Új privát üzeneted érkezett!

Teszek föl egy pár friss képet! :wink:

Kép

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kriszti, anno nekem is előbb kellett menni az UH-ra, utána az UH-os papírral újra a beutalóért és akkor volt a vérvétel. szóval nem kell üres gyomorral menni, én is csak kb délben kerültem sorra.

Geli, igen, osztálytársak, meg persze ismerősök is! :D Kicsi a világ! Babakocsi ügyben még nem nagyon jutottam előre, de legkésőbb 1 hónapon belül kiválasztjuk és megvesszük. Csak jobb szeretem élőben látni, még ha esetleg mi is használtat veszünk végül. :wink:

Timcike, szép nagy a pocakod már! :D Bele sem merek gondolni, hogy nekünk is ekkora lesz... Néha már most érzem, hogy feszít és húzódik. :wink: Ez a hőség meg külön élvezet... :?

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

kriszti: az UH van előbb és azzal kell menni a vérvétel beutalójáért.

geli, manofalvi: érdemes a neten böngészni, mert ki lehet fogni jó babakocsikat használtan. Nekünk nagy szerencsénk volt, mert a chicco-t egy olyan család adta el, aki alig használta és minden gyereknek új babakocsit vesz...megtehetik... De így legalább meg tudtuk venni :D (szerintem áron alul, mert 40 ezerért én még ilyet vagy ehhez hasonlót nem láttam hírdetni használtan se, újonnan meg 130 ezer forint...)

Nézzetek szét az apróhirdetéseken:
http://www.origo.hu
http://www.babazo.hu (börze)
http://www.babaszoba.hu

Kép

Kép
falevel2

online árveréseken is lehet nézelődni:

http://www.teszvesz.hu

http://www.vatera.hu

Most hirtelen ennyi jutott eszembe...

Kép

Kép
falevel2

Köszi Falevél a tippet! Megnézem majd az apróhirdetéseket! :D Újonnan egy ilyen kocsi, amilyet vettetek kb 150e, ma néztem az egyik boltban... Szóval nagyon jó vásárt csináltatok! :D :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Lányok köszönöm a felvilágosítást, Timci védőnőnél még nem jelentkeztem le, mert a doki szerint nem kellett még, de mostmár ha meglesz ez az uh, fel fogom keresni :)
Köszönöm még egyszer!!!!

Kép
kkriszti77

Sziasztok,

Timci,

Ne aggódj, majd összejön néhány hónap múlva, ha már belerázódsz a dolgokba, és sétálgattok egyedül is. Még elég jó fent van a pocakod. Állítólag a szülés egyik jele, ha leszáll a pocakod. Majd írj, milyen volt az eredményed. Atticy nagyon jól érzi bent magát.

Falevél,

köszi, nekünk már van babakocsink, csak kezdő anyaként nem tudtam melyik is lenne a legjobb, annyit tudtam, hogy olyat, akarok, amit 2irányból lehet tolni. A Bergonról hallottam, hogy nem olyan jók, meg kicsik is. Mi végül a Petőfi Sándor utcán vettünk egy noname kocsit. Jó is volt, amíg kicsi volt Gergő, de most sportkocsiként nem jó, mert nagyon nehéz. Szerencsére kaptunk egy Cam-os sportkocsit, ami nagyon könnyű, így most a mélykocsink az anyósoméknál van, viszont a 86 cm-es fiam még lazán elfér benne, akkora a fekvőfelülete. Itthon meg a Camot használjuk, de arról már rendesen lelóg a lába.

Donoé,

milyen volt a hétvégétek? jobban van Barbi? Mennyi időre kell még mennie? Ha kell egyáltalán. kicsik örültek, hogy itthon volt? Te hogy vagy?

Noémi,

Szakdolim sehogy sem áll, a tanárom nem reagál a leveleimre, de azt hiszem, most már minden nap írok neki.

Mandula,

A nagyáruházakban jóval hidegebb van a légkondi miatt, mint az Univerben. Plédet szerintem is vigyél. Nálunk az anyósom és a párom nagyon parázósak voltak, és habár Gergő augusztusi elég sokáig egyedül járt a férjem bevásárolni, attól függetlenül, hogy a többi boltba éni s lazán mentem babakocsival.

Sziasztok.

geli08

Geli!

