Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép

Juca!
Just for You!!!!! :lol:
Vendég

Norwell!
Ilyenről én is olvastam, pl. olyan netes oldalakon ahol a Jónás naptárról írnak. Sok csajszi követte ezt, és még több esett rögtön teherbe. :wink:

Zsú!
Dejó,h. jelentkeztél!!!! Mesélj egy kicsit!! :lol:

Jó éjt Lányok!!!
Vendég

Pupy
Ismét egy nagyon szép táblát csináltál. :)

Én is a távozás hímes mezejére lépek. Vár már a zuram a bejáratnál. :)
Mindenkinek szép álmokat!
Vendég

Pupykám!!!
Ismételten gyönyörűséges táblit sikerült alkotnod!!! :D És hálásan köszönöm, hogy bekerülhettem (ééééééééééééés amit észrevettem: zöldre színezted az alsó harmadot!!!! A zöld a remény színe... :wink: )!

Maci!
Jó éjszakát! 8) :lol:

Kép
Kép
norwell

Juca!

Őrületesen, és szívből gratulálok!!! Annyira jóóóóóóóóóóóóó!

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca :) Nagyon nagyon gratulálok a kis petezsákhoz, sztem mostmár tényleg megnyugodhatsz :lol: :wink:

Pupy :) Jucmuc :) Megjártuk a szemészetet, minden rendben van, viszont Kristóf végigbömbölte az egész vizsgálatot, annak ellenére, hogy egy nagyon aranyos dokinál voltunk. Ráadásul nem is volt rajta fehér köpeny + a rendelő is nagyon barátságos, de ahogy beléptünk, levágta, hogy orvosnál vagyunk és eltört a mécses :( :( :(
A csepegtetésnél még jobban sírt, az utána következő vizsgálatnál meg ki sem akarta nyitni a szemét, úgy kellett sajnos szétfeszíteni :cry: :cry: :cry:
A kórház óta sajnos ilyen - mondjuk tök érthető, ha meglát egy dokit, kész lesz :cry: :cry: :cry:

Pupy :) A tábla gyönyörűséges!!! :lol:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Tjuca
Nagy-nagy gratula! Fú de jó, lesz kistesó!!!!!!! :lol: és ő már 2008-as baba lesz.

Pupy
ismét csuda táblát varázsoltál nekünk/Tjucának. (akkor megtartod ezt a szokást, hogy az új zebra érkezésekor kiszínezed a táblit???!!!)

Máténak ma sírós napja volt. :( már rég volt ilyen, nem tudom mi lelte. Még nem is meséltem: tegnap előtt megpróbáltam neki reszelt almát adni. Először mohón benyelte az első kanálnyit, aztán a másodikat, majd legörbült a szája. Forgatta-forgatta az almát, majd kiköpte. Aztán keservesen sírt, nem tetszett neki a dolog. Lehet, hogy még korai, bár tudok olyan anyukát, aki már ilyen korban elkezdte. Gyakorló Anyukák, ti mikor kezdtétek a hozzátápit?

Valér
én emlékszem rád! :lol: remélem jól vagy, gyere gyakrabban.

dido
már rég jelentkeztél!!!! Várunk. :wink:

syry

Kép

Kép
syrynx

Jó estét :)
Panka :)
Peti is az a fajta csemete, aki degeszre eszi magát még sem hízik :) Jövő héten lesz 14 hónapos és mág nincs 9 kiló :roll:
Egy darabig aggódtam emiatt, de rájöttem, hogy nem kell. A mosolya mindig mutatja, hogy jól van :lol:

Judit :)
Ügyi vagy a nyomozással 8)
A hányinger az jó jel :D

Maci :)
Ha ló nincs, jó a szamár is :D Na jó csak vicceltem :wink:

Norwell :)
Biztos klassz lett az új séród :)
Már nekem is feltünt, hogy a fiúk ösztönösen ragaszkodnak az autókhoz :lol:

Juca :)
Nagyon boldog vagyok, hogy végre minden rendben és megnyugodhatsz :)
Nagyon kellemes és probléma mentes pocakosodást neked :)

Pupy :)
Nagyon klassz újra a tábla :wink:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Syry :) Máté még nagyon kicsi, semmi másra nincs szüksége, csak anyatejre, teljesen felesleges bármi mással próbálkozni!
Sajnálom a sírós napot :(

Évi :) Mi van veletek?

