Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jaaaaa....gondolatban én már berendeztem....már csak az anyagiakat kellene előteremteni :lol: :lol:

marek

ehhez szerencsére nem tudok hozzászólni, Marek
együttérzésem! :roll:

Kép
an°°di

Marek, belassult a Kiselefántod, nem? nem csak 4 nappal vagytok előttünk, nem? :roll:

gabcii, jó pancsolást meg dolgot! dolgozol? mármint munkahelyen? (remélem,nem írtad még)

Kép
an°°di

Most elmegyek és kitakarítok...sajnos nem csak gondolatban...közben persze írok.... pihenésképpen :lol:

Andi
Megvolt a hiszti a postán? Vagy még el sem indultál? Egyébként a te oxigénsátradban van klíma? Vagy hogy csinálsz benne huzatot???

marek

nem, még nem bírtam rávenni magam
na de most! csak nemtom, mit vegyek föl/le...
:roll:
klíma? az nincs. huzat? azt sem lehet csinálni. csendesen izzadok (mondjuk, most egyáltalán nincs melegem... nem is értem. majd ha kimegyek. jajjj.) a hőmérőnk szerint 23 fok van benn. meg egy kikapcsolt ventilátor. még nem kellett.
jó takarítást, én is lelépek, és én is jövök még vissza.
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Szerintem 10 nappal....ezért fogok 34 nappal előbb szülni.....ááá ezt már én se értem....főleg, mert a baba mérete alapján nagyobb, mint a terhességi korom :shock: Ekkora embernek hogy lehet nagy babája?? De legalább mondta a doki, hogy nem biztos, hogy hosszú lábú lesz a gyerek. Ezt honnan találta ki?? Lehet, hogy rámnézett??? Mondjuk ehhez nem kell szakembernek lenni, főleg, hogy anyukámat is ismeri, aki még nálam is kisebb...De ha rövid a lába, akkor hogy lehet nagy baba...vagy már túsúlyos lesz amikor megszülöm???

Tegnap már azt álmodtam, hogy megszültem és máris futni kellett utána, mert mászott... :shock: Kicsit rosszul érintett, mert jöttek a sok látogatók, keresték a gyereket a kiságyban, aztán valahol a könyvespolcon találtuk meg....erre mit mond az álmoskönyv???

marek

Kész az ebéd. Tök leves és túrós palacsinta. Gyorsan megcsináltam, míg nem a saját zsíromba kellett volna kisütni.:)
Most már jöhet a reggeli. Manó már azon is túl van...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Egy gyermekpszichiátria ismerősnek jelölt az iwiw-en!!! Mit tudnak amit én még nem :?: :?: :?:

marek

Segény ismerős, már keresi az újabb páncienseket, gondolja jó reklám...:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szerencsére a fogaim jók, legfeljebb a fogkövet kellene most eltávolítani. Szép, hogy vigyáznak a kismama egészségére...Vagy szülés előtt megyek, mert már Manó mellett is tudok, vagy utána. Úgy is szoptatás alatt romlik sokat, vagyis velem így volt. Tegnap a fogdoki rendelője előtt mentünk el, akár már az igazolást elkérhettem volna. :?

Szép délelőttöt mindenkinek!

Még ki kell tanálnom a mai programunkat...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát hogy Ti már kora reggel mennyit tudtok dumálni! Nők!
:lol:
Gabci! Ez bölcsesség fog és gyökérkezeli! Ennek a legbonyább a gyökere és hál'istennek 3 gyökércsatornát kellett megcsinálnia! Azt hittem kinyúvadok! Majdnem 2 óra a székben abszolút kitátott szájjal... És még öklendeztem is! És ez a pesti oldalon ennyi, a budain min. egy 10-essel több! Hát ez van!
Andi! Ha csak a postáig kell elszaladnom, akkor én is bírom a meleget, de én tegnap "végigrohantam" a belvárost! Ja és 45 percet vonatoztam oda és vissza! Na azért az idegpróbáló és izzasztó! Ja és ez a vérnyomás már sztem okés! Mennyi a pulzusod?
Már gyerekszobát rendeztek- gondolatban! Ráadásul még 20 hetesek sem vagytok! Na én még nem rendezek! És nem lesz új tapéta és szőnyeg sem! Majd ha lesz saját szobája! De amíg kitúr minket a hálóból, addig semmi! :wink: (Talán tavasszal meglesz a babaszoba!) Persze így is át kell alakítani mindent, de festeni és szőnyegezni! Tavaly festettem ki a hálószobát! Még ilyen díszcsíkot vagy mit is ragasztottam! :lol: Ja és én is arra gondoltam, hogy teszek be magamnak Ficánka mellé egy kanapét, ahol majd tudok punnyadni egy kicsit! Minden perc fontos lesz akkor!
Nem nagyon leszek, néha majd benézek, mert mostmár meg kell varrnom azt a szoknyát, meg vászongatyát, mert nincs mibe járnom! A fekete vászon gatyám (ami megkötős), ugyan még rámjön, de csak a hasam alatt tudom megkötni, így eddig is a földön húztam az alját, de most aztán végképp utcát seprek vele! Pedig én számítottam erre a gatyára, de cserben hagyott! És a hétvégén valamit csak föl kéne vennem...
Jolka! Tökleves? Az meg mi?
Már megint a súly! Én 2,5-3 kg-nál tartok! Kb. Ez nagyjából annyi, mint amennyit javasolni szoktak. Pedig eszem! Bár amióta fájt a gyomrom visszatartom magam!
ermoni

