Új privát üzeneted érkezett!

Edus, írtam mailt!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

na majd megnézem a budaörsi kirakatot ha kész lesz
szoktál ott lenni reni?
kerekpocak

edu ugye nem haragszol rám?? kicsit úgy érzem :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Zsófi: 52% ->
Kép

Lát valaki vmi hasonlóságot? :wink: :lol: 8)
Kép Kép

Ugyan már királylány, miért haragudna Edus? Szeretünk! de buta vagy, csak nem tombolnak a hormonok :wink: ? Jön a második? :roll:

Tuti hasfogó cucc :wink: :wink: CaSO4*2 H2O
De azért ki ne próbáljátok

Reni, emil meg van, cucc intézés alatt.
Milyen koncert???
Milyen a koncert??? :wink:

Imi+ölében Edus
mazsolák

George Michael Koncert megy élőben :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kép
A hétvégi buli! Kifulladásig :lol: !

Kép
Már megint bepasizott :roll: ....

Kép
Anya befogott takarítani.

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

de tutik a képek!!
imi nem értem a képeket! melyik mikori???

neked melyik kép tetszik?????
kerekpocak

Egyébként egész jó a koncert 8) A széltől függ a hangminőség.

Ésss ingyé van :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

én esküszöm nem látoma 2. képet. hmmm...
kerekpocak

hintás a legjobb!!!
kerekpocak

Na én már alig látok!

Megyek is aludni!

Imi, köszi!!!

Jóccakát a baglyoknak!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

imi a 2. kép milos zétény? mintha egy lábszárat látnék, de nem tudom kivenni grrrrrrrrrr
kerekpocak

Azt volt a legnehezebb elkészíteni, mert kb 2percig élvezi a hintázást és rohan tovább :roll: :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

reninek is itt irogatok aztán semmi reakció. vagy nem látszanak a hszeim v mi van??? na lehet h télleg én is elmegyek v jól komolyan veszem itt magamat mingyá.
kerekpocak

Ezt nem értem Zsófi :lol: ?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sztem alvás :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

No eldugultam :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

hát az előző hszekben megérdeklődtem h
1. milyen koncert -erre válaszoltál de nem nekem hanem iminek
2. megkérdeztem h mikor vagy a budaörsi üzletben?
3. írtam h iszonyú cuki nikkancs de no reakcióóóóó - csak megint iminek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Edus a 3. de Reni véleményét osztva, szerintem a 2.

Első Milos Zétény (boy=fiú :wink: )
A második képen fent a keze látható Zetinek (Edus Milosnak, Zsiga Májlónak, Zsombi meg csak egyszerűen hööö-nek hívja), és fogja a buksiját. Gondolkodik, tehát van.

Reni, ti aztán tudtok spórólni, 3 ingyen hallgatjátok a koncertet (3x£127) :wink:

Imi
mazsolák

na megyek én is.
csak azért kérdeztem a budaörsi üzletet, mert ha bent vagy meglátogatnánk samu val. vmikor. :wink:
kerekpocak

értem értem. hát ha az első képen is milos zétény látható akkor több ez az 52 % egy kicsit, nem?
kerekpocak

Edus!! hiányozni fogsz!!! gyere ha tudsz!!! :)
Imi, Edus nagyon vagesz Milos Zétény, mint a neve is! :)
Reni, Niki nagyon de nagyon cuki!!!!! :)
Zsófi, ha számít, nekem a 3. kép! :wink:
mangó

Sziasztok!

Zsófi, szerintem a tuti befutó a 3. :wink:

Milos Zétény gyönyörű név!!!!!!! :wink: Edu hiányozni fogsz :cry: .

Nikkancs és barátai naaagyon édesek!!! :D

Kép Kép

KépKép
logi

Sziasztok!

Először rólunk: köszönöm sézpen, hogy sokan azt mondtátok, hgoy azért mutassam meg Maja kiütéseit dokinak. Tegnap reggelre lehúzódott a szemére, és már nem is pöttyök voltak, hanem foltok, úgyhogy doki lett a vége, aki azt mondta, ekcéma. Kenőcsöt írt fel, ami ammóniás, tehát ne kenjem a szemére. Dehát ott van!!!! Tiszta h... ez a doki. Most kamilla teával mosogatom, és úgy néz ki használ. Viszont az is hallottam, hogy az ekcémára ez nem jó. Lehet, hogy mégsem az? Most azon gondolkodom, hogy megmutassam e egy másik dokinak is. Tanács???