KépKép

KépKép
timika

Syry :) Bocsi, ez kimaradt. 6 hónapos kor után és akkor sem kell erőltetni.

KépKép

KépKép
timika

Timika
igen, én is így tudtam, hogy 5-6 hó után kell elkezdeni. Csak nálunk kevés az anyatej, tápit kap minden szopi után-kivéve a reggelit- (mert csak 50-60-at eszik és az nem elég, reggel sikerül 100-120 is, de napközben nem, ez már a kezdetektől fogva így van, szerencsére nem lett teljesen tápszeres baba, hanem vegyesen van az anyatej és a tápi. ezért gondoltam, hogy megpróbálom. akivel egy napon szültem, ő már két hete adja az almát -napi 1szer- és nekik megy, persze nem minden baba egyforma) de igazad van, akkor most még marad a folyékony manna.
jó éjt
syry

Kép

Kép
syrynx

Lányok!

Nagyon jól esik, köszönöm a köszöntést.

Juca
Örülök, hogy ilyen jó hírt hoztam. A mai jócselekedetem is megvolt :) Szóval nagyon örülök, nagyon vártam már a mai napot, és napok óta tudtuk, hogy minden rendben lesz.
Tudtam, hogy különleges lesz a mai nap.

Jucmuc gratuláltam már? Nagyon örülök a hányingerednek :)

Én viszont a végkipurcanás határán vagyok. Vagyis azon túl. Még egy pár hajtós nap vár rám, de szerda a felszabadulás. Csak aludni tudjak, a többi nem számít...

Jóéjt mindenkinek és mégegyszer köszönöm!
lilia
lilia

Sziasztok!

Juca!
Gratulálok a "pontodhoz"!!! :D :D :D
Kép

OAndy, Lilia!
Boldog szülinapot kívánok Nektek!
Kép

Eszter!
Neked boldog névnapot! Kép

Adri!
Sajnálom, hogy mégsem volt "sima ügy" a kórház... :(

Jucmuc!
Semmi gond a HCG-vel!!! :wink: A lényeg, hogy 50 feletti érték legyen!!! :D Aztán meg ott van az a hányinger is... :wink:

Bocsi Mindenki mástól... :oops:
Puszó
Brill
Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Köszönöm, szépen, nagyon jól esik, hogy emlékeztek még rám (mármint a "régiek")! :)
"Titokban" be szoktam ám kukkantani a fórumra hetente 2-3-szor, de amikor valaki zebragyanús, akkor szinte minden nap. :oops: Nem tudok, nem Veletek lenni, még akkor sem, ha már nem lehetek a fórum hivatalos tagja... Itt a háttérben együtt örülök és sírok Veletek, még azokkal is, akiket nem is ismerek "személyesen"... :)
Egyébként jól vagyok, kezdek túl lenni a dolgokon... Szépen lassan. Sajnos csak egy dologgal tudom magam igazán lekötni: munka, munka és munka. Hát ennyi.
A továbbiakban is itt maradok, ha nem bánjátok, és Veletek drukkolok a zebrákért!!! :D :wink:

Puszi mindenkinek
Zsu
valér

Juca!

Gratulálok a pöttömhöz. Szerintem ő már tényleg fiú lesz. (tehát lány :wink: )

Moddom én hogy az Eszternap csupa jót tartogat. :)

Jucmuc!
Sztem ne aggódj a HCG mennyiség miatt, A Kaáliban jól tudják. Ügyes vagy ezzel a vérvétellel.

Zsu!
Örülök hogy jelentkeztél. Soraidből azt olvasom hogy dolgokat nem sikerült teljesen rendezni. Kívánom hogy egyszer csak ne a munka legyen az első. Nagyon.

