyám szerint a dianás cukor jó ellenszere, de én nem bírom az ilyet, főleg, mert égne tőle a belem. :D

Képzeljétek, ma gyereknap alkalmából (miattam csak kímélően) egy órás hajókázáson voltunk a Dunán. Olyan klassz volt, Szilinek ez volt a kívánsága, mert már régen nem hajókáztunk. Aztán apuci meghívott bennünket étterembe ebédelni, és megkaptam tőle a szülinapi ajimat, egy smaragdgyűrűt. Annyira édes volt, ahogyan odacsempészte az éttermi asztalra.

Ti merre voltatok gyereknapozni?

Mi holnap megyünk anyuékhoz szintén szülinapomozni, meg remélem, a fiúk tudnak majd picit pancsizni a medencében!

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Helyesek a srácok a kacsával!
Pocakfotót én is hiányolom!
Tuti az egy csaj, egy srác felállás?
Gyógyulj meg!

Anyapoc!
Ti is!

Athiz!
Nem semmi pocak mérettel bírsz!!! Nehéz lenne szerintem így kihúzni végig! Kíváncsi vagyok, hogy te vagy én bírom tovább!

Okr!
Szuper, hogy érzed már!

Katica!
Üdv, veled még nem is bezséltem.

Remélem most már kicsit sűrűbben fogok jönni. AZok a vizsgáim amit szülés előttre terveztem készen vannak! Tök örülök!

Képeket meg inkább az albumomba tettem:
http://kom.kepeim.hu

moni

Szia Móni!

Nagyon helyes a pocikád! :wink:
Hát van egy olyan sejtésem, hogy te tovább bírod majd, mint én, persze lehet, hogy tévedek. Grat. a vizsgáidhoz!

Okr, BIldi elvileg jól van, tegnap írt egy másik topicba, meglestem, bár aggódik a nyitott méhszája miatt.
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc,
Ahogy én gondoltam, hogy lehetne csinálni leghamarabb, ahhoz képest két hetet csúszik! De onnan nézve, hogy jan. eleje óta csak várok, ez már túró! :lol:
De jó, hogy apa kéthetente haza tud jönni! :)
Jobbulást neked is a gyerkőcök után! A hangodra szükség van! :D

Kriszta,
várom már, elhiheted! :D Esz a kíváncsiság! :lol:
Nálam az is nagy szám lesz, ha 9 hónapig bennmarad! :?

Athiz,
persze, hogy ott jobb, sőt csak ott jó! :)
A méhenkívülis tapadás csak egy példa volt a vastag mnyh "feltétlen szükségességére" :wink:

Akkor tuti napotok volt tegnap! 8) Smaragdgyűrű? Hűha! :)
angel37

Sziasztok!

Athiz

Nem semmi programotok volt :wink:!És a gyűrű... :):)
Minden esetre mégegyszer boldog szülinapot :):)!
Nálunk repülős nap volt Szentkirályon,kint voltunk szombaton (vasárnap nem,mert a lányom visszaesett).Láttunk csomó repcsit,landolt a Skyeurope Boeingje,tök jó volt :).Lassan innen is mehetünk Rómába :D:D:D!
Ma meg usziban voltunk Bulcsúval,Villő egy kicsit emelthős volt reggel,nem mertem elvinni,de már kutya baja :).
Szl Ti a vizen,mi a levegőben(átvitt értelemben :D)...
Ja,kössünk fogadásokat,hogy meddig marad benn a bébi :).Tényleg,akkor név???? :shock: :shock:

Móni

Tök jó volt végignézni a pocakjaidat :).Hogy hogyan változott szinte hétről hétre :):):)!!!!!
Csak a fejedet is látnám már egyszer... :?