Szilvi: biztos vagy te abban, hogy így kell várni egy férjet? Így elkényeztetni!!!! Aztán majd hozzászokik, és folyton elmegy, hogy ilyen fogadtatásban legyen része! :wink: De jó lesz már nektek, újra együtt!!! Szép is az egymésra találás!!! :D :D :D

Zsófi: azt hiszem én egyedül vagyok, nekem a középső tetszett. A 3. is jó, de tényleg komorrá teszi a felső.

Kata: Ez a fotósorozat Lizáról valami tündéri!!!! De jól sikerültek!!! Csodálatos pillanat, olyan jó lehetett lefényképezni. Már hányszor nézted meg ezt a megfordulást? Nem lehet vele betelni! :lol: :lol: Azért a mamát is le kellett volna valakinek fényképeznie, ahogyan lesben állva várja a pillanatot. Úgy lenne csak igazán teljes a sorozat. :lol:

Edu: azért három fiú!!! Illetve egész pontosan 4!! Valamikor helyre kell majd hozni a családban a nemi egyensúlyt!!! :lol: :lol: Legalább fiús nevelésben és ruhákban nem lesz gond. :wink: Gratulálunk!!!!!! De jó nektek!!!!

Hát, megint szép napunk lesz! Jó annak aki vízközelben van. Mi itt a panel rengetegben irigykedünk ám!!!!

Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi

Zsóka: MARCIpánnak olyan édes kifejező szemei vannak. Beszélnek szinte!!! Meg kell zabálni!! Borcsi meg már szinte kész hölgy. Azért tud ám pózolni! Édes kis mosolygós!!! Milyen nagyok már!!! :D

Kép

Kép
b79andi

Zsófi sztem 2. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a fekete felső miatt, meg mert jobban tetszik "kócosan" a séród :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de k...va jó név a Milos Zétény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már elnézést.. de így őszintén ez jött ki belőlem :)
mondtam Noénak, erre ő :arrow: jó, de akkor az MMZ és nem MMZS :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?:

Nikkancs egy tündér! jajjj de jók lehetnek ezek a gyerekbulik! :lol: nálatok van a kertben Reni?
télleg ti hányan laktok abban a házban? társasház nem? jól kijöttök?

Zsóka gyönyörűek megint a gyermekek :lol: :lol: :lol:
annyira helyes Marcus ezzel a rövid séróval! :lol:

Andi, mutasd meg másnak is akkor már ha ilyenek vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én megmutatnám.... :roll: :wink:
ekcéma ilyen kicsin????????? mitől????????
szerintem melegtől van.... de én nem vok orcos, szal mutasd csak meg mielőtt rákensz minden kencét... :roll: :wink:
KÉRÜNK KÉPET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Nem mentek le Majával a Dunapartra sétálni? ott olyan jó nagy fák vannak, jól lehet hűsölni alattuk!!! anyának jó könyv, pléd. hm?? :lol:

Lizus úgy csinálja, hogy nonstop oldalt fekszik, és innen vagy átfordul hasra szép komótosan, de azért többnyire nem :lol:
tegnap du. volt nagyon forgós kedve.
de már ez is annyira jó h oldalt fekszik! végre nem csak háton, új élmények, új ingerek, új lehetőségek a kézzel manipulálásra!!
yesssssssssss!!!
plusz amit eddig nem csinált: hosszú percekig nézi a kezért, nyitja-csukja egyesével azokat a csöpp ujjakat! tudom ezt 3 hónaposan szokás, de eddig nála egy-egy rápillantásban kimerült a dolog, hosszasan nem kötötte le. de most! :lol: :lol: :lol:
lehet h jó ez az új gyógyszer, mert a háttér agyi görcs-tevékenységet kisimítja és így képes hosszan koncentrálni, nem szakítják meg.... :lol:

hosszas szakirodalmi fejtegetésem után búcsúzom, megyünk ki a kertbe, mert ma du. torna, aztán este természetgyógyász!
szal ma van a hosszú napunk.

pusszantások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lmkata

Edus, miért nem leszel 1 hétig???? vagy írtad csak nem olvastam jól?? :oops: :oops: :oops: :oops: :? :cry: :cry:

Szilvi! ma jön apa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi most nézem a kalovitsot. koöszi :wink:

Imi, kémiából mindig is pocsék voltam... valami kénizés cuccot írtál?
milyen hasfogó?
csak én nem értem már megint vagy a többiek nem merik bevallani??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyermek hív.. asszem kaksis :? :lol:
lmkata

mármint persze a Ti apátok, Szilvi! ugye??
kész vannak a finik??
na megyek.
lmkata

Hihi Kata, én sem értettem ám a kémiai hashajtót :wink: 8) ..

