Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! gyorsan bekukk, hogy :arrow: :arrow:

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED PICI LAURA GYÖNYÖRŰSÉG!!!!!

gyorsan átnéztem a képeket, nagyon szépek vagyok babócák!!!

most én sem leszek pár napig, öcsém itt, közben holnap lagzi, szóval nagyon jövünk megyünk!!!

mindenkinek nagy pusz! és kellemes hétvégét!!!!
mangó

BOLDOG SZÜLINAPOT LAURA!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kata!! a pipacsok gyönyörűek!!! :wink: :lol:
mangó

Sziasztok !
Nem volt net a házban pár napig, azért nem jöttem.

LAURA! NAGYON NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED NAGYLÁNY!
Anyának is puszi! Tegyél majd fel MArcsi tortás Laurás fotót! Nagyon kíváncsi vagyok a kis drágára! :D Munka bővebben?

Nóri! Farkas nagyon csúcs pasi, annyira jó így rövid hajjal! :D Mi is levágtuk a haját Barnusnak (vagyis én ollóval), majd teszek én is képet, ha sikerül (ha nem akkor Reni?).

Panni! Gratulálok a járáshoz! :D Már mi is alig várjuk, biztos tök édi lehet! Levágtátok már a haját? Nagyon édes Márk a kamionon (nekünk motoron), ugyanilyen van nekünk is.

(Ja, Barnusnak annyi haja jött le a vágással, hogy egy nagy Raffaellós plexi doboz csurig tömve tele lett. És nem tudom mennyire emlékeztek rá, ő is kis fürtöske volt - de már nem az! :wink: )

Anzsi! Mi az a pincefesztivál? Bor kifulladásig? Ittál fincsit?
Egyébként köszönöm szépen, aranyos vagy! :D Igen kedden névnapoztam.
Kaják. Még meghajt a szilva, de amit a védőnők ajánlanak, ha már napok óta nincs kaki, akkor jó kis langyos, cukros, kamillás tea - na ez tényleg hatni fog!

Klári! A brokkoli is meghajt? Hm, ezt nem is tudtam, köszi!

Édes Mirkó, de meghallgatnám ahogy énekel! :D

De gyönyörű Liza azon a Micimackós úszógumin! :D Nagyon örülök és gratulálok a forgolódáshoz! Nagyon ügyes a nagylány! :D

Edus! Nagyon szuper nevet találtatok a picúrnak! :D Nagyon szép név mindkettő, de így egyben, Milos Zétény, így baromi jól hangzik! :D A lényeg tényleg az egészség, de azért én is szorítok nektek, hátha van még remény és valami egészen mást láthattak ott! Esetleg majd a 4. baba?

Reni! Hát Niki tényleg hozza a formáját, eszméletlen a kiscsaj! Nagyon gyönyörű! :D Igazi kisördög, nagyon csábos! :D

Marcipán milyen kis cuki azokkal a szemekkel, meg kell zabálni, kis tündér! :D

Andi! Milyen kis aranyédibédicukorfalat Maja! :D Nagyon örülök, hogy nem ekcéma, mert makacs egy betegség a fene vigye el, ez a szemgyulladás meg majd hipp-hopp elmúlik és nyoma sem marad! Örülök, hogy rendbejön a krémtől!

Samu milyen hitetlen vidám kispasi így ébredés után! Éééédes! :D
Zsófi! Ha még számít, szerintem a 4. kép, ami = a 3. pózzal és a világos csíkos felsővel. :wink:

Szilvi! Apa örült a meglepiknek? Ákos nagyon cuki, és már hogy csajozik!!! :wink: :D

[/b]

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Sziasztok!

Panni a múltkor elfelejtettem írni, hogy milyen ügyes Márk a kamionon (farkó nyelvén "pam"-on :lol: ). Vágtatok azóta hajat? Szerintem ne sajnáld, úgyis hamar megnő megint.

Julcsi, utólag is boldog névnapot kívánok!!!!!Édes lehet Barnus rövid hajjal. :) Tök jó, hogy csak egy év múlva lesz a műtét, addigra már nagyobb is lesz , hátha jobban bírja. Meg akkor már nem kell kézben tartani.
Kérdezted Farkó fogait: már 10 van neki, ebből egy egészen friss, egy meg már nem friss, de csak két napja vettem észre, de már jócskán kinn van. Ez a két új már rágófog. Egyébként nem tudom hogy emiatt-e vagy miért de iszonyat rossz evő lett. Pörkölt krumplival, háztartási keksz, banán, sonka. Ennyi. ezeket hajlandó megenni, de csakis egyedül. eltolja a kezemet ha az etetőtálcájára nyúlok. Ja,és persze nem kanállal eszik, hanem kézzel,gondolhatjátok hogy néz ki utána. :roll: :wink: na mindegy.
Barnusnak hány foga van már? Nem szenvedtek a fogakkal?