Angel

Hát innen nézve az a két hét már tényleg nudli :).Mármint januártól :roll:....Nem tudom miért,de valahogy annyir bízom most ebben :).Gondolom,Te is :).Mondjuk általában pont ebben az időben jobb a statisztika,gondolom a sok friss gyümi,rengeteg vitamin miatt :).egyszer a Kális volt oszt.társam írta,hogy pl esős időben romlik a statisztika...bizti a levegő sem jó olyankor, a hangulat sem stb...Tuti van benne valami :).Nyár,szerelem,ilyesmik :wink:!
Közben Apa tudatta velem,hogy csak kétszer lesz ilyen hazajövős akció,de tk az lefedi a júniust,mert 1 hét alatt kétszer is hazajön :).Érdekes lesz.Csüt-ön kiszáll Bécsben,megy Pestre.másnap reggel vizsgázik,hazajön du.Másnap reggel megy Pestre,akkor már ott a hajó,hátfőn hazajön,kedden vizsgázik és Bécsben száll vissza... :shock:

Tontica,remélem már jobban vagy!!!
Kriszti????Te is?

anyapoc

Halihó!!!
Visszatért a vad meleg,a fulladásom ezzel együtt elmúlt.Nem tehetek róla,de csak a kánikulát bírom! :D :oops:

Anyapoc
Hát ez apának jó nagy megpróbáltatás lesz! :x Még követni is nehéz az utitervet!
Szuper jó lehetett a program. :) Szegény kis Villőnek jobbulást!

Athiz
Micsoda gyűrűt kaptál!Nem semmi! :shock: :shock:
Anyu is kapott egy gyűrűcskét,mikor születtem,most már az enyém,és nagy becsben tartom.Mondjuka fiacskád tuti nem fog gyűrűt hordani,de családi emlék lesz az biztos! :D
Bildi infókat köszi!Már aggódtam egy kicsit,de ezek szt minden O.K!

Moni
Még nem néztem meg a képeket,de ígérem pótolom!
Ja,és én is kíváncsi vagyok hogyan nézel ki?!

Angyalka
Ha az én kánikulai jó közérzetemből indulunk ki,meg abból,hogy a kisfiunk egy csodakét is augusztusban fogant.....nagyon jó az esélyetek!!!!!!!Én is nagyon-nagyon bizakodom!!!!!!!!!!!!

Tontica
Remélem "csak" távol vagy,mondjuk tengerparton?!

Egyébként mit szólnátok hozzá,ha egyszer egy talit összehoznánk már????????Én júni végétől ráérek bármikor!

KépKép

KépKép
okr

Hali!

Lányok, hát nem volt túl szerencsés a szülinapom! De nem akarok nyafizni, csak nem éppen így képzeltem el a mai napot, na de nem is én lennék, ha nem ilyenre sikerül. :roll:

Szóval elindultunk reggel anyuékhoz Üllőre kaja után, még megálltunk Érden, az Osváth cukibn vettünk csokitortát, gyertyát, stb.
Na, utána nekilódultunk az útnak. Megyünk, megyünk, erre kb. úgy az út felénél, az autópálya letérő ágánál kifogyott az üzemanyag. Kisteherautónk van, tehát nem egy könnyen vonható-tolható autócska. Nem tehettünk róla, hogy kifogyott, ugyanis az a nyúvadt mutató kb. a tank feléig mutatta, hogy van benne gázolaj. Csak amikor kanyarodtunk volna a kijáraton, akkor nézi a párom, hogy hirtelen felvillant egy pillanatra az üzemanyaghiányt jelző lámpácska, és akkor éreztük, hogy kezd bizony belassulni az autó. Na, most akkor mi van. Hát kiderült, hogy innen bizony sehova. Most mi legyen. Ugrasztottuk a tesómat, hogy hozzon legalább pár lityi gázolajocskát, és megadtuk a helyzetünket. Ne tudjátok meg, a kb. negyedórányi utat 2 óra alatt tette meg apuval az anyósülésen, mert nem találtak meg bennünket. Hozzátenném, hogy amíg ott vártuk a csodát és a tesómékat, addig ketten is megálltak, hogy érdeklődjenek, mégis merre kell menniük, mert nem tudják. A jelzőtáblák hihetetlen szarul vannak feltűntetve ezek szerint, több emberke tolatgatott visszafelé, mert nincs egyértelműen jelezve semmi, és aki nem rutinos autózó, az bizony póruljár. Na a lényeg, hogy két óra várakozás után csak el tudtunk indulni, hogy keressünk egy benzinkutat. De az első benzinkút zárva volt. :evil: Én pedig már majd bepislantottam, mert persze a fiúk ugye könnyen elintézik az ilyet, elő a kis kukaccal, és kifacsarjuk, na de én. Természetesen körös-körül szinte csak betonút, meg egy marha mély szakadékféle, na most ott azért meredek lenne pisilni. Azért ha nagyon muszáj, leguggolok, de nem szeretem mindenkinek mutizni a holdamat. :P

