Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee: Nocsak, időpontra kell menni az SZTK-ba is? :shock:
Júni 4-én megyek vissza Mosonyi papához, aztán a továbbiakat akkor meglátjuk. Szólok, ha tudok valamit. :wink:

Hogy melyik doki a terhesgondozónk (SZTK) azt lehet tudni??
Védőnő??

Hmmm...mindjárt beesem az íróasztalom alá....Ha éppen nem hányok, akkor alszom. :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk...

Csongianya
Üdv köztünk! Én is szeretem ha bővül a csapat!

Látom a pocakosok még egyben vannak ebben a dög melegben.
Mi délelőtt már medencéztünk a barátnőméknél. Timi nagyon élvezte alig tudtunk haza jönni. Most kidőlt és alszik nekem meg lenne mit csinálnom..

Reggel Timit „elrabolták” az alattunk lakó nő elvitte. A lépcsőházban voltunk... ő babakocsiban ...én ott hagytam hogy felugrok az emeletre a bicajért. Egyszerre nem tudom levinni őt is és a bicajt is, lift nuku. Mentem fel a nő jött le, mondom hogy mi a szitu.. erre ő mondja hogy majd ő elviszi Timit a boltba. Én azt hittem viccel. De komolyan gondolta.. :shock: Siettem utánuk mert dolgunk volt. Az agyam eldobtam :x

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee! Én feküdtem egy hetet a terhespatológián, de anno januárban. Csongi majdnem megszületett 32 hetesen... Akkoriban volt, vagy márciusban? Mert ugye szülés után már a gyermekágyas osztályon voltunk!

Andi, mi a Bajtárs útiba járunk, itt lakunk, az ovi 2 perc :) Kis óvoda, mindenki ismer mindenkit! A Szapáry-t nagyon dícsérik, jár oda egy pár ismerősöm. Meg szoktunk velük találkozni a focikupákon is!
Abonyba a vadasparkba mennek, tavaly is ott voltak és nagyon élvezték!

Jaimee, nem irigyellek, én mindig a hányástól tartottam. Aztán szerencsére az elkerült, viszont az első 3 hónapban olyan voltam, mint akit fejbevertek, ülve el tudtam volna aludni!
Kitartás, már nem tarthat soká!

Petri, én alapból Tmiklósi vagyok :) Nem ismerjük véletlenül egymást :wink:
Merre laktok?

Rég jártam erre, segítenétek, hogyan tudom a profilom módosítani? Tennék fel avatarba képet, de fogalmam sincs, hogyan kell!
csongianya

Profilt fönt a lap tetején tudod állítani a segédleteknél lenyitod... a képet le kell kicsinyíteni.

Mi a központban a főúton lakunk az úgynevezett szalagházban. De én Tiszapösoökiből származom, a tisza partól :wink: anno úgy imádtam, egész nyáron a hasamat sütettem :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri, köszi! Közben rájöttem, hogy képem meg otthon van. Úgyhogy majd csak este.

Püspöki? Óh, mennyit jártunk oda! Gyerekkoromban anyuékkal biciklivel :) Aztán meg haverokkal, mekkora bulik voltak! Tavaly sajnos még csak ki sem jutottam. Meg egyébként sem tetszik amit a parttal csináltak!
csongianya

Csongianya üdv a csapatban!
Kép

Olyan sokat írtatok, nem győztem olvasni! Imike akkorát alszik, biztos a meleg hatására!Én meg szenvedek a drága eremmel. :oops: Hát nem gondoltam, hogy így tud fájni. Elég gáz. Remélem el fog múlni hamarosan. Köszi az infókat.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!!

Hű mennyit írtatok míg én vizsgáztam meg tegnap este buzgón tanultam. Jó hosszú meg fárasztó volt a viszga pláne így 6 óra alvás után, de azt hiszem sikerült, legalábbis bízom benne. Eredmény majd 1 hét múlva lesz.

És Betti, neked hogy sikerült?

Csongianya, én is üdvözöllek :)

Mi is készülünk az abonyi vadasparkba vasárnap. Még nem voltunk.