Marek!
Hogyan jut el hozzád az iwiwen gyermekpszichiátria! Engem csak videotékák jutnak el...
Amúgy miért van Neked lengyel férfineved? Egyszer összeismerkedtem egy kb 1,5 éves kisfiúval, aki lengyel volt és Marek! Állandóan vezényelték a rettenetesen fiatal szüleik! Marek, co ti robis? (fonetikus, bocs, nem tudok lengyelül írni! igaz beszélni sem!) Helyes volt az egész család!
Na, majd benézek!
ermoni

Móni!
Tökleves, ugyan olyan mint a tökfőzelék, csak leves formában. :)

Én nem tudtam fekve szoptatni, szabályosan rá kellett volna dölni a gyerekre, hogy megkapja a cicit. Majd 1 éves kora után kezdtük a fekve szopizást, amikor már nem birtam a sejhaját, de lényegesen kényelmesebb.
2 órát szopira tölteni? áááá, az már inkább cumizás. Nekem max. 15 perc volt, csak az egyik mellből, annyi volt, majd a következő szopinál a másikból. Mindig fordítva tettem be a kiságyba (másik irányb volt a feje), hogy tudjam melyik cici következik. Szopi után mindig visszakerült a saját ágyába. 1 éves kora után, már nehéz volt a kiságy aljába csempészni, így átalakítottuk heverővé.

Na msot már tényleg lépek, mert Manó hanyagolva lesz a végén.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocsi úgy látom kicsit beszélni ma magyart. Hozzám csak videotékák jutnak el! :lol:
ermoni

Marek a neveden én is gondolkoztam már. Főleg, amikor írtad, hogy Te valójában férfi vagy. :D Akkor nem is véletlen.... :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:twisted: :twisted: :twisted: Megcsípett egy darázs!!! @&#<@&&¤ß$€ Olyan kellemes!!! Már nincs is kedvem takarítani! :twisted: :twisted: :twisted:

marek

Hát ezért...mert valójában férfi vagyok...meg mert nálunk mindenkit így hívnak...lacek, csabek, marek, tibek....a gyerek bálek lesz :lol:

marek

Üdv Mindenkinek!

Nem unom ám a társaságot, csak a héten már dolgozom és nincs kedvem hazacipelni minden nap a laptopot. Itt bent meg ugye néha úgy kell csinálni, mintha dolgozna az ember. De holnap úgy döntöttem, hogy otthonról dolgozom, majd kicsit többet leszek online.

Tegnap emlegettétek a lábgörcsöt, erre éjjel nem begörcsölt a vádlim? Eddig semmi baja nem volt :evil:

Jolka, 9:24-kor kész az ebéd? Hát mikor keltél ma? Nálunk 7végén jó, ha 3-kor ebédelünk :lol:

Nekem estére úgy feszül és keményedik a hasam...Ti nem tapasztaltok ilyet? Lehet, hogy a sok gyümölcs fúj fel? Holanp megyek védőnőhöz úgyis, majd megkérdezem.

Tegnap olvasgattam a szeptemberben szülök topic-ot, és oda feltett valaki egy nagyon szép bölcsőt, 30.000 Ft. Ha van kedvetek, nézzétek meg!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, pocsta megvolt. meg a piac is. mai menü: lecsó tökfőzelékkel (a tegnapi elmaradt :? ) és melegem van. és fáradok. és izzadok. és nem is megyek én délben gyerekezni, pedig megígértem. majd vmikor délután.

