Új privát üzeneted érkezett!

Athiz,
atyaúristen! :shock: :shock:
Látod Tontica, hol vagy te még ehhez? :D Bár duplázva behozhatod! :wink:

Anyapoc,
szóval kicsi fiad megúszta... Jobbulást neked! :)

Junko,
:wink: :) :D :lol:

No én meg visszatértem a konziból:

Kicsit változott a menet, mert ma nem veszek be fogit, de majd szedek még egy-egy hét szünettel 2x huszonvalahány szemet. Július 22-én hagyom el végleg a bogyót, és utána szúrhatok! 8)
angel37

Sziasztok!

Athiz, hát ezek a méretek :roll: Hú, de nagyon-nagyon nagy. Asszem te már nagyon szeretnél szülni :lol:
Nekem is ma azt mondta a védőnő, hogy nagy a hasam, na de hol van a tiédhez képest :oops:

Anyapoc, jobbulást! Szép a virágod!

Junkó, drukk a sikeres lombikhoz!

Kriszti, jó lesz a genetika eredménye! (azért lehetne már 30.-a ugye?)

Tontica, szép poci, de majd mekkora lesz, amikor elkezdenek hízni a bébik :lol:

Velünk minden ok, holnap megyek dokihoz, megkérdezem, hogy most hogyan is áll ez a választott orvos dolog, aztán ha tényleg nem kell fizetni, akkor megkérem, hogy vezesse le a szülést (már ha nem megy el éppen akkor nyaralni a drága).

Kép
Kép
robcsi03

Athiz drága! ez aztán a pocakocska! édes teher

gratula hozzá! :lol: :wink:
Vendég

Hú, hát köszönöm lányok, már kezdek hozzászokni, hogy megdöbbenést keltek az óriásgolyómmal :lol: .

Móni, szép súly, örülök, hogy minden okés a pindúrral odabenn!

Anyapoc, hát tényleg nem bánnám, ha kicsivel hamarabb kibújna a bébim, nem könnyű így járni-kelni, néha már a fürdőszobába is nehéz bejutnom. :shock: Bár azt mondják ugye, hogy a baba világrajöveteli ideje független a pocakmérettől.

Angel, na akkor azért lassan, de biztosan kezdheted a visszaszámlálást te is. Aztán jöhet a jó kis szúrkamúrka. :P

Robcsi, az fix, hogy a dokik többsége mindig a szülésünk időpontjában megy üdülni. :twisted:

Puszantás mindenkinek! :)
Vendég

Athiz
Hát nem semmi pocómocód van! :shock: :shock: :shock: :D :D :D De nagyon aranyos!

Tontia
A tiéd is szépen növöget(mármint a hasad),de az enyém is hasonló egy babával.Majd tesztek képet ha apa visszahozza a fotómasinát.

Anyapoc
Nagyon szép a virágod!Még jó,hogy nem dobtad ki anno! :lol:
A vírus miatt :( :( ,de legalább kicsi fiad jól van!

Robcsi
Én úgy tudom változott a törvény,és mégsem kell fizetni.Itt a babanet főoldalán olvashatsz is róla!
Mikorra is vagy kiírva???

Moni
Hát neked szép kisi pocid van!Ebből szülés után rögtön deszka has lesz,az tuti! :lol:

Boniko
:( :( Sajnálom

Gabi
Ez nagyon bíztató!Várom a holnapi tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyalka
30-t kikiáltjuk topikunk világnapjának!
Majd felköszöntünk júliusban,ne félj!Asszem addigra már nagyon érdekes lesz a baba dolog is! :)

Mától táppénzen vagyok.
:lol: :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok
hő 37, és fél zebra :? azaz 1 csík, azaz - :? menzi még nincs, de szerintem ma megjön, szép fokozatosan csökkent a hőm, 37-nél már volt hogy megjött. Ez van, marad a lombik.
Rohanok, készülődök, el ne késsek a vizsgáról

Kép
gaby25

SZiasztok!

