Új privát üzeneted érkezett!

Nya hajsztok!

Bozotka!
Udv nalunk! Jaja, mi vagyunk a nemkakilosak, eddig egyszer jutottunk el odaig, hogy a 4. napon egy negyed glicerines kupot nyomattunk Ajronka popojaba, amitol aztan 5 perc mulva trottyolt is. Azota is 2-3 napon keresztul minden nap kakkant, aztan jn egy 2-3 napos szunet. Vegszukseg eseten (ha mar annyira zavarja, hogy enni se tud tole) ott a kup, egyebkent meg varunk. Neki ilyen az anyagcsereje es kesz. Feldolgozza a tej nagy reszet es idonkent tobb nap is kell ahhoz, hogy odaig jusson a vegtermek, hogy kakilasi ingert idezzen elo a vegbelben... ennyi a sztori.

Ria!
Pancsi tekinteteben nekunk 3 nap kellett ahhoz (a mai nap), hogy maximalisan elvezze (azaz gugyogjon, kiabaljon es kacagjon. Igen, ez a legujabb: jhangosan acag. nem sokat, de ha nagyon tetszik neki valami, akkor hangosan nevet :D Ha csak kicsit, akkor figatlanul mosolyog :D) Ugyhogy ne add fol, kitartas. Probald meg melegebb vizzel eloszor, aztan szepen egyre hidegebbel. Mi ezt csinaljuk. Ma mar szeritnem olyan 32 fok koruli vizbe tettem.

Timo!
Kis rasegitessel iszik meg igy, oda kell nyulnia es en csak akkor engedem el, de ezt ma is csinaltuk. En nem rangatom vagy tapasztom ra a kezet. Majd megtanulja azt is! Ja, es egyszer mar visszatette ma a cumit is a szajaba :D Rasegites nelkul: kivette, ahogy szokta, es mire nyultam volna, hogy visszategyem, o megelozott :D Egyelore veletlennek konyvelem el...

Mi elmentunk a Westendbe, gondoltuk gyereknapozunk valami jatekboltban vagy mittudomen. Hat, Westi baratunk kongott az urtol, csak a vendeglatok voltak nyiotva :( Jobb hijan ettunk egy fincsi fagyit meg Borgorkinget... Aztan hazagyalogoltunk (amit Gedeiapu szivbol utalt, de fol nem szallt volna a villamosra :D)

Hat ennyi volt ma. Volt egy kis baleset is, a cumisuvegbol forralas utan par csepp forro viz rafroccsent Ajronkara es hat volt sivitas, most meg be van pirosodva. Annyira sajnalom, olyan bena vagyok - tonkremegy mellettem ez a gyerek :( :( Nincs szegenynek eleg baja a hulye orvosokkal, meg az anyja is bantja?????? Ugyhogy ma valami nagyon szarul erzem magam emiatt :(
kami

Lillu,
Én elég drágának érzem a kocsit, meg a Brendont általában. Csanád meg már egyébként is majd két hónapos, nem baj, ha nem teljesen vízszintes a kocsi. A miénk sem egyenes, először még volt benne egy szivacs, de most már azt sem teszem be. A mózesben meg most amúgy is megfulladna ebben a jó időben. Keress rá a neten a Graco, Peg Prego, vagy hasonló márkákat, azok is jók, de barátságosabb áron. De ha van kedved, lehet Maclaren is :D

Bozotka,
Üdv itt:) A nyálas dolog teljesen normális, akár még egy évig is tart, néha tovább.

Timocska,
Nektek is eljött a bébi óránként kel éjszaka verzió :wink: Szerintem hamar visszaáll a normál kerékvágásba. Néha megviseli a babákat a környezetváltozás.
Mi nem hinném, hogy megyünk a talira, elég messze van a lelkivilágomnak és macerás az odajutás. Azért még próbálom győzködni magam.

Kami,
Szegény Áront mennyi baj éri :( Lehet azért, hogy mire odaért a víz, eléggé lehült, de a babák bőre még nagyon erősen reagál, a nem is olyan meleg vízre.
Az akvárium megérkezett, köszi Oli nevében is. Már csak azt kell kitalálni, hogy teszem át. Egy jó ideje nem mozgattam, mert harap a kis piszok veszettül. Gyáva nyúl, de ha megfogom, a kígyó nyakával harcol. Na rákészülök.