Köszi a kérdésed,ma beszéltem vele,s nagyon jó kedve volt,ettől az enyém is kicsit jobb lett. :D Csütörtökön jöhet haza.Picúrok nagyon örültek Neki,főleg Donát.
Vendég

Donoé,

Örülök, hogy jobban van és annak is hogy ezzel a te kedved is jobb lett. Nyugi nem lesz semmi baj, csak tényleg nem könnyű eldönteni hogyan teszel jót neki, ha mellőzöd vagy aggódsz. Mertha véletlen vmi történne soha sem tudná egy szülő megbocsájtani magának. Reméljük, hogy csak átmeneti az állapot. Kívánom, hogy te is és Barbi is minél hamarabb meg tudjatok szabadulni ezektől a nyomasztó dolgoktól. Ott a kis családod, akik mindig mindennél jobban szeretnek téged és te is őket. Ettől kezdve más nem is fontos, nem igaz?
Szép-szép csütörtöki napot kívánok Nektek!

geli08

Sziasztok!

bocs, de sokszor nem engedett be a gép.

Nagyon köszönöm az elismeréseket babakocsi-ügyben. :-)))

Mit mondjak. A nagy meleg valóban rossz. Mindig is rosszul viseltem szívbetegként, de most szinte "rettegek" az előttünk álló nyártól! Mindenhonnan azt hallani, hogy most nagyon meleg, száraz nyár lesz. :-((( Na, majd lesz valami.

Ma megyünk 4D-re!!!!! :-)))))))))))

Szép napot!

KépKép
Kép
pálfinoémi

Noémi bejelöltelek!!!

Majd várjuk a képeket!!!!! :wink: Hova mész 4d-re?

Kérdés: a 20.heti genetikai uh-ra ti mikor mentetek??? betöltött 20.hét elött v után?? Beutalót megint a terhesgondozóból kell kunyerálni????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Vagy becsekkolok (valahogy) és utána le a terhesgondozóba a beutalóért, majd a dokihoz. Vagy, egyből terhesgondozó, majd becsekkolás, és a doki??

ennn

Ugye tudjátok, h sok folyadékot kell inni, és a gyerkőccel itatni (tea, víz). Gyerekeket NEM lehet napra vinni. Így is elég sugárzás éri, a tárgyakról, fűről, homokról, vízről stb visszaverődő sugarakból. Mindig CSAK gyerekeknek való napvédő, még árnyákba is!!, És póló, sapja a vízbe is, ha fürdetik kint. Babát tegerhez vinni nem javasolt. Vízpartra is csak óvatosan a visszaverődés miatt. Babák könnyen kapnak napszúrást ( akár árnyákban is). Nincs olyan h babanapoztatás. kisebbeket (kb 2-3év) nem szabad, nagyobbakat szintén nem lehetne napra engedni. Így is sokat futkosnak, amikor érik őket a sugarak.
Terheseknek nyugalom, sötétítés, sok ásványvíz (min 2-3 liter), esetleg hűsítő tusolás ( de nem hideg vízben).
Tényleg meleg nyarunk lesz az előrejelzések szerint. 8)

ennn

Sziasztok!

pálfinoémi: majd tegyél fel képeket!!! Kíváncsi vagyok, nagyon!!! Nekünk nagyon nagy élmény volt, főleg, hogy a férjem a 4D-n látta először Sára babát...

manófalvi, pálfinoémi: nem akartok terhestornára jönni? Nekem ebben a melegben nagyon jól esik vízben tornázni, egész felfrissülök mindig utána. :D

Egyébként a nyártól én is félek kicsit, a meleget elég nehezen bírom...meg a panel lakás nem egy leányálom a kánikulában.

ennn: az UH-ra akkor lehet menni, ha megvan a vérvétel eredménye (a 16 hetes vérvételé). Először a terhesgondozóban kell kérni beutalót, majd menni a vérvételre.

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok,még egyben vagyunk. :lol: A szüleim is hálaíIstennek megérkeztek,de ha holnapig nem szülök,akkor anyum is megy haza apummal,nem akar itt téblábolni... :( Azt mondta,amint szülök,jön is vissza,csak otthon is még addig dolga van. :roll:
Puszi nektek és jó pocakosódást,babázást!

Geli-nagyon bizok benne,h.ha a héten még nem szülök,akkor a jövő héten csak sikerül egy randit szervezni... :wink: Köszi a pü-t,nem késtél el vele...
:wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike hajrá. Már csak 3 napja van az uraságnak!! A túlhordással vigyázz!!!

