Bogáncs
Persze, érthető, hogy így érzel. Én is be lennék tojva. De nem lesz semmi baj!!!! Szorítok nagyon!!
Szilvi
Köszi! Ma egész nap a felülést gyakorolta.
Persze még nagyon kell rá figyelni, mert hajlamos lazán hátra- meg oldalra dőlni, és így beveri a fejét. Olyan édes, mert ugye forgás közben is gond volt, hogy nem vigyázott a fejére, ezért mindig rászóltam, hogy vigyázzon a fejére. A végén már tök óvatosan tette le a kis buksiját. Tanulékony!
Különben nagyon jó fejek ezek a kamaszodó fiúk. Répa unokabátyja is 16 lesz lassan. Eleinte meg sem merte fogni, most meg van, hogy ő akarja tartani. Répa meg persze imádja.
Kristóf is biztos imádni fogja, főleg, ha lány lesz.
Majd ő lesz a nagy bátyus, aki mindentől megvédi. Az UH-t biztos élvezni fogja. Gondolom, még nem látott ilyet, csak képen.
Szilcsi
Bizony, bizony! Már itt tartasz. Én Ficivel pénteki napon töltöttem a 35. hetet, és vasárnap már a kórházban voltam.
Remélem, azért Boldi még húzza pár hétig!
Képzeljétek! Találtam egy turit (ami nem nagy dicsőség, mert van vagy ezer
), és nem bírtam megállni, vettem Ficinek pár ruhát. Pontosabban egy body-t, egy ruhát és három napozót. Nem is látszik, hogy használtak. Összesen 2000-t fizettem. Volt még sok jó, de sikerült valamennyire visszafognom magam.
Viszont az albérlet egyre gázabb.
Ma délután Fici 2től 5ig aludt. Erre a felső szomszéd 4kor elkezdett kalapálni, ami a szigetelés hiánya miatt úgy hangzott, mintha közvetlen mellettem csinálta volna. Még szerencse, hogy Fici csak félig nyitotta ki a szemét és aludt tovább. De még 5kor is ment a kopácsolás. A ráadás: ma úgy döntöttünk, hogy kicsit később fektetjük le. És milyen jól döntöttünk! Megfürdettük és épp öltöztettem, mikor a "kedves" felső szomszéd megint elkezdett kopácsolni. Na, Apa annyira felhúzta magát, hogy fogta Ficit és felment, hogy talán nem most kellene kopácsolni, mikor a gyerek 8-tól aludna. Ez volt fél 9kor. Ja, és épp amikor felértek, akkor kezdett el a faszi fúrni!!!
A válasz: ja, még három visszavan. Mármint fúrnivaló. Anyád! Úgyhogy most tényleg ezerrel belehúzunk az albérletkeresésbe.