Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
köszönöm a lehetőséget de én még szeretnék maradni a másikba majd ha az uh okés akkor szívesen átköltözöm :wink: :lol:
Vendég

Pandácska,
ok, éppen ezért kérdeztem meg!! :wink:
katata

bgyongyi!

Te Budapesten a 16. keruletben laksz???
babszi

Babszi! Igen. (Árpádföld) Csak nem te is?
bgyöngyi

Pandácska:
abszolut megértelek az óvatosságoddal, ezért én is óvatosan, de annál jobban örülök a jó hírnek!! :D
Végre beindult a babazápor! Mennyi topicbaba fog egyszerre születni! Szuper! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Köszönöm szépen :lol:

Majd csak csütörtök este leszek mert megyek a családomhoz meg temetésre. Azért írtam ha valaki esetleg hiányolna :wink:

Mindenkinek szép napot!!!
Vendég

katata, június 1. az egy bűvös nap lesz remélem mindkettőnknek. Úgy látszik 1 napra esnek a nagy dolgaink. Kinek kinek a magáé :wink: Most nem szorítok annyira, nehogy a doki valami gyagyaságot mondjon :wink: Mindenesetre gyorsabban haladtok előre mint gondoltam, csak kitartás! :D

mágnes, hát te nem elutaztál? Na ezért jó hogy itt vagy :wink:

babszi, meddig kell várni, hogy kiderüljön hátha nem kell kiváltani a receptet? Nem értem most miért megint az andrológus? Az új doki miatt, vagy már régiek a leletek? No reméljük minden a legnagyobb rendben lesz! Nézik a fej- farokhibákat is?

Szép napot lányok!
bbilona

Kata!

Aranyos vagy köszi, igazabol nem is tudom...vegül is mar masik ket topicban atkerültem a zebrasok köze akkor csak nem hoz balszerencset az itteni sem. :wink:
Azert meg addig varnek amig a vervetelem eredmenye meglesz. Mert ugyanis ma reggel elmentem a haziorvosomhoz utroert es rögtön elküldött beta hcg-t is nezetni. :D Ma delutan negy utan van eredmeny.

Kép
Kép
jucmuc

csajok szorítsatok hamarosan megyek ebédelni aztán uhra, majd jelentkezem :lol: :lol:
kicsiboris

Ilona! Szoktál a BMC-be telefonálni? Mikor érdemes? Mert már két napja próbálom, és nem veszik fel :(

Kép
domo

Boriska!

Naggyon-nagyon szoritok!!! :D

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, legyél zebrás, naaaaaaaaaaaaaa :lol: én is zebrás lettem a tesztek után ám :lol: :lol: :lol:
köszi a drukkot, nagyon izgulunk a drágámmal..

Kép
kicsiboris

kicsiboris, jucmuc ezerrel szorítok+++ :D

domo, azt mondják 14 és 15 óra között érdemes, borzasztó nehéz őket telefonon elérni. Nekem sem szokott sikerülni, de légy kitartó. Igazából érthetetlen, miért nem veszik fel, mert majd meglátod mindig nyüzsög ott valaki. A neten található 2 v. 3 számot felváltva szoktam hívogatni. Végül is mi is csak bejutottunk valahogy oda, tehát az első telefon sikerült :? Nem túl jó kezdet igaz?
bbilona

Jucmuc,
tuti minden rendben lesz a vérvétel ereménnyel!! :wink:

Boriska,
neked is. Várjuk a fotót!!

