Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Esztereknek nagyon Boldog Névnapot kívánunk mi is!!!! :) :) :) :)

Képek szuper jók, majd én is rakom, de nem ma. :D

Tünde
Köszike,köszike,köszike,köszike,köszike :D :D :D :D :D :D
Nem éget meg nagyon Bettina arca??? :oops:

Cory
Sajnálom. :cry:
Azért van kedved leírni, hogy mit rontottál el?? :? :)

Most csak ennyi :wink:

Pusz mindenkinek

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit: elnéztem egy jobbkezes utcát. Ennyi. Hülye voltam :) De nem fogom fel tragikusan, sőt, úgy gondolom, hogy ha ez a tanulópénz ahhoz, hogy a jövőben sokkal jobban figyeljek ezekre, akkor megért 16ezret.

Esztereknek innen is boldog névnapot :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na, a lányom még nagy beszélgetős partyt tart az ágyában, amig nem kezd el sirni, addig megpróbálok irni egy kicsit. :d

A másik két Eszternek boldog névnapot kivánok! :D:D

Cory!
:D Hajrá következő vizsga! :D

Lidke!
Nagyon örülök, hogy végre találkoztunk. :D:D
Keve élőben is nagyon cukor! :D:D

Anita!
Nekem alavteően mindegy, hogy mikor randizunk. :D Szóval jó a júni 16-17
Ha jól emlékszem (dátumokban IS gyenge vagyok) Boscó is végez addigra... Jó lenne egy nagy bulit csapni. :D 2 diplomással. :D:D

Livi!
Felháboritónak tartom,h ogy egy egyetem ilyet még megpróbál megcsinálni. Semmi esetre se hagyd magad!!!!!! Drukkolok!!!

Megyek, mert ma még füznöm kell.... Remek program. :d

Kellemes estét mindenkinek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!
Most csak bekukk, mert rohanunk haza nagyiékhoz, keresztelkedni :lol:
De még előtte:

Boldog Névnapot az Esztereknek!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Eszterkék, én is csatlakozom! Csak kicsit megkésve, így nagyon boldog névéjszakát nektek! :shock: :wink: :lol:

Ti még komolyan nem találkoztatok Lidkével? :shock: :lol:

Annyira offon vagyok ma, hogy ez hihetetlen. Teljesen gáz napom volt. Valamit meg szerettem volna kérdezni Corytól és harmadszori beszélgetésre sikerült előhalászni az agyamból a kérdést... és a játszótéren is mintha burokban meneteltem volna. Nagyon rossz. Most kezdek éledni. Talán csak a meleg... remélem.

Jó éjt mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok,

Végre én is idejutottam. Nem is tudom igazán, hogy mivel, de úgy pikk-pakk elment ez a mai napom :roll:

Anyuci Esztiknek és kismanó Esztiknek boldog névnapot kívánok!

Kép

Tünde: Nagyon köszönjük mi is a vendéglátást, szuperül éreztük magunakt, ami persze a többieknek is nagyban köszönhető :D
A kajcsi isteni volt, feltétlen megyünk máskor is :wink: :lol:

Cory: Sajnálom, hogy nem sikerült elsőre a vizsga, de az jó, hogy nem vagy elkenődve :) Drukk júniusra!

Ildi: Én nem tudom, hogy mit kellett volna kipletyózni rólad, pedig nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság 8)

Livi: Felháborító, amit a vizsgával kapcsolatosan írtál, semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot, csapj az asztalra!

A képek nagyon jól sikerültek, cukkerek a kölkök :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Eszti :)
Örülök, hogy ilyen klassz élményben volt részetek :)
Benyókának meg hatalmas gratula a nagyizáshoz :) Igazán nagyon nagy fiú már :D

Melitta :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt :( Remélem tényleg csak a nagy meleg miatt :)

Tünde :)
A képek nagyon jók, bár az enyémet nyugodtan kihagyhattad volna :wink:

Annamari táncikája jól sikerült, nagyon ügyik voltak :)
Lánykák, még mindig adós vagyok a képekkel, de igérem pótolom :wink:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Igy utolsó sorban, BOLDOG NÉVNAPOT AZ ESZTEREKNEK!!!!

Nancsi, Tünde!
Tök jók a képek, de az én "a 2 hatalmas ragya egy arcon "című képeimet kihagyhattátok volna!!!!!! :D

Melitta!
Küldöm!

Cory!
Sajnálom, a következő tuti sikerül! 12 éve nekem elsőre sikerült, de én az indexet felejtettem el használni, így az oktatom, a vizsga alatt folyamatosan bökögette a lábamat, ez volt a titkos jel! Ez nekem is maradandó emlék maradt. ÉN, mindig használom is az indexet!

