Új privát üzeneted érkezett!

andi
a mi kiságyunk már nem bírna el három gyereket,meg már nem is sokáig lesz meg,kell szilviéknek.de szecsőnek meg már majd csak az új lakásba veszünk heverőt,addig vagy zóra a szivacson alszik,vagy szecső itt a galérián velünk a nagyszobában :shock:

jó éjt nektek is!
volt fincsi fagyi? :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol!Nagyon tetszik a hajad csini lett!!
Igen arra küldtem el,de megpróbálom még 1*!

Szemizo!Annyira tetszik Míra haja.......!!!
Eszméletlen,hogy egy kéró vásárlásánál mennyi pénz kifolyik az ember zsebéből mire az övé lesz!
Én anno ezen az örökösödési adón voltam kiakadva!
Nemelég,hogy fájdalmas úton örököl az ember gyereke egy ingatlant,de még vizess is a köcsög államnak!De ha jól tudom ezt akarják eltörölni!!

Anikó!Kincsőnek tényleg hatalmas vigyora van!Melyik játszin voltatok?
Vendég

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Viol!Remélem most elment!
Vendég

Viol
Jóóó lett a hajad,csini vagy!!
Dorka baba ilyenkor néz rád nagyokat,mi???(anya uj hajjal állit be! :cry: )
Milyen volt a gyereknap?

Anikó
köszi,várom!!!
Aranyosak voltatok,majd akkor a héten! :wink:

Csilla
hát igen!Mindenben igazad van!Ez a bürokrácia.És akkor még nem beszéltél arrol,hogy minden pappir beszerzésénél lenyulnak egy kevéssel....
Megirod priviben hogy miért és mennyi pénz után fizettek ilyen sok illetéket?
Nekünk 36000 lesz az illeték,adózni nem kell.
Eszméletlen világ lehetett nálatok!
Nekem teganp annyira fel voltak pörögve gyereknap alkalmábol,hogy fél 11-kor aludtak el.Ilyen még nem volt :?
Vendég

Viol
az előbb nem ezt a szomorú fejet nyomtam le,nem tom miért ez jött be,vigyorgost akartam,bocsi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Épp most írta a sóginőm,hogy 17.-én Plusszos állatkert lesz Pesten 1200ft lesz a felnőtt belépő a gyerek meg ingyenes!
Ha valakit érintene!
Vendég

rik,
mikor mi vettük az első lakást akkor 4mill-ig 2% utána 6% volt az illeték. most lesz, mert már az új lakás sem illetékmentes és a garázs is 10% ha jól emlékszem. mi is bosszankodunk, hamarosan nekünk is fizetni kell apu halála után és a másik is. már sokszor napirenden volt, de nem törölték el, szerintem most sem fogják és bevezetnek mellé még újakat... :twisted:

csilla,
fagyi is volt :lol:
most is megy a huncutkodás a szobában, már ágnes is olyan eleven. ugrál a kiságyban ahogy a nagyok, már úgy mozog az egész lassan leszakad :roll: :evil: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Nemsokára egy éves lesz Ágnes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Most olvasom,hogy a Fekete erdő hegységben 4cm hó esett! :shock: :shock:
Vendég

Szia Gabó!
Megint raktam össze cuccokat :wink:
Itt csak eső esett szerencsére :D

Kép
Kép
Kép
amica

Dupla szülinap készülődik, mert Ágnes és Janka 4nap különbséggel születettek :P

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Szia az nagyon jó majd ha megyünk haza keresztelőre kocsival(valszeg augusztus)akkor el is hozzuk őket!!!Jó?
Jé tényleg ezt nem is figyeltem!!!De jó!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Imádom a ruhákat amiket hoztunk tőled!!!! :D :D :D
Vendég

Gabó,
küldd el mailben vagy priviben a belépéshez szüks. jelszódat, hogy fel tudjam tenni a képeket a profilodba. :)
amúgy megjöttek, többször is! :wink:
ja, meg ha van vmi különleges kívánságod, hogy milyen legyen a szalag. :)

KépKép
viol81

ja, Gabó,
kivágtam a képekből részletet, így jók lesznek?

Kép
Kép

KépKép
viol81

Oké köszi megy a privi!Rád bízom a szalagot!! :D :D :D

el is köszönök megyünk a 2-éves ellenőrzésre!!!

Szép délelőttöt!
Vendég

gabó,
az avatar megvan, de dorka most kelt fel, szalagot kicsit később.

kíváncsi vagyok, levike mennyit nyom a mérlegen! :P
Vendég

gabó,
jó a dátum? levi május 24-én született?