Kép KépKép
lorca

Hat, Lorca, elegge felvisitott, nincsenek illuzioim. Raadasul tok piros a helye es egy pici holyag is volt (mar kipukkant), szoval... ez van :( De legalabb meg nem ejtettem le...
kami

Kami!
Nem akarlak emlékeztetni, de egyszer már beverte kis Ájron men a buksiját az anyukája "jóvoltából"! :wink: :wink: (Lorca, babatali) :lol: :lol: Milyen szenyó vagyok! :oops: :oops:

Lorca!
Nekünk sincs közel a sziget (XV.ker), de elmegyünk a jó társaság kedvéért, na meg kell szoktatni a bébit is! :D :D

Lányok, annyira megviselte Lillát a kis kiruccanásunk, hogy itthon egész délután ordított. Az én lányom, aki sírni se szokott!! Semmi nem nyugtatta meg, ráadásul apósomék is beállítottak. És osztogatták a jó tanácsokat: biztos éhes, biztos szomjas, hadd sírjon stb. Azt hittem felrobbanok az idegességtől... :twisted: :twisted: Nemrég mentek el, most elaludt Lilla, remélem reggelig alszik és holnapra elfelejti az egészet! Úgy szeretem, olyan kis kétségbeesetten sírt és nézett rám, hogy anya segíts már!!! Én meg nem tudtam! :cry: :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Na, és egy-két elmaradhatatlan fotó! :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 15:58-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Timo!

Azota a neurologusnal (de meg Marcsinal is) tobbszor beverte, a neurologusnal a Lorcasnal sokkal durvabban. Nem az en jovoltambol. Meg se kottyant neki. De ez a mostani dolog eleg brutal, elismerem. (Teny, hogy egeysz nap kacagott es dumalt ettol fuggetlenul is, kiveve most este, most eleg nyugi volt, mig meg nem furcsiztunk). En ahanyszor ranezek a sebre, elborzadok, hogy milyen gondatlan es fegyelmezetlen es nemtorodom vagyok. Ilyenkor tenyleg tok egyedul erzem magam es meg annak orulok, hogy 'csak' ennyi baja lett eddig... nem akarom magamat vedeni, de tenyleg eleg faraszto mindenre egyedul gondolni ugy, hogy senki sincs korulotted, aki legalabb 5 percre atvenne toled es felfrissithetned az agyad. Nem gondolkodtam, mikor olyan kozel tettem le hozza a cumisuveget. Sajnos gedeiapu is csak akkor moccan pl ha ordit Aron, amikor raszolok. Magatol nem...

:(
kami

Kami, egyet se bánkódj! Én akkor gondoltam ezt végig mikor majdnem belekaptam a szemébe véletlenül... :cry: és úgy megijedtem, mert felsírt és összeszorította a szemét. És mikor végre kinyitotta, és láttam, h nincs baj akkor kezdtem sírni, és végiggondoltam, h egy óvatlan mozdulat mit jelenthet. Ez mindannyiunkkal előfordul!

Timi, tök jó a hajad!! Persze Lillus cuki, de ezt már annyiszor mondtuk, most az anyukát is dicsérem :D

Május, a Humana bébivizet ugye nem kell forralni? Vagy forralod?

Kép
Kép
agiboldi

Hali!

Timo szuper jó a hajad nagyon jól áll és persze Lillus is tündéri a képeken (nem hiába a fiamnak jó izlése van :lol: ). Ne keseredj hogy rosszul viselte a környezet változást muszály megszokniuk, nekünk is ki kell kapcsolódni néha. :D

Kami: Ne gyötörd magad nem szándékosan tetted balesetek meg elő fordulnak. Én például terhessen kétszer égettem meg a hasam. Egyszer forró olajal egyszer meg a zuhannyal. :( :( :(

Bozotka üdv itt. Mi is nyáladzunk ezerrel :D :D :D

KépKép
csongria

Natinak jön az utolsó kör foga. Eddig semmi jele nem volt, a felső metsző óta nem bajolt velük. Remélem, most is megússzuk. És akkor le van tudva a fogzás az elkövetkezendő minimum 4-5 évre.