Nekünk 1 hetünk van felkészülni az első BABA-APA, anya nélküli éjszakára. Rendezvényem lesz, melózni kell! Már ott tartunk, hogy cicizés után, kijövök a szobából és apa fekteti le. Most, megpróbáljuk a cicizést is helyettesíteni.

Jún. 16-17. nekünk is jónak tűnik. De nem kellene, a diplomákat este is megünnepelni egy jó nagy esetleg táncos bulival? Persze, csemeték nélkül?

Jó éjt!
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Tünde!
Az a kézségfejlesztő kockát amivel járszottak a gyerkőcök hol lehet beszerezni?
Köszi
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Cory!
Nagyon sajnálom! De ha vígasztal én se elsőre mentem át. Ha felsorolnám, hogy mi mindenen buktam meg, kiderülne, hogy hányadjára. Vigyázok is a jogsimra, el ne vegyék! :D

Jegy: ma felhívtam a vizsgáztató tanárt, vázoltam neki a helyzetet. HÁt ő nem szokta eltéveszteni, de kimegy a héten valami Margitkához és megbeszélik a dolgot. Megpróbál az indexemben lévő kép alapján emlékezni rám, (haha) és majd lesz valami. A tanulmányin azt mondták, hogy ha hajlik a dologra, akkor majd ők győzködik. Szóval kicsit mérges vagyok, meg ideges. Basszus valakinek a bénasága miatt nem lesz diplomám az idén.

Esztiknek Boldog Névnapot!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi, ilyen a mesében sincs. Nehogy már.... Drukk Neked nagyon!!!

Basszus, Boti már lázas, meg mintha egy-két pötty lenne rajta (csak a meleg miatt nem tudom tutira). Ha holnap is lesz még hőemelk./láz, dokinéni megnézi a hosszú hétvége miatt, de úgy tűnik egyelőre, hogy "csak" az oltás.

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Bocs, de csak egy-két gondolat, most értem haza, hulla vagyok.

Era!
Nekünk az jött be, hogy Attila teljesen más procedúrát csinál a lefekvéskor, így a Keve nem is számít rám (a szopira).

Livi!
Ha hepciáskodnak, irány a dékán, először szóban, ha nem megy úgy, akkor mondd meg neki, hogy hivatalos útra tereled, és levélben. Arra biztos lépni fog. Persze kezdheted azzal, hogy a tanárral közlöd, hogy mész a dékánhoz, de akár perre is viszed a dolgot, hiszen ez neked egy év bevételkiesést (mivel nem tudsz diplomásként elhelyezkedni) jelent. Szóbeli volt? Volt bent más is, rajtad kívül?

Cory!
Sajnálom, de valóban jobb ez így, mintha már élesben néznéd el! És olyankor egy törött autó a legkevesebb lenne...
Legközelebb biztos menni fog!

Én is nagyon örülök, hogy most már a társaság nagy részét személyesen is ismerjük! Tegnap is, és ma is mindenkit a bulival traktáltam, hogy mennyire jó volt, és hogy a többi baba milyen fantasztikusan ügyes, aranyos! Kész vagyok tőlük teljesen! :D :D :D
Esztiék végül hazahoztak minket. Én hátul ültem a fiúkkal, akik egész úton mutogatták az autókat, és sztereoban mondták hozzá, hogy brrrrrrrrrmmm-brrrrrrrrrmmmm! Nagy volt az egyetértés! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Botika!
Gyógyulj gyorsan meg! :cry:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Cory!
:(

Botinak mennek gyógymanók és gyógypuszik!

Mi finomat ettetek Tündénél???

Kövecske!
Hmm! Valamelyik nap tárgyaltuk Apával, hogy szerinte akkor is magtanulna menni, ha nem foglalkoznánk vele. Én meg jól "leorditottam" a fejét, hogy nehogy má. :oops: De ezek szerint mégis.
Vendég

jó reggelt!!!

Cory, sajnálom :(
De legalább legközelebb figyuzol a jobbkezesekre.
Én első alkalommal egy kereszteződésben váltottam sávot(meg is húztak rendesen), na ezóta ezt egy életre magtanultam.
Második alkalommal kijött elém egy f@sz, persze, hogy meghúztak megint. :evil:
Harmadszorra simán ment minden(pedig két vizsgabiztos csücsült hátul, és 35 fok volt) :D

Lívi, ez rettenet!!!
Tényleg boríts rájuk az asztalt!!! :evil: :evil:
ha kell, tényleg csináld, amit Lidke írt 8)

Lidke, én is örülök, hogy taliztunk :D
meg a többiekkel is persze.
Vali, amikor mentem be, a kapu mögül hallottam, hoyg rólam folyik a pletyó (csak az Eszti hangját hallottam, hogy az iwiw-es bemutakozó szövegről csámcsizott :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: )
Ha-ha-ha :lol:

ja, csak annyit még, hogy ma reggel is kaptam az ex-pasimtól megint üzit az iwiw-en :shock: :shock:

Tünde, köszi a ruhákat, majd valahogy visszajuttatom, vagy ha ráér, legközelebbi talin visszaadom

Júni 16-17 hétvége nem bizti, hogy jó, mert ha Lev megy az öreganyjához következő hétre, akkor visszük el.

