Új privát üzeneted érkezett!

Tini drága,
Jaj, dehogy bántottál meg, csak egyszerűen nem értettem :lol: :lol: De már értem :D:D
Édesen írtál a picurkátokról! :D Vigyázz magatokra! Puszillak!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Arra gondoltam, dobok most egy táblát, most van rá időm, meg kedvem is :D

Lippa,
Boldog 1 év + 8 hót kívánok a lánykáidnak!!!! :D Remélem, jól vagytok!

Kép

Chesti drágám,
Boldog 7. hófordulót Nikinek!

Kép

Rozus,
Jó, hogy jelentkeztél! Drukkolunk az utolsó szigorlatodra! Csak ügyesen! :wink:

Viki/Wolves,
Eltűntetek… remélem minden rendben veletek és a lányokkal!!! Néha írjatok pár sort! Puszi!

Zuzmo,
Ti is!!! Remélem Jázmin is jól van! Képeket kérünk! :wink:

Macikáról tud valaki valamit?

Gica, Gomba,
Merre jártok??!!

Hahóóó, mindenki adjon hírt magáról, hogy ne aggódjunk, jóóóó? :D

Kép Kép

Puszi, szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Itt vagyunk ám, nem tüntünk el illetve igen:)

Az összes érintet picurnak jobbulást kívánunk.
Az újaknak gratulálunk.
Nálunk mindnen Ok, leszámítva, hogy minden időnket és energiánkat leköti a két kiscsaj.
Igérem megpróbálok gyakrabban benézni.
Dobok egy képek is, hogy lássátok minden ok.
Mot srác!
Grat a vizsgához!
üdv mindekinek!
Kép
wolves

Wolves,

De jó, hogy máris jelentkeztél!! :D:D:D:D
Tüneményesek a lánykáitok - ahogy fogják egymás kezét... zabálni valóak! :wink: :lol: És már milyen nagyok... el vagyok ámulva :shock: :lol:

Puszi Nektek, vigyázzatok magatokra!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Juci!
Ne aggódj minden rendben lesz az UH-n!Várjuk a képeket!
Bibike!
Nagyon jó híreket hoztál a babáról!
Chesti!
mielőbbi gyógyulást Nikinek!
Wolves!
Csodaszépek a lányok!
Bariném!
Mennyire szerelmetes urad van az hihetetlen!
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Bocsánat, de még mindig nem bírtam a termést visszaolvasni!

Chesti :)

Jobbulást a Tündérkének, Neked pedig millió puszi!

Tündérkéim most voltak oltáson. Kicsit megy a para mostanában mert kevesebbet eszik a Drága, néha elég 60-80 és újabban éjszakánként kétszer is felkel!

A mai súly : 5,68 kg!! Gyönyörű kis hurkákkal!!! :) Dokinéni szerint amíg hízik és vidám baba addig minden rendben!!!

Nálatok is előforult ilyen "nem kajálok" játék!! Írjatok légyszi, viszem haza anyának, hogy megnyugodjon!!!

Ja, és újra mellgyulladást játszunk!! Nem pite!! Hőemelkedés, szar közérzet!!! Antibiotikum 5 napig!!!

Húúú nagyon meleg van!!!

Írjatok!!

Mindenkit puszilok!!!

:)

wolves :)

Tündériek a csajok!
mot

Sziasztok!!!

Bariném édesek a picurok, és kérlek nagyon vigyázz rájuk, pusssza, írtam emailt!

Zsókuci a kis süniddel megfogtál! Cupp

Wolves köszönjük a gratulációt, ennivalóak a lányok!!!

Mot!! A hugom picijénénl előfordult, a nem eszek és kész effektus, rögtön telcsi dokinak, aki megnézte, de mivel nem volt gond, így csak figyelgette, és néha két napot is nem evett a Benikénk! Majd ismét kajolt rendesen! Nyugi a párodnak!

Pá lányok este jövök!!

Még valami! A páromról annyit, hogy mindíg imádtuik egymást, de valahogy még másabb lett a dolog, én pedig már azt hittem ezt nem lehet fokozni, de valahogy most előjön az apa oroszlán belőle! Cupp nektek

Kép
tini75

Réka baba gyönyörűséges,nagyon örülök,hogy már jobban van :D !

