Új privát üzeneted érkezett!

Szia Enikő 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Zolcsika is kidőlt! Most én is lefekszem, mert hulla vagyok.
Vettünk karalábét apucinak :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi!! :D :D Remélem izleni fog neki!!Most előkóstolok én is elég fincsi lett a kajcsi utána megyek pihenni, bár vasalhatnék is, ha jobb dolgom nem akadna :D :D
Neked is jó sziesztát!!

Kép, Kép
nemen

Enik! Én is úgy gondolom, hogy inkább az alvást választom, mert még ő is szükségét érzi, akkor én miét fosszam meg tőle.
Jaj én imádom a Mezőkövesdi strandot- Zsórit. Nagyon jó!
Remélem jó időtök lesz!

Olik! Hogy vagy? Hányinger vagy ilyesmi?
Vendég

Sziasztok!

Andi! Ámen! De hétvégénél előbb nem merek tesztelni.

Kriszta! Igen, ma van a 12. dpo pénteken megveszem a tesztet, és ha kibírom vasárnapig, akkor akkor, ha nem akkor szombaton tesztelek :lol: MA még 37.0 volt a hőm.
Amúgy semmit nem érzek, tegnap szúrkált, nyilalgatott az alhasam, meg feszül, de más lent nincs. Még olyan meg akar jönni érzésem sincs, pedig az Petivel volt. Meg a cickók elég érzékenyek.
Szóval lehet hogy késik majd pár napot, és később jön a "meg akar jönni" érzés, ha nem akkor....tudjuk!

Kriszta, majd mesélj milyen volt a kirándulás!
Vendég

Sziasztok!

Enik! Majd megírod hogy hol voltatok pomntosan? Mi is szeretnénk egy hétvégére elmenni, pontosabban ezt kértem a szülinapomra. Mezőkövesd, Bogács, Szilvásváradon gondolkodom. Csak nem tudom mikor jut majd rá időnk, mert a páromnak is van maszek meló, meg nekem is keresztülhúzták a terveimet a munkahelyemen. Egy kedves koleganőm volt, akitől néha a falra tudnék mászni.

Egyébként én is a pihenésre szavazok. A gyerkcöknek, meg a mamáknak is. Én is inkább lustálkodom, ha tehetem.............. :oops: :oops: :oops: :oops:

Úgy látom Krisztiékre jó idő van!

Hogy mikor tesztelek? majd jövő héten, mert most azon gondolkodtam, hogy mi van akkor, ha a kevés adat miatt hamarabbra tette a pé-t? Egyébként meg már érzem a csomócskáimat :cry: :cry: :cry:

Zsu

Kép
bvigh

Krisztinka: én nem vinném, tényleg semmi értelme.

Nemen: apeh: jellemző. Mi a gázártámogatással kapcsolatban kaptunk egy olyan hiánypótlásra felszólító levelet, hogy zat hittem, eldobom az agyam. Azt írták, hogy amit ők most a levélben közölnek adatokat, ott válasszam ki, hogy mi van rosszul írva és javítsuk ki. Na most ilyenek voltak, hogy: 2000 Szentendre (ez eddig jó), Szentendre utca...stb. Na mármost ilyen utca itt nincs. És ezt állítólag mi írtuk így. Meg a háztartásban élők neveit különbözőképpen írták: férjemet PittNer-nek, engem Pitternek, Andrist megint PittNer-nek. Meg olyan adatokat kihagytak arra hivatkozva, hogy "olvashatatlan" volt, amiket (tisztán emlékszünk) kitöltöttünk. Mindenben az a lényeg. hogy húzzák az időt, addig is nekik kamatozik a pénz. Szóval kitartást! Nem is tudom, ifén lesz-e még valami ebből a támogatás-visszatérítésből...:(

Mi pont a legnagyobb melegben voltunk kint, persze Andris elaludt az autóban, így itthon már nincs sok kedve, de azért beraktam most nyűglődni az ágyba :)

Majd inkább késő délután merészkedünk ki megint, kell venni pelust, mert kifúlt a készlet..

Megyek rendbeteszem a konyhát, mert nemrég ebédeltünk, férjem is, meg egy munkatársa is itt ettek...ja és Andris evett a fagyinból, és minden nyalás után élénken cuppogtatott!!! Annyira édes volt!

Na, lelövöm magam.

Klarka

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Hahó!

Hol vagytok?

Minket sajna elkerült a zivatar, pedig akkor nem kellett volna locsolni...De ez legyen a legnagyobb baj!!