Képek nagyon jók, Tünde a fekete-fehérek meg igazán tetszenek :D

Anna, a régi 2-esen, Dunakeszi fele jöttem haza, aztán Fót, Mogyoród.
De tegnap is voltam ugyanarra, de most csak Fótig mentem(az már bejáratott útvonal :wink: )
vas

Botinak gyógypuszikák!!! :D :D :D

Hoppá!!!
Júni 16-17 mégiscsak jó, a következő hétvége a kérdéses. :wink:
(mondom én eliszom az eszem, már a dátumok se mennek, mint régen) :roll: :roll: :roll:

Natus felébredt, csáó!!!!!
Kép
vas

tegnap ittam az Árkádban jegeskávét (ezer pénzér :!: :shock: ), de köze nem volt az enyémhez!!! :wink:
Vali,ezt az uradnak csináltam emlékezésképpen: :wink:
Kép

mégse Balatonozunk hétvégén, nem jó senkinek, pedig az Eszter barátnőm mát izzított a discóra :shock: 8) :lol:

Viszont ők jönnek hozzánk valamelyik este (az ő névnapját ünnepelni), aztán itt is alszanak 8) ..................
meg hoz mazsolabort..............
vas

Ja, Nasa cica az már csak ilyen fetrengős,
ha szólnak hozzá....
vagy csúnyán nének rá,
vagy szépen néznek rá,
vagy mittudom én mi a baja............
............akkor elkezd fetrengeni a földön
vicces......... :lol:
tegnap az Árkádban is szóltak hozzá a wc-s nénik, erre fölhöz kente magát :D
Olivér meg a woman's secret-ben feküdt meg :roll:

Fetrengős csapat :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Sziasztok!

Lányok, ha már ilyen rendkivül jó idő van, talizhatnánk akár 2 hetente is. És nem kell lakásnál, hanem városliget, egyéb parkok... na? :D De egyszer (vagy akár többször) szivesen látom ám a csapatot nálam is. :D Szóval lehetne tényleg sűrűbben! :D

És ismét ilyen sokat tudtam irni... :D

Még jövök! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Ildi :wink: azt pletyóztam akkor rólad, hogy már az iwiwre is feltetted, hogy isteni koktélokat gyártasz, és ez tényleg így van. Mert az uramat bejelölted, és ő mondta, hogy lassan főállású mixer leszel..... :lol: :lol:
Vendég

Hello!

Vok,
az ötlet kitűnő. Tegnap voltunk a Városlilgetben Olgoékkal és annyira szupi játszótér van ott. :)
Tünde,
ezek a képek nagyon tetszenek!!!!!!!! Azért maradtunk le, mert Lidivel nem lehet vonatozni. Az új autónkat meg még ki sem próbáltam, meg hát az kell apának. De majd egyszer biztosan megnézzük a szép kerteteket!!
Vas,
csak arról pletyiznek aki népszerű. :wink: :) Jó a fetrengős bandád. :D Csak nem valami bikinit vettél? Én aztat kapok a névnapomra, de még nem tudom, hogy hol akarom venni és hogy milyent.... A jegeskávét megkívántam ezerrel!!!!
Livi,
ez aztán a durva ügy! :twisted: :twisted:
Lidke,
arik lehetttek a kispasik az autóban. Még mi se taliztyóunk veletek személyesen, de ami késik az nem múlik.
Anita,
remélem hamar meggyógyul Botus!!! Jobbulást! Kiváncsi vagyok, hogy az oltás e a ludas...

Szóval tegnap Olgoéknál jártunk és a városligeti játszin. Heni annyira édes, mindig tolatott az ölembe, amit Lidi 1 ideig türt is. Aztán jött a "héj, ő az én anyukám" felháborodás. :D

Puszi. Kellemes 7végét Mindenkinek!!! Boldog gyerek napot minden gyermeknek!!!!
angi79

Sziasztok!

Hűű, szeretnék kérdezni vmit. Olvasgattam kicsit, de nem nagyon vagyok képben, hogy ki szoptat még, és ki nem.
Dorka már több, mint 2 hónapja nem szopizik, a végére már nekem is kevesebb tejem volt, most már totál elapadt, de még mindig nem jött meg a mensim. Második alkalommal csinálok Norcolut-kkezelést (hormonbogyó), de most még Estraderm hormontapaszt is kaptam hozzá, de eddig semmi. Szeretnék már végre normális fogamzásgátlót szedni - szopi alatt Cerazette volt - de az vérzés nélkül meg ugye nem megy...

