Új privát üzeneted érkezett!

Jaj,azt elfelejtettem,hogy kivel találkoztam a Fő téren?És rám köszönt???
Hát a leendő iskolánk dirijével!Mit szóltok?Ez kellett neki? :roll:
Vendég

Rik,
én már nem bírom követni, végül hova irattad be a lánykát?

Anikó,
Ágnes is köhög. Két napig az antibiotikumot sem adtam be neki, aztán jól felhúztak, hogy már a Márton is tüsszög erre elkezdtem beadni. (Mártonnak szerencsére semmi baja.) Azóta Ágnes hasa fáj, hasmenése van. Láza sem volt, csak mindig két köhintés után hörög :evil:
Egyik gyerekünk sem volt ilyen. Nálunk az ovi nem hozott sok betegséget. Most, hogy már ketten járnak szegény Ágnes jár mindig pórul :cry:

3gyerekkel is pocsék várni a rendelőben. A két nagyot vittem vissza igazolásért mikor hánytak erre akkor is hazahoztunk a legkisebbnek valamit :twisted: Persze sorbaálltunk, mint mindig.

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Még a vizsgám nagyon messze van ma veszem még csak 4.-órámat városi vezetésből!

Nekem eddig még nem volt furakodós tapasztalatom,de ha lenne én is bunkó lennék! :lol: :lol: :lol:

Anikó!Jobbulást Nyuszifülnek!
Vendég

Én is nagyon félek a bölitől,mertha Levi beteg/beteges lesz a jó ég tudja kifog vele itthon maradni!!!!Bár a sóginőm szerint jár 42.-nap betegszabi amit akkor vehetsz ki ha beteg a gyerek és csak utánna kezdődik a rendes táppénz!
Ti hallottatok ilyet?
Vendég

Gabó!Ha meglesz a jogsid jössz majd? :P
Én nem hallottam erröl a 42napról.
Katus!Tegnap felétek jártunk.Virág azt mondta,ott voltunk ott laknak a sok babások :lol:

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Bocs csak a kép feltöltést próbálgatom :) Apa csinálta a homokózot az udvarra :P Azóta Viri mindig lent akar lenni :)

KépKép
kola2

zsaníííííí
tök ugyanez a sátrunk van!!! :) meg a "cső" vagy alagút vagy jó ég tudja mi! :)

óóó, ágnesnek is jobbulást!!!!

KépKép
viol81

qrva élet...

ha be van csukva az ablak, dög meleg van...
ha nyitva?? akkor azok a qrva autók hallatszanak fel, de nagyon, és dorka felébred.... :evil: szegényem. csak alukáljon még vissza...

KépKép
viol81

cajok, bocsi a sorozatért, de nem tudtam melyiket hagyjam ki... :oops: :roll: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol
egyiket se! :wink: Micsoda sztárallürjei vannak Dorkának!VAlamit tud ez a lány! :lol:

Gabó
42 nap jár a gyerek által.HA beteg akkor enniyt vehestz ki az ő jogán.Aztán ha tovább beteg mehetsz szabira.A többi az a Te betegszabid,azt meg nem nagyon ad a felnőtt orvos,mert a gyereked beteg!
Ja de ez a 42 nap asszem csak 3-4 éves korig jár.Ennek utána kell nézni,vagy adokitokat megkérdezni az a legjobb!Utána mindig csökken.Pl. Rékám után pár nap van csak már.
Azt gondolják a nagyobb gyerek kevesebbet beteg. :shock:
Vendég

Amica
Lakner!
Vendég

[quote]M írta:icsoda sztárallürjei vannak Dorkának!

hja, nem is tudom, kire ütött?? :lol: :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Rik-én még Ágfalvánál tartottam :oops: :oops: :oops: , akkor Forrás Béla köszönt rátok? (Csak hogy teljesen képbe legyek...)

Andi-szegény Ágnes :cry: . Kincsőnek 2 óránként szívtam az orrát, de így is szörcsögve feküdt le, olyan nehezen aludt el a drágám...

Viol-ne is hagyj ki egy képet se!!!!

Csajok, ma Kincső egy pillanatra felállt a járókába kapaszkodva :shock: ! De mire a gépet bekapcsoltam volna, elégedetten a popsijára ereszkedett, és játszott tovább. Nagyon meglepődtünk. Aztán egész délután kapaszkodott fölfele mindenbe, de nem állt fel újra. :lol: :lol:

És felavattuk a nagykádat:
Kép

Kép

Kép

Pedig nemrég született, itt még összeköt bennünket a köldökzsinór:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
juj,de jóó(k) a képe(ek).Annyira szeretetteljesek az ujszülött- anya képek!Van még?
Igen,nagy kád!Nyuszifülnek már az jár! :lol:
A Fő téren voltunk ma,tegnap Ágfalván.Én(mi) gyalogkakukkok vagyunk! :lol: :lol:
Kincsőnek jobbulást Kívánok!!
Jövő hétvége fel tali??