Klarka

Kép
klarka

Nemen!

Nálunk a településen minden kismama biciklivel jár. :) A rázkódást kerülni kell és óvatosan kell le és felszállni a bicikliről, mert a méhet tartó szalagok be tudnak görcsölni és az piszkosul fáj. De egyéb mellékhatása nincs a biciklizésnek, nagyon is jó kondiban tartja a szervezetet! És nekünk is Op. Astrank van, csak 1.6-os, és Caravan kivitel. Jól elfér majd benne a babakocsi, meg az utazóágy, meg az összes babacucc :) Táppénz, gyed, meg egyebek :

http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderI ... list&iid=1

Ezen a honlapon van egy PDF dokumentum az összes ellátásról, itt megtalálod a válaszokat a kérdéseidre.
kislibus

Most olvastam, hogy Denniékkel minden ok :D :D :D :D :D :D :D
kislibus

Sziasztok csajok!

Nem bírtam ki és csináltam egy tesztet, és rohadt halvány a 2. csík, de kettő van :lol:
Ha addig nem jön meg akkor pénteken tesztelek újra, mert ez még messze nem tuti. Férjem elszaladt itthonról , ő még nem látta, ha hazaér kikérem a véleményét, hány csíkot lát.

Tény hogy elég korán csináltam, remélem pénteken első vizeletből (mert ez du-i ból volt) erősebb lesz.
Szorítsatok!

Amúgy semmit sem érzek, a melleim azok egyre jobban fájnak, meg picit teltség érzésem van a hasamban,vagyis feszül, más nincs.

Ha ez bejön, mindenkinek ajánlom a pg-t, nekem pontosan akkor mutatott mindent amikor kellett, és amikor én is éreztem!

Ja, próbáltam lefényképezni a tesztet, de torzít, majd a férjemet megkérem a péntekinél, ha erősebb lesz!

Jó éjt, holnap azért legkésőbb kora du , szundi időben jövök :lol:
Vendég

Kacika! Ez irtó szupi! Még csask halk gratula!!!
Vendég

Nincs senki? :(
kislibus

Kacika! Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kislibus

A halvány csík is csík ! :)
kislibus

Kacika! GRATULA!!!!!!

Kép
klarka

De azért majd több szem többet lát....írd le, hogy férjed hányat látott...mármint, hogy mennyire volt halvány....:)....vagy erős???...:))))

Klarka

Kép
klarka

Már akartam írni, hogy (bár nem tudom ki hova valósi, de) készítettem az iwiw-en egy Szent Imre Szülészetes oldalt (ott van az ismerőseim közt), mert így azok, akik ott szültek, megtalálhatják egymást, meg mivel a főorvosok is bejelölték (tök jó fejek) ezért bárki kérdezhet tőlük, ha szeretne. Én személy szerint teljesen oda vagyok a Szent Imréért, gyönyörű emlék volt az ott töltött 4 nap, mindenki nagyon kedves volt, fantasztikusan jók a szülőszobák.

Na, Andris alszik, úgyhogy addig megcsinálok pár dolgot, míg Apa hazajön. Képzeljétek szopi közben rájött arra, hogy bedugja az ujja hegyét a számba, én becsukom a számat és erre ő jót kacag...alig bírtam megetetni, mert vegig nevetett:)

Ja, és persze mondanom sem kell, hogy az őt körülvevő játéktenger helyett a legizgalmasabbnak a fejhallgatót találja és azt húzkodja végig a lakáson, emiatt folyton ott kell lenni mellette, mert könnyen magára tekeri. Olyan cuki!!

Veletek mi van?
Én még nagyon a ciklus elején vagyok, úgyhogy nincs mit mesélnem. DE esetleg ti...??

Kép
klarka

Kacika, én is gratulálok!Szorítok, hogy még erősebb legyen a következő!!!!!!!!!
Olyan jó, hogy most már ha lassacskán is, de babásodunk.
Én úgy döntöttem nem tesztelek, mert nem hiszem el, hogy most ilyen hamar volt pé-m. Nem szokott ilyen rövid ciklusom lenni.

Zsu

Kép
bvigh

Kacika:drukkolok a pénteki teszthez,és utána fogok gratulálni.Most még csak halkan!!!
vedresandi

Nincs senki...???

Kép
klarka

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!

/Most értünk haza jb. 1/2 órája,nagyon fáradt vagyok,holnap vissza olvasok,és irok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/
Puszi!