Szorítok nagyon mindkettőtöknek!! :D

Ilonkám,
akkor egyszerre is szüljünk, de most már azonnal!!!! :lol: :lol: Mindenkit beelőzünk!! :wink: Na jó, nekem az akárhanyadik hely is elég lesz,csak jussunk már oda!!!!!
katata

katata, én azt hiszem lemaradok egy kicsit. Úgy látszik nem győzöm a tempót, ma már megbolondulok úgy szétvet az ideg. Ez az első jele a mensinek. Mi, én szeretnék szünetet tartani mielőtt belevágnánk a lombikba, mert már egy kicsit megkettyósodtam és szeretnék regenerálódni. Június 2,9-én örökbe tanfolyamra megyünk, és lassan alkalmasak leszünk szülőknek is. Bocsi, megint elszakadt a cérna :cry: Na azért még egy kicsit reménykedem :?
bbilona

Kép
mindnyájatoknak egy óriás puszit küldök a szurkolásért, mert YESYESYES

dobog a szívecskéje a mi kicsi édi babónknak, olyan boldog vagyok,
a párom olyan zavarban volt, hogy az első 5 másodpercben rajta hagyta a kamerán a vébőkupakot.... este rakok fotót, itt a melóhelyen nem tudok..

mindenkinek szorítok, és köszi!!!!!

Kép
kicsiboris

ilonám, drága kedves.
jajjjajj, ne hogy magadba zuhanj, kérlek!!!!!
hidd el, megértelek, tök szar érzés lehet, hogy mi itt babásodunk körülötted, te meg örülsz nekünk de mégis csak azért te is ezért vagy itt, te is szeretnéd a babát nagyon...elhiszem, nem jó ez nekedlehet, hogy hülyeségeket írok most, de talán kicsit ha elutaznátok most hosszúhétvége lesz :lol: talán az sem baj, ha kicsit kikapcsolsz a babanetből (mi megbocsátjuk) aztán jössz új energiákkal utána :lol: :lol: :lol: sok erőt küldök neked!!!! puszika
kicsiboris

kicsiboris, huuuu de szuper. Milyen jó hogy a párod is bent lehetett :D Várjuk nagyon a képeket! Miért volt zavarban? Meg volt illetődve?

jucmuc, nézz be 4 után!

Hát elutazni jó lenne, de mi helyette lekapjuk a cserepet a házról és újat kap a lelkem.
Így valszeg a hétvégén tényleg kikapcsolok a babanetből, az a baj akkor meg nem győzöm behozni a lemaradásomat :?
bbilona

Kicsiboris! ez remek, nagyon örülök! Most már megnyugodhatsz kicsit :lol:

Ilona! Én tegnap éreztem meg a mensi első jeleit, és én is nagyon nekikeseredtem. Mindig azzal vigasztalom magam, hogy sokan, akiknek sikerült, azt írták, hogy már rég lemondtak róla, mert jöttek a jelek, aztán mégis sikerült!
Kitartásomnak meglett az eredménye, most felvették a telefont. De az örömöm nem tartott sokáig: bár nagyon kedvesek voltak, az első időpont augusztus 27-én van! és ez még csak egy konzultáció! Én most ettől akadtam ki teljesen...

Kép
domo

Borsika!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper!!!!! Nagyon örülök!!!! Tudtam, hogy így lesz!! :wink:
Vigyázz magatokra!!!
katata

Milyen hülyeségeket írok??? :oops: :lol:
Szóval Boriska, akart lenni! hihi
katata

domo, valahogy sejtettem. A konzultáció után felpörögnek az események, de augusztus az baromi messze van még, nem is igen tudok tanácsot adni. Mi is vártunk pár hetet a konzultációig, de én akkor még nem tudtam mi áll előttünk, így nem is problémáztam rajta. Most akkor mi lesz? Van esetleg más lehetőség? Vagy lesz egy nyugis nyaratok addig? Látom én mindenki megkapta a maga keresztjét, de abból is a válogatott jókat :?
Akkor reménykedjünk együtt tovább! Látom neked egy tizessel rövidebb a ciklusod, neked előbb kiderül, mi van a palacsintában.
bbilona

Ilona, Domo,
ne adjátok még fel kérlek!!! A mensis tünet bármi lehet, tessék még bízni!!! :wink: Láttátok Jucmuc és Pandácska is milyen pozitív volt, meg is lett az eredménye!!! :wink:
katata

Boriska!