Lányok mindenkinek (Syry stb.) köszön ma drukkokat. Név szerint nem igen tudok most írni mert eléggé el vagyok foglalva magammal ezért elnézést kérek.
Majd látjuk mit hoz a jövő...
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Gyönyörű lett a tábla, nagyon ügyi vagy!!!! 8)

Syry!
Én is várom már, hogy adhassak neki vmi normális kaját, ne csak a tápot, hátha jobban enne, de 4 hónapos kora előtt én sem merem, de majd úgyis mondja a védőnő is, ha már lehet. :D Bár ha megette, az jó, csak nem kell erőltetni, eleinte csak pár kanállal leht adni, majd napról-napra növelni az adagot, deszerintem újból csak pár nap múlva próbálkozz az almával, addig figyld, hogy reagál rá.A rszelt alma levét is adhatod kezdésnek.
Lehet, hogy a melegtől volt nyűgi?

Tündi!
Ok, majd máskor.

Norwell!
Hát Kende látszik, hogy nem lányból van, Emili szigorúan vigyáz a vonalaira,biztos azért eszik ennyit. :lol:
Új frizura?Kiíváncsi vagyok!

Timika!
Szegény Kristófka, elhiszem, hogy kivolt!Mi felnőttek sem szeretjük, ha a szemünkkel matatnak.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Írtam az előbb pár sort és egy pillanat alatt elszállt! :evil:

Kezdem újra!

Juca!
Gratulálok! Tudom könnyű mondani, de próbálj meg nem idegeskedni. :D

Pupy!
Megint szépet alkottál a táblával! :D

Jucmuc!
Hányinger.... :wink: :D

Ma szabin vagyok, de nem töltöm túl kellemesen. Reggel a fogorvosnál kezdtem. Már kétszer megpróbálta gyökérkezelni, tömni az egyik örlőfogamat, de mindig begyulladt. Mára már odáig jutottunk, hogy a nyelvem alá is terjedt a gyulladás. Döntött: kihúzza! Igen ám, csak a röntgenen nem látszott, hogy 3!!! gyökere volt. Hát megküzdött vele Ő is, meg én is. Na de most már túl vagyok rajta.

Mindenkinek szép hosszú hétvégét kívánok!
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Juca és Jucmuc!
Szívből gratulálok nektek!!!!
Szép 9 hónapot kívánok!!!

Kép

Kedves Szüeltés-és Névnapos babák és anyukák!Sok puszit küldünk nektek!
Kép

Junko!
Csak nem jött még össze az a tali!
Nagyon szorítok ám nektek, olyan sokszor eszembe jutsz!

Dobok babáról képet, próbálkozik az üléssel. :lol:
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Timi!
Sajnálom,h. Kristófnak ilyen szörnyű volt a vizsgálata. És az eredmény?? Köszi a tábla dicsit, Juca érdeme. :wink:

Syry!
:lol: Igen, így gondoltam, ha valami történik a táblában, valaki zebrás lesz, új babó születik vagy új taggal bővülünk, akkor kicsit feldobom a táblát! :wink: Máté megnyugodott már?

Lili!
Márcsak pár napot kell kibírnod, és újra pihenhetsz és jöhetsz hozzánk gyakrabban.

Zsú!
Örülök,h. jelentkeztél. Tiszta szívemből azt kívánom,h. minél hamarabb újra teljes értékű tagja lehess a topicnak. Bár így is az vagy!!!

Norwell!
Bizti nagyon csini vagy!!! :wink:

Tina!
ÚÚÚ gyökérkezelés, foghúzás.... áááá! :evil: Nagyon nem szeretem a fogorvost, de örülök,h túl vagy rajta. Hogy érzed magad???? (33. cn)
Vendég

Pupy!
Köszönöm az érdeklődést. Igazából semmi különöset nem érzek. Tegnap volt olyan hasfájás mintha meg akarna jönni, de aztán semmi. Tegnapelőtt csináltam egy tesztet, de az csak egy kérdőjeles eredményt adott, mert még a kontrollcsíkot is nagyon halványan lehett látni, tesztcsíkot meg aztán semmilyet. Igazából nem vagyok túl bizakodó. Ezt a késést már valamilyen hormonproblémának tudom inkább be. Úgyhogy most azért is "várom", hogy megjöjjön és mehessek 3. napi vérvételre.
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Jól esik. :)

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!