Szilvi, Te aztán jó kis feleség vagy! Micsoda menüsor :D .

KépKép
logi

Rohanok az oviba, így:
Kata
-gipsz :D
-anyumék jönnek:D
-én sem voltam profi soha kémiából, erre az egyetemen 3 félévet végig kellett vele izzadnom, és akkor még nem ismertem a professzort. :oops: 8) :lol:

Anzsi
Jó bulit a lagziba! :D

Mindenkinek pusszok! :D

Zsófi mért lenne harag? Csak igazán nehéz a döntés, sztem tegyél fel Samus képet, azok tök tutik! :D ja és gratesz az ügyes nagyfiúnak! :D

na tűztem, Lizinek jó tornázást, és kitartást a hosszúnaphoz. :D

Név, ill egyéb dícséretet köszi, bár nem törekedtünk M-re, és Zs/Z-re, egyszerűen nagyon nehéz volt a választás...vagy egyikünknek tetszett, és másiknak nem v fordítva... :oops: :?

még andinak írok, de most tényleg rohannom kell...
mazsolák

Hali!

Bocsi zsófi :oops: Csak már tényleg hulla voltam az este :roll: :lol:

Most is épp itt vagyok, azaz ma a budaörsi úton kb 5-ig! Gyere el ha tudsz!!!ki

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Ami lemaradt a kapkodásban:

- Logi gyermekek szintén csodaszépek! Borcsi egyre nagylányosabb, Maripánt meg meg tudnám enni ezekkel a gyönyörű, hatalmas kék szemekkel!!!! :D

-Andi:
[quote]E írta:du: azért három fiú!!! Illetve egész pontosan 4!! Valamikor helyre kell majd hozni a családban a nemi egyensúlyt!!! Legalább fiús nevelésben és ruhákban nem lesz gond. Gratulálunk!!!!!! De jó nektek!!!!

Hidd el én is szívesen kiegyenlíteném az egyensúlyt, de én egyre jobban úgy érzem, h ez a küldetés nekünk a párommal:Mission Impossible. És köszönjük! :) :D

Különben simán lehet ekcéma ilyen korán/kicsi korban, allergiás reakciót mutathat/ra utalhat. A kamillával óvatosan, mert nagyon tudja szárítani a bőrt. Ha úgy érzed, akkor mutasd meg másik dokinak! sztem is. :)

-Reni:
Nikkancs hű magához! Csodaszép, és nagyon tud bulizni! Nagyon bírom a kiscsajt! :D

Zsófi, igazán most nem éreztem semmit,h kislány/kisfiú, mert nem szerettem volna nagyon beleélni magam..., inkább reménykedtem (tudod, mint Örkény..). :oops: 8) :lol:

Lizinek meg elfelejtettem gratulálni, h milyen ügyes, h napról napra vmi újdonsággal lep meg minket. :D

na most léptem, és tényleg nem tudom, mikor tudok jönni, mert a szüleim csak pár napot lesznek, utána meg szünet lesz a pg-ba, így minden napra programot kell kreálnom. :oops: :? :shock: :roll: :)

Pusszok mindenkinek, vigyázzatok nagyon Magatokra+a Babocákra! :D
mazsolák

Zsókám, nem hashajtó hanem fogó!! :lol: :lol:
teljes káosz!! hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

Edusom, hát velem ma gond van! ha tudnád mennyit agyaltam mire rájöttem a felsorolásod mit jelent!!!
- gipsz :arrow: még vissza is lapoztam hol írtam vajon a gipszről... :oops: :roll: :? no comment.
szóval kellett kb jó 5 perc mire leesett hogy az a kémiai dolog = gipsz. meg hogy tulképp a kérdéseimre válaszolsz.
nem vok kerek, na! de nem mertem volna újra olyan hszt írni h nem értem... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akkor nagyon nagyon szupi családozást nektek!!!!!!
remélem minden szép lesz és jó!
Imi apu is szabin lesz?

pusza és majd gyere ha tudol már :wink:
lmkata

Puszi csajok, mi ismételten telkezünk, legközelebb vasárnap vagy hétfőn jövök.
jó pihit mindenkinek!!!!!!!!!!