Marek, bent volt darázs a házban??? :shock: :shock: remélem, nem vagy rá allergiás!
ja, és h tudd, mire készülhetsz: az egyik nagyon jó barátnőm is kb 155 centi lehet, és most szülte meg a második kisfiát, aki ... kapaszkodj meg és ülj le... 60 centis volt!! nem sokat számít a szülők magassága. majd később igen, de születéskor nem igazán. (tudományos adatokkal sajnos nem tudom ezt alátámasztani)

no, megyek paprikát szeletelni.
még leszek errefelé
:D

Kép
an°°di

a bölcsőt pontosan itt tudjátok megnézni, már ha érdekel valakit:
Várandósság / 2007 Szeptemberi babák / 35. lap

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nem jött be a lakásba, én mentem ki az udvarra :twisted: :twisted: Még láttam is, hogy ott van, és gondoltam rá, hogy majd figyeljek oda, és öt perc múlva belenyúltam :twisted: :twisted: :twisted: Kapok még levegőt, úgyhogy nem hiszem, hogy allergiás vagyok, viszont azóta nagyon fáj a hasam...összefüggést vélek felfedezni, de szerintem csak hülye vagyok...

Lecsó tökfőzelékkel :shock: :shock: Tökfőzelék nélkül nem jobb :?:

Most már lassan be kellene fejeznem a takarítást, de most kezdődik a Szabó család 2500. (befejező) része a rádióban...legalább az utolsót meg kéne hallgatni, nem :lol: :lol: :lol:

marek

Én kapok bölcsőt barátnőtől kölcsön :lol: Sajnos lánya van, úgyhogy nem tudok mit fogok kezdeni a rengeteg rózsaszín takaróval, szoknyával, nadrággal :shock:

marek

Sziasztok!

Bocsi, h nem jöttem, de időm sem volt bekapcsolni a gépet. :oops:

Elkezdtük nappalra a bugyit, így már nincs pelusunk, eddig sikeresen, 2x volt baleset. :)

Marci szobáját leköltöztettük, mert fent nagyon meleg van, meg jobb lesz neki így. :)
Kapott új ágyat, most azzal nagyon boldog. Első éjjel semmi probléma nem adódott.
de én hulla vagyok. Az emeleten volt a gyerekszoba, onnét mindent le a vendégszobába, a vendégből át a dolgozóba, a dolgozót meg egyelőre fel a régi gyerekbe.
Apa ugye megint nincs, így anyummal ketten pakoltunk le-fel. A szekrénynél segített a szomszéd. Muris lehetett a nagymama meg a kismama pakol. :lol: :lol:

Most ennyi, mert melóznom kellene.

Majd még jövök.
Vendég

Hajni, legjobbkor pakoltok ;)

én most bedobok egy tányér lecsót (mire elkészült a tökfőzelék, már nem kívánom...még jó, h kétfélét csináltam), utána pedig eldőlök..
látom, mindenki pilled...van, aki munkahelyen (részvétem), van aki darázscsípéssel, van aki töklevessel (jesszus). fel sem fog tűnni, h ha lelépek ;)

Kép
an°°di

Kint voltam ebédelni egy közeli kifőzdében....az agyam is felforrt! Most itt pihegek a jó kis légkondis irodában :roll:

Láttam, hogy lesz babaruha és egyéb börze Júni 9/10-én. Volt már valaki ilyenen? Megéri kimenni?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, hol lesz ez a börze? ezek vajon havonta vannak?
én még nem veszek semmit. á, nem babonából, ádehogy!
sztem érdemes lehet kimenni.

Kép
an°°di

Megvolt az ebéd, most pihi, aztán tanítvány aztán irány a nyelviskola....este jövök! Addig írjatok sokat, legalább nem zavarok :lol:

marek

Már, én is itthon.
Andi, már táppénzen vagyok (sajna). Nade, most ez van, ezt kell szeretni.
Érdekes módon, ma nagyon jól bírom a meleget. Postáztam én is, aztán bevásárlás, meg babaruha nézegetés. Olyan édeseket találtam és nem is drágán. Érdemes a kínaiban megnézni (ott láttam őket) venni még nem vettem semmit, még halogatom.
Zsu, tuti érdemes kimenni a baba börzére.
Timi, nálunk is szokott lenni gondolom??!

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo

Sziasztok!

Andi!
CSalódtam, nem szereted a töklevest?:D

Marek!
Hogy vagy a csípés után?

