Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elég sokminden történt velünk mióta nem találkoztunk, sorolom :)
1. megvan a jogsim :D
2. holnap megyünk fel a Heim Pálba végre feliratkozni műtétre
3. ez talán a legjobb hír, hogy mi nem megyünk bölcsibe, mert érkezik nálunk is a kistesó :)

Szóval próbálok majd visszaolvasni, de most van az álomkóros időszakom és én is ledőlök mikor Lackó alszik. Ígérem próbálok gyakrabban jönni :)

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Gangi:
Engem ért a megtiszteltetés hogy elsőként gartulálhatok a netesek közül :lol: ,nagyon gartula,és sok egészséget nektek!!!!!
Na meg a jogsidhoz is gratula,ügyi voltál,minden elsőre sikerült ezek szerint?
Szoritok a holnapi naphoz,hogy minnél elöbb túl legyetek rajta,és elfelejtsétek az egészet,máramennyire lehet...

Móni:
Köszi a tippet,felkel a Dorka azt meg is nézem neki :lol:
Jól kibabrál veletek a kistesó :lol: ,fiú név is meg lánynév is...Nagyon titkolózik,de ha jól emlékszem Dóri is ezt csinálta,ugye? 8) Remélehetőleg már egy edeig nem romlik el nálatok semmi,sajna ha jön a baj csőstöl jön...,lényeg az hogy a pici tök egészséges.

Edi:
Dorkánka az alsó kettő fogát nem is vettem észre hogy jön neki :oops: ,csak már akkor amikor kinnt volt.Vigyorgott és úgy tünt fel hogy valami fehérlik :oops: A felső kettő viszont először piros duzzadt volt neki,és tök érzékeny,nem igazán engedte hogy benyúljak kiváncsiskodni :) ,azt utánna meg fehéres,és másnapra kinnt kis volt.6 hós volt amikor az alsó kettő kibújt.

Sajna Doresz még nincs jól,sőtt.Csütörtökön kapta meg az oltást,ugye,és azóta lázas :cry: Tegnap bár már csak estére mennt fel,és ma még nem volt,kopp-kopp,de nincs jól nagyon.Szilárd ,darabos keját nem fogad el,levest is alig tudja lenyelni,összecsukja a szemét és úgy nyeli le szegényke.Alig iszik,és már 4*hányt is :cry: Tiszta nyafi,és anyás egész nap rajtam lóg,ha nem anyuéknál vagyunk mert akkor rajta :lol: ,meg a nagyapán.Dokinéni megvizsgálta és azt mondta hogy beoltható még csütörtökön,de nagyon valószinű hogy nem szabadott volna,mert még nem jött ki a vírusos torokgyusziból teljesen,vesegondin ezt mondták.Én ezt mondta mis a dokinak,de ő úgy látta hogy beoltható...Valószínű a mandulája is be van gyulladva mert torokgyuszitól nem hánynak a gyerekek,ja és tök sokszor befogja a füleit is,és látszik rajta hogy fáj neki.Na meg a köhögés ami még van neki...
Szegényke már több mint 1 hónapja nyüglődik.
Ja meg esténként nagyon hangosan horkol,és alig kap levegőt is.Egyik este bennt aludtam nála,hátha hány azt a hálóbol nem hallom neg,de 3-körül nem bírtam tovább nála,nagyon horkol,meg hörög...

Ja és tegnap voltam unokatesómnál Dorkának nyári cuccokért.Fuu csajok nagyon-nagyon édik vannak,sikerült is kisebb összeget ott hagynom,ha gondoljátok teszek fel róluk képeket.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Gangi
Gratula mindenért. Vigyázz magatokra,főleg az elején. ÉS vezettél már élesben?Párod mit szólt hozzá? :lol:

Ági
Kitartást Dorkával kapcsolatban,nem lehet könnyű.De azért nem semmi a házidoki sem,hogy tudja az előzményeket aztán bátran beadja.Hál istennek nekünk nem lett semmi bajunk.Gyógyenergia Dorkának. Tengervizes orrsprayt nem próbáltad még?Azt lehet korlátlanul használni,és nedvesen tartja a nyálkahártyát. Hátha könnyebb neki.Rucikat ha nem gond rakd fel légyszi.

Móni
Hát igen ha valami gond van akkor jön egymás után.Mi is mindig így szoktunk járni. Sajna. 4 d uh-n voltatok már? De tényleg azt szokták mondani hogy a lányok ilyen szégyenlősek,majd kiderül,csak rendben legyen minden. Dóri várja már?

Nálunk annyi,hogy Timi ha itthon vagyunk javarészt pelus nélkül van,és megyünk pisilni meg kakilni a wc-re ha szól.Csak akkor van gond ha jön hozzánk valaki mert akkor annyira örül hogy elfelejti és bepisil. Remélem hamar belejön mert szegénynek a melegben kipattogzott a popija a pelusban.

Na mentem üdv mindenkinek Lívia
:)

Kép
slivia

Sziasztok!

Cirmike!

Roli ezek szerint nem szeret szerepelni? Nagyon nagyfiús abban az ingben nyakkendőben :)
Sajnálom az autó meghúzást, nagyon látszik? Befestitek?
Rékával minden rendben lesz, szerintem is ha meglesz a viszgálat akkor okosabbak lesztek, lesznek a dokik és specifikusan lehet majd tornáztatni stb. Gondolom sokat idegeskedsz emiatt :( 1-1 torna mennyi ideig tart? Mostanában hova jártok? Tényleg babaúszást ajánlották nektek, vagy jártok oda is?

Moncsi!

Köszi, hát nem tudom mikor jönnek a fogak, szerintem már jönnek…ma este Kata a füléhez kapkodott, azt tépte az is lehet jele, hogy mocorognak már. Vmit látok már, amit te is írtál, vmi fehéreset?, szerintem 1-2hét és kint lesz (vagy nem :shock: :D )
Hihetetlen már a 31.hétben vagy, nagyon repül az idő, bizti nagy a pocid. Most akkor unisex ruhákat vesztek, hogy még nem tudni a baba nemét?

Gangi!

Nagy nagy gratula a kistesóhoz! :lol:
A jogsidhoz is :D Hamar túlestél rajta. Neked ki a dokid amúgy?

Ági!
Hát fentebb írtam, vmi látok fogak ügyében, az inye közepén fehér pontszerű vmi. Majd meglátjuk.
Szegény Dorka még ez a hülye oltás is betesz neki :(
Mitől hányt? A mandulagyuszitól? Milyen gyógyszereket, vitaminokat kap?
Ruhákról tegyél képet persze :wink:

Erika!

Nagyon tetszenek a fajátékok. Ma is elővettem őket. A huzogatós katica nagyon édes, kattogó hangot ad és a kis katicák forognak mozgás közben. A metalofon is nagyon szép, meg a montesszorival is jót játszottam :lol:

Voltunk a plázánkban…New Yorkerben kaptam magamtól egy felsőt, meg vettem kínai kaját. Lehet, hogy holnap is megyünk, mert láttam Katának a C&A-ban édes nyári együttest (ruci, kalapka, bugyi), hátha kapok a méretében…
(amúgy a plázáról annyit, hogy voltam 2 napja is, odamentem az informácis pulthoz, egy fiatal 17-18éves csajszi ült ott. Kérdeztem szoptatós, pelenkázós helység van-e? Mutatta merre van a WC és közölte nézzem meg :shock: No comment.
Persze semmi sincs, pedig a nyitás szombatján egy hapi azt mondta a női wc-ben lesz pelenkázó. DE legalább mozgáskorlátozott wc van. Na meg semmi sincs feltüntetve mi hol van, lift stb…semelyik ajtó nincs bezárva, kinyitottam egy párat villamoskapcsolók tárultak elém meg a földön a szemét, amit még nem takarítottak el…na nem is folytatom, be lesz egyszer fejezve valaha????)

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Lívia!
Ügyesek vagytok, hogy ilyen szépen haladtok a bilire/wc-re szoktatással :wink:

Kép
Kép
edi78

Sziasztok,Szép jó reggelt mindenkinke!

Gyönyörüségesen szép idö van ma is :lol: :D :lol:

Angi!
Gratulálunk a kis pocaklakóhoz!!! Vigyázz magadra és élvezzétek ki az utolsó kb.35 hármasban töltött hetet! :) Kép
És persze gratulálok a jogsihoz is!!! Ügyi vagy! Azóta Te vezetsz a családi utakon?

Erika!
Milyen a meló? Vikibaba hogy áll a bölcsivel?