Nektek milyen tapasztalatok van ilyen ügyben? Tudom, ez nagyon változó, van, akinek már szopi alatt megjön, de lehetséges, hogy ennyit várat magára a dolog??

Köszönöm!!

KépKép
viol81

Felüdülés volt számomra nézegetni a talis képeket!!! Annyira szuperek! Olyan jól néz ki minden baba és mama!!!!!

Anita: jobbulást Botikának!!! Remélem semmi komoly! Kiváltottad belőllem hogy írjak!!! Szóval mi is benne lennénk egy nagy taliban, de mi csak július 7-8-én járunk Budapesten! (na meg holnap megy a párom Boscóval!) Szóval mi akkor ott meg is szállunk, mert 8-án is lesz kiállítás. Úgyhogy addig majd még írok, de ránk ennél előbb ne számítsatok! Sajnos! Ja, és remélem diplomásként megyek!

Cory: sajnálom hogy megbuktál! De örülök hogy így fogod fel ahogy felfogod!!! Szuper vagy!

Meli: hát nem semmi sztorid volt már megint! Bírlak ám! És a smile-os üziden is mosolyogtam egy jót!!!

Lidke: nagyon szépek vagytok!!!!!!!

Esztiknek utólag kívánunk nagyon sok boldog névnapot!!!!!!

Megyek lányok, ma próbálom még fel a ruhákat, hogy mibe is kellene elmenni az államvizsgára!!!!

Bocsi hogy nem írtam mindenkinek!!! De olvaslak azért Titeket!!!!

Ja, és LIVI!!!!!Ne hagyd magad!!!!!!!!!!!Intézd el!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Viol!
Ala még szopizik, és Cerazette-t szedek.
Eddig nem jött meg, csak múlt hét szombaton. Majd vasárnap semmi. Hétfőn megint volt valami, azóta megint semmi. Majdnem napra pontosan 1 év és 11 hónapig bírtam... és nagyon nem hiányzott.

Ma meglett az "új" autóm. Tudom, h itt panaszkodok, h kakás a helyzet felénk, és még mielőtt bárki gondolná, h nyertem a lottón, azt ki kell ábrándítsam. Egy 99-es Matiz, és nagyon piros. (És nagyon gyors: ha néztek egy filmet, és 2 autó versenyzik egymással, biztos, h a piros fog nyerni! ;) :lol: )Havi 13 lesz, kezdőrészlet nélkül, szal csak az átíratással járó dolgokat kellett fizetni.
Kellett venni valamit, mert ugye innen Csepelre érdekes lesz eljutnom, de már akkor is tudtuk, amikor ide költöztünk, h majd, ha megyek vissza meló... Hát most eljött az ideje, de a fene sem gondolta akkor, h ennyire tréé lesz a helyzet. Most sakkozok azzal, a 2 rugóval, amim van, h hogy osszam be csütörtökig. Mókás lesz...
SZal, most az egyik szemem sír, a másik nevet, és apa miatt is hallgatok. Szerinte nem autót kaptam szülinapomra, hanem egy dodzsemem, csak éppen az áramszedő hiányzik róla. :?

Megyek, mert apa nem boldogul az altatással… :(

Kép

Kép
nancsika

Livi :)
Ez hihetetlen! Verd ki a balhét, ilyen nincs! :x :x :x
Drukk, hogy el tudd intézni :)

Anita :)
Sajnálom, hogy Boti lázas :( Remélhetőleg csak az oltás hatása :)

Lidke :)
Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat :)
A gyerkőcök tényleg fantasztikusan el tudnak játszani egymással :lol:

Ildi :)
Irgum-burgum! Pedig az iwiw-en még a férjed neve is ott tündököl a tied mellett :wink:
Na akkor mégse a szántáson vágtál át :lol: Még a végén belejössz a vezetésbe, annyit jársz talira :D
Mazsolabor :shock: Még nem is hallottam róla :roll:
Jó bulizást :wink: Eszter viszi a lányait is :D Akkor felosztják a csajokat Leventével :lol: :lol: :lol:
Csak aztán nehogy ellesd a gyerekeidtől a fetrengést és ha valami nem tetszik akkor hanyatt vágd magad :lol:

Viol :)
Sajnos nincsenek ez ügyben tapasztalataim :( Nekem még mindig van tejcsim és még mindig szopiztatok, de a mensim ennek ellenére már rég visszaállt 8)
Elsősorban a dokidra tudsz támaszkodni, vagy írj Olgonak egy privit, hátha neki van ötlete :)

Boscó :)
Drukk a viszgához :)
Remélem össze tudjuk hozni a talit júli elejére is :)

Nancsika :)
Gratula az új autódhoz :)
Igaz pici kocsi, de legalább olcsó a fenntartása :D

Este megfőztem a levest és nem bírtam ki, megkostoltam :) Nagyon fincsi lett :D Ilyen jó recepteket adhatnál még :wink:

Na lépek teregetni, aztán meg aludni :)
Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Fannika, Boldog szülinapot kívánunk!!

