Sziasztok!
Úgy látszik az elmúlt éjszaka már csak ilyen pukizós volt..
Pedig mi nem ettünk tököt sem..
Bulcsú éjfél körül ébredt és iszonyatosan sírt,mire távozott belõle minden felesleg
Bringa
Na,mit szólsz?HOgy felélesztettük a topikot?
Milyen volt az állatkert?
Örülök,hogy javulnak az éjszakáitok,csak így tovább!Bulcsú is imádja(ta)a tököt,mert jó édes.CSak én vagyok tõle rosszul,a szagát sem bírom.
De ez már az én gondom..
Szia Évi!
A Veszprém környékibe még bõven belefértek!
Gratulálok a gyermekekhez.Tényleg igaz,hogy kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond?
Nagyon jó ötletnek tartom a mûsorodat,mert ezekrõl a dolgokról nem lehet eleget beszélni,azt hiszem.Túl sok a bizonytalansági tényezõ...
Szerintem minden kismama szívesen hallgatna a szoptatásról és a hozzátáplálásról.
Jó lenne talán,ha lenne olyan része is a mûsornak,amiben a keresztnevekrõl esne szó.Pl a jelentésükról,származásukról(talán nem lenne annyi Eszmeralda meg Dzsoki vagy Bobi)
)/Bocs,ha vkit megbántottam..:/
Aztán szerintem az is jó lenne,ha arról esne szó,mik a szükséges dolgok az elsõ napokban,hónapokban(én pl.csomó felesleges cuccot szereztem be.
)
Egy kicsit összevisszára sikeredtem,de ezek voltak az elsõ gondolataim...
Remélem,segített
Igika
Elhiszem,hogy nem talált a férjed itt normális munkát.
Ez a város már csak ilyen.Ahhoz képest,hogy megyeszékhely,óriási lemaradása van mindenben..
Hogy tudod a honvágyat leküzdeni?
Ja,és nyavajogj nyugodtan,azért vagyunk!!
Vidéki----Brrrrr
Veszprémben a családsegítõ indított tavaly egy klubot.Nagyon jó programok szoktak lenni.És a Manók is nagyon élvezik.Amit meg is értek,mert az én fiam engem már annyira ún,hogy vmi hihetetlen.
Pedig Pesten sok ilyen klub van.Nem?
Ha vannak ott ismerõseid,szervezz velük vhol!
Szilvi
Jobbulást Katának!
Képzeld,anyuék is a Lotz K.utcában laknak,csak Fûzfõn.
Nem értek még meglepetések az utcanévvel kapcsolatban?
Alvás:Mi is sokáig együtt aludtunk Poccal és nagyon jó volt!!
Sokszor hiányzik is.Az apja gyakran mondja,hogy bemegy a szobájába és ott alszik vele
De azért így is jó,mert tudom,hogy így piheni ki leginkább magát.
Félelem:Igaza van Szilvinek.Nálunk is van,akitõl cseppet sem fél BUlcsú,pedig ritkán látja.Van,akit meg hetente többször,mégis bömböl.Igaz,ez éppen az egyik nagymama.
De majd csak elmúlik vmikor.
Na,kicsit hosszú lettem,dehát már olyan sokan vagyunk!!!
Jó étvágyat mindenkinek!
Anyapoc és Bulcsú