Réka megjött.Szuperul érezte magát!A kis zsebpénzéből olyan agyagemléket hozott amilyet én hoztam anno állandoan!!Kire ütött ez a gyerek??Ugy örülök neki,hogy nem hülyeségekre költötte!!!!Meg hozott mindenhonnan prospektusokat emléknek!!
(azt az agyagtáblát amit hozott,már a leendő szobája falára hozta!!Ugy csipem,olyan előrelátó! :shock: )
Vendég

anikó,
ó, de szépek vagytok!!! :) meglásd, innen már csak napok kérdése, és feláll kincső!! :)

nekem csak ilyen "másnapos" képem van, ugye csaszi miatt, csak megmutatták, másnap reggel ölelhettem magamhoz...

Kép

KépKép
viol81

Jó éjszakát!

Holnap nem leszek,
Iván "bébinek" Boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohanok, Ágnes felébredt. Már másodszor 8óta :?

Kép
Kép
Kép
amica

Vero(ha még olvasol minket!)

Épp ma olvastam vissza,pont azokat az oldalakat amiket akkor irtatok,amikor szültél,ill." mindennapos" voltál.Megérzés lehetett,mert én pontosan nem tudtam hogy akkor van a szülinapja Ivánkának.Én holnap akartam meglepit,de Amica megelőzött!!
Igy már holnap én sem jövök,csak emiatt ugortam volna fel.Ezért ezuton kivánok Boldog szülinapot Ivánkának!!
Vendég

Viol szépek vagytok!!!!Cajok méééég ilyen képeket!!!!
Vendég

Ivánnak Boldog első szülinapot kívánunk! :)
Kép

KépKép
viol81

Óóó, jövő hónapban meg Ágnes nagylány lesz egy éves... :wink:

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Iván boldog szülinapot!

Viol!Küldök majd képet felteszed nekem az avatarba meg csinálsz új szallagot?Előre is köszi én béndzsa vagyok!
Jaj,de régen volt már mikor Dorka született és Ágnes is maholnap 1-éves lesz!Hihetetlen!!!

kola!Persze,de előbb is megyek még vonattal és viszem a Thomasos cd-et! :D :D

rik!Ó köszi akkor ha Levus beteg lesz a bölibe ezt fogom kivenni!
Látom Réka már nagyon várja az új kérót pláne,hogy lesz külön kuckója is!!Én úgy szerettem ezeket a kirándulásokat!!!!

Anikó!NA Kincső mennyire élvezi a kádat...!!!!Édes!!!!!

Mi is tegnap kint feltöltöttük a Levusnak a nagy kádat alig lehetett kiimátkozni belőle még nekem is bele kellett ülnöm!!! :lol: :lol: :lol:
Ma megint nagy pancsikázás lesz én meg nyírhatom a fűvet!!! :( :( :(
Vendég

Na én elis köszönök délelőttre,mert a Levi már ki akar menni!!

Szép napot!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönjük szépen, aranyosak vagytok!!!!!
Vendég

Iván boldog szülinapot!!!!

KépKép
kola2

Eszti!!NAgyon boldog szülinapot kívánunk!!
Mi ujság Veletek?Rég jelentkeztél!!Irj pár sort!!Szonja hogy van??
Vendég

Eszti!Isten éltessen születésed napján!!

Az én fiam vajon mit reggelzik...!!!Na mit..!??
Hát répát meg burgonyát!!Jó mi?Olyan mint én volt imádja rágcsálni őket!Tegnap meg a kutyának szánt csontot rágta.A hús nem kellett neki róla csak a csont!Ki érti ezt a kölköt!!! :shock: :shock: :? :? :lol: :lol:
Vendég

Eszti!Boldog szülinapot!!!
Ma gulyásparti lesz nálunk az udvarron :P
De jó,hogy jó idő van :P

KépKép
kola2

kola!Ma megúsztátok azt a tikkasztó meleget!
Jó bográcsozást!! :D :D
Vendég

Eszti,
nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!

Mi ide Hegykőre megyünk ki gyereknapi progik lesznek.