Na Anzsi milyen az esküvő? Vittétek Bendét? MI is megyünk két hét múlva,de Farkót itthon hagyjuk, mert csak tortúra lenne, ráadásul Jászberénybe lesz. Már most izgulok mi lesz az altatással mert ez lesz az első alkalom hogy nem én fogom lefektetni. De hát már nagyfiú remélem nem lesz gond.

Zsófi, Samu nagyon édes ahogy rötyög. :) Két és fél órát aludni!!!!

Kata, a pipacsok nagyon szépek. Nekünk is van, de mindig rászáll egy 5 cms bazi nagy fekete állat, én meg menekülök Farkassal....:)

NA jó eldugulok, további jó hétvégét a Papákkal.
JA még csak annyit, hogy hosszas keresgélés után végre vettünk ma egy sport babakocsit! Chicco Ponee. Hihetetlen jó! Pille könnyű és csak úgy siklik! Úgyhogy elkezdünk végre tömegközlekedni :lol: .

Na mentem. Puszi!
Nóri

most látom hogy végig csak magunkról írtam... :oops: :oops: bocs :oops: :lol:

Kép
nóri8

sziasztok lányok!
nagyon kész vagyok így most a távirati stílus következik:

1. samu tegnap előtt este nem volt hajlandó szopizni. napközben igen, este nem.
2. tegnap viszont osztálytalim volt így csaba fektette, szal már 2 napja esti szopi nélkül aludt el. ma azért remélem még lesz szopi.
3. nagyon karattyol, mutat mindent és a cicánál ccccc a kutyánál vuuuu a madarakat meg kergeti és mutogatja
4. nagyon ügyesen megyeget 4kézláb és kapaszkodva is.
5 én rettenetes fáradt vagyok- iszonyú sokat dolgozom. a fejem a szemem , mindenem fáj.
6. a Chicco Ponee majdnem ugyan olyan mint a peg pérego aria nóri! szal stem testvérbabakocsi :) :)

megyek most mert ahogy samu ébred megyünk uszizni. én holnap is próbálok... pénteken pl fél egyig próbáltam... :( :) :)
kerekpocak

Sziasztok!!

Megjöttünk, iszonyat jó volt, mindkét gyerek tombolt a telken, nagyon jól érezték magukat. Volt nagy pancsolás, csináltunk homokozót, főztünk bográcsban stb..szóval tuti jó volt.
Képzeljétek, Marci kb egy hete szinte alig eszik. Nem tudom, miért nincs étvágya, lehet,hogy a meleg?? Viszont már elfogadja a vizet.
Legújabb szavaink: gyagyi-nagyi, buf-busz :D
éééés eljött a lépcsőn fel-,és lemászás időszaka. Életveszély mit művel marcipán :shock:,Borcsi nem volt ilyen merész.

Farkó annyira édes ezzel az új séróval, és ez a beállás... :lol: kész nőcsábász a gyerek :wink: .

Nikkancs tutifix,hogy topmodell lesz, gyönyörű.

Samu zabbantani való. ÉÉÉdes. :D

Julcsi, tegyél már fel képet Barnusról!!!!!!Cuki lehet rövid hajjal..

Ákos mekkorát nőtt :shock: , látom tetszett neki a kis barátnője :D .Hogy ízlett a menü Apának?

Kata, jó Balcsizást. De jóóó nektek!! 8)
A pipacsok gyönyörűek, imádom az ilyen képeket 8) .

Anzsi puszi Nektek is, hogy sikerült a lagzi? Vittétek Bendét is?

Zsófi, drukk-drukk a csütörtökhöz!! :wink:

LOLÓKÁNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! Kép

KépKép
logi

jaj de édes és szépséges a ki Maja! Tuti már,hogy ekcémája van?

KépKép
logi

Sziasztok!

Zsóka, milyen jó lehetett nektek a telken. Főleg ilyen melegben, nincs is jobb egy kis pancsikolásnál. :lol:

Maját elvittem másik orvoshoz is, és az azt mondta, nem ekcéma, hanem "csak" szemgyulladás. Kenjük krémmel és nappal meg kamillázom, és úgy néz ki használ, bár nem akarom elkiabálni. zért kíváncsi lennék, ha megmutatnám még egy orvosnak, az mit mondana. :roll: Talán kitalálna valami harmadik megoldást??? :D

További jó hőséget mindenkinek, hűljön ki hogyan tud!!

Ja, én is nyügös vagyok, és alig eszem ebben a melegben. Csak víz, víz, víz. Az lenne a legjobb, ha infúzióval kötnének rám egy ballon vizet. :D :D :D

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Hát Andi, ez nem semmi :shock: . Sajnos mi is jártunk már így, két orvos teljesen ellentétes véleményt mondott egy betegségről :roll: :? (szintén egy szembetegséggel kapcsolatban--Marcinak gyulladt csipás volt a szeme).