Timocska,
Gondold el, hogy most nyaralsz. Lehet, hogy Lilla pont ilyen jól fogja érezni magát. :twisted: Lehet, hogy most én is gonosz hangulatban vagyok? :twisted: :oops:
Szabi elég kemény kiképzésnek van kitéve most is. Napi jelleggel üvölti valaki a fülébe, hogy Szasza nem síííír :D
Az anya segíts nézésnél van rosszabb is. Amikor mondja, mert fáj valamije, kétségbeesetten néz és hüppög. Brrrrr.
Látom, Lilla is annyira utálja a fekvőtámaszt, mint én. De neki sokkal jobb a tricepsze. :D

Kép KépKép
lorca

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna és Fanni baba
johanna1975

sziasztok!

tali
nekünk szupi a csütörtök, hánykor legyen kb a kezdés? (a péntek abszolút nem jó, kele megkapja a 2hónapos oltását :shock: ) és pontosan hol? én örülnék, ha vlhol a naaagyszökőkútnál lenne a tali, mert oda simán be tudunk sétálni a 4-6-tól

ágiboldi
én a borárosról megyek 4-6-sal, tökjó lenne, ha csatlakoznál!

mi esküvőn voltunk hétvégén, kele irtó jól viselte az utazást (még nem ült autóban), meg az utazóágyat is, végig abban aludt. bár tény, h kellett egy paplant rakni alá, mert a sima alja baromi kemény (abc design). a szertartás alatt is végig csendben volt, bár rájöttem, h az ezüst-fekete csíkos felsőm nyűgözte le, hehehe.

timo
amilyen jól bírta kele az utazást, meg ott tökjól aludt, a ma éjszakánk n durva volt, szintén kétóránkénti evéssel, sírdogálással, szvl vlmilyen szinten tutira megviselte a sok élmény.

kami
ne ostorozd magad, mert sajnos ilyesmi mindenkivel előfordul, és hát tény, h így a legnehezebb, h szinte mindig egyedül vagy vele.

pann
ez a teszkós sztori n durva, minden elismerésem! én letörtem volna a kezét, ha belenyúl a babakocsiba és megfogja a cumiját. tudom, h antiszociális vagyok, de ez nekem olyan szinten túlzás, h el se bírom mondani. :evil:

majus3

Lányok!
Miért van az, hogy ma Lilla egyfolytában enne? 2-2,5 órát alig bír ki kaja nélkül! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, a napokban Boldi is. Biztos szomjasak. Bár én adok neki teát, de talán nem érzékeli, h az is táplálék.
Ráadásul óriásokat bukik.

Lorca, te mondtad, h Nati is nagyokat bukott ugye? Azért vettétek fel a szőnyeget. Most az elmúlt 2-3 napban csak úgy toccsan a hátam mögött a padlón.. rémísztő..
Valamelyik nap már azt hittem, h ez hányásnak minősül, mert kb sugárban jött ki belőle, de aztán szerencsére ezt a durva változatot nem ismételte, de azért nyugtalan vagyok miatta.

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi: Nekünk is így kezdődött aztán elkezdett kicsit fogyni és akkor kaptuk az anti-reflux tápszert amibe szentjános kenyérmag örlemény van és alig bukik már.

Nállunk Beni meg alig akar 4 óránként enni biztos a meleg miatt.

KépKép
csongria

Timocska,
Szabi csak az első kb 1,5 hónapban tartotta napközben a kb 3 órát. Azóta belehúzott és a 2 óra, ha nem alszik, már jónak számít. A tej nem csak evés, hanem ivás is, az meg gyakrabban kell. Ma én szopi alatt elaludtam, jó 1,5 óra múlva, amikor felébredtam, még mindig cummogott. Teljesen megsértődött, amikor arrébbmentem, még folytatta volna.

Ágiboldi,
Nati folyamatosan evett és folyamatosan dobta vissza a kaját. Nem tudom, mikor állt le vele, talán amikor enni kezdett. Szabi nagyon ritkán bukik, főleg mostanában, de azt inkább borulásnak hívnám. Fél deci tej biztos visszajön, jó habosan.
A sugárhányás kb 6 hetes korig nagyon rossz jel, mert akkor jön ki a gyomorszűkület, ha van. Most már nem lehet, nem kell megijedni. Te megmérted Boldit három hónapos szülinap alkalmából?

Éjjelre ti mit adtok a bébire? Este, de még éjfélkor is elég meleg van, a body még sok is. Hajnalra viszont hül a levegő, akkor elfér rajta egy rugi is. Viszont fel nem ébred és nekem sincs sok kedvem felkelni mondjuk 2kor, hogy megnézzem, most pont fázik-e. Felébreszteni meg pláne nem akarom, örülök, hogy alszik.

Hófordulón fel szoktátok jegyezni, mennyit nőttek? Natinál csak az elején néztem, de Szabinál sokkal lelkesebb vagyok. Nagy kínlódva még a hosszát is mérem, meg a fejét. Súly-hossz a 10-25 percentilben van, de a feje az 5ös alatt. Ha lány lenne, sokkal jobban állna :wink: Egy átlagos, nem túl nagy leányzónak felel meg :D Erre a méricskélésre a szomszéd azt mondta, hogy látszik, túl sok időm van. Érdekes, hogy Szabival nincs segítség, nem úgy mint Natival annak idején, mégis sokkal egyszerűbb. Sokat dob, hogy Szabi alszik éjjel.