KépKép
viol81

köszi a "hajbókokat" :lol:

csilla,
nagggyon jó képek!! :) hogy bevonult az ágy alá!! :) :)
látom pókember a menő mostanában... :wink:

erika,
hát, nem volt nagy durranás a gyereknap, vagyis hát dorkát még nem nagyon kötötte le. inkább a nagyobb gyerkőcöket érdekelhette a program. de sétáltunk egyet, gyerekek között volt, mászkált sokat. majd jövőre!! :)
dorka nem véleményezte a hajamat, gábor mondta azt, hogy: "új nőm van!" :lol:

cajok, megint vannak képeim... :oops:
Kép
Kép
Kép

ééééés, miss hiszti, amikor nem kap meg valamit... jelen esetben a fényképezőgépet... :P
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

hahóóóóóóóóóó, hol vagytok??

KépKép
viol81

Hahó!
Viol!Igen május 24.-én született!Köszi,hogy feltetted! :D :D
Látom Dorka is nagy erővel tud hisztizni! :) :lol: :lol:
A Levike nagyon sokat emlegeti! :D :D
És ezek a fürtök...............!!!!! :) :) :)

Na én búcsúzom holnap reggel indulás haza Thomassal ahogy a Husi mondaná!
Ha valakihez mennék csörgök!

Sok puszi nektek legyetek jók és rosszak!
Vendég

Zsanettek és Jankáink,
boldog névnapot!

Átlagos napra készülök, de nálunk az se semmi :lol:
Még holnap be kell szereznem a rózsaszín rózsákat, Janka azt kért az apukájától (aki egész nap dolgozik).

Kép
Kép
Kép
amica

Óóóóóó, Boldog névnapot kívánunk mi is Zsanetteknek és Jankáknak!! :P :P

Gabó,
na, szólj ám, ha jönnétek!! :) Nekem előreláthatólag a szombat nem jó.

KépKép
viol81

Zsanett, amúgy hogy vagy?

KépKép
viol81

Szia Viol!
Ágnes visszaaludt... pedig ma sietni kéne :?

JAnka ma hozza a formáját. Úgy ébredt, hogy ma királynő szeretene lenni :lol: :lol: :lol: , kapott egy szép fodros piros, de még nagyon hosszú ruhát, hát nem abban ment :D , persze vitte a benti rucit is, de őfelsége megadta a módját! :D
Most lassan indulunk majd roller vadászatra, mert az lesz az ajándék.

Dorka most olyan a képeken mint te :wink:

Eszter!
Biztosan nagyon sok dolgod van a kölykökkel. Remélem nem vagytok betegek! Puszilom KisJankát :P

Kép
Kép
Kép
amica

JAnkáink,és Zsanetteink nagyon boldog névnapot kiívánunk!!!

Wirág???
Zsanett??
Kola Zsani???
Esztermami???
Hajnus???
Eszti???
Nitta???
Zília???
Ági???
Reni???
és bocsi aki kimaradt!!Merre vagytok????????????????????????????
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Andi,
:wink: :D pedig ha tudnád, hogy tényleg csinálok néha én is ekkora hisztit. Persze sírás azért nincs... :lol:

Óóóóó, a kis királynőd!! :P Biztosan vmi olyasmit álmodott, és gondolta reggel valóra váltja vagy váltatja anyuval! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bár engem nem hiányolt senki :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsanetteknek boldog névnapot sok szeretettel és pici-kicsi Jankáknak még nagyobb szeretettel még nagyobb boldogságot!!!

Viol-az a kis csaj!!! Nem csoda, hogy Levi bolondul utána!!!

Gabó- a jereváni játszin voltunk.

Kincső meggyógyult, most én lettem beteg, talán tőle elkaptam :? , most igekszem távolabb lenni tőle, nehogy visszafertőzzem...Még jó, hogy anyukám itt van és tud vele sokat foglalkozni.
Egyébként a kisasszony állandóan fölfele kapaszkodik, ma lépegetett :shock: :shock: a járókában egyik oldalról a másikra, nem korai ez??? Ja, és ezerrel mászik a lakásban, sziszeg, óriásikat nevet, kiabál, de fogat nem növeszt :twisted: :twisted: !

Pocsék idő van, sütöttem egy kis sütit, hogy vigasztaljon :lol: :lol: , mindjárt fel is vágom!