Kép

KépKép
viol81

Nancsika,
igaza van Annácskának, kicsi autó, kicsi fogyasztás, talán kevesebb költségek is! :P Hűű, fél 10-kor még fent virgonckodik Alex? :shock: :P

Annácska,
Olgo mivel foglalkozik?? :roll: nemtom :oops:

Köszönöm mindkettőtöknek a hsz-t mensi ügyben, látom eddig pont különbözünk! :roll: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!
Látom, elriasztottam a társaságot. :lol: :shock: :lol:

Ma voltunk gyerek napon... majd talán jövőre már lesz is olyan dolog, amit élvezni fog a csaj. Viszont kapott egy jojót, meg egy kis kukát. :D Azzal eljátszik majd. :D

Viol!
Sajna én sem tudok érdemben hozzászolni. Nekem szopi alatt megjött, de eddig injekciós fogamzásgátlót kaptam (ugyan az, mint a Cerazette, csak 3 hónapig hat 1 szuri) már több mint 1 hónapja lejárt a 3 hónap, azóta nem kértem őjabb szurit, de még nekem se jött meg... dokid biztos tudja!!!

Nancsi!
Hajrá Matiz! :D:D Legalább bővited a csapatot. :D Én imádom és Gábor is meg fogja kedvelni. Ádi is ezzel jár. Nem egy sport autó, de arra nagyon jó, hogy a városban menj vele! Kicsi, mindenhol elfér, keveset fogyaszt és megbizható.

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Nem nagy a pörgés :?

Viol!
Nekem is megjött mikor Boglárka 4 hónapos volt és azóta nem védekezünk. Igaz, engem azelőtt is, hogy terhes legyek 2 évig kezeltek. És még mi is szopikázunk.

Nancsi!
Egészséggel használd a Matizt!!!!
Én nagyon bírom őket. :)

Boscó!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

A fogidoki néni volt. Azért ilyen okos :roll:

Még akartam valamit, de elfelejtettem :(

Kellemes napot mindenkinek!Kép

(majd jövök ha eszembe jut)
Vendég

Sziasztok Csajok!! :)

A szandiért nem jelentkezett senki!!!! :o
Közben találtam egy HIPP etetőkanalat is!!!
Kié a kislabda???? Mondjuk azzal jókat játszanak azóta a csajok... :wink: :)

Melitta:
elküldtem a képeket!!

Ildi:
Peti kedvence a jegeskávé (itthon nem is csinálam még neki), légyszi írd le a receptjét!!!

Vok:
erről jut eszembe, mégegyszer bocsi, hogy kávéval nem készültem

Annácska:
na majd legközelebbre készülök egy szakácskönyvvel, még vannak gyors/finom receptjeim :D

Meli:
az előző oldalon vannak a kajcsik, amiket ettünk (leírtam a receptjét) :P

Tegnap vettünk egy csomó kenyeret, valaki tud valami fincsi receptet, melegszenya is jöhet!!!! :!: :!:

Babetta:
képzeld, semmi baja nem lett az arcának, úgy látszik hiába fehér bőrű, könnyen barnul, olyan mint az enyém :)

Viol:
Én sem tudok segíteni, nekem is megjött szopi mellett,amikor Bettus 5 hónapos volt és nem is szedek semmit

Boscó:
nekünk jó a júli 7-8 is!!

Anita:
jobban van Boti??
nálunk 1 hét volt kemény, de most már nyomtalanul elmúlt minden tünet

Eszti:
Bencusnak nem volt végül semmi mellékhatás? orra már nem folyik??

Ma itthon pihizünk, nincs kedvünk menni sehova.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna és Fanni baba
johanna1975

Sziasztok Lányok!

Jelentem: átköltöztünk az új lakásba!!!!!
Még dobozokból élünk, egész nap csak pakolunk, én már két napja nem mozdultam ki a lakásból, de legalább itt vagyunk! És igazából csak most kezdünk örülni az egésznek. Ugyanis rengeteg izgalom volt eddig. Az utolsó pillanatig ment a körömrágás, hogy vajon a mi régi lakásunk vevői megkapják-e a bankhitelt, fizetési határidőt kellett módosítanunk, stb.stb.
Szóval végre talán kicsit gyakrabban tudok jelentkezni.

Az elmaradt köszöntéseket bepótolandó nagyon sok boldog születés- és névnapot kívánok az ünnepelteknek!

A következő talikra már majd mi is szívesen megyünk!

Nyaralás nálunk idén nem nagyon lesz, mert eléggé lemerültünk anyagilag, ill. szabadnapok is jócskán fogytak. De majd az erkélyre teszünk egy kis felfújható medencét, és lehet pancsizni!