Kép KépKép
lorca

Húú, Szabi ma 3 hónapos? Gratula neki ez alkalomból! Én nem mértem, de a védőnéni az oltásnál most először megmérte a hosszát és 62 (53-mal született), pedig hosszabbnak tűnik. A fejét is megmérte, de nem emlékszem.
Köszi a bukásos megnyugtatást, akkor nem foglalkozok vele :)

Én éjszakára egy hosszú ujjú body-t adok rá és egy vékony ujjatlan hálózsákot, meg kb derékig egy vékony takaró (ami alól úgyis kimászik). De nálunk egyáltalán nincs túl meleg, én pl. nyakig paplan alatt alszom. Mondjuk ez se mérvadó, mert én 40 fokban is nyakig paplan alatt...

Kép
Kép
agiboldi

Lorca! Nállunk elég meleg van ezért én egy újjatlan vékony hálózsákot adok Benire és nem adok alá semmit, szerintem így pont jó mert azért fedve van a lábacskája. Ja és nem takarom be. :) Boldog három hós fordulót Szabinak!!! :D :D :D

KépKép
csongria

Éjszakára takarónk nincs, mert pillanatok alatt lerúgja. A hálózsákot meg próbáltam, de belecsavarodik és visít. Én meg aggódok, hogy így soha nem fog elmúlni a megfázása. Kint ezer fok van, én meg itthon porszívózhatom a kis nóziját :(

Ágiboldi,
Megcsináltad a tortát? Nálam a sütik mindig nagyon drágák, mivel mindig kell valami hozzávaló. Pl robotgép, mérleg, tortaforma, egy új szakácskönyv... Mostanra már beszereztem a fontosabbakat, úgyhogy már egész jól állok. Ha meg akarsz tanulni sütni-főzni, szerintem neked is érdemes így kezdeni. Mert akkor hozzám hasonlóan te sem vagy az a született tehetség :wink: A mérleg előtt sokkal rosszabb volt, most már bátrabban állok neki a recepteknek.

Na, megyek aludni. Olyan jó volt ez a hosszú hétvége, hogy Robi itthon volt és nem kellett rohangálnom egész nap, mint pók a falon.

Kép KépKép
lorca

Flóra, neeem, jó a tipped, nem csináltam meg mert nincs tortaforma :) csak muffinsütőm van :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok! :)

Utólag is boldog hófordulót Szabinak és Szilvinek! :D :D

Lilla éjszaka egy rövidujju bodyban és egy ujjatlan pamut hálózsákban alszik. Takaró nincs, mert kábé 3 mp alatt lerúgja! :lol: :lol:

Én szeretek sütögetni, van is itthon mindenem (szakácskönyv, robotgép, tortaforma) csak mostanában nincs kedvem.. :cry: :cry: és időm se nagyon! :cry:

Ma megyünk tanácsadásra. Kiváncsi vagyok mennyit nőtt, 2 hete voltunk utoljára.

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!
Emma f10től reggel f7ig aludt!! :D Egész kipihentnek érzem magam :D
Ma megyünk a 2 hónapos oltásra, aztán ha nem lesz nagyon nyüszi, akkor jövök és visszaolvasok ;)
Addig is: nem tudjátok, hogy miért lehet, hogy még mindig csöpög a tej a cicimből??? Már 2,5 hete nem szoptatok egyáltalán :roll:
Na, megyek.
Vendég

Barbi!
Irigyellek! :) (mármint a jó éjszaka miatt) Lilla 9 után 2-kor és 6-kor kelt! :?
Én úgy tudom, hogy 30 nap kell, amít a tej teljesen elapad. De lehet, hogy tévedek, bár nem hiszem, hogy ennél kevesebb. Úgyhogy még pár napig csöpögni fog! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Csajok, én minden nap rácsodálkozok, miből lesz a cserebogár! Lilla 20 perce ül a hintaszékében és beszélget a macijával és a nyuszival! Annyira cuki, hogy ez így leköti!!! És közben nagyokat nevet és "sikongat"! Én úgy szeretem!!! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Úgy néz, ki hogy lassan visszatérek a fórumhoz, hozzátok! Már 3 napja tudlak titeket olvasni!!! Juhéjj! És ennek nagyon örülök!!!