Falevel, a 16.heti vv-k eredményei 1 hete nálam vannak. Apum elhozta és elküldte nekem. Akkor szóltam telefonon, h nem kecskeméti vagyok, tehát ne keressen a védőnőm ott.
Akkor így is kezdjem a terhesgondozóba??? És utána a vizitbecsekkolós nénik???

ennn

ennn: akkor is kell beutalót kérni a terhesgondozóban (azt nem a védőnők, hanem egy asszisztensnő adja mindig). Ezután mehetsz a vizitdíjas nénikhez regisztrálni, majd irány a vérvétel.

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok!

Timcike hajrá, már nincs sok hátra. Szorítok!

Mi ma túl vagyunk a fülbelövésen, akkor nagyon keservesen sírt, fél perc múlva meg már vigyorgott.

Kép

és apa tegnapi alkotása:

Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

ennn-nem is szeretném túlhordani,nagyon remélem,h.idejében meg fog születni,és persze nem kell rá őt kényszeriteni. :wink: 8) :roll: Köszönöm,a hajrát,csak ezta kis manócska is fel kellen fogja,h.ideje lenne már neki kibujni :lol: Olyan melegem van,h.robbanok szét.Már nem tudok hova bujni... :lol: Zuhanyzás minden órába?Azt is meguntam,fölösleges... :roll:

B.lin-ez igen,mégcsak most voltál te is nagy pocakkal itt a babanetten,azt már tessék,h.telik az idő,kész nagy lányod van már 2 hónapos,nem semi!A Jó Isten éltessen nagyon nagyon sokáig!!!

Hamarosan megyem megint NST-re,már unom,de nagyon...Csak lejár már... :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

b.lin-nagyon aranyos a fülcsi... :wink: Nagyon jol áll a picurodnak!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Voltunk, nagyon klassz volt, Apa is el volt érzékenyülve! :-))) Ő is most látta először. Megerősítettek, hogy kisfiú! :-)))

Falevél!
Még nem is gratuláltam a kocsihoz! Nagyon klassz! Jó az a mózeskosár! Meg persze az ára! :-)
Tornázni én sajna, nem tudok menni, mert már felpróbáltam a fürdőruhámat... :-( Khmm, khmm. Mit mondjak én se tudtam, hogy sírjak vagy nevessek! :-)))))))))))))))))))))))))

Na, próbálok feltenni képet! Affene! nem engedi! Túl nagy! Kicsinyíteni meg nem tudom a férjem nélkül! Bocsi, Lányok, kérek egy kis türelmet! :oops:

Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi

Timcike!

Szerintem jövő héten Te már bőven két darabban leszel! :-)))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi

Ennn!

A sorrend: terhesgondozóban beutaló, utána betegkapu, aztán az Uh! Én pont annyi idősen voltam, mint amennyi Te ma vagy!

Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi

Köszi. És akkor csak uh van. ugye??? másra ne készüljek (vizsgálat, vérvétel stb). Csak vigyem az eredméyneim.

ennn

Na engem ma kiakasztottak a betegkapus "hölgyek". Ott kezdődött, hogy nem fogadták el a magánrendelős uh beutalót, kérjek kórházit, de Sz. G. Pesten van.... össze-vissza küldözgettek, végül vizitdíjat is kértek, de a mai napig nem tudom, miért. Utána közölték, hogy ma nincs vérvétel.....szóval katasztrófa ne tudjátok meg, de végül aztán csak sikerült bejutni a B.I.-hez is, meg vérvételre is. Szegény kis picurka úgy izgett-mozgott az uh-on, keze-lába járt egyfolytában, nem is csodálom, amilyen idegállapotban voltam :)
Egyébként 5 cm-es, az jónak számít? :roll:
NT.1,5 mm NB:2,4 mm ezek mik?

Kép
kkriszti77

az 5 centi tökéletesen jó.
A másik 2adat a nyakiredő és az orrcsont. Fura, h most mérték, és nem a betöltött 12.héten. Akkor mérvadó.
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=32 itt leírjék, h mi micsoda, és mennyi a tuti.

ennn

Úúúúúúúúúúú ennn köszi!!! :lol:

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Timcike, beszéld meg a legénnyel, hogy a hétvégén jó lenne, ha kibújna... :D egyébként tényleg iszonyú ez a meleg. Nem tudom én sem, hogy hol a jobb... :(

Falevél, én nagyon szeretnék menni a medencés partira, de még nem kaptam fürdőruhát... :( Pedig szinte minden héten 2-3-szor megyek és nézem, hátha találok valamit! És akkor végre tornázhatok és csobbanhatok! :) Remélem, hamarosan, mert nagyon kellene és legalább a vízben egy kicsit elviselhetőbb lesz a meleg. :D

Kriszti, látom a többiek közben válaszoltak. Szerintem is teljesen jók az adatok! :D

Noémi, várjuk a képet! :D És gratula a kisfiúhoz!