Hajni!
Jól kidolgoztáttok magatokat.
Milyen ágyikót vetettek?
Én most tervezem a Manóét, és megcsináltattom, remélem nem egy vagyon lesz. :? Fából és bútorlapból is kérek árajánlatott, gondolom bútorlap olcsóbb, de rondább is. Na majd meglátjuk, hogy egyáltalán Apa mit szól az ötletemhez.

Zsu!
Szoktam olvasgatni a szeptemberi anyucikat, láttam a bölcsőt, szép... De nekem nem kell, mert nics hely. 3 hónapig jó, aztán kinövi, lehet neki helyet keresni, annyira nem éri meg nekünk. Úgyis egy szobában alszunk, kényelmesebb lesz neki a kiságyban, és még Manó sem tud olyan könnyen kárt tenni benne, mintha bölcsőben laudna. Még kiborítaná a tesót. :?

Börzén, itthon már voltam 1-2x, nem rossz, csak nekem tömegiszonyom van, egyedül nem szeretek menni, Apát nem lehet rávenni, gyerekkel meg képtelenség szétnézni, tömeg van....
Vannak érdekes előadások, új és használt rucik, szétnézni érdemes.

Ha nem gond egy mai kép a nagy fiamról, A nagy Barca drukker. :D
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, jó nagy csibész lehet Márkó, a szeme se áll jól :lol: Dehát egy fiú legyen is ilyen!

Andi, babaruha börze az expon lesz B pavilon. Belépő is van, 900 Ft.
a tömegtől én is tartok, meg persze babonából még én se...eddig még be se tettem a lábam egyetlen bababoltba se...de tényleg!

Most voltak itt kollégák vidékről, mondtam nekik, hogy lányt szeretnék, aszonták, hogy elsőre mindenképpen fiú kell....miért, a lány már nem is gyerek :evil: utálom ezeket a véleményeket :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!

Én mindig lányt szeretem volna elsőnek, hogy legyen aki segítsen majd, jó nem ezért, hanem vigyázon az öcsére, na jó, ezért sem. Egy hajas babát akartam, akinek lehet fésülni a haját, egy olyat mint Timinek. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csak egy gyors!
Bababörze biztos jó, de sztem én ráérek még ezzel foglalkozni! Amúgy minden kislány holmitól elérzékenyülök!
Jolka! Cuki ez a nagyfiú! Látszik, h problémás lesz, ha mégis fiú Ficánka, mert mi az a Barca? Nyilván valami Barcelona rövidítés! De én nem nézek focit (és a férjem sem, inkább elmegy úszni vagy futni, vagy bicajozni, de tévében nem néz, és nem is rajong érte!). Nálunk az atlétika éa a veszélyes sportok a menő: sziklamászás és tsai! Hát ha fiú, kénytelen leszek kitanulni ezt is! Az egyik barátnőm mondta, h a leggázosabb az volt, amikor a kicsi fiával dinókkal háborúzott! :lol: Én szívesebben babáznék, gyöngyöt fűznék, homoktortát sütnék! De ez már eldőlt!
Zsu! Én abszolút lány-párti vagyok!
Jó ez a bölcső, de valóban luxus! Mert konkrét hasznát nem látom! Akkor már inkább egy jó babakocsi!
Én vacsira spagettit főzök, de még a mártás/szósz nincs teljesen kitalálva! :? És még vasalnom is kell!
Te Hajni, Te mindig csak beugrassz! Mindig kérdezünk Tőled és alig válaszolsz! De hát ha valaki ennyire elfoglalt :wink: ! Azért nehogy megemeld magad itt a nagy költöztetésben! :wink: Épp hogy meggyógyultatok!
Na most megint el!
ermoni

Hali
nem sokára megyünk babakukkerre,drukkoljatok légyszi :-)

Jolka
hajasbaba?bizti ezt akarod?majának lobonca van,ált. már engedia copfot,de ha a z nincs neki fésülés után olyan mint egy pulikutya.

Nagyon jól néz ki Manó ,mint egy spányol focista :-)
majjd ha felébred a kisaszony megmutatom neki.

tökleves?jézusmária :-) nálunk lángos van, még bennem van,sajnos ma nem cska savat hánytam :-( remélem az uhán nem taccsolok ki.