Hát nagyjából ennyi a nagykaland mára. Bár nem végződött rosszul a dolog (legalábbis rosszabb is lehetett volna), nem kívánok ilyet senkinek, pláne kismamiknak a 9. hónap tájékán. :?

Anyapoc, de klassz lehetett nektek, repülők+pancsi, mindkettőt imádom.
Nos, a nevekkel még hadilábon állunk, az 5 név megvan, nem tudom, mikor lesz ebből az az egy kiválasztva, lehet, hogy csak a kiskrapek születésekor. :wink:
Fogadás? Na erre kíváncsi lennék. Mármint én is úgy gondolom, hogy hamarabb jön a bébink, de fogadást nem biztos, hogy kötnék rá, mert ezeknél a kismanóknál sosem lehet tudni, mikor szándékoznak kimászni a pocakból. Hol túl korán jönnek, hol meg azzal idegölik anyucit, hogy az Istennek nem akarnak kibújni. :lol:

A smaragdgyűrű úgy néz ki, hogy arany karikán trapéz alakban van a foglalat, rajta körben pici strasszkövecskék, a közepén pedig zöld smaragdkövecske pihizik. Olyan kis csinibini. Mindig ilyen kis nőieset szerettem volna. :)

Pusza mindenkinek

U.i.: Tonti írt nekem SMS-ben, hogy nyomja keményen az ágyat, annyira lebetegedett, fáj mindene, és elvileg 1-kor volt dokinál. Remélem, nincs komolyabb baja, és hamar meggyógyul, aztán ír nekünk. Jobbulást neked, ha olvasod Tonti!
Vendég

Okr, örülök, hogy jobban vagy, képzeld, Üllőn csodálatos szép napsütéses idő volt, erre most hazaértünk B.örsre, és kitört a vihar, zuhog az eső. :shock: Ez is tuti miattam van. :evil:
Vendég

Athiz
Hát nem volt egy felhőtlen szülinap,de tudod az ilyenek maradnak meg örök emléknek!
Majd meséled a kisfiadnak,hogy tudod,abban az évben mikor születtél ez meg ez történt anya szülinapján!
Na és egy :
Kép Neked!

Tontica
Gyógyulj meg mielőbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Athiz, elég kalandosra sikeredett a szülinapod :wink: én karácsonyra kaptam gyűrűt apától és babakocsis tartóban volt :lol:
Boldog szülinapot!
Kép

Anyapoc, ha fizetnének érte se tudnám visszamondani, hogy apácskátok mikor jön honnan és hová :lol: Jobbulást a gyerkőcöknek, meg neked is!

Angel cserélünk aug-ban, nálam kiköltözés lesz, nálad meg beköltözés 9 hónapra :wink: bár ha tényleg olyan meleg nyár lesz, mint amilyet ígérnek én már július végében is kiegyeznék

Tontica, gyors jobbulást neked is!

Moni, megnéztem a képeket tök jó ahogy hétről-hétre változott a pocid :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Athiz NAGYON BOLDOG SZULINAPOT NEKED!!! Sajnalom a kalandot de azert vegul sikerult megunnepelni, nem?