Az a gáz hogy Marci egyre korábban kel fel reggel! Pedig még álmos, látszik rajta, és mégsem alszik vissza! Mostanában fél 7-kor kel, de ma már 6-kor fönn volt. Nekem ez nagyon húzós, főleg ha nem tudok aludni délután se.
Van valakinek ötlete, mit csináljak?
judit_79

Amúgy meg köszi, hogy szorítottatok nekem :)
judit_79

sziasztok!!!

Ugy láttom kapos ez az abony mi is akarunk majd a közeljövőben menni :-)

a vizsgám egyik négyes lett a másikat meg nem tudom írásbeli.

Judit lehet írtad már de te minől vizsgátál?

Jaimee én meg pont június 4.-én születtem pechemre pont akkor lesz egy vizsgám :-(

Csongianya itt is üdvözöllek

sokat írtatok itt is

puszika

Kép
kbernadett

Csongianya! Kép

Ildi!
11.30-ra értem oda,de szerintem nem voltál ott!
Dokibácsi azt mondta hogy ebből júni 10.-én baba lesz :D
tudjátok vonalzóban előrébb vagyok egy héttel,de most meg uh-á szerint 37hetes vagyok,nah ezt ki érti :lol:

Kép

Kép
katlina

Katlina, én reggel voltam nst-n, a hatórási busszal mentem.
Lehet Robika hamarabb meglesz mint Petike? :(

Vizsgázó csajok gratulálok nektek!

Lépek, amíg le nem dob a gép. Elin továbbra is az összekötőnk!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Csak egy gyors kukk,egyben vannak-e még Ildiék! Látom tegnap este még igen! :D

Csongianya! Üdv.közöttünk!

Cleo!
A torta megrendelve,ajándékot is megvettük,úgyhogy holnap bulizunk nagyon szűk családi körben.Majd teszek fel képeket ha minden jól megy szombaton. :D

Mindenkinek puszi!
Vendég

Csongianya
Ismerős vagy! Láttalak már valahol .... lehet hogy együtt buliztunk a Tisza parton :wink: :lol:

Gratulálok a vizsgázóknak! Ügyik vagytok!

Pocakosok? Egyben még?

Katlina
Ennyire pontosan tudja a dokid mikor bújik elő Robika?

Azt hiszem én már csak pünkösd után fogok jelentkezni addig is mindenkinek jó hétvégét!

és

Franciskának
BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!

KépKép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szerintem ennyire pontosan nem,de ez a has már nem tud lentebb menni én még annak is örölük hogyha 10.-ig kihúzom :D :D

Kép

Kép
katlina

Csajok!
Otthon betojt a gép, így csak soká jövök megint.

Petike tutira akkor fog megszületni, mikor nem leszek gépközelben. :cry: :cry:

Franciskának nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk! :D

Új Topiklakók!
Aki szeretne bekerülni a topik tábliba, az szóljon és adja meg az adatait. Amint lesz újra gépünk felvezetem őket is a táblázatba.

A tábli linkje:
http://i171.photobucket.com/albums/u296 ... lbumba.jpg
szilbee

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK FRANCISKÁNAK!!
Kép

Betti:
gratulálok a vizsgáhdhoz! Ugye, mennyire nem könnyű gyerek mellett tanulni. Én számvitelbőlés gépi könyvelésből vizsgáztam. Ezek is írásbelik voltak. Ha ezek sikerültek, mehetek szóbelizni júni 12-én. Az én szülinapom meg 9-én lesz, pedig bíztam benne hogy addigra túlleszek az egészen.

ILDI! Mi újság?Ha jól látom, szerda este óta nem jelentkezett. :?:

Petri! Jó utat és jó pihenést nektek!!

Mindenkinek szép hétvégét!
judit_79

Bernadett: AKkor nem lesz azzal a vizsgáaval semmi gond! :wink: :wink:

jaimee

Sziasztok!

Én nem tudok ilyen szép képeket feltenni, de: NAGYON SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK FRANCISKÁNAK!

Petri, jó hétvégét!

Ildi, jelentkezz, mi újság????

Judit, mérlegképesre jársz?

Nem irigylem a most vizsgázókat! Ilyen melegben nagyon rossz tanulni! Kitartást hozzá!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Ez az Ildi nagyon gyanús nekem :lol: ... Lehet, hogy???!!...