Kártyapartiznak a gyerekek :D :

Kép

KépKép
logi

Zsóka, zabálni valóak ezek a gyerekek!!!!! Marci ahogy koncentrál!!!!!!!!! Nagy zsugás lesz belőle!!! Borcsinak meg láthatóan nagyon tetszik a nagytestvéri szerep. Annyira édesek!!!!!!
Képet még!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Laura Isten éltessen!

Majácska nagyon édes! Mi is alszunk így, ez a legjobb!!! :lol: :lol:

Farkó nagyon csábosan pózol! :D :lol:

Ébredező Samu zabálnivaló! :lol:

Borcsi, Marcipán tündéri kártyások! Mi a tét??? :wink: :lol:

Apa örült a meglepiknek! :lol:
Hajdúszoboszlón hűsöltünk, teszek fel képeket. Előre szólok, hogy sok lesz!!

"Első starndolásom"
Kép

Kép

"Ki akarok menni!"
Kép
"Elfáradtam"
Kép

Mosolyalbum!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

"Végre pihenhetek!"
Kép
Kép
Vége :lol:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Lányok, boldog szüli és hófordulós napokat! :)
M.
mircike

Teszek fel egy felhívást, most láttam a kezdő lapon!

Babakocsis demonstrációt
2007. 05. 24.

Civil kezdeményezésre babakocsis demonstrációt szerveznek 2007. május 31-én délelőtt 10 óra 30 perctől 12 óráig az V. kerületi Városháza téren (a Károly körút mentén, a volt bódésor helyén). A megmozdulásra a TAVASZ (Tegyünk a Világért! – Anyák Szövetsége), a Zöfi (Zöld Fiatalok) és az Ökotárs Alapítvány támogatásával kerül sor.

Az esemény célja a babakocsis közlekedésre alkalmas város megteremtése. Ennek előfeltétele egyrészt a közgondolkodás megváltoztatása, másrészt pedig az infrastruktúra átalakítása az akadálymentesítéssel kapcsolatos Európai Unióban hatályos jogszabályok értelmében.

A szervezők szeretnék más megvilágításba helyezni az akadálymentesítés kérdését, felismerve, hogy ez a problémakör – a jelenleg köztudatban élő elképzelésekkel ellentétben – egy lényegesen szélesebb társadalmi csoportot érint közvetlenül, vagy közvetve a mindennapok során.

Reményeik szerint sikerül felkelteni a városvezetők figyelmét a probléma iránt, valamint felszólítani a városvezetőket és várostervezőket a közterületek és a közintézmények felelősségteljes kialakítására. Emellett a babakocsis (gyalogos) közlekedés nehézségeit tovább fokozó társadalmi közöny tüneteire is szeretnének rámutatni, különös tekintettel a babakocsis és gyalogos közlekedést ellehetetlenítő parkolási szokásokra. A demonstráció közvetlen eredményeként a szervezők abban bíznak, hogy sikerül elérni a közgondolkodás megváltozását és a kismamák jövőbeni tudatosabb fellépését, a gyalogos öntudat kialakulását és végül, közvetve, egy mindenki számára élhetőbb város megteremtését.

A szervezők szeretnék más megvilágításba helyezni az akadálymentesítés kérdését, felismerve, hogy ez a problémakör – a jelenleg köztudatban élő elképzelésekkel ellentétben – egy lényegesen szélesebb társadalmi csoportot érint közvetlenül, vagy közvetve a mindennapok során.
Ugyancsak célja a szervezőknek a városvezetők figyelmének felkeltése a probléma iránt, valamint a városvezetők és várostervezők felszólítása a közterületek és a közintézmények felelősségteljes kialakítására. Emellett a babakocsis (gyalogos) közlekedés nehézségeit tovább fokozó társadalmi közöny tüneteire is szeretnének rámutatni, különös tekintettel a babakocsis és gyalogos közlekedést ellehetetlenítő parkolási szokásokra. A demonstráció közvetlen eredményeként remélik elérni a közgondolkodás megváltozását és a kismamák jövőbeni tudatosabb fellépését, a gyalogos öntudat kialakulását és végül, közvetve, egy mindenki számára élhetőbb város megteremtését.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Bocsika, de sem időm sem kedvem írogatni mostanában.
Roland nagyon jól van, 8,10kg és 74-es ruhát hord. Egyre több mindent eszik! Hasról visszafordul, néha hasra is ha olyan a kedve.

Mindenkinek pusza, és majd jövök, csak legyen végre június és legyen minden rendben. Sajna gond van a pajzsmirigyemmel, a leleteim még nincsenek kész már mint mind nincs kész, arra várok! Remélem csak alultermelés, akkor bekapom reggel a gyógyszert, és kész. DE ehhez kellenének az eredmények, amik nem valami gyorsan vannak kész. Most már legalább megvan az oka, hogy miért hízok a szülés óta, fogyás helyett. Most röviden ennyi!

Pusza mindenkinek, gondolok rátok!

Laurának boldog szülinapot!

Ákos gyönyörű baba!