Ági!
Gyógypuszik kicsi Dorkának!!! Remélem most már hamar meggyógyultok!
Azért sétizhetünk,nem? Nekünk holnap-holnapután jó. Kimehetnénk a május1 parkba.

Edi!
Én sem vettem észre Julcsi elsö két fogát. Ági szúrta ki öket egyszer sétizéskor. :lol: :D De a fehér pötyi több,mint valószínü fogacska lesz :)
Én is néztem Julisnak egy-két rucit. A C&A-ban nagyon édik vannak. Egyet már kapott is a névnapjára! :) :D Aztán rájöttem,hogy gyereknap is lesz :lol: :roll:

késöbb folyt :)
angika

Sziasztok!

Ma levittem Dorkát a dokinénihez,mert este is hányt,és nagyon-nagyon fáj a torka,nyelni sem tud,és csúnyán köhög is.
Hát belenézett a torkába amennyire tudott,és azt mondja iszonyú csúnya ,olyan skarlát vörös neki :cry:A jó hír hogy a veséjére még nem húzódott át ez az egész...kopp-kopp-kopp.
Orra is folyik már,ja és reggelre nem tudta kinyitni a bal szemét sem :cry: A mandulája a füle ,orra,torka,szeme mind be van nagyon gyulladva.
Azt kérdem ez mitől?Mert mostanában nem igazán vittem gyerekek közé.Mondja hogy valószinű a múltkori torokgyusziból nem gyóygult még ki és az oltás is legyengitette és lehet valaki ráköhögött,és kész a baj.Nem kelett volna belotani,mondja...
De hát könyörgöm,ki az orvos??Megviszgálta elötte,és azt mondta hogy beoltható,egészséges,amikor mondtam hogy vesegondin még hurutos pirosnak mondták a torkát...
Kicsit ideges vagyok most :twisted:

Angika:
Nagyon jó lenne már talizni meg sétizni,de inkább nem vinném közösségbe,mert fertőtő ez a nyavaja.Nehogy elkapja Julis.Hétfőn kell viszavinnem azt remélem jövőhéten mehetünk.

Erika:
Hogy vagytoK?Hogy megy a beszoktatás?Meló milyen?

Edi:
Vannak már fogacskák?

Livi:
Nagyon ügyi Timi,tök jó hog yszól hogy pisilni,vagy kakailnia kell.Dorka csak ráül a bilire,és kéri a wc papírt,és letépkedi,és tömi magaalá.Egy idő után megunja,és feláll,és nézi hogy nincs pipi :lol: Ma ő is pelus nélkül van otthon,még nem pisilit be :)

Ja és csodálkozott hogy az oltás után 3 napig magas láza volt,hát ő mondta hogy 1-2 napon beül belázasodhat.Hát én ezt már nem értem...
Ma eléggé jól ebédelt,húslevest evett,meg tarhonyás húst(nagyi féle verziót)és imádta :lol:

Ja és teszek közkívánatra fel képeket a rucukról is.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!
No akkor jöjjenek a képek :lol:
először is a kis betegem :(
Kép
Kép ez tök jó oldalt fel lehet húzni
Kép Kép ez 3/4-es gatyóval van
Kép ez is
Kép ezt lehet külön ruhának,de együtt is jó
Kép ez olyan kis cukifelső,haspoló
Kép napozó Kép
ez Dorka kedvence,olyan hatású ,mint a farmer
Kép Kép

Remélem sikerült mindet feltennem,ja és ez mind 12000ft-ba került nekem.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,újra itt!

Reggel jött sógornöm és azért küldtem el gyorsan :)

Ági!
Nagyon jók a szerók!!!! Nekem az 1. 5. és 6os tetszik legjobban. Ezek közül is az 5ös! Nagyon csini lesz Dorka!! :wink: :D
Béna dokinö miatt van akkor minden :?: :!: De gáz! Remélem hamar meggyógyul a kiscsajszi!!! Aztán most már 2hétig csak sétizünk ,hogy behozzuk a lemaradást :lol:

Lívi!
Nagyon ügyes Timi a pisivel,kakival!!

Julcsi újra alszik napközben! :) Így most élvezem is a csendet! :wink:
További szép napot mindenkinke!!!!!
angika

Sziasztok,

A hét gratulációja Anginak jár :!:
Nagyon örülök, hogy jön a tesó, pont úgy lesz mint nálunk volt... :lol: (korra)
Ügyes vagy! Hamar megszerezted a jogsit!

Móni,
Kitartás az utolsó hetekhez, ilyenkor tényleg minden testhelyzet nyűgös és ráadásul még ehhez a meleg...

Livi,
Milyen ügyes Timi, még soha senkit nem ismertem akinek ilyen hamar leszokott a babája a pelusról! (mindig csak hallottam ilyenekről, de most már elhiszem)

Ági,
Jobbulást Dorkának, most már aztán tényleg!!!!
Jól elkapta a legyengített szervezete! Szegényke! Csak tényleg ne húzódjon a veséjére és akkor minden rendben lesz.

Jelenleg mi papíron kórházban vagyunk Rékával kivizsgáláson az I.sz. gyerekklinikán Bp-en. De mondtam, hogy éjjelre ugyis hazajönnénk, a doki bácsi meg ma nem nagyon ért rá, így mondta csak szerdán menjünk vissza.
Közben hétfőn estére nagyon taknyozott már, fájt a torka, köhög csúnyán, horkolva alszik (mint ahogy Dorka is).
Levittem ma a dokinőnkhöz: kapott antibiot is, meg Ca-ot, orrcseppet, hurutoldót... (persze ezeket a Roli nevére írta, mert ugye Réka jelenleg kórházban van, onnan kellene kapnia)
Jövő hétre remélem meggyógyul, mert MRI lesz jövő szerda délelőtt !!! Altatásban... :cry: (csak bódítás)
Majd jelentkezem miként folytatódott a kivizsgálás. És mit mondtak.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Cirmike
Hát kitartást nektek. Az mri után már többet tudnak mondani,hogy sérült e az agyban valami v ilyesmi? Vagy ezt miért csinálják?(bocsi ha már írtad). Azért ez sem semmi hogy papíron otthon vagytok,mert a doki épp nem ért rá.

Ági
Jók a rucik mint mindig. Nem gondolkoztál még a dokiváltáson? Amiket eddig írtál a dokitokról az nem tűntette fel jó színben. Jobbulást Dorkának,lehet jobb is hogy ilyen melegben nincs rajta pelus,hátha nem lesz gond a veséjével.

Na most béfejeztem mert elkezdődőtt a vészhelyzet.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Lola
köszi a pár jó szót bölcsivel kapcsolatban :lol:
Voltam tegnap tüdőszűrésen,ma az eredményért,minden oké,csüt-ön megyek az üzemorvoshoz,aztán hétfőn kezdek reggel dolgozni :?
A munkaidő beosztásomat még nem tudom,csüt-ön megyek be melóba megbeszélni a részleteket :lol:
Hogyhogy a bölcsibe nektek még nem volt anyáknapi músor?Ajándékot sem kaptál onnan?
Hugi olyan gyönyörűt kapott Virágtól anyák napjára a bölcsiben!!!!!!!!!!

Zsanka
megvettétek már az új autósülést?
Régit sikerült eladni?

Cirmike
nagyon csini kispasi Roli az ünneplőben :lol: Végülis hol sikerült nyakkendőt venni neki?Ott ahol Reni mondta múltkor?

Gangi
pihenj sokat,vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!!!!!!!
Mi volt ma a Heim Pálba,mikor műtik Lackót?