Jaimee! Nagyon át tudom érezni a közérzetedet. Tavaly ilyenkor én is ku...va sza..ul voltam. Csak egy kis biztatás: Az első lányommal a 20.hétre elmúlt, a másodiknál pedig szülésig kitartott... Na jó megvigasztaltalak mi? :D Bocsi Egyszerűen magamon kívül voltam. Kitartás!!
Tetszett ez a ,,Mosonyi papa". Én is nagyon kedvelem.

Csongianya!
Üdv. Nekem is nagyon ismerős vagy látásból.

phpBB: Kép
kati74

FRANCISKA! Kép

PUSZI

kati74

Még egyben vagyunk!

Boldog szülinapot Franciska!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Franciska Boldog szülcsinapot!!! Kép

Kép

Kép
katlina

Franciskának boldog szülinapot!!!

Kata: :lol: :lol: Jujj, nagyon megvígasztaltál. 20. hét????? És vééégig?? Jó ég, alig várom az első trimeszter végét, remélve, hogy akkor majd elmúlik ez a mizéria.... :lol: No, majd meglátjuk. Addig tűrünk, tűrünk... :lol:

Szilbee: Én még várnék a 13. hétig....

jaimee

FRANCISKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG 1.SZÜLINAPOT KÍVÁNOK.

Hajni,majd várjuk a képeket és az élménybeszámolót.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Csongianya.látom már többen megjegyezték...de nekem is valahonnan ismi vagy...de honnan?! Hova jártál középsuliba?

csajok,
GYereknapozni ki hogy fog?

Petri.nagyon jó utat és szórakozást kívánok nektek.

Még valami.a Széchenyin a vadasparkról ki mit tud? Én még azt sem tudom hol van pontosan
:oops:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

LÁNYOK! MOST HÍVOTT ILDIKÓ!! BENT VAN A SZÜLŐSZOBÁN!! BENT TARTOTTÁK NST UTÁN. ÖSSZEHÚZÓDÁSAI VANNAK, A DOKI MAJD MOST NÉZI MEG. LEHET EGYSZERRE LESZ PETIKE SZÜLINAPJA FRANCIÉVAL? :lol:

FRANCISKA! BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi! Nem az Erdei Óvodára gondolsz? Csongiék voltak egy pár hete, állítólag nagyon klassz. Van erdész, aki megmutogatja a bogarakat, meg az állatokat. Lehet állatot simogatni és valami játszótér féle is van.

Hmm, ennyire ismerős vagyok mindenkinek? A Keróba jártam, utána egy évet titkárnőképzőbe. Sokan ismerhettek esetleg a Perfektből, mert ott meg dolgoztam.
Ja, és rengeteget jártam bulizni "fiatal koromba" :lol:

Jó lenne, ha láthatnék rólatok képeket, akkor esetleg nekem is beugorhatna valami!

Most megyek a dolgomra. Este meg kerti parti lesz az óvodában, és a barátnőmmel megyek, mert ugye a férjem nem tudott hazajönni :(

Évi és
Kép
csongianya

Hajrá Ildi!!!!!! Hú, ez nagyon izgi! Gyors és könnyű szülést kívánok!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Elin!De jó!!!! :mrgreen:
Estétől nem leszek pár napig, de nem is akarok előre gratulálni babonából, csak nagyon szorítok!!! Remélem minden simán megy! Pár nap múlva jövök!

Ildi!
Veled vagyunk lélekben!!!!!!
:D
szilbee

Franciska! Nagyon sok boldog születésnapot kivánunk!!!

Kép
Kép
mongi

Ildi! Nagyon szoritok Neked

Kép
Kép
mongi

Franciska Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Neked!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

húúúúúú de nagyon izgi! Hajrá Ildi!

Csongianyu! A keróba jártál? Mikor? Hanyas vagy? ha nem vagyok indiszkrét? Én 74 es!

kati74

ILDI!!!!
NAGYON NAGY DRUKK NEKTEK!!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Ildi,szorítok nagyon.Már én is kivi vagyok Petikére :)

Csongianyu.Mi erdei oviba a Tiszaligetbe szoktunk menni,de most hallottam,hogy valami új nagy játszótér és vadaspark nyílt a széchenyin.(bár lehet,hogy erdei oviként is funkcionál) :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Kata, 75-ös :lol: Úgyhogy ha Te is odajártál, akkor biztos ismerjük egymást :lol:

Cleo, a Széchenyin, amiről én beszélek, azt a NEFAG üzemelteti. Este úgy is megyünk az oviba kerti partira, majd megkérdezem az óvonőktől, hogy merre van pontosan!