Anikó

Kép[/url]
quito

Andi, micsoda édes kívánságok!!! :lol: :lol: :lol: Igazi királynői ízlés: rózsaszín rózsák! :P

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikóóóóóó
Te csajszi!!!Aazért nem irtam fela neved,mert irtad,hogy anyud itt lesz,gondoltam nem jössz,MAmázol... :shock: :wink: :!: :P
puszzz!!
Nem korai,nekem is mindkét csajszi ügyeskedett ilyenkor már,És 10 hosan jártak.Szerintem Kincső is követni fogja a példájukat,nagyon ügyi!!!
Mit sütöttél?Én is gondolkodom valamin,mert elfogyott a tegnapi zserbóm... :cry:

Andi
milyen volt a királylány napja??Ird majd meg!És hogy mit szolt a rollernek! :wink: :roll:

Viol
(hisztis lány) :lol: :lol:
nagyon édes a csajszid ahogy behisztizett!!!! :lol: :lol: Megkapta végül egy pill.-ra a gépet,hogy megvizsgálja???
Nem baj,hogy nem tudta még élvezni a ygereknapot,Petra is az idén élvezte először,de hidd el igy is jol szorakozott.Na meg Ti is kimozdultatok!!!
Vendég

Nektek is nehezen tölt be az oldal? :shock:
Vendég

Húúú Cajok látom ma a rossz idő ellenére se vagytok gépközelbe!
Én is csak .de. 2 orát,d.u. is 2 órát voltam a lányokkal játszizni,mert irtóra lefagytam!!!!!Petra hiányolta is a megszokottat.. :shock: :(
Nem tudjátok mikor lesz jó idő??? :roll: :idea:
Vendég

Sziasztok!

Engem is kihagytatok a hiányolásból. :wink:

Nem tudom mikor jön a jóidő de ezt marhán unom. Tök fáztam ma is, az a hülye szél!

Zsanett, Zsani, Janka, kis Janka : BOLDOG NÉVNAPOT!

KépKép
KépKép
mirama

Viol! Ez a hisztis képsorozat nekem is tetszett! :lol:
A hajad nagyon jó, nekem jobban is tetszik mint a régi!

KépKép
KépKép
mirama

Csilla! Olyan jók ezek a pizsis képek! Látni milyen boldog, kiegyensúlyotottak a gyerekeid! Jó nézni Őket!
Tetszík Míra haja! Én is levágatnám Mirának, mert néha unom fésülni, begumizni, sehogy nem jó. Melegbe meg izzad. De attól félek ezzel sem lennénk elöbbre. Rövidre meg nem akarom.

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

csak próbálom a képnagyságot az előzőek túl kicsik

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!Köszönöm a névnapi köszöntéseket! :P
Zsanett boldog névnapot! :D
Jankáknak is nagyon boldog névnapot!! :P

KépKép
kola2

Sziasztok!

Mi is kívánunk a Jankáknak, Zsanetteknek Boldog Névnapot!

A jó időt már ide rendeltük :) :) , de úgy néz ki még egy kicsit várat magára.

Tegnap csípővizsgálaton voltunk, mert Adélt visszarendelték. Csajok! Hogy ott ilyenkor mi van! Mintha valami gépezetek lennénk, úgy viselkednek velünk, hihetetlenül arogánsak. Én megértem, biztosan ők is fáradtak, de abba nem is gondolnak bele hogy ilyen pici babákkal a legnehezebb elmenni valahova. Na ezen én jól felhúztam magam tegnap, de végülis ezen is túl vagyunk. Legalábbis egy ideig, mert 1 hónap múlva ismét vissza kell mennünk. :(
wirág&

Sziasztok!

Köszi a névnapi jókívánságokat :lol:

Most jöttem haza Pestről, fáradt vagyok, majd holnap még írok.
Sajnos még mindig ugyanaz a helyzet, kevés magzatvíz, és a lepény keringése sem teljesen jó. Szigorúan feküdnöm kellene.
De legalább nem lett rosszabb. 2 hét múlva , vagyis 1 héttel korábban, mint kellene, elkezdik a CTG-t.

Remélem még pár hétig bennt marad.

Másik Zsaninak és Jankáknak én is boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!
Van roller, rózsa..., boldogság és szerencse már alvás :wink:
Majd jövök, szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszti
bocsi,Téged is kihagytalak. :shock: :oops: ,legközelebb nem is sorolok,csak kérdezek! :!:
A képeid müvésziek!!Az Mira a füben,Noel csókjelenete!! :shock: Eszméletlen jól sikerültek!!
ÉS amugy hogy vagytok??
A képeken ovis ünnepség képei is vannak?

Amica
szuper!!
Várunk a beszámolora!!