Nekem meg megjött! :P

KépKép
viol81

Jaaaaaa, és új a sééééróóóm!! :D

Vörös csíkokkal!! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!
Tegnap kint voltunk Jereván napokon.CAjok jol érezték magukat.Volt légvár,trambulin,cso-csó,néptáncosok,dobosok(kukákkal doboltak ez marha jó volt!!),meg volt lovaglás is.Rékám ment is(persze hogy ment,ki nem hagyta volna).Petrámat inkábba játszotér érdekelte.Taliztunk ott Anikóékkal,még le is fényképeztek minket!
Ma meg az ágfalvi lovasklubba voltunk.Gyerekek szintugy jol érezték magukat,de nagyon kevesen voltak ott.Lovagolt a Réka itt is(feleannyiba került!!!),meg állatsimogatoztak,pacinézés...mag KAJA!!! :wink:
Na persze itt is taliztunk valakikkel!!!Az Esztermamiékkal.Láttam édes Jankát is!!NAgyon nagy már!Petrám meg a Vince pedig együtt sirtak a játszi miatt.(nem nekik valo az ottani játszi,igy elhessegettük őket,hát ezért)

Zsani
látom Ti sem tétlenkedtek,hajrá bográcsozás!Az jó móka!!Ott a házbeliekkel ??Jó kis közösség van?

Gabó
Ti merre jártatok a gyereknap alkalmábol??
Kisfiad meg a különleges kosztot szereti?Add enki amit kér!! :wink: :P

Többi Cajok merre vagytok??
Vendég

Viol
látom közbe irtál Te is!!
Hurrá,megjött!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nem görcsölsz?Volt előjele???
Most akkor mész vissza dokihoz??
Jó gyerenapozást Nektek is!! :wink:
Vendég

Jaj,és képet kérünk az Új séródróóól!!!
Vendég

Viol!mentek a képek!
Gartula a télapóhoz itt volt az ideje!

Rik!Mi nem voltunk sehol.Levi most ébredt fel apa meg melózik!
Szegény gyerekek!Nem engedtétek őket a játszira...............!!!!!
Hát még ilyet.

Lehet jövő héten haza megyünk jó szar időt mond,de még nem 100%ék!Jó lenne,mert nagy honvágyam van meg Levi itt nyomja az ölemben,hogy Dorka babához!!!!
Vendég

Itt kiabál a Husi,hogy Dorka babához!nincs mese haza kell mennünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

viol
egész héten többször gondoltam rád,nekem olyan görcseim voltak...!vérzés meg sehol,erre ma nekem is megjött.így jövő héten megyek doki bácsihoz gyógyszerért.neked már megvan az új bogyó(ha igen,mit fogsz szedni)?de nekem nagyon fáj-mondtam is a kölköknek,hogy nem megyünk sehová,majd holnap talán(bár akkor meg kapok még egy gyereket ajándékba(sógornőm vizsgázik,tanul,én meg elhozom az uncsitesót),lehet,hogy 4 gyerekkel nem vállalom holnap sem a sétát.... :oops: :roll: :?: :!: :?
tegnap meg pótbuliztunk,jött szecső 4 oszt társa anyukákkal,meg még egy régi ovistárs,szóval volt nagy felfordulás+traccsparti.
meg mutatok majd fotót,míra ovija bezár(megszűnik),az óvó néniknek+dadusnak csináltattunk faliórát csoportképpel,nagyon szép lett,ajánlom nektek is(a 3 óráért postaköltséggel együtt 9200ft-ot fizettem,szerintem nem is drága)

utólag is mindenkinek boldog szülinapot,névnapot!!!

eszterrel ma telefonoztunk,jól vannak,boldogok.röviden ennyi,ébred zóra is,megyek uzsiztatni
szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ja!!!
rik
múltkor olvastam,hogy milyen sokat fizettetek az otthon centrumnak!hány százalékért adták el a lakásotokat?vagy esetleg rosszul láttam és egy nullával többnek olvastam?mi a kölcsönt az erste-nél vesszük fel,az a leg"olcsóbb",ott a legkevesebb a kamat(ha jól emlékszem gabóék is oda mentek).csak már készen lenne!mi még csak az értékbecslésnél tartunk,az volt meg csütörtökön.ti meg már lassan költöztök,nem?vagy mikor?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla
ÓÓÓ,jó is lenne ha költöznénk! :shock: Most várjuk a vevőnk maradék zsozsóját,hogy továbbutalhassuk a mi eladónknak!Aztán kapjuk a hitelt!
Jól olvastad az otthon C. 3,5 %+ÁFA-ért dolgozik! :evil:
Nálunk is megvolt az értékbecslés,remélem sinen megy minden!
Huuh,4 gyerekkel?Én se vállalnám be a sétát!annyira már nem tudok figyelni.Még a 2-vel is sok néha! :)

GAbó
nincs mese, haza kell jönni!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyertek!!!!
Vendég

az ajándék óra:
Kép
a múzeumok majálisán:
Kép
Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!És akkor most új ovi?!!!!Messze van a másik?
Nagyon ügyesek vagytok tök jó az óra!