Niki babának küldöm a további gyógypuszikat,remélem legkésőbb pénteken már hazamehetnek!Ja és én is boldog hófordulót kívánok Neki!

Share örülök,hogy végre otthon lehettek :D .

Zsókuci drága annyira figyelmes vagy,köszönjük szépen :D .Kívánom,hogy érezzétek nagyon jól magatokat Gyulán :wink: .Mégegyszer köszönjük szépen az infókat!

Napcsi nagyon szépek vagytok Nórival,és a kutyus is gyönyörű.Nekünk is van egy mopszunk Oszkár :lol: .Nagyon ügyes vagy,hogy félidősen mégcsak ennyit híztál,gratulálok :wink: .

Bibike örülök,hogy minden rendben van.

Juci,biztos minden rendben lesz,kérünk szépen majd fotókat az uh-ról.

Tinike nagyon jók amiket küldtél,főleg az anyósos :lol: .

Wolves lánykáitok csodaszépek :D !

Mot nálunk is volt ilyen időszak,de addig szerintem sem kell aggódni amíg szépen fejlődik és kiegyensúlyozott.Egyébként ebben a melegben nem is csoda,hogy nincs olyan étvágya.
Párodnak jobbulást kívánok!

Rozus sok sikert a vizsgákhoz,ha túl vagy rajtuk gyere ám sűrűbben :wink: .

Taptau :?: .Még mindig tart a felújítás?

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Timcsi!
Megnéztem az e-mailt csak még nem volt rá időm válaszolni,de holnap ígérem!
Mot!
Képet kérünk!
Vendég

Mot,
Várjuk a képeket! :D Én is arra tippelek, hogy a meleg is befolyásolhatja Kriszti-baba étvágyát…

Tini,
Örülök, hogy tetszett a sünci :D Szerintem is nagyon cuki :D
A pároddal kapcsolatosan: nálunk ugyanez volt, nagyon jó érzés ez! :D

Lippa,
Puszillak!

Többiek????

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Megvagyunk :lol:

Az albumba tettem fel képet, holnap teszek fel új pocakosat is.
Híznom még mindig nem sikerült.
Méhszáj teljesen zárt.

Lilike FHR:140/min, BPD: 39mm, CRL:135mm
Dorka FHR:136/min, BPD:39mm, CRL: 105mm

Magasságban a különbség nekem kicsit soknak tűnik, de nem mondott rá semmit, hogy baj lenne. Talán azért is van, mert máshogy fekszenek... Június 1-jén kell mennünk a kórházba a következő kötelező UH-ra. 15-e kardiológia, 16-a 4D.

Kicsit megnyudodtam :oops:

Szép estét!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Jucicuki,
Már vártam hogy jelentkezz , szoritottam neked nagyon! :D
Örülök hogy minden rendben van!! :lol:
Szerintem is mondta volna a dokid ha tul sok lenne a különbség!
Megnéztem a képet nagyon édesek! :lol:

Wolves,
Nagyon édesek a lányok!! :lol:

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Judit,
nagyon édesek a kislányaitok! :D :D
Örülök, hogy minden rendben van! És most már tényleg nyugi! :wink:

Puszillak!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Juci!
Szép pocid van és nagyon jó,hogy minden rendben volt az UH-n.Megnéztem a babákat is.Az alsót nehezen tudom kivenni!
Vendég

Benszi!

Hason fekszik, teljesen elnyúlva, arccal lefelé, csak a lábai vannak felhúzva :lol:
Békakirálykisasszony :wink:

jucicuki

Juci!
LÁTTTTAM!!!!!
Teljesen ki lehetett venni,ahogy leírtad!A gerincét a kis fenekét is amint pucsít a drága!
Vendég

Sziasztok!! Tudjátok néha ki akadok, amikor valaki nem tudja mit kell nézni, de párom ekkor kedvesen jelzi, mivel minden nap őt nézegetjük / telcsiben és hűtőre mágnesezve / ezért mi már mindent tudunk a kis picurkánkról! :D Tehát bizti én vagyok kicsit már idegroncs, de remélem el fog múlni!