Wirág
emlékszem mi volt ott állandóan!Nekünk uh is volt mindig.Annyi törtető embert még nem láttam.Mindenki az elsők közt akart bemenni.
:evil:
Abdukciosan pelenkázol?

Zsani
drága!!!
Annyira de annyira sajnálom,hogy annyi megprobáltatáson mész keresztül!!NAgyon szoritok neked,hogy pocaklakod minél tovább birja odabent!
Az azért jó hir,hogy nem változott,nem rosszabbodott.Pihengess.
Ábel jó gyerek??Várja a kistesót???Készültök a szobával???

Zsani(kola)
hogy van Viri???
Jól sikerült a parti???
Vendég

Zsanettéknak és Jankáknak nagyon boldog névanpot kicsit megkésve :oops:

KépKép
KépKép
beus22

sziasztok cajok!

így utólag én is boldogokat kívánok zsanetteknek,jankáknak!

kriszti
köszi a dícséretet,míra haját alul én vágtam le egyenesre.nekem is tetszik így,de még növesztjük,hogy rendesen be tudjam majd csurizni.vagy mégsem...?nem is tudom.
andi
míra is rollert szeretne,mégpedig RÓZSASZÍNT!
lassan készül a csomag,remélem ezek már jók lesznek.meg elküldöm szecső tavalyi szandiját is(32-es,azt hiszem),sok szerencsét hozzájuk :wink: .meg ami nem jó,mehet tovább,vagy a kukába!!!

nálunk tegnap volt az oviban az évzáró ünnepség,nagyon jól sikerült.olyan drágák voltak,okosak,fegyelmezettek.míra már csak holnap m,egy oviba,utána szeptemberig semmi.ill már szombaton elviszi anyukám miskolcra,gyorsan megszabadulunk tőle :lol: :lol: :lol: .
itt is vacak idő van,ma esőben mentünk délután szecsőért,gyorsan haza és megnéztek egy filmet(olyan sok jó filmünk van mostanában,mióta van dvd író a gépünkhöz,de keveset van időnk nézni-de most kicsit bepótoltuk)

zsani
ha jössz bp-re a kórházba hosszabb időre,ha nem zavarok,meglátogathatlak?nyugodtan légy őszinte,nem akarok tolakodó lenni+pofátlan.ha mégis mehetek,megadnád a tel számodat?vagy megadom én és majd....vigyázz magadra azért,minél kevesebb időt kelljen kórházban lennetek!és hol fogsz szülni?

szép estét mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

jajj viol
kifelejtettelek,bár már uncsi lesz amit írok:dorka egy tünemény!az a mosoly.....

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

áá, kriszti,
de jó képek!! :) a kis puszisok!! :)
akkor legyen míra haja olyan kis félhosszú, tépett modern, mint a nagyoknak! :wink:

erika,
csak én voltam dorkával gyereknapon, gábor meccsen volt. minden vasárnap du meccs van.

zsani,
ajajajj, akkor tényleg próbálj meg feküdni, most nagyon fontos lenne!! húzzatok ki még heteket, aztán jó időben érkezik az apróság. :P

wirág,
igen, ismerős... futószalagon nézik a gyerekeket. és egy akkora váróban annyian... valaki majdhogynem a földön vetkőztette a gyereket...

csilla,
:lol:

cajok, bocsi, ma csak ennyit írok, tegnap húzós íccaka volt, fél 12-től fél 3-ig fent voltunk. kijött a napokban dorkának egy foga, most meg szerintem hamar követi a másik. szal fáradtak vagyunk mindhárman, megyünk pihegni. nem vagyok ehhez hozzászokva... :shock:

sziasztok!!

bocsi, ha kihagytam vkit... vagy túl rövid voltam... :oops:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ábizsani! Legalább nem romlott a helyzet, az is vmi! Remélem még pár hetet bentmarad a Pocaklakó! Pihenj sokat, használd ki! :wink:

Rik! Ovisünnepség volt, anyáknapja+évzáró egyben. Nagyon kis megható volt. Büszke voltam a Csajomra, olyan szép hangosan szavalt és énekelt. :-)
Mira holnap megy utoljára oviba, kezdődik a szünet. Én ugye nem vihetem nyáron mert otthon vagyok Noellel. Összevont csoprtok lesznek az oviba, kevesebb óvónővel.
Kedden meg indulunk nyaralni! HURRÁ!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok Cajok!!!

Végre jó idő volt!!Gondolom kihasználtátok ti is! :wink:

Szeretne valaki iwiw--ezni??VAn meghivóm!!!
Vendég

Kriszti
Merre mentek??
Tudom hogy repcsivel,de hova is??? :shock:
Izgultok??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?