OKr köszike, de nem vagyok ám annyira elkeseredve, mint ahogy eddig szoktam. lehet, hogy más immunis vagyok prioskára? :shock:

Egyébként is nyertem egy római utat munkahelyen, majd ott megfogan, vagy utána a nyaraláskor! :lol: Látjátok, már fogantatása előtt sem fogad szót a szüleinek, pedig már ÉNis, apjuk is rászólt, hoyg költözzön be! :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Kriszta,
OK, legyen a 30 a topic szerencseszáma! :D

A szülnapomra a baba-dolog épp szuri formájánál fog tartani! 8)
Jé, egy éve épp aznap kellett abbahagynom a fogit!

Gaby,
a fél zebra sajnos nem zebra :(
Azért a lombikig sem vagy teljesen esélytelen, hátha...

Boniko,
jó helyed dolgozhatsz, hogy ilyeneket lehet nyerni! :wink: :lol: Reméljük az út meghozza, amit szeretnétek!
angel37

angel remélem én is! :lol: neked is kívánok hasonló jókat! :lol:
Vendég

Sziasztok
Diplomám 4-es :D
Piri még nem érkezett ide :P barna sincs. Hááááááát nem tudom mia fene van mááááár :shock: :? :roll:

Megyek és pihenek egyet, majd jövök :wink:

Kép
gaby25

Gabi
Gratula a diplomádhoz!!!! Kép
A teszetet sajnálom! :( De még drukkolok rendületlenül+++++++++++++++++++++++++++++++++

Felrakod a görbéd,hogy megnézzük??

Boniko
Micsoda jó hely,az ahol ilyen utat osztogatnak?!Gratula!!!

Angyalka
Akkor 30,mint szerencseszám!Megbeszéltük!!! :D :D

Sziromnak ma van az amnio!!!Drukk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

okr
görbe, csak neked :D :wink: na jó, más is megnézheti :lol:
Kép
háááááááááát, fokozatosan kúszik lefelé :? :roll:

Kép
gaby25

Gabi
Köszike! :D
Hát lehet 1 nappal később volt p.é-d ,meg aztán ha holnap fenntebb megy a hőd,tuti a baba!! :lol: Drukkolok!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

okr
17 cn éreztem a pét :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Azta Athiz! :lol: Ez nem kispályás!!

Bildivel mi van? Nem tudja valaki?

Olvasok.

Bee
beebeey

Gabi
Akkor már csak a holnapot kell kivárni! :lol:

Bee
Jó,hogy jelentkeztél!!!
Nem tudom mi lehet Ildivel,de remélem annyi az egész,hogy pihizik.
Olvstam amásikon,hogy vizesedsz. :( Sajnálom!Adával én tiszta oedema voltam a terhesség végére.ÚÚÚÚÚÚgggggyyyyy utáltam!Fájt a bőröm még a tusolástól is!
Vérnyomásod rendben??Pisid??

KépKép

KépKép
okr

Jóreggelt!
Egnap csajoknak feltettemezt a verset a napi események hatására!
megosztom veletek is!

Reménység apró csodája,
különleges áldás,
apró álom,
mily nagy tűz,
mely megindítja
csöpp szíve
dobbanását,
mily nagy a gyász
mikor elmegy,
mily ritka bú,
mily gyatra kín,
aztán csoda,
áldás jő megint,
tiéd most,
csak benned él,
szirtet küzdhetsz,
s hullámokat,
úszhatsz,
míg már nincs erőd,
mennyeknél hatalmasabb
vággyal
kiálthatsz az éjbe,
lágyan suttogsz,
szíved remél,
tán egy jó lélek
pártodra kél,
hosszú várta,
komor éj,
még szusszanni sem mersz,
mígnem apró ujjak
fogják kezed,
és megérintik szíved,
soha nincs későn,
mindig van fény,
hogy gyermeked lehessen,
hogy kezedben tarthasd
az élet csodáját,
a legdrágább kincset,
gyötrő suttogások,
rettegő sikolyok,
míg nagy-végre meg nem érkezik,
és akkor karodba
veheted,
imádod,
mindig tiéd,
áldott csoda,
ó mily szép!
Vendég

Sziasztok
piri utolért :? 1 cn :( kicsit most sajnálom magam, de tartja bennem a lelket, hogy októberben sikerülni fog a lombik :wink: sikerülnie kell!!! :!:
Nem érrtem miért jött ilyen későn, nem szokott és 17 cn éreztem a pét. Na mindegy, ez van, bacca meg. :evil:

Kép
gaby25

boniko
Nagyon szép a vers!