rik!Remélem el tudunk menni haza!!
Én erről a 3.5%-ról lemaradtam!!Kurva sok!!!!Jesszus isten!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

rik,
no, ez aztán a szuper program!! :) el is hiszem, hogy jól éreztétek magatokat! :)
nem volt semmi görcs. de számítottam rá, vagyis reméltem, mert letelt a hormontapasz és a bogyók ideje, meg kellett jönnie...
dokihoz így most nem megyek, pedig bejelentkeztem berkeshez keddre, gondoltam tuti nem jön meg. na, majd lemondom.

na gabóóóó,
gyerünk ide!!!! :)
mindjárt nézem a képeket.

csilla,
óóó, sajnálom a görcsöket. nekem tényleg nincs semmi. lyndinette-t írtak fel, ezt még nem szedtem. korábban mercilon és gracial volt, de ez még nem. mellékhatásaként ugyanazok vannak ráírva, szal majd meglátjuk.
szuper képek és szuper óra tényleg jó áron! :)

itt a fejem:
Kép

KépKép
viol81

hja, dorkának kint van a 7. foga! :) viszonylag csendesen jött ki, mert meglepődtem. :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Úgy látom, mindenhol "piros betűs ünnep van", nálam is... :?

Viol, jó a hajad!

Csilla, tetszik az óra, nagyon jó ajándék, megjegyzem :wink: .

Gabó-de jóóóó, hogy jöttök!!!

Rik-küldöm a képeket! Olyan szépek vagytok!

Mi is gyereknapoztunk:
Kép
Kép

Így próbálkozik Nyuszifül:
Kép

És, amikor kislányos:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
úúúgy tetszenek kincső fogatlan vigyorgós képei!! :) meg lehetne zabálni!! :)
látom nálad hamarabb jelentkezett a piroska... :?
és látom nálatok is előszeretettel kapaszkodik a földön fekvő szerencsétlen szülőbe... :D de hát nekünk ez olyan jó! :)

KépKép
viol81

ja, gabó,
hova küldted a képeket?

ggviol@freemail.hu?

mert ott nincs levél tőled...

KépKép
viol81

Rik, megdöglött a freemail...később küldöm a képeket. :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok cajok!
viol
elfelejtettem írni,dorka haláli a képeken!öröm nézni!!!!

mi az én fájásaim miatt nem voltunk sehol,de este kaptak kis ajándékokat,aztán....
az esti lefekvésről mutatok én is néhányat.zóra ma az emeletes ágy pincéjét választotta hálóhelyének :roll: :twisted: :
Kép Kép
és aztán mindenki megőrült:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szia Csilla!
Nálunk is nehezen ment a fekvés :lol: :oops: :roll:
Egyszerre 3-an a kiságyban :roll:

Mindenkinek további szép ünnepet!

Kép
Kép
Kép
amica

rik
elájulok én is az otthon centrumtól!bár lehet,csak sopronban dolgoznak ilyen drágán.mi itt az ügyvédnek is csak fél :!: :!: :!: százalékot kellett fizetnünk.azzal nagyon jól jártunk.aztán most a bankban is lesz több kedvezmény(elengednek egy hitelbírálati díjat,50000 kedvezményt adnak,ha a hiteligénylő-nálunk péter-fizetését oda kéri/eddig az enyém ment oda,övé másik bankba,de ennyi "megtakarításért" átkéri majd oda).de az illetékbe majd belerokkanunk(400ezer lesz majd :evil: :evil: :evil: ),én ezt magyon nagy parasztságnak,igazságtalanságnak tartom.egyszer adózunk jó sokat,abból az adózott fizetésből kifizetjük ezt az átkozott illetéket,aztán ha meghalunk a kölkök fizethetik az örökösödési illetéket....egyszerűen felháborító,hogy mennyi bőrt lenyúznak az emberről.és még azt nem is írtam,hogy úgy kezdtünk bele a vásárlásba,hogy apám meghalt,akkor kifizettem a lakás negyede után az örökösödésit(de ugye a lakást ők is adózott fizetésből+kölcsönből vették annak idején),most hozzájutottunk belőle a pénzünkhöz és így kezdtük el.szóval a kezdő tőkénkből apámék már adóztak,én illetékeztem és még most a gatyánkat kifizetjük!!!!már annyiszor eszembe jutott,hogy írok valami hivatalos helyre,vagy felszólalok tv-ben ez ellen :roll: :oops:

na,jó éjt!
jól kimérgelődtem magam,de állandóan felháborodok,ha ez eszembe jut

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?