Kati

Kép
übi

sziasztok,

csak bejelentkezem, h. mi is meg vagyunk, jól vagyunk - csak iszonyat pörgősek a napjaink, és én is eljutottam oda, h. nincs nagyon időm netezni.

köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket !

puszi mindenkinek

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Pici Ákos nagyon cuki!!!!!!!!!!! És a nagytesók is aranyosak!

Logi-tesók hozzák a formájukat :wink:

Mi ma jöttünk meg a Balcsiról (Balatonfüreden voltunk)!
Ráhúztunk +1 napot, annyira jó volt!!!!

Niki iszonyt jól érezte magát!!!!!!!!!!!! Egész nap pörgött. Egy hangját sem lehetett hallani. Meglátta a Balcsit és irány bele nyakig :lol: Alig bírtuk visszafogni :lol: Homokozott is sokat. Meg volt babamedence, na azt is nagyon élvezte! Napközben 2x 1,5 órát aludt!!!! Itthon a felét szokta :roll:
Este meg apával züllöttünk 8) :roll: :wink: Meg egyik este a haverok is lejöttek. Szóval baraomi jól éreztük magunkat!
Nagyon ajánlom mindenkinek, mert bababarát kemping!

Már le is foglaltuk a kecót még 2 hétvégére 8) :wink:

Csak azt sajnálom, hogy 2év múlva ledózerolják az összes kempinget és divatos modern wellness szálodákat építenek helyette :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Képeket majd estére teszek fel ha lesz időm.

Üdv mindenkinek!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

reni kérem a bababarát kemping adatait!
kerekpocak

ákos mosoly
marci és borcsa

GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!

én még mindig szindarab lázban égek.
az egyik lány nem tud ott lenni a bemutatón, így lészek benvolio..... kicsit para!!
kerekpocak

Sziasztok!

Én is csak távirati stílusban: jól vagyunk , Juli egyre több szót mond, egyre huncutabb és egyre dacosabb.
Én még vizsgazombi vagyok, légyszi drukkoljatok, hétfőn egy fincsi szigorlat négy tantárgyból szóban, csütörtökön meg elvileg az utolsó vizsga. Utána szabad ember leszek és jövök sokat.

Puszi mindenkinek! És Lolónak boldog szülinapot utólag is!

Klári

Klári
Kép
ganti

És Zsombinak boldog 1,5-t! :wink:

Klári
Kép
ganti

megpróbálom összefoglalni mi történt velünk az elmúlt 1 hétben ..

Laura kapott fülbevalót, mert elegem lett, h. nem látja pár idióta, h. kislány, meg amúgy is szerettem volna. nagyon jól áll neki, nagyon kis csini vele. meg szerencsére nem piszkálja, nem gyulladt be stb..

családi körben szülinapoztunk, sütöttem tortát, Laura élvezte a du-i felhajtást {mert akkor köszöntöttük}, meg a tüüzijátékot, meg az ajándékokat.
vettünk neki többek között egy kismotort, szerintem hamarabb fog motorozni, mint járni. :lol:
amúgy a talin is elcsente vkijét...

eddig 2 napot dolgoztam múlt héten, most a héten csüt és pénteken megyek, aztán jövő héttől mindennap. apája volt vele 2 napig, minden rendben zajlott. :lol: , rendben elaludt, evett, nem sírt és hiányolt engem.
nekem nagyon furcsa volt bent, pedig 10.évem az idei ott, de olyan volt, mintha most mentem volna legelőször. normális volt a fogadtatás, egyelőre ismerkedtem a változásokkal. meg aminek nagyon örültem, h. kérés nélkül visszakaptam a helyem meg a mellékem. kis örömök teszik teljessé az életet. :wink:
szal jövő héttől indul az igazi pörgés.

hétvégén voltunk telkezni meg Velencei-tavazni, Laura nagyon élvezte mind2-t. a Velencei tavat különösen. alig lehetett kiszedni a vízből {meg az iszapból}, pedig elég hideg volt még a tó.
itthonra az erkélyre meg a telekre meg kapott egy ilyen felfújhatós kismedencét, az is bejön persze, de a nagy pancsi volt neki az igazi. :D
fényképeket nagy bánatomra nem csináltunk, mert betelt a kártya a gépen a szülinapi képekkel, és indulás előtt realizáltuk ezt... :? mindegy, majd legközelebb.

vettünk sportbabakocsit ma, szintén PC, egyelőre tesztelés alatt. de nagyon jó, h. esernyős, tök jól elfért a csomagtartóban, meg jó könnyüü.

holnap megyünk ortopédiára, remélem minden okés lesz.

amúgy Laura teljesen jól van, szépen "meghízott" megint, jókedvüü, nagy zsiványcsibész.

ja meg sikerült egy párszor "rendesen" felülnie, tehát 2 láb előrenyújtva előre. lehet, h. nincs is baj, csak én voltam türelmetlen.

hát ennyi van velünk kb.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Kép a torta

Kép

Kép nagymamával

Kép

Kép

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, mikor lesz a bemutató? englisül lesz a darab?
tudod a jó rendező egyben remek színész is, szal hajrá.. :wink:

Edus, te ill. ti most hová mentetek-tüüntetek egy hétre? sajna lemaradtam erről !