Lívia
kicsit rácáfolok amit írtál,hogy a lányok szégyenlősebben mutatják meg a méhen belül,hogy milyük van :lol: Viki 18 hetesen premier plánban megmutatta ..... :lol:
Dehát minden baba más.......lényeg,hogy egészséges legyen!!!!!
Nagyon ügyes Timi,hogy elkezdte a wc-zést!!!!!!!!!
MI is lassan elkezdjük,már ideje lenne,de Vikit még nem igazán izgatja a dolog :roll:

Edi
örülök,hogy tetszenek a fajátékok!Nálunk is ez a szitu,hogy főleg én játszom velük :oops: :P
Lehet,hogy a nyáron még fogok rendelni,esetleg megint társulhatnánk........van megint egy kis listám :wink:

Angika
a reggeli sírások még megvannak a bölcsiben :cry: ,sajnos az ebédeléssel is hadilábon állunk,max.3-4 kanálnyi ebédet eszik meg :evil:
Hétfőn bölcsiben is borsófőzelék volt fasírttal az ebéd,meg itthon is,így sehol nem evett :cry:
Mától már 1/2 8-ra járunk,így elvileg ott reggelizne.......,de ma nem evett semmit,ebédre is csak 3 falat rakott répát :roll:
MI lesz így,ha jövő héttől már éélesben megy a dolog és aludni is ott kell,hogy fog korgó gyomorral?? :roll:

Ági
nem semmi felelőtlen gyerekorvosotok van!!!!!!!! :shock:
Jobbulást Dorkának!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon csini rucaikat varrt már megint az unokatesód!!!!!!
A bodykat mennyiért varrja?Hosszú és rövidujjú is érdekelne :wink:

Teszek fel pár tegnapi máltais képet a csajokról :wink:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Mi van,mindneki másnál rossz a babanet,csak nálunk jön be? :roll: :lol:

Hétfőtől megyek dolgozni :cry:
Jövő héten reggeles leszek,aztán majd meglátjuk,lehet,hogy egy szak lesz belőle,azt mondjuk szeretném,a hétvégéket már kevésbé...azt mondta ma a főnököm,hogy 6.30-15-ig dolgozok hétközben,aztán hétvégenként egyik héten szombat,másik héten vasárnap kell majd mennem,de ez valahogy kicsit sok lesz óraszámban.....
Majd még megérdeklődöm részletesen.
Viki egyenlőre igen gyatrán eszeget :cry: reggelit semmit,ebédet meg 3 kanállal :cry:
Holnap fog ott aludni először,én meg addig az átadó helységben fogok ücsörögni :?

Május 22-én a dózsakerti közösségi házban pünkösdi gyermeknap 10-17.30-ig,16-tól bábműsor!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, csak a Máté 2 napja erősen belázasodott aztán azt kezeltük :). De már jobban van, nincs láza. Nagyon megijedtem mert folyamatosan 39C fok fölött volt a láza (a fülhőmérő szerint még magasabb is volt, de aztán kiderült hogy piros a füle).Kedd estére jött a láz, egész éjjel hűtőfürdő, vizes lepedők stb. hogy lemenjen, aztán reggel irány surány dokinéni, a torok+fülecske piros kaptunk antibiát. Most adtam be neki először. Tegnap még elég lázas napunk volt, de ma már ugy néz ki elmúlt a neheze. Egy kicsit megijedtem tegnap, mert a feje szinte állandóan forró volt, a végtagjai hidegek ill. néhol lilás. Már azt hittem agyhártyagyulladása van, de aztán csak újabb láz jött ezért volt hideg- hála istennek! Nagyon féltem..

Ági, nagyon gáz amit leírtál a Dorka dokijáról és biztosan kikértem volna a lapját és elviszem máshoz. Nagyon felelőtlen lehet az a doki! Jobban vagytok már?

Cirmike,
nektek is jobbulást, hogy sikerüljön az MRI.

Erika,
szurkolok a bölivel kapcsolatban. Nagyon aranyosak a lányok a játszón. Hugiék jól vannak? Dolgozik már? Virág megszokta?

Képzeljétek ma kaptam levelet a Módszertani böliből, hogy menni kell szülőire, tájékoztatóra. Gondolom akkor felvették a Matyimat. Lesz csoportlátogatás, csoportbeosztás stb.. jaj istenem..

Gangi,
még1x nagy-nagy gratula nektek! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nektek!

Lívi,
nagyon ügyes a Timi, hogy jelzi a szükségletét. Mi is gatyóban flangálunk itthon, de ált. csak balesetek vannak.. :) most egy kicsit szüneteltettük de újra kezdjük! :)

Ja igen. Ülést vettünk a hétvégén BP-en. Sajnos nem kaptunk olyat amilyet szerettem volna, mert a kisfiam egyikbe sem fért bele. 8)
9-36kgos ülés kell nekünk, kinéztem Concordot, Römert és még próáltunk vagy 6 fajtát, de a válla mindenhol széles volt. Vállállítós meg nem volt :(. Szerintem nagyon szűkek voltak, tudom hogy a Máté nagy, de egy áltagos baba sem fért volna bele! Így végül egy COSCO HIGH BACK BOOSTER-t vettünk, korábban olvastam, hogy ennek is kitűnő a töréstesztje, így ez lett aztán. Ebben bőven elfér még később is. Egy kicsit csalódott voltam. Próbáltunk olyat is ami a kocsi övét használja, ezt elméletileg 90cm es gyerekeknél lehet használni, a Máté még csak 87-88cm, de szerintem még messze vagyunk tőle.

Na megyek pihizni
puszi nektek
Zsani

ezt nézzétek meg , annyit nevettem rajta:
http://velvet.hu/poronty/2007/05/14/het ... #more75355

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Erika, a nyakkendőt végül Tatán vettem a mozi melletti gy.ruha boltban. Rengeteg féle volt.

Papíron, még mindig, egészen az MR időpontjáig (jövő szerda), bent fekszünk kivizsgáláson a kórházban.
Megvizsgálta fent is gégész, nagyon gyulladtak a mandulái (orrmandula is), középfül is. Szegénykém, nagyon nyűgös, remélem az antibiotól hamar meggyógyul.
Hazafelé kaptunk új pelenkázó táskát, mert a régi belül szétszakadt és egyébként is táskamániás vagyok. Graco-s mint a babakocsi! :lol:

Zsani,
Örülök, hogy sikerült végre ülést vennetek...
Rékát néha itt helyben beleteszem a Roliéba, nagyon élvezi, feszít benne, igaz ez nem neki való, Tbányára nem vinném ebben... :oops:

Hétvégén anyu lesz a lurkókkal itthon, mert mi motorozni megyünk.
Hétfőn pedig megyünk az ovival egész napos kirándulásra!
Szép hétvégét mindenkinek ha addig nem jelentkeznék!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Csak gyorsan irok a fülfájosoknak!
Sajna a Dórinak is már 2x be volt gyulladva afülecskéje!
Mi csak cataflamcseppeket, orrcseppet kaptunk rá! De most amikor 1 honapja fülfájásra kelt fel kiprobáltam a kövirózsa olajat és nagyon jó!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
a tescos herbariában vettem! Fülpiszkára cseppentettem és azzal tisztitottam ki a fülét ( mert bele nem engedte !!!)
Én 5 napig használtam! A drnénink ajánlotta!!!v

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Cirmike
nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Most csak ennyire futotta,készülődünk a bölcsibe :)

Sziasztok:ERika

cseriviola

Cirmike!
Boldogságos névnapot kívánunk ésjó motorozást a hétvégére!!! Kép
angika

Hello!
Cirmike!
Sok boldog névnapot kívánok neked!
Jobbulást Nektek!!!
Hétvégére jó motorozást :D

Ági!
Szegény Dorka! Jobbulást neki is!!! Most hogy van, javult az állapota? De legalább szépen eszik.
Nagyon szépek lettek a ruhák. Van modell ami alapján választasz, vagy elmondod az elképzelésedet?
Nincsenek fogacskák.

Erika!
Majd meglátjuk nyáron rendelek-e vagy sem, de egyelőre túl sok játékunk van és a felével még nem is tud Kata játszani :shock:
De akkor otthon sem eszik Viki, nem éhes? :shock: szegényke, csak beleszokik.
Nagyon édesek a „máltai csajok”. Te mindig fényképezel? :wink:

Zsanka!
Örülök, hogy sikerült a bölcsi. Persze tudom bizti nehéz lesz az eleje...

Na megyek apával filmet nézni :D - Edit

Kata ezt a relaxszéket kapta anyukáméktól húsvétra.
Így relaxál benne :lol:
Kép
tegnap éjjel furcsán feküdt a takaró alatt, levettem és így találtam rá :lol:
Kép
Vendég

sziasztok!
Épp most nézem véletlenül a Gyuri neve alatt léptem be :oops: :shock: :D
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Sehol senki???

Ma voltam dorkával a dokinéninél,hát még beteg,a torka is piri,meg az orra is tökre be van dugulva,porszívózni kell neki megint :cry: ,és csúnyán köhög még,tehát a javvulás még várat magára.De már nem lázas és nemhány...Ja és hétvégén olyna büdi volt a pisije,ma vittem mintát,és szerencsére az okés.Már nagyon meggyógyulhatna.Kaptunk mégegy féle gyógyszert is ...