Kép

Kép
bettiflame

Tudom, a többség már rég el is felejtette a kezdeteket, de nálunk most az a nagy hír, hogy Liza jár :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
Hatalmas gratula a lánynak!!! :D :D

Betti
Nektek meg az új lakáshoz! :D

Tünde
Jaj de jó ,hogy nem pirult meg. :D Nagyon sajnáltam volna :cry:

Kiment a nyakamba valami,nem tudom forgatni. Baromira fáj. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Megyek is mert nem bírom tartani :(

Pusz mindenkinek

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na ez se sikerült normálisan :evil:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Hihi, lehet Liza meg Alex összebeszéltek. :)
Alex is elkezdte a járás művészetét tanulni. :) kb 1 méter volt apa és köztem, és rávettük Alát, h sétáljon köztünk. vagy 4-5x megcsinálta, és ettől olyan boldog lett, h amikor odaért hozzám, megveregette a vállam... :shock: közben meg vigyorgott ezerrel. Apa mosolygott, én meg bebőgtem :D Tök vicces, mert mikire kaptunk tőle kúszást, karácsonyra egy jó mellgyuszit, meg 3 fogat, szülinapomra meg elindul. Tud időzíteni a kisbüdös. :)
De azóta sem csinálta. :( ha valahova menni kell, akkor huppanás, és mászik mint villám.
Ugye ez már elindulásnak számít? Mondjátok, h igen!!! :)

Igazából attól paráztam, h majd a bölcsibe fog elindulni, és lemaradok róla. De így már megnyugodott a kis lelkem.

Viol!
Csoda, h fél 10kor már altattuk. 11 körül szokott elaludni. Ha fejem tetejére állok, akkor sem akar hamarább elaludni, csak, h a fürcsi utáni szopiba bealszik. (mint most. fél 9-től nyomja a szunyát)

Betti!
Gratula az új lakáshoz! Merre vettetek lakást? Lehet, már mondtad, csak én vagyok a gyagya, és kiment....
Kiscsávód hogy viselte a költözést? Szokatlan neki nagyon? Vagy segond?

Hétvégén Anyósnál lébecoltunk (viva kertes ház), és vagány színe lett Alexnek. Kicsikét piros a karja, de éppencsak, a lába meg olyan színű, mint az enyém. :oops: de látszik a bodyjának a helye, olyan kis vagesz. :) Ééééésss megint levágtuk a haját. Most sokkal rövidebbre, mint múltkor... Iszonyat golyó feje van, és nagyon cuki vele. :)

Dobok egy pár képet…

Kedvenc játékaival

Kép

Így rohangál a lakásban

Kép

Sunyimosoly...

Kép

Kukucsoztunk

Kép

Kép

Kép
nancsika

Jah, azt nem mondtam, h Matizka jól van, apa is vette már, sőt, nem akarta, h én vezessek. Majd Ő! ;) Bejön neki a kicsike, csak nem meri bevallani! :)

Kép

Kép
nancsika

Viol :)
Olgo orvos :D

VokEszter :)
Biztos élvezte Hanna a gyereknapot :)

Meli :)
Ti is tervezitek a kistesót?

Szívesen jelentkeznék a szandiért, ha az enyém lenne :wink:
A könnyű, gyors receptekre nagyon vágyom, már írhatod is a könyvet :D
Hipp etető kanál így látatlanban Melittáéké :)
Klassz, hogy nem pirult meg Bettus :)

Betti :)
Hatalmas gratula a költözéshez :) Örülök, hogy végre sikerült lakást vennetek :)

Cory :)
Gratula Liza elindulásához :D Nagyon ügyike :)

Edit :)
Sajnálom a nyakadat :(
Jobban van már?

Nancsi :)
Gratula Alex sétálásához :D Látod nem maradtál le a legfontosabb pillanatokról :wink:
Nagyon jó lett a haja :D

Holnap mesélek, de most nagyon álmos vagyok. Szép álmokat :)

annácska

Sziasztok!

Visszatértünk a jó kis csendes zugunkból. :( Szuper volt ez a pár nap és csak egyszer áztunk bőrig! Most hulla vagyok, de azért olvasgattam:

Tünde: még egy ok a randira! A kanalamhoz ragaszkodom!!! ;)

Betti! Gratulálok az új lakáshoz! Mesélj róla ha lesz időd! És tényleg gyertek talira!

Liza és Alex! Hajrá, hajrá! ;)

Most megyek alvadni... :lol:
Jó éjt nektek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Hát, megint nem sok termés van... de majd csak visszarázódik a banda. :D:D Remélem! :D

Nancsi!
Gartu Alexnek! :D De ahogy tologatj a járássegitőt, az már nagyon jó. :D Szerintem csak félt elengedni... :D Látod, mondtam én, hogy Gábornak is tetszeni fog a Matiz! :D Szupi kis kocsi. :D

Cory!
Itt is gartu Lizának!! :D:D Látőd, ő is megtanulta. :D:D:D

Melitta!
Üdv újra itthon! :D

Edit!
Jobbulást!!! Mit csináltál vele???
Tééényleg, neked nem lesz végül Matizod?