Hajrá Ildi!!!!

Évi és
Kép
csongianya

17.34-kor 3500 grammal és 54 cm-rel megszületett VONA PÉTER BÁLINT!!

Gratulálok az anyukának és sok tejcsit Petikének!!

Azt mondta Ildi jó volt a szülés, rosszabbra számított, Petike épp cicin volt. Hétfőn megyek hozzájuk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ildikó!!!
Gratulálok Nektek ,nagyon sok boldogságot kívánok a pici Petikéhez!!!Apának is gratulálok!!!Sok sok tejcsit ...pussszi
Kép
Kép

Elin!!!!
Kösszi az infót puszi nektek!! :) :)

KépKép
diÁcska

Elin köszi az infót,ari vagy.

Légyszi add át majd neki,hogy jó egészséget kívánok Petikének és Ildinek is.és nagy-nagy GRATULA

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Franciska! Sok Boldog szülinapot kívánok neked!!!

Ildi! Nagy gratula! Jó egészséget és sok tejcsit nektek!!!!! Petike üdv közöttünk!

A vizsgám 3-as lett csak még a bizimért nem jutottam el :oops:

Üdv mindenkinek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

ELIN!
Kép KÖSZI AZ INFÓT! ADD ÁT LÉGYSZI: GRATULÁLOK! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK MIND A KETTŐJÜKNEK. ÉS SOK-SOK TEJCSIKÉT.

kati74

Ildi!
Szívből gratulálok,jó egészséget,és sok boldogságot kívánunk nektek!Jövőre együtt készülhetünk a szülinapi bulira! :lol: Számomra duplán szép nap lett ez a mai,annyira örülök!Millió puszi!

Kép
Vendég

Ja és lányok,nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat mindenkinek!Holnap felteszem a képeket ahogy igértem!

Elin!
Hétfőn ha tudsz fényképezőgépet vigyél,és rakjál nekünk fel képet Petikéről,és Ildirőlha nem gond! :D Légyszi!

Katlina!
Mostmár értetek izgulunk!

Puszi mindenkinek! Jó éjszakát!
Vendég

Ildi! Gratulálok és sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

Kép
Kép
mongi

sziasztok

Franciskának nagyon bolodg első születésnapot kívánunk

sok puszi neki és nagy egszséget

Ugyanezt kívánom Ildikóéknak is de ezt már a másik topicban leírtam :D

puszika

Kép
kbernadett

Ildi!
Sok Boldog Pillanatot kívánok nektek! Sok tejcsit kívánunk Petikének!! :D
Kép
szilbee

“ Azért mert szerettek,jöttem a világra.
S lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindíg, igaz szeretettel.
A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!”

ILDI!

Gratulálunk Petikéhez!!! Sok boldogságot és egészséget kívánunk mindkettőtöknek!

Kép

Elin, hétfőn várjuk a fényképeket! :)
judit_79

Sziasztok Lányok!

Nos itt vagyok a szülinapi képekkel,tudjátok nem volt nagy felhajtás csak családi körben ünnepeltünk,de jól éreztük magunkat!
De mielőtt belekezdenék egy kép tavaly május 25-ről.

Ilyenek voltunk,kicsit morcosan:
Kép

És ilyenek vagyunk most,hogy repül az idő,íme a szülinap:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Na,hogy tetszenek a képek?? :)
Közben azért nem kommentáltam a képeket mert sietnem kell,mert ha Franciska felkel vége a gépezésnek.Ma még egész nap nyűglődött,nem nagyon bírja a meleget! Nálunk a lakásban 30 fok van,nem semmi!
Ha felkel megyünk is le a parkba hűsölni meg játszani a csajokkal,erről is van képem.

Lilikével,és Nellikével:
Kép

Na most megyek!
Mindenkinek kellemes hosszúhétvégét kívánok!

PUSSZII!!!
Vendég

Mano! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Isteni jók a képek!!!!
Ti így összejártok Ágicával, meg Hexével?? :) Nem írnál róluk, hogy mi van velük, ha már ők nem jelentkeznek??? :cry:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?