Erika:
Amikor Vikinek volt torokgyuszija neki meddig tartott?Igazándiból Dorkánka ez már lassan másfél hónapja húzódik.
Milyen volt az első munkanap?Gondolom nagyon furi,és minidg Viki járt az eszedbe.Remélem alszik ott ügyesen,és eszik is.Tényleg otthon nem eszik "kétpofára "mindent,mert ugye bizit tök éhes lehet,ha a bölibe nem eszik.

Cirmike:
Mi is az I-es számú gyerekklinikán voltunk Dokrával,csak gondolom ti nem a sebészeten.Mi ott voltunk,Máttyus doki a főorvos ott.Csoda hogy hazaengedtek,minket semmi pénzért nem engedtek volna el elöbb...Mi a véleményed a kórházról,nővérekről?Hogy állnak a vizsgálatok?
Ja és köszi a Zsuszi megkérdezését.Hát ja eléggé kiment már a dauer belőle,most olyan kócos hatású,pedig az elején nagyon tetszett.Na akkor még 1 hónapot várni kell :? Estleg ha megunnám a göndört van neki olyan oldatata amitől kijönnek a hullámok?

Angika:
Sztem már mehetünk sétizni,Dorka már nem fertőz és amúgy sem megy a két csajszi sztem közel egymáshoz.Nekünk a szerda lenne jó a héten a többi napra mindd van valami.

Edi:
Kata szereti a relax széket?nekünk ilyen van csak nagyba ,és Dorka minidg benne akar ülni.Gondoltunk arra hogy kapna az ő méretébe,csak az nem tom hogy tetszene neki.

Zsani:
Máté jobban van már?Agyhártyagyulladás?még belegondolni is szörnyű...Bicóval mennteK?Mármint a gyerekülésessel?Bölcsibe felvették,gondolom ennek örülsz is meg nem is...

Gangi:
Hogy vagytok??Alvós időszakod tart még?Hányós remélem elkerül.Hu én 4 hónapig hánytam Dorkával,de egész nap mindentől szinte...Eléggé gáz volt...Mit szertnétek kisfiút,vagy kiscsajt?Dokid ki lesz ,a régi?Az ki is volt? :oops:

Na mentem alukálni amíg Dorsze alszik,tegnap megint balhé volt a lépibe és nem sokat aludtam.10-30-kor valaki dörömböli az ajtaját,és lábbal is rugdosta.11 kor kiszólt neki valaki,hogy nem széggyeled magad 11 elmúlt már csünd legyen,utánna jó veszekedés,de csak női hangokat halottam,ajtón keresztül :) ,azt nem lett csönd 12-30ig dörömböl ,de nem tudjuk ki.Balázst nem engedtem ki,elég volt a múltkori verekedéses balhé,a tanuskodás stb...Tök kiváncsi vagyok ki volt és mi volt.Na majd kideritem én azt :D :wink:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Túléltem az első munkanapot :P
Kicsit elfáradtam,de ez természetes 2,5 év kihagyás után :lol:
A héten csüt-ön és szombaton leszek szabadnapos,tök jó!!!!Lesz egy hosszú hétvégénk :lol: persze programunk még nincs rá,pihenünk az már tuti :lol:
Vikinek a jobb szeme apéntek du-ra kötőhártyás lett :cry: bölibe jól összeszedtük :cry: ,egész hétvégén lázas volt 39-39,3,aztán még ezekhez jött egy kis nátha meg köhögés.....
Így most a férjem van itthon vele,remélhetőleg szerdán már mehet bölcsibe.
Nekem meg egész hétvégén nem volt hangom,most sincs sok,Viki rámköhögött csüt. éjjel elég sokszor,így elkaptam tőle valamit :?
Szóval jól kezdődött a hét.............

Pénteken Viki ott aludt a bölcsibe,ügyes volt,remélem,hogy így is marad.
Mondjuk egy kicsit mindig tartok a hétfői naptól mikor a hétvégi napok miatt kicsit kizökken a bölcsis napirendből.......,de majd megszokjuk :wink:
Enni még mindig nme igazán eszik,sőt itthon is elég keveseket eszik.
A bölcsibe ez a kevés folyadékbevitel eléggé zavar,majd megbeszélem a vezetővel,hogy javítson rajta,van rá egy szerintem egyszerűen megvalósítható ötletem :P

Zsanka
szegény,jól megijedhettél!!!!!!!!A lényeg,hogy Máté jobban van már!!!!!
Hugi is ma kezdett el dolgozni :lol: majd biztos ő is ír pár sort nektek az élményekről :lol:
jópofa az a videó amit feltettél,mondjuk én már láttam :P
Akkor nektek is lassan meg kell barátkozni a bölcsi gondolatával :roll:

Cirmike
milyen volt a hétvégi motorozás és a mai kirándulás?Merre voltatok?

Edi78
nagyon édes Kata a képeken!!!!!!!!!!Ez az alvópóz... :P
Igen,én elég sokszor fényképezek,imádok!!!!!!!!!!!
Nem tudom megmondani,hogy hány képünk van pontosan,de több ezer biztos :oops: :lol:

Ági
jobbulást Dorkának!!!!!!!!!Szegény tényleg már milyen régóta beteg :evil:
Nem kéne dokit váltanotok?Lehet,hogy félre kezeli a lányodat...torokgyulladás ennyi ideig?????
Nekünk max.2 hét szokott lenni.
Zepter színterápiás lámpát nem tudsz valahonnan kölcsönkérni,mi is elég sokszor használjuk,imádjuk!
Melóban olyan sokszor nem gondoltam Vikire,de azért párszor eszembe jutott!!!!!!!!!
Voltak bent a férjemmel,olyan édes volt,sok-sok puszit adott és mondta,hogy jöjjek haza velük :lol:
Viki mikor a bölcsiből hazajövünk kicsit többet szokott enni,mert ugye az egész napi koplalást valamikor be kell pótolni...

Aranka
Izabellának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!
Mit kapott ajándékba?Tortája milyen volt?Képet rég tettél fel a csajsziról!!! :evil:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Erika!

Köszönöm Izácska nevében is a köszöntést :) A kérdésedre a válasz: a szülinapjára kapott biciklit, babát, egy kis konyhát meg ruhákat, egy dobot, meg még egy két apróságot.
A tortája dobos torta volt, mert együtt ünnepeltünk most mindent, Izácska szülinapját, Gábor szülinapját is, meg az enyémet is, most volt itthon szabin Gábor.

képet nem tudok feltölteni, olyan béna vagyok, nem tudom lekicsinyíteni, de az iwiwre tettem fel.

Amúgy jól vagyunk, beköszöntött a dackorszak.......... :(

Mindenkinek kitartást ehhez a nagy hőséghez, és a gyerkőcökhöz!

sziasztok

Kép
smariza

Hello!

Ági!
Mihamarabbi gyógyulást Dorkának! Rátok fér már.
Relaxszékben párszor ült Kata, még egyedül nem tud ülni, főleg nem stabilan, csak néha beteszem és akkor lefotózom. De ahogy elnéztem tetszik neki, megfogja a karfát és ügyesen elvan benne, de figyelnem kell, nehogy előrebukjon. Auchenbe vették anyukámék.

Erika!

Első munkanap :D
Vikinek jobbulást!! És mi a folyadékbevitel ötleted? :wink:

Nem írtam itt sosem, de hónapok óta szevedtem a nagylábujjam körmével. Tavaly piszkálgattam :oops: , aztán addig fajult, hogy gyönyörűen benőtt. Egy részét kivágtam :oops: :shock: , de aztán rájöttem, hogy ezt csak sebész csinálhatja meg. Tudjátok eddig reménykedtem, hogy meggyógyul...Na tegnap túlestem rajta, itt van a lábamon egy nagy bumszli kötés. Nem volt egyáltalán vészes. Az injekciótól féltem, de nem fájt. Most boldog vagyok, jővő héten veszek papucsot. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Aranka,
Boldog szülinapot kívánunk az Izának!

Angi,
Julcsinak pedig nagyon boldog névnapot kívánunk sok szeretettel!

Csajok fogadjátok tőlünk ezt a kis apróságot :D :
Kép

Rólunk annyit betegeskedünk a Matyi szüttyög az orrával én meg teljesen infulenzás lettem. Nincs hangom az orrom meg tele :(.
Remélem hétvégére jobb lesz.

majd legközelebb bővebben.
pussz
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Angika:
Julisnak innen is sok boldog névnapot kívánunk!!!!
Csütörtökön akkor sétizünk eggyet végre már.

Zsani:
Jobbulást nektek,remélem hétvégére jobban lesztek,és mehettek a gyereknapra pénztkölteni :lol: .