Móni
nagyon helyes ,hogy lánypárti vagy :-9 én is ,de most másodzsorra jól jönne egy tökös :-) csakhogy én is harcolhassak a dínókkal :-)

Gabi
szokottt a sportcsarnokba lenni börze,de szerintem nem éri meg kimenni,kipróbáltam,de nem jött be.Iszonyat tömeg,ami olcsó nagyon leharcolt volt,volt kint angolturisok is ők meg egy ruhaszetett 4-5000 ért akartak adni,,persze vettem pár dolgot,de többet nem megyek.Tök égő volt,válfázva volt egy ilyen standál naci,felső,kiskabát, én meg annyit láttam ,hogy 790 viszem nagy pofával micsoda kincs ,erre a fizetésnél azt mondják,hogy 7900 ,lekedzem kiszámolni a pénzt áh mondom akármilyen bunkónak néznek annyiért én nem veszem meg :-( égő volt....

Hajni
mesélj már nekem ,hogy sikerült pelus nélkülire állni?
Mert én igazából azt se tudom,hogy állak hozzá,oké levszem a pelust éés zázszor kérdezem tőle kell e pisilni,de mindig azt mondja nem és hogy majd szól,erre amikor pisil széttsezi a lábát aztán csokolóm.Wcre ráül,de csak ücsörög,semmi nem ment még bele :-(

cipekedés ismerős sajnos :-(
Vendég

Móni!

Nálunk minden ami labdajáték :D
Apa focizik, van saját csapatuk. 1 héten 2x van oda, egy edző meccs, majd meccs, de mindig becsúszik egy-két foci. Szerencsére nagy pályára nem jár, mert az mindig vasárnap volt.
Én inkább bicikli és úszás, de az előbbi most kilőve, az úszásra meg nincs időm. De ma, ha nem esik az eső megyünk strandolni. :)

Ti vacsitok, is jól hangzik...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

bocs a hibákért :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Timi!
Szerintem, egyszerűen ad rá Majára a bugyit, és irány az udvar, ha baleset van, cseréled, egy idő után szólni fog, mert kényelmetlen, főleg ciki a játszin (nekik). Én is így akarom Manóval 2-3 váltás gattya, és nem bugyi, mert Apa frászt kap, ha bugyit mondok. :D, és cserélgetem, ha történe valami. Egyelőre az éjszakai pelus sem száraz... tehát még nálunk odébb a szobatisztaság. Bilibe már egy féléve voltak kis és nagy sikerek is, de most nem akar ráülni. :? Nem erőltettem, ráér még.

Megy a drukk, ügyesetek legyetek, reméljük a pici is megmutatja mi van neki. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!
Hibák, nem szoktam nézni, ezért ne kérjetek elnézést. Ez egy fórum, nem helyesíró verseny...:D

Lángos... Nyam-nyam azt eszek a strandon... :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocsi többiek, de még 1 kérdés a gyerekes anyukákhoz.

Strandon mit adtok a gyerkőcre? Mármint uszópelusra gondoltam. Ami nekünk van az csak 16kg-ig jó, de már tavaly is kicsinek találtam... Létezik ennél nagyobb, mert nélküle még nem vinném Manót a vízbe.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
köszi,igazából nemm a helyesírással van a gond,csak írok mint állat aztán amikor visszaolvasom nézem,hogy sokszor rejtvénynek tűnnek az írásaim,most is egy kezezem :-)

játszira mi nem járunk mert nincs itt játszi :-)

itthon meg mos ebbe a melegbe levetem a pelut,majd alakulunk,én sem erőltetem :-)

hát ez az úszópelusos dolog,már kitapasztaltam,hogy ezk csak a kakit tarták bent,pisi ugyanúgy kifolyik,ezért én vettem bugyikát ami direkt ilyen erős gumijú,hogy a kakit bent tartja
Vendég

Timi!

Én pelus nélkül nem merem Manót kiteni az udvarra, vagyis puci seggel, mert még a kutya megkóstolja a kukiját. :? :? :? Tehát marad a gattya/boxer...:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni, ezen a dinós rohangáláson jót röhögtem, mert a tesómnak van egy fia, és mikor kicsi volt, akkor a közeli erdőben azt kellett vele játszanom, hogy jönnek a dinók és menekülünk előle :lol: :lol: Szóval ha fiú, akkor utánam az özönviz, a dinókban már profi vagyok!