Ezen alkalomból és Mazsi kérésére dobok egy képet a ma 6. hetes Szófiáról!

Kép Mamával

Kép Sikongatás a zenélő körfogónak

Szóval megpróbálok újra bekapcsolódni hozzátok és gyakrabban jönni!!!!

Bea

KépKép
babzsak27

Bea!
De jó, hogy újra jössz!
Tejcsi és cici problémák megoldódtak?
Szófia milyen baba?
Nagyon aranyos a képeken, csodálkozó szemekkel tud ő is nézni! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Szabi fekszik hanyatt a kiságyban, szopizza az ujját és magát elaltatta. :shock: Ebben csak három teljesen szokatlan dolog van. A kiságyban fekszik az egyetlen, ami menni szokott. Tegnap felfedezte, hogy az ujja nem véletlenszerűen köt ki a szájában, hanem azt vissza is lehet tenni. Ennek örömére azóta órákat szopizta és többször elaltatta magát :) Így még egyszer végére jutok a takarításnak :lol:

Bea,
Csak lelkesen :)
Vége a gyerekágynak, most kezdődik a meló :D

Timocska,
Hasonlóképp vagyok én is. Minden csoda, amit Nati vagy Szabi csinál. Sokszor elkap az én annyira szeretlek és mindjár jól meggyömöszköllek érzés, hogy néha sajnálom őket. Mindig attól félek, hogy ilyenkor összenyomom Szabit. Még akkor is, ha még a kezemben sincs, csak csodálom a kiságyban. Meg ilyenkor nagyon tudom sajnálni az olyanokat, akiknek nincs gyerekük.
Meg akartam keresni a fórumon, hogy Nati mikor is kezdett mászni. A nyolc hónapos Natiról még azt olvasom, hogy 3 óránként kel, minden éjszaka és csak 2x aludt f5ig, egyszer meg f7ig. Úgyhogy ne merj panaszkodni a 4-5 óránkénti ébredésekre :twisted:
A sütés miatt meg ne aggódj, ez az elsőgyerekes-nincssemmireidőm szindróma. Elmúlik :)

Barbi,
Van, akinek hónapokig is megmarad a tej. Ha jól emlékszem, 2 hónap alatt esik annyit a prolactin szint, hogy ne termeljen. Nagy átlagban. Natit dec 24én szoptattam utoljára, de Szabi születéséig éreztem, hogy van valamennyi tej.
Nem maradt annyi tej, hogy egy picit tartalékolni tudjál? Megfázós napokra jól jönne.

Kép KépKép
lorca

Timi, Lorca, én meg arra koncentrálok, h a jajjj de szeretem, majd megeszem hangulatban meg ne harapjam :lol: :lol:

Főzni tanulok :lol: :lol: egy meggylevest most öntöttem le a budin.. tojásos meggyleves lett, pedig pontosan követtem az anyukám instrukcióit, de gondolom valamit nem kavargattam eléggé mikor a tojással, cukorral stb összekevert lisztes izét beleöntöttem, akkor klasszikus tojásleves állagot öltött :D marha gusztustalan!

Boldi is egész jól bealtatja magát mostanában. Nagy ajándék a hüvelykujj!! Bár nappal hason szeret aludni, és úgy nem találja, olyankor még marad a cumi.

Bea, nadehát mi lehet annál fontosabb, mint h ide irkáljál? :P Jól vagytok?

Kép
Kép
agiboldi

Na, itt vagyok! Emma egy hős volt :D Itthon azért kapott egy kúpot, majd jól bekajált, nagy adag kaki, kis vigyorgás a gügyögés után után most békésen szundikál :P

Pann! Én tuti letörtem volna a kezét ha belenyúl a babakocsiba!!! Eszméletlen, hogy milyen pofátlan emberek vannak! Én nem is tudom, hogy hol álltam sorban a múltkor, amikor egy hasonlóan okos "idegen" közölte, hogy tuti azért sír, mert éhes. Mondtam, hogy most evett mielőtt lejöttünk, és az a baja, hogy egyhelyben ácsorgok vele egy üzletben, amit utál. Mire a nő: hát nem tudom, szerintem éhes. Itt már nem szóltam többet...
Ja, gatula az új tudományokhoz :P

Orsi! A tápit ne készítsd el előre!! Külön vidd a vizet meg a port, és csak ott rázd össze! Egyébként miért tápszereztek? Lemaradtam valamiről?? Az a baj, hogy szerintem a tápit egyszer kell elkezdeni... :? Aztán vagy marad a folyamatos pótlás, vagy teljesen lecsökken a tej... Nem tudod visszahozni a tejcsit?? Tudom, én beszélek, de utólag már másképp csinálnélk pár dolgot :?
Ágiboldi! Én egy hajszálnyit szoktam csak a vízre rámelegíteni, de volt már, hogy úton voltunk, ezt nem tudtam megtenni, és semmi baja nem lett! A lényeg, hogy ne legyen túl meleg vagy nagyon hideg! Szerintem...