Tegnap Dorka eltanyált eléggé rendesen :cry: ,voltunk a pékségben és a zsömléket ő akarta cipelni mindenáron.Elkezdett futni felém azt puff,persze betonon estett szegényke.Kicsit felsértette a jobb oldalán a bőrt.De hát gyerekből van ,és eddig még ezek a balesetek elkerültek minket...

Erika:
Vikinek is jobbulást,huu pont ilyenkor lett beteg amikor elkezdtél melózni.Még jó hogy a férjed otthon tudott maradni.Enyémet tuti nem engednék el :? Dorka már kezd javulgatni,ma már alig köhögött,és az orra is eléggé jól müködik :lol: .

Mennem kell ,mert valaki ilyenkor fúr ezerrel,és felkelt a pici :twisted:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Köszönöm szépen a névnapi köszöntőket! :lol:
A hétvége jó volt, az Őrségben túráztunk (motorral) és még Ausztriába is átmentünk egy kanyarvadászatra...

Rolcsi talán még soha semminek nem örült ennyire, mint a hétfői napnak. Élvezte nagyon a buszozást, az állatkertet és azt, hogy csak vele foglalkozok!

Sajnos a mai napon nem tudtunk menni MR-re. Volt kint a doktor nénink, Réka még nem gyógyult meg rendesen :cry: , lemondtam az időpontot a kórházban. Kaptam újat: egy hónap múlva :cry:
Pénteken felmegyek a zárójelentésért és az eddig eredményekért...

Voltam Tatán a Háztűzőrzőknél. Ide mehetünk Rékával konduktorhoz! Itt ajánlottak gyógyúszást is! Nem várok a hülye Rehabra... bár jövő héten megyünk oda is a neurológushoz, kíváncsi leszek mit mond.

Erika, örülök, hogy túlélted az első napokat, szerintem pár hét (hónap) és visszarázódsz! Csak ezek a betegségek ne jöttek volna... :cry:
A többi kis (-és nagy) betegnek is jobbulást kívánok!

Julcsinak mi is kívánunk Boldog Névnapot!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Előszőr is boldog névnapot és zsülinapot mindenkinek.

Mostanság nemigen leszek vagyok,mert sajna beköszöntött a vizsgaidőszak. 5 vizsgán túlvagyok,abból 1 nem sikerült,így van még 4 vizsgám meg egy beadandó. A rossz az hogy a neheze még hátra van,mert azok szóbelik és elég gáz tantárgyak.Közigjog,politológia,ez a kettő a nagyon húzos. De majd lesz valahogy.

Timi elég nehezen viseli,mivel eléggé ideges vagyok a vizsgák miatt ami rajta is látszik,meg elég sokat kell nélkülöznie.De elvileg még 2 hét és vége.

Betegeknek mielőbbi gyógyulást.
Jó pihit a hosszú hétvégéhez üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat! Én kislányt szeretnék, habár már a Lackót is annak szerettem volna :) Sajna azért jövök keveset mert persze az álomkór rajtam van és ilyenkor mikor Lackó alszik én is alszom szóval napi 2 órát du én is alszom :) A dokim marad a régi jó bociszemű Varjú doki :lol: imádom ezt a fazont!
Már van kiskönyvem is, az első ultrahang szerint ami 14-én volt 8mm a bébifej 8)

Lackóval június 14-én megyünk műtétre épp most vagyok azon hogy kicsit felturbózzam az ellenállóképességét, mivel még egy kis orrfolyása sem lehet. 13-án megyünk felvételre és ott megvizsgálják hogy mi a helyzet, hogy beteg e. Már most megdupláztam az eddig kapott vitaminadagját és még kapok C vitamin port is a tanácsadócsajtól, remélem ennyi elég lesz!

Jogsim még nincs mert nem jött meg :evil: a rohadt okmányiroda igaz Lívi ? :lol: nah csak vicceltem de tényleg illő lenne már megjönnie.

Ez a tanácsadócsaj akitől veszem a lackó vitaminját képzeljétek azt mesélte hogy az egyik gyerek megitta az egész grépfruit cseppeket (mi betegségnél napi 10cseppet iszunk) a gyerkőc meg behörpintette az egészet és hívta fel őket hogy most mit csináljon azt mondta a pasi hogy valószínű menni fog a hasa, jól kipucolja azt ennyi. Képzeljétek el, hogy amikor kijött belőle akkor derült ki hogy a kisgyerek férges volt és nem is tudták. Ez a csepp meg nagy dózisban kinyírta a bacikat. Olyan volt mintha a gyerek tudta volna hogy ezt meg kell innia az egészet, tök furi nem?

Iza!
Boldog szülinapot!
Julcsi!
Boldog névnapot!

Nah most már eldugulok!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Helló Mindenki!

Gangi! Első hsz. Téged illet: GRATULA a picurhoz!!! Vigyázz magadra, pihizz aludj sokat, most még megteheted, hisz Lackó is, magzatka is engedi! Bociszemű Varjú :lol: Én is tök bírom! Állítólag nemsoká lesz nála is UH, szerencséd van, nem kell a sok tökfilkótól függened ott a kórházban, csak a kötelezőn! Ennek én nagyon örültem, pedig nem is vagyok terhes.
Hogy leírtad kapásból hogy lányt szeretnél, ezt tök ritka, mármint hogy így leírják.... érted, mindenki, hogy egészséges legyen, ami persze tök természetes... de Te úgy határozottan ki is mondtad!
Lackónak mikor kezditek el mondogatni??

Erika!
Elég szerencsétlenül kezdődött a melóbaállásod a betegség miatt, de hát pici gyereknél gondolhatják hogy leszel párszor Gyáp-on... csakhát gondolom a kollégákkal "szúrsz" ki, ha a beosztást miattad kell módosítani. Hát elég ciki, de első a gyerek! Minden héten 2 nap szabadod meglesz mindig? Vagy csak most lettél "szerencsés"? Hétvégenként gondolom apukájával lesz, ha Te melózol, ugye?
Ez a kevés-ivás úgy látom minden bölcsibe gond. Nálunk is az volt, emlékszel mondtam. És Hugi is mondja! Mi az ötleted, áruldd már el! Összedobjátok a pénzt olyan csapvizes óriáspalackra, vagy mi? (amilyen a gyógyszertárba van?)

Lívi!
Vas. találkoztam a Zsikével+apukáddal, a másik unokát tolták Sárberekbe. Ezek szerint rá is vigyáznak?Vizsgák miatt szurkolunk, rá se ránts ami nem sikerült, majd sikerül legközelebb. Timinek meg biztos jót tesz azért a nagymamázás-nagypapázás. Vonattal jársz Pestre suliba?

Zsanett!
Máté már szept-ben megy bölcsibe? Mennyi idős lesz akkor? 8 órába mész vissza a régi m.helyedre, ahol könyvelő voltál Te is?

Ági!
Nem semmi Doresz sokáig elhúzódó betegsége? Lehet, hogy a dr. nénitek nem "akarattal" felelőtlen csak túl sok betege van és így "akar" lekoptatni. A körzetesbe jártok (Gálra?) Próbálj beszélni a védőnővel esetleg arról, hogy szeretnéd elhozni a papírjaidat, bár ha jól emlékszem Vele se túl jó a viszonyod... ámbár tudod, nagyon sokan váltanak ezért-azért gyermekorvost menet közben. Csak hát előtte nézz körül, esetleg néha vidd el magánrendelőbe is! Dorkát, ha beteg és párhuzamosan vizsgáltasd! Mindenesetre remélem mostmár túl lesztek rajta!

Cirmike!
Nektek legalább megmondta a dr. néni, hogy nem mehet MRI-re, mert nem teljesen egészséges! Nem úgy mint Ágiéknak az oltáskor!
Rolinak v.mikor most lesz a szülinapja, ugye?

Valaki kérdezte a kullancs elleni oltást. Én 2 hete beadattam Somának, 1700 volt/db. A héten kapja a következőt, 1 év múlva a harmadikat. Semmi gond nem volt vele. Ja állítólag minden 4. kullancs v.milyen fertőzést hordoz... azért ez elég gáz, bár Somában még sosem volt, de én biztos beparáznék mire bevizsgáltatom. Na persze azért így is veszek kullancskiszedő kanalat, mert emlékeim közt sincs, hogy bennem volt-e, hogy kellett kiszedni, kitudnám-e szedni...? Én annó az agyhártyagyull. ellenit is beadattam!

Edi! Somának ugyanilyen széke van, nagyon szereti. Édi a Kata, olyan nagynak is tűnik benne!