Gabi
Nagyon sajnálom!!!!!! :( :( :( Azért még lombikig spontán is összejöhet,nemde?!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti, aug. 10-re vagyok kiírva, de eddig az összes uh-n nagyobbnak mérték a kiscsajt, úgyhogy remélem aug. elején meglesz :D
Tegnap voltam dokinál, mondta, hogy most úgy néz ki nem kell fizetni ha választott orvosnál szül az ember, úgyhogy megkértem vezesse majd le a szülést.
Egyébként annyira nem bántam meg, hogy orvost váltottam. Tegnap 11-re volt megbeszélve a dokival, hogy megyek hozzá a kórházba, ott meg mondták hogy elment. Felhívtam, hogy várjak-e, vagy megbeszélünk egy másik időpontot. Elkezdett szabadkozni, hogy mennyire sajnálja, de legkésőbb délben itt lesz. Végül is én addig elmentem bevásárolni, és mire visszamentem ő is megérkezett. Újra elnézést kért, a volt dokim még akkor se kért elnézést, hogy késett mikor a magánrendelését tartotta. És én ennek a dokinak még egy fillért se fizettem!

Gaby, sajnálom hogy megjött! :cry:

Többiek, pocakosok és nem pocakosok hogy bírjátok a meleget?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Gratula az új dokihoz! :)
Hát majdnem Ada 3. szülinapján fogsz szülni.Majd együtt ünnepelünk! :)
A meleget én nagyon jól bírom,csak a túlzsúfolt tömegközlekedésen fulladok kicsit.(főleg ha egy-két "illatos" ember felémáll) :roll:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, ne is mond, a múlt héten még nem is volt olyan meleg mikor terheléses vérvételre mentem (persze éhgyomorra) és leült mellém egy bácsi, hát azt hittem viszontlátom a vacsorám :roll: Úgyhogy amikor bement valaki vérvételre és gyorsan átültem a helyére :wink:
Én szerencsére nem tömegközlekedek.

Kép
Kép
robcsi03

robcsi gratula a dokihoz!

testvéreddel mi van? jól na?
Vendég

Boniko, a dokival úgy néz ki jól jártam, hogy cseréltem.
A tesóm meg az agyamra megy, minden hülyeségen parázik, ami persze egy bizonyos fokig érthető, de ő már túlzásba viszi. :cry: Majd kedden megy dokihoz, remélem helyreteszi egy kicsit :lol: akkor lesz uh is, mert a múltkor még nagyon kicsi volt és nem volt szívhang.

Kép
Kép
robcsi03

robcsi, szegény testvéredben biztos nagyon friss még az élmény, biztosan mi is így reagálnánk velünk történt volna ilyen!.neki ideje se volt feldolgozni, annyira korán jött a második, remélem doki megynugtatja és végre élvezni tudja majd a kismamaságot.kitartás addig is! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Épp csak beugrásilag jelentkezem, átfutottam a termést, de tényleg csak átfutottam.

Athiz! Hát nem semmi a pocid, aztamindenit! :shock: A fiad meg irtóra helyes :wink:

Velünk az van, hogy tegnap megszúrták a pocim, most pihengetek, mert nem jó fent lenni, csak néha kelek fel. Kicsit fáj még. 3-4 hét múlva lesz eredmény. Azt viszont tudni az uh-ról, hogy valszeg kisfiú a pöttömünk :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi
Ha meglesz a szívhang,és túl lesz a tesód a 9. héten biztosan megnyugszik.

Szirom
Gondoltunk ám rátok!!!!Örülök,hogy sikeresen túl vagytok a vizsgálaton. :) Az eredmény jó sokára lesz meg :x Addig azért próbálj meg keveset izgulni!
Kisfiúhoz gratula!!Mondjuk én szentül hittem,hogy lányod lesz! :wink: Igaz,nem álmodtam róla :D ,mint Tontinál.

KépKép

KépKép
okr

ja Okr azonnal feküdj le, oszt álmodj nekem egy babát! vagy kettőt!:lol:

szirom, ha itt is reagálok a fiúra, akkor szeretsz még?? :lol: pihenj sokat!pusz
Vendég

Halihó!