Betti!
Jajj, de jó!!! :D:D Kérünk képeket, meg leirást, meg mindent! :D:D

Tünde!
Hááát, nem is tudom ,hogy meg tudom-e bocsátani a kávé nélküli bulit.... :lol: :lol: Legalább ti egészségesen éltek! :D:D
A szandiért én is jelentkeznék,d e a mienk meg van... dobj fel róla egy képet. :D

Helyzetjelentést szeretnék kérni:
Évi, Mamcka, Faby, Borcsa, Csema, Gyöngyi, és mindenkitől, aki a hosszú hétvége alatt nem irtak egy betűt sem:
Ildi, Vali, Lidke, Livi, Era, Eszti, Angi

Remélem nem hagytam ki senkit!

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Lizának és Alexnek hatalmas nagy gratuláció!!!
Kép

EDit, hogy van a nyakad?

Anna, a mazsolabor baromi édes, és nagyon finom(sajnos, mire ki lett bontva már nem tudtam inni belőle) :oops:
Az ex-pasi meg valószínű lekopott(már ki is törölt az ismerősei közül---baromira berágott rám, nem válaszoltam neki az üzeneteire, aztán mikor végre írtam, akkor meg iszonyú flegma voltam. :roll:
Kicsit félreértette az oldal lényegét, azt hitte, ha bejelölöm, akkor már valamit akarok is tőle.)
(na hát ezért nem ő az uram :lol: ), ja, akkor már úgyis elvált nő lennék............... 8)
Szóval remélem végleg eltűnt..................

Betti, gratula a lakáshoz :D , Nancsi nektek meg kis Matizkához!!!! :D
Alexnek cuki lett a haja :D

Tünde, jegeskávé semmi extra recept nélkül készül(tejet felgőzölöm ,(cukorral), bele rakom a vanília fagyit, aztán ráöntöm a kávét+ tejszínhab rá, meg kakaópor)
Múltkor nem gőzöltem fel a tejet, hidegen tettem bele a kávét, de nekem úgy nem volt jó.
Sokkal jobban szeretem, ha a fagyi olvad a langyos tejben :D

Hétvége jól sikerült, nem utaztunk sehova, szombaton voltunk roncsderbin Veresen(két kis gyerekemmel ültem a 40 fokos csomagtartóban, míg a két legnagyobb pasim nézte az ütközéseket :D )
Vasárnap du. jöttek barátnőmék, megünnepeltük az Eszter névnapot(no comment)
tegnap meg alakartunk menni Eger-Szépaszonyvölgybe, mert Nyitott Pince Napok voltak a hétvégén az egész országba, de nem volt kedvem utazni .
Aztán du. elmentünk kajálni, mert főzni sem akartam.
Szóval ennyi.
vas

Eszter, én már írtam :wink: :wink: :wink: :wink:

kipipálhatsz :D
vas

Nancsika!! :D :D

Nagyon boldog szülinapocskát erre a kerek évfordulóra :wink: !!!!!

Kép
vas

Ildi!
Oké, kipipálva. :D:D:D:D

Nancsi!
Boldog szülinapot!!!! :D:D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancsika!

Nagyon boldog Szülinapocskát!
Kép

Annácska!
Kistesó tervben van, de nem a közeljövőben lesz az már biztos. Míg Bogláka nem alszik addig nem. Hetek óta alíg alszunk valamit. És mit kezdenék itt magamban két nem alvó gyönyörűséggel. :? :)

Tünde!
Utána vetem észre, hogy oldalt váltottunk és a másik oldalt nem olvastam el :oops:

Alexnek és Lizának hatalmas gratula a lépegetéshez :D

Amit a multkor elfelejtettem!
Nem kell valakinek iwiw meghívó?

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Hello!

Akkor most én is írok. Ok, Eszter? :D
Liza, Alex,
gratula az elinduláshoz!!!!!!!!
Nancsi,
boldog szülinapot Neked! Gratula a Matizhoz! Ala kukucskálós képe nagyon tetszik. :) Kép
Betti,
hurrá új lakás!! Jó pakolászást!
Ildi,
na mi van? Miért nem volt kedved semmihez tegnap? A meleg? :wink:

Mi nagyszülőzni voltunk. Jó volt, csak fárasztó, mert mindkét helyre elmentünk és a kettő között van egy kis távolság. Lidi pancsolt, hintázott, homokozott, rohangászott stb.. Meg persze ezerrel kényeztette mindenki. :D És végre nem nekem kellett rohangásznom utána. És vezettem is, nagyon jó az autó!!! :D :D
Dobok képet is Lidiről.
Kép
Kép
Kép
Kép
angi79