Annyit azért elolvastam,van egy új kismamink?!
Kacika!
Halk gratula!!!!!
Vendég

Mindenkinek jó éjszakát!! :):):)

Kép
klarka

Küldök egy képet is... Kép

Remélem ettől mindenkinek szép álmai lesznek....:)

Kép
klarka

kacika: hatalmas gratula :lol: gyerekek beindultunk????? zsu: neked is nagyon szorítok mikor kéne nem megjönnie?
erzsebet0312

Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok!
Férjem is azt mondta, hogy kettőt lát, de azt is, hogy várjunk még, mert tényleg halvány, meg Petinél is annó sötétebb volt. De remélem csak azért van ez mert hamar csináltam.

Holnap kiderül....

Megyek Petinek tejet melegíteni :lol:
Vendég

kacika: tuti ott van a babó :lol: nagyon nagy gratula :lol: krisztinka: hol vagy???? nemen? pocaklakó?
erzsebet0312

Jó reggelt mindenkinek!

Kacika: hajráhajrá!!!!

Kép
klarka

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Helló CSajok!

Itt vagyok!

Kriszti! sEmmi beszámoló, hogy milyen volt a kirándulás???

Zsu! Irtóra szurkolok, hogy minden oké legyen és a mensi nem jöjön!!!! +++++++++++++++++++++

Erzsi! Hanyadik napon tartasz?

Kacika! Akkor holnap tezstelsz egy újat???

Klarka! Jó ötlet az iwiwes akciód! Én pl. Kistarcsán szültem és ott is szupi modern szülőszobák vannak és tök jó alapítványi babás szobák. Szóval én is tudom ajánlani az én kórházamat mindenkinek!

Denni! Hogy vagy?? Ha van 1 percnyi erőd, adj jelet magadról!!

Andi! Derékfájás??? Hogy vagy???

Pusszantás mindeninek!!!
Vendég

Húúúúúúúúúúúúú képzeljétek most voltam pislantani és azt hiszem délután csinálok egy ovutesztet, mert lehet már elindult valami! :lol: Bár lehet még korai, de lehet a napokban bekövetkezik a pé????
Vendég

Sziasztok!!!

Kriszti: milyen volt a kirándulás???

Klarka: nagyon édes ez a kép!!! :)

Kacika: holnap biztos erősebb lesz...kapaszkodik a pici babó!!! :lol:

Krisztinka: fáj még mindig a derekam,felváltva a hasammal....tűrök,de nem kombinálok. :?
Nektek meg hajrá,kíváncsi vagyok a teszted eredményére!
vedresandi

Sziasztok!
Jó volt a kirándulás,csak nagyon fárasztó is!
A Mátrába voltunk,ami nekem egy kicsit unalmas volt,mert minden zegét zugát ismerem,de a kikapcsolódás aranyat ért!

Drukk Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Elősször a Siroki várromot,néztük onnan a Parádi cifrapalotát!!
Ezután Kékesre mentünk,onnan Gyöngyösra az Orczy kastélyba ezután vissza mentünk a Sástóra,nagyon élvezték a gyerekek,mert csónakáztak,de rosszul sült el mert lepocsolták egymást,lett belőle sirás is sértődés is van akinek nem esett jól,azután az egyik fiú bevitte a 40ez. ft-os fényképezőgépet,valahogy belesett a tóba,6 gyerek meg beleugrott a vizbe keresni,de már mi akkor elindultunk a bazár sorra nem is tudtunk a fürdézésről,mert még volt egy 10 percük ezalatt történt a dolog,6 gyerek ruhástól a vizbe.
Na ezen túl jutottunk mentünk Egerbe a Mekibe,ez volt a gyereknapi meglepetés,mert nem tudták minek megyünk este Egerbe!!
Úgyhogy,jó volt,de még ma is fáradt vagyok!!!!!!!!!
Iszonyú izom lázam van!!!!!!!!!!
Vendég

Kifelejtettem a Sástó előtt Gyöngyösön voltunk az Orczy kastélyba is!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Kacika:Biztos,hogy van ott babó,mert az enyém is ilyen halvány volt.Majdnem,hogy nagyitó kellett hozzá.Nagyon szoritok..

Annyira jó,hogy szép sorban csatlakoztok hozzám a babás topikba.
Jó lenne,ha hamarosan mindenki abba lenne.

Kép

Kép
ancsa03

ANCSA!