Hat, en be vagyok tojva, nem jol erzem magam, gyenge vagyok es van egy kis hoemelkedesem meg irtora faj a hatam de a doki szerint semmi bajom azt leszamitva hogy kicsit piros a torkom es a vizeletvizsgalat is negativ. Mivel holnap 9-re megyunk uh-ra majd ott szolok hogy nezzenek mar meg alaposan nem-e megis valami fertozes /remelem nem!!!/ es ha minden negativ akkor csak egy franya megfazas es majd elmullik. Persze ha az ejjel elkezdenek gorcsolni akkor spuri korhaz de ne legyen ugy!!!

Majd holnap jovok addig is puszika!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Athiz

Remélem,már kiheverted a kalandot,nem lehetett ekkora pókerrel ott gubbasztani és semmittenni :(:(...Én is kiakadtam volna :?...
Egyébként ez az én szokásom,mármint kifigyasztani a benzitn :D:D:D!Ne tessék a babérjaimra törni :wink:!
Nevek:hát csak tessék igyekezni :D!még a végén a szülésznő ad neki nevet :)!
Óóóó, a gyűrű tényleg csini éehet :).hát ilyen kerekre nagyon megérdemelted :wink:!

Kriszti

Felétek nem járt a vihar???? :shock: :shock: mert nálunk vagy kétszer -háromszor is visszajött,jól le is hűlt a levegő :?...persze,hogy holnap megyünk az ovival Salföldre,de elgalább kuka meleg nem lesz :).

Robcsi

Pedig pont kérni akartam,hogy vki mondja fel a leckét :lol: :lol: :lol: !
Augusztus elejére vagy kiírva? Már nem emlékszem... :oops: a tickereden meg sosem látom rendesen :twisted: :twisted: ...

Tontica

jobbuljál,remélem,semmi gond nem lesz.egyébként meg itt magamban dühöngök megint a spanyol eü-n... :twisted: :twisted:
Azért jó ,ha tudod,hogy a megfázás is fertőzés.És az is terjedhet ide-oda.Szt ha ennyire szar állapotban vagy,indokolt lenne az AB,de majd meglátod.Én rákérdeznék,mert ilyenkor a dokinak kell tudni mérlegelni,hogy a babákat mi vezsélyezteti jobban...egy kis AB,vagy a megfázásból-akármiből eredő probléma.
Remélem,hogy holnapra már jobban leszel :).

Na én eltűnök megint beadandót írni,mert ugye még nem volt elég :D!

Pusztok!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Tontica, uh után feltétlen jelentkezz! Továbbra is jobbulást!

Anyapoc, aug. 10-re vagyok kiírva, Réka 6 nappal jött korábban és nagyon-nagyon remélem, hogy ez a bébi is inkább pár nappal korábban érkezik, mint később :wink:
Jó tanulgatást!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Anyapoc koszi hogy aggodsz, sajna az itteni eu-vel nem tudok mit kezdeni, megse szolhatom le a dokikat, azert ma megint rendesen lefarasztom majd Oket a kerdeseimmel es koveteleseimmel! :wink: :lol:
Tegnap ejjel mar nem volt hoemelkedesem es most egesz jol vagyok csak a hatam fajogat de ezt azt hiszem meg kell szoknom, gerincferdulessel ikreket viselni ezzel jar.

Robcsi de jo Neked, augusztus mar mindjart itt van! :wink: :D

Mi most megyunk uh-ra, nagyon aggodom :shock: remelem csuppa jo dolgokat hallunk es latunk ma!!! :D Drukkoljatok!

Puszi

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm a kedves köszöntéseket, a képek meg csuda helyesek!