Timi! Tök jó a hajad :D Én most nagyon szenvedek az enyémmel :? Ahhoz már "meleg", hogy kibontva hordjam, de még rövid és szétcsúszik ha összefogom :? Mindig ennél a hossznál vesztem el a türelmem és dől meg a "Na, most megnövesztem a hajam" elhatározásom :D
Lillus nagyon cuki még mindig :D

Bea! De jó, hogy jöttél!!! :P Hogy vagytok? Mesélj kicsit! Hogy telnek a napok? Rendbe jött a tejcsi?

Jaj, rajtam mostanában legalább naponta kb 30-40 alkalommal tör rám az úristendeimádom érzés, ami azzal párosul, hogy ha nem alszik, akkor ilyenkor meg is nyunyurgatom rendesen :D :P

Köszi a cicis hozzászólásokat! Sajnso érdemi mennyiség már nincs, de legalább csöpög...
Vendég

Ági!
Ti jöttök a talira?
A főzőcske így kezdődik! Én már évek óta rendszeresen főzök, mégis van úgy, hogy lábasostul dobom a kukába a főztömet!

Azt olvastam, hogy csütire olyan 20-25 fokot mond. A Szigetre menjünk vagy rohamozzuk meg Ságiékat? :D :D

Lilla egyenlőre csak az ökleit próbálja meg a szájába gyömöszölni, egy ujjal nem elégszik meg! :lol: :lol: :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Babzsak

Ha jól látom 2 nap van a kislányaink között :) :) Nagyon ügyi Szófia, hogy már így sikongat!

Lorca:

Milyen pózban szoptattál, hogy 1,5 órát aludtál közben...

Barbi:
volt már a légkondis?

nanica

Ágiboldi :lol: Ilyenen mindenki átesik :lol: Legalább nem húst kellett kidobni :wink: Hideg gyümilevest én nem szoktam bonyolítani: veszel valamilyen gyümit, a felét habtejszínnel összeturmixolod, ízlés szerint esetleg egy kicsit megcukrozod, majd bele a gyümi másik fele és kész is ;)
Vendég

Lilla 9 óra alszik... :shock: Már kellett volna indulnunk a tanácsadásra, de még fel se kelt és nem is kajcsizott! :lol: :lol:

Barbi!
Sok puszi a kis hősnek! :D Én is nyomorgaton Lillust, jó kis husija van, úgyhogy van mit gyömöszkélni! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica, mára ígért pénteken visszahívást a pasi titkárnője. Elvileg holnap ki tud jönni helyszínt megnézni, aztán 1-1,5 héten belül be is szerelik! Jó is lesz, mert a fasza tégla falak tartják a meleget és hiába szellőztetek, Emma szobájában most is 30 fok van :shock: Rá meg azért mégsem nyitom az ablakot amikor alszik...
Vendég

Köszi Timi, majd átadom a következő rohamnál :lol:
Én szadi voltam reggel, felkeltettem Emmát, mert időre mentünk. Nem is értette szegény, hogy mi van :wink:
Vendég

Barbi!
Lillánál is 30 fok van. Én már túlléptem azon, hogy nem nyitom ki rá az ablakot alvás közben. Igenis kinyitom és éjszaka is nyitva van. Igaz, éjszakára a redőnyt rácsosra lehúzom. Nappal fel van húzva, az ablak nyitva. Most van 27 fok nála! :(

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, és Te ilyenkor milyen rucit adsz Lillusra? Emmán egy rövid ujjú body van, meg deréktól lefelé egy vékony pamut takaró. Így visszaolvasva a 30 fokban a takaró tök hülyeség :roll: Én meg hajlamos vagyok úgy öltöztetni, ahogy én érzem magam :shock: Na, lehet, hogy kitakarom :lol:
Vendég

Barbi:

mi tetőtérben lakunk, és éjjel nyitva az egyik ablak. Mi együtt alszunk és mi sem bírnánk ki...
igy is van hogy éjjel is 24-25 fok van...

nanica

Nanica, akkor nálatok nagyon kellemes idő lehet! :)