Bariném ismétlem amit a másik topikban írtam, hogy gondoltam így léesz az ikres barinéddal ,és kérlek pihizz kicsit! Cupp

Kép
tini75

Sziasztok! :lol:

Mi is jol vagyunk, a csajok szépen növekednek.25 hetesen BPD60mm volt mind a kettőnek,FL40 és 41mm,A múlt héten bent voltunk a kórházban egy kis magnézium kurán.Semmi bajom nem volt csak itt szeretik ha az ikres kismamák szem előtt vannak.Apropo, ikres anyukák!Titeket is befektettek előbb, és ha igen mikor?Ugyanis nekem a doki a 30 ik hétről beszél.Mindig harcolni kell vele, hogy ne fektessen még be.
A babák gyönyörűek!!!! :D :D :D :D

Hogy bírjátok a meleget?

üdv mindenkinek!!

Brigi és a csajok! :wink:

Kép
brigii

Juci örülök,hogy minden rendben :D .Nagyon édesek a csajok,a pucsítós kép meg csúcs.Ő Lili vagy Dorka?Szerintem nem is tudták rendesen lemérni,mert fel volt húzva a lába,és ezért a különbség.Nagyon sokat nőtt ám a pocid az előző kép óta :wink:

Brigi örülök,hogy Ti is jól vagytok :D .Az én orvosom azt mondta,hogyha nincs semmi gond,nem kell befeküdnöm korábban(nem is kellett,a 37.héten otthonról indultunk,miután elfolyt a magzatvíz :D ).De ez mindenképpen orvos és állapot függő szerintem.

Bibar nagyon várunk az UH képpel :D :wink: !

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Szép napot mindenkinek!

Én ma is úgy ébredtem, hogy annyira szeretek kismami lenni :lol:
Ez a legcsodálatosabb dolog, ami idáig történt velem!

Wolves, nagyon sokat nőttek a babucik, és tündériek, ahogy an mosolyognak!
Nagyon kiegyensúlyozott babáknak tűnnek!

Lippa, köszönöm a dícséretet, szerintem nem rajtam múlt, hogy mennyit híztam idáig :oops: , és persze várjuk ki a végét :wink:
De a pocimat én is imádom :lol: :lol:
Ja, azt nem tudom, látszik e a fotón, de a mi kutyink 3 hónapos bernáthegyi. Majd teszek fel olyat is, ami egész alakos.
Meg olyat, amin bemutatja, hogy a hátán szeret a legjobban aludni :D
Aztán megígérem, abbahagyom a kutyás képeket :roll:

Juci, nagyon klassz, hogy minden okés a lányokkal, ami a méretet illeti, szerintem sem tudnak mindig jól mérni, és az is igaz, hogy biztos szóltak volna, ha gond lenne a különbséggel. Úgyhogy nyugiiii!

Zsókuci kedves, van valami újabb infó Niki babáékról?
Nagyon szorítok nekik, hogy holnap hazamehessenek!
Nektek meg már csak egyet kell aludni, és indulhattok a jó kis pancsizós hétvégére!
Na, asszem megyek is, és lezuhanyzom :P

Brigii, benn is kellett maradni a magnézium miatt a kórházban?
Szurkolok, hogy minél később kelljen befeküdni!

Gica, tessék néha jelentkezni! :wink:

KépKép
naposoldal

Brigii!

Nekem azt mondta a dokim, hogy a 20. héttől számíthatok rá, hogy néha be kell feküdnöm majd egy kis erre-arra, ezt még a legelső találkozáskor mondta, azóta nem volt róla szó, hála az égnek.
Ha nem lesz semmi gond, remélem nem zaklat vele.
Egyenlőre minden értékem jó ( vérnyomás, súly, vércukor, méhszáj zárt) remélem így is marad.
Én úgy tervezem, hogy itthonról megyünk majd szülni :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Brigi!
Az én dokim azt mondta,hogy ha nem indokolja semmi akkor nem kell befeküdnöm majd!Ez már elavult szerinte.Azt mondta mára már liberálisabbak a kórházak is!Én is ezt a kritikus 30.hetet hallottam,ezért kérdeztem rá!
Vendég

Eszti :D

Névnapod alkalmából szívből gratulálunk!!!
Kívánjuk, hogy Niki babával és Zolival minél hamarabb együtt OTTHON ünnepelhessetek!!!
:wink:

Andi és Karcsi

manda

Chesti!