Okriszti vérnyomásom rendben. Sőt! 110/56 és 120/60 van a kiskönyvembe írva. Pipi is OK! Khm.... napi 4 litert ittam ám! Hihetetlenül szomjas vagyok. De most visszafogtam, így már
a karikagyűrűt is tudom hordani. :lol:
A szomorú számomra, hogy félidőbe vagyok. Ráértem volna
vizesedni az ucsó pár hónapba!

Junkó taktikusan itthon hagytak a Pick meccsről. :twisted: :twisted: Azt mondták a baráték hogy nem kaptak jegyet, páromat meg elhívták cipekedni. Aha. Úgy voltak vele hogy nem kismaminak való egy bajnoki döntő meccs. :twisted: Mit ne mondjak elég rosszul esik.......

Bee
beebeey

BEE!

Éppen írni akartam hogy mit szólsz az eredményhez? :)
Már hogy a párod mit cipelt? Mit lehet cipelni egy Pick meccsen? Söröket? Vagy a bajnokokat? :wink:
De azért örülsz nem? :D

Sajnálom ezt a vizesedést. :cry:

Tonti!
Még nem is gratuláltam a kislányhoz. Szuper, hát csak megvan akire vártál. Sztem a másik is jány lesz.

Szirom!
Neked pedig gratula a második gólhoz. :)

Kriszta!
Táppénzes gondtalan napokat kívánok, de jó neked. :)

Anyapoc!
Vizsgákkal hogy állsz?

Gabi!
Fene ezt a menzit. pedig tényleg olyan szép volt a görbéd.

TILDI!
Télleg bekukkanthatnál...

Angyal! :wink:
Olvasom megjött a menzi. Akkor ez az utolsó elötti elötti, ugye?
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat mindenkitől, de most csak rövidke leszek, és önző!

2 napig nagyon sz@rul voltam, éjjel-nappal kőkemény volt a hasam, görcsölgettem is, de tegnap anyukám itt eljött, és segített, így tudtam pihizni, és mára azért jobban vagyok, bár nem nagyon bírom a meleget, és nagyon fáj már a köldököm is a feszüléstől. Ha így megy tovább, tényleg szétrobbanok.

Szóval felhívtam tegnap a szülésznőt, mondta, hogy pihizzek, lazuljak a kádban kb. félórát, igyak egy pohár vörösbort, és reméljük, jobb lesz. Hát sokkal nem lett jobb, de azért még egyben, és élünk. Jövő hét szerdán NST-re kell mennem.

Tényleg ne haragudjon senki, ha tudok, majd írok, most megyek még picit pihizni, puszi mindenkinek, jók legyetek!
Vendég

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((Athiz)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

pihenj sokat! pusszantás
Vendég

Lányok, köszi a drukkokat, a gratulát és a ránkgondolást :wink:

Junko! Nem is tudod, mennyire beletaláltál: az uram közölte, hogy bár ő úgy gondolta, hogy lányunk lesz most, de így még jobb, mert nem egy fiunk lesz csatár a Liverpoolban, hanem kettő :lol: Lüke :wink:

Athiz! Pihenj sokat! És nagyon jó, hogy anyukád segít!

Boni! Aha, szeretlek :lol:

Okr! Ti nem tudjátok még a nemét?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bee
azért kérdeztem a vérnyomásod,hogy nem-e toxaemia,de úgy látom nem.Ezek szt a meleget nem bírod. :wink:
Én Adával az utolsó hónapokban vizesedtem eszméletlenül. :x Hát most nem tudom mi lesz,mert elefánt lábra hogy fog rámenni a csizma :shock:

Szirom
Mi még nem tudjuk a nemét.A múltkor épp améhszájamon ült uh alatt.Csak remélem hogy nem faros lesz,de külömben meg mindegy az is ,csak egészséges legyen.
Amúgymeg ha fiűú lenne már csak kilógott volna onnan vmi :D :oops:

Athiz
Hát nem csoda ha fáj aköldököd,ekkora pocakkal.Pihenj nagyon sokat,bár tudom ez gyerkőccel nem vmi egyszerű. :roll:

Junko
Majd meglátod Te is táppénzen leszel nemsokára baba miatt.
Hol tartotok egyébként??????????Tessék már írni magadról is!!!!!