Lányok ma aztán nem vittétek túlzásba az írást :wink:

Ildi :)
Most már tudom mi az a mazsola bor :wink: Még a 18. szülinapomra kaptam mézbolt az is édes bor, de nem nyitottam még ki :lol: Talán majd egyszer :lol:
Miért nem sikerült inni a borból?
Örülök, hogy az ex eltűnk a képből :)
Te aztán tudsz élni :D Jeges kávé vaniliafagyival :D Legközelebb kérek egyet :wink:
No comment-et el tudom képzelni 8)

Nancsika :)
Nagyon boldog szülinapot :)
Kép

Meli :)
Hogy mit csinálnál két nemalvóval? Hát virrasztanál mellettük :lol:
Amúgy drukk, hogy Bogika mielőbb átaludja az éjszakát és indulhasson a kistesó projekt :wink:

Angi :)
Írtó édesek a csemeték :D Unokatesók?
Lidi már megint nagyot nőtt. Olyan komoly hölgy lett belőle :)
Klassz is az, ha egy kicsit tud a szülő is pihenni :wink:

A meleg engem is megviselt a hétvégén :roll: Még a klímát is bekapcsoltam :oops:
Vasárnap éjjel meg leugrottunk apával Siófokra Tiesto koncertre. Nem mintha annyira oda lennék az elektronikus zenéért, de apáék csinálták a bulit és amúgy sem olyan elviselhetelen :) Még a jobbak közé tartozik :)
A gyerkőcökre nagypapa vigyázott, de nem volt velük semmi gond. Altatás után mentünk és Peti fel sem ébredt, míg haza nem értünk reggel fél 6-kor :oops: Csak azt felejtettem el, hogy a gyerekek az éjjel kialudták magukat, így reggel 7-kor már riadóztattak :lol:
Mindenesetre most már utolértem magam alvás ügyileg :)

Na léptem, mert kezdődnek a sorozataim :lol:
Puszi :)

annácska

Sziasztok!

Hát (csak szemből kezdünk mondatot, háttal nem), nagyon eltűntem megint.

Gratulálok a járó babáknak! Bizony, egyszer ez is eljön. És ha már pár lépést megy egyedül, akkor az a baba már hivatalosan is jár!
Boldog születénapot és névnapot az érintetteknek!

Szombaton érden voltunk. Tünci motorozott:
Kép

Aztán voltunk Egerben kirándulni a keresztszülőkkel. Tünci nagyon élvezte, jól el is fáradt. A keresztszülők kisfiával éppen kavicsot szednek:
Kép

Hétfőn a házban lakó egyik anyukával kimentünk a kispesti usziba. Erről nem teszek fel képet (nem csináltam), mert ha véletlenül meglátna egy gyerek engem fürdőrhában, az megállna a növésben.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Gratula Lizának és Alának az elinduláshoz!

Nancsi!
Boldog születésnapot! Most időben... :D
Alex nagyon jóképű az új sérójával!

Nagyon szép a fürcsizős Lidi csaj és nagyon vagesz a motorozós Tüdi csaj!!!

Tünde!
A kekszes-kókuszos csoda, nagyon bevált hétvégén. Csináltam, 4 rúddal! Csajos, grillezős, bulizós party-n voltunk a fiúkkal! :oops: :oops: :oops:
Írtam privit!

Boscó:
Nem utolsó sorban, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A gyögyörűséges Fannikának!!!

Eszter!
Jelentkezem! :)
Jövőhéten, talán, lesz egy-két szabad napom. Összefuthatnánk!

Annácska!
Mézbort még nem ittam, de a mézpálinka nagyon tuti!!!

A mézről jut eszembe! Kaptam (vagyis Martin kapta) egy nagy üveg 100%-os mézet egy rokontól.
Szerintetek felforraljam, vagy adhatom így "nyersen" is Martinnak?
Még nem is ettem ilyet, nagyon finom, tök selymes az íze!!!

A "babatervező" csíkom, meg újra elkezdett számolni, pedig nekem még ebben a hónapban nem jött meg! :D De, akkor is várok a tesztel, még 1-2 hetet!!!!! És kibírom addig!!!!

Jó éjt!
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Lizának és Alának nagy-nagy gratula!!! :D

Nancsi, Isten éltessen sokáig.

Jól vagyunk... láz, kiütés ahogy jött, ment is, nyűgösség az van, meg a 16. fog is :D (nem teljes 3 hó alatt 10 fog :shock:)
Nekem pedig szétmegy a fél fejem. Teljesen megértem szegény Manócskákat, ugyanis a bölcsességfogam nyomakszik, de brutál be van durranva, nem bírok rágni, de még lassan már beszélni sem, és írtóra fáj :?

Jó éjt!

Alex, Lidi, Tünci nagyon édeskék a képeken!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?