Nagyon örülök,hogy hallodtad a pici babucid szívét!!!!! :D :D :D

Ilonkám ne szomorkodj! :wink:

Magamról!
Enyhe negatív hangúlatban telnek a napjaim,3napja egyfolytában
fáj a fejem :roll: :roll: Hol kisebb nagyobb kihagyásokkal.

Katata!
gyorsan telnek a napok! :wink:
m. reni

Domo!

Állás ügyben mizu??? :lol: :lol:

Zel!

nagyon hiányzol!!!! :roll:
m. reni

Ilona!
Az a baj, hogy én már konzultáltam máshol, mindenféle kivizsgálásom is megvan, és azt hittem ez felpörgeti a dolgokat.
Most azon gondolkodtam, hogy a Nyírőben csináltatok addig még egy inszemet! Nagyon messze van még augusztus vége!(még ezt átbeszéljük a párommal.)
nekem szerdán nem kell majd, hogy megjöjjön :D

Kata! azért én még nem adtam fel :lol:

Reni! Most még nyaraltam egyet, de a héten már küldözgetem az önéletrajzomat. Még nincs pánikhangulatom, mert júl. végéig megkaptam a fizetésem.
Fejfájáson kívül semmit nem érzel? Nincsenek jó megérzések? Nagyon szurkolok érted :lol:

Kép
domo

Boriskam!

Nagyon-nagyon örülök! Kép Gratulalok! :D

Ilonka!

Sajnalom a rossz hangulatot, ezt sajnos en is ismerem. :( Remelem hamar tovaszall es hamarosan a Ti hazatokra is leszall a golya! :D

Domo!

Hat az aug. vege az tenyleg egy kicsit odebb van... :roll: Hihetetlen, hogy ilyen sokat kell varni!

Lanyok!

Megvan az eredmenyem: 164 hcg szerintem kicsit keves hivtam is rögtön a Kaalit de megnyugtattak azt mondtak ez jo...

Hat remelem!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Borsika!!!!
Nagyon örülök nektek!!! Tessék sokat pihenni!!!

Puszi: Odry

Kép

Kép
odry

Drága Jucmuc,
biztosan elég,ha ők is azt mondják, bár én ehhez nem értek. :oops: Nyugodj meg!! És ha megynutat csinálj még egy pár tesztet! :wink: És pár nap múlva akár egy újabb vérvételt, tudod, ez minden nap sokat nő. :wink: Nyugi!
katata

Sziasztok Lányok!
Talán rémlek még nektek... kb. 2 hónapja ítéltek inszemre akkor kérdezősködtem Nálatok :-)
Ma voltam uh.-n és úgy tűnik életem első Closty-ai megtették hatásukat. A jobb oldalon -ami az átjárható- 19mm-es tüsző a balon 21mm-es.A nyálkahártya 7,5 mm mindez a 11.napon.Este megkaptam a szurit is és pénteken inszem. Szeretném kérdezni hogy szerintetek a 19mm tüszőből is lehet valami, mert az van a jó oldalon, viszont a másik oldali a domináns?..(ami átjárhatatlan) -és a nyálkahártya nem túl vékony? Bocsánat ha kusza voltam. :roll:
katica_75

bbilona:
elutaztunk, de Anyuéknál is van net, így függőség nem lép fel. :)

kicsiboris:
na és milyen érzés volt hallani, látni a szívecskéjét? Én ott bőgtem, mint egy gyerek :) Nagyon örülök nektek!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katica,
szerintem mind a kettő teljesen jó, nincs is nagy különbség közöttük, 2 mm, az semmi, valószínű, hogy mindkettőből kiszabadul egy-egy petesejtecske. Egyébként a "rossz" oldalon érő petesejtnek is nagy az esélye, mert a másik petevezető érte tud nyúlni. :wink: Szóval szerintem bizakodhatsz!! :D
katata

bgyongyi!