Anyapoc,Tontica,Angyalka,Tildi,Bildi,Ancsa Merre vagytok?????????????????????????

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Junkó pont ezt szeretném is látni, mint Okriszti: Mi van veled?
Apa-jelöltet a barátja cipelte el Pick meccsre, nekem meg az lett beadva, hogy bútort cipelnek. Mondtam neki ma délelőtt telóba, csak akkor vagyok hajlandó vele beszélni, ha ma elviszi a gyerekét fagyit nyalni. :lol: Naná hogy engem is el kell akkor vinnie....
Naná hogy örültem a Picknek! :lol: :lol: Nem is érdekelt a BL döntő.

Okriszti én is gondolkodtam ezen a toxaemiás dolgon. Majd kimegyek a vállalati dokinénihez méretni. Érezni nem érzem, hogy szédülök, vagy stb.....

Találkoztam ma egy kollaganőmmel. Egy hónappal előttem jár, s feleakkora a pocakja. Hm..... Mi lesz ebből?? Nézegetem Athiz pocakját, hát, hát....

Athiz téged is megviselnek ezek a frontok. :twisted:

Bee
beebeey

Apa már el,mi betegen :(....
Vasárnap délelőtt Bulcsúnak volt kis hőemelkedése...aztán semmi.Aztán estére az én torkom durrant be,másnap már nem volt hangom=gégegyulladás :twisted: .Aztán Bulcsú visszaesett,2 napig lázas volt,semmi más.Vírus.Tüdeje tiszta,torka nem piros,hát ez van.Persze Villő sem maradt ki a buliból, 2 nappal később követte Bulcsút.Ma már lezengett nála is,reggel volt még láza,azóta semmi.
De lányok,hát húzós volt ez a pár nap.Nem elég,hogy én is beteg voltam,mindegyik gyereket az első lázas éjjel vizesruházni kellett,mert a lázcsillapító nem vitte le a lázukat! :shock: :shock:
Bulcsú maga kérte,neki fél óra alatt le is ment és onnantól kutya baja.Villőnél rázósabb volt,neki 39 fölött volt a hője,baromira nem komálta a dolgot,neki másfél!!! óra kellett... :(
Na de már túl vagyunk,azért pár napig még karanténban :D!

Szl nem sok erőm és kedvem volt jönni,de kezdünk kilábalni :).

Junko

Köszi,vizsgák még sajnos vannak. Apa érkezése miatt el kellett tolnom 2-őt,így tovább fog tartani a szenvedés. :? De van,amit eltöröltek,illetve elég a beadandó... :)
Pick :D!Bár én veszprémi vagyok,aszondom,hogy megérdemelte a Fotex :D!

Angel

Szünetet kell tartanod? Ez miért van?Ilyen jól regaálsz??
Áááá,nyár végére tuti a baba :)!

Athiz

Látom,megint rosszul voltál...Mondom én,hogy ki fog bújni hamarabb :)!Tessék vele megbeszélni :D:D:D!

Robcsi

Most akkor az új dokidnál szülsz? :roll:
Tesódnak drukk :)!

OKriszti

Táppénz :):).szuper!!!És hogy bírod az unatkozást? :D:D:D

Bee

Örülök,hogy jhól vagy :).Fránya vizesedés...bodzaszörp? :oops: :roll: Én annyit pisilek tőle,hogy ihaj :D!
Muti azt a pocit!!!!!

Na megyek,mert fiam itt zabolátlankodik :D!

Pusztok!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Kriszti koszi hogy "hivtal" lam itt is teremtem! :lol: Akkor mostantol nem dolgozol egyaltalan? Szupi!!! Akkor tobb idod lesz rank! :lol:
Azert nem jottem mert nem tortenik semmi, dog unalom, annyira varom mar a jovo keddi uh-ot hogy masra sem tudok gondolni addig meg csigalassusaggal telnek a napok.