Barbi!
Liilán egy rövid ujju body és pamut ujjatlan hálózsák van. Takaró nincs. Csináltam úgy is, hogy csak egy rövidujju body és takaró, de az nem jó, mert Lillus hamar lerúgja. Így meg pont okés! :) Amúgy én is hajlamos vagyok a túlöltöztetésre. Most pl. hosszú ujju body és rugi van rajta. Még nem voltam kinn, de úgy látom kicsi fúj a szél! Vagy túlöltöztetem? :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi:

Nekünk igy éjjel rövid body és egy vékony pamut halózsák van, és hajnal felé rákerül egy vékony takaró. akkor már én is magamra veszek takarót ezért adok a Liusra is...

nanica

Timi! Itt csalóka az idő, eléggé fúj a szél! Én vastag kardigánt adtam rá, de a kenguruban az már sok volt! Kint most lehűlt kicsit a levegő (lagalábbis a hétvégéhez képest), nagyon kellemes :)
Éjszaka Emmán is ugyanez a szerkó van, mint Lillán! Amikor iszonyat meleg volt, akkor meg csak egy ujjatlan vékony hálózsák, hogy a dereka azért ne lógjon ki ;)
Vendég

Timo: hát igen... :evil: melegből nincs hiány... ezért szeretnénk mi is légkondit! egyébként imádom a tetőteret, éjjel csillagos ég alatt alszom :lol:

nanica

Nanica, mi külön szobában alszunk, de mivel csukva az ablak - nemcsak a levegő, hanem a bogarak miatt is (húúú, szúnyogháló is kéne...) - ezért nem gond, hogy nincs takaró ;)
Vendég

Na, megjöttünk a tanácsadásról! Lilla 5750 gramm (ami a mi mérlegünk szerint csak 5520 gr) és 57 cm! :D :D Ja, és képzeljétek, szinte majdhogynem leszidott a doktornéni, hogy miért szoptatom napi 8-9-szer. A napi 6 elég lenne! (szerinte) Nesze neked igény szerinti szopi! :shock: :shock: A napi 6 szopi az nappali 3 óránkénti evést jelent. És mi van éjszaka? Mert Lilla azért még felkel és hát akkor kéri a cicit! :lol: :lol:
Mindegy, mi úgy csináljuk, ahogy nekünk jó! :D

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok csajok!

babzsák
Szofi nagggyon édes! és mégiscsak megelőztetek :lol: Lea most kezdi a sikongatásokat és beszélgetéseket Tigrissel, a nyuszival, a dekorcsík mackójával ja és a kedvenc, a pelenkázón heverő melltartóbetétes kék doboz :lol:

éjjeli "szerelés"
Lea egy rövid ujjú bodyban és zokniban múlatja az éjszakát...
a takaróval nála is ugyanaz a helyzet mint a többieknél a hálózsák pedig vastag és éjjel 27-28 fok van nála

Mi külön alszunk (máramikor :oops: :lol: ) és Lea szobájában most lett felszerelve a szúnyogháló de azért éjjelre nem hagyom rá nyitva az ablakot...hajnalban a nyitott ablak mellett nekem kell a paplan :shock:
így ő meg is fagyna :shock: :lol:

A külön alvás mostanában mondhatni dugába dőlt pedig már olyan ügyesen lealudt este a kajcsi után.Jónéhány napja csak úgy alszi kel ha dajkálom vagy ha mellettem lehet.Vmelyik este is a nappaliban aludtun el 2 kor felébredtem ,kicsi lányom mélyen durmol mellettem na mondom beviszem a helyére és csatlakozom apához...be is vittem ,lefektettem, végre a kicsi ágyikómban elhelyezkedtem amikor kitört a lázadás :lol: egy mintegy 15 perccel a lefektetés után volt úh újra kivonultam és aludtunk édeskettesben a nappaliban újra tovább.

persze tudom keménynek kellene lenni és nem hagyni magam de annak van értelme hogy bömbizik a kiságyában és sem ő sem én nem alszom? próbáltam hogy hagyom sírni de nem bírom ill nem bírjuk 5-7 percnél tovább hallgatni :oops: :cry:

babakocsi
lilu nekünk majdnem ue van csak sima travel sys.ez a 2005 modell.amiben eltér a deluxetól, nem mózes hanem csak egy téli lábzsák van hozzá, nincs benne hőmérő,óra viszont vízszintesre dönthető .70.000 Ft volt a lábzsákkal,esővédővel ,hordozóval+adapterrel,táskával.mi a brumimaciban vettük. Kép

nekünk eddig nagyon bevált én nagyon szeretem és Lea is jól érzi magát benne :lol: csak ajánlani tudom!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

sziasztok csajok!