Boldog név+szülinapot az ünnepelteknek utólag is!

Mi jól vagyunk, Soma ovizik 1000-el. Még nem tudja az "r" betűt kimondani, elég sok csop.társa már igen. Így tanítgatom a magam módján, de hát felejtős a módszerem. Bár az óvónénik szerint 5éves kor utánig kell várni! Pedig 20 hónapos kora óta beszél, ez nem megy, na mindegy, ezért nem megyek a Dunának! :? Két kislánnyal nagyon összebarátkozott az oviba, így du. mindig velük kell mennünk a közeli játszóra! :wink:
Holnap szülőire megyek, így év végén. Tegnap voltak V.Somlón kirándulni egy tanyán, lovagolt is (velünk soha nem ült fel sehol...)
Szombaton szülinapi zsúrra megyünk, vasárnap gyereknapra... hétfőn val.szeg kirándulni v.hova!

Találtam egy jó progit nagyobbaknak, ismeri esetleg v.ki: www.jatekpalota.hu

Jó éjt!

lola77

Sziasztok!

Ma szabadnapos vagyok,hurrá!!!!!!!!!! :lol:
Kicsit magamra ia volt ma időm,elmentem kozmetikushoz arckezelésre,aztán fehérneműket vettem.
Vikinek is vettem egy nagyon édes fülbevalót,mert mivel a bölcsiben nem engedik,hogy hordja a már meglévőt,így azzal minden pénteken ment a harc,hogy vissza tegyem,így most már van neki egy egyszerűen betehető francia kapcsos fülbevalója :lol:
A bölcsis ivással kapcsolatban az az ötletem,mivel láttam,hogy mindenkinek lukad az oldala a kíváncsiságtól :lol: ,hogy egy tálcán bevinnének egy kancsó vizet a csoportba és lenne minden gyereknek jellel ellátott pohara amit mondjuk napi 1-2-szer elmosnának a konyhán.
Így hogyha látják a gyerekek az asztalon az innivalót többet tudnának inni és nem innának egymás után.
Tegnap azt mondta a gond.nő,hogy mivel ilyen meleg van kint,ott van ez a módszerrel innivaló,de bentre ezt miért nem tudják megoldani? :roll:
Melóra viszatérve állandó reggeles vagyok,hétközben 6.30-15-ig dolgozom,heti két pihenőnap jár,az egyik,hétközben a másik hétvégére esik,most csüt és vas.
Jövő vasárnap leltár :shock: :cry:

Angika
Julcsinak utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!
Most tartjátok neki?

Ari
megnéztem a képeket az iwiw-en,nagyon jók lettek!

Edi
jobbulást a lábujjadnak!
Férjemnek is pár éve itt csinálták meg,sajnos rosszul,végül Pesten lézerrel hozták helyre,azóta semmi baja,lekopogom....

Zsanka
akkor egy cipőben járunk már ami a megfázást illeti
:evil:
Jobbulást neked!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Cirmike
azt hiszem múltkor te írtad,hogy valamelyik gyermekedet elvitted allergia vizsgálatra,hova is pontosan,kell időpont?

Lola
igen,elég szerencsétlenül kezdődött a hét,de Viki már teljesen meggyógyult,lekopogom!!!!!
Még én köhögök egy kicsit és az orrom is folyik,erre mondjuk pont jó a tejeshűtő pakolása :roll:
Igen,a heti két pihenőnap meglesz minden héten,csak kár,hogy nincs egybe hétvégém :cry:
Ha lehet akkor apjával lesz itthon vagy az anyukámék vigyáznak rá.
Szerintem a tanya ahol voltak a Zsanka is említette,hogy nagyon jó hely......pontosan hol is van,miket lehet ott csinálni és mennyiért?

Puszi mindenkinek!!!!!!!
Boldog gyermeknapot minden aprótalpúnak és nagyobbacskának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cseriviola

Pár kép :lol:
Bocs,ha már valamit láttatok :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Köszönöm Julcsim nevében a köszöntéseket! :lol: Kép

Névnapja örömére megérkezett a pampersesz járássegítö! Eredetileg a szülinapjára gondoltam,de sabej. A nagyobb baj az,hogy nem is azt hozták ami be volt ígérve. Nem elég,hogy december óta küldik még ráadásul nem azt :( Már egy csomó emailt írtam nekik eddig. A szomszédom vette át,mert mi szokás szerint Somlón voltunk. Egy cseppet mérges voltam :twisted: :twisted: Majdnem írtam is csúnnyákat nekik,de aztn mégsem. Az eredeti zenél,villog meg ilyenek. Ez semmi ilyesmit nem csinál. Azért is voltma mérges,mert Julcsio se nagyon játszott vele. De most már egyre gyakrabban piszkálgatja :lol:
Kép Ilyet kaptunk Kép Ilyen kellett volna elvileg

Ari!
Izának Sok boldogságot kívánunk kicsit megkésve! :oops: Kép

Ági!
Nagyon csini Julis a ruciban! Köszönjük. Teszek majd képet :)

Erika!
Jól megjutalmazttad magad a szabadnapodon ;) :) De hát kell is! Én nem nagyon várom,hogy újra dolgozzak ! Viki meggyógyult már?

Lívi!
Egy kalappal a vizsgákhoz!!!!

Julisom felébredt!
angika

Sziasztok!
17 hetes kismama vagyok,első babánkat várjuk a férjemmel. Sajnos za AFP-m másodszorra is alacsony lett. Van aki még így járt? :oops: [/b]
gabi_86

Hello!

Így utólag boldog névnapot és szülinapot az illetékeseknek :oops: :D

Cirmike!
Mihamarabbi jobbulást Rékának!!! Kár, hogy ilyen sokat kell várni a köv. időpontra nem?
Szupi lehetett a kirándulás :wink:

Lívia!
Drukk a vizsgákhoz. Még hány év van vissza? Tök jó, hogy neked ingyenes (vagy nem?) :shock:

Angi!

Pihenj is amennyit csak tudsz :wink:
Varjú hol rendel? Mennyi nála most egy „terhestanácsadási díj”?

Lola!
Köszi :wink: Hát nem kicsi a Kata, 9000g már megvan…8,5hónapos :lol:
Kata egyedül még nem üldögél a székben csak néha, főleg ha lefényképezem, de tök ari ahogy fogja a karfát.

Erika!
Kozmetikus, fehérnemű :wink: az igen…
Hova jársz kozmetikába? Amúgy én is nemrégen voltam fodrásznál, múlt héten meg kozmetikában, jól kikapcsolódtam :D
Jó az időbeosztásod, így én is dolgoznék a jővőben…korán hazaérnék… (6,30-15 re gondoltam)
Lábammal várok 2-3 hetet, ha nem gyógyul, akkor vissza kell mennem, de a lézer az igazi. Magánúton voltatok? Férjednek mi volt a gond amiért el kellett lézerre menni?

Angika!
Ne is mondd ezt a járássegítőt, azért szólhattak volna…azt írták ha nincs az a játék akkor az eredetivel megegyező (hasonló) ajándék jár. Mi február elején és 2 hete küldtük be a játékigénylést, de sehol semmi. 2x telefonáltam, másodjára azt mondták játékhiány és be kell szerezniük…még 2-3hetet várjak :evil: 4hónapja küldtem be lassan!!! Mérges vagyok rájuk.
A pancsimanók majd Karácsonyra lesz itt? :evil:

A doki fél hónapja azt mondta egy üveg bébiételt azért egyen Kata, de nem eszi meg. Ha legközelebb azt mondja kettőt egyen, megmondom neki akkor etesse meg. Ha nem eszik, nem tudok mit csinálni. Tegnap is 40g paradicsmos krumplit evett. Délutáni alvás után sem kellett neki, viszont a Humana-tól a finom vegyeszöldségből bezzeg 115g-ot benyomott, utána még szopival leöblítette. :D Úgyhogy már ez a 2.nap, hogy 100g felett evett, ez is haladás. Sőt ma 155g főzit benyomott alig bírtam adni, úgy tátogott :D :D Lassan, de biztosan haladunk. Súllyal nincs gond.
Szépen forog, pörög, gurul :lol: oldalirányban kúszik. A feneke még lent van, néha a lábával löki magát.
A nagy meleget ő sem bírja, egy polóban izzad szegény. Ma fél órát sírt, teljesen kimelegedett a haja is csuromvíz lett :(
A babakocsiban meg kocsiban a hordozóban is tök leizzad :( Hiába teszek pelust a feje alá.