Anyapoc: ez nagyon ne jol hangzik, en ilyenkor ugy meg tudok ilyedni, Rate a borogatast egyalatalan nem birja igy Ot "bevagom" a kadba ilyenkor. :roll: :lol:
Orulok hogy mar masztok ki belole, kepzeld en azt hittem mar jol vagyok erre a tegnap estet vegigugattam, de olyan mertekben kohogtem hogy kozben oklendeztem is igy nem sokat aludtam az ejjel azert sikerult megint egy remalmot latnom miszerint elkezdtem verezni es a korhazban a dokik sajnalkozva neztek ram, borzalmas volt. :(

Beebee: Te most hanyadik heten is tartasz?

KépKép
KépKép
tontica

Folyt. kov. mert nagyon ugralt a kepernyo es megijedtem.

Beebee: Te most hanyadik heten is tartasz? Mar sosem lesz vonalzod?

Szirom Gratula a kistokoshoz!!! Egeszen biztosan szuper lesz az eredmeny es kis kukacosod kicsattan az egeszsegtol!!!

Athiz: Te tenyleg megszenvedsz ezert a babaert! Szegenykem! Egyetertek Anyapoccal, valoszinu kisteso nemsokara kibujik onnan es nem gyotri tovabb az anyukajat! Nem lesz semmi baj, nyugika! Megvan a szamom, ugye? Kuldj egy probasms-t!

Junko: tetszik ez az optimista vagyok alairas! :lol: Azt hiszem nekem is kellene csinalnom egyet hogy; nem aggodom, minden rendben lesz a babakkal! :lol: Tenyleg, irj Magadrol is a kutya fajat! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! Bocsi a beírásért! :lol:

Tontica! Akartam már gratuzni a kiscsajhoz! :lol: :lol:

Athiz! Most tudatosult bennem, hogy már naggyon a végéhez közelítesz! Gondolok ám rád! Kitartást és drukk! :lol:

Kókuszról rég hallottam! :roll:

Szép hosszú hétvégét! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Helló!

Tonti, majd próbálok küldeni egy próba SMS-t, persze, hogy megvan a számod, megdumáltuk, tudod.

Ne álmodj már ilyen borzalmakat légyszi, habár nemrég én is azt álmodtam, hogy elkezdtem vérezni, és indulni kellett a kórházba, bár én már kicsit jobban járnék valószínű.
De holnap már te is a 20. hétbe lépsz, hihetetlen. :wink:
A szülinapom után egy nappal lesz az UH-od, remélem, szerencsét hoz! :)
Jaj, és jobbulást, ne ugass hiába... :lol:

Anyapoc, szegénykéim, ezek a büdös vírusok, fú de utálom őket. Akkor most mindegyikőtöknek jobbulást kívánok, bár szerintem már túl vagytok a nehezén.

Egyébként én is úgy vélem, hogy ekkora hassal kizárt, hogy kihúznám jún.30-ig, tuti, hogy hamarabb meglesz a bébi, és mivel holnaptól már a 35. hetet töltöm, talán nyugisabb is leszek picit, mert most már a dokimnál a Szt. Imrében szülhetek.
Írtam már, hogy szerdán megyek az első NST-re? Ki tudja, lesz-e még több is? Azért persze nem lenne baj, ha legalább a 37. hétig még maradna a kismanó a pocakomban.

Puszi mindenkinek
Vendég

Bettike, köszönöm! Neked mikor lesz pé-közeli élményed? :lol: Megadrukk neked is!
Vendég

Anyapoc
Sajnálom ezt a vírusos nyavaját! :x :( Remélem már tér vissza hozzátok a vírusmanó.
Ada sem tűri a borogatást :roll:

Tontica
Én is ilyen vérzőset álmodtam a minap,de a tudatom most tiltakozott,és szinte azonnal felébredtem.Mindenesetre napokig nyomasztott.
Kedden én is UH-.ra megyek.A saját dokimhoz a 18 hetesre,aztán másnap a genetikushoz.
Drukk megy++++++++++++++++++++++++++

Athiz
Örülök ,hogy jobbna vagy!!!!!!NST-hez drukk++++++++++++++
Én azt hiszem a 37. hét előtt nem kellett mennem.Vagy ez mindenhol máshogy van?
Hétfőre meg úgy hiszem nagy tortád lesz! :D :D De ilyen kis betűvel nem ér írni máskor,mert alig látom. :twisted:

Bee
Méresd inkább gyakran,nehogy gond legyen.
Meddig fogsz dolgozni????