Syry!
Timikának igaza van! 6 hótol kell elkezdeni a házzátáplálást és nem szabad eröltetni!
Csak halkan jegyzem meg, hogy sajna én nem tudtam szoptatni Danit és a tápit 3 hónapos korában nem akarta elfogadni, ezért mi akkor elkezdtük a gyümit és 4 hótól ő már ebédre főzeléket evett. Tudom, hogy korai, de a védőnő és a doktornéni mondta, mivel valamit muszály volt ennie. És lám...... Felnőtt, semmi baja, és lassan 1 éves "nagyfiú" lesz!

Tegnap voltunk pancsizni! A gyerekek (és mi is) nagyon élvezték, jól el is fáradtak. esten nem kellett egyiket sem ringatni! :lol: :wink:
Képek a blogomban vannak!!!!

Puszi mindenkinek!!

Andy

Kép
oriandy

Csibe!
Ez a kis kölök egyszerűen gyönyörűűűűŰ!!! :lol:

Tina!
Hát akkor egyenőre azért szorítok,h. ne jöjjön meg és legyen egy kis albérlőd, ha pedig megjött, akkor azért,h. minden rendben legyen a hormoneredménnyel. :wink:

Andy!
Örülök,h. jól telt a tegnapotok. Édesek a gyerkőcök nagyon!!! :lol:
Vendég

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!

Pupy!
Köszi! Aranyos vagy!

Évi79!
Én egyenlőre 30 faktorossal kenem (mert csak ezt kaptam), de ha tudok, veszek 50 faktorosat, mert Dani is igen fehérbőrű, és nem szeretném, ha leégne!!

gtünde táblájáról mi lemaradtunk!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Andy

Kép
oriandy

Most csak gyorsan, míg Csöppöm alukál:

Syry!
Sztem mindenképpen várj 6 ós koráig a hozzátápival, főleg azok, akik tápit is adnak a babának, hajlamosak azt hinni, hogy nyugodtan el lehet kezdeni 3-4 hós kortól a gyümik adását (na meg ugyebár a bébiételeken is ezt reklámozzák, hajaj, nekik ez óriási píz... :evil: ). Pedig egy tápis baba bélrendszere és gyomrocskája semmivel sem érik előbb, mint egy anyatejesé! És a hozzátápis táblázatokban is mind azt írják, hogy a legjobb az anyatej, aztán ha nem elég, akkor pótlásként a tápi (illetve ha abszolút nincs anyatej, akkor csak tápi) az ideális táplálék a 6 hónaposnál fiatalabb babák számára. Nagyon jó, hogy még szopizik is, sztem ne adj még neki semmit, csak anyatej+tápit! Ja, és ugye főleg jönnek az okos anyukák és anyósok, hogy "óóó, ti már ennyi idősen mindent ettetek"! :?

Csibe!
Nagyon édes ez a gyermek!!! És már üldögél... Nem semmi! :)

Tina!
Szegényem, nem irigyellek a fogas dolog miatt... Uuuuutálom én is! Inkább szülök még egy gyereket! :D

Megyek, mert ebédidő mindjárt, Csöppét is meg kell csinálnom még. Este még jövök.

Pusza!

Kép
Kép
norwell

Norwell, Andy, Timika
köszi a tanácsokat, akkor még tényleg pihentetem a hozzátápit.

Tina
nem irigyellek a fogászatért. De legalább túl vagy rajta, és reméljük hónapokig feléje se kell nézz. Remélem a 3. napi hormoneredmény jó lesz, de addig is még történhet bármi... :wink:

Gtünde
nem irigyellek a Debrecen-Pécs út miatt, ebben a melegben! :roll: Az egy fél napos út lehet minimum! Kezded már megszokni Debrecent? Nem hiányoznak a hegyek-völgyek? Remélem mihamarabb találtok megfelelő lakást.

Csibe
nagyon aranyos Gábor-baba és milyen ügyesen ül már!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Tina! :D

Köszönöm szepen! A fogorvost en sem szeretem..

Angie! :D

Nagyon örülök, hogy jol vagytok!

Juca! :D

Gartulalok! Nagyon örülök! Alig varom mar en is ezt az erzest!
Kép

Norwell! :D

Milyen nagyfiu mar Kende! Milyen idöközönkent mentek mereckedni?

Zsu! :D

Nagyon köszönöm! Jo hallani rolad is! Mi van veled?