Vettem buborékfújót, de Kata nem nagyon tanúsít nagy érdeklődést, nézegeti annyi.
Vettünk tegnap medencét neki, ma meg uszópelust a DM-ben. Holnap lehet, hogy pancsi pancsi lesz, megyünk a Balatonra. :D

Mkinek kellemes hétvégét, pihenjetek!! :)
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Gondoltam most, hogy eltelt életem első fél éve, én is leülök ez elé az izé elé. Anyánál ezzel komoly elvonási tüneteket okozok.

Magamról pár szóban:
Megvallom őszintén, nagyon aggaszt állapotom, mivel nagyon úgy érzem: öregszem.
Egyre aggódva szemlélem a számhoz közelebb eső, kiálló izéket, amin óriási hurkák nőttek, és a kicsit messzebb kalimpáló nyúlványokat, amik napról napra hosszabbak. Ennek egy előnyét látom, tökéletesen beleillenek a számba. A hordozójárművemből kilógok, sőt, egyenesen kinőttem, ezért már csak ücsörögni lehet benne. Nem tudom, hogy meddig fokozható még ez az állapot, remélem nem leszek olyan melák mint Anya és Apa!
Ha már szóba kerültek: Ők képzik az én saját személyi udvartartásomat. Kicsit körülményesek, de személyzetnek megfelelnek.
Egyikőjük, a magas, mélyhangú ritkábban áll rendelkezésemre, de vele sokkal könnyebb dolgom van. Na, rajta nagyon sokat röhögök, megállás nélkül ****ségeket beszél, idióta pofákat vág. Persze erre nekem még jobban nevetnem kell rajta, miközben azt gondolom magamban: szegény ****. Ő persze mosolyom láttán még jobban bevadul. Azt hiszem, Őt máris kenyérre kenhetem.
A másik, a töpszli, leharcolt már keményebb dió. Mivel mindig körülöttem sertepertél, néha az idegeimre megy. Mindig mást csinál, mint amit kellene, ezért igen sokat veszekszem vele. Ilyenkor néha megsértődik és elvonul. Különben javára váljon, hogy mindig kéznél van, sok nyálas cuppanosat nyom a fejemre és ha szorult helyzetbe kerülök, számíthatok rá, hogy hasra fordít, kihúzza a lábam, kezem, fejem stb. És belémnyom néhány kanál nyúlós, íztelen iszonyatot. Itt jegyzem meg, hogy amint tehetem feljelentem őket éheztetés vádjával. Két pofával nyelik a rántott húst, nekem meg tolják az arcomba a pépeket. Normálisak ezek?
Aztán van néhány ideiglenes, kisegítő alkalmazottam, ritkán tűnnek fel, na de akkor Apát is túlszárnyalják gyermekdedségben. Néha komolyan aggódom értük, ha én netán nem leszek
(fent említett aggodalmaim végett, méretváltozás, fura hangok a torkomból stb), ki figyel majd rájuk?

Búcsúzóul leírom egy napomat:
05 : 45 - Valami nem stimmel: leltárhiány Először is hiányzik egy ujj a számból, egy takaró a pocakomról és egy alkalmazott, aki ezeket a helyére igazítja. Egyes fokozatú nyöszörgésem hamar eredményes.
06 : 30 - Egy ideje űr támadt a hasamban, a gatyám pedig aggasztóan nehéz és nedves. Egyes fokozat: karikásszemű kisebbik példány. Jó munkát végzett, de dolga végeztével le akar passzolni az ágyba.
07 : 30 - Vége az éjszakának, ágyamnál sorakozó! Mélyhangú megpróbálkozik egy gyenge mesével, miszerint követ törni megy. Persze, nyakkendőben. Ez teljesen hülyének néz.
Gyors ruhaválogatás, Anyának sikerül kiválasztania a legrondábbat.
09 : 00 - Hajtóvadászat a kiságyban néhány kacsa, egér és mackó után.
10 : 00 - Iszonyat banánpép, mindenkire jut belőle
10 : 30 - Röpke séta, borzalmas enyelgés az idióta szomszéd nénivel
12 : 30 - Anya bugyuta dolgokat pakol a kezembe, én ezeket eldobom, ő visszaadja, én eldobom stb.
13 : 00 - Tűrhető ebéd, kimosakodás és alvás ( ez a nő mennyire tud ennek örülni)
16 : 00 - kaja, majd hintázás a parkban. No, ez nagyon klassz, csak anya mindig idő előtt kap ki.
17 : 00 - uzsi Ezt edd meg te, anya!!!
18 : 00 - Apa teljes bevetése, ilyenkor alkalmazom az egyeduralkodás eszközeit. Ő nagyon jó táptalaj. Végül végérvényesen elvesztem a türelmemet.
19 : 00 - Na, a nap fénypontja: Fürdés. Apa kitesz magáért, én pedig mindent elkövetek azért, hogy tokától bokáig ő is részesülhessen a vízből.
19 : 45 - vacsora, nyöszi, ujj, maci, jó éjszakát
Na, abbafejezem, mert Anya nyűgös a gép miatt!

:lol: :lol: :D :wink: :roll: :lol:
angika

Minden kissebb és nagyobb lurkónak boldog gyermeknapot kívánok!!!!!!!!!!!!
Kép
angika

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog gyermeknapot kívánunk az összes kisgyermeknek!!!!!!!!!!

Lrita
bocsánat,de elfelejtettünk felköszönteni :oops:
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!
Mégegyszer ne haragudj!! :oops: :oops: :roll:

Nem tudom,hogy nekünk milyen gyereknapunk lesz holnap,mert mivel ma 6-17.30-ig dolgoztam :evil: ,anyuék vigyáztak Vikire,és ő meg nagyon mohón megevett egy csomó cseresznyét és epret,eddig 6-szor hányt :cry:
Idén először csüt-ön evett cseresznyét,gondoltam,hogy kimagozom és úgy adom a szájába,de azt mondta,hogy Viki egyedül :lol:
És sorba köpte ki a magokat :P

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Minden kis-nagy ill. pocakban lévő gyerkőcnek boldog gyereknapot kívánunk! :D

Kép

puszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Kinek hogy telik az ünnep?Milyen volt a gyereknap?
Vikihez tegnap 23 órakor ki kellett hívni az ügyeletes orvost,mert 17 órától 10-szer hányt :cry: még a víz is kijött belőle :cry:
Mint kiderült valami vírus okozta neki,kapott rá dedalonetta kúpot.
Éjjel még 3-szor hányt,de ma már csak 1-szer,lekopogom......
Kedden kell levinnünk a dokihoz,apja lesz itthon vele aznap én meg szerdán,mivel akkor vagyok jövő héten szabadnapos.
Nem tudom,hogy ez már minden héten így lesz :?: pénteken vagy szombaton kijön rajta valamilyen bölcsiben összeszedett betegség :?: :roll: remélem,hogy nem.........

Azért ma kimentünk a gyermeknapra,11-től Halász Judit koncert volt,nagyon jó volt!!!!!!!!!Utána pedig dedikáltattunk vele egy képet :lol:
Pár mai kép,aztán megyek aludni:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Cirmike
Rolinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Sziasztok!

Erika!
Vikinek jobbulást kívánunk!

Cirmike!
Rolinak boldog szülinapot kívánunk mi is! Kép

Nekünk nagyon jól telt a gyereknapos hétvége! Bár szegény Julisnak hasmenése volt 3napig és 1x hányt is :( :? Ráadásul lefektetés után és már be sem mentem hozzá :( Szegény reggelig ott hentergett a répidarabokban (husileves volt a vacsi :roll: )
Szombaton a kikában voltunk sógornömmel meg Julcsival. Julis mindent kipróbált! OLyan aranyos volt! Tegnap meg elmentünk mi is a közmüvhöz. Mi is meg akartuk nézni a Halász Juditot,de ezek szerint elkéstünk Én azt hittem fél 4kor lesz :oops: :? Na mindegy. Hintáztunk 1et Julcsival! Nagyn élvezte,bár elején nagyon meg volt szeppenve :) Utána még játszóztunk:)

Kép kikában egy ágyon :) Kép kikában a leendö ágyán :) (remélem ) Kép kikában egy sátorból kijövet Kép bölcsöben :D Kép délelötti séti Kép :) közmüvházánál Kép hintáztunk :) Kép pöröforin :)
angika

Sziasztok,

Látom nem csak kellemesen telt a hétvége, de sebaj, azért volt mindenkinek jó is.