KépKép
logi

APA GÉPE MOST SZÁLLT LE!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaja elkészült, kocsi le és kivikszelve.

Zsófi: Szerintem a Csillagjárós képek közül válasz. Tudom azt a többiek nem látták, de ott tuti jók vannak.

Andi: ha az tényleg ekcéma, akkor a Kamilla szerintem nem jó rá, mert az is szárít.

Borcsi + Marci nagyon szépek!!!

Niki baby nagyon NŐ!

Edus: ez a név SZUPER!

Képzeljétek elviszik az anyatejet, több mint 15 liter.
:lol: :D

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Zsófi, ezt neked írtam az este :D

[quote="szuvajdzsity"]G írta:szuvajdzsityeorge Michael Koncert megy élőben :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Jöjjenek a csajozós képek. :lol: :lol: :lol: Igaz Luca baba 1 hónappal idősebb Ákosnál.

"Kicsit közelebb rakhatnának hozzád!"
Kép

"Jól látom, még nincs gyűrűd?"
Kép

"Az én játékom, a te játékod is!"
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kata,
a bulis kép nem nálunk van, hanem vendégségben voltunk!

Nem társas házban, hanem családi házban lakunk. Az alsó "szomszédékkal" azaz anyóssal meg apóssal elvagyunk. De csak mert odavannak egész nap :oops: :oops: :roll: :oops: :lol:
Külön szintünk van "lezárva", konyhával fürdőszobával, hálóvan és Nikkancs-szobával. Meg egy bazi nagy nappali-ebédlő. A tesót netom hova fogjuk tenni ha még akkor itt leszünk :roll:

Mindenkinek köszi a dícsérő szavakat :mrgreen:

Zsóka, szépek a gyerekek nagyon!!!!!!!!!!! Jó telkezést!!!

Andi
Ha tudsz tegyél már fel képet a kiütésekről! Mostmár kíványcsi vagyok :? Nekünk volt már tejkiütés meg csalánkiütés, a barátosnő meg ekcémás, és melekiütést is láttam már. Hátha valaki látva tud segíteni!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Iszonyt jók a csajozós képek :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!! Eszméletlen, hogy már ilyen korban is a pasi, az pasi :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Ezt muszály feltennem :D Nézzétek azt a hurkás kart :lol: A póz az persze nem hiányozhat :lol:

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

képek nagyon jók!!

szilvi a csillagjáró képek nekem nagyon nagyon nagyon nem tetszenek. és most finom voltam...:) :) sztem úgy nézek ki mint egy 50 körüli eszetlen hájfejű vén kövér szottyadt nő. szal pont azért csináltuk a fotókat h azok helyett legyen vmi. mert sztem undorítóak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönök mindenkinek mindent. Azért felteszek képet a kiütésről, bár tegnap, anélkül hogy olvastam volna a tanácsokat, elvittem megmutatni másik dokinak is. Mivel beszéltem olyanokkal, akiknek van/volt ekcémája, és tényleg nem jó rá a kamilla, de Maja szemének meg jót tett. Ez nem hagyott nyugodni. Szóval a másik doki azt mondta, hogy ez egy sima szemgyulladás, ami valószínűleg a születésekor szedhetett össze, és a hőség miatt jött elő. Kaptunk tök semleges krémet, amit rákentünk este, és tényleg javul. Még nem tűnt el :) , de javul. Úgy örültem.
És láthatóan meg is nyugodott szegénykém, mert azóta alszik, már nem nyügösködik.

Kata: köszi a tippet. Miért nem jutnak ilyen egyszerű dolgok az eszembe. Ma délután szedem is a gyereket, és sétálunk egy jó nagyot a Duna-partra.

Reni: Nikinek van ám kamera érzékenysége!!!!!

Szilvi: nem semmik ezek a csajozos képek. Milyen jól elvoltak!!! Zabálni valóak. Tényleg milyen korán pasik a pasik!!! Igaz, te most egy jó darabig biztosan nem jössz, hiszen: HAZA JÖTT APA!!! :lol:

Zsóka: jó telkezést. Biztosan óriásiakat fogtok vizeskedni ebben a nagy melegben. Tök szuper lesz!