Klári, nem raktál habos-babos Juli képet végülis ! légyszi ! 4 szigorlat egyszerre? te jó ég ! drukk ! és megemelem a kalapom előtted ! mond, te mikor tanulsz???

Kata, milyen volt Balcsin? v. még mindig ott vagytok?

Nóri, mozi miatt irigy !

Zsóka, zsugás gyerekek gyönyörüüek ! hol van telketek?

Szilvi, Ákos-sorozat frenetikus, nagy tesók is nagyon aranyosak. nem semmi menüt kreáltál APájának. tök jó, h .ennyi idő után is ilyen nagy a szerelem köztetek.

lányok, nagyon pang a topikunk ! igaz, én sem vagyok túl sokat...
Anacinóra, Panni, Andi, Timi, Mircike, Julcsi?

Marcsi

KépKép
alon

ja még akartam írni, h. Laura elkezdett egy csomó új dolgot, tejtermékek {túró, tejfölös habarás, natúr joghurt}, tojásfehérje, meg néha ha olyat főzünk, akkor már nem kotyvasztok külön, hanem leturmixolva abból kap. eddig mindennek nagy a sikere, és semmire sem allergiás.

Reni, kempingbe ti lakókocsiztok, v. faház, v. hogy vagytok?
képeket igértél !! :wink:

Marcsi

KépKép
alon

sziasztok!

megjöttünk ám mi is, csak azóta kb nem álltunk meg... ma pihi du., de holnap megagáz menős nap...

naszóval:

Ákosbaba nagyon cukkancs! Bátor vagy Szilvi, én nem merem még medencébe vinni - mármint így strandon...
Balcsi még kicsit hüvi volt neki, így marad a teraszos megoldás :)
mondjuk Lizu még nem kapott oltásokat és lehet h emiatt vagyok picit ilyenekben óvatos vele...

Lolo drága nagyon helyes kis nagy egyéves lány lett! :) :)
szép a torta is, anya ügyes :wink: (te sütötted Marcsi, ugye?)

Borcsi és Marcipán is olyan tündér testvérpár ahogy kártyáznak!!!
jó dolgotok volt akkor nagyon a telken :wink:
nekem is a mániám a bogrács meg a szalonnasütés, de még mindig nincs tűzrakós helyünk, pedig nem lenne nagy kaland kialakítani, hely meg van dögivel :evil: csak apa lusti :lol:
illetve jó-jó, idő is alig akad, mert vagy jönnek hozzánk, vagy mi megyünk :lol:
Édes Marcus hogy dumcsizik! :shock: :lol:

Zsófi hajrá :wink: hűűű hallod nagyon komoly előadás lesz ez kérem, ennyit készülni rá! :wink: a végén még színitársulatot alakítotok???? :lol:
lehet h már írtad :oops: de mikor is lesz? és a suliban? részleteket kérünk! :wink:

Nóri :arrow: bazi nagy fekete dögök a pipacson :arrow: :lol: :lol: :lol:
na igen, előfordul :lol: már kezdem megszokni hogy pókok rohangálnak a házban... eleinte kicsit frusztrált, de nem tudok mit csinálni, ha nyitva valami, bejönnek.
itt meg élővilág akad bőven :lol: de amíg kicsik, nincs baj velük :lol:

tegnap este egy hatalmas gyönyörű zöld szöcske ugrált a lépcsőn, apa kitessékelte.
ja meg egyik nap egy csodálatos királygyík nézett velem szembe az előszobában!!!!! :shock: :shock: :shock: :lol:
de tényleg nagyon szép volt, az a rikítózöldes... de szerencsére kifelé szaladt nagy ijedtségében nem befelé, akkor nem tetszett volna ennyire... :lol:

Reni! jó lehetett a kemping!!!!! :lol: kérünk majd fotókat! :lol:
mi Földváron voltunk :lol:

Klári, hűűűűűűűűűűű! nagyon nagy kalappal, a Kínai Népköztársaság éves termése...tudod :wink: :lol: :wink:
aztán tessék jönni és képeket feltenni!! :lol:
habosbabos Juliról pláne! :lol:
lmkata

nagyon szupi volt a Balcsin, én rengeteget úsztam, Lizu meg rengeteget aludt, pedig alapból is sokat tud :lol:
Reni sztem a levegő üti így ki őket, ill. Nikkancs hogy meg sem állt egész nap...
Lizu délután 4 órát aludt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
úgy kellett ébreszteni!!! és életében másodszor végig aludta az éjszakát! 23-tól reggel 7-ig! :lol: szóval jót tett a levegő.

hasrafordulást a képsorozat óta nem űzött, illetve tegnap végre egyszer! mert már könyörögtem neki hogy mutassa meg nekem megnyugtatásul hogy nem felejtette el... :wink:

egy kis képes beszámoló :lol:

Kép Kép
Kép
Kép
Kép

és itt már látni milyen közel az alsó két fogacska!! fehérlenek :lol: :lol:
Kép
lmkata

Csajok, én tegnap óta nem tudok feljelentkezni a babanetre, most engedett fel először :( .....