Mi igyekszünk,de ki vagy kik a következő,még relytély!!!!!!!!!!!!!!!!
De szép sorba mindenkinek sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Ancsa!
Lehetek én a következő??? :wink:

Kriszti: nem semmi,amit bejártatok.Nem csodálom,hogy elájultál tegnap este.Nekem már az olvasásától is megfájdult a lábam :wink: :lol:
vedresandi

Andi:Én nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti!

Mi két éve náyron jártunk felétek, voltunk mi is a Sástón, csónakáztunk is, de a kilátóba nem mertem felmenni, mert bazi magasnak tartottam....

Jártunk a gyöngyösi strandon is és nagyon szépnek találtam!!!

Kép
klarka

krisztinka: én már a 20. napoon vagyok úgyhogy várakozó álláspontba vagyok :roll: te? zsu írjál mi van
erzsebet0312

Hello!

Kriszti! Nem semmi túra volt a tegnapi. De gondolom legalább nem zakatolt az agyad!?

Nagyon várom már a holnapot, hogy Kacika mit tesztel! Remélem egy erősebb csíkot!!!!!!!!!!
Ha nem jön elém a párom veszek egy tesztet este. Nem akarom neki megmondani, mert szerinte még fölösleges, és igaza is van, de én olyan türelmetlen vagyok! Igaz semmi jelét nem érzem, hhogy terhes lennék, de legalább lehigadok a negatív teszttől. Holnap reggel sutyiba megcsinálom.
Nagyon hülye vagyok??? :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Kacika: Azért halvány, mert 12 dpo-n csináltad! Én a 13.kon teszteltem, az is halvány volt. Halkan GRATULÁLOK!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Krisztinka: Fáradtságon, néha pocifeszülésen kívül semmi nincs még. Vagy dettó ugyan olyan terhességem lesz, mint Zolcsival, vagy később kezdődik el :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsu: én is ezt csináltam előző hónapban...mielőtt megjött, azelőtt 2 nappal reggel csináltam egy tesztet...persze negatív lett, de nem mondtam meg a férjemnek, mert tiszta hülyének nézett volna...na jó, nem, csak tök felesleges volt...

Andrist letettem aludni, addig magunknak is készítek ebédet.

Pusz!!

Kép
klarka

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo

Sziasztok!

Klarka!

Az anyukám Mátraházi,nagyon sokszor járuk a Sástóra de a kilátóra sosem mertem felmenni csak az első szintig,a férjem és a gyerekek mindig felmennek,de ahogy elmondják,hogy milyen kilengése van szinte érezhető,megsem próbálom,a Kékesei tv toronyba felmerek menni.

Zsu!
Drukkolok!!!!!!

Andi!
Neked is megy a drukk!

Kacika!
Már most biztos erősebb lessz!!!!
Drukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!
Vendég

Olgi!
Megnéztem a pozitív tesztek topikot, és olyasmi halvány (vagy picit halványabb) volt a tegnapim, mint a tiéd a 13 dpo-n.
Sőt olyasmi volt mint a Pandának a ET+ 10. napon. Szóval a kettő közötti erősségű.
Tiszta gyomoridegem van, nem tudom hogy bírom ki holnap reggelig.

Zsu,
szorítok neked nagyon, én tuti megcsinálnám....látod, meg is csináltam tegnap, pedig sok idegtől mentettem volna meg magam.
Na mindegy, a negatív kijózanít, a pozitív belelkesít :lol:

Lassan keltem Péteremet, mert fél 3 ra oda kell érnünk egy helyre.

Puszi mindenkinek, ha este nem jönnék, akkor holnap reggel a teszt hírével jövök!
Vendég

Kacika! Nagyon várjuk az eredményt!!!

Kriszti! A kékesi tv-torony az zárt és abba nem csoda, hogy nem félsz, ja meg sokkal stabilabb! :wink: :lol: :lol: :lol: Nekünk van egy nyaralónk Sástón. Bár mi eredetileg is a Mátrában lakunk, vagyis a szüleink.

Zsu! Nem vagy hülye! Kivi vagyok nagyon az eredményre! +++++++++++++++++++++++++++++, hogy eszébe se jusson megjönni!!!!
Vendég

Hát én már nem tudom.Nem jó ez így,hogy nem mértem rendesen a hőt. így nem tudom pontosan mikor kellene megjönnie.Ez teljesen összezavar.
Szorítsatok inkább ma azért,hogy ne essen az eső, és egyedül mehessek haza, mert ha esik, akkor a párom jön értem, és akkor lőttek a tesztvásárlásnak......

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?