Edus: én azt sem értem, hogy eddig hogy bírod/bírtad. Két kis kópé, terhesen. Még egy pár gyerkőc már meg sem kottyanna. :lol: :lol:

Köszönöm a tanácsokat. Azért mindent megtettem, amiket tanácsoltatok, így olvasatlanul is. :D Kezdek rátok kattanni. :lol: :lol: De tényleg köszönöm, olyan jó volt olvasni, hogy más is így látja a helyzetet. Remélem már lassan nem csak panaszkodással fogok jönni.

Pöttyök
Kép

Anyával alszunk
Kép

Mert így jó aludni :D
Kép

Kép

Kép
b79andi

ISTEN ÉLTESSE LOLOKÁT ELSŐ SZÜLINAPJÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!

Továbbá

ÉLJEN LIZIBABA GYÖNYÖRŰ HASRAFORDULÁSA IS!!!!!

ÉLJEN MILOS ZÉTÉNY!!!!!

ÉLJEN SAMU AHOGY TOLOGATVA LÉPEGET!!!!!

ÉLJEN GYÖNYÖRŰ BARNÁRA SÜLT MARCIPÁN ÉS A SZINTÉN GYÖNYÖRŰ BORKA!!!

ÉLJEN CSAJOZÓS ÁKOS, AKI HIHETETLEN!!!!! :) :)

és

FODROS NIKKANCS IS, AKI ENNÉL NAGYOBB NŐ MÁR NEM IS LEHETNE!:)

Most csak ennyire futotta, mindenkinek puszi!!!!

ja, Zsófi szerintem is az első és utolsó kép a jó, csak a tényleg a fekete felső komorrá teszi. De egy rózsaszín háttérrel... :lol: :lol: :lol:

ja, és úgy tűnik, hogy megyek veletek zülleni :) :)

pusz

Kép
nóri8

Jaj, de édes a pici Majácska! Én is szerettem így aludni Farkóval.... :) :) néha még most is.... :oops:

dobok egy képet én is.....a csajoknak :)

Kép

Kép
nóri8

Isten eltesse LOLO-t
Kép

Hu Nori, mar csak Majus elsejet nem eljenezted meg :wink:

Na megyek dogzani, mert korabban elmegyek ma haz (itt vannak anyosek), oszt holnap jol bejarjuk a varost.

Jo hosszu hetveget mindenkinek :lol: .

tsok
Imi
mazsolák

pedig az az én legnagyobb éljenem!!!! :lol: (Farkó szülinapja :) )

Jó hétvégét mindenkinek!

Éljenek az itthon lévő apukák!!!! :lol: :lol: :lol:

na abbahagytam..... :)

pusz

Kép
nóri8

samu ébredés után: (2.5 órát aludt)
Kép

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT LOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!
kerekpocak

Akkor csatlakoznék az előtem szólókhoz és ÉLJEEEEN!!
Loloka aki nagy egyéves lett :wink: :wink: :wink:
kicsibaba csajozós Áki éeds! azaz édes helyesen :wink:
FARKÓN BEHALOK! olyan ez a póz mint egy nyertes bírkózós sztárfotó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aki épp mellesleg a csajokra kacsintgat :lol: :lol:

Maja nagyon drágatündér ahogy alszik :lol:
na csak vannal jó ötleteim nekem is a Dunaparttal :wink: :lol:

Reni, nemtom de abban a tudatban éltem h az olyan társasház ahol laktok, még gondoltam is érdekse, milyen jó a viszony.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg milyen szép a kert :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na akkor most már clear. :lol:
Nikkancs dönölűűűűűűűűűűűűűű!!! ÉLJENek a husi karok! nekünk is ilyen van :lol: :lol: :lol: :lol:

Samu édesbédes azzal a kócos, álomittas buksijával!!! :lol: :lol:

kit hagytam ki :?: :oops: :oops: :oops: jajjj remélem senkit :oops:

nemtom tudok e jönni, holnap vendégek, meg család, vasárnap meg tűzünk Balcsira! majd hétfőn vmikor jövünk...

millio pusszok mindenkinek!!!

nekem most gyerekes új képem nincsen, de cserébe kaptok nyári pipacsokat a kertünkből :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lmkata

urisssssssssten ez meg milyen ???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ti is ilyen darabosan látjátok a képet vagy csak én??????
lmkata

jajj asszem rosszul kicsinyítettem!

na noch einmal! és bocsi :oops: :lol: meg a hibákért is, ma nem megy a gépelés...

Kép

Kép
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?