Most viszont rohanok, de du jövök!!!

ZSÓFI MEGADRUKKOK A MAI ELŐADÁSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :) :wink: :wink:

puszik

Laura gyönyörűűűűűűű, az új fülbevaló nagyon jól áll neki!!! :wink:

KépKép
logi

na Zsófi, akkor ma lesz??!!
drukkolunk és írj majd hogy sikerült! :lol:
lmkata

De jók a képek[b] Kata[/b]!! Szuper lehetett a Balcsin. Lizus gyönyörű és egyre csajosabb. Persze eddig is az volt, csak most úgy ked nőiesedni a lelkem :lol: :D .. Az a mosdós-fürcsis kép haláli :lol: :D :lol: .
Képzeljétek, mi is megyünk Fenyvesre július elején. Apa sajna nem tud lent lenni végig, pár napot hármasban leszünk, de majd csak kibírjuk valahogy 8) .

Ákos-sorozat szuppper. Mekkorát nőtt ez a kisfiú! Ugyanolyan jó pasi lesz, mint a bátyusok :wink: .Édes ahogy nevet :D .Szilvi, mikor kell mennetek UH-ra?

Reni képeket el ne felejtsd!!!!

Marcsi, de jó, hogy jelentkeztél!!

még jövök..

KépKép
logi

Kata, itt napokon belül rece lesz. :P

KépKép
logi

előadás csak holnap, de teszek fel néhány képet a főpróbáról:
ja és kérem ez egy komoly közel 1 órás darab, nem csak amolyan tingli-tangli gyerekelőadás.
Kép Kép Kép
kerekpocak

De helyesek!! Kész nőket és férfiakat tanítasz Zsófi. 8)

KépKép
logi

Kép
kerekpocak

sziasztok Lányok!
végre nekem is sikerült felevickélni ide :wink:

Julcsi, igen a pincefesztivál :arrow: borfesztivál, fini borok voltak, de én csak bele-bele szagoltam, nyaltam az apa borába :) de jó volt így is!!!

Nóri, Zsóka, Julcsi, jó volt a lagzi! Szegeden volt, vittünk Bendét is, ott voltak anyukámék, így ők teljesen kisajatítottak a kis pasit :wink: , de persze nem maradtunk sokáig, így utána a szüleim is mulattak :)

Szilvi!!! hát ez a mosolyalbum nem semmi!!! nagyon gyönyörű a pici pasid! és a nagyok is!!!

Kata, Lizu lányod! nagyon de nagyon cukorborsóka!!!! úgy nyomnám neki a puszikat!!! és milyen kéékkk a szeme!!!!!!

Zsóka!! a testvérek nagyon édesek!!!!! és milyen nagyok már!!!!

Marcsi, Laura éédddeess!!!! olyan szép kislány!!! :lol: :wink: és a Te hajad is szuper!

Klári, drukkhegyek a vizsgához!!!!

Reni!!!! Nikkancs képeket akarok!! !!!!!! :oops: :lol: :lol:

Zsófi!!! tuti jól fog sikerülni az előadás!!!!!!! no para!!! jók vagytok!

Edusék!! hogy teltek anyukáddal a napok? remélem jó sokat pihentél is!! :wink:

nálunk minden ok! bár ez a meleg eléggé megviselte Bendét, sokszor még nehezebben aludt el! Viszont (Kata, Reni) a jó levegő nalunk is megtette a hatását, Bende 3-3,5 órákat aludt napközben (Szeged mellet kis faluban voltunk)! mondtam is apának, hogy költözni kell :wink: :wink: :wink:
ja és recék még sehol! :) egyenlőre semmi folyadékot tejcin kívül nem hajlandó elfogadni a kis pasim, Zsóka, nálatok is ez volt?

puszi mindenkinek!!!
mangó

Hát Angi, ez még nem is igazán múlt idő: Marci még csak kb egy hete fogad el más folyadékot (vizet) az anyatejen kívül :shock:, de csak minimális mennyiségben. Szóval ne aggódj!!! :wink:

KépKép
logi

sziasztok,

túl vagyunk az ortopédián, dokinéni szerint minden okés.
hálistennek ! első kör kipipálva, majd kontrollszüürés, ha stabilan jár. ami itt mifelénk kötelező, mindenkit utalnak.
mármint többen írtátok, h. itt-ott nem így megy.
a Heim Pálba is megyünk biztos ami biztos alapon júni végén.