Nagyon boldog névnapot kívánunk a lányokkal!
Remélem minden rendben lesz hamarosan Nikivel, azt hiszem, Neked most az lesz a legszebb ajándék :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Drága Eszter! :lol:

Isten éltessen névnapod alkalmából!!! :lol: Jobbulást Nikinek!!Puszi neki! :wink:

Infuziot kaptam igy muszáj volt bent lennem, de mivel a végén minden eredményem jo volt, hazakértem magam.
De lassan be kell mennem, azt mondta az orvosom.Hétfőtől csüt-ig.vasárnap este kell visszamenni.A csajok igy vannak bent(ikresek).Szerintem korháztol függ.

De még kiélvezem az itthonlétet,szombaton kerti parti lesz, keresztlányom 3 ik szülinapját tartjuk! :lol:

Éljenek a gyerekek!!!!

További Szép napot mindenkinek! :lol:

Brigii :lol: :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!!

Chesti Boldog névnapo kívánunk Kép

Brigi minden jót nektek, és reméljük nem kell befeküdnöd még most, és élvezheted a szabadságot! :D mi momentán nehezen bírjuk a meleget, de ez van, ezt kell szeretni, az este közeledte már nagyon kellemesen telk!

Pá lányok!

Kép
tini75

Lexi!

Lehet tanulni, sőt, az a félév, amelyikben Verus született (októberben) az lett eddigi legjobb félévem (kitűnő). :lol: Pedig soha nem hagyom Verust sírni, és nem olyan kislány, aki egyedül jól elvan. Úgy csináltam, hogy az első pár hónapban sokat aludt, akkor tanultam. Mondjuk a háztartást nem csináltam, nem főztem, és nem takarítottam, ebben a férjem segített, anyukám meg küldött kaját. Most már kevesebbet alszik Verus, csak napi 2 órát, de vizsgaidőszakban akkor sem takarítok sűrűn :lol: Szerintem hatékonyabban tanul az ember, ha tudja, hogy most van egy órám, aztán legközelebb ki tudja mikor...
Úgyhogy szerintem ne aggódj, menni fog. Én műszaki szakoktató leszek (kozmetikus oktató) ez csak főiskola, de a barátnőm egyetemen csinálja a pszichológiát a 4 hónapos kislánya mellett, és neki is megy. Egyedül az gáz, ha el kell menni iskolába vagy nevelési tanácsadóba megfigyelni, mert akkor rá kell bízni valakire a babát. A sulibajárás is olyan levelezőn, hogy addig csak tud rá vigyázni valaki, nem olyan sok alkalom. Még az etetés is megoldható cumisüvegből, a suliban meg fejni kell szünetben, különben, ha sok a tej lázas lehetsz tőle, ha nem fejed le.
Te mit tanulsz? Mennyi van még belőle?

Ma átvittem Verust a szomszédba medencézni, az ottani 8 hónapos kisbaba vígan pancsol, az én kislányom meg visított, pedig még az uszodát is szereti. Lehet, hogy megijedt a kék-sárga gumimedencétől :shock:

Szeret úszni:
Kép

Chestinek boldog névnapot, és gyógyult Nikit kívánok!
Pocisoknak pihenést a hűvösben, valami árnyékban!

Mindenkinek pussz, majd jövök.

Rozus

KépKép
rozus

Rozus
Én is csak fősulira járok, bár nekem van minden nap. (Nem levelező) most megcsináltam két félévet, úgyhogy innentől alig lesz 6-7 tárgyam. Nálam is mindig a takarítás szorul háttérbe, ha tanulok. De ugye baba még nincs. Nekem nem tudom, hogy lesz-e segítségem. Anya még dolgozik, anyósomat imádom, de nem tudom elképzelni, hogy eljöjjön hozzánk. Kétszer jöttek eddig, amikor megnézték milyen a lakás, amibe költöztünk és eddig kétszer költöztünk. :lol: Mondjuk nem rágódom ezen, mert ha meg tudom oldani akkor oké, ha nem akkor is lesz valahogy. Még egyszer köszi
Vendég

Chesti drága,

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Beszéltem Chestivel:
Most újabb antibiotikumot kap Niki, és úgy néz ki: HOLNAP MEHETNEK HAZA!!! :D:D:D:D:D
Esztinek is sokkal jobb lett a kedve, olyan jó volt hallani, hogy már nem olyan szomorkás! :wink:

Lanettet ma nem értem el, de ha van bármi új infó, jelzem!