Tényleg furi egy szülinap volt, remélem, majd hamarosan nevetek is rajta. Bár őszintén szólva nagyon nem rázott meg a dolog, olyan nyugodt voltam, mintha semmi nem is történt volna, a párom viszont szerencsétlen dühöngött összevissza. Én próbáltam nyugtatgatni. Egy bajom volt csak, hogy a pisilésem miatt aggódtam. :lol: Szilikém megint bebizonyította, hogy áldott gyermek, annyira jó volt, kedves, szófogadó, az égadta világon semmi probléma nem volt vele, egy angyal komolyan mondom. Sétáltunk egy picit, virágot szedett nekem, meg találtunk egy mosolygós követ, szóval imádom a kiskölyköt. :D

Tavaly a páromnak volt még furi szülinapi kezdete, ugye megrendeltem neki egy klassz kis tortát, ami persze nem itt a közelben volt, úgyhogy aznap délelőtt mentünk érte kocsival. Erre drága párom nem állt meg az egyik sárga lámpánál, és persze pechünkre kikanyarodott egy rendőrautó, és megállított bennünket, miszerint mi már piroson mentünk át. Hozzátenném, nem volt piros a lámpa, de ugye két rendőr szava ellen mit ér a miénk. Úgyhogy igen drága lett az a torta, s így a szülinapja is a férjecskémnek. :lol:

Tontikám, remélem, gyorsan rendbejössz, talán ma már jobban is vagy!

Robcsi, édi lehetett a babakocsis gyűrűtartó, még nem is láttam olyat. :)

Lányok, én ma megint nagyon vacakul vagyok, görcsöl a hasam, remegek, és olyan legyengültnek érzem magamat. Lehet persze, hogy csak a tegnapi nap viselt meg, vagy a frontok. Na mindegy, nem nyafizok, csak írom, hogy ha nem jövök sokszor ma, akkor lehet, hogy ezért. Holnap megyek NST-re, remélem, még megyek! :lol: A babán is érzem, hogy nem olyan mozgékony, mint máskor.

Okr, gratu a 18-hoz! :wink:

Pusza
Vendég

Jó reggelt :).

Az én lánykámnak megint láza volt éjjel,félálomban dugtam a popsijába Germicidet,még alszik... :? Így sajna nem tudtunk az ovival elmenni kirándulni,szegény kicsi fiam sajnálta is nagyon :(...de majd legközelebb,most hadd pihizzen a kicsi :).

Tontica

Persze,hogy aggódok :):):
Dehogy nem,csak nyugodtan oszd ki a dokikat :D!Tudod,azért ilyen előzmények után én úgy érzem,körültekintőbbnek kéne lenni(mármint a dokinak :D).Pedig én még csak parázós sem vagyok :D!Persze neked kell érzeni,mennyire vagy rosszul,és ha nagyon,igenis kikövetelni a gyógyszert :D!
Remélem,hogy csupa jó hírrel jössz,már nagyon várom :):
Egyébként pont tagnap este ötlött eszmbe,amikor egyszer itt kérdezgetted,hogy hogyan lehet ikreket "csinálni",gyógyszerszedés stb... révén...És akkor hogy lebeszéltünk róla :D!Vagy rosszul rémlik? :roll:

Athiz

Jaj,de megjárjátok ezzel a fárnya szülinapokkal :D!Ugyan már,mit két rendőr :D!Volt róla fényképük? :wink: Egyébként olyanok,ha meg akarnka büntetni,meg is teszik...
Tuti ezektől a hülye frontoktól vagy rosszul,Villővel én is megéreztem őket,ráadásul akkor pont frontos nyár volt.Ilyen viharokat ki ne érezne meg iylen állapotban???(ha nem,akkor jó neki és csendben legyen :D!).
Szl amúgy sem lehet már nagy bajotok,de nyugi,csak a frontok.Pihi,amennyit csak lehet,szunya,amennyire bírsz :)!

Robcsi

Húúú,nemsokára akkor Ti jöttök Mónival :):).Jaj,de jó,végre jönnek a babák :).
Akkor csak éld bele magad,hogy korábban jön a poronty :).Én szentül meg voltam róla győződve és így is lett :wink:!
Jó kis oroszlánotok lesz :wink:!

Pusztok,megyek tanulni :?...