:) de igen, Sashalom :)
Tok joooo, hogy kicsi a vilag :)
babszi

Kép
itt van a képecske :lol: olyan cuki volt, képzeljétek láttunk egy fehér pöttyöt ami lüktetett, az volt a szívecskéje, annyira édi volt, és hallottuk is, megdöbbentő, hogy van még egy szív bennem :lol: :lol: két hét múlva lesz a 'nagy kivizsgálás+védőnőhöz kell mennem és megkapom a kiskönyvemet, úúúújjjjéééé

nagyon köszi a sok kedves rámgondolást, odry, hogy vagytok??? képte mikor raksz fel??

katica, szerintem a 19mm-es is jó tüsző! sok sikert és ne aggódj :lol: :lol:

ilona neked is köszi mindent!!!, te hogy vagy,???

zelem, már nem is jössz többet??????????????????????????????????????????????????????????
hol vagy???????????

sapé???

jucmuc nagyon köszi a bíztatást, és nagyon szoprítot érted is!!!!!!
biztosan jó az az eredmény, csak az a baj, hogy mi túl sokat tudunk és állandóan aggódun (mint én is) :!: :!:

Kép
kicsiboris

köszi lányok a biztatást, és a kitartó meghallgatást, ma szebb napra ébredtünk, az agyam kémiája valahogy rendesebben viselkedik :)

kicsiboris, húúúú, meg jaj, meg de jóóóóóóó. :D Szuper! Nincs mit nagyon mondani, vigyázz magadra, kerüld a betegeket, és kezdhetsz neki énekelni, meg mesélni. Jó lesz ha már most megtanulod a gyerekverseket, mondókákat, mert később gondban leszel.

zel elutazott, talán jobb is ha kikapcsol egy kicsit. Biztosan nagyon hiányzunk neki :wink:

domo, jó ötlet ha lehet haladjatok tovább a Nyírőben. Bár lehet kár ezen az egészen idegeskedni, agyalni, mert te is kezdheted lassan a mondókákkal :D Egyébként nekünk is volt előéletünk, de a konzultáció az kell. Megnézik a már meglévő papírokat, annyiban lehet gyorsabb hogy esetleg nem kell hormonvizsgálatra menned, vagy a párodnak andrológushoz. Tehát gyorsabban eljuttok a beavatkozásig. De mondom nem is kell, és a próféta szóljon belőlem++++ :D

reni, fáj a fejed? Reméljük hamar elmúlik! Miért vagy lehangolva?

katica igyál sok folyadékot, hogy vastagodjon a 7mm, szokták mondani, hogy az segít. Nekem mindig 18-20mm-es tüszőim vannak, azt mondják az már jó, de kérdezd csak meg kicsiboriskát, neki mindenki kicsinyelte, aztán tessék dobog a szívecskéje a kis manónak.

jucmuc, köszi ha felénk küldted a gólyát, van 2 kéményünk is választhat, melyikbe pottyantja!
bbilona

köszi ilonkám, ari vagy!! jaja, kezdhetem a felkészülést...
Kép
és nagyon örülök, hoyg akkor minden lassan-lassan visszatér a kerékvágásba :lol: :lol: húúú nemsokára tesztelsz....

katica, nekem inszem előtti napon 14mm-es tüszőm volt, és egy db.
gondolom inszem napjára sem lehetett több 16-osnál a nyálkahártyám meg 10mm-es a 14. napon, szóval még vastagodhat nálad is!!! de tényleg igyál sokat, én is rengeteget ittam drága zel-anyu tanácsára! reménykedj, higgyj :lol: :lol: :lol: és meglátod összejön majd gyors :lol: :lol: :lol:

reni, de miért fáj a buksid?

mágnes tényleg nagyon jó volt, talán már elhiszem, hogy babánk lesz, a párom is olyan ari volt, a monitoron mutogatta nekem, hogy 'nézd, ott a szíve!', szóval felejthetetlen.