Brigii,
Örülök, hogy jól vagytok! :D Tudom szörnyen hangzik, de inkább legyetek bent a kórházban, ha muszáj, minthogy bajotok legyen! Ígérem, ha megadod a számodat, minden nap felhívlak! :D :wink:

Drága Napcsi,
Öröm olvasni a soraidat, ahogy az állapotosságodról írsz! :D Drága vagy!

Rozus,
Nagyon édi Verus :D:D

Holnap indulunk, úgyhogy leghamarabb vasárnap estefelé jövök újra. (Bár még lehet, hogy ma benézek :wink: )
Addig jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

Pusszantás!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci édes vagy! :lol:

Tudom, hogy az én érdekemben történik minden.illetve a MI érdekünk.nekem a babák egészsége a legfontosabb, és ha ez az ára akkor megyünk pihizni a kórházba. :wink: De még itthon vagyunk egy darabig. :lol:

Hétvégére ugyis hazaengednek.Még az is lehet, hogy a laptopot bevisszem, így tudok majd írni.

Zsókuci, jó pihenést, jó hétvégét!!! :wink: :wink:

Jó pihenést mindenkinek

üdv Brigi :lol:

Kép
brigii

Chesti
nagyon boldog névnapot kívánok neked!Nikinek pedig mielöbbi gyógyulást!

Zsókuci
Nektek nagyon jó időt,jó pihenést kívánok!Érezzétek nagyon jól magatokat!
gabicsibe

Chesti

Boldog Névnapot! Remélem pénteken már otthon lesztek Niki babával.

Lanett

Réka baba nagyon aranyos.

Bibike

Örülök, hogy minden rendben a babáddal. Jó utat hétvégére!

Tini75

Pindurkátok nagyon aranyos az UH-s képen.

Naposoldal

Brúnó kutya nagyon édes. Engem nem zavar, ha teszel fel még róla képet. :lol: Imádom a kutyukat. Csinos kismama vagy.

Wolves

Szépek a lányok. Olyan elégedettnek tűnnek, így megéri a sok energia és idő. :D

Jucicuki

Jók az UH-s képek, és szuper, hogy minden rendben volt.

Zsókuci!

Jó pihenést, kellemes hétvégét kívánok.

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép
agnese

Sziasztok,

köszönöm, aranyosak vagytok, ígérem, hogy majd tartok élménybeszámolót, ha hazajöttünk :wink: :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi!

UI: nagyon jó, hogy vagytok nekem :D

Kép

Kép
zsókuci

No, már csak ezt a kettőt Brúnóról! Kép Így szeret aludni, legutóbb sikerült is álmában leesnie a lépcsőn. Pont láttam! Nagyon kis kómás fejjel nézett utána, hogy ilyenkor mi van:-))))

KépKép
naposoldal

Drága Chesti,

nagyon boldog nevnapot kívánok! Remelem, hogy ma már otthon alszik a család együtt es egeszsegesen!

Puszi,

Ági

Kép
agnesm

Chesti!
Nagyon boldog névnapot kívánok és örülök,hogy hazajöhettek ma!
Rozus!
Nagyon helyes a lánykád!
Napocska!
Annyira jó ez a kutya!Imádom a nagytestű kutyukat!Nekem Sharpleinacom volt,magyarul Jugoszláv farkasölő!Kicsit kisebb,mint egy Kaukázusi!Sajnos 3éve meghalt és akkora szerelem volt,hogy azóta sincs másik és nem is szeretnénk még egy darabig!
Vendég

Sziasztok!

Chesti,
Utolag is sok boldog névnapot kivánunk,és nagyon örülök hogy ma már hazajöttök! :lol:

Naposoldal,
Nagyon édes Bruno kutya! Nekünk nincs kutyusunk, de a sogornöméknek , Keszthelyen van 2 golden retriver, majd most jol kikutyázom magam. :lol:

Jaj képzeljétek az én drága kicsi lányom tegnap csuklott elöször. :lol: IMÁDOM.

Mindenkinek kellemes hétvégét.
Puszi

Kép
bibike27

Chesti drága nagyon boldog névnapot kívánok Neked én is,és kívánom hogy ma már otthon meg is ünnepelhessétek!Niki babának továbbra is küldöm a gyógypuszikat!