babzsák
Szofi nagggyon édes! és mégiscsak megelőztetek :lol: Lea most kezdi a sikongatásokat és beszélgetéseket Tigrissel, a nyuszival, a dekorcsík mackójával ja és a kedvenc, a pelenkázón heverő melltartóbetétes kék doboz :lol:

éjjeli "szerelés"
Lea egy rövid ujjú bodyban és zokniban múlatja az éjszakát...
a takaróval nála is ugyanaz a helyzet mint a többieknél a hálózsák pedig vastag és éjjel 27-28 fok van nála

Mi külön alszunk (máramikor :oops: :lol: ) és Lea szobájában most lett felszerelve a szúnyogháló de azért éjjelre nem hagyom rá nyitva az ablakot...hajnalban a nyitott ablak mellett nekem kell a paplan :shock:
így ő meg is fagyna :shock: :lol:

A külön alvás mostanában mondhatni dugába dőlt pedig már olyan ügyesen lealudt este a kajcsi után.Jónéhány napja csak úgy alszi kel ha dajkálom vagy ha mellettem lehet.Vmelyik este is a nappaliban aludtun el 2 kor felébredtem ,kicsi lányom mélyen durmol mellettem na mondom beviszem a helyére és csatlakozom apához...be is vittem ,lefektettem, végre a kicsi ágyikómban elhelyezkedtem amikor kitört a lázadás :lol: egy mintegy 15 perccel a lefektetés után volt úh újra kivonultam és aludtunk édeskettesben a nappaliban újra tovább.

persze tudom keménynek kellene lenni és nem hagyni magam de annak van értelme hogy bömbizik a kiságyában és sem ő sem én nem alszom? próbáltam hogy hagyom sírni de nem bírom ill nem bírjuk 5-7 percnél tovább hallgatni :oops: :cry:

babakocsi
lilu nekünk majdnem ue van csak sima travel sys.ez a 2005 modell.amiben eltér a deluxetól, nem mózes hanem csak egy téli lábzsák van hozzá, nincs benne hőmérő,óra viszont vízszintesre dönthető .70.000 Ft volt a lábzsákkal,esővédővel ,hordozóval+adapterrel,táskával.mi a brumimaciban vettük. Kép

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

bocsi a dupla helyfoglalásért :oops: :oops: :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

timi

ne foglalkozz velük!

mennyi a napi 24h-s összmennyiség amit megeszik?mert lehet hogy ő többször eszik keveset..

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Nem tudom pontosan, mert nem minden evést szoktam mérni. Csak hébe-hóba. De szerintem alkalmanként 100 gr-ot eszik. Volt már, hogy csak 70-et mértem, de volt úgy is, hogy 160-at. Szóval, tök változó!
De miért legyen más a gyermekem, mint én, aki nappal szinte folyamatosan eszik??? :lol: :lol:
Nekünk is ilyen babakocsink van, csak a 2006-os modell, textilmózessel. Amit kábé 1-szer használtunk mindössze. A lábzsákot meg még sose! :) Ja, és a miénk vízszintesre dönthető!

Timi
Kép Kép
timocska

hétvége
lehet hogy gonosz vagyok de végre nem jött senki a hétvégén hozzánk... :oops: :lol: a párommal épp beszéltük hogy kicsit sok mostanában a nagyszülökből és a gügyögésükből :oops: :oops: :oops: önző dögök vagyunk? nem tudom de eddig a havi 1-1 látogatás bőven elég volt most pedig minden hétvégén itt voltak...ja és ahogy írtam nem lehet nekik megmagyarázni hogy ez a gyerek még eszik-alszik!!! kivéve a szopi utáni 20-25 perceket de után alvás kell neki!!
na és a sok jótanács... :shock: !!!
na de a kedvenc anyós által feltett kérdés:naé s mikor jön a második? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a falra tudok ettől mászni

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nálunk ugyanezt a kérdés a kedves apuka (Bali) teszi fel! :shock: :shock: És nekem is a bicska nyílik a zsebemben. Mert okés, hogy majd szeretnénk kistesót, de nem most! :)

Nekünk talán a mostani hétvége lesz az, amikor se mi nem megyünk, se senki nem jön!
Én teljesen megértelek, sokszor nekem is elegem van még a saját családomból is. A jótanácsokról meg ne is beszéljünk!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?