domo, na ne add azért fel, szerintem az inszem jó ötlet, addig is mennek a hetek és simán összejöhet...tudom, én könnyen magyarázok itt...............de tényleg fontos a hit..és az, hogy elhidd neked is sikerülhet, nem csak másoknak!!
és az, hogy olyan érzésed van, meg fog jönni, az nem jelent semmit :!: :!: nekem is feszült a hasam, úgy éreztem nem sikerült, aztán a teszt meg mást mutatott, várj még kicsit, majd eldől. :lol:

Kép
kicsiboris

lányok, szeretnék egy cukibb vonalzót, hol találok? és hogyan??

Kép
kicsiboris

http://www.mamanet.hu/modules.php?name= ... =0&thold=0

Nézd meg ezt kicsiboriska! Milyen a föld felett repdesni?

mágnes, akkor jó helyen vagytok (ha van net) :D
bbilona

Kicsiboris! Végre látjuk mi is, tényleg nagyon cuki :lol: Hihetetlen élmény lehet, én is nagyon szeretném :lol:

Ilona! Már beletörödtem a késői dátumba, az is eljön valamikor. Sajnos szerintem addigra kezdhetünk minden kivizsgálást előlről, mert a februári leleteket nem fogják már elfogadni. :?
A Nyírővel meg az a gond, hogy mivel már nem kapnak támogatást, az inszem 40 ezerbe kerül.
Remélem igazad lesz, és az lenne remek, ha jövőhéten együtt örülhetnénk :lol:

Jucmuc! Ha a Kaáli szerint jó, akkor biztos úgy van! :D

Katica! A 19 mm-s teljesen jó tüsző! Hol lesz az inszem?

Kép
domo

domo, 3 hónapnál nem régebbi lelet kell az tuti.
40e ez felháborító, milyen jó kis rendszert talált ki a mi kormányunk :x + a gyógybogyók, szurik, hogy a guta ne üsse meg az embert :x
Na de kit érdekel az egész, ha a mi már babásak vagyunk :wink: Nagyon szorítok!
bbilona

Sziasztok!
Kicsiboris gratulálok a pici dobogó szívhez!
Katica jó a 19 mm és inszemig igyál sok-sok vizet és vastagodni fog a nyálkahártya is még.
Hogy birjátok ezt a meleget lányok?
bgyöngyi

gyöngyi, azt hiszem a kérdésedre a válasz, nem jön senki mert elmentek a strandra megnézni jó-e a víz, és ehető-e a fagyi 8)
bbilona

Boris,
Gratula a dobogó szivecskéhez :lol:
Kép

Jucmuc,
szerintem ez jó hcg szint :wink:
Vendég

Boriska,
tünci-bünci a kis manótok!!! :lol: :lol: Videót visszanéztétek? Milyen lett??
katata

Köszönöm a jó tanácsokat :lol: ,rengeteget ittam és aztán szaladtam,csak szaladtam...
Kicsiboris gratulálok a babóhoz! Megérdezhetem hányadik inszem volt sikeres Nálatok?
katica_75

Ja, egyébként a Forgácsba csinálják.
katica_75

Hú!!! Merre vagytok??? Sehol senki?

Pandácska, Boriska, Jucmuc,
Hogy vagytok újdonsült kismamáink? :lol:

Ilonkám,
mi újság veled?

Többiek??
katata

Kata,
Én jólvagyok :D te hogy vagy? most már jöhetne hozzád piri :wink:
Vendég

Kép Tábla
katata

Pandácska,
örülök, hogy jól vagy!! :lol:
Igen, jöhetne, de ha a feltételezett pét nézem, akkor még van egy pár napja, bár ma már érzek mensis tünetet. Talán jövő héten kedden-szerdán...

Tényleg, Reni!!
Te mikor is tesztelsz?
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?