Napcsi Brúnó kutya v.mi tünemény,szegénynek biztos nem lehet könnyű ebben a melegben.Mi Oszkár kutyánk is kivan tőle szegény.A kis turcsi orra miatt ilyenkor már nagyon nehezen veszi a levegőt.Tegnap elmentünk fagyizni és a pultos azt hitte elromlott a fagyigép és az zakatol,közben pedig csak szegény Oszkárka vette a levegőt :roll: .

Bibike csuklós Kislányod nagyon édes lehetett :D !

Az összes Babának nagyon boldog,játékos gyereknapot kívánok :D !

Nektek pedig nagyon kellemes,szép,hosszú hétvégét!

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Brigi
Milyen gyorsan szalad az idő. Hihetetlen! Te melyik dokihoz jársz? Maradtál a városban, vagy Pestre jársz. Mondjuk lehet, hogy a táblából kiderül, de ez eddig eszembe se jutott.
Vendég

Chesti
de jó hogy hazajöhettek :lol: :lol: :lol: remélem most már minden rendben lesz :lol: :lol: Nagyon boldog névnapot kivánok neked :lol: :lol:

Napcsi
imádom a kutyidat,az én Fannim is szokott igy aludni/ő labi/majd küldöm neked a képet :lol: puszi

bibar

Sziasztok!!

Lippa drága, kívánjuk a te kis királykisasszonyaidnak, hogy élvezzék a gyereknapot, és reméljük nagyon jó idő lesz, ha mennétek valamerre! :D :D

Gabcsi itt is szorítunk a tesztig! Cupp

Rozus én is szívesen szerveznék a kicsilányotoknak egy medencés partit, de én szeretnék vele pancsolni!! :oops: Nagyon kis édes, látszik rajta, hogy imád pancsolni!!

:wink:

Agnese!
Köszi a kedves szavakat, tudod néha aggódunk párocskámmal, hogy elfér még két hétig ebben a kis szíkhólyagban?? Már alig fér el benne! Párom attól retteg, hogy összenyomódik! Hát nem édes??? :D :D

Chesti és Lanett pindurkájának még mindíg gyógyulást kívánunk! Puszi nekik!

Kép
tini75

Sziaztok!

Csak egy gyors bekukk. Nagyon aranyosak vagytok, koöszönom a jó szókat, Zsókuci, és a férjem azért tájékoztatott, mennyire aranyosak vagytok.
Itthon vagyunk.
Két hétig egy elég erős antibiotikumot kap gyógyszer formájában, utánna még 4-5 hét szirupos antibiotikum...
2 fajta baci volt a pisijében, sajnos úgy néz ki a babaúszáson kapta be, mert ez amire ezt az erőset kapja, az a felnőtt női hüvelyben szokott gondot okozni, itthon pedig nem fürdöm a Nikivel...valamelyik jófej anyuka cseszett tampont berakni magának, pedig mondták, hogy kell...
Ennyit a babaúszásról...
Niki amugy jól van, már csicsizik.

Plusszban ma a férjem motoros balesetet szenvedett, János kórházban van, de azt mondják vegye úgy hogy újjá született, mert irtózatosan nagy szerencséje volt, hogy 100-nál csak kifordult a válla. Neki csapódhatott volna a beton oszlopnak (M1-M7 közös szakasza), átmehetett volna rajta egy másik autó stb..
és hogy legyen meg a 3 rossz...meghalt a nagy kutyám Dana...
Nagyon fáradt vagyok mind testileg, mind lelkileg.

Megyek is aludni, puszi nektek, és mégegyszer köszönöm a kedves szavakat.

chesti

Drága Chesti
Sajnálom ami veletek történik!Férjed jó kezekben van ha a traumatológiára került!Az én párom is ott volt!Igaz a kaja és a körülmények nem a legjobbak,de jó orvosok vannak!
Igaz az a mondás a baj nem jár egyedül! :(
Remélem Niki is gyorsan meggyógyul és férjed is minél elöbb hazakerül!Milyen felelőtlen szülők vannak felháborító!
Nekem is van kutyum sejtem milyen érzés ez most neked!Reméljük mielöbb rátok süt újból a nap!Szép álmokat!!
gabicsibe

Kedves Chesti!