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc,
Én már nem izélok időjáráson meg ilyesmin, most fog sikerülni és kész! 8)
Apának nem valami szellős a programja! :shock:

Kriszta,
bízom én is! :D Bár a tavaly aug. nem jött be, de az tavaly volt! :wink:

Robcsi,
rendben, ezt akkor meg is beszéltük! :lol:
Tényleg, jó kis oroszlán babád lesz! :D

Athiz,
Nem semmi "kalandotok" volt! :roll:
Nagyon utálom a szabadban pisilést! :?

Levágattam a hajamat, nem kicsit! 8) Most ez persze sokatoknak úgyse mond semmit, de azért leírtam! :lol: Kép nincs...
angel37

Tonti, nagyon drukkolok az UH-hoz, szerintem jó híreket kapunk tőletek. :wink:

Anyapoc, sajnálom a pici lánykádat, ezek a csúnya bacik! :evil: Meg a fiadat is sajnálom, de hamarosan úgyis bepótoljátok a "vándorlást" nyaralással és apázással egybekötve, és az nagyon klassz lesz! Ó, bár pihizhetnék, de Szilim mellett ugye annyira nincs lehetőség, kivéve, amikor ő is alszik. Majd vele csucsuzom, ha tudok. :)
Jó tanulást!
Vendég

Angel, csatlakozom a szabadbanpisilés véleményedhez, nem a kedvencem, de ha minden kötél szakad inkább az, minthogy bepislantsak. :lol:
Biztosan csini lett a frizkód! Mennyire lett rövid (igaz azt sem tudom, mennyire volt hosszú :lol: )?
Kár, hogy nincs kép... :roll:
Vendég

Na a bepisiléshez képest persze egyértelmű! :mrgreen:

Olyan nagyon hosszú hajam nem volt, de már bőven lófarokba lehetett fogni, most pár centis! 8)
angel37

Helló Csajok :)

Hú nagyon zajlanak itt az események, nem győzöm követni.
Athiz boldog szülinapot így utólag is.
Tontica drukkolok én is :) jók a képek :)
Anyapoc sajnálom a kiscsajt .... remélem hamar rendbejön majd és bepótolhatjátok a kirándulást.
Angel egy hajvágás csodákat tesz az emberrel én is nemrég vágattam le nem kicsit :)

Amúgy jól vagyok, tegnap jöttünk haza Horvátországból, csak 4 napot voltunk de jólesett, jól leégtem. Csajok egy kérdés illetve a véleményetek érdekelne. Vasárnap megjött a mensim, de már tegnap is alig véreztem és ma meg még semmi nem volt .... szerintetek ilyenkor mi van?
kokusz

Kókusz, de jó, hogy itt vagy!
Érdekes dolog ez a mensid, 2 dolog miatt lehet. Egy, hogy elfáradt, és cseszik rendesen megjönni (nekem mielőtt bebabásodtam, akkor volt ilyen, hogy szinte nem is volt meg), a másik pedig lehet attól, hogy már babás vagy. Válassz. :wink: :D

Juj de irigyellek a kis tengerparti pihizés miatt, én is úgy mennék. 8)

Angel, akkor nagyon új csajszi lettél. :lol: Párod mit szólt a "pistikefrizurához"?
Vendég

Kókusz,
Hátha jönnek a babák a rövid hajra! :wink:

Én mindig kb ennyit vérzek... Gondolom teszten már túlvagy...

Athiz,
kikérem magamnak, nem "pistike" :lol:
Egyébként hatalmas sikerem volt :D :D , ő már hosszú hajjal ismert! Mondta, hogy meg se növesszem többé! :D
angel37

Athiz hát ha választani lehetne a babát választanám. Dehát sajna ez nem így működik :) Nagyon jó volt a tengerpart .... nem igazán volt kedvem hazajönni.

Angel igazán irígyellek a rövid vérzés miatt. Úgyszólván 1 nap volt hogy véreztem és akkor sem volt hu de sok. Tesztet nem csináltam ....