Kata, Lizu sorozat nagyon jó, kedvencem a hasonfekvős.
tortát én "sütöttem", bóti tortalap + én kevertem be a túrót a tetejére és helyeztem fel kellő gondossággal a meggyeket és mazsolákat.
én akartam sütni a piskótát is amúgy.. de én már csak akkor tudok ilyesmi időigényes dolgokat csinálni, ha Laura alszik {előző este, aznap du.}, de nem akartam kuttyafuttában aznap du, így előző este lett a befutó, akkor meg a bátyámmal volt program, így későn értem haza, és még akkor a tesco-ban vettem a lapot.
de nem lett rossz.. :wink:

ja meg akartam neked írni, h. kipróbáltuk mi is a sóskát és ízlett neki ! bár mi már tejszínezhetünk bibibíííí, így még nyamibb lett.

Anzsi, pincefesztivál, esküvő.. ihaj-csuhaj tudsz élni :wink: :wink: melegítesz a züllésünkre? {tényleg azzal mi is van, mikor lesz?}
köszi, közben látom a te hsz-edben, h. hol van Edu.

Zsóka-Anzsi, nem semmi, h. nem isznak-ittak mást.
és hogy kezdte elfogadni Marcipán a vizet?

holnap megint dolgozom !
este meg edzeni megyünk.
ja, akartam írni, h. várakozásaimmal ellentétben MÉGISCSAK bejön bent a babanet. viszont jegyzik, h. melyik user milyen site-okat látogat gyakran, szal tartok attól, h. hamarosan letiltják ezt is.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

bent = mhelyen

Marcsi

KépKép
alon

mi anno a gimiben gyalog-galoppot adtunk elő, fergeteges jól éreztük magunkat közben, és imádtuk, és mindenki imádta... minden évben volt szabadon választhatóan kötelező h melyik osztály csinál darabot...
úgyhogy jó dolguk van a diákoknak egy ilyen lelkes rendezős tanárnővel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahogy mentünk a Balcsira, ott mentünk az egérúton, és sajnálkoztunk is apával h nem tud majd Lizu a csj-be menni...őrült messze van tőlünk :cry:

Anzsi, na igen a jó levegő... pedig itt nálunk Fóton is isteni... de úgy tűnik minél messzebb Bptől, annál jobb... :lol:

mingyá rece van nálunk! 2 is egyszerre!! sztem holnap, vagy max péntekre :wink:
lmkata

na az előző hsz-t kb 1 óra alatt írtam meg, mert közben jött a szerelőember, rossz a kutunk, nem megy az öntözőrendszer, halódik a fű :cry:
de remélhetőleg meg tudja szerelni :lol:

Marcsi, azért majd otthonról jelentkezz be ahogy eddig is :lol:
tejszín :arrow: no igen, kérem erre mondtam h már nem kislány, hanem nagy komoly 1 éves Lolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy tegnap a dédinél voltunk (Lizu dédije, én nagyim) és ott nincs botmixer szal Lizu villával összenyomva ette a krumplit!
és majszolgatta, "rágicsálta" a darabkákat, de nem is evett sokat mert furi volt neki nagyon :lol: :lol: :lol: de olyan édes arcokat vágott :lol:

nonstopp halacskázunk és cuppogunk kérem! de akkorákat, hogy ha odatesszük az arcunk, akkor frankón cuppanós puszát kapunk :lol: :lol: :lol:
lmkata

Lányok, nagyon jók a képek!

Marcsi szuper lett Lolóka tortája.

Szokás szerint kevés időm volt itt lenni (azt is csak pazaroltam hehhehe), de jelentem elolvastam mindent!

Velünk minden rendben a gyermek már korrekt bölcsis, egyáltalán nem sír. Játszik a csoptársakkal, itthon emlegeti őket, szereti nagyon a gondozónéniket. Én is. Épp a minap hívott a szülői munkaközösség :) jól meglepődtem, hogy ilyen is van. Pénzt kellett beadni közös ajándékra, amit nagyon szívesen tettem, pedig nem tudom mit vesznek majd. De ezen felül még én is adok mindkét gondozónéninek és a dadusnak is. Ugyanazt. Nagy ajándékos zacskóban lesz bonbon, vagy valami nagy csomó csoki, valami a DM-ből, nem tudom mi, de azt mondták, hogy annak általában örülnek. És még valami, amit nem tudok :) Na mindegy, szóval sok mindent fogok adni, mert másképp nem tudom kellőképpen megköszönni a törődést, úgy érzem.

Bulival mi a helyzet? Mehet priviben is. Én tényleg szívesen bárhová. Már teljesen nagylány vagyok, a gyermeket le tudom rakni, ha nagyon akarom. Persze ez még mindig meglehetősen ritkán fordul elő, de veletek mindenképpen kivételt teszek :)

Puszi lányok!!! (És fiúk!) M.
mircike

NEM bírok ma már tanulni, inkább itt múlatom az időt!!

Marcsi nem 4 szigorlat csak 1, de az négy tárgyból. Ez így is elég szar. :twisted: Esténként tanulok, meg mikor Juli alszik meg ilyenkor átadom Anyunak megőrzésre.