Csibe! :D

Köszönöm szepen Neked is! Hogy van Gabor baba?

Timi! :D

Orülök, hogy Kristof szemevel minden rendben!

Anna! :D

Nem hiszed el ma is rendesen varom, hogy rosszul legyek, de eddig meg semi.:(

Lili! :D

Köszike! Hat meg en!

Brill! :D

Nagyon köszi! Igen, a Kaaliban is azt mondtak, hogy a biokemiai az 50 körül van.

Junko! :D

Remelem nemsokara neked is hanyingered lesz! Jövö heten kedden is megyek vervetelre.

Lanyok!

Nagyon kellemes hetveget kivanok Nektek!
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Vagyok ám, de engem ez a meleg kicsinál :( Kóválygok, szédelgek, és minden hülyeségért olyan ideges leszek, mint a bicikliőr :( Ráadásul egy akkora halom vasalnivaló figyelt itt mellettem, hogy ki sem látszottam mögüle. Nem normális, aki ekkora hőségben, ráadásul délben vasalót fog a kezébe :wink: Azééé' megcsinááátam :) Tegnap meg szintén a déli melegben ablakot meg erkélyüveget mostam. Hiába, csak ilyenkor érek rá.
Még szerencse, hogy a kis nokedlim egyelőre jól bírja, aludni is tud. Még játszótérre se megyünk, mert egy árva fa sincs ott :( Itt a lakópark udvarán van egy jó kis gesztenyefasor, alatta egy klassz szökőkút, abba dobáljuk a kavicsokat látástól mikulásig. Ez most a kedvenc szórakozása :)

Juca!

Juj, olyan kívácsifáncsi vagyok a pontodra! :) Tök izgi, Kinga okos nagytesó lett!

Eszter, Junkó!

Boldog névnapot!

Lili, Andy!

Nektek pedig nagyon boldog szülinapot kívánok! Lili, tarts ki, nyakunkon a szerda!

Próbálok valamennyire emlékezetből reagálni (veszett fejsze nyele, hehe)

Valaki kérdezte (ne haragudjatok, de nem tudom ki volt, tlán Angie) a BCG oltást. Nem tudom, mikorra kell megerednie, mert a Dórié nem eredt meg, újra meg is kellett kapnia 6 hónaposan.

Évi!

Pont most vettem én is baba naptejet, mert picit féltem a Dorci csöpp bőrét. Amilyen dögletesen tűz a nap...
Jaj, Virág nagyon hucut! Gyönyörű a képeken!

Zsu!

Hogyne emlékeznénk rád! Remélem lassan tényleg minden jóra fordul nálad!

Syry!

Dóri 5 és fél hós volt, mikor kezdtük a hozzátápit, tehát mi is picit előbb kezdtük az ideálisnak mondottnál. Barackkal kezdtünk, mert akkor az volt friss. Törpilla imádta. Az almát nem annyira.
Sírós napot sajnálom :(

Tina!

Fogorvos :( Brrr... Én úgy, de úgy félek tőle, hogy azt elmondani nem tudom :(
Én azért nem a hormonproblémára gondolok :)

Csibe!

Ez a Gábor bébi egy tünemény! És ahogy ül, nem semmi! Nagyon ügyes!

Ja, és csomagolok ám, mert késő délután indulunk anyuékhoz! Na, kinek hozzak zebrát?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

Köszönöm a mail-t! Válaszoltam priviben :D :oops:

Pusz: Eszter

eszter82
Budapest

PUPYYYYYY!!!!!!!!

Nem megy :( :oops: :cry: :oops: :( :oops: :cry: :oops: :evil: :evil:

Most mit csináljak? Azt írja, túl nagy, de megnéztem, és nem az :!: :( :cry: :oops:

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Piszok melegre ébredtünk ma is. :? Meló után megyünk szegedre. Akkorra talán múlik a hőség.
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Én is vasaltam ám, 4 mosásnyit, ebből 8 ffing volt, de nekünk van légkondi, így elviselhető volt. 8) :lol:
Jó sok zebrát hozzál! Jó pihenést, mi is megyünk anyósékhoz.

Syry!
Hogy van Máté?Elmúlt már a nyafija?