Ma voltunk babakocsit nézni. És nagyon elszomorodtam, mert ami tetszett, az irreális áron volt, ami meg elfogadható áron lett volna, az elég instabilnak tűnt. Szóval még futunk egy kört a dologgal.

Szép napot mindenkinek!

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Kriszti: első alkalommal tőlem is kértek vizitdíjat, állítólag egyszer mindenkitől kérnek, aztán már nem.

Timcike:
hajrá! Most már tényleg nincs sok hátra...

Manófalvi: próbálj meg bikinit nézni, mások is szoktak abban jönni, meg én is, mert a fürdőruha szorította a pocimat. A bikiniben meg szabadon lehet.
Én nagyon örülök, hogy elkezdtem tornázni, nyáron is szeretnék végig menni, mert már előre félek a melegtől....

Kép

Kép
falevel2

Falevél, nézek azt is, mert nem zavar, hogy "kilóg" a pocakom. Csak mellben mindegyik kicsi. :oops: De nem adom fel! :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hát nem könnyű nekünk kismamáknak ez a meleg... :lol: De a lényeg,h.jol vagyunk. :wink: Még mindig egyben vagyunk,és minden a legnagyobb rendben van.Remélem,h.kedden csak megszületik. :roll:
Már nagyon kiváncsi vagyok rá,és már szeretnék babázni is,de nagyon! :oops: 8) :wink:
Pussz nektek!És kellemes hétvégét!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Lányok! Nagy a csönd itt, szerintem Timcikéék már ketten vannak :roll:

Kép
kkriszti77

Kriszti, meglehet :lol: :lol:
Borsika, ha esetleg tudsz vmi, és erre jársz... :oops: :wink:

ennn

Enn

Nem tudok még semmit!!!!!!!!
borsika33

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: :lol: Még mindig egyben avgyunk... :twisted: Már megvadulok csajok! :roll: Nem birom elviselni,h.már minden barátnöm tlvan a szülésen és már babázik,még azok is,akik késöbre voltak kiirva,mint én. :?
Tegnap voltunk a Gokart páján,megnézni a motrokat,nagyon szuper volt,csak úgy leégtünk,mint a rák. :lol:
Én nem tudom,mikor akar már kijönni,pedig annyira kiváncsi vagyok már rá,és nagyon szeretnék babázni. :roll: Az éjjeli nagy idő egy kis fájásokat okozott,hisz még én is néha megijedtem,biztosan ő is félt,de nem annyira,h.kibujjon...

Borsi-milyen volt ujra együtt?Biztosan nagyon boldogok vagytok,h.végre apa is köztetek van. :wink:

Egyébként minden a legnagyobb rendben van még. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci

Tegnapmikor enn kérdzte mi van veled felhívtam a lányokat, van-e kicsi Atty de sajnálattal hallottam hogy született de a te Atty-id nem volt köztük. Biztos jól érzi bent magát, meg szerintem tudja hogy nincs hely a babaás szobábka teltház van, kivárja mig lesz hely.Okos fiú!!!!!!!!!!!! Igen jó eggyütt nagyon.
borsika33

Borsika-Hát nagyon remélem,hogy megürül,mire én odakerülök. :wink:
Hallom beteg a kislányod...nagyon sajnálom,remélem minnél elöbb hejrejön.Kivánok sok egészséget nektek!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timcike, pedig már mi is azt hittük, hogy Atticy megszületett! Remélem, most már akkor tuti babás szobába kerültök és az majd kárpótol ezért a néhány napért... :wink:
Az éjszakai vihar bennünket is megviselt. A Mini úgy ugrándozott, hogy egy percre sem állt le. És a nagyobb dörrenésekre még én is összerándultam, gondolom, szegénykém szintén érezte... :( De ma remélem, vihar nélküli friss levegő lesz éjszaka... És akkorát alszunk! :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Nagyon remélem,h.sikerül baba mama szobába kerülni,máskép be se megyek szülni :lol: :wink: .Még mindig együtt vagyunk :lol: .Az éjjel szuper idő volt,végre tudtam aludni,lehült telyesen az idő.Csúcs! 8)
Szegény kis pocaklakód manó,biztosan megijedt,pont úgy,mint mi.Dhát ezeket a hangokat is meg kell ismernie,hisz nem ez lesz az első,se nem az utolsó.