Én ugyanígy jártam a rövid hajjal .... ember ragaszkodott hozzá aztán egyszer levágattam és azt mondta hagyjuk is így.
kokusz

Pedig egy tesztecskét megérne a dolog... :)

Tény, hogy jobb rövidke vérzés, mint az áradat, bár egy időben agógdtam, hogy normális-e, mnyh stb miatt, de már nem izgulok ezen! Jó így, ahogy van! :D

A tenger jó tesz ám a dolgoknak! :wink: A dokim most mondta, hogy kötelező minden nap fürüdnöm benne! 8) A nyaralás alatt.
angel37

Angel lehet veszek egyet ma aztán holnap megcsinálom ...
Na igen én is ezen filóztam, hogy vajon normális dolog e ez, főleg hogy nekem min. 3 nap szokott lenni és akkor azért jön rendesen. Örülök, hogy ilyen optimista vagy :)
Ja tudom hogy jó a tenger, én is fürödtem minden nap. Mikor mentek nyaralni?
kokusz

Támogatom! :wink:

Június 15, már alig 3 hét! :lol:
angel37

Tök jó, az már hamar itt van. Merrefelé mentek? Nekünk ez csak olyan előnyaralás volt, de gyönyörű idő volt és a tenger is kellemes volt. Mi Loparon voltunk.
kokusz

És az "igazi" nyaralásotok hova lesz?

Mi Ródoszra megyünk! :D
angel37

Szintén Horvátország lesz a cél, nekem a kedvencem :) nem tudom megunni.
Rodoszon még nem voltam, biztosan nagyon szép :)
kokusz

Kókusz, szerintem is megér 1 tesztet a dolog. 3 éve mi is Loparon voltunk a Rab szigeten.

Angel, mi júni 18-án megyünk a Balcsira 1 hétre, aztán majd jövőre irány valamelyik tenger :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Remélem is, hogy szép! :D

Horvátországban rég voltam! Jó volt, jól éreztem magam, de a lebetonozott strandokkal nem voltam kibékülve, valahogy nekem mindig ahhoz volt szerencsém, de biztos nem mindenhol az van! :)
angel37

Angel mi is azért voltunk Loparon, mert ott homokos a tengerpart, viszont oda szerintem gyerekkel érdemes menni, mert tényleg nagyon lassan mélyül a víz, úgyhogy rengeteget kell(ett) gyalogolni. Ja, és mivel kicsi a víz tök meleg is úgyhogy néha semmi felfrissülést nem adott.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi oké ha már ketten mondjátok :) csinálok egyet reggel.
Én nagyon szeretem Lopart illetve az egész szigetet. A Balaton is biztos jó lesz azért, tudtok pihizni ott is.

Angel, én még sosem voltam olyan helyen Horvátországban ahol betonozott strand lett volna. Valszeg csak véletlen :) Loparon homokos part van nagyrászt, de van olyan hely is ahol köves, kavicsos. Úgyhogy minden van :)
kokusz

Robcsi,
nekem ez a sekély, húgymeleg víz tökéletesen megfelel! :lol: A hideg vízzel hadilábon állok! :oops:
És egyszer majd gyerek is lesz a programhoz! :wink:

Kókusz,
akkor ez a Lopar biztos szuper hely! :D
Még vagy tizenvalahány éve voltam Opatiján, meg kb 7 éve, égő, de nem tudom, pontosan hol :oops: Itten betonos volt :?
angel37

Angel, akkor jövő nyárra szervezünk egy topiknyaralást Lopárra. Igaz a te manód még annyira nem fogja élvezni, de majd élvezi az anyukája :lol:
Mi amikor 6 hónapos volt Réka már mentünk nyaralni vele, tavaly 1,5 éves múlt amikor Olaszo-ban voltunk vele kocsival, egy nyikk nélkül bírta az utat oda-vissza.