Tina!
Gyanús vagy! :wink:

Éva!
Kell a magasfaktorszámú naptej, de csak babának való!

Maci!
Jó utat!

Csibe!
Nagyon huncut a nagyfiad! :D

Képzeljétek, ma taliztunk ám!én Adri, és Kacsa!tök jó volt, Levi olyan nagyfiú már!Majd teszek fel képet!
Holnap mi is elutazunk anyósékhoz.Kellemes 7végét Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka
Köszi, neked is jó utat és kellemes hétvégét!
Vendég

Lányok!

Még egyszer köszönöm mindenkinek a drukkokat, Pup, neked pedig a táblát. Itt a petty:
Kép

Bocs, hogy csak ennyi, de egyedül viszem ma az esti műszakot.

tjuca

Pup=Pupy

tjuca

Tjuca
gratulálok még egyszer a "pöttyhöz"- vagyis "Lapajhoz", ahogy a csinos új vonalzódon nevezed a picúrt.

Évi
én sem tudom, már ki kérdezte a BCG-t :oops: , nálunk asszem a 2-3. héten eredt meg, de már nem is emlékszem pontosan, először csak piros lett, aztán egyre jobban kidudorodott, még most is csúnya pattanásszerű :? , lassan négy hós lesz Máté, remélem hamarosan elmúlik neki.

Pankaa
örülök a mini talitoknak. biztos jó lehetett,várjuk a képet. Máté ma jobban érezte magát, bár délelőtt most is sírdogált. voltunk az Auchanban, ott babakocsiban tologattam és semmi baja nem volt, még szunyált is egy fél órát.

Kép

Kép
syrynx

Hello Lanyok! En kerdeztem a BCGt. Nekunk meg sehol semmi, de meg nem vagyunk semmirol lemaradva. Holnap, ha minden igaz, lesz gepunk es jovok majd gyakrabban. De ahogy ismerem a ferjemet, csak vasarnap fogok gephez jutni. Szilard tunemenyes baba, tenyleg csak akkor sir ha vmi baja van. Egyre tobbet nezelodik, ugyesen tartja a fejecskejet, es ma elerte a 4 kg-t. Nem birok betelni vele :)
Vendég

Hello Lanyok! En kerdeztem a BCGt. Nekunk meg sehol semmi, de meg nem vagyunk semmirol lemaradva. Holnap, ha minden igaz, lesz gepunk es jovok majd gyakrabban. De ahogy ismerem a ferjemet, csak vasarnap fogok gephez jutni. Szilard tunemenyes baba, tenyleg csak akkor sir ha vmi baja van. Egyre tobbet nezelodik, ugyesen tartja a fejecskejet, es ma elerte a 4 kg-t. Nem birok betelni vele :)
Vendég

Juca
Nagy gratula a pöttyhöz! :)

Syry
Az első jel, hogy szeretni fog vásárolni. :D
Vendég

A távozás hímes mezejére lépek. A párom már vár, irány Bordány! :)
Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok :)
Valér :)
Örülök, hogy újra itt vagy :)
Drukk, hogy mielőbb ne csak a munka foglalkoztasson :) Hidd el így lesz :)

Junko :)
Nagyon örülök, hogy optimista vagy :)

Syry :)
Igaz Peti 7 hónapos koráig csak anyatejet kapott, mert volt bőven, de nekünk se ment olyan könnyen az átállás. Először csak 2-3 kanál almát evett meg, de aztán fokozatosan növeltünk az adagot :) Ráadásul Petkának nem volt jó a reszelt alma, mert valószínű túl savas volt neki, így mi a Hipp almával kezdtük. Azt szépen megette.

Tina :)
Sajnálom, hogy így megküzdöttél a fogaddal :( Remélem most már hamar rendbe jön :)

Csibe :)
Gáborka nagyon aranyos :) Hatalmas büszke mosoly van az arcán :)

Judit :)
Nem feltétlenül csak akkor lehet várandós az ember lánya, ha hányingere van Nekem sem Annamarival, sem Petivel nem volt egy árva rosszullétem sem és még is itt vannak

Juca :)
Nagyon szép képecskét kaptatok Lapajkáról :D

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Pupy!