Puszi minden anyucinak,és pocakosnak!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Timcike!

Igen. biztosan megijedt a vihartól a Mini, de múlt éjszaka mi is akkorát aludtunk! :D Remélem, az a mostani is jó lesz... :D Micsoda kilátások, már egy átaludt éjszakának is hogy tudok örülni... :wink:
Timcike, most már minden nap mész a kórházba? Mi lesz a további lépés, meddig "engedik" túlhordani? Ha esetleg nem nagyon akar megszületni... De én bízom benne, hogy tudja ő, mikor kell megszületnie... És a babás szoba is összejön- Talán Atticy is arra vár... :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: mindenhol azt olvasom, hogy a baba anyakönyvezéséhez kell a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat: ezt hol kérjem? mi két éve házasodtunk, miért kell bizonygatnom, hogy nem váltunk még el?!
szóval, ha valaki tud erről valami infót, az írja meg, légyszi!!!!

Timci: ma asszem téged láttalak az Alföld előtt... :D csak siettem, ezért nem mentem oda hozzád... A bioboltot megtaláltad?

Kép

Kép
falevel2

Falevel szerintem a Polgármesteri Hivatal, Hatósági Osztály intézi, megnéztem neked a tel.számukat: anyakönyvi ügyek 513-536

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Falevél!

Én is gondban voltam vele,miért kell nagy pocakkal,pici gyerekkel begaloppolni a Polgiba,de a védőnő mondta,hogy egyáltalán nem kell,csak ha megszülsz,legyen nálad a ház.anyak.kiv.,mert aznap megy is hozzád az anyakönyv vezető,s neki kell.Hogy telik az idő már Nálatok is! :D
Vendég

Falevél,
ha Kecskeméten házasodtál, és Kecskeméten születik a baba is, akkor nem kell igazolás. Csak ha már városban, mert akkor nem tudják, hogy tényleg házasok vagytok. Amúgy ezt is elmondják a szülésfelkészítőn.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

már=más

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mi nem Kecskeméten házasodtunk, de az esküvő után minden papírt bevittünk a kméti Polgármesteri Hivatalba, meg már akkor is itt laktunk, tehát a lakcím is azonos volt. Szóval elvileg itt vagyunk bejelentve mindenféle hivatalos papírral. No, asszem erről még megkérdezem a védőnőt is.

Köszönöm a válaszokat!

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok csajok!!!

Fájások közepette irok nektek!Nem tudom,h.most mi van,de elég gyakran vannak ezek a fájások,és lehet,h.megszülök,lehet,h.nem.Ha sokáig nem irok,akkor azt jelenti,h.szültem. :wink:

falevél-szerintem engem láttál,ott vártam,h.nyissák ki a babaüzletet.Kár,h.nem jöttél oda hozzám,legaláb megismerhettelek volna. :roll: Megtaláltam a bioboltot.Csak madula olajat nem találtam,de azt hoz anyum.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike DRukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Legyetek nagyon ügyik, gyorsak!!!! :D :D

ennn

Sziasztok!

Timcike! Nagyon szorítok!!! Majd számolj be mindenről! :P

Vannak ám friss képek, csak apa segítsége kell a feltöltéshez, úgyhogy majd teszek fel, csak nem most. :oops:

Szoktalak ám benneteket olvasgatni. Csak odáig már nem jutok, hogy írjak, mert manóka mostmár sokat van fönt. Így most tudok írni. Remélem mindenkivel minden rendben. Ádám szombaton lesz 2 hónapos. Adataink: 5500 gramm, 62 cm. Sokat mosolyog, és mostmár "beszélget" is. Csak az evéssel van egy kis gond, mert sokat bukik, de kaptunk rá gyógyszert, ami nem mindig használ. :roll: (Végül is akkora gond nem lehet, mert hízik.)
A képeket is felrakom majd.

Mindenkinek jó babázást, és babavárást! :)

Kép
Kép
mandula82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?