Kép
Kép
robcsi03

OK :D
Sebaj, majd apa vigyáz a picire én meg henyélek! :mrgreen:
Nagy a pofám, de úgyse tudnám megtenni! :wink:
angel37

Tontica, ezt nézzed meg aztán eldöntheted, hogy tényleg nagy-e a hasad :lol: (persze Athizzal nem szállok versenybe)

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Basszus,alig tudtam bejelentkezni :twisted: :twisted: !Mindig kidobott a Bnet :(!

De látom,Ti belehúztatok :).Egy ideig meg sem jelent az oldal,enm tudtam írni :?...

Kokusz

Örülök,hogy megint itt :).Szt is megér egy tesztet a dolog,felettébb gyanús...na meg ha mérnél hozzá egy hőt? :roll:
Óóóó,mi is Loparba akarunk menni,pont a strand miatt :).Igazán ajánlhatnál vmi jó szállást :).Légkondisban voltatok?Mert állítólag anélkül nem lehet kibírni az éjszakákat...tapasztalat?

Athiz

Remélem,aludtál egyet :).És már jobban vagy :).

Robcsi

Nem semmi pocak :D!Te sem panaszkodhatsz,jó nagyok a beleid :wink:!

Tontica

Mizu máááááár?Mi volt az UH-on? Minden ok?

Angel

Nem lehetne ilyen előtte-utána képet? :D Nekem évekig rövid volt,most félhosszú,tök érdekes,hogy már így megnőtt,pedig el sem tudtam volna képzelni,hogy megint hosszú legyen...az terhességek előtt hátközépig ért :D!
Szabadban pisilés :)....Óóó,az a pasik kiváltsága :D!Én is utálom,amikor mindenféle ágakbogak birizgálnak :?...

Kriszti

Talira nem is reagáltam!!!én benne vagyok,csak vmi jó kis időpont kéne...meg hely :).Mondjuk Tonticáéknál Spanyolban? :lol: :lol: !Ő állja a repjegyet,mi megyünk :wink:!

anyapoc

Anyapoc,
tudom, hogy világégés, de nincs digitális gépünk... De talán nyaralásra beszerzünk egyet! :D

Most én se tudom elképzelni, hogy megint hosszú legyen, de közben meg tudom, hogy egyszer megunom ezt is! :)

Az ágakbogak még hagyján, bár csalánban pisilni se kutya :shock:, csak tudod, nálam erőből megy, hiányzik alólam a wcdeszka! :oops: :roll:

Robcsi,
azért a 2. dobogós hasas hely a tiéd! :wink:
angel37

Anyapoc

Igen, úgy gondoltam, hogy reggel mérek egy hőt és abból szerintem látszani fog kb mi a helyzet. Ha fenn lesz tesztelek ha nem akkor nincs értelme.

Mi lakókocsiban voltunk a San Marino autókempingben. Előre le lehet foglalni. Mondjuk nem tudom nektek milyenek az igényeitek, főeg gyerkőccel. Nekünk ez megfelel és árban is nagyon jó, ja és van klíma. 4 napra (azaz 3 éjszakára) a díj 19500 Ft volt és ehhez ott már csak a kutaxa-t kellett fizetni ami durvánegy ezres volt fejenként ennyi időre. Na meg az útdíjak és a tankolás. Apartman nem tudom mennyiért van. De a neten biztos találsz ha beírod keresőbe.
Klíma nem árt ... főszezonban elég durva a meleg.
kokusz

Anyapoc, amikor mi Loparban voltunk (Rékával pocakosan) akkor csak úgy mentünk, nem volt előre foglalt szállásunk, mert mindenki azt mondta úgyis találunk. Főszezonban voltunk és tényleg mindjárt a legelső helyen találtunk is szállást. Nagyon jó volt, mert csak az úton kellett átmenni, volt egy kb 20 méteres partra vezető út és már ott is voltunk. Zöldséges, pékség fél percre volt szóval bár nem volt légkondi a szobában kibírható volt. Mi akkor fizettünk 15 Eurót/fő, de a strandtól távolabbi apartmanok már 9-10 Eurótól voltak.

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?