Jobbulást a betegeknek. Most ebben a hülye időben lehet otthon pihengetni.

Nekünk gyereknap helyett a fénypont Roli szülinapja volt! Csak a kerti parti végét elmosta a jégeső hétfőn.
Már a 3 éves szülinapra is quadot kért (de akkor nem kapott), aztán kinézett a Brendonban magának akkumlátoros kisautókat 80.000 -ért. Apja pedig úgy gondolta, annyit nem ad egy akkusért, így összeszedve a perselypénzt (30.000) nagy és dédszülőktől a szülinapi pénzt (40.000) kipótolta még 40.000-el és vett neki egy igazit. Önindítós négyütemű, 10 éves korig használható. Szerintem ez egy kicsit túlzás és a nagyik szerint is. De nagyon örült neki. Azóta együtt járnak szquadozni (Roli így nevezi) apával, sok lehetőség van itt Szőlősön, sőt reggelente ezzel viszi oviba.
Közben az egyik autónkat eladjuk: ha érdekel vkit Toyota Avensis 1,8-as még garanciális 90.000 km van benne. Nálam (és a lurkóknak) marad a másik Toyota, apának a motor ill. a teherautó (amit apukájával közösen használnak munkára)

A szülinapi ajándék (mást ez mellé nem is kapott)
Kép

na tortát azért igen (innen Szőlősről, ő maga választotta)
Kép

Réka, sajnos még mindig beteg. Pedig már a hétvégén jobban volt, erre éjjel kruppos köhögése volt, majd' megfulladt.
Jövő héttől járhatnánk gyógyúszásra a gőzbe. Nagyon dícsérik a hasznosságát, de félek a betegségektől. Hétfőn és pénteken lenne, közben gyógytorna 2X és még a konduktor is. Ez kicsit sok szerintem. Nem tudom mikor teszek jót. Igaz a konduktortól megtanulhatóak és itthon is végezhetőek a feladatok.
Pesten a főorvos azt mondta, ezekkel nem árthatok, sőt fontos a napi fejlesztés! De mégis kell ennyi minden??? Kipróbálunk mindent aztán majd meglátjuk. Egyébként az MR vizsgálat nélkül nem mond semmi konkrétat, a fejlesztés mindenképp kell, más pedig majd annak függvégében. Végül júl 03-i időpontot kaptunk, de akkor ő már nem lesz, majd augusztusban kiértékel (igaz akkor meg mi nem leszünk).

Tündérkém
Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Cirmike
Tudnál még valamit az autóval kapcsolatban írni?Mondjuk mennyiért adjátok,meg mikori évjárat,meg esetleg egy fotó.
Nem semmi programok vannak a Rékának.Tényleg az a legjobb ha kipróbálsz mindent,aztán amelyiken látod hogy jó,meg a Réka is élvezi azt csináljátok.

most mentem,csak villámgyors voltam,fáradt vagyok
Üdv Lívia

Kép
slivia

Boldog Névnapot a Zsaniknak.

Kép
slivia

Sziasztok!

Zsani:
Boldog névnapot kívánunk mi is. :lol:
Átküldenéd a képeket a gyereknapi hintázásról?Máté hogy van?Eltüntek a pofijáról a piros foltok?

Cirmike:
Nem semmi ajándékot kapott Roli:Gondolom le sem akar róla szállni :lol: Gondolom a férjed is élvezi nagyon a dolgot,most örömmel viszi oviba Rolit 8) Pepét szoktam még látni ilyennel,na meg télen ahogy kotorja a havat.Sztem is vidd Rékát minnél több helyre,és ha látod hogy fáradt,sok neki akkor lehet csökkenteni.Augusztus még jóval odébb van,addig nem csinálnak semmit?Mondjuk ez ismerős nekem is,Ugye Márciusba voltunk a gyerekklinikán kontolon és közölték hogy romlott a veséje,de szeptemberre kapunt időpontot izotósos vizsgálatra,hát nem kapkodják el,az ember meg addig agyaljon hogy most mi van a gyerekével...Mielöbbi gyógyulást Rékának.

Erika:
Vikinek is milöbbi gyógyulást,remélhetőleg most elkapt aezeket a nyavajákat azt megerősödik az imuja és sokáig nem lesz beteg.Adsz neki valamilyen vitamint?Visszarázódtál már a melóba?Mi megbeszéltük a férjemmel hogy a 2 gyerek között nem megyek vissza melózni,az lesz a legjobb Dorkának :) ,na meg nekem is 8)

Angika:
Örülök hogy jó lett a ruci Julisnak,neked meg holnapi napra való tekintettel boldog névnapot kívánunk :lol: :lol: :lol: :lol: .Elfeljetettem tegap írni sms-t a a mai babatalival kapcs-ban :oops: .Jövőhéten elmegyünk?9-11-ig van.

Kép
múltkori esése
Kép
élőben csúnyábnak tünt
Kép
apa sapijában 8)

Ági

Kép

Kép
ági01

Én is boldog névnapot kívánok a Zsanettoknak!!!! :P

Kép
[KépKép
cirmike77

Lívi,

Az autó 1,8 benzines Toyota Avensis Sol Technic modell. 2004. 03. havi. Toyota plusz garanciával 4 évig vagy 130.000 km-ig garanciális. Jelenleg 91.000 km van benne, most volt megcsinálva a köt.szervíz. Gyári alu felnivel van a nyári gumi + adjuk lemez felnivel (dísztárcsával) a téli gumikat is. Van benne tolatóradar színre fújva, Nokia Bluethoos kihangosító szett. Gyári fedélzeti számítógép, kormányról állítható Cd-s, kazettás, gyári rádió.
Nem volt megtörve. Karcolás látható a hátsó színre fújt lökhárítón ami 2 hetes korában történt vele (ezután kapta a tolatóradart) és ugye a friss karcolás az első lökhárítón. Ezeket le lehet fényezni, javítófestékezni, de nem igen jelentős, a fotókon nem is látszódnak, csak ha közelről megnézzük. Az ár: 3,7 millió Ft

Kép

Kép

Kép

Cirmike

UI: Jó tanulást és sok sikert a vizsgákhoz! Már csak kibírod ezt a 2 hetet!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Ági!
Köszönöm :oops: :lol:
Mehetünk jövöhéten. Tegnap akartam írni én is neked csak közben jöttek anyósomék aztán meg már késö lett.

Zsanett!
Névanpod alkalmából sok boldogságot kívánunk!!!
JulisésAngi :)
Kép
angika

Sziasztok!

Erika!
Sajnálom ezt a hányásos dolgot, szegény Viki és ráadásul ennyiszer :(
Nagyon édes a piros ruhácskájában. Férjed meg nagyon komolyan figyeli az előadást :lol:
Csak nem fog Viki mindig összeszedni bajt. Más kisgyerek is beteg volt a bölcsiből?

Angika!
Látszik Julcsin élvezte a gyermeknapot :D Nagyon csinos. Hát nemsokára Kata is fog hintázni. Hányás :(
Én Katát nagyon sokszor megnézem, amíg le nem fekszünk, meg éjjel is (mert Kata éjjel felkel jópárszor :( )

Tényleg másnak a gyerekével nem volt ilyen probléma? Ez az állandó éjjeli kelés, már nagyon unom…Hónapok óta tart. Min 1x. felkel, de ált. éjfél, 2 és hajnalban kel :( :(

Zsanett!

Boldog Névnapot!

Cirmike!
Rolinak boldog szülinapot! Nagyon komoly ajándékot kapott. Van hozzá garázs is? :wink:
Szegény Réka :( Milyen gyógyszert kap? Mihamarabbi gyógyulást neki!!!! Nagyon édi a mosolyával. A gőztől én is félnék, de hallottam az oroszlányi uszodát milyen szépen felújították. Ott nem lenne lehetőség úszásra?

Ági!
Az a vigyor elhiszem, hogy előben ijesztőbb volt :lol: :lol:

Jó volt a balatoni kirándulás, kellemesen meleg volt, végülis a házban voltunk nagyrészt, este és másnap reggel mentünk csak ki.
A meglepetés, hogy Kata kb. 100g őszi-almát és másnap egy egész üveg brokkolit pulykahusival megevett :shock:
Itthon már annyira nem remekelt.
A babaszobán találtam jó recepteket. Meggy és alma együtt főzni, pépesíteni, bele cukor, fahéj ízlés szerint, esetleg tápszer, tejpép, ki ahogy akarja. Így is savanykás lett, nem ízlett Katának, apja ette meg :D

Edit

Kép
Kép
edi78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?