Jolka, amikor ilyeneket irtok, hogy medencében fürdős pelus, stb, akkor kicsit megdöbbenek, hogy mennyi gyakorlati dolog van, amire mi gyerkőc nélküliek még nem is gondolunk...na de majd most megkapjuk mi is :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Majd Ti is beljöttök, de szerintem ,mi is rengeteg újat tanulunk majd tőletek. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

én is ilyen huncutszemű gyereket akarok. de zöld szemmel. a barnát csak a Nagymamámra tudnám fogni... az meg olyan izé :D

akkorát aludtam, hogycsakna! most fáj a fejem, és totál leizzadtam, pedig még mindig okés benn az idő.
és minden órámat lemondták. úgyhogy sztem kicaplatok Apuka meccsére... ha lehet. hihi

Jolka, kíváncsi leszek ám, mi az az új információ, amivel Mi tudunk majd szolgálni ;) jó, mondjuk nekem az ikrek miatt van rá esélyem... talán...

Kép
an°°di

Jolka, nagyon édes a nagyfiad. Igazi, jóvágású kölyök :D
Alapból én is lány párti vagyok. De, most így már más a szitu. Remélem, marad a fiú a 4D- uhn, mert frászt fogok kapni. lehet engem megdobálni, de mikor azt mondta a doki, hogy fiú, kicsit csalódott voltam. Mostanra megmár annyira beleéltem magam, hogy akkor lennék, ha változna. Egyébként, Jolka, hasonló okok miatt akartam kislányt( hogy legyen kai segítsen, lehessen fésülgetni és csinibe öltöztetni, babázni akartam, naaa) :lol:
Húú, de önző dolog.
Timi, hajrá, nagyon fogod élvezni az UH-t tuti és biztos nem bukod ki a lángost sem.
Móni, szoknyákkal hogy állsz?
A mi vacsink kinek tetszik mára? 18 órára fogorvos, de jó ha végzünk 20-ra mire bejutunk, aztán meg ugye 2 óra nem evés.
Azér, elötte bezabálok krumplis tésztából, nehogy itt még éhen vesszek :D

Kép
Kép
gabcii

Szóval a dinóláz általános! Sejtettem! :lol: A dán barátnőm kislányai pedig állandóan hercegnők, v kishableányok! :lol: Mindezt full rózsaszínben! Szigorúan! :lol: Ez is teccik! Timi, Jolka hozzászólás?
Marek! Szóval ez a neved és kész? Mindenki így hív? Vagy csak mi?
Jolka, és te? Ez is elbújós név! :wink:
ermoni

Zsu!
Ez a várakozás... Te hogy bírod? Tőlem állandóan kérdezik a családtagjaim, h nem telefonált még x.y.? Jaj, nagyon nehezen bírom ezt a levegőben lógást!
ermoni

Gabci! Krumplis tészta! Jól hangzik!
Most egy vászon szoknya és vászon nadrág készül! Megmutatom, ha kész! Muszáj neki kész lenni!
Andi, az én fejem is fájt, de én nyomtam egy laza kávét (héti egy letudva! :cry: ), de Te meg ne próbáld! Meccs? Milyen? Csak nem foci!?
Nekem ma Ficánka nagyon aktív, szinte állandóan mocorog! Nem alszik ez a gyerök? Hát mi lesz így velem? :lol:
ermoni

Jolka! Úgy bírom, h ennyire szociális vagy! :wink: Én is ilyen akarok lenni! De nem megy! Amit én mutatni , mondani tudok majd Neked, azon Te már csak mosolyogsz! (Vagy mint a nagy barátném: csak röhögni! Miért legyen Neked jobb, mint nekem!- szoktam hallani! De ő antiszociális dög! :lol: De mivel magam is cinikus vagyok, nem baj! Ez is belefér!)
ermoni

hűűű, ttál rózsaszín??? én asszem, ezt nem bírnám. de talán egy fiú lesz meg egy lány, és akkor okés. talán lesz vmi balansz. :roll:

értettem, Móni őrnagy, kávét nem iszom. pedig akartam venni koffeinmentest, de annyira utálok boltba járni.
és focimeccs. vállalati bajnokság! nagyon viccesek szoktak lenni a meccsek! :wink:

:( én úgy szeretném már, ha mocorognának ezek a kölykök! tegnap éjjel mondjuk Huba rugdosott. még az Apjuk is érezte. nagyon cuki volt. biztos vastag a hasfalam, ugye? :roll:

Gabcii, a krumplistészta tényleg jó kaja. az a baj, h ettem még 2 kanál lecsót, és azt már nem kellett volna. most itt ülök, úgy érzem magam, mint egy puffancs.. grrrrrrr
egy hajasbabát én is szeretnék. ha már nem egypetéjűek, akkor ne legyenek egyneműek, nem? :? :D

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?