Helló!
Ma olyan napunk van, hogy tudok jelentkezni is!!!
Lorca köszi az sms, meg Timinek is a hiányolást.
Natinak boldog szülinapot!!!!
Képzeljétek Luci bárányhimlős, alig van eddig rajta pötty, de tuti, mert a csoportjában már alig vannak, mindenki elkapta.
Megijedtem Berci miatt, de a dokinéni szerint a szopival az én immunitásom védi őt!!! Ha ez igaz lenne
Na, sok minden nem jut eszembe, de azt akartam mondani, hogy bölcsibe Zuglóban kb. februárban kell jelentkezni egy elővárakoztató ívre, aztán májusban csatolni az okmányokat és akkor ősztől lehet járni. Év közben nem megy a bejutás, itt legalábbis.
Ja és Áginak írom, hogy 1 éves korban lehet már bölcsizni, de 8-10 órában nem javasolnám, szóval 8 óra munka plussz utazás-így 10. Nagyon brutális. Mi bölcsinkben most sok a kicsi, egy két év között, úgy látom, délben, max háromkor viszik is őket haza.
Gondolom még csak tervezed az egészet, de ha lehet egy tanácsom hajolj inkább a részmunkaidő kihúzása felé minnél tovább. .
Mi kétéves kortól jártunk, olyan hat órákra egy nagyon alkalmazkodó gyerekkel, ez így jó is volt, de azért még így is nehéz és szívfájdító sokszor.
Meg a fordulásról akartam még írni, hogy szerintem akkor lehet igazi fordulásról beszélni, mikor mindkét irányba megcsinálja és tudatosan, akár többször is. Ez olyan 5-6 hónaposan következik be vagy később, addig szerintem inkább véletlen. Lucával pont akkor voltunk neurológusnál a Bethesdában( Kami másokat is megvezetnek a dokik) amikor mindkét irányba elkezdte csinálni öt és fél hósan és azt mondta a neurológus, hogy ez nagyon jó, nem is nézte tovább.
Addig is volt hogy átfordult véletlenül, de ezután már rendszeresen csinálta, gurult így, meg ez a tudomány kellett aztán a felüléshez is.
Bendi-csak annyit neked, hogy én pl. nemcsak olvasom amiket írsz, hanem egyet is értek veled általában.
Írni viszont nem jut időm, nagyon összejöttek a dolgok.
Kérdésem van azért- figyelitek a kicsi kutacsát? Olyan kevés haja van a feje tetején vagyis nincs egyáltalán
) hogy nagyon jó a tálátásom, és én bizony gyakran látom laposnak horpadtnak, ami ugye szomjazást jelent. Mindezek ellenére nem akar vizet inni, lehet ez alkati dolog ez a lapos kutacs?
Na, sziasztok-mindenki cukipofa a képeken.