Nagyon sajnálom a történteket! :cry: Sok ez külön-külön is, nem hogy egyszerre, így nem csodálom, hogy fáradt vagy. Van segítséged?
Az jó, hogy Niki már otthon van, de ez a baci, hát elég súlyos :evil: .....meg ez a sok antibiotikum. Szegénykém. Sok-sok puszit küldök neki.
A férjednek jobbulást kívánok. Tényleg szerencséje volt, hogy megúszta egy vállsérüléssel. Próbálj erre gondolni, és ne arra, hogy mi lett volna ha...Valaki vigyázott rá...
Dana kutyust nagyon sajnálom. Mi történt vele? Beteg volt, idős, baleset?
Ahogy olvastam a soraidat Lucia által beírt mese jutott az eszembe, talán emlékszel rá... (57.old)
Vigyázz magadra és próbálj pihenni egy kicsit!!!!

Üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Drága Chesti
örülök hogy jobban van a pici,hát eddig én is az uszás mellett voltam,de ezek után elment tőle a kedvem :twisted: :twisted: a kutyidat is nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: szegény párodnak jobbulást,ilyenkor tényleg arra kell gondolni hogy sokkal rosszabb is történhetett volna,vigyáztak rá odafentről :oops: :oops: most már csak jó jöhet,a büvös 3 rossz megvolt :oops:

bibar

Drága Chesti!

Mielőbbi gyógyulást Nikinek!Szörnyű ami a pároddal történt,legalább viszonylag jól megúszta,szerencse a szerencsétlenségben!Hát a rossz dolgok mindig együtt jönnek.....
Vigyázzatok magatokra,a kutyit is nagyon sajnálom :cry:
sok puszi
lukrécia

Sziasztok!

Máté és az apukája nevében is szeretném megköszönni, hogy gondoltatok ránk, drukkoltatok nekünk.
Zsókuci volt olyan drága, és tájékoztatott mindenről! :wink: Köszönet érte!

Ezúton is szeretném megköszönni Luciának a felvilágosítást, a megnyugtató szavakat! Nagyon sokat jelentett!

A kórház borzalmairól most nem kezdek el írni, mert estig sem tudnám abbahagyni. Vele lehettünk nap közben, és részben éjszaka is, de még így is maradtak nyomok a kis lelkében.
Jelenleg anyukámnál heverjük ki a kórház fáradalmait. Apa vírusos torokgyulladást kapott, így leghamarabb csak hétfőn mehetünk haza, akkor is külön alszunk, Mátéval még min. 1 hétig nem foglalkozhat testközelből. Szegénykém, már meg sem ismeri az apukáját. :cry: A kórház előtt is anyunál voltunk 5 napig. Aznap este vittük be, amikor hazamentünk. A kórházban csak 5-10 percekre láthatta.
Mennyi idő alatt felejti el egy 3 hónapos baba az apukáját????

Lanettnek és Csibének szívből gratulálok a bábákhoz!!! :lol: :lol:

Chestikém, nagyon sajnálom a történteket!! Szegény embert még az ág is húzza!!! :x :cry: Sok-sok kitartást!!!!
Könnyen visszaszokott Niki az otthoni környezetbe?
Máté-apunak is volt motorbalesete (cserbenhagyták), szintén a válla sérült meg. A gyógytorna szépen helyrehozta. Lehet, nektek nem is lesz erre szükség.
Nikinek jobbulást! És a Normaflor tényleg jó!!!

Én is gondolkodóba estem, hogy vigyem-e Mátét babaúszásra. Az egyik vesevezetékében tágulat van, így hajlamosabb a húgyúti fertőzésekre. Később v.szeg kinövi, de úszás mostanában lenne esedékes.

Máté állapota jelenleg stabil. Állandóan figyelem, hogy van-e valamilyen tünete. :?
Június 4-én megyünk kontroll vérvételre, Uh-ra. Ha ott rendben lesz minden, akkor megúsztuk, és később nem lesz problémánk az ITP miatt.

Amikor hazamegyünk teszek fel képeket. Rengeteget változott a kisember. :lol: Nemhiába! Holnap lesz 12 hetes!

Sok puszi mindenkinek! Kellemes pihenést a hosszú hétvégére!
share

vonalzópróba

Kép
lukrécia

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?