Junko
A pick-ről mindig a szalámi jut eszembe,és éhes leszek! :oops:
Nálam most felvágott paradicsom,erőspaprika bármikor jöhet.

KépKép

KépKép
okr

Vegre es vegleg megegyeztunk Apaval a nevekben, mivel biztos vagyok benne hogy fiu-lany paros (anyai megerzes :lol: ) igy; kislany: Anna Viktoria (Anna enutanam, Viktoria a parom anyukaja emlekere) kisfiu: Alexander.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok!

Rég írtam mert nem történt semmi érdekes velünk.
Viszont tegnap megvolt az első inszeminációnk!! Volt 19mm-es tűsző az átjárható oldalon és 21mm a nem működőn, a nyálkahártya 7,5mm volt a 11.napon. Segítsetek légyszi, ugye a beágyazódáskor kell min. 8mm vastagnak lennie a nyálkahártyának???(Mert addig akkor megnőhet még..)
Apa is kitett magáért:80 milliónak a 90%mozgott, ami azért dícséretes mert tavaly -talán még emlékeztek- 15millió lustával riogadtak minket, szóval ő is jól összeszedte magát :lol:

A non plus ultra viszont, hogy a hugom ma reggel tesztelt +-at! :lol:
Szegény nem mert felhívni, ők még nem is tervezték, sőt természetes módon még védekeztek is :shock: :lol:
Olyan izgi lenne 1ütt várandósnak lenni, nagyon telepatikus tesók vagyunk 1ébként.

Látom szépen alakulgatnak a dolgaitok itt a topicban! :lol: Tontica szépek a nevek :wink:
katica_75

Tontica
Sztem is egy fiú egy lány lesz! :D Nagyon szép neveket találtatok.De a fiúnak miért "csak" egy? :?:

Katica
Egyszerre lesztek/vagytok babásak tesóddal meglátod!Nagyon nagy drukk+++++++++++++++++++++++++++++,hogy két hét múlva pozitívat tesztelj Te is!!!!!!!

Egyre kifejezetebben érzem,hogy mozog a babám! :D :D Nagyon jóóóóóóó!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Anyapoc,
nem jött volna ki a 2x35 szem (amit mondjuk már láttam én is előre), és inkább akkor 3 adagban szedem a fogit. Azt mondta a doki, hogy minél tovább, annál jobb! :)

Jobbulást a kis "apátlan" családnak! :?

Kriszta,
de jó lehet érezni, hogy mozog! :D
Gondolom megnyugtató (is), nem? :)

Tontica,
gratula, hogy sikerült megegyezni a nevekben! :)
Azért ha mégis két nuna lesz, akkor még van időtök még egy lánynevet találni (vagy ha úgy nézzük már van kettő) :wink:

Athiz,
drukk az NST-hez ill. a 37. héthez - az is egy jó szám! :D

Katica,
a mnyh-n rágódj nagyon! Már 6mm-től be tud ágyazódni :)
angel37

Angyalka
Megnyugtató,és imádom!Az a baj (vagy nem baj) Adától sem akartam "megválni",úgy szerettem a mocorgását.Szülés után 1 hétig sírtam miatta,hogy nincs már odabennt. :shock: :shock: Szal függő vagyok! :oops: :oops:
De majd megtudod,ne félj! 2x 35 tabi választ el tőle csak! :!:

KépKép

KépKép
okr

Köszi Angel akkor megnyugodtam.

Kriszta,milyen érzés ilyenkor az elején? Valami kis "kapirgálás" féle? :lol:
katica_75

Katica
Igen,olyan kapirgáláshoz,vagy csiklandozáshoz tudnám hasonlítani ,ami aztán egyre erősebbé válik.Jó nagy rúgás,és mocorgás lesz belőle végül. :P
Adánál azt szerettem a legjobban,amikor odatette a talpát a pocakomhoz.Rendesen lehetett látni az apró tappancsot. :D Na persze nem az elején,hanem úgy szülés előtt nemsokkal. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Csudajó érzés lehet..... :lol: én is akarom!!!! :oops:
katica_75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?