Habosbabos Juliról még nincs képem... Mi nem csináltunk mert mással voltunk elfoglalva, és a fényképész meg papírképeket csinált, Tesómék vasárnap jönnek haza a nászútról, tehát jövő héten hozzájutok...

Julit is mindig fiúnak nézik, hiába van pink cucc rajta. "Hogy hívják a kisfiút??? Júlia. Jaaaa, lány??? Nem bakker, csak annak öltöztettem :twisted: :twisted: :twisted: És mindezt csak azért mert még rövid a haja. :twisted:

Lizu annyira cuki!! Nem győzöm írni
:lol: Kata, tudok jó öntözőrendszer szakértőt :wink: Mellékállásban apuka, Julikáé. Szal ha béna a tiétek csak szólj nyugodtan. :wink:

Zsófi drukkok az előadáshoz!!! Nagyon ügyi vagy!! Valahogy én is azt hittem kisebb gyerkőcöket tanítasz :shock:

Klári

Klári
Kép
ganti

Mircike és még aki kérdezte:

Buli elvileg június 22 péntek este, Bazilika mögötti Leroyban. Kezdés időpont még nincs fixálva, de gondolom hamarosan.

Pussz

Klári

Klári
Kép
ganti

14-15 évesek.
22-e f9. hmm??
kerekpocak

Sziasztok!

Apa nem engedett géphez egész este :evil:

Én Kb. 9 és 9.30 között tudok megérkezni zülleni leghamarabb...

Marcsi,
Jaj de jó, hogy Laurával minden ok! Szülinapi képek szuperek!!!!!! Nagyon cukkancs Laura!!!!!!

Kata,
Lizacica akkor élvezte a Balcsit! Kipihente magát :D Jók a képek :wink:

Klári
Mindent bele! Mindjárt túlleszel a vizsgákon, és Hawaii!!!

Zsófi, tutik a főpróbás képek! Sok sikert a holnapi előadáshoz!!!!!
A kemping: http://www.balatontourist.hu/balaton/egyseg.php?id=34

Anyu itt van péntekig! Lőttek a fogyózásnak :?

Szombaton apának lesz nagy szülinapi züllős kerti party rendezve! Nagy buli lesz! Harcsapörivel bográcsban 8)

Na és az ígért képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nem ís írtam! Annyira rendesek a kempinkben dolgozók, hogy nem találok szavakat! Ottfelejtettük a bébicsősz kis egységét (vagyis reméltük hogy ott maradt...). Telefonáltam, hogy megtalálták-e. Mondták, hogy még nem de adjam meg a számom, és szólnak ha meglesz véletlenül. Kb fél óra múlva csörögtek, hogy megvan! Adjam meg a címem és postázzák! Mondtam, hogy elutalom a postaköltséget, erre mondták, hogy nem kell utalnom semmit. Örülnek, hogy segíthettek. Hihetetlen nem?! Ilyen is van még Magyarországon.... Sajnos 99%-ban ellenkező hozzáállást tapasztaltam eddig....

KépKép
Kép
szuvajdzsity

hú de cukkancs ez a nikibébi a fürdőrucijában!
nagyon klassz ez a hely reni! sátraztatok?

húúúúúúúú lányok marhára izgulok!!! remélem jól fog sikerülni. grrrrrrrr :? :? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D

nagy kalappal nekünk!

és még egy két utsó r&j kép (ugye milyen szépek?) Kép Kép
kerekpocak

Kép Kép
kerekpocak

ééééééééééééééés egy legutolsó:

Kép
kerekpocak

és látjátok h most csak ez jár a fejemben! meg se dícsértem lizu hihetetlen kék szemét és a félelmetes pancsi technikát, valamint a majdnem recéket!!!

lolonak gyönyörű a tortája! és fantasztikus a mosolya!!!! nagyon örül atortának!!4 (marcsi te meg hihetetlen jól nézel ki!!)

kata te kérdezted a darabot: én angolt tanítok de igazábl előbb utóbb csak drámát szeretnék majd. úgy képzelem h elvégzem a színművészetin a drámapedagógiát v vhol vmi rendezéssel kapcsolatosat, mert bár egész életemben ezt csináltam (már 5-6 évesen télleg) azért tanulni sem árt, ugye....szal jövőre valszin elkezdem. de mi az osztállyal minden évben 2x csináltunk vmi nagyon jót, és + az iskolával is. igazából és még a szakdogámat is drámákból írtam. és most h 8. évvége, most lesz a legnagyobbszabású. ezeken a képeken nem látszik de testfesték is lesz rajtuk- a montagueknak meg a capuleteknek más más színú vékony csíkszerű maszk. és a darab lényege h kicsit meg van csavarva: a végénél kezdjük. tehát úgy h júlia és rómeo már a szinpadon meghalva fekszenek. és visszafelé zajlik minden, dezenére.
no akit érdekel máj. 31 és júni 8. (ez utóbbi a suli kertjében, nagyszinpadon)
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?