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET ÉS A TÜRELMET :D :D :D

Rájöttem, hogy átlagon felül vagyok hülye :oops: , mert ez is csak 3szorra sikerült, de megvan! :lol: :D :D

Köszi mégegyszer, puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Jó reggelt!

Eszter!
Látom,h. sikerült és nagyon-nagyon örülök!!!! :lol: :lol: Ügyes vagy nagyon!!!! És nincs mit, örülök,h. segíthettem! :wink:

Maci!
Remélen nagyon jól érzitek majd magatokat Szegeden! :wink: ÉS hozzál nekünk zebrát is!!! :wink:

Angie!
Nagyszerű,h. végre kész a gépetek, akkor kapunk új képeket is Szilárdról!!! :wink:

Syry!
Csak nem szeret Máté vásárolni?? :lol:

Puszi és legyen szép napotok!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem, mert egész hétvégén vendégeink lesznek (sógorék, aztán anyósék és ugye kedden meg itt van Danika szülinapja és jön az egész család!). Azért, ha tudok, benézek hozzátok, de nem ígérek semmit!

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Puszi!

Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Régen jártam erre, ne haragudjatok.
Ritkábban is jutok géphez, és sajna, nem is vagyok "képben".
Azért szeretnék egy pár szót írni:

Gratulálok Jucának!
Pont gondoltam Rád, hogy vajon jön-e a kis manótok, a második, és lám, ahogy benéztem már láttam is a nagy hírt!

Gratulálok Jucmucnak is és minden babát várónak!

Sok-sok örömet a kisbabásoknak, akiknek mostanában született meg a gyermeke!

Mi jól vagyunk, Iza már kész nagylány, lassan 9 hónapos lesz!
Teszek fel pár képet, ha sikerül.
Kép

Puszi Mindenkinek!
Bogi Kép Kép
dbogica

Norwell
Hú, most látom! Vazze! Tök béna vagyok! Nem ide akartam a táblit, bocsika!! :oops: :oops:

Panka
OK.

Syrynx
Hát, ne is irigyelj. :? 5 óra volt az út. Réka az első kb. 3-at végigaludta, de miután felébredt, elkezdett nyüglődni, már fél doboz játékot odaadtam neki, hátha leköti, de nem. Végül bevetettük Halász Jucit, ami majdnem hazáig kitartott. :) Érdekes, de fel sem tűnik, hogy nincs hegy-völgy. :) Én is remélem, hogy mihamarabb találunk egy normális lakást, mert így eléggé gáz élni. Köszi!

Évi
Zebrát esetleg magadnak?! :wink:
gtünde

Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem nem baj,h.kicsit személyesebbé tettem a táblát, ha nem tetszik vissza tudom "csinálni".

Puszi és jó pihenést!!! :lol:
Vendég

Pupy
szerintem ne csináld vissza. Nekem tetszik így! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Pupy!!!
Wooooooow, ez fantasztikus, amit alkottál!!! Nagyon ügyi vagy, vissza ne csináld!!! :D

Jucmuc!
Havonta járunk méretzkedni. Június 11-én meg megyünk egyéves státuszvizsgálatra... Atyaég... :shock: :D

Ez a meleg már nagyon kikészít bennünket... Kende egy szál bodyban alszik, egy lepedővel letakarva, mást nem tűr meg magán, pedig nyitott ablaknál alszunk...

Hűs és nyugodt éjjelt mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!

Juca!
Ez eszméletlen!Még ki sem gondoltátok és ott csücsül a kisteso a pocakodban!Ez igen!!!!Gratulálok! Kép

Pupy!
Hát én még ilyen szuper táblát nem is láttam!!!!
Nagyon ügyes vagy!!!!

Mi jol vagyunk köszönjük az érdeklödést!
Ma mértem a picikémet és 4500g szépen hurkásodik mindenhol!!!!
Ennek nagyon örülök mert a korházba sajnos nagyon leesett a sulya igy majdnem csak 3kg-al hoztuk ki!
Cicizünk ezerrel igaz nem vagyok egy tejcsárda sajnos!De ügyesen cicizik nagyon!
Nehezen birja szegénykém a meleget!!!!
Teszek fel képet amint feltöltöttem!

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?